פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ציוני כיסאות בטיחות מגיל לידה
    שני
    29/12/2024

היי, אני יודעת שאתה פחות ממליץ על הכיסאות המסתובבים אבל בכל זאת אשמח לשמוע את דעתך.
    מתלבטת בין Chicco Fit360 ClearTex לבין מיקה סלייד 360 maxi-cosi. בנוסף יש גם את ה i-Harbour Signature joie (שאמור להגיע בינואר לארץ). אני לא מצליחה למצוא מבחנים/ ציונים על המקסי קוזי והצ'יקו, יש סיבה לכך? (מצאתי רק על מקסי קוסי מיקה)
    *לגבי הבייבי ג'וגר אני רואה שהוא מסתובב רק במצב של נגד כיוון הנסיעה ולכן גם פחות רלוונטי.
    תוכל אולי לעזור לי להבין מי מהם עדיף/ איפה ניתן למצוא מידע עליהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוקח זמן עד שנעשים מבחנים

קובי סופר
    29/12/2024

שלום שני,

לוקח זמן עד שנעשים מבחנים. דגמים חדשים עוברים מבחנים רשמיים אך המידע נשאר אצל היצרן. המבחנים הפומביים הם של ארגונים חיצוניים שעושים זאת "בהתנדבות" למנויים. כמו כן יש מבחנים נפרדים למוצרים שנמכרים בארה"ב ולמוצרים שנמכרים באירופה בתחום בטיחות הרכב בגלל תקינה שונה, לאירופאים יותר קשה למצוא מה גם שאני חושב שעדיף מוצרים בתקינה האמריקאית.

מהאמרקאים הכיסא בדירוג הבא מתחת לבייבי ג'וגר הוא גרקו TURN 2 ME אני לא יודע אם זמין בישראל אבל הוא עדיין ברמת דירוג גבוהה, דירוג שווה ערך ל-4 כוכבי בטיחות ברף הגבוה כלומר כמעט 5 כוכבים.

הצ'יקו טרם נבחן כך שקשה לי להמליץ עליו.
    אם הגרקו זמין אז הייתי ממליץ עליו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות לרכב שני
    צליל
    27/12/2024

הי קובי
    נשמח להתייעץ אנחנו זקוקים לכיסא בטיחות לרכב השני שכן יוצא לנו לנסוע איתו הרבה
    הבת שלנו בת שנה וחצי עוד רגע
    הכיסא ברכב הראשון הוא הציקו נקספיט זיפ והוא אחלה אבל מאוד גדול והיינו רוצים אולי לנסות לקנות משהו טיפה יותר קומפקטי אבל עדיין הבטיחות זה הקריטריון הכי חשוב כמובן
    נשמח להמלצה!
    באידיאל היינו שמחים גם למשהו יותר זול
    וכמובן עם מחשבה שיהיה רלוונטי לתינוק הבא

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות לרכב שני

הוספת תגובה

• זה תלוי מה רוצים

קובי סופר
    29/12/2024

שלום צליל,

זה תלוי מה רוצים. מקסימום בטיחות זה עדיין צ'יקו אבל אז המחיר יקר והמוצר גדול.
    אם נרד במחיר ויש אפשרות לרדת גם בגודל אז נתפשר על רמת בטיחות ועל נוחות.
    אפשר למצוא את קוסקו סנרה נקסט שהוא זול, קטן וברמת בטיחות גבוהה מאוד עם דירוג שווה ערך ל-4 כוכבי בטיחות. הוא לא מרופד ומאוד בסיס אבל לנסיעות קצרות וככל שהם גדלים הוא אחלה. מה שכן הוא רק עד 18 ק"ג עם רצועות לכן אי אפשר יהיה למשוך איתו לגילאי 5-6 עם הרצועות משהו שאני ממליץ עליו מאוד.

אפשר לחכות טיפה עד גיל שנה ו-8 חודשים ולרכוש בוסטר עם רצועות. הם מתאימים מגיל שנה אך מנסיוני, לפני גיל שנה ו-8 חודשים זה פחות נוח לתינוקות כי הם בזווית ישיבתית. לכן אם אפשר טיפה לחכות, הייתי ממליץ על גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו שהוא ברמת הבטיחות הכי גבוהה וגם ימשיך עד גיל 12 שנים. הוא זול מהצ'יקו וצר אך רק במעט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות על עגלות משולבות
    דוד
    26/12/2024

שלום אשמח ליעוץ לפני רכישה בין דגמי ספורטליין,טוויגי גלורי,אינפיניטי.
    אשמח לדיס/המלצה
    אני לא מחפש לשלם על מותג מחפש עגלה טובה יציבה ושלא אהיה צריך שרות תיקונים

הוספת תגובה

• גם בעגלות יוקרה ייתכן ויהיה צורך בשירות תיקונים

קובי סופר
    29/12/2024

שלום דוד,

גם בעגלות יוקרה ייתכן ויהיה צורך בשירות תיקונים. אין אף עגלה שהיא בלתי ניתנת להריסה. בסוף העגלה היא כלי עבודה שועבד קשה יומיום. כמוכן המון הורים מתעלמים מהוראות השימוש ומשתמשים במוצר לא נכון ולסיום, יש שחיקה ובלאי טבעיים.
    לדעתי מבין שלושת הדגמים ספורטליין נותן את התמורה הכי טובה ביחס לעלות.
    כמובן שתמיד אני ממליץ להתנסות עם המוצרים טרם הרכישה. לשים משקל של 12 ק"ג בכל דגם רלוונטי, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה, לנסות לתפעל את החלקים השונים, להתנסות בקיפול יחד עם מושב הטיולון פעם לכיוון ההורה ופעם לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל יחד עם המושב, לבדוק ברכב וכך תראו מה נכון לכם.

לגבי התיקונים, לבדוק מה תוקף האחריות שכל יבואן נותן על הדגם כך שגם במידה ויהיו תקלות, לפחות שהן לא יהיו כרוכות בעלויות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לרכוש את דגם יגואר
    אריאלה
    24/12/2024

העגלה מהממת ונשמרת ואיכותית. אבל עיצוב הסל שלה שגוי והוא משחרר את הברקס באופן קבוע. זו סכנת נפשות התינוק שלי כמעט התדרדר לכביש כמה פעמים

לקביעת תור
    סגירה
    לא לרכוש את דגם יגואר

הוספת תגובה

• טיולון Best per value
    ניר
    23/12/2024

הי קובי, חוזר לפה אחרי שנתיים אחרי שקיבלתי טיפ על כסא בטיחות של צ'יקו נקסט פיט זיפ שהתברר כהצלחה (ואני רואה שלאחר שנתיים הוא עדיין הכסא המוביל) ועל עגלה של בייבי בוס שגם ממנה אנחנו מרוצים במקסימום.
    ועכשיו הגיעה שעתו של הטיולון, אז איזה המלצה תתן הפעם? איזה טיולון נחשב בעינייך מוביל היום מבחינת BEST PER VALUE, כמובן המוצרים של בייבי בוס אבל מה עוד קיים בשוק. שנוכל להגיע לחנות ולהשוות ולראות מה הכי נוח לנו ועונה על צרכנו. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון Best per value

הוספת תגובה

• לצערי כרגע אין טיולונים של בייבי בוס

קובי סופר
    24/12/2024

שלום ניר,

לצערי כרגע אין טיולונים של בייבי בוס.
    יש לנו דגם אחד שאזל ודגם חדש, שניהם יגיעו רק לקראת האביב לכן זה לא רלוונטי.

מהקיים בשוק, הכל שאלה של תקציב. כמוכן, חייבים לקחת בחשבון שבהשוואה לעגלה כל טיולון יהיה ירידה ברמה.
    גם יכולת הניוד תהיה פחות טובה, גם המושבים יותר צפופים, צרים, קצרים, לרוב הגגונים יותר קטנים ועוד.
    מצד שני יורדים במשקל ובגודל הקיפול וכמובן שוחקים מוצר זול ולא את העגלה היקרה.

אם התקציב מאפשר, לדעתי סייבקס ביזי מעולה, גם יוכלת הניוד טובה והמושב מרווח אבל הוא כבד מהממוצע אם כי לא בהרבה.
    אם רוצים לרדת במחיר אז ספורטליין וייפר לא יקר, נוחות הניוד טובה ביחס לטיולונים, הגגון ענק, גם הוא כבד מהממוצע אך גם לא בהרבה.

כמובן ששווה להתנסות פיזית עם הטיולונים, להושיב את התינוק, לחגור, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לתפעל את המצבים כי חלק עם שרוך שזה טיפה יותר קשה. להתנסות בקיפול ולהרים במצב מקופל כך תקבלו החלטה מה נכון לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות לרכב משני
    הדר
    23/12/2024

היי,

אנחנו מחפשים כיסא בטיחות לרכב סבא סבתא שישמש מספר נכדים ולכן הוא צריך להתאים למגוון גילאים, מגיל לידה ועד גיל 5. תקציב עד 1500 ש"ח. חשוב שתהיה אפשרות להתקין את הכיסא באמצעות חגורת הבטיחות של הרכב, ושמנגנון ההתקנה יהיה קל ולא משאיר מקום לטעויות (כמו הקליק טייט של ברייטקס). קראתי פה בפורום שאתה לא ממליץ על הכסאות המסתובבים. איזה כסא בטיחות מומלץ ומתאים לדרישות?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לרכב משני

הוספת תגובה

• כיום צ'יקו נקסטפיט מוביל מבחינת בטיחותית

קובי סופר
    23/12/2024

שלום הדר,

כיום צ'יקו נקסטפיט מוביל מבחינת בטיחותית.
    ההתקנה שלו עם איזופיקס די קלה, עם חגורה קצת פחות בהשוואה לברייטקס. היות ואין את דגמי הברייטקס בשוק כרגע והדגמים הנוכחיים מאוד חדשים, עדיין אין להם מבחני ריסוק השוואתייים כך שקשה לי אישית להמליץ עליהם.
    צ'יקו נותר האופציה הטובה ביותר והוא גם בתקציב.

אפשר גם ללכת על גרקו טריו סנאגלוק שיש לו פטנט התקנה דומה לברייטקס. הוא פחות טוב מהצ'יקו אבל הוא גם יודע להיות בוסטר כך שיכול להתאים בהמשך למרות שבפועל נדיר שזה קורה מכיוון שבוסטרים הרבה יותר פרקטיים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מתקינים איזופיקס בפיקנטו?
    גולדה שהרבני
    22/12/2024

יש לי את המתקן שמאחורי המשענת, איך מתקינים?

הוספת תגובה

• זה לא איזופיקס

קובי סופר
    23/12/2024

שלום גולדה,

המתקן מאחורי המשענת זה לא איזופיקס זו תפס תיאטרלי, מיודע לכיסואות בטיחות כאשר הם פונים לכיוון הנסיעה.
    האיזופיקס נמצא בתוך המושב בין משענת הגב למושב, 2 אבזמי מתכת כמו טבעות, האיזופיקס ננעל עליהם.
    אני ממליץ להעזר במתקין מורשה או לגשת לחנות ממנה נרכש המוצר כדי שילמדו אתכם כיצד להתקין נכון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לבוסטר לאוטו של סבא וסבתא
    יעל
    17/12/2024

היי,
    מחפשת המלצה לבוסטר לאוטו של סבתא וסבא, לילדה בת 6, גובה כ1.17, משקל כ-22.
    השימוש יהיה אחת לכמה חודשים לכן רוצה משהו במחיר סביר אבל בטיחותי
    תודה רבה

הוספת תגובה

• גרקו אפיקס או סייבקס סולושיין

קובי סופר
    18/12/2024

שלום יעל,

גרקו אפיקס או סייבקס סולושיין. שניהם טובים ובחיר סביר. יש זולים יותר אך פחות טובים לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות מגיל לידה
    נועה
    15/12/2024

היי קובי, מנסיון עם קריאת הבלוג המבורך שלך, אני מבינה שכיסא צ׳יקו נקסט פיט זיפ הוא המומלץ ביותר מגיל לידה.
    העניין הוא שמאוד חשוב לי שהבסיס של כיסא הבטיחות יהיה מסתובב (בסוף מדובר בהשקעה כספית גבוהה שנצטרך להנות ממנה שנים רבות ולא להסתרבל איתה)
    האם יש לך המלצה אחרת לכסא שהוא גם מסתובב?
    ובאופן כללי- האם הנקסט פיט והאם הכסא שתמליץ עליו- מגיעים עם איזופיקס?

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות מגיל לידה

הוספת תגובה

• מסתובב = ירידה ברמת הבטיחות

קובי סופר
    16/12/2024

שלום נועה,

מסתובב = ירידה ברמת הבטיחות.
    היות ורוכשים מושב בטיחות וכפי שציינת להמון שנים, בסוף לדעתי הדבר הכי חשוב הוא הבטיחות, נוחות ההתקנה ונוחות התינוק ובכל הפרמטרים האלו צ'יקו הוא המוביל לדעתי, ההתקנה שלו עם איזופקיס ממש קלה.
    לו הייתי צריך לבחור כפי שאני רושם אין ספור פעמים, צ'יקו זו הבחירה שלי. זה גם הכיסא שהיה לילדי בדור הקודם שלו שגם אז הוא היה מוביל בטיחות לכן מבחינתי אין בכלל מחשבה. הגימיק של מתסובב זה גימיק, אפשר לחיות ולהסתדר עם כיסא שלא מסתובב זה לא סיפור בכלל.

אם בכל זאת רוצים מסתובב, סיטי טרן של בייבי ג'וגר קיבל את הדירוג הכי גבוה לכיסא מסתובב. הוא קיבל 5 כוכבי בטיחות ברף הנמוך כלומר, נק' אחת פחות והוא עם 4 כוכבים. בעוד צ'יקו 5 כוכבים ברף הגבוה.

מכאן זה נטו שיקול שלכם, יותר בטיחות ללא מסתובב או טיפה ירידה ברמת הבטיחות אבל מושב מסתובב.
    כמוכן, הבייבי ג'וגר יקר משמעותית מצ'יקו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות על כיסא בטיחות
    רותם
    13/12/2024

שלום, יש לנו רכב קיה פיקנטו ורכשנו כיסא בטיחות צ׳יקו Fit360 המסתובב, לאחר המלצה כי הוא ממוקם גבוה מאוד במבחני הריסוק.
    לאחר הקניה ראיתי שהכיסא שממוקם הכי גבוה במבחני הריסוק זה דגם אחר של צ׳יקו.
    אשמח לדעת מה ההמלצה שלך באופן כללי לקיה פיקנטו גם מבחינת גודל וגם מבחינת בטיחות, ומה דעתך ספציפית על הכיסא שרכשנו (טרם התקנו לכן ניתן להחליף/להחזיר אם צריך). תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות על כיסא בטיחות

הוספת תגובה

• הכיסא הכי מומלץ כיום לדעתי הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ

קובי סופר
    15/12/2024

שלום רותם,

הכיסא הכי מומלץ כיום לדעתי הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ.
    בטיחותית הוא המוביל כיום. כל שלושת הדגמים אחריו הם של ברייטקס וכולם ירדו מפס הייצור. לכן כל רכישה אחרת תהיה ירידה ברמת הבטיחות. אני ממליץ נטו ללכת על הכי בטוח שיש ולכן נקסטפיט זיפ או זיפ מקס הם המומלצים. לו הייתי צריך לרכוש כיום זה הדגם שהייתי רוכש, כל פרט אחר לא רלוונטי. הוא כמובן יתאים בלי בעיה לפיקנטו.

אם רוצים מסתובב יש לבייבי ג'וגר כיסא מסתובב. מהדמים המסתובבים הוא קיבל את הדירוג הגבוה ביותר אבל עדיין,אני הייתי מוותר על המסתובב ובוחר בבטיחות עדיפה. גם אם זה בפער קטן. כמוכן אני חושב שצ'יקו נקסטפיט הוא הכיסא הכי נוח שיש במידה ורוכשים מלידה ומדלגים על הסלקל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת עגלת תינוק שאפשר להסתובב איתה בדרכי עפר
    רות
    12/12/2024

שלום,
    מחפשת עגלת תינוק (מגיל 0) שאפשר להסתובב איזה בדרכי עפר, כורכר וכבשים לא סלולים.. וגם תהיה קלה לקיפול ולנסיעות.
    במחיר סביר ולא מוגזם (אני לא יודעת כמה באמת נשתמש בה אז שלפחות תהיה אופציה..)

תודה רבה!

הוספת תגובה

• בייבי בוס טייגר 2

קובי סופר
    12/12/2024

שלום רות,

לדעתי הבייבי בוס טייגר 2 שלנו מושלמת לדרישות.
    יש צבעים בחיסול והמחיר הוא באזור 2000 שקלים שזה לדעתי מחיר זול ומעולה. אם רוצים בפחות נצטרך להתפשר.
    הטייגר ממש קלה ושוקלת רק 8.8 ק"ג. אפשר להתנייד איתה בכל דרך גם בדרך קשה (יש לנו לקוחות שמתניידים איתה בשלג כבד). הקיפול מהקלים ביותר שיש וגם הגודל קומפקטי ככה שלדעתי היא קולעת מעולה לכל הדרישות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה ניתן לקנות את הבייבי בוס באזור ירושלים?

רות
    15/12/2024

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לראות במספר חנויות

קובי סופר
    16/12/2024

שלום רות,

ניתן לראות במספר חנויות:
    רהיטי אור ברחוב שטראוס
    הום בייבי בקניון שמגר
    תינוקיו ברמות
    וניו בורן ברחוב עזרת תורה.
    מה שכן, רק בניו בורן ניתן לראות את דגם הטייגר.
    בשאר החנויות מציגים דגמים אחרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת צ'יקו בילאג'יו או ספורטליין סליון XL
    לורין
    12/12/2024

היי,

איזו עגלה עדיפה מבין שתיהן? בהנחה שפערי המחירים לא גבוהים
    הבלאג'יו מאוד אהבנו את הנוחות שלה בסגירה ופתיחה ובזה שאזור הרגליים בטיולון לא סגור כמו בסליו XL.

הוספת תגובה

• ההמלצה שלי להתנסות לבד

קובי סופר
    12/12/2024

שלום לורין,

ההמלצה שלי להתנסות לבד.
    לשים משקל של 15 ק"ג בכל אחת מהעגלות, לנייד אותן בחנות ומחוץ לחנות, בדרך משובשת, בעליה, ירידה וכו'. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה.
    לאחר מכן להתנסות בקיפול עם המושב, פעם שהוא פונה לכיוון שלכם (באם לא ניתן אז לפרק את המושב, לקפל, לפתוח ולהרכיב שוב את המושב על מנת שתראו איך זה ביומיום ואם זה לא בעייתי לכם, לדעתי את הצ'יקו לא ניתן לקפל שהמושב פונה כלפיכם) ופעם שהוא פונה לכיוון הנסיעה. ממליץ גם להתנסות בקיפול ללא המושב כי נראה לי שבצ'יקו זה טיפה פחות נוח. להרים את העגלות במצב מקופל עם המושב! כדי להרגיש את המשקל (הצ'יקו יותר קלה בפער יחסית משמעותי). לבדוק ברכב.
    לאחר מכן תוכלו לקבל החלטה מה מהן נכונה לכם!
    מבחנית נוחות התינוק, האמבטיות די זהות.
    המושבים טיפה שונים, הבעיה שהצ'יקו ממש חדשה גם ברמה עולמית לכן אין לי מידע לגביה יתרונות/חסרונות. את זה נוכל לדעת רק בהמשך מהרוכשים הראשונים ולכן יש כאן קצת סיכון למי שירכוש אותה נכון להיום.
    כמוכן אני לא אהבתי את הגגון של הטיולון שלה שהוא קטן, בייחוד במצב שכיבה. הוא לא מכסה עד הרגליים.
    לא בחנתי פיזית לכן אני לא יודע אם הגלגלים בצ'יקו מגומי כמו בספורטליין או סיליקון. אם זה סיליקון זה חומר פחות טוב ואיכותי לדעתי אבל הוא מוריד משקל מהעגלה.
    לגבי המדרך לא חושב שזה קריטי המגן מסביב. כמוכן בצ'יקו לדעתי יש פחות שלבים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות לגיל 3 ומעלה
    מרים
    11/12/2024

שלום וברכה,
    אשמח להמלצה לכסא בטיחות לילד בגיל 3.
    מתכננת לקנות 2 כסאות לשני רכבים, אז עדיפות למחיר סביר כמובן ברמת בטיחות טובה ושיהיה צר.
    בחנות המליצו לנו על ג'וי אלוויט או על גרקו אלדורה. המוכר טען שזה בדיוק אותו כסא.
    איך הכסף הזה? האם הם אכן זהים?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לגיל 3 ומעלה

הוספת תגובה

• מקסי קוזי

דינה
    12/12/2024

מקסי קוזי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפה לרשום מותג בלי המשך

קובי סופר
    12/12/2024

שלום דינה,

יפה לרשום מותג בלי לרשום המשך.
    יש דגמים, יש מבחני ריסוק ויש דרישה לגיל מסוים.
    ההודעה שלך מיותרת וכלל לא עוזרת לאף אחד. בטח ובטח שיש דגמים עדיפים בטיחותית על מקסי קוזי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגרקו והג'ואי אכן זהים

קובי סופר
    12/12/2024

שלום מרים,

הגרקו והג'ואי אכן זהים. ג'ואי זה קוצרן סיני שמייצר להמון מותגים בעולם, בינהם גרקו, עד כמה שידוע לי כיום הם גם המפיצים של גרקו באירופה.

מבחנית רוחב הם די צרים כך שזה עונה לדרישה אחת. מבחינת בטיחות הם ברמת אמצע כלומר, לא הכי בטיחותיים שיש אבל גם לא ברמה נמוכה.
    המובילים בטיחותית הם גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו או ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט. שניהם די יקרים אבל לדעתי שווים כל שקל ממחירם.
    אם רוצים משהו זול יותר אז גרקו טרנזישיין לדעתי עדיף על הג'ואי/גרקו הדומים ולא בהרבה יקר מהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

מרים
    15/12/2024

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה+אמבטיה מומלצת
    תחיה
    11/12/2024

שלום, אני מחפשת עגלה מומלצת ואיכותית.
    עגלה שמתאימה להרבה עליות, ללא צורך לעלות מדרגות.
    חשוב לי גגון גדול, עגלה חזקה ויציבה אך קלה לסחיבה.
    תקציב עד 3500₪.

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה+אמבטיה מומלצת

הוספת תגובה

• נונה איקסה

נוי
    12/12/2024

אני עם ילד שלישי עכשיו ועם הנונה איקסה. ממש ממליצה עליה - קלילה , יציבה, אמבעיה נוחה שאפשר לסחוב איתה.. טיולון עם שכיבה 180 מעלות יתא אחסון גדול.
    היא מתקפלת ביד אחת
    ממש מרוצה ממנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייתכן והנונה טובה לך אך כלל לא בטוח שתהיה טובה לאדם אחר

קובי סופר
    12/12/2024

שלום נוי,

ייתכן והנונה טובה לך אך כלל לא בטוח שתהיה טובה לאדם אחר!
    היא ציינה שהיא צריכה עגלה לעליות והנונה עם גלגלים קטנים מאוד, ברגע שתהיה עליה עם מדרכה משובשת קל לא יהיה לעלות את העלייה. בכלל בדרך משובשת הניוד לא יהיה נוח. הגגון שלה קטן כאשר צוין שרוצים גגון גדול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההמלצה שלי להתנסות פיזית עם העגלות

קובי סופר
    12/12/2024

שלום תחיה,

ההמלצה שלי להתנסות פיזית עם העגלות.
    לבחור 2-3 דגמים שנראים לכם. לשים בהם משקל של 15 ק"ג ולנייד אותן בחנות ומחוץ לחנות, אם יש עלייה אז כמובן לבדוק בעלייה.
    לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. להתנסות בקיפול עם המושב פעם שהוא פונה לכיוון שלכם ופעם לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל לבדוק אם המשקל נוח לכם. לבדוק ברכב.

כך תקבלו החלטה מה נכון לכם.

אני ממליץ על הבייבי בוס בובקט 3 שלנו. היא בדיוק בתקציב.
    היא קלה מאוד רק 8.2 ק"ג לשלדה עם טיולון, יש לה גלגלי גומי מלא ולא סיליקון פשוט, הם גדולים מהממוצע לכן הניוד שלה קליל ביותר גם בדרך קשה וגם בעליות בזכות השקלול של המשקל הקל והגלגלים האיכותיים. הקיפול קל שבקלים עם המושב לשני הכיוונים, הגודל קטן במיוחד. בקיצור זו העגלה המושלמת לדעתי.
    גילוי נאות, היא פיתוח שלי לאחר עשרות שנים שאני שומע ומקשיב לדרישות השונות בכל הפלטפורמות אני חושב שזו יצירת מופת הנדסית שלא קיימת באף עגלה.

2 חסרונות:
    1. אין במלאי הכל נמכר תוך פחות משבועיים. משלוח הבא מגיע בעוד כחודש/חודש וחצי.
    2. היא נמכרת רק בחנויות במגזר החרדי בני ברק, ירושלים וכו'. לכן צריך לעשות קצת מאמץ.

כמוכן אולי איני דובר אמת לכן רשמתי את כל מה שרשמתי בהתחלה. תעשו את הבדיקות הפיזיות ואז תראו אם המוצר נכון ועונה לכל הדרישות שלכם!

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר רצועות לסבא וסבתא
    צליל
    10/12/2024

שלום מחפשת המלצה לבוסטר רצועותות לאוטו של סבא וסבתא.
    דגם לא יקר אך בטיחותי כמובן.

לקביעת תור
    סגירה
    בוסטר רצועות לסבא וסבתא

הוספת תגובה

• לצערי לא יקר ובטיחותי פחות הולך יחד

קובי סופר
    11/12/2024

שלום צליל,

לצערי לא יקר ובטיחותי פחות הולך יחד.
    השניים המובילים בטיחותית הם ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט או גרקו נאוטילוס גרואו סנאגלוק. הם לא זולים. הגרקו מעט זול יותר ובטיחותי במעט.

אם רוצים לרדת במחיר אז לצערי יורדים ברמת הבטיחות.
    מהדגמים במחיר אמצע יש את גרקו טרנזישן שהוא כמו מחירו, טוב/באמצע וכך רמת הבטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה