מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- השוואה בין הבוסטרים המומלציםאייל10/01/2025
היי קובי,
מה ההבדלים בין הבוסטרים המומלצים (מנגנון/נוחות/הרכבה/...):
- גרואו ווית' יו קליקטייט
- גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו
ומחיפוש קצר באינטרנט האם נכון שיש הרבה פחות חנויות שמוכרות את הבוסטר של גרקו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה ובנוסף שורה תחתונה מה עדיף
דנה10/01/2025* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שניהם הטובים שבטובים
קובי סופר12/01/2025שלום אייל ודנה,
שניהם הטובים שבטובים לכן אם תרכשו מי מהם אז בחרתם במקסימום בטיחות.
הגרקו קיבל דירוג במעט גבוה יותר אך הפער לא משמעותי. לרוב הגרקו גם טיפה יותר זול כך שמבין השניים אני נוטה להמליץ עליו. שניהם מעבר לבטיחות מאוד נוחים לילדים וגם נוחים וקלים להתקנה. למי שיש ברייטקס אז אני נוטה להמליץ עליו בגלל שאתם מכירים כבר את מנגנון ההתקנה ואני רואה בזה יתרון חשוב.
הגרקו פחות נפוץ מכיוון שהיבואן מוכר רק לרשת מוצצים ולעוד מספר מוגבל של חנויות בעוד היבואן של ברייטקס מוכר לכולם ככל הידוע לי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתאם בייבי בוס גואיארז08/01/2025
שלום
רכשנו את העגלה בייבי בוס גואי אנחנו לא מוצאים את החלק שמחבר בין האמבטיה לשלד העגלה יש אפשרות לרכוש זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן לרכוש אבל צריך לדעת איזו עגלה יש לכם
קובי סופר08/01/2025שלום ארז,
ניתן לרכוש אבל צריך לדעת איזו עגלה יש לכם.
בייבי בוס זה מותג עגלות
ג'ואי זה מותג עגלות וסלקלים.
אז קודם צריך לדעת של איזה מותג העגלה שלכם.
לאחר מכן צריך לברר איזה דגם של עגלה יש לכם.
לאחר אלו אוכל להפנות למקום הנכון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
ארז09/01/2025שלום קובי,
על האמבטיה של העגלה כתוב:
שם המוצר: BOBCAT
היצרן land leopard
היבואן גלובל בייבי בע"מ
מצורפת תמונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה יכול להיות שיהיה מתאם כזה?
ארז12/01/2025אשמח לכתובת תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התמונה לא עלתה
קובי סופר12/01/2025שלום ארז,
התמונה לא עלתה אבל אם זה בובקט אין בעיה. המתאם יתאים.
ניתן לרכוש דרכנו או דרך החנויות שמוכרות בייבי בוס.
כאן אין אפשרות לפרסום פרטי יצירת קשר.
אני ממליץ לחפש בגוגל בייבי בוס מוצרי תינוקות, באתר יש את כל דרכי יצירת הקשר: מייל, טלפון, וואצאפ ועוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות טיולון unoחנה06/01/2025
שלום ראיתי טיולון של חברת uno והוא נראה ממש ממש כמו האינפנטי מון. רציתי לדעת האם הוא אותו רמה?? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה לענות אבל זה לא שאינפנטי מון סופר מוצלח
קובי סופר07/01/2025שלום חנה,
קשה לענות אבל זה לא שאינפנטי מון סופר מוצלח.
האונו יחסית חדש וגם לא נמכר ביותר מידי חנויות עד עתה לכן קשה לי לקבל מידע לגביו. על פניו נראה שהרמה די דומה אך כפי שרשמתי, המון לא חף מתקלות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך על הuno
חנה בוהרון07/01/2025לשם השוואה לי בבית יש את הסירקל המילטון ואני ממש מרוצה. רק היא כבר ישנה. האם היא גם באותה רמה של המון והuno או שהיא יותר.?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכל פחות או יותר אותו הדבר
קובי סופר08/01/2025שלום חנה,
הכל פחות או יותר אותו הדבר. אלו כולן עגלות מדבקה שהמפעלים הסיניים מעתיקים אחד מהשני, ייתכן והן מגיעות מאותו המפעל (אין לי מושג). הרמה אמורה להיות דומה.
עם האינפנטי פשוט יש ידע רב מכיוון שהוא היה הכי נמכר לאורך השנים בעוד השניים האחרים נמכרו רק ברשת אחת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמילטון סירקל
חנה בוהרון08/01/2025אז על מה כן היית ממליץ? בטווח מחירים של עד אלף? ובהתייחס לקלילות. ( יש לי את הפג פרגו בוק פלוס s) לתינוקת ולגדול מחפשת משהו קליל שיכול להיכנס יחד לבאגז. ומהם הליקויים שמצאת בסירקל/אינפנטי? אם יש משהו יותר איכותי אשמח לשמוע. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השאלה מה התקציב
קובי סופר08/01/2025שלום חנה,
השאלה מה התקציב.
הסגנון של המון מציע יתרון אחד מרכזי והוא שינוי מצבים קל ונוח.
מצד שני הניוד בינוני. כושר השרידות בינוני אבל כך זה ברוב הטיולונים.
באזור 1000 ש"ח את את סייבקס ביזי שמאוד נוח לניוד, מאוד חזק בגלל גלגלים וקפיצים גדולים אבל הוא עם גב שרוך, טיפה כבד וגדול בקיפול (אך אני מאמין שיכנס לרכב יחד עם הפג).
יש את ספורטליין וייפר שמעט יותר נוח לניוד מהמון, הגגון הרבה יותר מוצלח מהמון אבל הקיפול שלו יותר גדול והמושבי יותר צר.
הוא נמכר באוזר מחיר המון.
כמובן שתמיד אני ממליץ להתנסות פיזית עם המוצרים. לשים את התינוק, לחגור, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות מדרגה גבוהה, לשנות מצבים, לקפל, להרים במצב מקופל ולבדוק ברכב כך תראו אז מוצר נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי כסא בטיחות בתקציבנועה05/01/2025
שלום קובי,
ראשית נהנית מאוד מקריאה בפורום שלך עוד כשהייתי בהריון התייעצתי איתך לגבי עגלה ולגבי כסא בטיחות לרכב - הלכתי בעצתך ויצאתי מרוצה מאוד :)
כיום, הבת שלי בת 10 חודשים, ברכב "המרכזי" היא בצ'יקו נקסט פיט זיפ מקס, כרגע מעוניינת לרכוש עבורה כסא בטיחות נוסף לרכב שני מאחר ונכנסה לגן. אני לא רוצה ברכב השני כסא גדול כמו הצ'יקו ובהתאם הייתי רוצה כסא יותר נגיש מבחינת מחיר נניח עד 1000 ש"ח (עם מעט גמישות)
אודה מאוד לעצתך מה יכול להיות נכון למטרה הזו
בברכה,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נכון להיום זה קצת בעייתי להמליץ על משהו אחר מצ'יקו
קובי סופר06/01/2025שלום נועה,
נכון להיום זה קצת בעייתי להמליץ על משהו אחר מצ'יקו.
כל דגם אחר יהיה ירידה ברמת הבטיחות. היות ואין את דגמי הברייטקס אין הרבה אלטרנטיבות זה או ללכת על כיסאות משולבי בוסטר אבל אז הם גדולים יותר מצ'יקו. או ללכת על דגמים פשוטים כמו קוסקו סנרה נקסט שהוא ממש זול וצר. הוא מאוד בסיסי. לכן גם לא שיא הנוחות אבל בית וגן זה בהחלט מספיק. הוא ברמת בטיחות טובה מאוד כך שהוא עונה הכי טוב לדרישות ועדיין. אם התקציב מאפשר (החודש זה חודש בטיחות בהרבה רשתות וחנויות אז יש הנחות גבוהות), צ'יקו עדיף באופן ניכר על פני כל השאר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה כנראה שאין מנוס חחח
נועה06/01/2025תודה רבה,
נרכוש עוד צ'יקו
בברכה,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל הכי בטיחותידוד01/01/2025
שלום מעוניין לרכוש בלקל הכי בטיחותי שיש.
שיתאים למתאמים שמגיעים אם עגלת ספורטליין.
ושיהיה נח לחגור את הסלקל ברכב.(ללא בסיס לסלקל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ג'ואי איי ג'ם 3 או סייבקס הדגמים היקרים
קובי סופר01/01/2025שלום דוד,
ג'ואי איי ג'ם 3 או סייבקס הדגמים היקרים הם בדירוגים הגבוהים. ג'ואי לדעתי אופציה עדיפה על סייבקס מכיוון שהוא זול משמעותית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטון b2 נחשב בין הבטיחותיים?
דוד09/01/2025איך הדגם אטון b2?
פחות בטיחותי מהג'ואי
קובי סופר12/01/2025שלום דוד,
הוא פחות בטיחותי מהג'ואי, לסייבקס יש דגמים יותר בטיחותיים אך הם יקרים מאוד בעוד הג'ואי במחיר סביר וברמת בטיחות מהגבוהות ביותר שיש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת בין עגלת סילבר קרוס דיון לסייבקס מיוס 3תמר30/12/2024
שלום וברכה,
אני מחפשת עגלה עם הפרמטרים הבאים
1. קלה, למרות שאני גרה בקומה 2 עם מעלית, אבל אני די קטנה ואני חוששת שיהיה לי קשה להתמודד עם עגלה כבדה
2. איכותית , שתחזיק מעמד למשך כמה שנים שלא יהיו באגים ושריטות ושלא ישבר מהר.
3. קלה לקיפול
4. עיצוב יפה ופרקטי, שלא יהיה קשה להכניס אותה למקומות עמוסים ודברים כאלה..
מסקר ארוך שערכתי בחנויות נותרתי עם שני האופציות הנ"ל
נראה ששניהן בגדול עונות על הדרישות שלי ועכשיו אני מתלבטת בין שניהן, גם בגלל המחיר וגם בגלל המראה
רציתי לשאול האם יש עגלה שאתה חושב שהיא מועדפת? מבחינת הפרמטרים שרשמתי למעלה?
אולי זה יעזור לי לקבל החלטה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממליץ להתנסות בחנות
קובי סופר30/12/2024שלום תמר,
אני ממליץ להתנסות עם שתיהן בחנות, לשים משקל של 12-15 ק"ג בכל אחת מהן, לנייד בחנות ומחוץ לחנות. לנסות לקפל פעם שהמושב פונה לכיוונכם. באם לא ניתן עדיין, להרכיב את המושב לכיוונכם, לפרק, לקפל, לפתוח, להלביש את המושב, זאת על מנת שתראו איך זה לעבוד עם העגלה כי עד גיל שנה + מומלץ שהתינוק יהיה מול ההורה, לחלק הפירוק וההרכבה מתסכלים! לאחר מכן לקפל עם המושב לכיוון הנסיעה. לאחר מכן להרים את העגלות במצב מקופל על מנת להרגיש את המשקל ואיך זה יהיה להרים לרכב!
לבדוק ברכב איך הן נכנסות.
לאחר כל אלו תוכלו לקבל אומדן איך יראה היומיום שלכם עם כל אחת מהעגלות וכך תוכלו לבחור את הדגם שיותר נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט ליין ווייפר או סייבקס ביזי?מינה29/12/2024
אני מחפשת טיולון וחשוב לי הדברים הבאים:
חזק - שאפשר להושיב בו גם ילד גדול (גיל 5).
סוחב את המשקל בצורה טובה - שלא כבד להוביל בו ילד גדול.
יציב - לא מתהפך גם אם תולים עליו שקיות ותיקים.
היה לי בייבי ג'וגר והיא עונה על כל הדרישות הללו, רק שבייבי ג'וגר זה עגלות מאד גדולות ומסורבלות שקשה להכנס איתם למקומות צרים, ואני מחפשת אם יש טיולון קליל יותר מבחינת גודל שעדיין יענה על הדרישות שלי, גם אם לא יהיה "טנק" כמו בייבי ג'וגר.
מה מבין 2 העגלות שכתבתי בכותרת יותר מומלצת? (או שיש עגלה שלישית מומולצת יותר מהן?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממליץ להתנסות בחנות
קובי סופר30/12/2024שלום מינה,
אני ממליץ להתנסות בחנות. להושיב בכל אחד מהטיולונים, לנסות לשנות מצבים משכיבה לישיבה והפוך. לחגור את הילד. לנייד את הטיולונים בחנות ומחוץ לחנות, להתנסות בקיפול. להרים במצב מקופל להרגיש את המשקל. כך תראו איזה מהדגמים יותר נוח לילד ולכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין 2 עגלותדודו29/12/2024
אשמח להמלצה בין 2 העגלות עקב תקציב נמוך.
טוויגי גלורי או אינפיניטי לא זוכר את הדגם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני לא יכול לתת השוואה בלי דגם
קובי סופר29/12/2024שלום דודו,
אני לא יכול לתת השוואה בלי דגם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציוני כיסאות בטיחות מגיל לידהשני29/12/2024
היי, אני יודעת שאתה פחות ממליץ על הכיסאות המסתובבים אבל בכל זאת אשמח לשמוע את דעתך.
מתלבטת בין Chicco Fit360 ClearTex לבין מיקה סלייד 360 maxi-cosi. בנוסף יש גם את ה i-Harbour Signature joie (שאמור להגיע בינואר לארץ). אני לא מצליחה למצוא מבחנים/ ציונים על המקסי קוזי והצ'יקו, יש סיבה לכך? (מצאתי רק על מקסי קוסי מיקה)
*לגבי הבייבי ג'וגר אני רואה שהוא מסתובב רק במצב של נגד כיוון הנסיעה ולכן גם פחות רלוונטי.
תוכל אולי לעזור לי להבין מי מהם עדיף/ איפה ניתן למצוא מידע עליהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לוקח זמן עד שנעשים מבחנים
קובי סופר29/12/2024שלום שני,
לוקח זמן עד שנעשים מבחנים. דגמים חדשים עוברים מבחנים רשמיים אך המידע נשאר אצל היצרן. המבחנים הפומביים הם של ארגונים חיצוניים שעושים זאת "בהתנדבות" למנויים. כמו כן יש מבחנים נפרדים למוצרים שנמכרים בארה"ב ולמוצרים שנמכרים באירופה בתחום בטיחות הרכב בגלל תקינה שונה, לאירופאים יותר קשה למצוא מה גם שאני חושב שעדיף מוצרים בתקינה האמריקאית.
מהאמרקאים הכיסא בדירוג הבא מתחת לבייבי ג'וגר הוא גרקו TURN 2 ME אני לא יודע אם זמין בישראל אבל הוא עדיין ברמת דירוג גבוהה, דירוג שווה ערך ל-4 כוכבי בטיחות ברף הגבוה כלומר כמעט 5 כוכבים.
הצ'יקו טרם נבחן כך שקשה לי להמליץ עליו.
אם הגרקו זמין אז הייתי ממליץ עליו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות לרכב שניצליל27/12/2024
הי קובי
נשמח להתייעץ אנחנו זקוקים לכיסא בטיחות לרכב השני שכן יוצא לנו לנסוע איתו הרבה
הבת שלנו בת שנה וחצי עוד רגע
הכיסא ברכב הראשון הוא הציקו נקספיט זיפ והוא אחלה אבל מאוד גדול והיינו רוצים אולי לנסות לקנות משהו טיפה יותר קומפקטי אבל עדיין הבטיחות זה הקריטריון הכי חשוב כמובן
נשמח להמלצה!
באידיאל היינו שמחים גם למשהו יותר זול
וכמובן עם מחשבה שיהיה רלוונטי לתינוק הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה תלוי מה רוצים
קובי סופר29/12/2024שלום צליל,
זה תלוי מה רוצים. מקסימום בטיחות זה עדיין צ'יקו אבל אז המחיר יקר והמוצר גדול.
אם נרד במחיר ויש אפשרות לרדת גם בגודל אז נתפשר על רמת בטיחות ועל נוחות.
אפשר למצוא את קוסקו סנרה נקסט שהוא זול, קטן וברמת בטיחות גבוהה מאוד עם דירוג שווה ערך ל-4 כוכבי בטיחות. הוא לא מרופד ומאוד בסיס אבל לנסיעות קצרות וככל שהם גדלים הוא אחלה. מה שכן הוא רק עד 18 ק"ג עם רצועות לכן אי אפשר יהיה למשוך איתו לגילאי 5-6 עם הרצועות משהו שאני ממליץ עליו מאוד.
אפשר לחכות טיפה עד גיל שנה ו-8 חודשים ולרכוש בוסטר עם רצועות. הם מתאימים מגיל שנה אך מנסיוני, לפני גיל שנה ו-8 חודשים זה פחות נוח לתינוקות כי הם בזווית ישיבתית. לכן אם אפשר טיפה לחכות, הייתי ממליץ על גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו שהוא ברמת הבטיחות הכי גבוהה וגם ימשיך עד גיל 12 שנים. הוא זול מהצ'יקו וצר אך רק במעט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות על עגלות משולבותדוד26/12/2024
שלום אשמח ליעוץ לפני רכישה בין דגמי ספורטליין,טוויגי גלורי,אינפיניטי.
אשמח לדיס/המלצה
אני לא מחפש לשלם על מותג מחפש עגלה טובה יציבה ושלא אהיה צריך שרות תיקונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גם בעגלות יוקרה ייתכן ויהיה צורך בשירות תיקונים
קובי סופר29/12/2024שלום דוד,
גם בעגלות יוקרה ייתכן ויהיה צורך בשירות תיקונים. אין אף עגלה שהיא בלתי ניתנת להריסה. בסוף העגלה היא כלי עבודה שועבד קשה יומיום. כמוכן המון הורים מתעלמים מהוראות השימוש ומשתמשים במוצר לא נכון ולסיום, יש שחיקה ובלאי טבעיים.
לדעתי מבין שלושת הדגמים ספורטליין נותן את התמורה הכי טובה ביחס לעלות.
כמובן שתמיד אני ממליץ להתנסות עם המוצרים טרם הרכישה. לשים משקל של 12 ק"ג בכל דגם רלוונטי, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה, לנסות לתפעל את החלקים השונים, להתנסות בקיפול יחד עם מושב הטיולון פעם לכיוון ההורה ופעם לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל יחד עם המושב, לבדוק ברכב וכך תראו מה נכון לכם.
לגבי התיקונים, לבדוק מה תוקף האחריות שכל יבואן נותן על הדגם כך שגם במידה ויהיו תקלות, לפחות שהן לא יהיו כרוכות בעלויות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא לרכוש את דגם יגואראריאלה24/12/2024
העגלה מהממת ונשמרת ואיכותית. אבל עיצוב הסל שלה שגוי והוא משחרר את הברקס באופן קבוע. זו סכנת נפשות התינוק שלי כמעט התדרדר לכביש כמה פעמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טיולון Best per valueניר23/12/2024
הי קובי, חוזר לפה אחרי שנתיים אחרי שקיבלתי טיפ על כסא בטיחות של צ'יקו נקסט פיט זיפ שהתברר כהצלחה (ואני רואה שלאחר שנתיים הוא עדיין הכסא המוביל) ועל עגלה של בייבי בוס שגם ממנה אנחנו מרוצים במקסימום.
ועכשיו הגיעה שעתו של הטיולון, אז איזה המלצה תתן הפעם? איזה טיולון נחשב בעינייך מוביל היום מבחינת BEST PER VALUE, כמובן המוצרים של בייבי בוס אבל מה עוד קיים בשוק. שנוכל להגיע לחנות ולהשוות ולראות מה הכי נוח לנו ועונה על צרכנו. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לצערי כרגע אין טיולונים של בייבי בוס
קובי סופר24/12/2024שלום ניר,
לצערי כרגע אין טיולונים של בייבי בוס.
יש לנו דגם אחד שאזל ודגם חדש, שניהם יגיעו רק לקראת האביב לכן זה לא רלוונטי.
מהקיים בשוק, הכל שאלה של תקציב. כמוכן, חייבים לקחת בחשבון שבהשוואה לעגלה כל טיולון יהיה ירידה ברמה.
גם יכולת הניוד תהיה פחות טובה, גם המושבים יותר צפופים, צרים, קצרים, לרוב הגגונים יותר קטנים ועוד.
מצד שני יורדים במשקל ובגודל הקיפול וכמובן שוחקים מוצר זול ולא את העגלה היקרה.
אם התקציב מאפשר, לדעתי סייבקס ביזי מעולה, גם יוכלת הניוד טובה והמושב מרווח אבל הוא כבד מהממוצע אם כי לא בהרבה.
אם רוצים לרדת במחיר אז ספורטליין וייפר לא יקר, נוחות הניוד טובה ביחס לטיולונים, הגגון ענק, גם הוא כבד מהממוצע אך גם לא בהרבה.
כמובן ששווה להתנסות פיזית עם הטיולונים, להושיב את התינוק, לחגור, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לתפעל את המצבים כי חלק עם שרוך שזה טיפה יותר קשה. להתנסות בקיפול ולהרים במצב מקופל כך תקבלו החלטה מה נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות לרכב משניהדר23/12/2024
היי,
אנחנו מחפשים כיסא בטיחות לרכב סבא סבתא שישמש מספר נכדים ולכן הוא צריך להתאים למגוון גילאים, מגיל לידה ועד גיל 5. תקציב עד 1500 ש"ח. חשוב שתהיה אפשרות להתקין את הכיסא באמצעות חגורת הבטיחות של הרכב, ושמנגנון ההתקנה יהיה קל ולא משאיר מקום לטעויות (כמו הקליק טייט של ברייטקס). קראתי פה בפורום שאתה לא ממליץ על הכסאות המסתובבים. איזה כסא בטיחות מומלץ ומתאים לדרישות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כיום צ'יקו נקסטפיט מוביל מבחינת בטיחותית
קובי סופר23/12/2024שלום הדר,
כיום צ'יקו נקסטפיט מוביל מבחינת בטיחותית.
ההתקנה שלו עם איזופיקס די קלה, עם חגורה קצת פחות בהשוואה לברייטקס. היות ואין את דגמי הברייטקס בשוק כרגע והדגמים הנוכחיים מאוד חדשים, עדיין אין להם מבחני ריסוק השוואתייים כך שקשה לי אישית להמליץ עליהם.
צ'יקו נותר האופציה הטובה ביותר והוא גם בתקציב.
אפשר גם ללכת על גרקו טריו סנאגלוק שיש לו פטנט התקנה דומה לברייטקס. הוא פחות טוב מהצ'יקו אבל הוא גם יודע להיות בוסטר כך שיכול להתאים בהמשך למרות שבפועל נדיר שזה קורה מכיוון שבוסטרים הרבה יותר פרקטיים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מתקינים איזופיקס בפיקנטו?גולדה שהרבני22/12/2024
יש לי את המתקן שמאחורי המשענת, איך מתקינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה לא איזופיקס
קובי סופר23/12/2024שלום גולדה,
המתקן מאחורי המשענת זה לא איזופיקס זו תפס תיאטרלי, מיודע לכיסואות בטיחות כאשר הם פונים לכיוון הנסיעה.
האיזופיקס נמצא בתוך המושב בין משענת הגב למושב, 2 אבזמי מתכת כמו טבעות, האיזופיקס ננעל עליהם.
אני ממליץ להעזר במתקין מורשה או לגשת לחנות ממנה נרכש המוצר כדי שילמדו אתכם כיצד להתקין נכון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)