פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא+ בוסטר לילדה בת שנתיים וארבע
    מוניה
    02/09/2021

שלום קובי,
    אנחנו מעוניינים בכיסא + בוסטר לילדה ששוקלת כמעט 13 ק"ג.
    נשמח להמלצות. טווח מחירים עד 1000 שקל.
    תודה על העזרה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלוי מה גיל הילדה, לאחר מכן אוכל להמליץ

קובי סופר
    05/09/2021

שלום מוניה,

תלוי גם מה גיל הילדה. לאחר מכן אוכל להמליץ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא+ בוסטר לילדה בת שנתיים וארבע

מוניה
    05/09/2021

בת שנתיים וארבע חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/09/2021

שלום מוניה,

לגיל שנתיים + אני הכי ממליץ על גרקו נאוטילוס סנאגלוק.
    אם זה יקר מדי או לא זמין בישראל (יש חוסרים) אז דגם הטרנזישיין שלהם גם מעולה. עדיין לדעתי הנאוטילוס הכי טוב שיש.
    עוד אופציה יותר נוחה לתינוקות (לדעתי) אבל גם יותר רחב ותופס יותר מקום, בטיחותית מדורג עם כוכב אחד פחות מהגרקו, צ'יקו מייפיט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחילת תהליך חיפוש עגלות ומחפשים עצה
    ענבל
    01/09/2021

שלום, אנחנו מתחילים בתהליך של חיפוש עגלות ונשמח לעצות שיצמצמו אותנו ךמספר דגמים. חשוב לנו שהעגלה תהיה נוחה גם להורים (קיפול נוח וכד') וגם לתינוק, בטיחותית וכזו שתתאים גם לנסיעה בשטח אפר. מחפשים עגלה עם אמבטיה+טיולון שתשרוד גם לילד/ים הבאים. תקציב ביניים

הוספת תגובה

• ההמלצה שלי על 2 עגלות מסוימות

קובי סופר
    02/09/2021

שלום ענבל,

בתקציב ביניים ההמלצה שלי על 2 עגלות.
    1. בייבי בוס טייגר, לדעתי הכי תואמת לדרישות.
    היא קלה, נוחה לניוד גם בדרכי עפר, קיפול נוח ביד אחת, גם קומפקטי מאוד. מבחינת שרידות כבר 3 שנים בשוק והרבה משתמשים כבר עם ילד שני עליה.
    2. ספורטליין סיילו XL, טיפה פחות נוחה בניוד מהטייגר, גם יותר כבדה בקילו וחצי. מצד שני יותר זולה. יש גם את דגם הפרו שלהם שמתאים יותר לטיול בדרכי עפר אבל המשקל שלו באזור 12 ק"ג והמחיר יותר יקר. זה כבר לשיקולכם.

הדגמים שציינתי מלבד הפרו נעים סביב ה-3000 ש"ח. תקציב ביניים. הרמה בשני המקרים של עגלות במחירים כמעט כפולים לפי דעתי. אם הדגמים רלוונטיים אוכל אחר כך לרשום הבדלים בצורה יותר עניינית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על צבע השלדה בעגלת בייבי בוס בובקט
    שבי
    01/09/2021

שלום,
    אני חושבת לקנות את עגלת בייבי בוס בובקט ומתלבטת לגבי הצבעים-
    איזה שילדה פחות נשרטת- האפור או השחור?
    כמו כן, האם השלדה השחורה היא ציפוי (שאז אם הוא מתקלף נראה על הפנים) או שזה היציקה עצמה
    תודה רבה

הוספת תגובה

• אם עגלה מקבלת מכה או שריטה חזקה ועמוקה

קובי סופר
    02/09/2021

שלום שבי,

נתחיל מזה שאם עגלה מקבלת מכה או שריטה חזקה ועמוקה, זה יהיה זהה לא משנה הצבע. ההבדל הגדול זה שעל צבע שחור זה יהיה יותר בולט מאשר על צבע כסוף.
    העגלות שלנו מיוצרות מאלומניום תעופתי. גם בניקל וגם בשחור תהליך הצבע נקרא אנודייז שזה למעשה תהליך צביעה ולא ציפוי.
    כשאני פוגש עגלות ישנות, אז על שלדה שחורה אכן רואים שריטות קלות יותר מאשר על הניקל. אפשר גם לעבור על זה בצביעה חדשה. בגדול השריטות קיימות באחוז קטן מכלל העגלות בשוק. זה בעיקר תלוי באיך שומרים ומשתמשים במוצר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה - אמבטיה+טיולון
    דימה
    31/08/2021

שלום רב,
    מחפשים המלצה לעגלה לתינוקת ראשונה, הכי חשוב לנו שתהיה בטיחותית כמובן, ונוחה, מתקפלת בקלות ועם סל תחתי גדול ולא כבדה.

התרשמנו מאוד לטובה מעגלת Joie versatrax,

נראה שהעגלה ממש טובה ונוחה, והתמורה למחיר טובה (כ-1800 ש"ח)

מה דעתכם על העגלה?
    ממליצים עליה? או על עגלה אחרת?

אנחנו קצת חוששים מהגודל שלה, האם היא תכנס בקלות למעלית סטנדרטית?
    מדדנו וזה נראה קצת גבולי...

תודה רבה!

הוספת תגובה

• הכל שאלה של תקציב ואני ממליץ עליה

קובי סופר
    02/09/2021

שלום דימה,

אכן הכל שאלה של תקציב. אם אני ממליץ עליה באופן כללי לא.
    אם התקציב עד 2000 ש"ח, אז בסך הכל התמורה לכסף טובה אם החסרונות לא מפריעים לכם: קיפול גדול, טיפה מסורבל לביצוע (רק דורש תרגול ואחר כך זה לא מסורבל), כבדה (כ-12 ק"ג, יש המון עגלות באזורים של 10 ומטה), גגון טיולון קטן לדעתי.
    לדעתי עד 2000 ש"ח דגם הכרום שלהם הרבה יותר מוצלח.
    מבחינת גודל שהיא פתוחה, היא בגדול סטנדרטי אך יש הרבה עגלות שיותר צרות ממנה.

אם מוכנים להגיע לאזורים של 3000 ש"ח אז לדעתי עגלות בייבי בוס או ספורטליין יהיו עדיפות בהרבה ופרטיות יותר אך מצד שני, יקרות יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בירור על סלקל לעגלת סיילו של ספורט ליין
    אורי בן עזרא
    31/08/2021

חוץ משתי דגמים יקרים אלו , איזה עוד סלקלים מתחברים אליה ?

הוספת תגובה

• הבטוח ביותר זה סייבקס אטון 5

קובי סופר
    01/09/2021

שלום אורי,

לא רשמתי לי דגמים לכן קשה לי להתייחס.
    יש המון דגמים שמתחברים, מסלקלים זולים ממש, בעיקר סיניים עד סלקלים יקרים. השאלה מה רוצים, כן יש קשר למחיר יקר ובטיחות עדיפה! מצד שני הסלקל משמש לתקופה קצרה לכן נשאלת השאלה האם שווה להשקיע כלכלך הרבה למעט זמן?
    זה בעיקר שיקול שלכם. יחד עם זאת אני תמיד ממליץ ללכת על הבטוח ביותר!

הבטוח ביותר זה סייבקס אטון 5 שגם מאוד יקר.
    אחריו יש את ג'ואי אייג'ם שיותר זול וכמעט זהה בטיחותית.
    מתחברים גם הדגמים הזולים יותר של 2 המותגים אך הם נחשבים פחות בטיחותיים, עדיין ברמה גבוהה או טובה אבל פחות.

גם דגמי מקסי קוזי מתחברים, כמו 2 החברות למעלה, גם להם יש בטיחותי יותר ופחות וגם כאן זה עניין של עלות.

עוד מתחברים אבינוט, אינפנטי, טוויגי שהרמה שלהם סבירה ואני פחות ממליץ. מבינהם האבינוט הכי טוב בטיחותית.

יש עוד מותגים סיניים שפחות הייתי ממליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה קלילה לטיולי עיר קצרים
    עינבל
    31/08/2021

שלום קובי, רוצה להתייעץ לגבי עגלה/ טיולון לטיולים/ יציאות קצרות מחוץ לבית. ליוציום יש לנו את הבוגבו פוקס 2 שמתאימה לנו מבחינת תנאי השטח בישוב שבו גרים. אני מעוניינת בעגלה / טיולון נוסף עם קיפול אינטליגנטי וקל ליציאות קצרות לעיר הקרובה. שהולכת לשעתיים פה או שם ורק צריכה משהו קליל שמתקפל ונפתח בקלות ונוח לתפעול. ראיתי ברשת את היויו שנראית מאוד נוחה וקלילה.... מה דעתך? ואשמח לעוד המלצה או שתיים לפי נסיונך. תודה!!

הוספת תגובה

• הייתי ממליץ גם לבדוק את סילבר קרוס ווינג

קובי סופר
    01/09/2021

שלום עינבל,

היויו יכול להיות אופציה טובה. צריך לקחת בחשבון שהוא הרבה יותר יקר ביחס למותגים/דגמים אחרים. כמוכן אין לו שכיבה שטוחה, דבר שכמה וכמה פעמים שמעתי מהורים שהם פחות אוהבים.
    יחד עם זאת הוא קל, נוח לקיפול ואחד הכי קומפקטיים שיש.

הייתי ממליץ גם לבדוק את סילבר קרוס ווינג שבעיקר זול יותר אבל נותן כמעט כל מה שמקבלים ביויו.

אפשר גם לבדוק את אינפנטי מון, הוא יותר כבד מהיויו ב2 ק"ג, עדיין נחשב קל. יותר נוח לקיפול. היתרון המרכזי בו הוא שינוי המצבים, עם לחצן ולא שרוך שזה גם מה שמעלה את המשקל.
    הניוד ביויו יותר נוח וכמו שרשמתי המשקל יותר קל והקיפול יותר קומקפטי. כמובן שגם כאן האינפנטי הרבה יותר זול.

לדעתי כרגע אין במלאי אבל מקלארן אטום, די דומה ליויו בהרבה דברים רק עם שכיבה מלאה וגם הרבה יותר זול. אם אפשר למצוא אז שווה גם לבדוק אותו. החיסרון שאין הרבה צבעים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עדיף עגלת yoyo או עגלת ספורטליין
    עפרה
    30/08/2021

אני מתלבטת מחפשת עגלה שתשמש את התינוק מלידה (אמבטיה) ועד טיולון . מה עדיף עגלת yoyo או עגלת ספורטליין?

הוספת תגובה

• לרכוש עגלת תינוק ולא עגלת הורה

קובי סופר
    31/08/2021

שלום עפרה,

לדעתי ספורטליין. את צריכה לרכוש עגלת תינוק ולא עגלת הורה (שזה מה שהיויו לפי דעתי)!
    בספורטליין מקבלים אמבטיה יותר גדולה ומרווחת שתשרת ליותר זמן. מושב יותר מרווח עם יכולת להרכיבו בצורה דו כיוונית, כלומר גם שהתינוק מולכם. מחקרים רבים מראים שיש חשיבות עצומה להתפתחות הקוגניבית של התינוק כשהוא מול ההורה עד גיל שנה +, דבר שלא ניתן לעשות ביויו.
    הגגונים בסיילו יותר גדולים. הגלגלים יותר גדולים, זה אומר פחות רעידות בדרכים משובשות או אפילו מעט משובשות.

לכן אם חושבים נטו על התינוק סיילו. כמובן שיש עוד יותר נוחות לתינוק בעגלות אחרות אבל ככל שנעלה בנוחות התינוק נוחות ההורה תרד. הסיילו היא שילוב די מוצלח של נוחות תינוק עם מינימום התפשרות בנוחות ההורה.

היויו הרבה יותר קלה (כמעט חצי ממשקל הסיילו). הרבה יותר קטנה לאחר הקיפול (כמעט חצי מהסיילו). לכן אני חושב שהיא הרבה יותר נוחה להורה כשמקפלים אותה וצריך להרים ולהניח ברכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון מומלץ עם שכיבה מלאה
    אלונה
    30/08/2021

היי קובי,
    אני מחפשת טיולון לתינוק בן 7 חודשים. חשוב לי שתהיה שכיבה מלאה (אוהב לישון על הבטן) אבל גם שיהיה גב זקוף להמשך וצילון טוב.

מתלבטת בין מאמ טיקטק, המילטון, וייפר של ספורטליין ופג פרגו סלפי. אשמח לעזרה וכן אם יש לך המלצות נוספות אשמח גם כן (מבחינת תקציב אין בעיה גם יקרים יותר).

תודה!

הוספת תגובה

• התינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה פלוס

קובי סופר
    30/08/2021

שלום אלונה,

מחקרים רבים ממלצים שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה פלוס. הייתי ממליץ לקחת זאת בחשבון. הבעיה רק שאין טיולונים דו כיווניים ואם יש זה חלק מעגלה וזה אומר מחיר יקר, משקל כבד יותר מטיולון ממוצע וכך גם הקיפול.

מבין הדגמים שרשמת לדעתי הפג הכי איכותי, השכיבה לא ממש שטוחה, שינוי המצבים עם שרוך לעומת לחצן בשאר הדגמים. בגלל זה הוא גם הכי קל במשקל. מאמ או המילטון (וגם אינפנטי מון) זה אותו מוצר. היתרון זה קיפול נוח, ישיבה טובה ושכיבה טובה. הפתיחה לאחר הקיפול מעט מסורבלת. הגגון לא הכי גדול.
    הוייפר עם שכיבה טובה וישיבה כמעט זקופה, היתרון זה גגון ענק.
    אופציות יקרות יותר זה סילבר קרוס ווינג אשר בסגנון של הפג.
    היויו לדעתי פחות מוצלח לדרישות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדים נראים קצת מקומטים ופשוטים
    שרה
    30/08/2021

לראשונה ראיתי את הדגם הזה בבייביסטאר. לא ידעתי על קיומו. הוא לא מופיע באתר שלכם. הדגם הזה הרגיש לי הכי חזק והכי צר, האם אני טועה? שאלה נוספת, האם אתם מתעתדים להוציא אותה בבדים יותר איכותיים בקרוב? הבדים נראים קצת מקומטים ופשוטים. חוץ מזה היא נראית רבת המעלות. מאוד התרשמתי..

הוספת תגובה

• הדגם הוא שילוב של חלק אחורי בובקט

קובי סופר
    30/08/2021

שלום שרה,

אכן לא מופיע באתר מכיוון שיצרנו אותו עבור בייבי סטאר בלבד ואנחנו לא רוצים לבלבל את הלקוחות.
    הדגם הוא שילוב של חלק אחורי בובקט ולכן הוא צר וחלק קדמי של טייגר שהוא מעובה בהשוואה לבובקט. אכן מבין שלושת העגלות שלנו לDLX יש את הקיפול הכי צר ושטוח.

לגבי בדים כרגע אין צפי. משלוח אחרון נכנס לא מזמן, אולי בהזמנה הבאה אבל זה יקח המון חודשים ופחות תלוי בנו אלא בבייבי סטאר.

מבחינת הבד מדובר בבדי 300D שרוב יצרני העגלות בעולם משתמשים בהם. אנחנו רוכשים אותם מהמפעל שמייצר לרוב מותגי העגלות בעולם. בד עבה יותר = עגלה חמה יותר בקיץ ומשקל כבד יותר לעגלה לכן זה סוג של איזון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לרכוש גגון אחר במקום הקיים

שרה
    31/08/2021

הבנתי, תודה על ההסבר :)
    ניתן לרכוש לDLX גגון אחר במקום הקיים? כמו הגגון דמוי עור שיש לכם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוכשים ערכת בדים של בייבי בוס

קובי סופר
    31/08/2021

שלום שרה,

ניתן, רוכשים ערכת בדים של בייבי בוס באתר שלנו או אצל אחד מהמשווקים המורשים וזה מתחבר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון המילטון ומשקל עד 22 ק"ג
    אתי
    29/08/2021

היי
    אשמח לדעת מה דעתך על טיולון המילטון
    מצוין עד 22 קג
    האם זה תופס בארץ? ובכלל איך המותג הזה
    כל הטיולונים שראיתי עד 15 קג מה המשמעות של זה ?
    תודה רבה

הוספת תגובה

• רוב העגלות והטיולונים מתאימים עד 22 ק"ג

קובי סופר
    29/08/2021

שלום אתי,

לגבי משקלים רוב העגלות והטיולונים מתאימים עד 22 ק"ג בתקינה האירופאית. בארץ התקן בודק עד 15 ק"ג ובקרוב יתחיל לבדוק עד 22 ק"ג ולכן בשנתיים הקרובות כל הדגמים יתאימו עד 22 ק"ג גם בתקינה הישראלית.

לגבי הדגם, אני אוהב את מנגנון שינוי המצבים, הקיפול הכי נוח שיש אבל, טיפה פחות נוח לפתיחה. הניוד בינוני והגגון סביר.

סה"כ תמורה טובה מאוד לכסף כשהוא בסייל. אפשר לבדוק גם את אינפנטי מון שזה די אותו מוצר וללכת על הזול מבינהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש התפרקות עגלה עבור בן במשקל 11.5 ק"ג

אתי
    30/08/2021

אז אם הבן שלי שוקל כבר 11.5 קג לערך שיהיה בריא, ואני רוכשת עגלה שרשום בה עד 15 קג אז זה בסדר ואין כל בעיה, היא לא עלולה להתפרק
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד גיל שנה יש קפיצת גדילה שנעצרת בגיל שנה

קובי סופר
    30/08/2021

שלום אתי,

לא צריכה להיות בעיה. כמוכן רק באזור גיל 3 שנים מגיעים למשקל 15 ק"ג. עד גיל שנה יש קפיצת גדילה שנעצרת בגיל שנה ואז קצב הגדילה רגיל ואיטי.

מבחינת להתפרק. זה נטו תלוי גם באופי השימוש. ראיתי עגלות שהן כמו טנק מפורקות לחלוטין רק בגלל שההורים לא נשמעו להוראות השימוש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי את תשובתך, תודה רבה

אתי
    30/08/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Cosco Scenera טווח משקל או גיל
    דרור
    29/08/2021

מהו הטווח משקל/גיל המקסימלי לכסא Cosco Scenera?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    Cosco Scenera טווח משקל או גיל

הוספת תגובה

• פרט זה מצוין על הכיסא עצמו

קובי סופר
    29/08/2021

שלום דרור,

אם אני לא טועה לדגמים שבארץ 18 ק"ג שזה גיל 4 שנים בממוצע.
    בכל מקרה זה מצוין על הכיסא עצמו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון בוגבו בי 6 עם אמבטיה של בי 5
    אלי
    29/08/2021

היי,
    רכשנו טיולון בוגבו בי 6, רציתי לדעת האם אמבטיה של בי 5 תתחבר לבי 6 ?
    במידה וכן האם הגגון של הבי 6 יתאים לאמבטיה של הבי 5
    והאם הטיולון של בי 6 יכול להתאים מגיל 0 ללא אמבטיה
    בנוסף, רכשנו כסא בטיחות מגיל 0 את evenflo symphony sport
    האם אתה ממליץ בכל זאת גם לקנות סל קל להתחלה או שאפשר להסתדר עם הכסא מההתחלה?
    תודה מראש!

הוספת תגובה

• הנוחות בסלקל עדיפה עבור התינוק

קובי סופר
    29/08/2021

שלום אלי,

האמבטיה תתחבר וגם הגגון.
    לגבי הטיולון, לדעתי מתאים מלידה אבל, צריך לבדוק מה אושר במכון התקנים. זה אמור להופיע על המושב וגם בספר ההוראות.

כן הייתי ממליץ על סלקל, לדעתי הזווית בסימפוני לא נוחה לתינוקות מלידה. אפשר להסתדר מלידה אבל לדעתי לא יהיה נוח לתינוק, לא שבסלקל תהיה נוחות על אבל לדעתי הנוחות בו עדיפה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על סל קל

אלי
    30/08/2021

תודה רבה על המענה
    על איזה סל קל אתה ממליץ ?
    ראיתי את הסל קל Aton של סייבקס אך הוא היה נראה לי קצת קטן
    אשמח להמלצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולם מתחברים על אותו המתאם

קובי סופר
    31/08/2021

שלום אלי,

כל הסלקלים פחות או יותר באותם מימדים. הם אמורים להיות קטנים אחרת הראש של התינוק יזלוג מצד לצד.
    האטון טובים, גם דגמי מקסי קוזי מעולים וג'ואי איי ג'ם.
    כולם מתחברים על אותו המתאם.
    אם מצליחים להשיג מתאם לצ'יקו קייפיט (ככל הידוע לי המתאם לא נמכר בישראל אבל כן בארה"ב), זה לדעתי הסלקל הכי טובה שניתן לרכוש. מעבר לבטיחות ברמה הכי גבוהה שיש, לדעתי הוא גם הכי נוח לתינוקות. המחיר שלו כולל בסיס לרכב (באטון או שאר הדגמים שציינתי צריך לרכוש בנוסף, דבר שכמעט ומכפיל את המחיר). לכן גם בתמורה לכסף הוא מנצח בענק. החיסרון המרכזי שהוא לא מתחבר כמעט לאף עגלה, אבל לבי כן, קצת מסובך להשיג מתאמים אבל אם מצליחים לדעתי צ'יקו זו הבחירה הכי טובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי בוס טייגר 2 או ספורטליין 2021 pl
    שחר
    28/08/2021

שלום,
    אני ואשתי מתלבטים בין העגלה של בייבי בוס טייגר 2 לבין ספורטליין סיילו pl (דגם 2021).
    מבחינת מחיר אין הבדל גדול (כ-300 ש"ח יותר לטייגר) ומניסיון בסיסי ביותר הנסיעה בטייגר הרגישה יותר חלקה
    נשמח להבין לעומק מה היתרונות והחסרונות של הדגמים ומה המלצת הקנייה מביניהם.
    תודה!

הוספת תגובה

• המלצה לעשות בדיקה לבד ולהחליט לבד

קובי סופר
    29/08/2021

שלום שחר,

לפני שארשום הבדלים, אם לא ברור אני המשווק של בייבי בוס. בכל מקרה ההמלצה שלי תמיד לעשות בדיקה לבד ולהחליט לבד.
    זה אומר, לשים משקל של 12 ק"ג (זה משקל ממוצע של תינוק בן שנה), לטייל בחנות ומחוצה כדי להרגיש טוב יותר הבדלי ניוד. לעלות ולרדת מדרכה. לאחר מכן לתפעל לבד, לשנות מצבים, להרכיב אמבטיה וטיולון. לקפל לבד (עדיף עם הטיולון), להרים לרכב וכך לקבל החלטה של מה נכון לכם יותר.

לגבי הבדלים.
    אמבטיה: בטייגר האמבטיה יצוקה מפלסטיק. לדעתי זה הרבה יותר אטום לרוח, אבק ופליטות מזהמים של רכבים שהאמבטיה די בגבוה שלהם. מצד שני לאחר השימוש בסיילו ניתן לקפל לאחסון ובטייגר היא נשאר בגודלה. כמוכן לסיילו יש 2 רשתות איוורור אחת בגגון שיש גם בטייגר ואחת באזור הראש באמבטיה.
    אני אישית חושב שזה חסרון. גם כמו שרשמתי בעניין הפליטות של רכבים וגם, המטרה של הרשת העליונה שהתינוק ירים את הראש כדי לחזק חגורת כתפיים וצוואר. שיש רשת למטה ומרגילים את התינוק שהיא פתוחה, זה מעודד את התינוק להישאר בשכיבה. יחד עם זאת כל היצרנים בעולם עושים זאת כיום אז אולי יש בזה הגיון.
    כל הבדים באמבטיה של הטייגר ניתנים להסרה, בסיילו חלקי.
    מבחינת גגונים שתיהן נותנות הצללה מעולה ביחס לרוב העגלות בשוק. ב-2 האמבטיות יש מזרן נושם, כל אחת בדרך שונה אבל היעילות זהה לדעתי. בטייגר הספוג מכוסה בציפוי נגד חדירת נוזלים.

טיולון: בטייגר המושב יצוק מפלסטיק, בסיילו המושב עם בד שבתוכו לוח פרספקט. לדעתי הפסלטיק מספק תמיכה טובה יותר. כמוכן המושב בטייגר בזווית ישיבה יותר זקוף. לדעתי ומנסיוני הרבה תינוקות מעדיפים לשבת זקוף ולאחוז במעקה.
    כמוכן בשל הפלסטיק, הבדים כולם יורדים לכביסה. כולל גגון. בסיילו בד המושב יורד אבל עם הלוח פרספקט בתוכו, פחות נוח לכבס.

שלדה: הטייגר הרגישה יותר נוח לניוד בגלל 2 סיבות. 1. הגלגלים הם גלגלי PU, צמיגים יותר איכותיים שיוצרים נסיעה יותר חלקה, יותר שקטה וכמעט ללא בלאי. 2. הטייגר יותר קלה ב-2 ק"ג, ככל שהמשקל קל יותר והגלגלים איכותיים הניוד יותר קליל ונוח.
    הסל בטייגר יותר גדול. הידית בטייגר מתארכת גבוה יותר, יתרון קל בעליה וירידה ממדרכות. לטייגר יש קפיצים גם לגלגלים הקדמיים.

מבחינת משקל הטייגר שוקלת 8.8 ק"ג שלדה וטיולון.
    הסיילו באזור 10.6 ק"ג. לא יצא לי למדוד. בדקתי את סיילו XL ששוקלת 10.3 ק"ג יחד עם טיולון. הPL מעט יותר כבדה בגלל שיש מסגרת מתכת לאמבטיה ולגגון הטיולון. אם שאולים אותי הייתי ממליץ יותר על הXL שזהה טכנית לPL ושונה רק עיצובית.

בטייגר יש ערכות בדים בהמון צבעים. לדעתי זה נחמד שאפשר לחדש את העגלה ולהחליף צבע כמו ורוד לבד.

מבחינת סלקלים. על 2 העגלות מתחברים אותם סלקלים למעט דגמי סייבקס שלא מתחברים לטייגר אבל כן לסיילו. כלומר אם רוצים לחבר סלקל לעגלה לסיילו יש מבחר יותר גדול. בטייגר המתאמים בתוספת תשלום. בסיילו כלול בעגלה.

אם רוצים סיילו שמציעה גלגלים כמו בטייגר PU, גב עם פלסטיק (חלקי) יש את הפרו אבל היא כבר באזורים של 12 ק"ג.
    מדוע הטייגר קלה כלכך? זה לא בגלל שחסכנו, המתכת היא אלומיניום תעופתי שיותר קל ויותר חזק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר והמקצועי

שחר
    30/08/2021

תודה רבה על המענה המהיר והמקצועי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לצמודים או עגלת תאומים
    שירה
    27/08/2021

היי יש לי ילדה בת 1.8 ובייבי חדש. הוא קיבל את האמבטיה של המאמר אנד פאפס שלנו וכעת מתלבטת אם לקנות. לה טיולון או עגלת תאומים.
    לא מאמינה שאצא עם שניהם לבד אז אולי אפשר להישאר עם 2 עגלות. איזה טיולון מומלץ ספורטליין וייפר או בייבי גוגר סיגי מיני? תקציב עד 1000 ש"ח. שיהיה נוח וקל.

הוספת תגובה

• יש הרבה פתרונות לאחים צמודים

קובי סופר
    29/08/2021

שלום שירה,

יש הרבה פתרונות לאחים צמודים:
    1. עגלות תאומים.
    2. 2 עגלות. אם הן זהות גם ניתן לחברן בעזרת מחבר clixstrolllers. לדעתי פחות פרקטי וברוב המקרים צריך 2 אנשים לטייל עם העגלות.
    3. לרכוש טיולון לילדה וללכת עם מנשא עם התינוק. בעתיד לרכוש טרמפיסט לילדה והקטן יעבור לטיולון.

אם רוכשים טיולון רצוי לברר מראש שיש אופציה לחבר בקלות טרמפיסט, בנוסף ממליץ לעשות נסיעת מבחן עם הטרמפיסט לראות שנוח לכם ולילדה כי זה לא תמיד נוח, לא בכל טיולון ניתן לחבר בקלות טרמפיסט.

הסיטי מיני יותר עגלה מאשר טיולון זה אומר משקל כבד יותר, קיפול גדול יותר. מצד שני יותר מרווח ונוח לניוד. שיקול שלכם.

הוייפר יותר נוח לשינוי מצבים. רוב הטיולונים וגם הסיטי מיני עם שרוך ובוייפר עם לחצן. שיש 2 ילדים לדעתי זה עושה את החיים ליותר קלים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון סילבר קרוס וינג 2 וטילון איזי בייבי דגם טורו
    עדן
    26/08/2021

ערב טוב
    אשמח קבל המלצה עבור שתי הטיולונים :
    סילבר קרוס דגם וינג 2 וטילון איזי בייבי דגם טורו
    תודה מראש

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/08/2021

שלום עדן,

ראשית יש פער עצום במחיר! שנית לדעתי הווינג 1 עדיף על ה2 וגם זול ממנו. גם הוא יותר יקר מטורו. אם אין שיקול של עלות אז לדעתי עדיף ללכת עליו ולא על הטורו או ווינג 2.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה