מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי של DUODARTעמי27/09/2017
בן 66 נוטל דואודרט מיזה חודשיים לשפר זרימת שתן , לצערי פליטת זרע לא יוצא החוצה אלא חוזרת כפי שהבנתי לכיס השתן, האם תופעה מסוכנת ? האם אין מצב שהזרע נישאר בכיס השתן ולא נישטף ?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן27/09/2017שלום עמי
אין סיכון לשפיכה האחורית מבחינת כיס השתן. זהו רק עניין פסיכולוגי של מיעוט בנוזל השפיכה. יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר פין שאלות שמטרידות אותימנשה26/09/2017
האם בדיקה פיסית של רופא אורולוג ואולטראסאונד של הפין מספיקים כדי לשלול שבר פין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן27/09/2017שלום רב
שבר בפין הגורם לקרע של הרקמות מביא לדימום (המטומה ) ניכרת בפין. בהיעדר תמונה כזו ובהיעדר ממצא חשוד בסונר, אין צורך ניתוחי לטיפול בפין. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "קליק" בעת קיום יחסיםשלום26/09/2017
בעת קיום יחסי מין שמעתי "קליק" מהאיזור החשוב. לא יודע אם ממני או ממנה.
בכל מקרה אין דימום, שטפי דם או כאב. הגעתי לזקפה כשעה לאחר מכן שוב.
האם יש מקום לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן27/09/2017
במידה ויהיה שבר בפין הוא גורם לקרע של הרקמות שמתבטא בדימום (המטומה ) ניכרת בפין. בהיעדר תמונה כזו עם זקפה תקינה, אפשר להיבדק ולהתייעץ עם אורולוג לגבי צורך בסונר. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MRI אשכים, עזרה בהבנת התוצאותגיא25/09/2017
שלום.
נשלחתי לMRI אשכים, לאחר תוצאות לא ברורות או לא חד משמעיות של שתי בדיקות אולטרסאונד ברציפות, בחשד לתהליך מייצר מקום.
ביצעתי גם בדיקות דם, לטענת הרופא המפנה, המרקרים תקינים.
קיבלתי את תוצאות הMRI, אך התור לרופא רק בעוד מספר ימים, לכן תהיתי אם אוכל לקבל עזרה בפיענוח.
"אשך ימני עם אות תקין.
האשך השמאלי מוארך, בסמוך לאשך ממצא מדיאלי, בקוטר תשע על שבע סנטימטר, בעל אות נמוך ברצפי 2T ברובו ובחלקו בעל מוקדים קטנים בעלי אות גבוה. ברצפי 1T מדובר בממצאים בעלי אות גבוה.
לאחר הזרקת חומר ניגודי, אין מזהים האדרה.
אין עדות לגושים באשכים.
האפידידימיס נראה שמור.
שאר איברי האגן המודגמים נראים שמורים.
קשריות קטנות במפשעות שאינן פתולגיות בגודלן.
לסיכום: ממצא בשמאל עם אות גבוה ברצפי 1T המתאים לתוצרי דמם וללא האדרה, האם יש היסטוריה של טראומה? מומלץ המשך ברור"
אם זה קשור, יש לי היסטוריה של וריקוצלה משמאל, דרגה 3, נותחתי לפני יותר מעשור.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן26/09/2017שלום
תוצאות ה- MRI אינם מכוונים לממצא גידולי אך יש לזכור שתוצאות אלו אינם תורה מסיני והם לא תמיד מדוייקות ולכן בדיקה גופנית והחלטה קלינית הינם חיוניים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקת אולטרסאונד בטן ואגןיובל25/09/2017
שלום.
עשיתי בדיקת אולטרסאונד בטן ואגן.
כל התוצאות טובות למעט משפט הבא שלא ברור:
אגן קטן-שלפוחית שתן עם תוכן חלקיקי בתוכה.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן25/09/2017שלום רב
ייתכן ומדובר בפירורי אבנים בכיס השתן. נדרשת פניה לאורולוג שיסתכל ישירות על הצילומים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גופים צפים בשתן ושתן עכור מאודנדב20/09/2017
חג שמח.
רציתי לדעת מה גורם לשתן עכור אצלי אחת ליממה בדרך כלל בצהריים + הופעת גופים צפים שנראים כמו סוג של חלבון?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן22/09/2017שלום נדב
ייתכן ואלו תוצרי פירוק מהמזון שאתה אוכל או לסירוגין באם השתן מרוכז. עליך להגביר בשתיה וכן לבצע בדיקת שתן ובאם ישנם ממצאים חריגים - נדרשת יעוץ ובדיקת אורולוג. שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת והחלמה לאחר ניתוח וריקוצל תודהבן 2320/09/2017
היי אני צריך לעבור ניתוח לתיקון וריקוצל קל בצד שמאל
אני רוצה לדעת הצלקת מעל הפין באיזור שיער הערווה
היא צלקת עדינה כלומר פס דק לאחר החלמה שבקושי מורגש או שזה נראה כמו "פנס" עבה ומצולק ?
ובקשר לחדר כושר מתי ניתן לחזור לפעילות גופנית רגילה ?
הרמת משקולות כבדים פעילות אירובית ופעילות מאומצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן22/09/2017שלום רב,
הצלקת לרוב הינה קטנה בגובה קו התשעורת. קשה לנבא את העובי המדוייק של הצלקת. ריפוי של כל פצע בגוף אורך 6-8 שבועות ולכן בשלב זה לא מומלת פעילות של הרמת משאות כבדים אך אין מניעה מפעילות אירובית קלה עוד לפני כן. תוכל להתייעץ לגבי הפרטים המדוייקים עם הרופא המנתח. שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי ניתוח כזה לפני 14 שנה
עמיר03/10/2017אני לא רופא אבל אני יכול להעיד ממה שעברתי. אחרי מספר חודשים כמעט נעלמה ואחרי שנה שנתיים לפי מיטב זכרוני נעלמה לחלוטין . אחרי שנה הייתי מצליח עדיין לאתר את מקומה אחרי מספר מישושים! אבל אחרי שנתיים לא יכולתי לאתר את מיקומה גם אם הייתי מנסה למשש באצבעות בצורה קפדנית כי היא, תודה לאל, נעלמה לחלוטין.
ואני עשיתי את הניתוח לפני 14 שנה. ומתאר לעצמי שהרפואה התקדמה עוד יותר ..כך שמבחינת הצלקת נראה לי שאין בכלל מה לדאוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אמיר אשמח לקבל את הטלפון שלך
חסוי 2103/10/2017אשמח לשוחח איתך או לדבר בהודעות
אם תוכל זה יעזור לי מאוד תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בתרופה duodart להורדת לחץ דםמוטי20/09/2017
בעקבות נטילת התרופה שמורידה לחץ דם האם יש בעיה להגיע בטיול למקומות גבוהים עד 5000 מטר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן22/09/2017שלום רב
אין מניעה חד-משמעית מהוצאת מעליה למקומות גבוהים אך יש לבצע זאת בצורה מדורגת כדי להימנע מסחרחורת. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ניתוח turt האם אפשרי להתאמן או לקיים יחסי מיןמוטי20/09/2017
עומד לעבור ניתוח turt. לברר באם אפשרי להתאמן ולקיים יחסי מין דבר שלא יגרום לדם בשתן ויגרום לקרישי דם בפין
ד``ר בוריס פרידמן20/09/2017שלום מוטי
אין מניעה מפעילות גופנית כולל יחסי מין לפני הניתוח. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם. האם PSA תקין?dani19/09/2017
שלום
בן 43
עקב רמות נמוכות של טסטוסטרון טופלתי (ע"י אנדוקרינולוג) בטיפול תחליפי.
בתחילה בג'ל, לאחר מכן במשך למעלה משנה בזריקות נבידו.
הפסקתי (בתחילת השנה) בעיקר בגלל עליה משמעותית בכדוריות אדומות, שהצריכה הקזות דם.
בבדיקת דם, רמת PSH 0.88 NG/ML
כשאני לוחץ על האופציה של השוואה לבדיקה קודמת, אז בטבלה התוצאה של היום מסומנת באדום (כלומר חריג).
האם זה נחשב לרמה לא תקינה? מצריך בדיקה/ביקור אצל אורולוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן19/09/2017שלום דני
בדיקת PSA - 0.88 אינה חריגה בכל גיל
עקב טיפול ממושך בתחליפי טסטוסטרון נדרשת בדיקה אורולוגית של האשכיים ובדיקת הערמונית. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון הידרוצלה זקפה זרערובן18/09/2017
בן 28 אובחן אצלי הידרוצלה לפני כשבוע. לדעתי יש לי את זה כבר כחודש לפחות אך שמתי לב רק לפני שבועיים ולפני שבוע אובחן אצלי לפי אולטסרסאונד הידרוצלה בכמות בינונית באשך ימין ובשמאל בכמות מינימאלית.
ביחסי מין לפני כשבוע יצא לי כמות זרע מאוד מאוד קטנה ומועטה וסמיכה כמו ג׳ל, דב שלא קרה לי אף פעם במיוחד לאחר שהיחסי מין היו לאחר תקוםה ארוכה שלא אוננתי או ביצעתי יחסי מין ואמור לצאת לי כמות גדוחה יותר ובשפריץ כי זה מה שקרה מאז ותמיד לאחר תקופה של שבוע או כמה ימים שלא שפכתי זרע אז ביחסי מין היה יוצא לי כמות גדולה ובשפריץ, בפעם האחרונה יצא לי ממש קצת שזה מוזר כי תקופה לא עשיתי את זה וסמיך מאוד כמעט ולא יצא בחדות אלא ממש לאט ובאדישות.
1)האם ההידרוצלה קשורה לכך ד״ר? האם בגלל ההידרוצלה זה ככה?
2)למה מאחורי אשך ימין איפה שהנפיחות איפה ההידרוצלה הווריד מרגיש לי מאוד גדוש ונפוח ממש מאיפה שהפין מתחיל אז מצד ימין של הפין למטה יש ווריד נפוח או מה שזה לא יהיה משו נפוח שמתחבר לביצה הנפוחה לא יודע מה זה אולי זה נוזלים גם? האם זה בגלל תרופות אין אונות כמו סיאליס ולויטרה שהייתי לוקח לא מזמן? הייתי לוקח כדור אחד 20 מ״ג כל 12 שעות במשך יומיים רצוף כל יום כדור אחד(נגיד בערב ואחרי זה בבוקר) רק פעם אחת עשיתי את זה לא למשך תקופה ארוכה או משו יכול להיות בגלל שלקחתי את התרופות הללו האשך התנפח והווריד נשאר עם מלא דם בתוכו?
3) ממה ההידרוצלה נגרמת מחבלה ביחסי מין או סתם ככה מעצמו?
4) הביצה השנייה נהייתה יותר קטנה ורכה ממש, האם זה בגלל ההידרוצלה?
5) האם הידרוצלה קשורה לזקפה חלשה? והאם הידרוצלה קשורה לאין אונות? אני מרגיש שמאז ההידרוצלה שאובחנה אצלי לפני כשבועיים הזקפה נחלשה..
6) במשחק המקדים ובהתחרמנויות לפני הסקס יש זקפה חזקה ויציבה אך ברגע שצריך לבצע חדירה הזקפה נחלשת וכמעט נעלמת לגמרי, מה הסיבה?
ד״ר נכבד ריכזתי את כל השאלות בהודעה אחת, אשמח לתשובות בהקדם האפשרי. תודה רבה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן18/09/2017שלום רב, הידרוצלה נגרמת לרוב סביב חבלה מקומית קלה כולל בזמן יחסים או תהליך דלקתי שגורם להצטברות נוזל. בחלק מהמקרים הוא נספג אך באם ההידרוצלה גדול ומפריע בחיי היום-יום , יש לשקול התערבות ניתוחית. ההידרוצלה יכולה לגרום לנפיחות ותפיחות באיזור שק האשכיים.
לרוב הסטרס לא גורם לבעיות בזקפה או שפיכה, אך סטרס וחרדה הינן תופעות נפוצות להפרעה בתפקוד המיני ולעוצמת וכמות השפיכה ולמשך הזקפה.
מומלץ פעילות גופנית אירובית 3 פעמים בשבוע ותרגילי הפחתת חרדה ובאם התסמינים ממשיכים - מומלץ יעוץ ובדיקה אורולוגית. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרם שתן איטי בלילהגלעד16/09/2017
שלום
אני בן 46.
בשנתיים האחרונות אני סובל מזרם שתן איטי בהשתנה באמצע בלילה. זה הולך ומחריף ובאחרונה הזרם מאוד מאוד איטי כמעט קצב של טיפות ולוקח לי דקה וחצי להשתין באמצע הלילה כשמתעורר להשתין. אולי קצת יותר נוח לי להשתין בישיבה.
במהלך היום הזרם סביר לא מהיר כמו כשהייתי צעיר אבל סביר. בדיקת מהירות השתנה יצא זרם שתן ממוצע 8.5 ומקסימלי 15.
בדיקת PSA יצא תוצאה של 2.3 ולפני שנה 2.25.
בדיקת ערמונית במישוש לפני 3 שנים תקינה.
US בטן גודל ערמונית קטנה
בגלל שבחודשים האחרונים מדי פעם כאבי בטן עברתי CT בטן לפני 4 חודשים. יצא תקין וכתוב שהערמונית אינה מוגדלת, כיס השתן ללא עיבוי דופן.
לאבא שלי היה סרטן ערמונית שאובחן בגיל 67 ועבר ברכיטרפיה.
מה יכולה להיות הסיבה שזרם השתן בלילה מאוד איטי?
הרי אם משהו היה חוסם אז הוא אמור היה לחסום גם ביום...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן17/09/2017שלום גלעד
באופן טבעי זרם השתן בלילה מופחת לעומת היום. במשך היום זרם השתן הוא סביר.
עליך להפחית שתיה בשעות הערב כולל פירות, ירקות, מוצרי חלב ומרקים על-מנת להימנע מהשתנה לילית. רק באם התסמינים ימשיכו ויפריעו לתפקוד, ניתן להיעזר בטיפול תרופתי . בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- US אשכים ומבחן ולסלבהארתור12/09/2017
שלום,
הופניתי לUS אשכים (הרופא לא כתב בהפנייה מבחן ולסלבה אך אך שיעשה את כל מה שצריך)
בן 31. אני סובל מכאבי אשכים כבר שנה בערך, בעיקר ברום האשך ובעיקר לאחר שפיכה.
האם ישנה חשיבות (בבירור וריקוצלה) לשפיכה ביום הבדיקה? האם מומלץ להמנע משפיכה בימים שלפני הבדיקה או שמא בדיוק להיפך?
כאמור, הכאבים הם לאחר שפיכה ונמשכים כ-12 שעות בממוצע ויש לי חשש שאם אמנע משפיכה אזי שלא יהיה ממצא.
מה גם שבטוחני שהפעילות האשכית כשעה לאחר שפיכה, למשל, אינה זההלפעילות אשכית כשלא התרחשה שפיכה במשך שבועיים...
אשמח לעצה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן17/09/2017שלום ארתור
אין מניעה משפיכה לפני בדיקת הסונר שנועד לשלול ממצאים ברקמת האשך. באם הסונר תקין יש לשקול עם האורולוג המטפל בירור וטיפול במרכיב דלקתי או טיפול בסימפטומים של הכאבים לפי הצורך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווריקוצלה ופעילות ספורטיבית והרמת משקולותדני10/09/2017
שלום ד"ר,
האם אדם שמאובחן עם ווריקוצלה יכול לעסוק בספורט ובפרט בהרמת משקולות או שזה עלול להזיק ולהחמיר את המצב.. מדובר על וריקוצלה בדרגה קלה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן11/09/2017שלום דני
אין מניעה מכל פעילות גופנית למי שמאובחן עם ואריקוצלה קלה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשין בין שלשולים ושריפה בפיןדניאל07/09/2017
שלום, רציתי לבקש את עזרתך אולי נתקלתה בזה ואולי אתה יודע על מה מדובר ..
טוב אני לא יודע ל מה זה קשור אבל לפני 4 חודשים התחילו לי שלשולים ובאותו זמן גם הפין שלי התחיל לשרוף במשך שבועיים הפין הפסיק לשרוף והשלשוחין עדין לא עברו עכשיו האיבר מין שלי התחיל לשרוף עוד פעם ואני מרגיש שבאותו מקום ששורף גדל שם איזה משהו נראה איזה גולה קטנה בתוך האיבר המין באיזור של הכיפה , ההיתי אצל אורולוג הוא אמר לי שהוא לא מרגיש כלום אך הוא הביא לי הפנייה לאלטרסאונד ל רקמות רכות ו הבעיה שלי היא כזאת שאני צריך לחכות עוד איזה שבןע או שבןעים כדי שהרופא יגיד לי איזה בדיקות אני צריך לעשות כי בכל מכון אולטרסאונד שהייתי הם אומרים שהם לא עושים את הצילומים האלו ברקמות רכות.. עכשיו אני לא יודע מה לעשות שורף לי האיבר המין בפנים , ואני מרגיש איזה גולה בתול הפין אולי אתה יודע מה זה יכול ליהות ? אשמח לתשובה (בן18)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן10/09/2017שלום דניאל
אם לא עשית מומלץ לעשות תרבית שתן להעריך אם אין דלקת שעלולה לעבור לאחר שלשולים.
במידה וישנם כאבים לא להסס לטפל במשככי כאבים. בלוטות ונפיחויות עלולות להופיע לאחר זיהום והן נשארות לפרק זמן של מספר חודשים ודועכות בהדרגה. באם אין החמרה - הטיפול הוא רק בתסמיני הכאב לפי הצורך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)