מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בציסטה בשלפוחית השתןסמי גל13/08/2017
לום רב, אני מטופל מזה כ 3 שנים בטיפול של שלפוחית השתן. לפני כ 3 שנים השתנתי דם. בדקו בציסטוסקופיות וניתחו לאחר שהבחנו גידולים בשלפוחית השתן. מאז אני במעקב שמדי כמה חודשים נבדק בציסטוסקופיה ןבביצוע שטיפות של חיידק המוחלש של שחפת. בבדיקות הציטולוגיות לעתים הן שליליות ולעתים מובחנים אלמנטים ממאירים. בבדיקה הציטולוגית האחרונה שהובחנה כשלילית מבחינת אלמנטים ממאירים נמצאה חשש מציסטה השלפוחית . במה מדובר ומה הטיפול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן14/08/2017שלום סמי
הבדיקה הציטולוגית בודקת תאים חשודים בשתן ולא מתארת מבנים דוגמת ציסטה. ייתכן ומדובר בציסטה שאובחנה בהדמיה כמו סונר של דרכי השתן. לרוב הציסטות הינן ממצא שפיר לחלוטין אך בהחלט מומלץ להתייעץ לגבי הממצאים עם האורולוג שעושה לך שטיפות או זה שאבחן את הממצא. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PSA גבוה שעולה בהתמדהיעל09/08/2017
בעלי בן 49, ללא בעיות בריאותיות, לאביו היה סרטן הערמונית בגיל 80.
ב 2012 ה PSA היה 2.87 (התגלה בבדיקות סקר מטעם העבודה), והוא נשלח לביופסיה שחזרה תקינה.
ב 2015 psa היה 2.9,
ב 2016 4.1
ובמאי 2017 5.24.
האם יש הסבר אחר (בהנחה שאין גידול בערמונית) לעליה בpsa חוץ מסרטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן10/08/2017שלום יעל
PSA עלול לעלות מסיבות רבות כולל זיהום בשתן, גירוי מקומי של הערמונית כולל שפיכה בימים לפני הבדיקה.
יש להיבדק שוב אצל האורולוג המטפל - אם הבדיקה הגופנית חשודה - הייתי ממליץ על ביופסיות חוזרות. אם אין חשד בבדיקה, הייתי ממליץ על ביצוע MRI ערמונית להערכת איזורים חשודים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות קטנטנות בחיבור הבין לעטרהלירן 12308/08/2017
שלום רב, לפני מספר שנים הבחנתי בנקודות הקטנות שרואים בתמונה ואני חושב שבעל שנה הן מתרבות...האם ידוע מה זה ואיך מטפלים ?
אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן09/08/2017שלום לירן
נדרשת בדיקה גופנית והערכה של רופא עור לגבי החלטה על צורך בטיפול. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא משפחה לעצירת שתןיצחק08/08/2017
האם ניתן לפנות לרופא משפחה על בעיה של עצירת שתן והוא יידע לאיפה להפנות או שעדיף לפנות ישירות לרופאים בתחום הזה?
ד``ר בוריס פרידמן09/08/2017שלום יצחק
במקרה של אצירת שתן מוחלטת נדרשת פניה למיון לצורך הכנסת קטטר. באם התלונות הינן של קושי ממושך בהטלת השתן - יש צורך לבצע סונר דרכי שתן כולל שארית שתן דרך רופא המשפחה ובהמשך לפנות לאורולוג לצורך החלטה לגבי טיפול. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה חוזרת במערכת השתןאנונימי06/08/2017
אני בן 17,כבר שנה וחצי שאני סובל מהבעיה הזאת
הרבה זמן צורב לי בפין באיזור מסויים, גם לאחר שתן, ולא רק, לפעמים למשל אני עושה תנועה חדה כמו לקפוץ פתאום אני מרגיש את הצריבה הזאת,ולאחר שתן זה צורב לי לכמה דקות ומפסיק,זה קורה לי מדיי יום
, לפעמים יש יום\יומיים שאני בכלל לא מרגיש את הצריבה,אבל רוב הימים אני כן מרגיש אותה,
ופעם אחת אחרי בעת שתן, יצא מין נוזל צהוב, אבל לא שקוף שילוב של צהוב עם לבן
ושהוא הוא יצא זה שרף! לא יכולתי לזוז מרוב הצריבה! לקח לצריבה חצי שעה עד שהיא נעלמה
ושהסתכלתי בתוך החור של הפין ראיתי חתיכות צהובות כאלה קטנות, משהו מאוד מוזר
אני יקבע לי תור לרופא בקרוב,אבל השאלה היא, האם יש סיכוי לעקרות או לנזק רציני בגלל ששנה וחצי לא טיפלתי בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן08/08/2017שלום רב
אתה חוזר ושואל בפורומים שונים את אותה שאלה. ואני חוזר ועונה אותה תשובה שהממצאים שאתה מתאר אינם מכוונים לבעית עקרות. אני חושש שכתיבה חוזרת ונשנית רק מגבירה את החרדה שלך ולכן בדיקה גופנית ושיחה אישית עם אורולוג יכולה להפיג את חששותיך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשך גדול עם שני ציסטות בתוכויצחק05/08/2017
בן 65 היסטוריה של,עברתי ניתוח שברים במפסעות לפני שנה וחצי וכבר אחרי הנחתוח האשכים היו מלאות בדם ושניהם היו נפוכים,והם חזרו למצבם הטיבעיים.לפני שמונה חוגשים היו לי כאבים במפשעה בצד שמאל והאשך פתאום התנפחה,הלכתי לכירורג שניתח אותי לראות מה קרה,והוא שלח לאורולוג כי שברים אין,האורולוג שלח לסונר אשכים,מצאו בשמאלית שהתנפחה שני ציסטות עם נוזל באשך השמאלי,האשך כואבת והתנפחה מאוד ,הלכתי לאורולוג שניתח אותי בפרוסטטה והראתי לו,הוא אמר אין מה לדאוג הכל בסדר.הענין שכואב לי ,לא נוח בכלל לשבת,היא ממש גדלה וזה מפריע לחיים,מה עושים,איך מקטינים אותה ולמה סה מסוכן.
ד``ר בוריס פרידמן08/08/2017שלום יצחק
ציסטות באשכיים הינה תופעה נפוצה שנגרמת עקב הצטברות נוזל שבחלקו לעיתים נספג. לרוב אין צורך בטיפול ניתוחי אלא רק בטיפול במשככי כאבים. אם ישנם ממצאים נוספים מעבר לציסטות - יש לשקול יחד עם האורולוג המטפל צורך בטיפול ניתוחי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהקשר
יצחק08/08/2017הבעיה העיקרית שבגלל גודל האשך קשה לי ללכת לא נוח מגביל,זה פי שתיים מאשך רגיל,האם אפשר להקטין את האשח?האורולוג אומר שזה ניתוח מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן09/08/2017שלום רב
צריך בדיקה יסודית האם האשך מוגדל בגלל נוזל סביבו (הידרוצלה ) או עקב נגעים בתוכו. סוג הטיפול הניתוחי הוא שונה עם סיכונים אחרים. נדרשת בדיקה אורולוגית והערכת הסונר לפני החלטה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר ניתוח ערמוניתקובי04/08/2017
לפני חצי שנה עברתי ניתוח בערמונית דרך השופכה בגלל קשיים במתן שתן. עד היום אני סובל מכאבים לסרוגין בערמונית. האם יכול להיות שהניתוח שנעה לי לא כל כך הצליח הורידו פחות מדי או יותר מדי או פגעו בערמונית?
האם נגזר עלי לסבול כל החיים מהסיפור הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מיחושים עלולים להימשך פרק זמן אך לרוב הם דועכים בהדרגה. אדנומת הערמונית צומחת מחדש ולכן הניתוח יעיל לפרק זמן קצוב. כדאי בהחלט להתייעץ עם האורולוג המטפל לגבי התסמינים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לי קרע פין?חסוי03/08/2017
היי לפני 4 שנים חויתי איזו שהיא טראומה אישית . כאשר אוננתי קצת באגרסיביות ואיבדתי את הזקפה כמו בלון שאיבד את האוויר והיה מלווה בכאב חד קטן ממש לשניה צבע הפין הפך לסגול גם לזמן ממש קצר . שבוע הייתי בלי זקפות בכלל וגם נעלמו זקפות הבוקר כמו כן חלו קשיים בזקפה עקמת וקיצור של איזה 2-3 ס"מ בזמן זקפה . כאילו הפין ממש מתקשה להתרומם לפעמים גם מגירויים הוא מנסה להתרומם ונוטה הצידה באופן לא ברור ולא עומד . העניין שהייתי אצל 4 רופאי משפחה 3 אורולוגים התלוננתי גם על וריד באיזור ועשו לי אולטראסאונד דופלקס הייתי גם לאחר המקרה חודש אחרי אצל אורולוג שאמר מבנה הפין תקין . היום כל העניין של סקס גם פחות זורם בדמי כאילו משהו השתנה . אני כולה עוד מעט בן 22 . מה יכולה להיות הבעיה ? אני די מיואש .
ככל הנראה היתה חבלה מקומית שהתרפאה עצמונית. ישנם מרכיסים שונים חיוניים בתפקוד במיני, חלקם פיזיולוגיים וחלקם פסיכולוגיים - וחרדה עלולה לפגוע בתפקוד המיני. באם ההדמיות תקינות ובדיקה של 3 אורולוגים לא הדגימה ממצאים חריגים, הייתי שוקל פניה לאיש מקצוע בתחום הפסיכולוגי-סקסולוגי שעשוי לעזור ולשפר את התסמינים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחית רגיזה. השתנה מרובהמשה5003/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תשובה
ד``ר בוריס פרידמן08/08/2017שלום משה
במצבי שלפוחית רגיזה ישנם מרכיבים הקשורים לערמונית וכן לשריר כיס השתן. חלק מהסיבות הים התנהגותיות כמו משקאות קפאיניים שעלולים להחמיר את התסמינים וחלק מהגורמים הינם עקב מרכיבים חסימתיים. באם לא תחול הטבה לאחר שבועיים של המנעות מקפאין - יש להיבדק אצל אורולוג ולשקול טיפול תרופתי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטלת שתן מרובה בלילהגלי02/08/2017
אני בת 40 בשנה האחרונה התחלתי לסבול מדחיפות במתן שתן בעיקר בלילה. בבדיקה אצל אורוגינקולוגית נתבקשתי לעשות יומן שתייה/שתן שלאחריו אובחנתי כנראה כשלפוחית רגיזה והופניתי לבדיקת אורודינמיקה. במקביל התחלתי לקחת betmiga. אני מאד חוששת לבצע את בדיקת האורודינמיקה כיוון שהבנתי שהיא מאד כואבת אבל אני מתעוררת כל חצי שעה בלילה, לאו דווקא עם שלפוחית מלאה ואיכות השינה פשוט ירודה. זה משפיע לי על התפקוד לאורך היום. אני כבר שבועיים לוקחת את הכדור ולא מרגישה השפעה. האם מומלץ לבצע בכל זאת את בדיקת האורודינמיקה? הרי שאם זאת שלפוחית רגיזה הבנתי שאין מה לעשות והבדיקה תהיה מיותרת לגמרי.. מצד שני הכדורים כבר היו אמורים להשפיע אם זו שלפוחית רגיזה.. אודה על תשובתכם
ה בטמיגה לרוב משפיע לאחר כחודש והתגובה האופטימלית אליו הינה בהיעדר משקאות קפאיניים דוגמת קפה, תה וקולה. הייתי ממליץ לנסות בטמיגה שבועיים נוספים בהיעדר קפאין, ורק באם אין הטבה - לבצע את האורודינמיקה שאמנם הינה בדיקה פולשנית אך לא כל כך מכאיבה בידיים אמונות. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת PSA לאחר 6 חודשיםיהושע02/08/2017
בן 68 ללא תלונות . בבדיקה בדצמבר 1.18 בבדיקה בפברואר השנה התוצאה הייתה 0.5 . הבדיקה הרקטלית תקינה.
היום התוצאה 0.78
האם יש מקום לדאגה ?
האם לפנות לאורולוג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן08/08/2017שלום יהושע
כל הערכים אינם חריגים לגילך ובאם אין תלונות והבדיקה הרקטלית תקיהנ על אחת כמה וכמה.
לא ברור לי מדוע היפנו אותך לביצוע הבדיקה בתדירות כה גבוהה.
בהופעת תסמינים - יש צורך בבדיקה אורולוגית חוזרת. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתן מפוצל לאחר כלמידיהניב02/08/2017
שלום סיימתי טיפול לכלמידיה אופלודקס ודוקסילין לפני יומיים ואני רואה תופעה חדשה של שתן מפוצל... ממה זה נובע האם זה קשור ? פתאום זה צץ
ד``ר בוריס פרידמן08/08/2017שלום ניב
שתן מפוצל עלול להתרחש מעת לעת ולרוב חולף עם הגברה בשתיה ובעוצמת הזרם. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעה בשפיכה וחשק ירודצחי02/08/2017
שלום ותודה על תשובה במשך לתשובתך אני יציין שהגיל שלי 42 תיפקוד מיני תקין החשק ירוד מעט עברתי לפני כמעט 8 חודשים ניתוח בקע דו צדדי לפרוסקופי חוויתי כאבים במפשעות אבל עם הזמן זה חלף עד היה לי הפרעות בשפיכה חשבתי שזה יחלוף מיסתבר שלא האם עלי לפנות לכירורג או המשך טיפול אצל אורולוג תודה .
ד``ר בוריס פרידמן08/08/2017שלום צחי
לעיתים הכאבים עצמם והחשש סביב ניתוח באיזור עלולים לפגוע בחשק המיני. הייתי ממליץ על בירור פרופיל הורמונלי כולל טסטוסטרון, פעילות גופנית אירובית קבועה ופעילות מפחיתת סטרס דוגמת יוגה ופילאטיס. באם אין הטבה - יש צורך ביעוץ פסיכולוגי/סקסולוגי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בתוסף prosta-doneאלטרנטיבי02/08/2017
יש ל nufar תוסף בשם
prosta-done
מה דעתכם עליו בבקשה?
מדובר בערמונית 65 סמק, עדיין ללא טיפול תרופתי.
אני לא מצאתי הזהרות נגד. היתי רוצה לנסות.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן08/08/2017שלום רב,
תוספי מזון אינם תרופה ולא נבדקה יעילותם. באם התסמינים ימשיכו ויפריעו בפעילות היומית, נדרשת בדיקה גופנית אצל אורולוג וטיפול אחר לפי הצורך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה חלשה מאוד מזה כמה שניםרם01/08/2017
שלום,
אני בן 27, מזה 5-6 שנים שאני חווה ירידה בעוצמת השפיכה. הזרע פשוט יוצא החוצה ללא כל השפרצה משמעותית, בניגוד לעבר. מתקשה גם במתן שתן - היסוס משמעותי, שיא נמוך בפלואומטריה.
בדיקות שתן עקרות, פאנל STD בדם שלילי, ציסטוסקופיה תקינה.
לצד זה גם ירידה חדה בחשק מיני ופיחות בגודל אשכים...
מה עשויה להיות הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
לרוב שינוי בליבידו בגילך הינו פחות על רקע פיזיולוגי. תופעות כמו עייפות, סטרס בעבודה ובחיים האישיים עלולים לגרום לתופעות אלו. ניתן לשלול מרכיב פיזיולוגי על ידי ביצוע בדיקת דם של פרופיל הורמונלי כולל טסטוסטרון. יעוץ אורולוגי ופסיכו-סקסולוגי חיוני. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת טסטוסטרון טוטאל
רם08/08/2017טסטוסטרון טוטאל 12.7.
זה יכול להסביר את תלונותיי?
עד כמה שאדם יכול להעיד על עצמו, אני דוקא מאד מיושב ולמיטב התרשמותי הרבה פחות לחוץ או חרד מהאדם הממוצע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן זו הבעיה שלך הטסטוסטרון טוטאל כנס וקרא
עמי09/08/2017אתה תלך לרופא אנדוקרינולוג שיגיד לך שמה שקובע זה טסטוסטרון חופשי או טסטוסטרון חופשי וזה שקשור לאלבומין(נקרא זמין בדם) בפועל זה קשקוש... מה שקובע לחשק מיני ולתפקוד זה ריות אנדרוגניות חופשיות שמורכבות מטסטסטוסטרון טוטאל בפועל הטוטאל הוא המשקף והרופאים שיגידו לך שהזמין והחופשי ישאירו אותך ככה בלבידו חלש...ויתנו לך להתברבר סתם בין מליון סיבות...
תבדוק פרופיל הורמנאלי שלם lh,fsh,prolactin,estradiol ותראה ממה נובע הטסטוסטרון הנמוך כנראה שתצטרך טיפול לזה כי אין דרך להעלות טסטוסטרון כמו שאר המאמרים השקרנים שאומרים דרך ספורט ואכילה נכונה... ברגע שירד זהו זה דיי אבוד האמת... רק טיפול יעזור ואם תגיע ל 20 פלוס טסטוסטרון אתה תרגיש תהבדל.
)אגב גם לטיפול יש מחיר כבד של תמותה של הזרע כלומר ילדים לא תוכל להביא...בקיצור מליון רופאים מדענים חוקרים וכל טיפול דופק משהו אחר אולי עוד 200 שנה ילמדו להמציא פתרונות שבאמת עוזרים אבל באמת.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)