מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב אני מפחדת ...לי17/08/2009
בוקר טוב ....
אשמח לעזרה כי אני קצת מבולבלת.....
אני נמצאת בתקופה לחוצה שלאט לאט משתחררת.....
אך יש לי בעיה אאני יודעת מתי אני אומורה לקבל מחזור , אני מקבלת כול 30 לחודש פקאל אבל
בחודש יוני קיבלתי ב30 וגם קיבלת באמצע חודש יולי זאת אומרת פעמיים בזמן מאוד קצר מחזור סדיר של 8 ימים כמו תמיד.... אך לא קיבלתי מחזור ב 30.7 הנחתי מיכיון שקיבלתי פעמיים וגם שבועים לפני ה 30.7 עכשיו אנחנו באמצע אוגוסט ועדיין לא קיבלתי מחזור הוסבר ואני מפחדת שאני בהריון האם יכול להיות או שכתוצאה מהלחץ עדיין לא קיבלתי מחזור
האם אני בהריון אשמח לעזרה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ביתית
לי ראובני17/08/2009לי שלום,
אני מבינה שאת נתונה במתח ולחץ רבים, אולם לצערי אין לי שום יכולת לדעת האם את בהריון או לא.
בוודאי שלא על סמך הנתונים שכתבת.
אני מציעה לך לפני שאת מודאגת או חוששת, פשוט להכנס לבית מרקחת ולקנות ערכת הריון ביתית ולבדוק את זה.
אם יש צורך לשלול תוכלי לשלול זאת בקלות!
אח"כ בהתאם לתוצאה תבדקי מה יש צורך לעשות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך שאלה אחרונה
לי17/08/2009לאחר בירור אצלי קיבלתי מחזור ב30/6 ושוב מחזור ב 21/7
ועדיין לא קיבלתי מחזור האם על סמך זה אני יכולה להיות בהריון בבקשה עני לי וסליחה אם אני משגעת אותך תודהההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת....
לי ראובני17/08/2009שוב, לצערי זה לא מידע מספיק בכדי לדעת
נשמע שאת יותר מלחיצה את עצמך מאשר כל דבר אחר.
להרפות, לנשום, שבועיים אחרי האיחור תעשי בדיקה, בנתיים זה אפילו לא שבוע איחור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה את מקסימה רציתי לשאול
לי17/08/2009תודה את מקסימה רציתי לשאול כול כמה זמן מקבלים מחזור חודש 28 יום וממתי סופרים מסיום או מהתחלה ..... יום מקסים ושוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתנה
לי ראובני17/08/2009אין שום דבר שהוא קבוע או דומה בין אישה לאישה.
יש נשים שהמחזור (לא הווסת) הוא 24 יום, יש של 28 ויש של 35
מאוד משתנה.
תלוי גם מצב רוח, לחץ, מתח, תזונה וכולי....
בואי, תחכי עוד כמה ימים ולפי זה תראי מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי המקסימה סליחה ששיגעתי אותך קיבלת
לי17/08/2009לי המקסימה סליחה ששיגעתי אותך קיבלתי מחזור
סליחה ששיגעתי אותך היום עם ההודעות היתי לחוצה סליחהההההה ותודה על הסבלנות שאת פה
מה קרה שהמחזור שלי פתאום נהיה לא סדיר מה אפשר לעשות ? מה קרה שהמחזור שלי פתאום נהיה לא סדיר מה אפשר לעשות ? תמיד הייתי מקבלת ב30
ופתאום קיבלתי גם 21/7 וגם היום האם אני לא אחזור לקבל ב 30 לחודש?
שוב תודהההההההההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה עם התקןטלי16/08/2009
שלום אני בת 24 עדיין לא ילדתי ויש לי התקן ובן זוג קבוע,אני עם ההתקן בערך שבועעים וממש מפחדת להגיע לאורגזמה בגלל ההתכווצויות שנוצרות בנרתיק..
האם ההתכווצויות עלולות לגרום נזק להתקן כלומר לגרום לו לזוז מהמקום או לגרום לו להפלט החוצה או לתוך הרחם???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיבה לדאגה
לי ראובני17/08/2009מיליוני נשים ברחבי העולם משתמשות בהתקן וממשיכות לנהל אורח חיים מיני פעיל מספק.
אין סיבה לדאגה.
יחד עם זאת אני תוהה על הבחירה בהתקן בגילך הצעיר.
האם יש סיבה שלא יכולת להשתמש בגלולות או מדבקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון אבל..רינה13/08/2009
יש לי פטמות סדוקות שקועות וממש נחתכות - יותר נכון אין לי ...
האם ניתן לסדר דבר כזה ? אני בת 33* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה שידוע לי אי אפשר
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2009אבל הפלסטיקאים עושים נפלאות היום ושווה להתיעץ עם מנתח פלסטי שמתמחה בשדיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מיני זוגי - וסטיבוליטיסקטי12/08/2009
בזמנו (לפני מס' שנים) אובחנתי ע"י ד"ר אברמוב כסובלת מוסטיבוליטיס, ניסינו מישחות, מרחיבים, ביופידבק וכבר התייאשתי, בביקור האחרון הציע ד"ר אברמוב טיפול זוגי מיני, אבל הייתי כל כך מתוסכלת מכל הניסיונות ודחיתי את ההצעה הזו כי נתנה לי תחושה שהיא לא מבינה אותי כמו כל הגנאקולוגים שאליהם פניתי ונתנו לי הרגשה של "הכל בראש שלך ואת סתם ממציאה דברים", עכשיו קצת נרגעתי ומחפשת את המטפל הזוגי.
ד"ר אברמוב ציינה שישנם מטפלים גם בקופ"ח, אך אני התקשרתי ללאומית, והם טענו שואין להם מטפלים.
אני סטודנטית וגם החבר סטודנט, אנחנו יחד 5 שנים ואנחנו על סף פרידה בגלל היחסים המינים (או יותר נכון בגלל שאין בכלל יחסים מיניים).
אני לא יודעת אם אני אצליח לעמוד מבחינה כספית בטיפול סקסולוגי ובגלל זה הייתי רוצה דווקא למצוא מישהו דרך קופ"ח אולי...
תודה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול זוגי מיני עבור וסטיבוליטיס
לי ראובני13/08/2009שלום לך יקירה,
ראשית אני מבינה את התסכול שלך, את הרצון לקיים יחסים בלי בעיה ואת הכאב שלא עובר והופך את כל החוויה לסיוט. חשוב לי להדגיש כי בדיוק על התסכול הזה מדברים בטיפול, מאפשרים לך לקבל אנרגיות להמשך התהליך ולפרוק את המתח בחדר הטיפולים ולא על בן הזוג.
מחקר מוכיח היום כי היעילות של טיפול זוגי מיני לאורך זמן במקרים של וסטיבוליטיס הוא הכי טוב, כלומר, גם אם את עוברת ניתוח ומצליחה לקיים יחסי מין אחרי חודש, זה לא מבטיח שזה ישמור תוצאות אחרי חצי שנה או שנתיים, מה שטיפול זוגי, לפי מחקרים הרבה יותר מאפשר.
כי גם את וגם בן זוגך בוודאי טעונים, כואבים, כועסים, מבולבלים, עצובים וכלים טובים יותר להתמודדות עם הקושי יעזרו לשניכם.
לכן הציעה ד"ר אברמוב הציעה את מה שהציעה, מתוך הבנה למקום הכואב ברמה הרגשית ולא בהכרח האתיולוגיה (המקור לקושי).
לצערי אני לא מכירה הסדרים של קופת חולים אבל ברעות ביד אליהו מקבלים סטודנטים ב 150 ש"ח לשעת טיפול וד"ר ליאורה אברמוב מטפלת גם שם, והיא היום אחת הרופאות הטובות ביותר בתחום....
לשיקול דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה נרתיקיתנואלי12/08/2009
מאיפה מגיעה כמות המים האדירה כאשר נוצרת השפיכה? ומאיזה איזור זה יוצא בדיוק? והאם יש לזה סוף כמו הגמירה של הגבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה נשית
לי ראובני13/08/2009מתקיימת אצל% 0.01 מהנשים ומקור השפיכה לא ידוע באופן מדויק כמו גם מה מבדיל בין אישה אחת לאחרת.
מדובר בנוזל ללא רייח וללא צבע שמקורו אלי בבלוטות מנוונות במעלה הנרתיק.
זה לא נשפך ללא סוף אלא בכמות מוגבלת.
האם את שואלת מתוך ניסיון אישי או צפייה בפורנו?
כי מה שרואים בסרטים זה לא בהכרח המציאות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
אני13/08/2009אם כך יש הבדל בין שפיכה נרתיקית לשפיכה הנשית הידועה?
כי קראתי שהשפיכה הנשית הרגילה מתרחשת אצל הרבה נשים משהו כמו 20 אחוז או כאילו כל אחת יכולה עלידי גירוי נק' הג'י וזה יוצא מהפתח של השתן...
כי אני חוויתי שפיכה ובאמת הרגשתי שהיא יוצאת מהנרתיק ולא מהפתח של השתן...
אבל לפעמים יצאו כמויות גדולות שהרטיבו את כל המגבת...ואף אחת אחר השנייה....
היתה לזה תחושה משחררת מעט, כמו שיאון קטנטן...
?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפיכה הקלסית המתוארת
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2009היא מתוך בלוטות שיוצאות מצינור השתן ונקראות הבלוטות על שם סקנה. הכמות המתוארת היא לא גדולה והנוזל צלול או חלבי. כשיש גירוי בדופן הקדמי של הנרתיק יש יותר גירוי של הבלוטות ועל כן יותר שפיכת נוזל בזמן אורגזמה.
הכמויות הרבות שיוצאות מתוך הנרתיק קורות בזמן גירוי מיני מאוד גבוה והן נובעות מדליפת נוזל דרך דפנות הנרתיק כתגובה לגירוי.
הרבה פעמים הנוזל הרב הוא דווקא שתן וצריך להריח כדי לשלול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסטבוליטיסאיה11/08/2009
שלום!
אובחנתי כסובלת מוסטבוליטיס לפני כחצי שנה.
הרופא המליץ על מריחת משחה ולקיחת כדורי סידן.
עשיתי זאת אך המצב לא השתפר.
רציתי לדעת על איזה טיפול אתן ממליצות והאם יש מטפלים ממולצים באיזור הצפון?
בנוסף, האם יש קבוצות תמיכה בנושא ועד כמה זה מסייע להתגבר על התופעה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסטיבוליטיס
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2009הטיפול המקובל בוסטיבוליטיס מתחלק לשמרני וניתוחי. השמרני כולל משחות מקומיות, טיפול הורמונלי, מרחיבים, פיזיותרפיה של רצפת אגן וטיפול התנהגותי.
באזור הצפון יש רופאים שהם יותר בראש חירורגי. יש מספר פיזיותרפיסטיות של רצפת אגן שעובדות מאוד יפה גם במכבי גם בכללית. לא ידוע לי על קבוצות תמיכה בצפון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאשתי תגמור כל יום ואני לעיתים נדיראנונימי11/08/2009
שלום רב! לאחר מספר ניסויים שעשיתי עם אשתי ועם עצמי, גיליתי שאני מאוד רוצה להפסיק לגמור. לאחר שבוע שאני לא גומר אני מרגיש מאוד אנרגטי, לאחר שבועיים שאני לא גומר, אני מחפש כל פינה מאובקת לנקות אותה על מנת לשחרר את האנרגיה שיש בי, אני הופך להיות עוזרת בית מרוב שאני אנרגטי. לאחר יותר משבועיים אני מלא באנרגיות ומרגיש מאוד בריא.
אני מרגיש שאני נמשך המון לאשתי ושאני אוהב אותה יותר.
יש לי קושי להגיע לזה בעצמי, אני צריך עידוד קבוע מאשתי (כמו אימון) כי משם אני שואב כוחות להפסיק לגמור. אשתי אוהבת מאוד לגמור ואני מעודד אותה לגמור. הייתי מת שהיא תרצה שאני לא אגמור יותר (נמשיך לעשות סקס רק שאני לא אגמור), היא לא משתפת איתי פעולה והיא טוענת שזה רק החלטה שלי, אבל לי זה מוציא את כל העוקץ מהעניין, אני חייב עצה דחופה איך אני יכול להציג לה את הדברים באופן הטוב ביותר ועד כמה העניין ריאלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירה אישית
לי ראובני11/08/2009שלום לך,
אני פחות אתייחס לסוגייה הספציפית של לגמור או לא, אלא יותר למשמעות של לרצות שהיא תרצה בשבילי את מה שאני רוצה עבור עצמי.
זוגיות מחברת שני אנשים שונים עם צרכים ורצונות שונים, ואי אפשר לסנכרן את הזוגיות בכל האספקטים שלה.
מה שאתה עושה עבור עצמך זה נהדר ומצוין אם זה עובד בשבילך, אשרייך!!!
הציפייה שתמצא נוסחת הקסם שבה תוכל לומר את זה לאשתך באופן זה שיגרום לה להבין בדיוק מה אתה חווה וצריך, זו אשלייה.
ועכשיו באופן ספציפי, עבור נשים רבות לראות את בן זוגן גומר זה אישור להיותן נחשקות, אהובות, שאתה מוכן לתת לה את ה"מתנה" של הזרע שלך בגופה, מתנה של אמון וביטחון זוגי.
קשה יהיה לקבל את הרצון שלך להמנע מכך לצרכים אנרגטיים גרידא.
ואולי אשתך תרגיש אחרת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר אברמובל10/08/2009
האם את עובדת בשיתוף עם קופ"ח לאומית?
ז"א האם אני יכולה לקבל הפנייה אליך (בנושא וסטיבוליטיס)?
ואם לא, את מכירה רופא מומחה אחר לוסטיבוליטיס שעובד עם לאומית וכדאי לבקש אליו הפנייה?
תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר אברמוב-חשוב!
אני12/08/2009שלום,
הופנתי ע"י רופא הנשים שלי בעקבות תלונות חוזרות של 3 שנים אליך לברור הבעייה (אני חושבת וסטיבוליטיס והוא לא בטוח שזה זה...). הוא אמר שיש לך את הכלים לדעתו לאבחן אותי, ונתן לי הפנייה למחלקת נשים/מחלות ערייה בביה"ח איכילוב.
כעת ראיתי באתר שאת יושבת במחלקת יולדות-האם זה יהווה בעיה להגיע אליך?
ובכלל באיזה אופן עליי לבקש להגיע עם הכי פחות בעיות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אמורה להיות בעיה
לי ראובני13/08/2009המרפאה המינית קשורה במחלקת נשים.
תתאמי בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמרפאה שלנו נקראת
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2009מרפאה סקסולוגית שיושבת בבית חולים ליולדות בתוך מרפאות נשים,צריך הפניה מיוחדת למרפאה סקסולוגית ולא למרפאת נשים. קביעת תורים דרך המוקד 6974000
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופ"ח לאומית
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2009נותנת טפסי 17 לאיכילוב למרפאה סקסולוגית שם אני והצוות שלי מקבלים, אן את יכולה לבוא אלי פרטי כרופא יועץ של הקופה ולקבל החזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להגיע לאורגזמהאסתר09/08/2009
שלום וברכה,
אני נוטלת כדורי ציפרלקס מזה 3 חודשים, כמו"כ במשך שנה וחודש, אני על גלולות למניעת הריון. שניהם יחד מהווים ירידה חדה בחשק המיני. שאלתי האם בכל זאת ישנה אפשרות להגיע לאורגזמה? עלי לציין שהבן זוג שלי ישמח לעשות הכל כדי שאגמור.
תודה על תשובתכם המהירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינדווידואלי
לי ראובני11/08/2009שלום לך
העובדה שאת לוקחת כדורים או גלולות והחשק המיני שלך נמוך לא מונעת את העובדה שאת מאוד יכולה להנות ואפילו לגמור במידה ותהיי בסיטואציה מינית מהנה, עם עצמך או עם בן זוג.
האם בעבר היית מגיעה לאורגזמה עם בן זוגך או לבד?
במידה ולא, זאת הזדמנות טובה לתרגל לבד ולהביא את הידע והחוויות החדשות לתוך הקשר הזוגי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת בפתרון,
אסתר11/08/2009בעבר הייתי מגיעה לאורגזמה פעמים רבות בד"כ עם בן זוגי, לא כ"כ ניסיתי לבד, אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנייה לרופא המטפל
לי ראובני13/08/2009אסתר יקרה,
אין יכולת לאבחן במדויק או לתת תשובות מדויקות במלואן עבור כל אחת דרך הרשת.
אני מציעה לך לפנות לרופא המטפל ולהסביר לו את המצב ויחד תנסו לחשוב על פתרון הקשור במינון או החלפת התרופה כך שתופעות הלוואי לא יפגעו בך.
בנוסף, ממליצה לך לקרוא את ספרה הנפלא של גילי פליסקין, דברים שרציתי לגעת על אוננות של נשים. נשמע שיש לך הרבה מה להרחיב וללמוד מתוכו לגבי המקום של אוננות בחיך, ולא בהכרח בהקשר זוגי.
בהצלחה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, יש לי שאלהנטלי09/08/2009
לפני כשבועיים בערך נטלתי את הגלולה פוסטינור, לאחר שבוע קיבלתי מחזור והמחזור נמשך כבר שמונה ימים, מחזור מאוד חזק, בדרך כלל המחזור שלי הוא יומיים שלושה, מה ניתן לעשות? ולמה זה קורה?
תודה מראש
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפוסטינור גורם לשיבושי מחזור
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2009מקווה שבחודש הבא המחזור ימשיך להיות כהרגלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- k.y.להלה09/08/2009
היי,אני מאוד סובלת מעניין החדירה....כל רופא המליץ משהו אחר.
הגענו לשימוש ב-k.y. אך ברגע שאני שמה אותו שורף לי מאוד מאוד ברמה בלתי נסבלת.
יש לכך איזושהי סיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלול בעיה פיזית
לי ראובני09/08/2009שלום לך
בעיקרון יש היום בשוק המון תכשירי נוזל סיכה על בסיס מים שיכולים לעזור לעניין החדירה, אבל הם יהיו אפקטיביים רק אם אין בעיה כמו פטריה או וגינסמוס או וסטיבוליטיס.
לכן, אני ממליצה לך לפנות לרופא נשים טוב, עם רקע סקסולוגי שיוכל באמת באמת לתת לך מענה ואבחון מקצועי ומדויק.
לאחר אבחון כזה, תוכלי לקבל טיפול בהתאם.
יחסי מין לא אמורים לכאוב, ולכן כדאי לך לשקול באמת את עניין יחסי המין ולהפסיקם במידה ויש כאב. בכל מקרה, לא בכוח....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
להלה09/08/2009האמת שניסיתי כמה תכשירים אך כולם שרפו לי.....וההמלצה לשימוש ב-k.y. קיבלתי מהרופא לאחר בדיקת פאפ .
ואמרו שיש לי איזו בעיה בצוואר הרחם ונקבע לי תור לבדיקה שאני מתבלבלת בשמה עם מצלמה לתוך צוואר הרחם
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה?
לי ראובני11/08/2009הילה שלום,
למה הכוונה בבעיה? האם מדובר בוירוס כמו HPV או משהו אחר?
אני ממליצה לך ללכת לרופא, לשאול אותו את כל השאלות
רק הוא מחזיק בידע הרפואי שלך ויכול לתת לך המלצה טובה
אולי אפילו קיום יחסי מין עם קונדום ייקל עליכם את העניין
או אפילו חומר מאלחש שירגיע את האזור.
יכול להיות גם שמדובר בויסטיבוליטיס
כדאי תמיד גם, לקבל חוו"ד שנייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעה...אדווה09/08/2009
הי...רציתי לשאול:
1.כשהולכים לבקש גלולות בפעם הראשונה איך ר.הנשים יודע איך לתת הרי יש הרבה סוגים?האם חובה לעשות בדיקת דם?או שיש כאלה שנותנים ואם משהו לא מסתדר אז הוא מחליף?
2.מה החסרונות של הגלולות מבחינה בריאותית,כי שמעתי על כאלה שזה העלה להן את הכולסארול'פגע בכבד או משהו זה נכון?והאם זה שווה ל"סכן" את בריאותי אם כך?
3.אם אני אשתמש רק בקונדום(כלומר הוא ישתמש...)אני מתארת לעצמי שהסיכון היחיד הוא שהקונדום יקרע,מה עלול לגרום לכך ואיך להימנע?
אשמח אם תענו לגבי 3 הדברים.כפי שהבנתן אני חוששת מנזק שהגלולות אולי יכולות לעשות אך מצד שני חוששת שמא הקונדום לא בטוח דיו האם אני צודקת ומה כדאי לשים על כך המאזניים לפי נסיונכן?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
לי ראובני09/08/2009שלום לך,
היום מרבית הגלולות שנחשבות לדור שלישי (גינרה, מיליאן, יסמין, פמינט וכו) הן דומות זו לזו כך שההבדל היחיד הוא במחיר הוא בהיותה של התרופה גינרית ולא מקורית.
לגבי הנזק, אין ספק שעדיף משהו שלא עובר את מערכת העיכול ולא מתפרק בכבד ויש כאלה כמו מדבקות או טבעת נובורינג המוחדרת לנרתיק.
ועדיין יש הכי הרבה מחקר וניסיון בגלולות והן גם הכי זולות.
הנזק היחיד הידוע היום הוא פגיעה בחשק מיני באחוזים ניכרים.
ועדיין זה בטוח, מאזן עבור נשים רבות מבחינת מצבי רוח ותאבון.
תנסי אם לא יתאים תמיד אפשר להפסיק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגבי הקונדום?
אדווה09/08/2009תודה אבל תתיחסי גם לאיך נשמרים כדי לא ייקרע הקונדום...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרם עניתם בקשר לשאלתי בסעיף2...
אדווה11/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדום
לי ראובני13/08/2009יש לקנות קונדום במקום מוכר כמו סופר פארם
עדיף חברה טובה ואיכותית אפילו אם זה טיפה יותר יקר, כמו דורקס.
לא לשים וזלין או שמן תינוקות כי זה עושה חורים בקונדום.
רק KY אוDUREXPLAY
קונדום אפשר לשים רק כאשר יש לגבר זקפה.
לשמור על רווח בקצה הקונדום שיהיה לנוזל הזרע מקום להתרכז בו.
אחרי שהגבר גומר לשים לב שהוא לא יוצא מגופך ללא הקונדום כי איבר המין שלו רפוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
ליטל13/08/2009באמת בדרך כלל נותנים גלולות כמו פמינט ומנס עם מינון נמוך של הורמונים כמובן אם אין בעיות כלשהן ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רק כדי להיות בטוחהשני08/08/2009
אני משתמשת בגלולות כמעט חצי שנה אבל אף פעם לא שכבתי עם חברי בלי קונדום בגלל שעדיין יש לי חשש שלמרות שאני לוקחת גלולות אם הבחור יגמור בתוכי אכנס להריון, האם אני יכולה להיות בטוחה שעם השימוש בגלולות אני מוגנת? כלומר, שכל כך התרגלתי לשכב גם עם גלולות וגם קונדום שעכשיו מפחיד לי להוריד את הקונדום...אני מפחדת כל הזמן גם שהפין של הבחור יגע בי ללא קונדום כי אני לא סומכת על גלולות, איך אפשר לדעת בוודאות שהגלולות אכן מתאימות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בהחלט יכולה להיות שקטה
ד``ר ליאורה אברמוב09/08/2009עם הגלולות. הבטיחות של כל הגלולות בשוק זה כמעט 100%
כל זה כמובן בתנאי שאת לא שוכחת אף פעם גלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר אברמוב ליאורהדנה07/08/2009
שלום,
החלטתי לקרוא היום מה זה וסטיבוליטיס עקב בעיות שיש לי , ולצערי זהיתי מאפיינים אצלי, רציתי להתייעץ איתך, כצעד ראשון, האם לדעתך יש לי וסטיבוליטיס - במידה וזה אפשרי...
אני בת 23. אני זוכרת שכבר כנערה בת 17 בערך היו לי בעיות "שם" - בזמנו הרגשתי שיש לי הפרשות מרובות שהפריעו לי וריח - אחרי שנים התגלה לי שבמשטח שלקחה הרופאה היתה לי פטריה והיא לא דיווחה לי כפי שאמרה...וכן, לאחר מתן שטן היה לי לא נעים לנגב עם הנייר טולאט, חשתי גירוי.
בשני האחרונות אני זוכרת את עצמי הולכת מדיי פעם לרופא נשים בטענה של גרד באיזור השפתיים הפנימיות - בין הנרתיק לדגדגן בערך, בדר"כ גם זה היה מגיע לאחר המחזור (אולי בגלל התחבושת?). הרופא היה אמור שאין שום דבר ונותן משחה. במקביל ביחסי מין עם החבר שלי כאבה לי החדירה, התגברתי על זה על ידי החדרה איטית שלי כשהוא על גבו, אך לעיתים הכאב נמשך, או שנוצר חיכוך בפנים שהעיק עליי. כמו-כן באיזשהו שלב לא יכולתי ללכת עם ג'ינסים ומכנסיים צמודות כי כאב לי.
עליי לציין שבתקופה האחרונה לא זכורות לי כל התופעות, היה לי בסדר (אני וחבר שלי גם הפסקנו לשכב באיזשהו שלב), אך כעת חזרה אי הנוחות באיזור אחרי המחזור האחרון.
בעבר, כשהתלוננתי על כאב בנרתיק בחדירה נמצאו אצלי כל מניי חידקים במשטחים כל פעם משהו אחר ומטיפול כושל עברתי לרופא אחר שהפנה אותי לבדיקת קולפוסקופיה/וגינוסקופיה -בבדיקה נכתב שאין עדות לממצא חריג כלשהו. והרופא אמר לי שאני צריכה לאכול פחות מתוק כי יש לי שם כמו זיהום או משהו כזה.... בבדיקות בהמשך תמיד הרופא היה אומר שהכל נראה נהדר...ושמבחינת כאב בחדירה אני צריכה לתרגל...
אני רק אציין שהיו פעמים בהן החדירה לא כאבה, אני מחדירה טמפון ללא בעייה וגם באוננות לא כואב לי החדרת הצבעות.
סליחה על המכתב הארוך, תודה רבה!!!! נעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול בהחלט להיות וסטיבוליטיס
ד``ר ליאורה אברמוב07/08/2009חשוב הברור של הזהומים. עשי תרביות עדכניות של הנרתיק, השתמשי בחיידקים פרוביוטיים להקטנת הזיהומים הנרתיקיים. המנעי מסבונים באזור, רק שטיפות על מים, הורידי תחתוניות והסתובבי כמה שפחות עם תחתונים בבית כדי לאוורר ולמנוע זעה. פני לדיאטנית לארגן לך תזונה מתאימה. השתמשי בשמן שקדים כדי לרכך את העור בפתח. ופני שוב לבדיקה אצל רופא מומחה המבין בוסטיבוליטיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! ושאלה אחרונה להבנה
דנה08/08/2009לגביי השטיפה בלי סבון - הכוונה לא לסבן כלל גם בחוץ את כל האזור של השפתיים החיצוניות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחוץ כן
ד``ר ליאורה אברמוב09/08/2009לא בתוך השפתיים הקטנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת איידסליטל06/08/2009
שלום...
יצא לי להציץ פה בשאלות ונשאלו שאלות לגביי תקופת חלון של איידס ואתן ממליצות להיבדקת לאחר 3 חודש מדוע?אני יודעת שזה היה כך פעם והיום תקופת החלון שצריך להיבדק לאחר מגע מיני לא מוגן הוא חודשיים, מדוע אתן טוענות 3 חודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזמן המומלץ הוא 3 חודשים
ד``ר ליאורה אברמוב07/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)