פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות בוסטר לשני ילדים שישאר מקום לשלישי
    מטי
    15/09/2021

אהלן קובי, יש לנו ילדה בת 3.8 וילד בן 2.5. הילדה כבר יכולה לשבת בבוסטר? איזה מומלץ? ואיזה כסא מומלץ לבן ה2.5? נשמח שיהיו כמה שיותר צרים שיהיה מקום לילד שלישי בעתיד.
    הרכב שלנו הוא יונדאי i30cw 2014.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילדה יכולה לעבור לבוסטר אם היא עברה את משקל 15 ק"ג

קובי סופר
    15/09/2021

שלום מטי,

הילדה יכולה לעבור לבוסטר אם היא עברה את משקל 15 ק"ג.
    המומלץ לדעתי זה סייבקס סולשיין או גרקו אפיקס על כל דגמיו.
    לגיל שנתיים+ אני ממליץ על בוסטר עם רצועות, גרקו נאוטילוס סנאגלוק. הוא הכי בטיחותי, במחיר סביר יחסית. אם הוא יקר לכם מדי אז דגם הטרנזישיין שלהם כמעט באותה רמה בטיחותית אבל פחות נוח להתקנה.
    בגדול גם לבת ה3.8 עדיף לשבת בבוסטר עם רצועות כמו הגרקו, זה יותר בטיחותי מבוסטר ללא רצועות, אף על פי שלפי החוק היא יכולה כבר להיות בבוסטר גב ללא רצועות (אם היא מעל 15 ק"ג), בטיחותית, בבוסטר עם רצועות היא תהיה הרבה יותר בטוחה.
    גם בנאוטילוס וגם בטרנזישיין ניתן לחגור עם הרצועות עד משקל 30 ק"ג (גיל 6-8 שנים) ככה שאין בעיה מהבחינה הזו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספורטליין pl או pro ומה השינויים בין הדגמים
    שחר
    14/09/2021

שלום,
    ראיתי שיצא לאחרונה דגם חדש של עגלת הספורטליין בשם pro ורציתי להבין מה באמת השינויים בין הדגמים והאם התמורה שמקבלים שווה את ה-500 שקלים הנוספים.
    תודה רבה,
    שחר

הוספת תגובה

• בפרו מקבלים גלגלים יותר איכותיים (גלגלי PU)

קובי סופר
    15/09/2021

שלום שחר,

בפרו מקבלים גלגלים יותר איכותיים (גלגלי PU) לעומת גלגלי EVA. גלגלי PU יוצרים נסיעה חלקה יותר, שקטה יותר ותמרון/פניות הרבה יותר בקלות. כמוכן הבלאי שלהם ממש נמוך ולכן יחזיקו הרבה יותר שנים.
    בנוסף משענת הגב של הפרו מגיעה עם תמיכה חלקית של פלסטיק, לדעתי זה תומך טוב יותר ומשפר את הנוחות של התינוק.
    מצד שני, שני התוספות האלו מעלות את המשקל של העגלה בכ-2 ק"ג, לכן זה שיקול שלכם אם זה שווה את זה.

בנוסף הייתי יותר ממליץ על הXL מאשר על הPL מהסיבה הפשוטה שטכנית זו אותה עגלה, הפרו פשוט מגיע עם מסגרות מתכת לאמבטיה ולגגונים, הדברים האלו מוסיפים משקל לעגלה ואין בהם תועלת טכנית פרט לעיצוב. כמוכן בחום הם מתחממים ומחממים את העגלה ולסיום גם מייקרים את העגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על מושב בטיחות מגיל לידה ועד בוסטר
    נעה
    13/09/2021

שלום רב,
    אשמח לקבל המצלות והסברים -
    הכי חשוב לנו זה מדד הבטיחות, לאחר מכן נוחות.

אין בעיה של מקום/משקל.

1. Britax One4Life ClickTight
    2. Graco TrioGrow SnugLock

האם אלו דגמים בטוחים ומומלצים?
    תודה.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/09/2021

שלום נעה,

שניהם ברמת בטיחות גבוה, עם פטנט התקנה קל ונוח לכן מבחינת נוחות אני ממליץ לבדוק עם התינוק בחנות, להושיב כמה דקות ולראות במה נוח יותר.

בכל מקרה אם פרמטר הבטיחות חשוב אני ממליץ לא לרכוש כיסא משולב בוסטר. ראשית ברוב המוחלט של המקרים אף אחד לא משתמש בהם כבוסטר, הם בומבסטיים ולרוב יש תינוק נוסף שזה עובר אליו וכו'. שנית, בטיחותית הלא משולבים מקבלים דירוגים מעט טובים יותר.
    מהלא משולבים אני ממליץ על ברייטקס בולווארד קליק טייט או צ'יקו נקסטפיט. אם זה לאחר גיל שנה מבחנית נוחות שניהם מעולים (אם זה לפני לצ'יקו יש יתרון קל לדעתי). מבחינת נוחות התקנה כאן לברייטקס יש יתרון קל. הצ'יקו נוח להתקנה עם איזופיקס אבל ללא, לברייטקס יש יתרון בנושא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות אוונפלו טריומף עם סנסור לשכיחת ילדים
    מור
    12/09/2021

היי קובי, אני מחפשת כסא לשים ברכב של הסבתא. אני יודעת שבקרוב יחייבו לשים מערכת לשכיחת ילדים וראיתי שיש כסאןת מובנים עם המערכת. מה דעתך על הכסא הנ"ל?

הוספת תגובה

• אנחנו רוכשים כיסא בטיחות עם דגש על המילה בטיחות

קובי סופר
    13/09/2021

שלום מור,

אני רושם תמיד, המערכת אינה סיבה לרכוש כיסא!
    אנחנו רוכשים כיסא בטיחות עם דגש על המילה בטיחות!
    כאן אנחנו רוכשים גימיק. לכן יש להתייחס לכיסא לחוד ולמערכת לחוד.

באופן כללי הטריומף כיסא בטיחות טוב. הוא מאוד ותיק ולכן מיושן אך דירוגי הבטיחות שלו טובים. לכן ככיסא שני הוא מומלץ לדעתי. לקחת בחשבון שהוא רחב, אם בעתיד תרצו להתקין עוד כיסא או שניים זה יהיה בעייתי בהרבה רכבים.
    הייתי יותר ממליץ על גרקו סייז פור מי אבל הוא יקר יותר.

אופציה זולה יותר ובטוחה יותר אבל הכיסא פחות נח לתינוקות זה קוסקו סנרה. לכיסא שני לדעתי עניין הנוחות לא קריטי וסה"כ נמכרו מליוני כיסאות ממנו בארה"ב והרוב המוחלט (גם כאלו שרכשו ככיסא ראשי) מרוצים ממנו מאוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהו בעצם כיסא בטיחות שמומלץ

מור גולן
    13/09/2021

היי קובי תודה על התשובה.
    אני מבינה את מה שאתה אומר לגבי הגימיק אבל בסופו של יום זה יוכנס כתקנה ונצטרך להוסיף מערכת כזו או אחרת על כל כסא ולכן החשיבה כאן היא לחסוך את העלות הזו.

באמת מדובר באוטו קטן ולנסיעות קצרות. הסנסרה צר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטריומף גם טוב מאוד, רק יותר רחב ומגיע עם המערכת.

קובי סופר
    13/09/2021

שלום מור,

אין בעיה, אם תכנס תקנה או שאם רוצים במכשיר כזה, פשוט לרכוש בנפרד.
    במקרה כאן הטריומף כיסא טוב אבל אם היו מחברים את המכשיר למוצר נחות? מה זה היה שווה במקרה של חלילה תאונה. לכן אני רושם, לא לרכוש מוצר בגלל הגימיק גם אם הוא הכרחי ויש בו צורך חוקי או לא.
    בעיקר בתחום הבטיחות, קודם לרכוש את המוצר הכי בטיחותי (כן אני לא מציע לחסוך וגם לרכב סבא/סבתא ללכת על הטוב ביותר). רק לאחר מכן להתעסק במסביב ולא להפך.
    בתחום הבטיחות אני מציע לא לחסוך. אם אין ברירה אז רשמתי,
    הסנרה מעולה, צר, בטוח וגם זול.

הטריומף גם טוב מאוד, רק יותר רחב ומגיע עם המערכת.
    לדעתי יותר נוח מהסנרה ויכול לשמש עד משקל גבוה יותר.

הגרקו יותר בטוח מהטריומף, טיפה יותר צר אבל יותר יקר וללא מערכת. לצערי כיום הוא באזורים של 1000 ש"ח, מדי פעם במבצעים צונח לאזורים של 800 ש"ח.

כמובן שאם אין שיקול כלכלי אז ברייטקס סדרת קליקטייט או צ'יקו נקסטפיט הם הטופ בבטיחות.

אם הדגמים היקרים או הגרקו לא שיקול בגלל העלות,
    אני ממליץ להיצמד לטריומף או לסנרה. לרגע להתעלם מהמערכת. לבדוק כל אחד ברכב, להושיב את התינוק ולהחליט מה נכון לכם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון Infanti ROYAL שקל להעלות למטוס
    מיכל
    11/09/2021

קובי שלום,
    אשמח לדעת מה דעתך בנוגע לטיולון רויאל אינפנטי.
    מחפשת טיולון קל, נוח וזול שאפשר להעלות למטוס.

הוספת תגובה

• סביב אותו מחיר יש את איזי בייבי טורו

קובי סופר
    11/09/2021

שלום מיכל,

הוא מאוד פשוט ובסיסי. אם אין יותר מדי ציפיות אז הוא בסדר. לדעתי דגם המגנום שלהם עדיף אבל אני לא יודע אם הוא משווק עדיין. כמוכן סביב אותו מחיר יש את איזי בייבי טורו שעדיף.
    לגבי עליה למטוס, כל חברה ודרישות הגודל שלה. צריך לברר מראש עם המידות של הטיולון מול חברת התעופה. ברוב המקרים אין בעיה. כמוכן מקרה הכי גרוע מוסרים את הטיולון בעליה לטיסה ומקבלים מיד בירידה ככה שלדעתי זה לא עניין קריטי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות של גראקו והבדל לעומת טריגו סנאגלוג
    שחר שוקר
    08/09/2021

הי כתבתי עכשיו הודעה והתבלבלתי בשם- אשמח לדעת את ההבדל בין גראקו טרושילד לגראקו טריגו סנאגלוג. ראיתי שהמלצת על שניהם.
    ואם יש כיסא אחר של גראקו שעדיף.
    תודה

הוספת תגובה

• הטריגו יותר חדש ומגיע עם פטנט סנאגלוג

קובי סופר
    09/09/2021

שלום שחר,

שניהם מומלצים וברמת בטיחות גבוהה מאוד. שניהם משולבים כיסא שיודע בעתיד להפוך לבוסטר ושניהם נחשבים למובילים בכיסאות המשולבים.
    חשוב לציין שלדעתי כיסאות לא משולבים עדיפים גם בנוחות וגם מעט בבטיחות. כמוכן מניסיוני כמעט אף הורה לא הופך את הכיסא לבוסטר והרוב המוחלט רוכש בוסטר בהמשך.

מבין השניים, הטריגו יותר חדש ומגיע עם פטנט סנאגלוג שמאפשר התקנה יותר קלה עם חגורת בטיחות. מומחים בעולם טוענים שתקנה עם חגורה יותר בטוחה מאיזופיקס. כמוכן ממשקל 18 ק"ג בממוצע נהיה חייבים להתקין עם חגורה מכיוון שהאיזופיקס לא יעיל למשקלים גבוהים.
    לכן אני נוטה לכיוון הטריגו. בטיחותית שניהם ברמה גבוהה, שניהם גם נוחים מאוד לתינוקות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסאות בטיחות- לא משולבים והתקנה עם חגורה

שחר שוקר
    09/09/2021

ומבין הלא מומלצים מה אתה ממליץ?
    איך המרתון של ברייטקס?
    ואם התקנה עם חגורה יותר בטוחה מאיזופיקס אז האם הוא כדאי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף גם ממליץ על צ'יקו נקסטפפיט

קובי סופר
    11/09/2021

שלום שחר,

כן המרתון מאוד מומלץ, גם הדגם מעל בולווארד.
    בנוסף גם ממליץ על צ'יקו נקסטפפיט.

התקנה עם חגורה לא יותר בטוחה אך יש אבל גדול.
    איזופיקס יכול להחזיק עד משקל 29 ק"ג משקל הילד והכיסא יחד. מרגע שעוברים את זה אז יש להתקין עם חגורה. התקנה עם חגורה אינה נוחה או פשוטה ברוב הכיסאות לכן כאן היתרון הגדול של ברייטקס.
    בשני המקרים מדובר בפטנט של ברייטקס שהומצא מסיבה אחת מרכזית, התקנה נכונה. רוב ההורים מתקינים לא נכון את המושבים. מסוף שנות ה-90 כבר ידעו זאת ולכן ברייטקס המציאו את האיזופיקס, הם שחררו את הפטנט לטובת בטיחות כל ילדי העולם. כיום את פטנט הקליקטייט הם לא ממהרים לשחרר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות לתינוק מגיל שנה
    חני
    08/09/2021

שלום קובי.
    יש לנו סלקל של ג'ואי איג'ם שעדיין מתאים לתינוק שלי.
    התינוק יחסית קטן (שוקל כ-8.5 ק"ג ובן 13 חודשים) כך שעדיין מתאים למידות הסלקל.

הקריטריונים שלנו לכיסא:
    1. כיסא בטיחות צר וקל משקל.
    2. כיסא בטיחות שפונה עם ונגד כיוון הנסיעה.
    3. תקציב עד 700 ש"ח.

תודה רבה!

הוספת תגובה

• יש לא מעט מושבים שמתאימים לדרישות

קובי סופר
    09/09/2021

שלום חני,

יש לא מעט מושבים שמתאימים לדרישות. חשוב לציין שיש בטיחותיים יותר במחירים של מעל 1000 ש"ח.
    הכי הייתי ממליץ לתקציב על גרקו מיי סייז. עונה מעולה לכל הדרישות. במחיר לדעתי חורג במעט אך לדעתי שווה את התוספת. חשוב לציין שהכיסא טוב עד 30 ק"ג, גיל 8 שנים אבל בפועל הרוב ישתמשו עד גילאי 4-6 שנים.

מתחת לתקציב יש את קוסקו סנרה שמושלם לדרישות אבל לדעתי הוא פחות נוח לתינוקות. אם יש נסיעות ארוכות פחות הייתי ממליץ עליו. אני יותר ממליץ עליו ככיסא שני או כיסא סבא/סבתא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות מגיל לידה המומלץ ביותר
    דניאל
    08/09/2021

היי קובי,
    אשמח לעזרתך, מה הוא כסא הבטיחות המומלץ ביותר בעינייך מגיל לידה? (אנחנו לא מתכננים לקנות סל קל).
    חשוב לנו שיהיה הכי בטיחותי שיש, קל יחסית להתקנה וכיונון, נוח לתינוק כמובן ורצוי שישרת אותנו כמה שנים.
    בהנחה שהמחיר הוא לא פקטור כי אנחנו לא רוצים להתפשר מהו הדגם המומלץ
    ביותר בעינייך? ראיתי שכתבת על צ’יקו? אם אכן אתה חושב שצ׳יקו הכי מומלץ אשמח לדעת איזה דגם מבין הדגמים בתמונה?

המון תודה על העזרה

הוספת תגובה

• צ'יקו נותנים את זווית השכיבה הכי קרובה לסלקל

קובי סופר
    09/09/2021

שלום דניאל,

לדעתי צ'יקו נותנים את זווית השכיבה הכי קרובה לסלקל, זו הסיבה שאני ממליץ עליהם מגיל לידה. כמובן בטיחותית הם מדורגים כמה שנים טובות בטופ 3.
    נוחות ההתקנה קלה עם איזופיקס. עם חגורה טיפה מאתגר. עד 18 ק"ג (גיל 4 בממוצע) אפשר להתקין עם האיזופיקס ולאחר מכן עם חגורה.

אין הבדל בטיחותי בין הדגמים רק רמות גימור. עם המקס במחיר די זהה לשאר הייתי הולך עליו. יש לו מדרך רגליים ארוך יותר כדי שיהיה אפשר להתקין את המושב נגד הכיוון עד גיל 2 מבלי שלתינוק יהיה פחות נוח.
    החוק בישראל דורש עד שנה שהתינוקות יהיו נגד הכיוון. בטיחותית הרבה יותר בטוח נגד הכיוון עד גיל שנתיים ואפילו 4 שנים. טכנית, זה לא נוח לתינוקות אחרי גיל שנה כי הרגליים פוגעות בגב מושב הרכב, לכן במקס יש לזה פתרון וכך ניתן אפשר למשוך עד גיל שנתיים נגד הכיוון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי שכיבה על הבטן בעגלה
    לינויל
    06/09/2021

היי קובי, הילד שלי בן 5 חודשים ואחרי מספר עבלות שקניתי ואחרי יעוץ איתך , קנינו הפעם עת הבוגבו 3 מיד2. אני מאוד מאוד מרוצה.
    מה שכן, השכיבה המלאה היא לא באמת מלאה לגמרי..
    אז השאלה שלי היא כזו
    הילד שלי אוהב לישון רק על הבטן בנתיים,
    ויצא לי להשים אותו כמה פענים לישון על הבטן(למשך חצי שעה עד 40 דק)
    רציתי לשאול עד כמה זה גרוע?
    עד כמה גרוע שישכב בעגלה הזו על הבטן למשך שעתיים למשל?
    כשהוא יושן ככה נח לו מאוד. אבל השכיבה באמת לא לגמרי מלאה.

לקביעת תור
    סגירה
    לגבי שכיבה על הבטן בעגלה

הוספת תגובה

• אפשר לשפר את הזווית והנוחות עם מזרן טוב

קובי סופר
    09/09/2021

שלום לינוי,

אני לא חושב שיש בעיה להשכיב על הבטן בבי. נכון השכיבה לא שטוחה אבל זה היתרון של גב יצוק מפלסטיק, זה נותן תמיכה אחידה לכל הגוף בכל נקודה. אפשר לישון גם שעתיים על הבטן (כמובן עם השגחה).
    אפשר טיפה לשפר את הזווית והנוחות עם מזרן טוב כמו קומפי קוש. יש לקחת בחשבון שאם לא משגיחים אז זה פחות מומלץ. כשיש מזרן ואין השגחה הראש יכול לשקוע במזרן בהשכבה על הבטן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות עגלת תאומים
    לאה
    05/09/2021

שלום,
    אנחנו מתלבטים בין מספר עגלות אחים ונודה לעזרתך:
    ג'ואי
    קוקו ביבה
    בייביסייף
    בייביגוגר
    חשוב לנו שיהיה קל לקפל ולתפעל אותה

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות עגלת תאומים

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/09/2021

שלום לאה,

מה-4 לדעתי הביבה הכי טובה.
    גם הג'וגר. הג'ואי או הבייבי סייף יותר טיולונים ולדעתי פחות נוחים גם לתינוקות וגם לניוד. גם בקיפול הביבה והג'וגר עדיפות.
    לדעתי הביבה עדיפה על הג'וגר מכה סיבות:
    1. יותר קלה
    2. יותר נוח לשנות מצבים
    3. מדרך הרגליים נסגר, זה אומר שאם יש תינוק אפשר ללכת מבלי לחגור (למרות שעל פי הוראות היצרן ומכון התקנים חובה לחגור בכל עת).
    4. בגמר הקיפול הבד מכונס כלפי פנים. בג'וגר כלפי חוץ, זה אומר שכל הבד חשוף כאשר מניחים ברכב, לדעתי לא סטרילי והורס/שוחק יותר מה את הבד

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות כיסא בטיחות שני
    לאה
    05/09/2021

שלום,
    נודה לקבל את המלצתך לכיסא בטיחות שני לניו בורן
    כשהכיסא הראשון הוא ברייטקס בולווארד עבור תינוק בן שנה וחודש
    הרכב הוא ניסאן קאשקאי אבל אולי נחליף לרכב קטן יותר
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות כיסא בטיחות שני

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/09/2021

שלום לאה,

1. השאלה גם מה התקציב?
    2. בבקשה לרכז את כל השאלות בפוסט אחד, אין צורך לפתוח 2 כי סתם שאלות אחרות יורדות למטה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך- התייעצות כיסא בטיחות

לאה
    06/09/2021

תודה על המענה!
    תקציב עד 1500 בערך..
    אך נשמח גם עד 1000 אם קיים משהו טוב שתמליץ עליו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לאה
    06/09/2021

אגב, על איזה דגם מהדגמים של קוקו ביבה אתה ממליץ?
    תודה רבה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכי מומלץ לדעתי זה גרקו מיי סייז

קובי סופר
    09/09/2021

שלום לאה,

לגבי הכיסא. עד 1000 ש"ח הכי מומלץ לדעתי זה גרקו מיי סייז.
    אם יש צורך במקום אז סלים פיט אבל בטיחותית מיי סייז עדיף.
    מעל 1000: צ'יקו נקסטפיט או ברייטקס מרתון, שניהם באזורים של עד 1500 ש"ח ובטיחותית עדיפים על כל מה שעד 1000 ש"ח.

לגבי ביבה. אין הבדלים בין דגמי הקוקו. אולי שנתונים ותוספות שמגיעות עם העגלה. טכנית המוצר זהה כבר כמה שנים טובות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיוס 2 או ספורט ליין פרו
    תילתן
    04/09/2021

היי קובי,
    ילד ראשון, אמורה ללדת בנובמבר.
    מתלבטים מאוד בין המיוס 2 לספורט ליין פרו.
    (יש לנו הרבה הנחות ומתכננים לקנות באילת כך שהפער במחיר מצטמצם)
    קצת רקע - גרים בבניין עם מעלית וחניה, רכב עם בג’אז גדול.
    אהבנו בפרו שהיא גבוהה ובעלי לא יצטרך להתכופף מאוד בשביל להוציא אותו. מצד שני מבינים שעם הטיולים ניהיה הרבה זמן ויותר חשוב לשים עליו דגש.
    הטיולון של המיוס נראה צר יותר וקצת יותר צעצוע מצד שני יש לו מצב ישיבה נוח יותר (לא?) לעומת זאת הפרו נראת מסיבית יותר.
    לגבי המשקל הפרו באמת כבדה יותר אך האם זה באמת משנה חוץ מלהוציא ולהכניס לבגאז?
    אודה לעזרתך :)

לקביעת תור
    סגירה
    מיוס 2 או ספורט ליין פרו

הוספת תגובה

• אכן מדובר בעגלות טיפה שונות והנה פירוט

קובי סופר
    05/09/2021

שלום תילתן,

אכן מדובר בעגלות טיפה שונות.
    מבחינת אמבטיה, בסיילו האמבטיה יותר גבוהה, טיפה יותר מרווחת עם גגון יותר טוב. מכיוון שהאמבטיה לחצי שנה צריך לקחת את היתרונות בערבון מוגבל, היותר חשוב זה הטיולון, לדעתי זה החלק שישרת ליותר זמן (יכול להיות הרבה יותר, זה כבר תלוי אם תרכשו טיולון נוסף בעתיד ומתי). כמוכן חשוב לקחת בחשבון שהטיולון בסיילו יושב נמוך רק האמבטיה גבוהה. הוא עדיין מעט יותר גבוה מהמיוס בגלל גודל הגלגלים.

מבחינת שלדה, לפרו יש גלגלים הרבה יותר טובים לדעתי גם בגלל הגודל וגם בגלל החומר לכן הניוד איתה יהיה הרבה יותר נוח, בעיקר ככל שהדרך תהיה משובשת. יש לה גם ידית טלסקופית שאין במיוס, זה אומר שכל עליה וירידה ממדרכה גבוה, מדרגה וכו', תעשה עם מינימום מאמץ, במיוס יהיה צורך להפעיל כח וככל שהמשקל יהיה יותר כבד על העגלה כך המאמץ יגדל.

מבחינת טיולונים: במיוס זווית הישיבה לדעתי עדיפה ונוחה יותר.
    לדעתי המושב מרשת מספק פחות תמיכה מאשר גב עם לוח פרספקט ומסגרת פלסטיק כמו שיש בסיילו, כלומר פחות יש שקיעה של התינוק בנקודות מסוימות. כמו שיקרה ברשת.
    לגבי הזווית, פגשתי לא מעט מקרים שתינוקות לא אהבו את הזווית ישיבה והורים דחפו כרית או רכשו מוצר אחר בסופו של דבר. יחד עם זאת זה גם אינדיבידואלי מאוד. מבחינת מימדים, טיולון המיוס צר בעיקר באזור הישבן, שאר האזורים יחסית בגודל סביר.

עוד הבדלים: את המיוס ניתן לקפל עם הטיולון רק שהוא פונה לכיוון הנסיעה. את הסיילו לשני הכיוונים.
    משקלים, יש פער גדול במשקל שלהן שלדה יחד עם טיולון. זה יורגש בעיקר בהרמה לרכב ולא בניוד עצמו. הפער טיפה מעל 2 ק"ג. רוב ההורים בישראל לא אוהבים להרים כבד, גם לא לכמה שניות. מניסיון, אנחנו מייבאים את עגלות איי.בי.סי דיזיין שהן הכי נמכרות בגרמניה, והעגלה הכי נמכרת בארה"ב היא אפפה בייבי ויסטה (סוג של אחות תאומה של איי.בי.סי), שתיהן שוקלות באזורים של 12 ק"ג ושתיהן לא נמכרות בישראל בעיקר בגלל עניין המשקל.
    לכן גם כאן זה אינדיבידואלי ותלוי בכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוקף סלקל מקסי רוזי פבל והאם מתאים לשימוש
    מעיין
    04/09/2021

היי! קיבלנו סלקל מסוג מקסי רוזי פבל ובבדיקה האם עדיין מתאים לשימוש ראינו 2 תאריכים שונים שאיננו יודעים לאיזה להתיחס. מהאתר של החברה מצויין להבנתנו שניתן להשתמש בסלקל עד כ-10 שנים, מצרפת תמונה אולי תוכל לסייע לנו
    המון תודה!!

הוספת תגובה

• בדרך כלל בצמוד לתאריך רשום גם ליד או יוצר

קובי סופר
    05/09/2021

שלום מעיין,

האמת שאני לא יודע לומר. בדרך כלל בצמוד לתאריך רשום גם ליד או יוצר ב- או לא להתשמש לאחר-
    כשלא רשום אף אחד מהם קשה לי לומר.
    אני מעריך שזה תאריך היצור מכיוון שהפבל הושק ב-2009. מי מהתארכים הוא תאריך/שנת היצור, אני לא יודע לומר. צריך לפנות לשילב, הם יבואני המותג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא+ בוסטר לילדה בת שנתיים וארבע
    מוניה
    02/09/2021

שלום קובי,
    אנחנו מעוניינים בכיסא + בוסטר לילדה ששוקלת כמעט 13 ק"ג.
    נשמח להמלצות. טווח מחירים עד 1000 שקל.
    תודה על העזרה,

הוספת תגובה

• תלוי מה גיל הילדה, לאחר מכן אוכל להמליץ

קובי סופר
    05/09/2021

שלום מוניה,

תלוי גם מה גיל הילדה. לאחר מכן אוכל להמליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא+ בוסטר לילדה בת שנתיים וארבע

מוניה
    05/09/2021

בת שנתיים וארבע חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/09/2021

שלום מוניה,

לגיל שנתיים + אני הכי ממליץ על גרקו נאוטילוס סנאגלוק.
    אם זה יקר מדי או לא זמין בישראל (יש חוסרים) אז דגם הטרנזישיין שלהם גם מעולה. עדיין לדעתי הנאוטילוס הכי טוב שיש.
    עוד אופציה יותר נוחה לתינוקות (לדעתי) אבל גם יותר רחב ותופס יותר מקום, בטיחותית מדורג עם כוכב אחד פחות מהגרקו, צ'יקו מייפיט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחילת תהליך חיפוש עגלות ומחפשים עצה
    ענבל
    01/09/2021

שלום, אנחנו מתחילים בתהליך של חיפוש עגלות ונשמח לעצות שיצמצמו אותנו ךמספר דגמים. חשוב לנו שהעגלה תהיה נוחה גם להורים (קיפול נוח וכד') וגם לתינוק, בטיחותית וכזו שתתאים גם לנסיעה בשטח אפר. מחפשים עגלה עם אמבטיה+טיולון שתשרוד גם לילד/ים הבאים. תקציב ביניים

הוספת תגובה

• ההמלצה שלי על 2 עגלות מסוימות

קובי סופר
    02/09/2021

שלום ענבל,

בתקציב ביניים ההמלצה שלי על 2 עגלות.
    1. בייבי בוס טייגר, לדעתי הכי תואמת לדרישות.
    היא קלה, נוחה לניוד גם בדרכי עפר, קיפול נוח ביד אחת, גם קומפקטי מאוד. מבחינת שרידות כבר 3 שנים בשוק והרבה משתמשים כבר עם ילד שני עליה.
    2. ספורטליין סיילו XL, טיפה פחות נוחה בניוד מהטייגר, גם יותר כבדה בקילו וחצי. מצד שני יותר זולה. יש גם את דגם הפרו שלהם שמתאים יותר לטיול בדרכי עפר אבל המשקל שלו באזור 12 ק"ג והמחיר יותר יקר. זה כבר לשיקולכם.

הדגמים שציינתי מלבד הפרו נעים סביב ה-3000 ש"ח. תקציב ביניים. הרמה בשני המקרים של עגלות במחירים כמעט כפולים לפי דעתי. אם הדגמים רלוונטיים אוכל אחר כך לרשום הבדלים בצורה יותר עניינית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה