פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לבוסטר לאוטו של סבא וסבתא
    יעל
    17/12/2024

היי,
    מחפשת המלצה לבוסטר לאוטו של סבתא וסבא, לילדה בת 6, גובה כ1.17, משקל כ-22.
    השימוש יהיה אחת לכמה חודשים לכן רוצה משהו במחיר סביר אבל בטיחותי
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרקו אפיקס או סייבקס סולושיין

קובי סופר
    18/12/2024

שלום יעל,

גרקו אפיקס או סייבקס סולושיין. שניהם טובים ובחיר סביר. יש זולים יותר אך פחות טובים לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות מגיל לידה
    נועה
    15/12/2024

היי קובי, מנסיון עם קריאת הבלוג המבורך שלך, אני מבינה שכיסא צ׳יקו נקסט פיט זיפ הוא המומלץ ביותר מגיל לידה.
    העניין הוא שמאוד חשוב לי שהבסיס של כיסא הבטיחות יהיה מסתובב (בסוף מדובר בהשקעה כספית גבוהה שנצטרך להנות ממנה שנים רבות ולא להסתרבל איתה)
    האם יש לך המלצה אחרת לכסא שהוא גם מסתובב?
    ובאופן כללי- האם הנקסט פיט והאם הכסא שתמליץ עליו- מגיעים עם איזופיקס?

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות מגיל לידה

הוספת תגובה

• מסתובב = ירידה ברמת הבטיחות

קובי סופר
    16/12/2024

שלום נועה,

מסתובב = ירידה ברמת הבטיחות.
    היות ורוכשים מושב בטיחות וכפי שציינת להמון שנים, בסוף לדעתי הדבר הכי חשוב הוא הבטיחות, נוחות ההתקנה ונוחות התינוק ובכל הפרמטרים האלו צ'יקו הוא המוביל לדעתי, ההתקנה שלו עם איזופקיס ממש קלה.
    לו הייתי צריך לבחור כפי שאני רושם אין ספור פעמים, צ'יקו זו הבחירה שלי. זה גם הכיסא שהיה לילדי בדור הקודם שלו שגם אז הוא היה מוביל בטיחות לכן מבחינתי אין בכלל מחשבה. הגימיק של מתסובב זה גימיק, אפשר לחיות ולהסתדר עם כיסא שלא מסתובב זה לא סיפור בכלל.

אם בכל זאת רוצים מסתובב, סיטי טרן של בייבי ג'וגר קיבל את הדירוג הכי גבוה לכיסא מסתובב. הוא קיבל 5 כוכבי בטיחות ברף הנמוך כלומר, נק' אחת פחות והוא עם 4 כוכבים. בעוד צ'יקו 5 כוכבים ברף הגבוה.

מכאן זה נטו שיקול שלכם, יותר בטיחות ללא מסתובב או טיפה ירידה ברמת הבטיחות אבל מושב מסתובב.
    כמוכן, הבייבי ג'וגר יקר משמעותית מצ'יקו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות על כיסא בטיחות
    רותם
    13/12/2024

שלום, יש לנו רכב קיה פיקנטו ורכשנו כיסא בטיחות צ׳יקו Fit360 המסתובב, לאחר המלצה כי הוא ממוקם גבוה מאוד במבחני הריסוק.
    לאחר הקניה ראיתי שהכיסא שממוקם הכי גבוה במבחני הריסוק זה דגם אחר של צ׳יקו.
    אשמח לדעת מה ההמלצה שלך באופן כללי לקיה פיקנטו גם מבחינת גודל וגם מבחינת בטיחות, ומה דעתך ספציפית על הכיסא שרכשנו (טרם התקנו לכן ניתן להחליף/להחזיר אם צריך). תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות על כיסא בטיחות

הוספת תגובה

• הכיסא הכי מומלץ כיום לדעתי הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ

קובי סופר
    15/12/2024

שלום רותם,

הכיסא הכי מומלץ כיום לדעתי הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ.
    בטיחותית הוא המוביל כיום. כל שלושת הדגמים אחריו הם של ברייטקס וכולם ירדו מפס הייצור. לכן כל רכישה אחרת תהיה ירידה ברמת הבטיחות. אני ממליץ נטו ללכת על הכי בטוח שיש ולכן נקסטפיט זיפ או זיפ מקס הם המומלצים. לו הייתי צריך לרכוש כיום זה הדגם שהייתי רוכש, כל פרט אחר לא רלוונטי. הוא כמובן יתאים בלי בעיה לפיקנטו.

אם רוצים מסתובב יש לבייבי ג'וגר כיסא מסתובב. מהדמים המסתובבים הוא קיבל את הדירוג הגבוה ביותר אבל עדיין,אני הייתי מוותר על המסתובב ובוחר בבטיחות עדיפה. גם אם זה בפער קטן. כמוכן אני חושב שצ'יקו נקסטפיט הוא הכיסא הכי נוח שיש במידה ורוכשים מלידה ומדלגים על הסלקל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת עגלת תינוק שאפשר להסתובב איתה בדרכי עפר
    רות
    12/12/2024

שלום,
    מחפשת עגלת תינוק (מגיל 0) שאפשר להסתובב איזה בדרכי עפר, כורכר וכבשים לא סלולים.. וגם תהיה קלה לקיפול ולנסיעות.
    במחיר סביר ולא מוגזם (אני לא יודעת כמה באמת נשתמש בה אז שלפחות תהיה אופציה..)

תודה רבה!

הוספת תגובה

• בייבי בוס טייגר 2

קובי סופר
    12/12/2024

שלום רות,

לדעתי הבייבי בוס טייגר 2 שלנו מושלמת לדרישות.
    יש צבעים בחיסול והמחיר הוא באזור 2000 שקלים שזה לדעתי מחיר זול ומעולה. אם רוצים בפחות נצטרך להתפשר.
    הטייגר ממש קלה ושוקלת רק 8.8 ק"ג. אפשר להתנייד איתה בכל דרך גם בדרך קשה (יש לנו לקוחות שמתניידים איתה בשלג כבד). הקיפול מהקלים ביותר שיש וגם הגודל קומפקטי ככה שלדעתי היא קולעת מעולה לכל הדרישות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה ניתן לקנות את הבייבי בוס באזור ירושלים?

רות
    15/12/2024

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לראות במספר חנויות

קובי סופר
    16/12/2024

שלום רות,

ניתן לראות במספר חנויות:
    רהיטי אור ברחוב שטראוס
    הום בייבי בקניון שמגר
    תינוקיו ברמות
    וניו בורן ברחוב עזרת תורה.
    מה שכן, רק בניו בורן ניתן לראות את דגם הטייגר.
    בשאר החנויות מציגים דגמים אחרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת צ'יקו בילאג'יו או ספורטליין סליון XL
    לורין
    12/12/2024

היי,

איזו עגלה עדיפה מבין שתיהן? בהנחה שפערי המחירים לא גבוהים
    הבלאג'יו מאוד אהבנו את הנוחות שלה בסגירה ופתיחה ובזה שאזור הרגליים בטיולון לא סגור כמו בסליו XL.

הוספת תגובה

• ההמלצה שלי להתנסות לבד

קובי סופר
    12/12/2024

שלום לורין,

ההמלצה שלי להתנסות לבד.
    לשים משקל של 15 ק"ג בכל אחת מהעגלות, לנייד אותן בחנות ומחוץ לחנות, בדרך משובשת, בעליה, ירידה וכו'. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה.
    לאחר מכן להתנסות בקיפול עם המושב, פעם שהוא פונה לכיוון שלכם (באם לא ניתן אז לפרק את המושב, לקפל, לפתוח ולהרכיב שוב את המושב על מנת שתראו איך זה ביומיום ואם זה לא בעייתי לכם, לדעתי את הצ'יקו לא ניתן לקפל שהמושב פונה כלפיכם) ופעם שהוא פונה לכיוון הנסיעה. ממליץ גם להתנסות בקיפול ללא המושב כי נראה לי שבצ'יקו זה טיפה פחות נוח. להרים את העגלות במצב מקופל עם המושב! כדי להרגיש את המשקל (הצ'יקו יותר קלה בפער יחסית משמעותי). לבדוק ברכב.
    לאחר מכן תוכלו לקבל החלטה מה מהן נכונה לכם!
    מבחנית נוחות התינוק, האמבטיות די זהות.
    המושבים טיפה שונים, הבעיה שהצ'יקו ממש חדשה גם ברמה עולמית לכן אין לי מידע לגביה יתרונות/חסרונות. את זה נוכל לדעת רק בהמשך מהרוכשים הראשונים ולכן יש כאן קצת סיכון למי שירכוש אותה נכון להיום.
    כמוכן אני לא אהבתי את הגגון של הטיולון שלה שהוא קטן, בייחוד במצב שכיבה. הוא לא מכסה עד הרגליים.
    לא בחנתי פיזית לכן אני לא יודע אם הגלגלים בצ'יקו מגומי כמו בספורטליין או סיליקון. אם זה סיליקון זה חומר פחות טוב ואיכותי לדעתי אבל הוא מוריד משקל מהעגלה.
    לגבי המדרך לא חושב שזה קריטי המגן מסביב. כמוכן בצ'יקו לדעתי יש פחות שלבים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות לגיל 3 ומעלה
    מרים
    11/12/2024

שלום וברכה,
    אשמח להמלצה לכסא בטיחות לילד בגיל 3.
    מתכננת לקנות 2 כסאות לשני רכבים, אז עדיפות למחיר סביר כמובן ברמת בטיחות טובה ושיהיה צר.
    בחנות המליצו לנו על ג'וי אלוויט או על גרקו אלדורה. המוכר טען שזה בדיוק אותו כסא.
    איך הכסף הזה? האם הם אכן זהים?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לגיל 3 ומעלה

הוספת תגובה

• מקסי קוזי

דינה
    12/12/2024

מקסי קוזי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפה לרשום מותג בלי המשך

קובי סופר
    12/12/2024

שלום דינה,

יפה לרשום מותג בלי לרשום המשך.
    יש דגמים, יש מבחני ריסוק ויש דרישה לגיל מסוים.
    ההודעה שלך מיותרת וכלל לא עוזרת לאף אחד. בטח ובטח שיש דגמים עדיפים בטיחותית על מקסי קוזי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגרקו והג'ואי אכן זהים

קובי סופר
    12/12/2024

שלום מרים,

הגרקו והג'ואי אכן זהים. ג'ואי זה קוצרן סיני שמייצר להמון מותגים בעולם, בינהם גרקו, עד כמה שידוע לי כיום הם גם המפיצים של גרקו באירופה.

מבחנית רוחב הם די צרים כך שזה עונה לדרישה אחת. מבחינת בטיחות הם ברמת אמצע כלומר, לא הכי בטיחותיים שיש אבל גם לא ברמה נמוכה.
    המובילים בטיחותית הם גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו או ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט. שניהם די יקרים אבל לדעתי שווים כל שקל ממחירם.
    אם רוצים משהו זול יותר אז גרקו טרנזישיין לדעתי עדיף על הג'ואי/גרקו הדומים ולא בהרבה יקר מהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

מרים
    15/12/2024

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה+אמבטיה מומלצת
    תחיה
    11/12/2024

שלום, אני מחפשת עגלה מומלצת ואיכותית.
    עגלה שמתאימה להרבה עליות, ללא צורך לעלות מדרגות.
    חשוב לי גגון גדול, עגלה חזקה ויציבה אך קלה לסחיבה.
    תקציב עד 3500₪.

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה+אמבטיה מומלצת

הוספת תגובה

• נונה איקסה

נוי
    12/12/2024

אני עם ילד שלישי עכשיו ועם הנונה איקסה. ממש ממליצה עליה - קלילה , יציבה, אמבעיה נוחה שאפשר לסחוב איתה.. טיולון עם שכיבה 180 מעלות יתא אחסון גדול.
    היא מתקפלת ביד אחת
    ממש מרוצה ממנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייתכן והנונה טובה לך אך כלל לא בטוח שתהיה טובה לאדם אחר

קובי סופר
    12/12/2024

שלום נוי,

ייתכן והנונה טובה לך אך כלל לא בטוח שתהיה טובה לאדם אחר!
    היא ציינה שהיא צריכה עגלה לעליות והנונה עם גלגלים קטנים מאוד, ברגע שתהיה עליה עם מדרכה משובשת קל לא יהיה לעלות את העלייה. בכלל בדרך משובשת הניוד לא יהיה נוח. הגגון שלה קטן כאשר צוין שרוצים גגון גדול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההמלצה שלי להתנסות פיזית עם העגלות

קובי סופר
    12/12/2024

שלום תחיה,

ההמלצה שלי להתנסות פיזית עם העגלות.
    לבחור 2-3 דגמים שנראים לכם. לשים בהם משקל של 15 ק"ג ולנייד אותן בחנות ומחוץ לחנות, אם יש עלייה אז כמובן לבדוק בעלייה.
    לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. להתנסות בקיפול עם המושב פעם שהוא פונה לכיוון שלכם ופעם לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל לבדוק אם המשקל נוח לכם. לבדוק ברכב.

כך תקבלו החלטה מה נכון לכם.

אני ממליץ על הבייבי בוס בובקט 3 שלנו. היא בדיוק בתקציב.
    היא קלה מאוד רק 8.2 ק"ג לשלדה עם טיולון, יש לה גלגלי גומי מלא ולא סיליקון פשוט, הם גדולים מהממוצע לכן הניוד שלה קליל ביותר גם בדרך קשה וגם בעליות בזכות השקלול של המשקל הקל והגלגלים האיכותיים. הקיפול קל שבקלים עם המושב לשני הכיוונים, הגודל קטן במיוחד. בקיצור זו העגלה המושלמת לדעתי.
    גילוי נאות, היא פיתוח שלי לאחר עשרות שנים שאני שומע ומקשיב לדרישות השונות בכל הפלטפורמות אני חושב שזו יצירת מופת הנדסית שלא קיימת באף עגלה.

2 חסרונות:
    1. אין במלאי הכל נמכר תוך פחות משבועיים. משלוח הבא מגיע בעוד כחודש/חודש וחצי.
    2. היא נמכרת רק בחנויות במגזר החרדי בני ברק, ירושלים וכו'. לכן צריך לעשות קצת מאמץ.

כמוכן אולי איני דובר אמת לכן רשמתי את כל מה שרשמתי בהתחלה. תעשו את הבדיקות הפיזיות ואז תראו אם המוצר נכון ועונה לכל הדרישות שלכם!

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר רצועות לסבא וסבתא
    צליל
    10/12/2024

שלום מחפשת המלצה לבוסטר רצועותות לאוטו של סבא וסבתא.
    דגם לא יקר אך בטיחותי כמובן.

לקביעת תור
    סגירה
    בוסטר רצועות לסבא וסבתא

הוספת תגובה

• לצערי לא יקר ובטיחותי פחות הולך יחד

קובי סופר
    11/12/2024

שלום צליל,

לצערי לא יקר ובטיחותי פחות הולך יחד.
    השניים המובילים בטיחותית הם ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט או גרקו נאוטילוס גרואו סנאגלוק. הם לא זולים. הגרקו מעט זול יותר ובטיחותי במעט.

אם רוצים לרדת במחיר אז לצערי יורדים ברמת הבטיחות.
    מהדגמים במחיר אמצע יש את גרקו טרנזישן שהוא כמו מחירו, טוב/באמצע וכך רמת הבטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון קל משקל ונח לניוד
    סו
    03/12/2024

הי, אשמח לעזרה ודיוק בחיפוש אחר הטיולון שיתאים לנו הכי טוב.
    מחפשת טיולון קל משקל שמתקפל בקלות ונח לנשיאה במצב מקופל, שיש לו סל מספיק גדול (לא צריכה משהו מטורף, רק לשים את הדברים של הילדה), נפתח לשכיבה 175-180 מעלות, גגון שמצל טוב, חלון הצצה גדול להורה, שיתאים להתניידות בעיר (אוטובוס, מונית) וגם במושב, עשוי בצורה איכותית שיחזיק לנו הרבה זמן.
    אין לי בעיה להשקיע הרבה בשביל מה שהכי מדויק לנו, אם כי כבר הבנתי שאי אפשר שכל הפרמטרים יהיו על 100% בטיולון ומוכנה להתפשר על דברים מלבד איכות ומשקל.

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון קל משקל ונח לניוד

הוספת תגובה

• לדעתי יויו עונה טוב כמעט להכל

קובי סופר
    03/12/2024

שלום,

לדעתי יויו עונה טוב כמעט להכל. הוא ממש קל, נוח לניוד (עד גבול מסויים, בסוף טיולונים מותאמים לניוד בסביבה עירונית).
    קיפול ממש קטן ונוח לנשיאה.
    החסרונות הם מחירו היקר בנוסף אם רוצים תוספות אז זה מייקר עוד יותר, השכיבה לא ישרה וגם לא 175 טיפה פחות.
    הגגון סביר, אמור לצאת יויו חדש עם גגון יותר גדול אבל אני לא יודע לומר מתי, ככל הנראה ינואר/פברואר.
    אין מעקה.

עדיין בסך הכללי לאור מה שרשמת לדעתי הוא הכי מתאים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לכסא בטיחות לרכב
    מור
    02/12/2024

היי, אשמח להמלצנ לכסא בטיחות. שמעתי המלצה על גרקו טרושילד פוראבר וגם על אקסטנד טו פיט.
    האם היית ממליץ על אחד מהם? או כדאי משהו אחר בכלל?
    בנוסף, האם תינוק בן 9 וחצי חודשים כבר יכול לשבת בכסא בטיחות?
    הוא. פשוט ממש שונא את הסלקל

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לכסא בטיחות לרכב

הוספת תגובה

• אין בעיה להעביר לכיסא

קובי סופר
    02/12/2024

שלום מור,

אין בעיה להעביר לכיסא. הכיסאות המדוברים מתאימים מלידה אבל מגיל חצי שנה הם כבר ממש נוחים.

לגבי המלצה, הדגם המומלץ ביותר לדעתי הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ.
    הוא קיבל את הדירוג הגבוה ביותר לכיסא בטיחות.
    הדגמים שציינת הם כיסאות משולבי בוסטר, אם רוצים ללכת על כיסא בסגנון הזה, גרקו טריו קיבל את הדירוג הגבוה ביותר ולכן עדיף על פני 2 הדגמים שציינת. אני אישית פחות מחבב כיסאות משולבי בוסטר. יש בהם פשרות מכיוון שהיצרן צריך להתאים אותם לתינוק מגיל 0, לילד עד גיל 4-5 שנים ולאחר מכן עד גיל 12 שנים כאשר בטווח הגיל הזה הקפיצות גדילה הן מטורפות.
    לכן אני בעד ללכת על כיסא שמתאים לכל שלב בו התינוק/ילד נמצא.
    לכן אני אישית ממליץ על צ'יקו נקסטפיט, זה מה שאני הייתי בוחר לילדים שלי לו הייתי צריך לרכוש כיום כיסא בטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות לגיל שנתיים
    בקשהלהמלצה
    27/11/2024

שלום
    בתי בת שנתיים, עד כה השתמשנו בציקו נקסטפיט מקס.
    עומד להיוולד לה אח קטן בעזרת השם, ונרצה להעביר את הכיסא אליו.
    ריזה כיסא בטיחות מומלץ לקנות לילדה בת שנתיים?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות לגיל שנתיים

הוספת תגובה

• אני ממליץ על בוסטר עם רצועות

קובי סופר
    28/11/2024

שלום,

אני ממליץ על בוסטר עם רצועות. 2 הדגמים המובילים הם:
    גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו או, ברייטקס גרואו ווית' יו קליק טייט.

הם מתאימים לגיל, ברמת הבטיחות הגבוהה ביותר, במחיר סביר ומעט יותר צרים מכיסאות בטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת עגלת סילבר קרוס Tide
    רונית
    23/11/2024

היי
    אני מתעניינת לגבי עגלת סילבר קרוס החדשה, דגם טייד.
    לא מצאתי עליה חוות דעת מנסיון.
    מה דעתך?

הוספת תגובה

• אני לא מכיר

קובי סופר
    24/11/2024

שלום רונית,

אני לא מכיר את הדגם מקרוב. זה דגם ממש חדש בישראל. בעולם נמכר כשנה לדעתי. לכן אין מידע רב.
    מהמעט שאני מכיר, היא דומה לדגם סולה 2 של מאמאס אנד פאפאס, למעשה אותה חברת עיצוב שעשתה את הסולה 2 עשתה הדגם הדגם הזה, מניח שזה הייתה אמורה להיות סולה 3 ומאמאס אנד פאפאס נכנסו לקשיים כלכליים לכן להערכתי סילבר קרוס לקחו את המוצר.
    הסולה היה דגם מאוד מוצלח כך שאני מניח שגם כאן הסיפור דומה. הגלגלים מגומי יהיו איכותיים יותר וכיום זה מתקפל כאשר המושב מכונס כלפי פנים. הוסיפו ידית מתארכת שהייתה מאוד חסרה בסולה.
    מצד שני לא שיפרו את החיסרון הגדול שהוא הגגון הקטן, היות וסילבר ומאמאס אנד פאפאס הם מותגים אנגליים ושמש זו לא הבעיה באנגליה, הגגונים קטנים ובעייתיים לישראל.
    דבר נוסף, השלדה רחבה מאוד, זה חיסרון במעברים צרים.
    כמוכן מגדיל את הקיפול.
    המשקל ממוצע, לא מהקלות שיש אבל גם לא כבדה.
    בסך הכל מדובר בשלדה די מיושנת אך שלדה שהייתה מעולה, עם מעט שדרוגים.
    ההמלצה שלי להגיע לחנות, לשים משקל של 12 ק"ג, לנייד את העגלה בחנות, במעברים סטנדרטיים וצרים. לנסות לקפל עם המושב שהוא פונה אליכם או לכיוון הנסיעה.
    להרים את העגלה במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל.
    לבדוק ברכב.
    ממליץ לקחת עוד עגלה או שניים להשוואה עם אותה בדיקה. כך תוכלו לדעת לגבי העגלה אם היא נכונה לכם או לא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טילון דו כיווני
    מאיה
    21/11/2024

שלום קובי. יש לי תינוקת בת 10 חודשים ואנחנו מחפשים טיולון דו כייוני. חשוב שיהיה קל לקיפול . אני רואה שאין הרבה היצע לטיולונים דו כיווניים, אנחנו מחפשים דו כיווני שיהיה שיהיה קל לקיפול ( קיפול סנדויץ)
    נשמח לעצתך

לקביעת תור
    סגירה
    טילון דו כיווני

הוספת תגובה

• אכן אין הרבה אופציות

קובי סופר
    24/11/2024

שלום מאיה,

אכן אין הרבה אופציות. יש רק את סייבקס איזי טוויסט S.
    יש גם את הבייבי בוס יגואר שלנו. הבעיה שהיא לא זמינה בחנויות כטיולון, זה רק דרכנו.
    בשני המקרים מדובר יותר בעגלות, פחות בטיולונים. זה לא פרקטי מבחינת משקל וגודל הקיפול מעט גדול יותר מטיולונים.
    מצד שני, היגואר סופר מרווחת לתינוקות וגם ארוכה והגלגלים יותר איכותיים מכל טיולון כך שמבחינת נוחות ניוד ונוחות לתינוק היא עדיפה על כל טיולון.
    הסייבקס יחסית צרכה ומסורבלת לקיפול אבל קלה וקומפקטית יותר מהיגואר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי הטייגר 3 העתידית
    נועה
    21/11/2024

היי קובי,
    האם ישנו תאריך יעד ידוע לכניסתה של הטייגר 3 לחנויות?
    וכן, אשמח לדעת מהם השידרוגים שנעשו בה אם תוכל בבקשה לפרט.
    המון תודה,
    נועה

הוספת תגובה

• בייבי בוס טייגר 3

קובי סופר
    21/11/2024

שלום נועה,

יש כבר משלוח בדרך לישראל של בייבי בוס טייגר 3.
    הצפי זה באזור אמצע/סוף ינואר.
    לגבי ההבדלים:
    ההבדלים הם שבדור 3 בשלדה הידית מתארכת/מתקצרת ביד אחת. זה גם יותר נוח וגם יותר אסתטי במראה.
    סרן ברקס אחורי יותר חזק וגם הקפיצים משופרים.
    הסל יותר מעוצב.
    המושב מגיע לזווית שכיבה ישרה יותר, ממש שטוח. יותר קל לשנות זוויות הלחצן גדול יותר
    ויש תמיכה לכף היד לכן צריך להפעיל פחות מאמץ.
    גב המושב פתוח לאוורור ניתן לפתוח את הבד האחורי לגמרי כדי שיכנס אוויר בקיץ. זה לא פתח קטן, זה ממש כל גב המושב נפתח. עדיין המושב יצוק מפלסטיק ולא מרשת.
    בחורף כמובן שניתן לסגור.
    מדרך הרגליים גדול וחזק יותר וגם קל יותר לניקוי.
    הרצועות חגירה נסגרות עם מגנט הרבה יותר קל לפתוח ולסגור וגם להדק ולהצר את הרתמות.

לצערי לא הספקתי לצלם סרטון על הבובקט 3 והן אזלו מהמלאי.. לכן כרגע ההסבר הוא בטקסט ולא יכול להפנות לוידאו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי ועוד שאלה...

נועה
    21/11/2024

תודה רבה על המענה.
    אכן הידית הפריעה לי במה שראיתי בטייגר 2 אז ממש משמח לשמוע שזה עובר שדרוג. יצא לי לראות גם את הבבוקט 3 אבל עדיין משהו מרגיש יותר מסיבי וחזק בטייגר ולכן הייתי שמלה להמתין לראות את הטייגר 3 ולהחליט סופית.
    כיצד ניתן יהיה להתעדכן בכניסתה לחנויות?
    תודה,
    נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון לגבי טייגר 3

קובי סופר
    24/11/2024

שלום נועה,

אפשר ליצור איתי קשר דרך צור קשר באתר בייבי בוס.
    לצערי כאן לא יכול לפרסם פרטים.
    יש שם ווצאפ ושם אוכל לתת עדכון לגבי טייגר 3
    הצפי הגעה הוא 25/1 עד 1/2. יש סיכוי שיקדים אבל גם יש סיכוי קטן שיתעכב.

בגדול כן, הטייגר יותר מאסיבית. הגלגלים יותר גדולים באינץ' והקפיצים יותר גדולים. זה גם גורם לה להיות יותר גבוהה. השלדה יותר מעובה ורחבה וגם סל החפצים בשל כך יותר גדול.
    המינוסים בהשוואה לבובקט הם במשקל של הטייגר (חצי ק"ג יותר). הרוחב הוא 5 ס"מ יותר רחב. זה משפר יציבות אבל במקומות צפופים יש יתרון לבובקט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברייטקס KIDFIX i-SIZE
    אורטל
    20/11/2024

היי קובי,
    אני לקראת לידה שנייה ויש לי ילד שיהיה בדיוק בן 3.
    כרגע ברכב הראשי יש ברייטקס בולוורד ומחפשת כיסא או מגיל לידה לתינוקת
    או כיסא לילד בן 3.
    ראיתי את הבוסטר של ברייטקס KIDFIX i-SIZE שהוא במחיר טוב, אך לא מצאתי מספיק ביקורת. האם הוא מספיק בטיחותי? עדיף לקנות כיסא בטיחותי יותר לתינוקת ולהשאיר אותו בבולוורד?

בנוסף, אצטרך כיסא נוסף לאוטו המשני שמשמש לנסיעות קצרות של פיזורי גן בבוקר / אחהצ ולא מעבר. כרגע יש מגיל לידה babysafe 360 ..
    אשמח לעצה גם לטובת הרכב הזה (מאזדה2).

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    ברייטקס KIDFIX i-SIZE

הוספת תגובה

• זה בוסטר ללא רצועות

קובי סופר
    21/11/2024

שלום אורטל,

זה בוסטר ללא רצועות לכן אין יותר מידי מידע. מטרת המוצר להגביה את הילדים לחגורה, בדגמים המובילים כמו בברייטקס יש הגנות צד לגוף אך הם לא ברמה של כיסא בטיחות. החוק אומר שמגיל 3 שנים ו15 ק"ג אפשר לעבור לבוסטר גב ללא רצועות (חייב ששני התנאים יתקיימו יחד!).
    עם זאת, יהיה הרבה יותר בטיחותי לילדים בגילאים האלו להיות בכיסא בטיחות עם רצועות או בוסטר גב עם רצועות, שני הדגמים המומלצים הם: גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו או, ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט. שניהם יקרים אבל לדעתי שווים כל גרוש מהמחיר שלהם.

לגבי הכיסא השני, הבייבי סייף הוא כיסא סיני, אין לגביהם מבחני ריסוק השוואתיים לכן אני לא יכול להמליץ על מוצר כזה.
    לגבי מה כן, זה תלוי מאוד מה התקציב?
    בכל אופן בתקציב נמוך, גם לא נקבל את רמת הבטיחות הטובה ביותר וגם לא את רמת הנוחות הטובה אלא אם נתחיל מסלקל ובהמשך נרכוש כיסא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות מגיל לידה

אורטל
    21/11/2024

תודה רבה קובי, אם כך, אני חושבת שלרכב השני כדאי לי לקנות כיסא בטיחות מגיל לידה. מה מומלץ בתקציב של כ 1400 שח? חשוב שיהיה לי נוח ויחסית פשוט להתקין כמו בבולוורד כי לפעמים אצטרך להעביר את הכיסא לרכב אחר.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרגע אני ממליץ על צ'יקו נקסטפיט

קובי סופר
    24/11/2024

שלום אורטל,

כרגע אני ממליץ רק על צ'יקו נקסטפיט זיפ.
    הוא גם בתקציב, יש כרגע מבצעים עליו לחודש נובמבר.
    ההתקנה עם איזופיקס, קצת שונה מהברייטקס אבל די נוחה.
    ללא איזופיקס טיפה מצריך תרגול אבל גם לא נורא ולא מסובך.
    הוא קיבל את דירוגי הבטיחות הכי גבוהים אפילו מעל ברייטקס.
    היות ואין את דגמי הקליקטייט בשוק שאר האופציות יהיו ירידה ברמת הבטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה