פורום גוף נפש, רפואת גוף נפש - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• שאלה
    פזית
    19/10/2009

שלום רב,
    יש לי רוזציאה (מחלת עור בפנים). לאחרונה פיתחתי מן חרדה חברתית בגללה. אני מעדיפה לא להיות בקרבת אנשים כדי שלא יראו אותי. אני מתביישת במראה פניי. אני מעדיפה לדחות הצעות של חברות וכדומה ולהישאר בבית. גם לעבודה מאוד קשה לי ללכת. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפזית

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    22/10/2009

שלום פזית.

ממה שאת מספרת לי נראה לי שהדבר הנכון הוא לפנות לאיש מקצוע , פסיכולוג או פסיכותרפיסט ולשוחח איתו על העניין. אם תעשי זאת בהקדם נראה לי שהעניין יכול להפתר במהירות יחסית.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום.. רק להתייעצות
    טליה
    11/10/2009

היי

אני טליה בת 21 .
    לא מזמן השתחררתי משירות צבאי באזור עוטף עזה.
    בתור חיילת באזור יצא לי לחוות המון נפילות ולילות לבנים במרחבים מוגנים.
    (חשוב לציין כי ביתי אינו נמצא בטווח)
    חברים שנפגעו ונפצעו גם פציעות קשות מאוד...
    במהלך השירות הייתי דווקא מהבנות שלא התרגשו יותר מידי .. התרגלתי לפיצוצים ולבנות הבוכות מסביב ואף הייתי מהמרגיעות... הבנתי את המצב ולא הייתי עד כדי כך אדישה פשוט לא ראיתי סיבה להלחץ... הכל הרי רגיל..

אך היה לילה אחד בו היו הרבה מאוד נפילות קרובות ואף שמיעתי קצת נפגעה מההדף...
    כמה חברים מאוד קרובים נפצעו והיה הרס רב...
    אני זוכרת שחשבתי שזהו ועוד שניה והכל נגמר.. כל הנפילות היו כמהמטרים אחת מהשניה... וזהו זה הלילה האחרון שלי...

מאז היו עוד כמה לילות וכבר השתררתי מהצבא..
    הכל היה בסדר עד שהגעתי הבייתה ופתאום כשאני בבית התחלתי לחשוב יותר ויותר על אותו הלילה ועל שהותי באזור..........
    מה היה קורה אם.......?? אם הייתי קוראת לידיד שלי אולי הוא לא היה נפגע...... וכו'......
    לפעמים קשה להרדם וכמו תמיד כל טריקת דלת או בום חזק מקפיץ...

מה אפשר לעשות???
    מסביב החברים לא מבינים מה הקטע כי הם לא היו שם ...
    רק פה ושם החברי עוד מהבסיס מדברים ומבינים... חוויות דומות...

אשמח אם תגיב להודעה ואולי תתן לי כמה טיפים לא לשכוח את זה... אלא לעבור הלאה.....

תודה רבה
    טליה

לקביעת תור
    סגירה
    שלום.. רק להתייעצות

הוספת תגובה

• לטליה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    11/10/2009

שלום טליה,

זו ממש התייעצות לא קטנה. אני מבין ממה שאת מתארת שבעצם עברת טראומה מתמשכת. הצלחת להתמודד בצורה יפה מאד ולהדחיק את הרגשות והפחדים שעלו עם החוויות הקשות שחוית. אני חושב שכדאי להתייעץ עם איש מקצוע כמו פסיכולוג. מכיוון שזה קרה לך בצבא הייתי בודק אפשרות לקבל טיפול דרך הצבא או משרד הבטחון. על כל פנים נשמע לי שאת זקוקה לעזרה של איש מקצוע ועדיף לא לדחות את הפנייה.

שיהיה בהצלחה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע כמו פוסט טראומה

נוני
    19/10/2009

הייתי ממליץ לך, בהמשך לתשובתו של הד"ר הנכבד, אכן לפנות לעזרה מקצועית של פסיכולוג ולנסות לרדת לעומקו של עניין על מנ ת לנסות ולפתור אותו.
    שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    ליאת
    07/10/2009

קראתי טענה כי באמצעות השיטה היגיינה טבעית הכוללת צומות גדולים וכו' ניתן לרפא סרטן. מה דעתך בנושא?
    תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לליאת

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    09/10/2009

שלום ליאת,

השאלה שאת שואלת מאד קשה ולכן מורכבת. אכן ישנן טענות שניתן לרפא סרטן בצומות ושיטות טבעיות, אבל אני רוצה לציין שאף שיטה לא הוכיחה יעילות מדעית. יש פה ושם מה שאנו קוראים לו תאורי מקרה שבהם אכן אנשים החלימו עקב טיפולים טבעיים. ישנם גם תאורים שאנשים החלימו ללא טיפול כלל. זו תשובה כללית מאד. לגבי כל מקרה ספציפי צריך לדעת את כל הפרטים, לברר מה הטיפולים הקונבנציונאליים המוצעים, מה תופעות הלוואי וסיכויי הריפוי כפי שאנחנו יודעים היום. לאחר מכן בעזרת איש מקצוע משני התחומים אפשר לתפור תכנית טיפול שמשלבת את השניים שזו לדעתי האופציה העדיפה בכל מקרה. כלומר לשלב את הטוב מהרפואה הקונבנציונאלית עם השיטות המשלימות.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרוניל
    מיכל
    04/10/2009

שלום,
    אני בת 36 לפני כ3 חודשים החלו לי התקפות חרדה פניתי לפסיכיאטר והוא נתן לי רסיטל 40 מ"ג
    חודשים לקחתי את התרופה ללא הטבה
    לפני כ10 ימים החליף לי הרופא למרוניל 75 מ"ג
    הרגשתי שיפור משמעותי ואפילו נעלמו לי התקפות החרדה
    עד היום , התחיל לרעוד לי הידיים , אני מרגישה לא כל כך טוב
    הרופא יצא לחופש לחודש לחו"ל אין לי את מי לשלאול או להתייעץ
    אשמח על המלצתך מה אני אמורה לעשות ? לחכות שיחזור ולהמשיך את התרופה ?

לקביעת תור
    סגירה
    מרוניל

הוספת תגובה

• למיכל

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    09/10/2009

שלום מיכל,

מה עלייך לעשות תלוי בכמה לא טוב את מרגישה. אם התופעות קלות ונסבלות אפשר לחכות עד שהפסיכיאטר שרשם לך את התרופה יחזור מחו"ל, לעיתים תופעות לוואי קלות קורות בתחילת הטיפול ולאחר מכן חולפות. אם התופעות קשות אני מציע לך לפנות בהקדם לפסיכיאטר אחר ולשאול את דעתו.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתח חרדה
    נננ
    03/10/2009

אני מרגישה שאני במצב של מתח ולכן חשבתי לנסות לקחת משהו טבעי להרגעה..
    השאלה ממה מתחילים? או שמא עלי להגיע לפסכיאטר מטעם קופח?

לקביעת תור
    סגירה
    מתח חרדה

הוספת תגובה

• לנננ

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    09/10/2009

שלום,

מכיוון שאת נותנת מעט מאד פרטים קשה מאד לענות במדוייק. באופן כללי אם המתח הוא קל אפשר להתחיל מתכשירים טבעיים שאפילו רופא המשפחה יכול להמליץ לך. צמחים כמו ולריאן, תה בבונג ומרווה ויש עוד. לפסיכיאטר כדאי לפנות במצבים יותר קשים בהם יש צורך בתרופות כימיות.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך למה שכתבתי כבר קודם

נננ
    10/10/2009

אני בת 36 סהכ נשואה ואם ל-2.אחד מהילדים עם בעיית קשב ומן הסתם דבר שיצור חיכוכים רבים בבית בעיקר ביני לבינו.
    בעלי החל זה לא מכבר טפול בציפרלקס ומרגיש נינוח עם זה..אני מנסה ומקווה שלא אגיע למצב בו אצטרך להשתמש בתרופות כגון אלו או אחרות.
    התחלתי טפול ברסקיו (בספרי)מזה שבוע ימים 4 פעמים ביום .אני לא אומר שזה ממש עשה אותי שלווה ורגועה אך אני מרגישה לפעמים שאני מעט פחות בחרדה ופחות פקעת עצבים.
    אשמח לשמוע חוות דעתך על טפול ברסקיו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לננ

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    10/10/2009

טוב אז יש יותר פרטים. אני לא יודע מי המליץ לך על רסקיו, אבל אחת הבעיות שהרבה אנשים לא יודעים שרסקיו מטרתו לטיפול במצבים אקוטיים ולא כרוניים. הכוונה בכך היא שאם יש ארוע נקודתי שקרה או אמור לקרות רסקיו יכול לעזור מאד במתן קצר טווח. רסקיו הוא לא טיפול ארוך טווח. ממה שאת מספרת כעת אני ממליץ מאד להתייעץ עם איש מקצוע מתחום הנפש כמו פסיכולוג או פסיכותרפיסט ויתכן מאד ששיחות יעזרו לך מאד. במקביל לכך יתכן שצמחים שהזכרתי קודם יעזרו בתוספת.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגשה כללית לא טובה
    נועם
    24/09/2009

שלום רב
    אני סובלת מהרגשה לא טובה המתבטאת בנשימות עמוקות , דופק מהיר בערך 100 כל הזמן , כנראה שמדובר בחרדות מכיוון שבבדיקות הכלליות שעשיתי לא נמצא כלום . בדיקות דם בדיקות לב תפקודי ריאה . בימים האחרונים יש לי לחץ בפנים כאילו מישהו חונק אותי והדם עולה למח האם זה קשור גם לחרדות ? האם אפשר לטפל בחרדות ברפואה משלימה ? אני מאוד לחוצה מההרגשה הזאת . מפריע לאיכות החיים שלי. מה עליי לעושת ? האם יש לבדוק את הרגשת הלחץ בפנים ולמי עליי לפנות ?

לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה כללית לא טובה

הוספת תגובה

• לנועם

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    09/10/2009

שלום נועם,

אכן התופעות שאת מתארת נשמעות מאד כמו התקפי חרדה, מה גם שעשית בדיקות דם ולב - ריאה. חבל שאת לא מציינת את גילך. לפני שהייתי פונה לרפואה משלימה הייתי פונה לאיש מקצוע מתחום בריאות הנפש. פסיכולוג או פסיכותרפיסט על מנת לאבחן בדיוק מה סוג החרדה שיש לך כי ישנם סוגים שונים של חרדה. לאחר מכן יציעו לך טיפול שיכלול שיחות או תרופות, או שניהם גם יחד תלוי בחומרת הבעיה. רפואה משלימה במקרה כזה הייתי משאיר להשלמה לטיפול העיקרי שהוא פסיכולוגי בעיקרו.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או סי די
    אבי
    23/09/2009

ערב טוב
    אני סובל מ או סי די, היום דיברתי עם פסיכוטרפיסטית, היא אמרה לי שכאשר אני מרגיש מצוקה שנובעת מבעייתי, עדיף להמנע מטקס מרגיע (קומפולסיה) ולאפשר למתח לעלות מאחר וגופנו בנוי כך שאחרי שמגיעים למתח מאוד גבוה, המתח מתחיל לרדת, העניין הוא שאצלי המתח הופך לפעמים למועקה קשה, האם יכול ליהיות שיש לי בעיה במערכת העצבים הסימפטתית או הפרה סימפטתית ?
    האם אתה ממליץ לבדוק אפשרות זאת- ואם כן אצל מי ?
    תודה מראש
    אבי

לקביעת תור
    סגירה
    או סי די

הוספת תגובה

• לאבי

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    23/09/2009

שלום אבי,

בעיה במע' הסימפתתית או הפארא סימפתתית נדירה ביותר. ואם יש לך או סי די כפי שאתה עצמך אומר, אזי המתח נובע מכך. על כל פנים אני ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר או רופא שמתמחה בבעיות של גוף ונפש כדי להסביר לך ולהבין יותר את מצבך.

בברכת שנה טובה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחרור מכעסים
    ילנה
    23/09/2009

שלום,
    רציתי לשאול על שיטה טובה ויעילה להשתחרר מכעסים מהעבר, כלפי אנשים והסביבה, וגם מכעסים שנצרבו בתת המודע..
    יש בי המון כעסים שאני מודעת אליהם וגם כאלה שאני לא מודעת אליהם, והם השאירו בי חותם, ואני מרגישה שאני חייבת להשתחרר מהם כדי להצליח בחיים.
    כיצד ניתן לעשות זאת?
    כמו כן אני בחורה ששומרת הכל בבטן, ולא מוציאה את הכעס החוצה ולכן אני סובלת מזה קצת גם במישור הבריאותי.. כיצד אוכל לעזור לעצמי?
    תודה.. 

לקביעת תור
    סגירה
    שחרור מכעסים

הוספת תגובה

• לילנה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    23/09/2009

שלום ילנה,

את מתארת מצב שהוא די שכיח אצל רבים. לא כולם מודעים לכך באופן שאת מודעת ומתארת. יש כל מיני דרכים להשתחרר מכעסים. אחת הדרכים היעילות ביותר היא פעילות ספורט אירובית כל יום.
    לגבי כעסים מהעבר וכמו שאת מתארת גם כאלו שנצרבו בתת מודע הרי הדרך הטובה לדעתי היא ללכת לטיפול נפשי דינאמי ולבדוק מה בעברך נצרב ואיך, ועם מטפל/ת טוב ניתן להגיע לתוצאות טובות מאד.

בברכת הצלחה ושנה טובה,,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימבלאתה
    ירוני
    22/09/2009

שלום
    1. נטלתי בחצי השנה האחרונה אפקסור 150 מג
    2.הרגשתי שהוא פחות יעיל ובעל פגיעה בלבידו
    3. הפסיכיאטר רשם לי מרשם של סימבלטה 60 מג,לדבריו תופעות הלוואי עדינות יותר והשפעתו אפקטיבית יותר

שאלה ראשונה : האם זה נכון?
    שאלה שניה :האם אני יכול להפסיק היום את האפקסור וכבר מחר לקחת את הסימבלטה או שצריך תקופה מסויימת להמתין ,ואם כן מדוע?

לקביעת תור
    סגירה
    סימבלאתה

הוספת תגובה

• לירוני

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    22/09/2009

שלום ירוני,

אתה שואל שאלות טובות מאד. אבל, שאלות אלו צריכות לקבל מענה ע"י הרופאים שנותנים לך את התרופה. על כל פנים באופן כללי יש צורך לרדת בהדרגה במינון האפקסור, ובמקביל להתחיל מינונים קטנים של סימבלטה, אבל כל זה צריך להיות בהדרכה ובפיקוח של הרופאים שנתנו לך את התרופות.

בהצלחה ושנה טובה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ לפני טיסות
    נוני
    15/09/2009

שלום ד"ר, מה שלומך?

האם יש פיתרון טבעי ללחץ ל פני טיסות? משהו שיכול להרגיע אותי ואת הלחץ או החרדה שיש לי בלי תרופות הרדמה או פסיכיאטריות?

תודה רבה על עזרתך.

לקביעת תור
    סגירה
    לחץ לפני טיסות

הוספת תגובה

• לנוני

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    15/09/2009

שלום נוני,

לחץ לפני טיסות הוא כמו כל לחץ אחר. בעקרון כדאי ללמוד דרכים להתמודד עם לחץ עוד הרבה לפני הטיסה. שיטות טובות הן, מדיטציה, יוגה, דמיון מודרך טאי צ'י ועוד. ברגע שלמדתצ שיטה או שתיים מהן, ויש עוד רבות אחרות, אזי לפני כל ארוע מלחיץ כגון טיסה אפשר לשבת ולתרגל את ההרפיה או ההרגעה שלמדת. ישנם גם צמחי מרפא טבעיים כשהידוע מביניהם הוא וולרין ויש עוד שאפשר לנסות ולשלב גם כן.

בברכת טיסה נעימה וחג שמח,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה
    אלמונית
    07/09/2009

שלום,
    לפני כחודשיים היה לי כאב באמצע הסרעפת באוכל-כאילו האוכל לא יורד,משהו תקוע,ומשם הכל התגלגל הלכתי למיון ולרופא וקיבלתי לוסק וכלום לא עזר.ירדתי 7 קילו יש המון אוויר בבטן וכל הזמן גרפסים-שכאשר האוויר עולה למעלה יש כאבים בסרעפת ובצד ימין של החזה.זה המשיך להרדמות צד ימין של הגוף(כאילו תחושת כובד וכאב לא ברור)ומשם זה עבר לצד שמאל,דפיקות לב מאוצות ומורגשות,קשיי נשימה קשים.לאחרונה מזה כשבועיים כמעט יש לי נימולים וזרמים חזקים ברגליים בידיים ובראש ,כמעט בכל חלקי הגוף.
    אני מסתובבת בין רופאים ועושה בדיקות בלי הפסקה ואין מענה.
    הלכתי למטפלים טבעיים וכלום.
    מה לעשות?
    האם אתה יכול לעזור?

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• לאלמונית,

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    07/09/2009

שלום אלמונית,

אמרת שהיית אצל הרבה רופאים ועשית הרבה בדיקות, אבל לא פרטת איזה רופאים, איזה בדיקות עשו לך ומה היו התוצאות. וגם לגבי מטפלים טבעיים לא פרטת את הטיפול ותוצאותיו. אני גם לא מבין עדיין מה האבחנה שלך.
    אני מציע לך לפנות לרופא פנימי טוב עם כל התשובות והתוצאות של כל הבדיקות ולקבל ממנו יעוץ והכוונה לגבי ראשית האבחנה שלך ובהמשך מה הטיפול שמציע לך,

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה ונשירה
    יעל
    04/09/2009

האם יש קשר בין השניים?
    והאם נשירה מוגברת היא סיבה מספיק טובה לפנות לייעוץ לאחר שכבר ניסיתי את כל התחומים החשודים (רופא עור, נשים, אנדוקרינולוג)?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ונשירה

הוספת תגובה

• ליעל

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    07/09/2009

שלום יעל,

בהחלט יש קשר בין חרדה ולחץ לבין התופעה שאת מתארת כמו גם תופעות נוספות. וכן, אני ממליץ בחום ללכת ליעוץ, ולא רק בגלל הנשירה אלא גם מפני שאני חושב שככל שמטפלים בחרדה מוקדם יותר, ישנו סיכוי יותר טוב לריפוי.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    דני
    03/09/2009

שלום.

אני בן 28 משחק טניס בתדירות של פעם בשבוע.
    אתמול קרה לי מקרה מביך, כל פעם כשניסיתי לזרוק את הכדור מהיד, לא הצלחתי, הגוף סירב לשחררו.
    כמובן שהפסקתי את המשחק בתירוץ כלשהו למרבה המבוכה.

יצויין שבילדותי סבלתי מכך במשחק 5 אבנים, אך במשך השנים זה עבר, אגב, לא הייתי היחידי שסבל מזה.

אשמח לשמוע האם בעיה זו מוכרת לכם, ומה השם של התופעה, וכמובן אם יש לכם עצה ופתרון לכך.

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• לדני

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    07/09/2009

שלום דני,
    התופעה שאתה מתאר אינה מוכרת לי, ובכל מקרה רצוי במקרים אלו להבדק קודם כל אצל רופא המשפחה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר בין סמים ומצב נפשי
    לסלי
    30/08/2009

אחי אובחן עם סכיזופרניה (הוא בן 23) מטופל עם סוליאן, בעבר ניסה סמים ורציתי לדעת אם יש קשר בין העישון לבין התפתחות סכיזופרניה?

לקביעת תור
    סגירה
    קשר בין סמים ומצב נפשי

הוספת תגובה

• ללסלי

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    07/09/2009

שלום לסלי,

ראשית, יש בידי מעט מדי פרטים בכדי לענות ספציפית לגבי אחיך. את גם לא אומרת איזה סמים וכמה זמן עבר בין העישון להתפרצות המחלה. באופן עקרוני יש החושבים שלאנשים שיש להם כבר נטייה לפתח סכיזופרניה הרי מצבי לחץ קיצוניים וגם שימוש בחמרים ממכרים עלול לגרום להתפרצות המחלה, ויש החולקים על דעה זו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלישת שיער
    אורית
    25/08/2009

לד"ר אהרון שלום רב!
    אני בת 16.5 אשר סובלת מזה שנה מתלישת שיער בראש בריסים ובגבות.
    הלכתי לפסיכטאר אשר נתן לי כדורים בשם "פלוטין" 2 ביום ובנוסף טיפול פסיכולוגי מידי שבוע.
    אך לצערי עבר שנה והטיפול לא מנע ממני את תלישת השיער והפסיכאטרית כל פעם מעלה לי את המינון התלישה נימשכת עד כדי שבראש יש לי קרחות.
    אשמח מאוד אם תכוון אותי ותגיד לי מה עושים במצב זה כי אני מיואשת וקשה לי לראות את עצמי כך.

תודה מראש:
    אורית.

לקביעת תור
    סגירה
    תלישת שיער

הוספת תגובה

• לאורית

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    25/08/2009

שלום אורית,
    ראשית אני רוצה לומר שטוב שאת בטיפול וזה גם הטיפול המקובל במקרים כמו שלך. קצת קשה לי מבלי להכיר את המקרה שלך לעומק להגיד עוד מה צריך לעשות. לפעמים כדאי לפנות לחוות דעת נוספת ולשמוע עוד דעה. אני גם לא יודע איזה סוג של טיפול פסיכולוגי את מקבלת. יש סוגי טיפולים שונים ולעיתים צריך ועדיף סוג אחד על אחר.
    אז לסיכום אני מציע לפנות לחוות דעת נוספת כדי למצוא את הטיפול שהכי יתאים לך, אבל, שוה ברצוני לומר שבאופן עקרוני הטיפול שאת עושה הוא המומלץ.
    בהצלחה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלישת שיער

אורית
    25/08/2009

לד"ר אהרון שלום!
    אני כתבתי לך על תלישת שיער בראש בריסים ואף בגבות וניראהיל שלא הבנתה את שאלתי.
    השאלה שלי היתה מה עושים אם הכדורים שנתנו לי פלוטין 2 ביום העלו לי ל3 ביום אני קיבלתי סחרחורת שלא ראיתי את המכונית איך בכלל עושים דבר כזה לתת 3 כדורים לילדה בת 16 לי זה לא ניראה ומלא אם זה היה עוזר היתי לוקחת אבל זה לא עוזר ואני שואלת מה עושים אם הטיפול שאני לוקחת לא משפיע עלי והמצב נישאר אותו דבר עברה שנה מאז שניתנו לי כדורים אלה.
    אודה לך אם תענה לשאלתי.

תודה מראש:
    אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    26/08/2009

שלום אורית,

אם תקראי בעיון את מה שכתבתי תראי שבעצם עניתי לך וגם הבנתי. אבל אני אחזור: יתכן שהתרופה לא מתאימה לך וצריך לשנות את התרופה, יתכן גם שהטיפול הפסיכולוגי שאת עוברת לא מתאים או לא מספיק. ולכן עצתי לך היא להתייעץ בפסיכיאטר ילדים נוסף ולספר לו את כל ההסטוריה ולקבל ממנו חוות דעת נוספת.

בהצלחה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלישת שיער

אורית
    27/08/2009

לד"ר אהרון שלום!

תודה לך על שהסברתי לי שנית את התגובה שלך.
    הם תוכל ליעץ לי פסיכולוג או פסיאטר שמטפל בבעיה כמו שלי טריכלומניה (תלישת שיער)
    הנימצא באזור הצפון טבריה ואם יש מחוץ לעיר אשמח לשמוע ממך כי המצב לא יכול להימשך כך זה קשה לי קשה יותר מידי.

תודה רבה
    אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    28/08/2009

שלום אורית,

כפי שאמרתי, אני מציע לחפש פסיכיאטר ילדים באזורכם. אני משוכנע שרופא המשפחה או רופא הילדים יוכל לתת לך המלצה על רופא טוב שיוכל לעזור לך.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה