מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מומלץ או מותר לשלב מולטי ויטמינים ומינרליםאנדי30/07/2018
שלום ד"ר.
האם מומלץ או מותר לשלב מולטי ויטמינים ומינרלים בתוספת גינסאנג וקו-אנזים Q-10 ,לדוגמא של אלטמן שכולל קומפלקס רחב של ויטמינים a,b,c,d,e,k,ברזל ועוד.בזמן הטיפול בחרדה עם ציפרלקס 10 מילגרם ו לוריוון 1 מיליגרם.תודה מראש ד"ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים
ד``ר אליהו סמואל05/08/2018לאנדי שלום
כתוספת לטיפול קלאסי הדבר אינו מזיק.
בכל אופן יש לפנות לפורום לטיפול תרופתי. פורום זה עוסק בפסיכותרפיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירו - הפרעות שינה וחרדהמירונט30/07/2018
שלום,
קרוב לשנה בתקופת קשה המלווה בהתקפי חרדה, מתח ודכאון בעקבות שינויים בחיים האישיים והופעת טינטון כבר במשך כמה חודשים שלא מפסיק.
קיבלתי לקחת רבע כדור מירו -7.5mg (כיוון שהיו גם בעיות שינה). האם רבע כדור בשימוש קבוע יפעל גם להורדת החרדה ( המטרה העיקרית של התרופה ) ולא רק ישמש ככדור שינה ( מירו במינון נמוך משמש כדור שינה חזק ביותר )? והאם עם הזמן מתרגלים לכדור ופוחתת תופעת הלוואי של עייפות ותשישות במשך היום . תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות שינה וחרדות
ד``ר אליהו סמואל09/08/2018למירונט שלום
פורום זה אינו מיועד למידע על תרופות ורופאים אינם עוסקים רק בתרופות
אוכל גם לומר לך בבירור כי חשוב עד מאוד להעזר לא רק בתרופות אלא גם בשיחות עם איש מקצוע מיומן וטוב.
הרי בזה מותר האדם מיתר היצורים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעה סכיזואקטיבית והפרעה דו קוטביתטל28/07/2018
בן זוגי סובל מדו קוטבית לאחרונה שמתי לב שיש תוספת של עוד הפרעה סכיזואקטיבית מזה אומר יכול להיות שהוא סובל משני הפרעות מזה קשור למחלה הדו קוטבית מה זה אומר לגבי מצבו הנפשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעה סכיזואפקטיבית
ד``ר אליהו סמואל05/08/2018לטל שלום
ראוי שהפסיכיאטר של בעלך ידבר איתך ויסביר לך. מדובר בתוספת המדברת על חומרת מצבו והסיכוי שיהיה נורמטיבי. אולם אבחנה זאת אינה חד משמעית ויש שיגידו גם אחרת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בקנאביס וכדור סימבלטהאחת28/07/2018
היי. עקב חרדות וסטרס הציעו לי את הכדור סימבלטה.
אני מעשנת לפעמים במתינות ובאיזון גראס.
רציתי לשאול האם יש בעיה בשילוב של שניהם ?
שוב,אני לא מעשנת בתדירות תכופה אבל עדיין ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב תרופות
ד``ר אליהו סמואל03/08/2018שלום
פורום זה אינו מועד למידע על תרופות ורופאים אינם עוסקים רק בתרופות
אוכל גם לומר לך בבירור כי חשוב עד מאוד להעזר לא רק בתרופות אלא גם בשיחות עם איש מקצוע מיומן וטוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים עם חולה סכיזופרניהnik28/07/2018
יש לי בעיה קשה שגם בעלי וגם הבן שלי שהוא בן 20 עם בעיה נפשית ניסיתי את כל הדרכים האפשריות לטיפול ואין לי תשובות המערכת אטומה קשה לי להעלות את כל התלאות שאני עוברת על הכתב אבל החשוב מהם זה בעלי שלא מוכן ללכת לטיפול ומונע ממני לטפל בבן אשר נמצא כל היום בבית סגור בחדר שומע מוזיקה ורוטן על כמה מר גורלו שהוא לא מצליח בחיים אבל לא מוכן לקחת שום טיפול ניסיתי לפנות לפסיכיאטר המחוזי אך אמרו לי כל עוד שהוא לא מאיים או אלים או מנסה להתאבד אין מה לעשות אבל חוץ מאלה הוא משגע את כל הבית ובעלי ככל הנראה חולה בסכיזוםרניה חושב שכל העולם נגדו אפילו אני מנסה להרעיל אותו ואת כל הבית לא מוכן לקחת טיפול לא מזמן הוא הגזים בהתפרצויות שלו הגשתי תלונה במשטרה עצרו אותו ולקחו אותו לאיבחון בבית חולים פסיכיאטרי כשהוא היה במצב נפשי גרוע התקשרו אלי לשאול מה הוא עושה סיפרתי אבל בכל זאת טענו שהוא לא מתאים לאישפוז שיחררו אותו והמליצו לי במשטרה ללכת למקלט מאחר והם חוששים לחיי לא ברור לי מה עוד עלי לעשות לאחר שבעלי הורחק ביקש הזדמנות שניה להשתנות כאב לי שהוא מחוץ לבית ביקשתי חבטל הכל ולהחזיר אותו בחודש הראשון הוא השתדל מאוד להיות בסדר ולהראות שהוא לא צריך טיפול אבל עכשיו אני רואה שהוא שוב חוזר למצב הקודם לא יודעת מה לעשות ממש מתוסכלת גם אם אני אגיש שוב תלונה אני אראה עושה צחוק וגם אם שוב ירחיקו אותו זה לא הפיתרון הוא והבן שלי חייבים טיפול ואין לי שום דרך לאלץ אותם אשמח לקבל יעוץ אם זה אפשרי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב קשה
ד``ר אליהו סמואל05/08/2018לניק שלום
את מתמודדת עם מצב לא קל. יש כמה שיטות נוספות. רצוי לפנות ללשכת הרווה של הרשות בה את גרה ולהתיעץ שם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של סרוקסטIris25/07/2018
שלום
אני נוטלת סרוקסט זמן רב ומרוצה לחלוטין! כדור מצויין בשבילי.
לצערי אינני יכולה להתמודד עם התופעת לוואי שהוא גורם לי - "חלומות ממשים" זה פשוט מחסל אותי לחצי יום או יותר. כן מחסל.
האם יש תחליף לסרוקסט שלא יגרום לי לחלומות ממשיים - קשים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף לסרוקסט
ד``ר אליהו סמואל03/08/2018לאיריס שלום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה ודיכאון- מבקשת עזרהמלי24/07/2018
שלום רב , אני בת 30, היתי מטופלת עד לפני כ- 6 שנים בכל מיני תרופות ציפרלקס בין היתר עד שלל שיפור והפסקתי טיפול תרופתי . עד לפני כ חודשיים חזרו חרדות, צורך לבכות המון . בקיצור המצב התדרדר עקב מס׳ טריגרים . לפני כ3 שבועות היתי אצל פסיכיאטר שנתן לי פריזמה התחלתי מ10 מג ומיום שישי האחרון זאת אומרת כבר 5 ימים לוקחת 20 מג , בנוסף אלפלוריד 0.25 בבוקר ועוד 0.25 לפני שינה כרגע אין שיפור ממש קשה לי יש ימים שעוברים סביר אבל עדין התקפי חרדה מאוד קשים . אודה לתשובתך
תגובה שיתוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות ללא שיחות
ד``ר אליהו סמואל05/08/2018למלי שלום
פורום זה אינו מועד למידע על תרופות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית התנהגות אצל בן 70לינדה23/07/2018
שלום רב
אבא שלי התחיל בימים אחרונים להשתין לתוך סמרטוטים ולזרוק אותם לתוך שקית ולשים אותם באיזשהו חדר....לא ידוע לי כרגע על בעיות שכחה אצלו....התנהגותו מעולם לא הייתה משהו.....הוא מעולם לא ידע מתי צריך למצשוך משכורת מהבנק למלא טפסים לקחת תרופות ממרפאה לזמן לעצמו תורים וכו וכו....אך התנהגות דוחה זו החלה בימים אחרונים וזה פשוט בלתי נסבל כי גם יש לנו שלושה חדרי שרותים ורק 4 אנשים בבית....מה ניתן לעשות.....???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בשירותים
ד``ר אליהו סמואל05/08/2018ללינדה שלום
יתכן ויש לאביך בעיה בשליטה על השתן? או בעיה אחרת והוא מתמודד איתה בדרכים לא מקובלות כמו בעבר.
יש לפנות לרופא רגיל ובהמשך לאורולוג. ורק לבסוף לפסיכיאטר הבקיא לדמנציה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי במינון ויאפקס מ 75xr ל 150xrקרן22/07/2018
היי חברה, לאחר ניתוח כריתת שחלות, מוות של שלושה חברים מסרטן וטיפול שיניים מורכב קיבלתי התקף חרדה אחרי 5 שנים של טיפול בויפאקס 75xr. בהתייעצות בן הרופא לפסיכיאטר הוחלט להעלות את המינון ל 150xr. האם מישהו זוכר תופעות לווואי? וכמה זמן לקח לטיפול להשפיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בויאפקס
ד``ר אליהו סמואל03/08/2018לקרן שלום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקס 20 מג וואבןבחור 2722/07/2018
דר שלום
במשך 5 שנים נטלתי ציפרלקס שהגבתי אליה טוב. לפני כחצי שנה חזרתי לציפרלקס בהדרגה ומאז היא אינה משפיעה כבעבר.כחודש ימים אני נוטל 20 מג. יש לי התקפי חרדה מידי בוקר שמעירים אותי משינה. אי שקט.פחדים. תופעות לא נעימות. ירידה בתאבון. בחילות. כאבי בטן ושאר תופעות של חרדה. האם הציפרלקס יכול להיות שכבר לא מתאים לי? אני מפחד לנסות תרופות אחרות.
מה עושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות
ד``ר אליהו סמואל03/08/2018לבחור שלום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבא שלי חולה בדמנציה קשה ואני בדיכאון וחרדותאלמונית21/07/2018
שבת שלום.
אבא שלי חולה בדמנציה קשה והמצב שלו דועך הוא לא מדבר לעניין וזה משפיע עלי מאוד אני גרה אצל ההורים וכרגע אין לי אפשרות לגור במקום אחר. דיברתי עם הרופא והוא נתן לי שתי כדורים שיקלו עלי ואמר שזה יקח זמן בנוסף אני מחכה לטיפול פסיכולוגי שזה גם יקח קצת זמן בינתיים ביום יום אני קמה בבוקר עם חרדות והולכת לישון בחרדות בגלל המצב של אבא שלי קשה לי לקבל את המצב של המחלה הארורה שהוא קיבל אני כל הזמן מתעסקת רק במחשבות על זה מפחדת על ההתנהגות שלו בבית ואני סובלת מזה ביום יום. אני רוצה להקל על עצמי מבחינה מעשית אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי איך להקל על עצמי ביום יום ולחזור לתפקוד נורמלי למרות המצב זה מאוד חשוב לי מקווה שההודעה לא תימחק אני ממש מודה לכם בבקשה עם אתם יכולים לתת לי עצה הכי קטנה איך להקל על עצמי אני מאוד אודה לכם ואשמח אתם ממש תעזרו לי וזה יקל עלי תודה מכל הלב שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחדים
ד``ר אליהו סמואל23/07/2018לאלמונית שלום
את צריכה להפריד בין חייך וחיי אביך. אתם אנשים שונים. אני גם בטוח שהוא לא היה חפץ שתסבלי בגללו.
את חייבת לצאת ממצבך גם לטובתו. הוא לבטח לא היה רוצה להפיל עליך מחלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דברים רבים מפריעים לישרגא ניר20/07/2018
שלום. אני בטיפול זיפרקסה 5 מ"ג . לפני זה הייתי עם קספליון 50 מ"ג . בן 37 . אבחנה סיכופרניה פרנוידית. ההבחנה כבר 18 שנה. אבל בשתיים האחרונות מפריעה לי אם מישהו עומד קרוב. או אם אין מספיק מקום במעבר, . זועם על הצפיפות..איך קוראים לבעיה הזאת ? ולמה היא הופיע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנויה
ד``ר אליהו סמואל23/07/2018לשרגא שלום
גם להפרעת הפרנויה יש תקווה בטיפול בשיחות אבל קיים חובה להיות בטיפול תרופתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרפאנן גורם לרגישות לשמשנחום19/07/2018
שלום אני שם לב שהתרופה גורמת לי לרגישות בחשיפה לשמש. האם יש כדור אנטי פסיכוטית שלא גורם לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לשמש
ד``ר אליהו סמואל05/08/2018לנחום שלום
פורום זה אינו מיועד למידע על תרופות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה שאגדיר אותה כ"הרגשה עכורה בראש"Aor19/07/2018
שלום רב,
אני בחור כבן 35.
לפני כ-10 שנים בעקבות הרבה משברים שעברתי בתקופה ההיא, בדידות, בלבולים מבחינת בחירת קריירה וכו' התחיל לי בעיה שאגדיר אותה כ"הרגשה עכורה בראש". אני בכוונה לא משתמש במונח "דיכאון" כי זה לאו דווקא דיכאון..אלא יותר כמו הרגשה של יובש כזה בראש, כאב של חוסר אנרגיה כזה..תקיעות (אין לי דרך יותר ברורה להגדיר את הבעיה) אם כי גם היו הרבה מצבים של דיכאון. באותה תקופה גם עליתי משמעותית במשקל. הבעיות האלה עדיין ממשיכות. אני בחור שמתפקד רגיל ביום יום,
אבל באופן כללי יש הרבה תיסכולים, חוסר מוטיבציה ודכאונות (כיום קלים). לפני מספר שנים התחילו להופיע גם בעיות חרדה, אך התגברתי עליהם בכוחות עצמי.
אני מכיר את האופציה של ללכת לפסיכיאטר שידחוף תרופות מיותרות ועל הדרך עלול להרוס את הרקורד הרפואי שלי. אבל האם יש דרך לבצע בדיקה רפואית רצינית ואחראית לגבי הבעיה שלי?
לאיזה תחום רפואה עלי לפנות בנושא? אני מבוטח בכללית.
אני מאוד חושש מהחובבנות של פסיכיאטרים או רופאי משפחה לדחוף תרופות רק על פי דיאגנוזה של דברים שהפציאנט אומר לו.
מחפש באמת מומחה שיעשה בדיקה רפואית רצינית ואחראית כדי למצוא את המקור של הבעיה ולטפל בה.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפש כתובת
ד``ר אליהו סמואל19/07/2018שלום
האמון באיש המקצוע קריטי מאין כמוהו.
לא כולם מפזרים תרופות. חשוב ללכת לפסיכיאטר שהוא גם פסיכוטרפיסט. ויש כאלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
Aor19/07/2018שלום רב,
תודה על התגובה.
האם יש פסיכיאטרים שמסוגלים לאבחן את הבעיה תוך ראייה רפואית פנורמית, ונותנים הפניות לאבחן או לשלול בעיות בריאותיות מעבר למתן משככי דיכאון וחרדות? אשמח אם אפשר לקבל המלצה על גוף או על בעל מקצוע שיכול לעזור.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין פורום זה עוסק בהמלצות על רופאים או פסיכולוגים
ד``ר אליהו סמואל22/07/2018אם תרצה אשתדל לענות באופן אישי אני חוזר מחופשה ב-2.8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה להביא את עצמי לפעולהנילי19/07/2018
אני בתקופה קצת "אנמית" בחיים שלי, לא מנסה שום דבר, לא מצליחה ולא נכשלת, לא מצליחה להניע את עצמי לפעול במישורים שהייתי רוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה להניע את עצמי
ד``ר אליהו סמואל19/07/2018לנילי שלום
אילו הדברים שבגללם מגיעים לטיפול אישי.
אם רוצים שינוי זה הכיוון.
אין קיצויר דרך לצערנו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)