מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סלקל שמתאים לעגלת ספורט לייןבתאל09/04/2025
היי, אשמח להמלצה על סלקל שמתאים לעגלת ספורט ליין xl. מתווסף לכיסא בטיחות קבוע באוטו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ על ג'ואי אייג'ם
קובי סופר14/04/2025שלום בתאל,
אני ממליץ על ג'ואי אייג'ם 3. יש לו דירוג בטיחותי גבוה, הוא מתחבר לעגלה ובמחיר יחסית סביר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרקו טרנזישן או אוונפלו מאסטרושקד08/04/2025
שלום, מתלבטים בין שניהם. הבנתי שיש מהדורה חדשה לאוונפלו עם שידרוגים על חסרונות שהיו לו.
חשוב לנו - בטיחות, שיכנס עם עוד 2 כסאות, התקנה קלה גם של האיזופיקס וגם לאחר מכן עם רצועות הרכב השימוש כמה שיותר ארוך עם רצועות הכסא.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דווקא החיסרון הכי גדול לא שופר
קובי סופר08/04/2025שלום שקד,
דווקא החיסרון הכי גדול לא שופר. המאסטרו מתאים עד 23 ק"ג עם רתמות בעוד הגרקו עד 30 ק"ג. ככל שנמשוך עם הרתמות כך עדיף ויותר בטיחותי לילדים לכן לגרקו בנושא הזה יש יתרון גדול.
בשאר הדברים הרמה של השניים די דומה, מבחינת הכנסה לרכב, התאמה וכו' זה משהו שאתם צריכים להתנסות בו פיזית עם 2 הדגמים ולקבל החלטה מה נכון לכם.
אם אין שיקול תקציבי גרקו נאוטילוס גרואו סנאגלוק או ברייטקס גוראו ווית' יו קליקטייט הם השניים הבטוחים ביותר וגם הנוחים ביותר להתקנה אבל הם יקרים מאוד ועדיין, ההמלצה שלי להשקיע מכיוון שזו לא השקעה במוצר רגיל, לא השקעה במוצר עם זמן שימוש קצר בכל זאת השימוש יהיה של כמה שנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה עגלה מאלו עדיפה?לירי04/04/2025
לפני קניה מחנות (שילב או מוצצים) עם תווים
לילד ראשון, גרים בעיר והולכים הרבה ברגל ברחובות עם אבנים משתלבות.
איזה עגלה היית ממליץ לקנות ביחד למחיר?
צ׳יקו בלאג׳יו ב-2000 שקל
ספורט ליין סיאלו פרו 2025 ב-2100
בוגבו פוקס 5 ב-3020 שקל
יש סיבה לשלם עוד 1000 שקל על הבוגבו?
נ.ב. אני ממש אהבתי את הג׳ולס האב פלוס בשילב, כי הרגישה לי מאוד יציבה, אבל בעלי פחות אהב, מה חושב עליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי שילב או עגליס
לירי04/04/2025התכוונתי שילב או עגליס אם זה משנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני ממליץ להתנסות
קובי סופר06/04/2025שלום לירי,
אני ממליץ להתנסות. לשים משקל של 12 ק"ג בכל אחת מהעגלות. לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוה.
לאחר מכן לקפל עם המושב שהוא פונה לכיוונכם ואחר כך לכיוון הנסיעה. באם לא ניתן לקפל עם המושב עדיין, שיהיה מורכב, לפרק, לקפל שלדה, לפתוח ולהרכיב את המושב. זאת על מנת שתראו איך יראה עניין הקיפול דבר שנעשה מספר פעמיים ביום.
לאחר מכן להרים את העגלות במצב מקופל עם המושב עליהן באם ניתן. לאחר מכן לבדוק ברכב.
לאחר כל אלו תוכלו לקבל החלטה של מה נכון לכם.
לגבי ג'ולז, אני פחות ממליץ מכיוון שיש האב 2 כבר. ה-2 גם שונה מאוד מהדור שנמכר בארץ מניסיוני אם יצרן משנה לחלוטין את המוצר, ככל הנראה שהקיים לא היה מוצלח. כמוכן זה ישפיע על מתן השירות בטווח הרחוק.
לגבי פוקס, המושב שלה לא נשכב למצב שטוח אלא לתנוחת ערסול. אני פחות אוהב את זה אבל זה לשיקולכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבטיה של בוגבו בי 6 יכולה להתחבר לשילדה של בי 5?יהודית02/04/2025
ואם כן, איזה מתאמים צריך של האמבטיה בי 6 או של בי 5?
תטדה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן
קובי סופר04/04/2025שלום יהודית,
ניתן לחבר אמבטיה של 6 על 5 צריך מתאמים לאמבטיה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה דעתך על נונה ובייביבוסנטע01/04/2025
אשמח לדעת מה דעתך לגבי נונה TRIV NEXT
בכללי נדגשים זה שבעיקר תהיה קלה ומתקפלת ביד אחת וכמובן אמבטיה בשכיבה מלאה ונוחה לתינוק. בעיקר שימוש עירוני או בפארק/חורשה/ דרך עפר. צריך להיכנס לרכב קטן.
איפה ניתן לראות את הבייבי בוס? בפתח תקווה/רמת גן/ראשון לציון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנונה והבייבי בוס עונות לדרישה
קובי סופר02/04/2025שלום נטע,
הנונה והבייבי בוס עונות לדרישה.
שתי העגלות מתקפלות די בקלות ולגודל קומפקטי.
יכולת הניוד העירונות של שתי העגלות מעולה ושתיהן יוכלו להתמודד עם דרך משובשת של פארק וכו'.
אני כמובן ממליץ יותר על הבייבי בוס כי המושב שלנו יצוק מפלסטיק ולא מרשת. העגלות שלנו יותר קלות במשקל. דגם הבובקט 3 מתקפל יותר קטן ולכן תופס פחות מקום ברכב. כמוכן הגגונים שלנו יותר גדולים ומצלים טוב יותר.
משלמים פחות, מקבלים יותר כי אצלנו יש 5 שנים אחריות מלאה. בנוסף כל הבדים 100 יורדים לכביסה כולל גגונים, בד היקפי חיצוני של האמבטיה כאשר ברוב העגלות החלקים האלו לא מתפרקים או מתפרקים עם חלקי פלסטיק שלא מאפשרים הכנסה למכונה.
יחד עם זאת, תמיד אני ממליץ לא להתסמך עליי או על אנשי מכירות כי יש לכולם אינטרס למכור מה שטוב לכיס ולא תמיד מה שנכון לצרכן.
לכן אני ממליץ להתנסות פיזית עם העגלות:
לשים משקל של 12 ק"ג ולנייד אותן בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לקפל כאשר המושב פונה לכיוון ההורה, לאחר מכן לקפל שהמושב פונה לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל יחד עם המושב להרגיש את המשקל. לבדוק ברכב. ככה תוכלו לראות מה נכון לכם יותר.
החיסרון הגדול של הבייבי בוס שהעגלות לא נפוצות ברשתות והרבה חנויות.
ניתן לראות בעיקר במגזר החרדי בבני ברק בחנויות ניו בורן, קינדרלנד, גולד בייבי.
כמוכן ניתן בתיאום מראש (דרך דרכי יצירת הקשר באתר שלנו) להגיע לאור יהודה ולראות אצלנו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Babysafe - כסא בטיחותדן31/03/2025
שלום אנחנו מחפשים שני כיסאות בטיחות וראינו מבצע על i-Size דגם G409 מבית babysafe האם הוא מומלץ מבחינה בטיחותית? במידה ולא איזה דגם יחסית זול נותן מענה בטיחותי טוב? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני לא יכול להמליץ
קובי סופר01/04/2025שלום דן,
אני לא יכול להמליץ מכיוון שהמוצר לא עבר מבחנים רשמיים ולכן איני יכול לדעת מה דירוג הבטיחות שלו.
מהזולים אם ניתן להשיג קוסקו סנרה נקסט אז הוא קיבל דירוגים די גבוהים ולרוב הוא נמכר במחיר די זול. הבעיה שהוא לא תמיד זמין בישראל
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה לחיים לא עירונייםאלי30/03/2025
הי- מחפשת עגלה לתינוק ראשון שמתאים לחיי העולם של ישוב/חווה שלא כל השבילים סלולים. כן מעוניינים באמבטיה וטיולון וגם סלקל שמתחבר . המלצות?
צריך להבין את היתרונות/חסרונות
קובי סופר30/03/2025שלום אלי,
צריך להבין את היתרונות/חסרונות.
ככל שנלך על גלגלים יותר גדולים וגם קפיצים יותר גדולים ככה הניוד יהיה עדיף בדרך משובשת. יחד עם זאת, נקבל עגלות יותר גדולות, יותר כבדות ומסורבות, יותר גדולות זה חיסרון בניוד עירוני כי לרוב הן רחבות.
לכן אני ממליץ למצוא את האיזון ולנסות למצוא מוצר שיכול לעבוד בדרך משובשת בהתאם לצורך שלכם. לפעמים יש עגלות עם גלגל בינוני שיעשו את העבודה מושלם וככה יהיה לכם מוצר יותר פרקטי.
אני ממליץ על:
בייבי בוס טייגר 3 שלנו, היא שוקלת רק 9 ק"ג. מתקפלת ביד אחת לגודל קומפקטי ויכול להתנייד בדרך ממש קשה (יש לנו לקוחות שגרים בקנדה והם מתניידים בשלג כבד).
יש את ספורטליין פרו עם גלגלים ענקיים שגם יכולה להתנייד בדרך קשה אבל היא כבדה מאד.
אינגלזינה אפטיקה על אותו הרעיון של ספורטליין טיפה יותר קלה מכיוון שהמושב החדש שלה עשוי מרשת וזה מקזז משקל. לדעתי אבל זה מוריד מנוחות התינוקות.
סייבקס פריאם, גם כאן מושב מרשת אבל גם כאן גלגלים גודלים שיכולים לעבוד יפה בדרך משובשת. גם היא די כבדה, די מסורבלת לקיפול ודי גדולה.
בוגבו פוקס, די קלה, מאוד נוחה לניוד, אני פחות מחבב בגלל שהמושב שלה לא נשכב למצב שטוח. יש לו שכיבה בתנוחת עירסול שבה לא ניתן להשכיב על הבטן לדוגמא ויש עוד כמה חסרונות.
לסיכום. ההמלצה שלי קודם לבדוק מה יכול להנתייד טוב ולא ללכת לעגלות הגדולות אם אין צורך בכך.
שנית, להתמקד ב-2-3 דגמים. לעשות בדיקה פיזית לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה. לנייד בחנות ומחוץ לחנות אם יש דרך משובשת דומה לאצלכם שבה ניתן לבדוק מה טוב.
לאחר מבחן הניוד לעשות את מבחן הקיפול. לקפל שהמושב פונה לכיוונכם. בדגמים שרשמתי יש כאלו שזה לא ניתן. לכן עדיין להרכיב שהמושב לכיוונכם, לפרק, לקפל, לפתוח ולהרכיב על מנת לראת את הסירבול או שאולי לכם זה לא כזה חיסרון. לזכור שצריך ללכת שהמושב לכיוונכם עד גיל שנה + (ע"פ ההמלצות כמובן שניתן להפוך לפני לפי שיקול דעתכם. אני פחות ממליץ).
לאחר מכן לקפל שהמושב לכיוון הנסיעה.
להרים במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל.
לבדוק ברכב
ככה תוכלו לקבל החלטה מה נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוסטר מושב - מאיזה גיל ?ספיר30/03/2025
שלום קובי!
אשמח להתייעצות לגבי כיסאות בטיחות :)
הבן הגדול שלי - בן 5.5, שוקל 15 ק"ג. גובה 105 ס"מ בערך.
הבת הקטנה שלי - בת 3.5 שוקלת 16 ק"ג.
ועוד אחד בע"ה עתיד להצטרף.
כיום שניהם יושבים בבוסטר רצועות של ברייטקס.
השאלה שלי - באיזה גיל ניתן לעבור לבוסטר מושב? האם כדאי לקנות לתינוק החדש סלקל ולשים אותו ליד הנהג, עד שהילד הגדול יוכל לשבת בבוסטר קטן, או שעדיף להשאיר אותו בבוסטר רצועות יותר זמן? כי אני לא בטוחה ששני בוסטרים רצועות וכיסא בטיחות מגיל 0 יכנסו במושב האחורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיף בוסטר גב
קובי סופר30/03/2025שלום ספיר,
ראשית עדיף בוסטר גב ולא בוסטר מושב ללא גב.
החוק מאפשר מגיל 3 שנים ומשקל 15 ק"ג לעבור לבוסטר גב. גובה 105 יכול להתאים אבל זה די גבולי. מומלץ מגובה 115-125 ס"מ. בכל מקרה ההמלצה לבדוק ברכב, לקחת בוסטר גב, לשים ברכב, לחגור את הילד ולראות שהחגורה עוברת על הכתף, חזה ומטה ולא עוברת על הצוואר של הילד.
בפועל, אני ממליץ למשוך עם הברייטקסים שיש כרגע כמה שניתן עם הרצועות, זה תמיד יותר בטיחותי. הם מאפשרים עד 30 ק"ג, בפועל אבל באזור 18-22 ק"ג זה כבר יותר מידי לילדים ואז כבר סביר לעבור לבוסטר גב ללא רצועות. בכל מקרה על בוסטר הגבהה ללא גב אני לא ממליץ. יש מדינות רבות שהמוצר יצא מהחוק.
לגבי התינוק זה או רכישת סלקל שלדעתי עדיף מכיוון שניתן להתקין סלקל מקדימה, כיסאות גם ניתן להתקין אבל הם לרוב סוגרים את כל שדה הראייה למראה הימנית לכן זה לא הכי נוח או בטיחותי. סלקל יתן לכם עוד שנה +- ואז יהיה יותר נכון להעביר לבוסטר את הגדול.
לגבי התאמה לרכב תמיד מומלץ לבדוק הכנס של 3 מושבים בהתאם לשניים שיש ולשלישי שרוצים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקל דונה
ספיר03/04/2025תודה רבה על התשובה המפורטת!
ואשמח לדעת - במידה ובאמת הולכים על סלקל לשנה הראשונה, איזה סלקל נכנס במושב האחורי עם 2 כיסאות בטיחות קיימים?
(ברכב אחד יש לי 2 ברייטקס בולוורד,
ברכב שני יש לי גרקו סלים פיט וברייטקס grow with you)
בהתחלה חשבנו לקנות את הסלקל דונה שיקל קצת מבחינת התניידות, אבל הוא גדול, ובמידה נוסעים כל המשפחה- הוא לא נכנס במושב האחורי יחד עם הכיסאות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צריך לבדוק פיזית
קובי סופר04/04/2025שלום ספיר,
צריך לבדוק פיזית ברכב איזה סלקל יתאים. אני לא מכיר את מידות הרכבים לכן לא יכול להמליץ.
צריך לנסות כמה דגמים ואפשר אחר כך לרשום לי מה נכנס וארשום מה מבין אלו עם הדירוג הבטיחותי הטוב ביותר.
כמוכן איני ממליץ על דונה. מעבר לרוחב גם בטיחותית יש סלקלים עם דירוג עדיף. כמוכן ניוד תינוק בסלקל לזמן ממושך זה דבר גרוע ביותר לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת טיולון בלבדרחלי25/03/2025
היי,
רציתי לשאול היכן ניתן לרכוש טיולון בלבד?
אני מעוניינת לראות את דגם הטייגר וגם את הבובקאט.
ממה שראיתי באינטרנט התרשמתי מאוד, אני מחפשת לא מעט זמן טיולון שיענה לי על כל הדרישות ולראשונה מצאתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך ...(רכישת טיולון בלבד)
רחלי25/03/2025חשוב לציין שאני מחפשת טיולון דו כיווני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדרך כלל זה נמכר עם אמבטיה
קובי סופר26/03/2025שלום רחלי,
בדרך כלל זה נמכר עם אמבטיה. דרך החנויות ניתן לרכוש רק עם אמבטיה.
אם רוצים רק טיולון יש לי במלאי יחידה אחת של בובקט והוא עולה 2550 ש"ח שזה יקר עבור טיולון.
וניתן לרכוש רק דרכנו. ניתן לראות באור יהודה. רחוב הפלדה 9 רק צריך לתאם מראש דרך צור קשר באתר בייבי בוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוסטר גב לילד בן 7צליל24/03/2025
היי קובי,
מה שלומך?
תמיד כשאנחנו צריכים לעבור למשהו חדש בכל הנוגע לילדים אני תמיד מתייעצת איתך, אז גם הפעם.
אני מחפשת בוסטר גב מומלץ ובטיחותי לאיתמר, ראיתי את ההמלצות שלך על הגרקו אפיקס.
יש 2 דגמים ואשמח שתסביר לי את ההבדל ביניהם, הפער במחיר שלהם לא קטן.
גרקו אפיקס ss
גרקו אפיקס r129* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני דווקא רואה שההבדל הכספי לא גדול
קובי סופר25/03/2025שלום צליל,
אני רואה שההבדל הכספי לא גדול. זה רק משיטוט אונליין קצר.
בכל מקרה ההבדל הוא שה-SS הוא אפיקס לשוק האמריקאי ובתקינה אמריקאית.
הR129 הוא לשוק האירופאי ובתקינה אירופאית.
שניהם מדורגים טוב בשווקים שהם נמכרים ככה ששניהם טובים.
אני נוטה להמליץ על האירופאי כי העיגון איזופיקס אירופאי עדיף.
בכל מקרה שניהם מעולים לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת אנקס וסלקל/ כיסא בטיחותשמחה24/03/2025
היי קובי רציתי לשאול מה דעתך על עגלת אנקס ואם אתה ממליץ באופן משמעותי על דגם אלי או פלו
בנוסף האם ממליץ על סלקל ואיזה סלקל מומלץ
אני מחפשת סלקל ובסיס של איזופיקס שיהיה נוח לקחת ולהחזיר וכמובן יתחבר גם לעגלה..
חשוב לי היופי אך גם הנוחות והאיכות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני לא מכיר את האנקס ולכן לא יכול להמליץ
קובי סופר25/03/2025שלום שמחה,
אני לא מכיר את האנקס ולכן לא יכול להמליץ.
זו עגלה חדשה מאוד ולכן אין מספיק מידע אודתיה. היא נמכרת רק ברשת אחת לכן אני לא יכול לקבל מידע לגבי אמינות, עגלות שחוזרות לתיקונים וכו'.
היא מאוד יקרה בגלל שהיא נמכרת ברשת אחת ואין תחרות.
כמו תמיד אני ממליץ לא להסתמך על דברי השכנוע של אנשי המכירות.
לגשת לחנות, לשים משקל של 12 ק"ג (זה משקל ממוצע של תינוק בן שנה + תיק ופריטים בסל). לנייד את העגלה עם המשקל בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה.
לאחר מכן לפרק את האמבטיה ולהרכיב את הטיולון. לקפל עם המושב שהוא פונה לכיוון שלכם. באם לא ניתן אז לפרק את המושב, לקפל, לפתוח, להרכיב את המושב ככה תראו איך זה להתנהל עם הקיפול ואם זה נוח לכם ככה לעבוד בשלב שהמושב פונה אליכם (אני ממליץ עד גיל שנה + ואפילו שנתיים שהתינוק יפנה לכיוון שלכם). לאחר מכן לקפל עם המושב שהוא פונה לכיוון הנסיעה.
לאחר מכן להרים את העגלה במצב מקופל עם המושב. לבדוק ברכב.
לאחר מכן להרכיב את המושב הנוסף לבד, לעשות כפי שרשמתי לגבי העגלה + לנסות לשנות מצבים משכיבה לישיבה.
אני ממליץ להתנסות בעוד דגם או שניים ולעשות אותו הדבר!
אם לאחר כל אלו תמצאו שהעגלה שווה את העלות ונותנת את הערך הכספי שלה אז כן, זו עגלה מומלצת. ואם תגיעו למסקנה שלא אז לא היא לא מומלצת. בסוף זו בחירה שלכם.
לגבי יופי זה עניין של טעם. אחת ההמלצות הכי חשובות שלי כאן זה לעולם אבל לעולם לא לרכוש עגלה רק כי היא יפה! עגלה זה כלי עבודה שצריך לעבוד קשה יומיום וצריך להיות נוח לכם ולתינוק ואם זה לא אז קנינו מוצר גרוע.
לגבי סלקל, הסלקל הכי מומלץ אם רוצים לחבר לעגלות לדעתי הוא ג'ואי אייג'ם 3. יש לו דירוגי בטיחות מעולים, מחיר סביר והוא מתחבר לרוב העגלות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה איכותית
Noa19/08/2025לגבי עגלת ANEX, אני רואה שכעת הרבה יותר חנויות מייצגות את המותג הזה, מעניין מאוד לנסות אותה, כי המאפיינים מרשימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות מגיל לידה עד המעבר לבוסטרשרה מנשה24/03/2025
שלום,
מחפשת לקנות כסא לתינוקות בת 3 חודשים, שימשיך איתה עד המעבר לבוסטר. מחפשת משהו בטיחותי עד 1500 שח בערך..
ראיתי כסאות עם סיבוב 360, האם מומלץ?
ושל איזו חברה?
הלכתי לאיבוד בין כל האפשרויות..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ על בטיחות
קובי סופר25/03/2025שלום שרה,
אני ממליץ על בטיחות ולא מסתכל על 360 וכו'.
בטיחותית צ'יקו נקסטפיט זיפ או זיפ מקס קיבלו את הדירוגים הכי גבוהים שיש לכן אני ממליץ על צ'יקו.
הדגמים שקיבלו דירוג דומה לצ'יקו של ברייטקס לא מיוצרים עוד ושאר הדגמים כבר בירידה ברמת הבטיחות לכן לדעתי צ'יקו זו האופציה הכי טובה וללא תחרות אם רוצים לרכוש את הכי בטיחותי שיש. אם רוצים 360 אז לקחת בחשבון שצריך לרכוש כיסא פחות בטיחותי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה אפשר לראות עגלת בובקט 3מיכל23/03/2025
שלום, אני רואה את ההמלצות שלך על בובקט 3 אבל לא רואה בשום מקום אונליין אזכור שלו, רק של בובקט 2.
אני מפספסת משהו? איפה אפשר לרכוש? הייתי שמחה גם להתנסות פיזית (אזור ירושלים) אבל לא יודעת מי משווק. אשמח אם תוכל להפנות אותי.
בכל מקרה, אנחנו מחפשים עגלה משולבת מגיל לידה, בעיקר חשוב שלא תהיה כבדה ונוחה לשיוט ותנועה אבל אם אפשר אמבטיה לא מידי קטנטנה וכן יציבה עם גלגלים יציבים וחזקים, לכן זאת אחת האפשרויות כרגע מבחינתנו. (זהו גם טווח המחירים פחות או יותר). אם יש לך המלצות לדגמים נוספים אשמח לשמוע.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש כרגע חוסר
קובי סופר25/03/2025שלום מיכל,
לצערי יש כרגע חוסר לכן לא עדכנו באתר שלנו. הגיעו עד עתה 2 משלוחים ושניהם אזלו תוך פחות משבוע לכן לא ראינו לנכון לפרסם.
משלוח הבא מגיע בעוד כשבוע והפעם תגיע כמות של פי 4 ואז נתחיל גם להעלות לאתר.
בירושלים ניתן למצוא ב-
רהיטי אור ברחוב שטראוס
ניו בורן ברחוב עזרת תורה
תינוקיו ברחוב יוסלה רוזבלט ברמות
הום בייבי קניון שמגר.
אני לא יודע למי מהם יש כרגע זמין בתצוגה לכן ממליץ להתקשר ולברר, אם יש למישהו אז ניתן כבר כעת לגשת ולהתרשם.
בכל מקרה משבוע הבא אני מאמין שכבר יהיה זמין אצל כל אלו.
לגבי הדגם, לא סתם זו העגלה הכי נמכרת שלנו ולדעתי בפרט בעיר ירושלים. היא מושלמת לעיר הזו. בקטע של פרקטיות היא צרה ברוחב 52 ס"מ ולכן עוברת במעברים צרים. הגלגלים גדולים יחסית ומגומי מלא ולא פלסטיק או סילקון והיא שוקלת 8 וחצי ק"ג. בשקלול כל הנתונים האלו מקבלים עגלה שהכי קל לדחוף ולנייד גם בעיר עתיקה וגם בעליות הכי קשות הבובקט תנוע בקלילות!
האמבטיה מהארוכות שיש וברוחב סביר (יש רחבות יותר בשוק אבל תינוקות גדלים יותר באורך ופחות ברוחב). בכל מקרה מתאימה עד 9 ק"ג רוב הלקוחות שלנו היו איתה עד חצי שנה ויותר.
מבחינת דגמים אחרים בתקציב הזה יש לנו את ספורטליין אבל אז עולים משמעותית במשקלים והם גם ביטלו ברוב הדגמים את גלגלי הגומי כדי לקזז משקל ועדיין הבובקט קלה משמעותית ועם גלגלי גומי. כמוכן הבובקט עם 5 שנות אחריות וכל הבדים 100% יורדים לכביסה. בספורטליין הרוב יורד ויש שנה אחריות.
אני חושב שבובקט זו העגלה המושלמת ואין אף עגלה כיום לא רק בישראל אלא בעולם (גם כאלו שעולות כפליים) שנותנת מה שמקבלים בעגלת הבובקט 3.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת טיולונים לבת שנתייםנעה22/03/2025
היי,
מעוניינת לרכוש טיולון לילדה מגיל שנתיים ומעלה.
הדברים החשובים לי הם: נוחות לילדה, משקל הטיולון (!!) ויציבות ועמידות לאורך זמן.
מסיבוב קצר שעשיתי ראיתי שלושה שנראו לי רלוונטיים:
ספורטליין סינקו
פג פרגו ולו (VOLO)
מונה איגי (IGGY)
מה דעתך על אלו הדגמים?
האם יש דגמים טובים יותר שכדאי להסתכל עליהם גם כן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כולם די חדשים
קובי סופר23/03/2025שלום נעה,
כולם די חדשים ולכן קשה לדעת קצת יתפקדו לטווח הארוך, הכוונה שלי מבחינת אמינות. גם הפג וגם ספורטליין נמכרים כחצי שנה שלדעתי זה לא מספיק זמן.
המונה זה דגם שנמכר רק ברשת מוצצים לכן אין לי מידע לגביו בניגוד לדגמים שנמכרים בכלל החנויות, בהם יש לי קשר עם בעלי חנויות שמספרים איך מתפקד המוצר.
לכן ההמלצה שלי להתנסות פיזית עם הדגמים, להושיב את הילדה, לחגור, לנייד בחנותו מחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה, לשנות מצבים. לאחר מכן לפתוח חגירה, לנסות לקפל לבד ולהרים וכך לפחות תראו מי מבין ה-3 הכי נוח ומתאים לכם ולילדה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות מגיל 0 עד ..שרית22/03/2025
על איזה כיסא בטיחות מומלץ להתקין ברכב מגיל 0 ??
בטיחותי קבוע שיגדל עם התינוק לאורך השנה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ על צ'יקו נקטספיט
קובי סופר23/03/2025שלום שרית,
אני ממליץ על צ'יקו נקטספיט.
אני מתעלם מעניין שיגדל יחד עם התינוק.
הצ'יקו מתאים מגיל לידה, מכלל הכיסאות זווית השכיבה שלו המוצלחת ביותר לדעתי ועדיין, בסלקל נקבל זווית טובה יותר במעט.
בטיחותית הוא קיבל את הדירוג הגבוה ביותר ושלושת הדגמים מתחתיו לא נמכרים עוד ככה שאין לו נכון להיום גם תחרות.
הוא מתאים מלידה עד משקל 30 ק"ג ככה שזה עד גיל 4-6 שנים ולאחר מכן עוברים לבוסטר ומסיימים את הסיפור של המושבי בטיחות עד גיל 12 שנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)