מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתרון אפשרי לחרדתיות מוגזמתאדל29/08/2018
אני בת 37 נשואה באושר וסובלת מחרדתיות מתמדת, דאגנות יתר, חששות ופחדים מתמשכים ומחשבות שליליות בלתי פוסקות. בעקבות כך, איכות החיים ירודה ומלאת לחצים. אלה דברים שמלווים אותי יום יום אפילו בסיטואציות פשוטות כמו נסיעה קצרה באוטו (המחשבה לוקחת אותי לתאונה קשה, אמבולנס, בית חולים וכו'), מחלות ילדים (הרעה במצב, אשפוז, גילוי מחלות קשות ואפילו מוות). כשאני יוצאת מהבית אני בתחושה שאולי לא אחזור, וכשאני חוזרת, אני מודה לה' שחזרנו בשלום.
כל הדאגה שמלווה אותי בכל רגע ביום יום, גורמת לי למתח רב ומתישה אותי. השינה לא ממלאת אותי גם אם אשן 8 שעות, אני עדיין ארגיש עייפות כבדה.
בנוסף, יש מדי פעם גם התקפי חרדה לא נעימים ומפחידים מאוד.
במהלך החיים ניסיתי למצוא פתרונות, ופניתי בעיקר לתחום הטבעי/רוחני, בתקופות לחוצות לוקחת רסקיו, לאחרונה התחלתי לקחת אשווגנדה הידועה כמרגיעה. אבל כל זה לא גורם לשינוי החשיבה השלילית.
לפני כחודשיים התחלתי טיפול פסיכולוגי. בסוף כל פגישה אני מרגישה ממש טוב, יוצאת אופטימית ובתחושה שממש בקרוב אני אהיה בסדר ואני מסוגלת להשתנות.
כמובן שתוך יומיים האופטימיות נעלמת…
אבל בשיחות האחרונות אני מרגישה שאולי מיציתי, וזה לא עובד. מה גם שהפסיכולוג המליץ שאקח כדורים מרגיעים כדוגמת ציפרלקס הגורמים לשינוי החשיבה ומכניסים יותר אופטימיות.
מאז אני חוששת שאולי הוא הרים ידיים לגבי הטיפול בי. אולי אני מקרה כל כך קשה ששיחות בלבד לא יעזרו לי. אני פוחדת להשתגע ולהיות פסיכיאטרית. אני לא מעוניינת להיות תלויה בכדורי הרגעה, אלא ללמד את עצמי להתמודד ולשנות את קו החשיבה לחיובי יותר.
האם יש שיטת טיפול שיכולה להתאים לי? האם במצבי עדיין אפשרי לטפל במצב ללא התערבות כימית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחדים וחרדות
ד``ר אליהו סמואל01/09/2018לאדל שלום
בהחלט אפשר ועוד איך לעזור לך. וככל שתהססי מטיפול הולם כך המצב יורע. חשבי על משפחתך וילדיך...והסבל שלהם בעקבות מצבך...
טיפול פעם אחד בשבוע אינו יכול להרים את עצמו במצב זה. וכנראה יש להתחיל גם בטיפול תרופתי. ואין הכוונה לומר שהשתגעת.
יש גם אפשרות לעבור לטיפול של מספר פגישות בשבוע אבל זה תלוי גם בחוות הדעת והניסיון של הפסיכולוג.
אפשר בהחלט לעזור לך - וממש לעזור אבל אין קיצורי דרך.
ויש להשקיע בטיפול. מה לעשות. כך זה בכל תחום.
חבל על סבלך- חשבי שחלק מחששותיך לקבל את עצת הפסיכולוג גם הם חלק מהחרדות...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהבה אובססיבית כלפי בחורסיגי29/08/2018
שלום,
אני כנראה אצטרך להתחיל ציפרלקס או דומיו. כי אני הגעתי למצב של אהבה אובססיבית כלפי בחור. אני מצליחה לא לכתוב לו אבל זה קשה לי מאד ואני בדכאון. שאלתי הספציפית היא:
האם לקיחת ציפרלקס תגרום לי דווקא להתחיל לכתוב לו? איזה רסן שישתחרר? משהו שאני מאד לא רוצה
תודה,
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובססיה לבחור
ד``ר אליהו סמואל01/09/2018לסיני שלום
צר לי לאכזב אותך. אבל אין תשובה לדאגתך. אוכל רק לומר באופן מובהק וברור. בנוסף לתרופה יש לעבור גם תהליך של טיפול בשיחות. זאת חובה ממשית כדי ששאלותיך כמו זאת ימצאו פורקן ואיווי אנושי.
חבל על הסבל אם יש פתרון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בין סימבלטה וויפקאסקרן28/08/2018
מה הדומה בניהם? מה שונה בהם? האם סימבלטה מטפלת בחרדה? שמעתי על טיפול בשם אמדר, מהו ההליך והאם הוא מטפל בדיכאון וחרדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל בתרופות
ד``ר אליהו סמואל01/09/2018לקרן שלום
פורום זה מיועד לטיפול בשיחות שהוא חשוב לא פחות מתרופות.
אם זאת המטרה לבחון הבדלי תרופות. אנא פני לפורום המתאים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה רק לישון כל היוםאלעד28/08/2018
לא קרה משהו מיוחד, יותר נכון אף פעם לא קורה משהו מיוחד. החיים שלי סבירים, ויש אנשים שאוהבים אותי אבל אני לא המספר אחד של אף אחד בעולם. אין לי חשק לצאת מהבית, כל מה שאני רוצה זה לישון ולעשן ולראות טלוויזיה. לא מצליח להביא עצמי לעשות משהו מעבר לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לישון אין חשק לצאת מהבית
ד``ר אליהו סמואל01/09/2018לאלעד
יתכן ואתה נמצא בדיכאון קל עד בינוני. יש לפנות בהקדם לפסיכיאטר ולהתחיל בטיפול בשיחות.
חבל לסבול אם יש פתרון. באם אל תפנה לטיפול יהיה קשה יותר לעזור לך בהמשך.
הפתרון מצוי בשדה הממשי ולא הוירטואלי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלימות היתעללות פיזית ומילולית ואונסליאת25/08/2018
עברתי מלא מאז שאני זוכרת את עצמי לא היה לי ביטחון נפשי ושקט הייתי במצב הישרדות ועברתי גם דברים קשים אובדן של שתיי ההורים בגיל צעיר אלימות היתעללות פיזית ומילולית ואונס בילדות הייתי ילדה ובחורה מאוד בעייתית מבחינת היתנהגות היפראקטיבית לא דוחה סיפוקים עושה מה שבאלי חסרת פחד וגבולות ומשמעת ועוד.. עכשיו אני בגיל שזה ממש מפריע לי בעבודה בזוגיות וחוששת לעתיד שלי לא רוצה שידרדר עוד ויגמר רע רוצה לעשות שינויי בעצמי ובכך בחיי השאלה האם זה אפשרי ביכלל?? ואיך עושים את זה? תודה לעונים.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי
ד``ר אליהו סמואל26/08/2018לליאת שלום
בהחלט אפשרי שינוי. השינוי מתחיל ממך ולפי מה שכתבת נראה שאת חפצה בו.
קודם צריך להגיע למרפאה פסיכיאטרית מכובדת גם דרך הקופה ולבצע הערכה. אני תקווה שההערכה תיטיב איתך ותמצא פתרון למצבך.
אף פעם לא מאוחר לבצע שינוי. אם תתפזרי באינטרנט לחפש פתרונות יש סכוי שהפיתרון ירחק ממך. אנשים טובים אבל לרוב הם מדברים על עצמם ולא על הצרכים האמיתים של זולתם. העצות גם מבלבלות. רצוי לפנות לגורם מקצועי שמנוסה בבעיות כגון אלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכאון 3 חודשים לאחר הלידהיעל23/08/2018
שלום לכולם, אני 3 חודשים אחרי לידה ופתאום הרגשתי הכללית מצב הנפשי שלי התערער ככה אני מרגישה, מוזר ביותר, לפעמים אני מרגישה אני ולפעמים אני מרגישה כבויה, לא מרוכזת, בלחץ , ויוצא לי לבכות קצת, מה כדאי לי לעשות ? יש פה מישהי שחותה הרגשה כזו? יש לציין שאני אחרי לידה 2 בלידה ה1 הכל היה בסדר, אני חוששת לדבר עם בעלי שמא לא יצחק עליי או יעזוב אותי , כדאי לי ללכת לפסיכולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון אחרי הריון
ד``ר אליהו סמואל26/08/2018ליעל שלום
אין סיבה שלא תשתפי את בעלך - הוא אמור וחייב לעזור בגידול הילד שבטח אינו קל עליך בתקופה הזאת.
מדובר בתגובה שכיחה למדי שלרוב חולפת. לרוב זקוקה לעזרה בשיחות ולפעמים בתרופה לזמן קצר.
יש לפנות לפסיכיאטר לצורך הערכה. ובמקביל להתחלת טיפול בשיחות. אפשר להיעזר גם באחיות טיפת חלב.
אין סיבה לדחות- את אחראית גם על ילדך וחשוב שהוא יחווה את העולם כחיובי בחודשים הראשונים לראשית חייו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחי הקטן חולה בסכיזופרניהחן23/08/2018
אחי הקטן בן 19 אובחן חולה לפני שנתיים הכל התחיל מחרדות עד שלקח סם כלשהו שבו השתגע לחלוטין.
הוא מקבל תרופות כלשהם ואכן מתאזן אבל גם שמתאזן יש בעיה שהוא חסר מוטיבציה , לא עובד, אין חברים , מעשן בלי סוף וגם נורא נורא עייף.. והכי גרוע שזה שוב חוזר.. כל תקופה מסויימת הוא שוב מתחיל להזות ולדבר שטויות , ההורים שלי גרושים וזה מקשה על הטיפול בו .. הנטל יותר נופל על אבא שלי שכבר אבד עצות.. וגם המשפחה מאודמאוד סובלת מהמצב
האם באמת אפשר לצאת מהמחלה הקשה הזו? .. או שבאמת להשלים שזה הולך להיות ככה כל החיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכיזופרניה
ד``ר אליהו סמואל26/08/2018לחן שלום
בהחלט שאפשר לחיות עם זה בצורה סבירה לפחות בין ההתקפים. בטיפול שאת מציינת לא נכתב על שיקום. מדובר במחלה כרונית וקיים מרכיב של שיקום שהמדינה משקיעה חשוב מאידך לדרוש שיקום. ולברר במרכז הרפואי בה הבחור מטופל על שיקום.
יש צורות שונות של שיקום לפי יכולות פגוע הנפש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקפי חרדה פאניקה אחרי שימוש בגראסאנונימי22/08/2018
זה קרה לי אחרי שימוש בגראס זה מה שעורר אצלי את החרדה??
ועם כן למי אני ניגש לטיפול בחרדות??
ואני אשמח עם תיצור איתי קשר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות לאחר שימוש בגראס
ד``ר אליהו סמואל26/08/2018לאנונימי שלום
הדבר שכיח ומוכר. יש לפנות לפסיכיאטר של הקופה או פרטי, אפשר גם דרך המשלים של הקופה. רצוי בהקדם אין סיבה לסבול אם יש פתרון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הקלונקס מפריע להשפעת הציפרלקס?ניקול22/08/2018
שלום לרופאים הנכבדים,
התחלתי לקחת ציפרלקס במינון 10 מ"ג כתוצאה מחרדת נהיגה ועוד כמה חרדות שגברו לי בשנה האחרונה.
לעיתים, כאשר אני יוצאת מחוץ לעיר (יושבת ליד נהג,לא נוהגת) אני צריכה להיעזר גם בקלונקס 1 מ"ג כדי להתגבר על הפחד מהכביש.
שמתי לב שהקלונקס גם עוזר לי לישון טוב יותר ולכן אני לוקחת גם 0.5 מ"ג קלונקס בנוסף לציפרלקס בערך פעמיים בשבוע.
אני כבר חודשיים וחצי עם ציפרלקס ועדיין מרגישה מדוכאת ולעיתים גם חרדה.
האם זה קשור לקלונקס? האם הוא מפריע לציפרלקס לתפקד? כי קראתי שלעיתים הקלונקס גורם לעצבנות ולחרדה גם כן...
יש לי דווקא ניסיון טוב עם ציפרלקס (לקחתי בעבר כמה חודשים לאחר לידה אך ללא קלונקס) ולכן המסקנה שלי שהקלונקס מפריע לי להרגיש את השיפור.
האם יש דברים בגו?
מציינת כי הציפרלקס ניתן לאחר התייעצות עם פסיכיאטר והומלץ לי לקחת קלונקס רק לתקופת ההסתגלות. בפועל אני לוקחת כפי שציינתי עד עכשיו וגם לפני השימוש בציפרלקס הייתי לוקחת לעיתים קרובות עד שהתחלתי את הטיפול ב ssri* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קלונקס וציפרלקס
ד''ר חיים היילפרין22/08/2018הקלונקס איננו מפריע לציפרלקס בשום מובן ואינך צריכה לחשוש לקחת את שניהם יחד. עם זאת, חשוב שתדעי שהטיפול התרופתי אינו הטיפול הראשוני המומלץ בחרדה, ובפרט בחרדת נהיגה, ומשלב תפיסה שגויה (הרואה בתסמינים מחלה בפני עצמה במקום תגובה רגשית לגיטימית) והתערבות שגויה (התמקדות בתסמינים ובהפחתת החרדה באמצעים תרופתיים במקום טיפול במוקדי המצוקה הראשוניים). למרות שהתרופות עשויות להקל על התסמינים (במקרה הטוב), הן אינן מטפלות בשורשי הבעיה (ולכן עלולות גם לקבע אותה) ויש להן גם תופעות לוואי מזיקות הטיפול המומלץ הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מניסיוני, במקרים כמו שלך די בשיחה אחת או שתיים כדי להשיג הקלה משמעותית ללא כל התערבות תרופתית, ואשמח לעזור לך בזה. בהצלחה!
ד"ר חיים היילפרין
פסיכולוג קליני בכיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בקשר לכדורים לחרדהאילנה20/08/2018
שלום
בעקבות חרדה שנוצרה עקב המתנה לבדיקות רפואיות
ביקרתי אצל פסיכיאטר שנתן לי כדורים כדור אחד של 20 מליגרם פאקסט ושלושה כדורים ביום של אלפרליד 0.25
אציין כי לפני כן מעולם לא השתמשתי בשום כדורים מהתחום הפסיכיאטרי
לאחר שימוש של כ3 שבועות נרגעתי לחלוטין כאילו לא היה ולא נברא לא בזכות הכדורים אלא בזכות הגעה של תוצאות הבדיקות שחששתי מהן ולשמחתי הכול תקין
אך בזמן הטיפול החלו לי רעידות פנמיות בגוף בעיקר ברגליים קשה לי להגדיר את התחושה כמו מין אי שקט מהם
פניתי לרופאת המשפחה שלי ואמרתי שברצוני להפסיק את הטיפול כי אין בו יותר צורך וגם כי לדעתי יש לי תופעות לוואי מהכדורים סיכמנו על תוכנית של ירידה כל שלושה ימים בחצי כדור
כרגע הגעתי לשלב שאני ללא פאקסט שבוע וירדתי לכדור אחד של אלפרליד
השאלה שלי היא האם הכדורים אכן יכולים לגרום לאי שקט שכזה והאם זה יעבור לאחר הפסקת השימוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לתרופה
ד``ר אליהו סמואל21/08/2018לאילנה שלום
פורום זה אינו מיועד למידע על תרופות ורופאים אינם עוסקים רק בתרופות
אוכל גם לומר לך בבירור כי חשוב עד מאוד להעזר לא רק בתרופות אלא גם בשיחות עם איש מקצוע מיומן וטוב.
הרי בזה מותר האדם מיתר היצורים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה בזמן יקיצה משנת חלוםגלית20/08/2018
שלום רב,
מזה מס שנים אני חווה בזמן התעוררות משנת חלום, עם דופק מהיר שגורם לי לחולשה ... (מבחינת כל הבדיקות, כולל.לב, הכל תקין). אני יודעת שבזמן התעוררות.יש שפעול של המע' הסימפטטית ואיןמממש מה לעשות עם זה למעט מתן של חוסמי ביתא.
שאלתי היא , הייתכן שאני חווה פוסט טראומה ולכן כל התגובות הגופניות הללו ? איך ניתן.לדעת.באמץ.שזה מה שקורה לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות בהתעוררות
ד``ר אליהו סמואל21/08/2018לגלית שלום
את מנסה לתקוף את הנושא ברמה ביולוגית. הצעתי שתנסי לקבל משמעות והבנה מבחינה פסיכולוגית
לעמוד על משמעות החרדה- זאת לא בהכרח פוסט טראומה.
זה יכול להיות גם ממקור חרדה אחר.
חשוב לפנות לפסיכוטרפיה - אין להמתין וחבל לסבול אם יש פתרון מוכח וטוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקף חרדה פאניקה מפחד להשתגעאנונימי18/08/2018
אני גם מפחד להשתגע זה מפחיד אותי אני רוצה להיות בטוח שאני לא עומד להשתגע איך אני יכול לדעת שאני לא משתגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לא משתגע
ד``ר אליהו סמואל21/08/2018לאנונימי שלום
מי שמפחד להשתגע ככלל לא ישתגע.
חשוב להיות בטיפול בשיחות כדי להבין והתבונן יותר מקרוב לפשר החרדה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקף חרדה/פאניקה
אנונימי22/08/2018זה קרה לי אחרי שימוש בגראס זה מה שעורר אצלי את החרדה??ועם כן למי אני ניגש לטיפול חרדות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה אחר גראס
ד``ר אליהו סמואל26/08/2018לאנונימי שלום
לרוב זה חולף. אבל אפשר להקל עם מספר תרופות. יש לפנות בהקדם לפסיכיאטר שיבצע הערכה וימליץ על טיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקף של חרדה פאניקהאנונימי17/08/2018
אני למעלה מחודש וחצי בחרדות והתקפי פאניקה ואני מרגיש תחושה שאני עומד להשתגע או לאבד שליטה וזה כבר גרם לי לתחושה עצמית לא טובה אני לא יודע מה עובר עלי האם התחושות האלה נובעות מחרדה או שאני עומד להשתגע???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת פאניקה
ד``ר אליהו סמואל17/08/2018לאנונימי שלום
מדובר קרוב לוודאי שמדובר בחרדה. הטיפול מחייב שימוש בתרופה וכן שיחות עם איש מקצוע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקף חרדה/פאניקה
אנונימי18/08/2018אני מרגיש לפעמים גם תחושת מחנק תחושה שאני עומד להתעלף זה כל יום תופס אותי איך אפשר להיות בטוחים שמדובר בחרדה ולא בשיגעון זה מלחיץ אותי אני חייב לדעת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחדים שמונעים ממני לעשות מה שאני רוצהדולב16/08/2018
יש הרבה דברים שאני רוצה לעשות אבל הפחדים שלי מניעים אותי ואני לא מצליח להתגבר עליהם. יודע שזה אבסורד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחדים חוסמים
ד``ר אליהו סמואל17/08/2018לדולב שלום
לזה ממש מיועדת הפסיכותרפיה. לצורך הבנה עצמית יש צורך בזולת כדי שיחלצנו מפחדים אילו. מדובר בתהליך חוויתי ולא שכלי.
חבל על הסבל אם יש פיתרון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלונקס מידע לתחילת השימוששלר13/08/2018
תוך כמה זמן מפשעי ולכמה שעו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלונקס
ד``ר אליהו סמואל13/08/2018לשלר שלום
פורום זה אינו מיועד למידע על תרופות ורופאים אינם עוסקים רק בתרופות
אוכל גם לומר לך בבירור כי חשוב עד מאוד להעזר לא רק בתרופות אלא גם בשיחות עם איש מקצוע מיומן וטוב.
הרי בזה מותר האדם מיתר היצורים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)