פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת אחים המלצה
    מוריה
    23/07/2021

איך עגלת האחים טווין פיקס - Twigy Summit Grey?
    או אם יש לך המלצה על העגלה אחרת בסכום הזה ומטה שתהיה יציבה וחזקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת אחים המלצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/07/2021

שלום מוריה,

יחסית למחיר היא בסדר. יש גם עגלת תאומים/אחים של UNO באותו המחיר, לדעתי אופציה עדיפה.
    אם אפשר למתוח קצת את התקציב אז לדעתי ביבה קוקו עדיפה על שתיהן. אם אפשר למתוח את התקציב לאזור של 1600 אז NIU תאומים עדיפה על כולן לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין בייבי בוס טייגר לבוגבו
    לאה
    22/07/2021

שלום,
    אנחנו לפני לידה ראשונה ב"ה, מתלבטים בין בייבי בוס טייגר לבוגבו: מחפשים עגלה שנוחה לניוד, לקיפול, קלה, עם גלגלים אחוריים גדולים כדי שיהיה נח לעלות מדרכות ואוטובוסים עירוניים. חשוב לנו עגלה שתחזיק ב"ה לשנים הבאות, לגבי הבוגבו אני מכירה כאלה שיש להם את העגלה כבר כ10 שנים כמו חדשה, לגבי הבייבי בוס לא הצלחתי למצוא ביקורות כל כך, ידוע לך אולי?
    הפער במחיר פחות קריטי מבחינתנו יותר חשובה איכות העגלה.
    תוכל לכוון אותנו בנושא? תודה...
    בנוסף ראינו שיש עגלה שנקראת סטוקי שבה הטיולון מאוד גבוה, מה דעתך עליה ביחס לבוס ולבוגבו?
    תודה רבה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/07/2021

שלום לאה,

בתור היצרן של בייבי בוס כמובן שאני משוחד לכיוונה. אני תמיד ממליץ להתנסות לבד עם העגלות כדי לקבל חוות דעת אמתית.

כמובן יש את עניין העלות. אני לא חושב שהפרשי העלות מראים על פער דומה במוצר, אפילו אני חושב שבעגלות שלנו מקבלים מוצר הרבה יותר שלם וטוב. בבוגבו לדעתי, משלמים לא מעט על המיתוג.
    מעבר ליתרון במחיר אני חושב שהגלגלים בבייבי בוס הרבה יותר טובים משל הבי (דגמים אחרים של בוגבו עם גלגלים גדולים יהיו לדעתי לא פרקטיים, ביחוד לאוטובוסים).
    האמבטיה של הבייבי בוס יותר מרווחת וחזקה לדעתי. כמוכן הגגונים של הבייבי בוס יותר גדולים ומצלים.
    הסל בבייבי בוס יותר גדול ונגיש.
    במושב יש מדרך רגליים מתכוונן למעלה/למטה. בבי הוא מתארך פנימה והחוצה. את הבוס ניתן לקפל ביד אחת והיא נשארת ביד לאחר הקיפול.
    לגבי ביקורות, יש לנו דף אינסטגרם, אפשר להיכנס אליו, בדף יש סטוריז, לוחצים על לקוחות ממליצים, שם יש המון המלצות מרוכשים אמיתיים.
    אנחנו מוכרים את העגלות רק 3 שנים לכן לא יכולים להתחרות במוצר כמו בוגבו שנמכר כ-20 שנים בנושא הזה. יחד עם זאת יש לנו לקוחות רבים עם תינוק שני ומעט אפילו עם שלישי. אני בטוח שהעגלות שלנו יחזיקו לאורך שנים.

היתרונות של הבי מעבר לותיקות המותג והניסיון הרב יותר של הורים רבים הם: ניתן לחבר מגוון גדול יותר של סלקלים, בגלל שהגלגלים יותר קטנים היא מעט יותר צרה בחלקה האחורי, זה יתרון במקומות צרים מאוד. יש פתח אוורור לרגליים באמבטיה. אחריות בינלאומית אם תעברו לגור בחו"ל או תהיו בטיול ותצטרכו חלק מסוים. יש לה יותר אביזרים משלימים כמו תיק, ידיות, שמשיה וכו'.

לגבי סטוקי, אני פחות ממליץ, גם בגלל עניין הסרבול והפרקטיות וגם בגלל הטיולון שלדעתי פחות מוצלח. היתרון היחידי שלה זה רק עניין הגובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלת אופן וטיולון
    מוריה
    22/07/2021

היי,
    תודה על המענה
    האם יש יתרונות בקניית תלת אופן כמו סמרט טייק במקום טיולון? או להיפך?
    בנוסף, איזה טיולון מומלץ לתינוקת בת 10 חודשים, גרים בקומה 3 ללא מעלית, מחפשים בעיקר שיהיה בטיחותי, קל, עם קשת מגינה, ומתקפל לקטן.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    תלת אופן וטיולון

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/07/2021

שלום מוריה,

אני לא חושב שזה בא להחליף טיולון. בדרך כלל רוכשים גם וגם.
    הטיולונים יותר מרווחים, בעלי שכיבה הרבה יותר טובה, גגונים יותר טובים וכו'.
    לגבי המלצה, אני ממליץ על דגמי סמארטרייק. הSTR5 לדעתי מעולה ועונה היטב לדרישות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לקבל חוות דעת על עגלת mom של מילה
    שר
    22/07/2021

חוות דעת על עגלת מילהmom המחיר די סביר, אך האם היא עגלה חזקה ונוחה???? תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/07/2021

שלום שר,

אני פחות ממליץ, היא נראית כמו חיקוי של בייבי ג'וגר סיטי תור דלוקס שאפילו היא לא מומלצת בעיניי. על אחת כמה וכמה מוצר שהוא העתק.

בתקציב שלה הייתי ממליץ על ג'ואי כרום. יותר גדולה וכבדה אבל מצד שני יותר חזקה, נוחה לניוד, נוחה לתינוק וכו'.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לכסא בטיחות לרכב נוסף במשפחה
    יהונתן קלי
    22/07/2021

שלום קובי!
    יש לי ילד בן שנתיים וחודשיים. יש לנו ברכב הראשי צ'יקו נקספיט בהמלצתך. אני מחפש כסא בטיחות נוסף לרכב הקטן של אשתי שתשתמש בו מדי פעם. התקציב הוא בין 500-700.
    ראיתי את האיבוונפלו מאסטרו ספורט ב 470. האם יש כסאות אחרים שאתה ממליץ בטווח מחירים שרשמתי?
    אני מניח שכדאי לקנות כסא משולב בוסטר נכון?
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/07/2021

שלום יהונתן,

לגיל שנתיים + הייתי ממליץ לרכוש בוסטר משולב.
    המאסטרו נותן תמורה מעולה למחיר. הוא ברמת בטיחות גבוהה.
    אם רוצים טיפה מעבר יש את גרקו טרנזישיין שעל גבול התקציב. מעבר לרמת בטיחות טיפה יותר גבוהה ניתן לחגור בו עד 30 ק"ג עם הרצועות. במאסטרו זה עד 18 ק"ג אם אני לא טועה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

יהונתן קלי
    22/07/2021

תודה קובי על המענה המהיר!
    הטרנזישיין נמכר ב 800 וזה חורג מהתקציב. זה כסא שלא נשתמש בו הרבה. יש אולי דגם אחר מומלץ ב 500-700 ש"ח שניתן לחגור עם רצועות יותר מ 18 ק"ג?
    עד כמה זה שיקול קריטי בבחירת כסא משני ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/07/2021

שלום יהונתן,

לצערי אין משהו מומלץ לתקציב. במקרה הזה ממליץ על המאסטרו (התמורה הכי טובה לכסף בהקשר הבטיחותי) או לנסות להתמקח על המחיר של הטרנזישיין.
    הוא נמכר עד לא מזמן בפחות מ-600 ש"ח. לצערי בגלל עלייה משמעותית במחירי השילוח מחירו עלה בהתאם. אני מניח שהרבה חנויות קנו סטוקים לפני עליית המחיר, לכן אני חושב ששווה להתמקח, אפילו טלפונית. באונליין, בגלל מדיניות היבואן כולם מתמחרים באותו המחיר.
    כמוכן, אם אין לחץ, עוד חודש וקצת חגים, בדרך כלל יש הנחות על דגמים מובילים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

יהונתן קלי
    23/07/2021

טוב אז עשיתי כמו שהמלצת ורכשתי את הטרנזישיין ב 687 ש"ח שזה נראה לי מחיר יחסית טוב ביחס לעליית המחירים.
    סתם שתדע שרכשתי בהמלצותיך את הבייבי בוס טייגר ואת הצ'יקו נקספיט ועכשיו את הגרקו טרנזישיין!
    אתה עוזר מאד לאלפי הורים שמתלבטים! כל הכבוד לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/07/2021

שלום יהונתן,

בשמחה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון ישיבה ישרה
    עדי
    21/07/2021

היי, יש כזה דבר טיולון שיושבים בו ישר 90 מעלות?
    כל מה שאנחנו רואים בחנויות זה עם הטיה די גדולה והבן שלי רוצה רק לשבת ישר. מה מומלץ לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון ישיבה ישרה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/07/2021

שלום עדי,

יש תמיד הטיה לאחור, בחלק יותר וחלק פחות, טוב שאתם מושבים, ככה תוכלו למצוא את האחד עם הכי פחות הטיה אבל, הטיה תהיה.
    אפשר להוסיף מזרן ויסקו עבה של קומפיקוש, זה טיפה משפר את הזווית לכיוון 90 מעלות.

אין לי המלצה ספציפית כי לא בדקתי את הזווית בכולם.
    יש לו מעט שקרובים ל-90 מעלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי עגלה
    קארין
    21/07/2021

ערב טוב,
    רוצה להתייעץ לגבי עגלה, הייתי די נעולה על סייבקס מיילו והיום ניגשתי לראות אותה ודי התאכזבתי. היא מרגישה לא יציבה, האמבטיה נראית קטנה והטיולון נראה צר ולא נוח במיוחד לתינוק.
    בנוסף אליה ראיתי דגם של סיילו PL. מרגיש כמו תמורה הולמת לכסף, מרגישה יותר יציבה ובאותו גודל. נכון היא קצת יותר כבדה אבל לא משמעותית.
    חשוב לי שתהיה עגלה נוחה ובטוחה גם לתינוק וגם לי.
    אשמח לעיצות והמלצות בנושא.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי עגלה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/07/2021

שלום קארין,

מבחינת משקל הסיילו כבדה משמעותית, בערך 4 ק"ג יותר לשלדה יחד עם טיולון. אולי שלדה לבד פחות יורגש ההבדל, אבל בסוף תמיד מרימים לרכב את השלדה והטיולון יחד. ממליץ להתנסות בזה כדי להבין אם זה נוח לכם.
    יחד עם זאת כמו שאני רושם תמיד, יש תמורה בעד המשקל הכבד יותר, זה גלגלים יותר טובים/גדולים, מרווח פנימי עדיף לתינוק וכו'.
    בכל מקרה הייתי ממליץ על הסיילו XL יותר, היא יותר זולה, זהה טכנית לPL רק ללא מסגרות האלומיניום שגם מייקרות, גם טיפה מוסיפות משקל וגם לדעתי מתחממים יותר בקיץ.

בסופו של יום ההמלצה העיקרית שלי להתנסות לבד בניוד, קיפול, תפעול והרמה לרכב. אני אישית פחות מחבב את המיילו.

לדעתי אם מחפשים תמורה למחיר בטווח מחיר המיילו/סיילו, בעגלות שלנו של בייבי בוס ניתן למצוא את המקסימום תמורה בעבור המחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה ממולצת בין ספורט ליין, בוגבו בי 6, או נונה טריב.
    יפעת
    21/07/2021

שלום רב,
    אנחנו רוצה לקנות עגלת תינוק לילד ראשון שתשמש אותנו גם לילדים הבאים, אנחנו מתלבטים בין 3 עגלות, אשמח לדעת מה המומלץ ביותר בין ספורט ליין, בוגבו בי 6, או נונה טריב.
    עיקר השימוש הוא בעיר, פחות עם רכב, חשוב לנו שהעגלה תהיה קלה, שניתן יהיה לחבר אליה סלקל, קיפול קל וכמובן שתהיה בטיחותית....
    תודה רבה.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/07/2021

שלום יפעת,

מדובר בעגלות דומות, באותו סגמנט אבל גם מאוד שונות. כמוכן טווחי המחיר מאוד שונים. כרגע נתעלם מהמחיר.

אמבטיה: לדעתי החיסרון הבולט של הבי, האמבטיה מאוד בסיסית, קטנה ואפילו מסכנה. הסיילו הזולה מה-3 דווקא מציעה אמבטיה יותר מרווחת מה2 האחרות, מזרן יותר מפנק, רשתות איוורור וגגון גדול, לכן באמבטיה הסיילו לדעתי מנצחת.

טיולון: לדעתי של הבי מנצח, הוא היחיד שיצוק מפלסטיק, בנונה זה רשת ובסיילו זה בד עם לוח פרספקט בתוכו (בגרסאת הPRO יש תמיכה יצוקה חלקית אבל מדובר בעגלה הרבה יותר כבדה). לדעתי מושב יצוק מספק תמיכה יותר טובה, זוויות ישיבה שכיבה יותר טובות וכו'.

שלדה: בבי ובנונה יש גלגלי PU לדעתי גלגלים יותר איכותיים (בסיילו קיימים רק בגרסאת הPRO היותר כבדה, לדעתי פחות מומלצת). מצד שני לסיילו XL יש גלגלים יותר גדולים שמפצים על החיסרון הזה. הPU עם בלאי נמוך בהרבה, יוצרים נסיעה יותר שקטה, בלימת זעזועים עדיפה ולכן אני חושב שהם הגלגלים הכי טובים שאפשר לשים בעגלה. הקיפול בסיילו ובנונה יותר קל ביד אחת, הבי עדיין סופר קלה לקיפול לכן לא הייתי מכניס את החיסרון הזה לשיקול.
    הסל בבי קטן ולא נגיש.

הנונה היא הקלה מהשלוש, הבי והסיילו כבדות בקילו וקצת.
    לחלק זה יתרון, בבי ניתן לרכוש גגונים ולהחליף צבעים בין תינוק לתינוק או בכלל, מתי שמתחשק צבע חדש.

בסופו של יום אני ממליץ לשים בכל אחת מהן משקל של תינוק 9 ק"ג לפחות, לטייל בחנות ומחוצה לה, לתפעל (לשנות מצבים, לפרק אמבטיה וטיולון ולחבר), לקפל, לבדוק ברכב וכו'. ממליץ לעשות הכל לבד ללא מוכרן לצידכם (כמובן לאחר שהודרכתם, במקרה ותסתבכו אפשר לקרוא שוב להסבר, החוכמה בסופו של דבר להתמודד לבד). לאחר כל אלו תוכלו לראות מה נכון לכם יותר.

בטיחותית כולן באותה הרמה, אין הבדלים מכיוון שכולן עוברות את אותה תקינה. על כולן מתחברים אותם הסלקלים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי כסא שיוצר לפני שנתיים
    איתמר
    20/07/2021

הזמנתי מרשת מוכרת כסא של Graco וקיבלתי כסא שתאריך הייצור שלו לפני שנתיים.
    זה נחשב סביר?
    להתעקש על כסא חדש יותר?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/07/2021

שלום איתמר,

קשה לענות. בגדול זה לא נחשב סביר. לדעתי סביר זה עד שנה.
    צריך לקחת בחשבון שאם כיסא נניח מיוצר היום, סוף יולי.
    עד האריזה, הכנה למשלוח, העמסת קונטיינר, נסיעה שרק היא לפעמים לקוחת כמעט חצי חודש, בירוקרטיה במדינת המקור, שילוח ימי, בירוקרטיה בארץ וכו' יוצא שרוב המושבים, בעיקר האמריקאים מגיעים לארץ בין חצי שנה לשנה לאחר היצור וזה סביר.
    מעל, לדעתי פחות סביר. יתכן אבל שבשל כך התמחור זול יותר. קשה לי לומר.
    בגדול, אם לא השתמשתם במוצר, חוק מכר מרחוק (הזמנת אונליין) מאפשר לך להחזיר את המוצר ולקבל החזר כספי מלא, לכן שווה להתעקש. יחד עם זאת יתכן והדגם הספציפי קיים רק מתאריכים זהים לשלך, בסופו של יום זו סדרת כיסאות שמגיע לארץ שיוצרה באותו התאריך. במקרה כזה שווה להחליף לדגם אחר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה עם יכולת ניוד טובה
    טל
    19/07/2021

שלום קובי, מתלבטים על עגלה לקראת לידה שניה. חשובה לי מצד אחד בעיקר קלות הניוד: לילד הראשון קנינו אינגליזינה טרילוג'י והרגשתי שאני צריכה להפעיל הרבה כוח בסיבובים, עליית מדרכה וכו' - זה הקשה עלי פיזית והייתי רוצה לקנות עגלה שהניוד בה יותר קל (דגש על ניוד ופחות על משקל כי יש לנו מעלית וההרמה לאוטו פחות מטרידה אותי, למרות שהם מן הסתם קשורים).
    מצד שני חשובה לי הנוחות של התינוק - אמבטיה מרווחת, טיולון דו כיווני עם גב קשיח וכו' (זו הסיבה שהלכנו על הטרילוג'י פעם קודמת).
    השאלה אם יש עגלה שמשלבת בצורה טובה בין שני הפרמטרים האלה? (או שאולי עדיף למשוך לשלב האמבטיה עם הטרילוג'י ובהמשך להחליף לטיולון שהניוד בו יותר נוח?).
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה עם יכולת ניוד טובה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/07/2021

שלום טל,

אכן החולשה המרכזית בטרילוג'י היא הניוד. לדעתי, כמעט כל עגלה שתרכשו תהיה שדרוג בתחום הניוד. לכן השאלה עד כמה רוצים שדרוג.

אם נלך על הכבד. אני ממליץ על אייביסי דיזיין סלסה שיש לה ניוד יוצא מן הכלל, היא מרווחת כמו הטרילוג'י (אפילו יותר בטיולון), עם גגונים ענקיים. היא לא יקרה. מה שכן היא יותר כבדה מהטרילוג'י ב4 ק"ג. יותר גדולה ממנה לאחר הקיפול בכ-30% ולכן פחות ידידותית להורה בהרמה לרכב.
    כמו שציינת, זה פחות מטריד אותך וזה מעולה מכיוון שהתינוק ירוויח מכך.
    יחד עם זאת ממליץ לבדוק את זה טרם הרכישה. אני נתקל בלא מעט הורים שרכשו מוצר נוח יותר לתינוק, ידעו מראש מה הם מקריבים ועדיין אחרי כמה הרמות לרכב התבאסו על הקנייה.
    מצד שני הם כן ללא יוצא מן הכלל מרוצים מאיך שהתינוק יושב/שוכב בעגלה.

מלבד הסלסה יש לאינגלזינה דגם אפטיקה, הוא יותר נוח לניוד מהטרילוג'י, האמבטיה די זהה, הטיולון מרווח. כמו הסלסה המשקל והגודל הם החיסרון. גם לפג יש את הבוק על אותו הרעיון. שניהם ביחס לסלסה פחות נוחים לניוד אבל עדיין, מאוד נוחים לניוד.

אם נלך על פינוק להורה ונלך על עגלה קלה (במשקל של הטרילוג'י פחות או יותר), בדרך כלל החיסרון המרכזי הוא ניוד לא נוח או סביר לכל היותר אבל, בעגלות שלנו של בייבי בוס, ביחוד בדגם טייגר יצרנו את השילוב המושלם של נוחות ניוד ללא פשרות, משקל קל, קיפול קל ביד אחת וקומפקטי.
    נוחות מעולה לתינוק, כן יש פשרה ברוחב האמבטיה, 32 ס"מ לעומת 35 (בסלסה, אינגלזינה או פג), הטיולון מרווח כמו השלוש שציינתי. לכן אני חושב שהיא גם שווה בדיקה.
    לדעתי זו העגלה המושלמת עם הכי מעט פשרות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לגיל שנה
    Smadar Vizel
    19/07/2021

מתלבטת בין טיולון איזי ווקר גאקי, ספורט ליין וייפר או מאמ טורו

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון לגיל שנה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/07/2021

שלום סמדר,

האיזי ווקר מעט שונה. היתרון שלו זה שהוא יותר קל וטיפה יותר קומפקטי. מצד שני בשני האחרים, שינוי המצבים עם לחצן ולא שרוך. לדעתי מנגנון יותר אמין ונוח. לכן זה תלוי בעיקר בכם. מה העדפה שלכם. יחד עם זאת המנגנון בווקר לדעתי יותר נוח בהשוואה לטיולונים אחרים עם שרוך.
    הוייפר לדעתי יותר נוח לניוד מהשלוש, הגגון יותר גדול אבל הוא גם הכבד מהשלוש והגדול יותר לאחר קיפול. אם אלו לא מטרידים אתכם אז הוא עדיף.

המאמ מאוד נוח לקיפול אבל טיפה מסורבל בפתיחה.

הווקר הכי קל, נוח לקיפול ופתיחה. לגבי שינוי מצבים מציע לשים תינוק בתוכו להושיב ולהשכיב. ככה תראו אם אתם מסתדרים עם המנגנון. אם כן אז כפי שרשמתי יש לו יתרונות על שני האחרים ולכן הוא עדיף לדעתי אם אתם מחפשים את הנוחות שלכם. יחד איתו אני ממליץ לבדוק את סילבר קרוס קליק. זה אותו טיולון רק שינוי המצבים בו עם מנגנון שרוך טיפה שונה ופשוט יותר (זה אומר מסורבל יותר לתפעול), לכן הוא גם יותר זול ברוב המקרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון גיל שנה

Smadar Vizel
    20/07/2021

הבעיה שהספורט ליין ויפר הגגון מצד אחד מעולה מצד שני כשהילד ער הקיפול שלו לא נוח ולא מתוח עד הסוף, גם נראה לי שהבד שלו עבה מידי ואולי חם יותר מהאחרים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/07/2021

שלום סמדר,

לגבי הגגון, הוא עבה כי יש לו כמה שכבות, זה דווקא מעולה לחום כי זה מבודד את החום ולא עובר לתינוק.
    בעניין הנראות, זה כבר עניין של טעם.
    צריך לקחת בחשבון שזה סוג של חצי עגלה חצי טיולון לטוב ולרע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישור מכון התקנים עבור עגלת מליו של סייבקס
    שהם מאיר
    18/07/2021

שלום מדוע על עגלת מליו של סייבקס מופיעה במכון התקנים בתור עגלת ישיבה בעוד זוהי עגלה משולבת ושאר עגלות סייבקס מופיעות כעגלות משולבות .
    אבל זה אומר שהאמבטיה של העגלה אינה מאושרת במכון התקנים וגם הטיולון מאושר ?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/07/2021

שלום שהם,

אני לא יודע איך המוצר נבדק במכון התקנים ולכן לא יכול לענות.
    ממליץ להתקשר ולברר (אשמח גם לעדכונך בנושא).יתכן והרשימה לא מעודכנת. יתכן והיבואן בדק רק את השלדה והטיולון ללא האמבטיה.
    אם כך המקרה לא הייתי ממליץ לרכוש את המוצר עם אמבטיה.
    כמו שרשמתי, הדבר מצריך בדיקה פרטנית מול המכון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שהם מאיר
    19/07/2021

יכול להיות שהסל שכיבה לא נבדק שוב מפני שזהה לסל שכיבה של מוצרים אחרים של החברה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/07/2021

שלום שהם,

אין קשר, הסל חייב להיבדק יחד עם המוצר שהוא נמכר איתו!
    בבדיקה הוא נבדק תחת תנאי שימוש יומיומיים שאנשים יבצעו כמו הליכה, הליכה בדרך משובשת, פירוק וחיבור.
    הבדיקה בודקת ששני החלקים מחוברים כפי שצריך ואינם יכולים להתנתק אחד מהשני בשום שלב (פרט לניתוק יזום של ההורה).
    הכל נבדק עם משקל המדמה תינוק.
    לכן אין קשר בין הדברים.
    אנחנו משווקים את עגלות בייבי בוס, יש לנו 3 דגמים, כולם עם אמבטיה וטיולון זהים (רק שלדה שונה), כל דגם נבדק אמבטיה וטיולון. אוי ואבוי לנו אם היינו מחפפים.
    כמו שרשמתי, לגבי סייבקס. צריך לבדוק מול מכון התקנים ולא להסתמך על האתר שלהם.
    אני אישית לא אוהב את התנהלות היבואן בכל הקשור לתחום התקינה מכיוון שהם מוכרים סלקלים אירופאים ומוכרים להם בסיס אמריקאי. אני לא מכיר שום בדיקה בעולם שבדקה סלקל אירופאי עם בסיס אמריקאי ושני הסלקלים שונים בגלל ענייני תקינה. יצא לי לראות לא פעם עגלות המותג ללא סימונים בעברית (מחויב על ידי מכון התקנים). כמו שלמדו אותי בצבא, כפתור פתוח = נצרה פתוחה.
    עדיין זה לא אומר כלום לגבי המיילו ולכן מציע להתקשר למכון ולברר לעומק. כמו שאני ממליץ תמיד, לבצע את הבדיקה פרטני על המוצר שאנחנו רוצים לרכוש. כל עניין התקינה פרוץ בישראל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התכתבות

שהם מאיר
    20/07/2021

תודה על המענה הסבלני , יצרתי קשר עם מכון התקנים נאמר לי כי העגלה נבדקה עם כמה מרכבים, כולל אמבטיה. האם זה אומר שבהכרח אושרה כולה ?או יכול להיות שנבדקה ואושר רק הטיולון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/07/2021

שלום שהם,

שוב קשה לי לומר, רק מכון התקנים יכול לענות על זה.
    אני משער שאם נבדק עם אמבטיה אז היא אושרה למכירה עם אמבטיה. לצורך מידע מלא צריך לראות תעודה, הבעיה שהיבואן לא ישלח לכם. אני גם לא בטוח שהמכון ישלח.
    היות והמוצר נמכר ב-2 חלקים (שלד וטיולון לחוד ואמבטיה לחוד) קשה לי לומר. אם זה היה מגיע באריזה אחת אז היה יותר קל לענות.
    אצלנו כמו שרשמתי כל הדגמים נבדקו עם אמבטיה ובאתר המכון מופיע באמת עגלה משולבת לכל הדגמים.
    הדבר היחיד שנותן לי שקט בנושא זה שהמוצר נמכר בשילב עם אמבטיה, שילב מאוד מקפידים בנושא התקינה, כולל בדיקת תעודות. בנוסף, אם מכון התקנים אישרו שנבדק יחד עם אמבטיה אז אני משער שהכל צריך להיות תקין.

בכל אופן, המלצה שלי, אם אתם רוצים סייבקס, לכו על המיוס, נכון היא יותר יקרה אבל לדעתי גם יותר טובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קניית סלקל או כיסא בטיחות
    ליהיא שולק
    18/07/2021

שלום, אני עתידה ללדת בעזרת ה' 2 תאומות חמודות
    רציתי לדעת מה עדיף לי לקנות להם לרכב כיסא תינוק או סל קל ואם יש המלצה לכיסא תינוק או סל קל עדיף
    תודה רבה ויום טוב

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/07/2021

שלום ליהיא,

זה בעיקר שיקול שלכם.
    היתרונות של סלקלים: ניתן להוציא מהרכב יחד עם התינוק וגם לחבר. זה עוזר שהתינוק נרדם תוך כדי נסיעה, אז מבלי להעיר אפשר לנייד מהרכב יחד עם הסלקל. בנוסף הם בזווית יותר שוכבת מכיסא.

מצד שני אם נלך על כיסא אז נחסוך בערך 500 ש"ח לסלקל וכפול 2 זה כבר חיסכון אדיר.
    הכיסא הכי מומלץ לדעתי זה צ'יקו נקסטפיט. הוא גם מאוד קרוב לזווית שכיבה של סלקל לכן, החיסרון המרכזי שהוא מקובע ברכב.
    לכן זה בעיקר שיקול שלכם אם אתם יכולים לחיות בשלום עם החיסרון הזה או לא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות נוסף לרכב משני
    דרור
    18/07/2021

שלום קובי,
    מחפשים כסא בטיחות לתינוק בן חצי שנה לרכב משני לא גדול במיוחד. חשובה התקנה קלה וכמובן בטיחותי.

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות נוסף לרכב משני

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/07/2021

שלום דרור,

השאלה מה התקציב.
    גרקו סייז פור מי נמכר במחיר יחסית סביר, הוא ברוחב סביר וברמת בטיחות גבוהה.
    אם נרצה בתקציב נמוך מאוד וצר, יש את קוסקו סנרה שהוא ברמת בטיחות גבוהה, נוחות ההתקנה יחסית סבירה. הוא די בסיסי ולכן לדעתי פחות נוח עם יש צורך בנסיעות ארוכות.

ככל שנעלה את התקציב הרמה הבטיחותית תגדל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על מושב בטיחות מגיל לידה
    נדיה
    16/07/2021

ערב טוב,
    מתלבטת בין שני דגמים והייתי שמחה לשמוע את דעתך. האם יש עדיפות מובהקת בין הצ'יקו נקספיט זיפ לבין הברייטקס רומר דואל? יש הבדל משמעותי במחיר והייתי שמחה לדעת האם הברייטקס אכן מצדיק אותו. כמובן אם יש לך הצעה אחרת למושב בטיחות מגיל לידה אשמח לשמוע. תודה!

הוספת תגובה

• מוסיפה להתלבטות גם את הברייטקס בולווארד ומרתון.

נדיה לנדסברג
    17/07/2021

כך שבעצם אשמח לשמוע את דעתך בין הציקו נקספיט זיפ, ברייטקס בולווארד וברייטקס מרתון. תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/07/2021

שלום נדיה,

צ'יקו נקסטפיט ודגמי הקליקטייט של ברייטקס מדורגים כטובים ביותר למושבים מלידה עד 30 ק"ג.
    אז בטיחותית כל אחד מהם בחירה מעולה.

היתרון הגדול של צ'יקו על ברייטקס הוא בזווית השכיבה. לצ'יקו יש 9 הטיות לעומת 6 בברייטקס. כאשר מדובר במושב לתינוק בן יומו אשר מותקן נגד הכיוון, יש ליתרון של צ'יקו חשיבות רבה, זה פשוט נוח יותר לתינוקות. רק באזור גיל 6 חודשים כאשר התינוקות כבר מתחילים להיות יציבים ובעלי יכולת להחזיק את גופם עצמאית, אז היתרון כבר לא רלוונטי.

מצד שני לברייטקס יש יתרון ענק שהוא הקליקטייט. מערכת שמאפשרת להתקין בקלות רבה יותר את המושב עם פחות סיכוי לטעויות אנוש.
    גם כאן היתרון מול הצ'יקו לא משמעותית לפני שהתינוקות מגיעים למשקל של 18 ק"ג. אז ניתן להתקין את הצ'יקו עם איזופיקס בקלות רבה. ממשקל 18 ק"ג האיזופיקס אינו יעיל ואז צריך להתקין עם חגורה, אז לברייטקס יש יתרון כי הצ'יקו טיפה מסורבל להתקנה עם חגורה.

אלו בעיקר ההבדלים. בדגמי הברייטקס לבולווארד הגנות צד טובות יותר, אם אין שיקול כלכלי הוא עדיף. אם יש אז עדיין המרתון לא נופל בהרבה. סה"כ כמו שרשמתי מראש, כל אחד מהשלושה יהיה בחירה מעולה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה