פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות לגיל לידה
    שירן
    10/01/2019

שלום קובי!
    מחפשים כיסא נוסף לרכב השני לתינוקת מגיל לידה, במחיר סביר (ברכב העיקרי רכשנו את הציקו)
    רציתי לשאול איך נחשבים הכיסאות בטיחות של ג'ואי..
    התרשמתי מהם מאוד, ואם יש דגם ספציפי שנחשב טוב יותר מבחינה בטיחותית
    האם נחשבים שעומדים במבחני הריסוק?

ואם יש דגם מחברה אחרת שמומלץ בטווח מחיר של 600 שח

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות לגיל לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/01/2019

שלום שירן,

הם ברמה טובה אבל כיסאות אוונפלו עדיפים בעיקר הטריומף. גם גרקו סייז פור מי עדיף אבל שניהם קצת חורגים מ-600 ש"ח. חודש פברואר הוא חודש בטיחות בענף התינוקות, הייתי ממליץ לחכות שבועים ולרכוש אחד מהם (עדיין יחרגו מהתקציב אך אני מאמין שלא בהרבה).
    אם להיצמד לתקציב הייתי ממליץ על קוסקו סנרה שאף זול מהתקציב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה, קומפקטית בעיקר
    שירלי
    09/01/2019

היי
    אנחנו מצפים בעז"ה לילדנו הראשון ולא מוצאים דגם עגלה שיתאים לנו
    הדרישות:
    1. עגלה קומפקטית שתיכנס בקיה פיקנטו
    2. שתהיה קלה לקיפול ופתיחה
    3. עם אמבטיה שאפשר להשכיב את התינוק על הבטן, ונראה לי עדיף גם שהטיולון יתאים לשכיבה מלאה
    4. אני חשבתי שצריך עגלה קלה כי בשבתות נצטרך להעלות אותה לקומה חמישית במדרגות, אבל בעלי אמר שכמה קילואים לפה או לשם לא ישנו הרבה, אשמח לשמוע את דעתך בנושא... אבל בכל מקרה צריכים עגלה שקל להסיע, אני די חלשלושה :)
    5. מחיר לא יקר
    6. עדיף דגם לא מהשנה-שנתיים אחרונות כי אנחנו מחפשים יד שניה
    7. מאוד מעדיפה משהו שאפשר לחבר אליו גם סלקל.
    מקווה שהדרישות שלי לא מוגזמות..... אשמח לשמוע על איזה דגמים אתה ממליץ שעומדים בקריטריונים האלה...
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/01/2019

שלום שירלי,

סה"כ הדרישות בהחלט הגיוניות.
    בהשכבה על הבטן בטיולון, לא משנה איזו עגלה תבחרו הייתי ממליץ לרכוש גם מזרן קומפי קוש שישפר את הזווית של כל מושב וגם יספק תמיכה וריפוד טובים יותר מהמקור.

אם היית מגדירה לי תקציב הייתי יכול לכוון יותר חכם גם למוצר חדש אולי.
    אני לא מכיר את מחירי יד 2 ולכן קשה לי לכוון אבל לדרישות שלך הייתי ממליץ לבדוק את:
    בוגבו בי 3 או 5, 3 יותר ותיקה ולכן תהיה יותר זולה.
    ארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס.
    הבי קלה יותר. אני כן מסכים איתך מצד אחד, לעלות 5 קומות עדיף עם עגלה קלה. כמוכן גם בעלך צודק, תינוק בן שנה שוקל בממוצע 12 ק"ג ואם אפשר לשאת תינוק ביד אחת (גם הרבה מעבר ל5 קומות) אין סיבה שאם עגלה לא נצליח אבל וזה אבל גדול, ברוב המקרים צריך לעלות עם שתיהם ולכן ההמלצה שלי היא לקל יותר.
    אם יש תקציב של 3000 ש"ח אפשר לבדוק את בייבי בוס טייגר.
    לדעתי עונה מעולה לכל הדרישות ומדובר במוצר חדש ולא יד 2.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות נוספות

שירלי
    26/01/2019

תודה רבה על התשובה!
    הבוגבו יחסית יקרה, אפילו ביד שניה... האם יש עוד עגלות שאתה ממליץ עליהן? (אפשר לוותר על עניין הסלקל, הבנתי שגם ככה זה לא הכי שימושי כי הילד לא יכול לשהות שם זמן רב...)
    האם פג פרגו בוק פלוס או פיאט 500 יכולות להתאים לדרישות שלנו? (במידה וכן, האם הסלקל של הפיאט 500 מומלץ?)
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/01/2019

שלום שירלי,

הפיאט 500 נמכרה עם המושב הישן של פג אם אכן זה כך לדעתי היא לא תיכנס לכם לרכב והמושב לדעתי לא מוצלח או תומך 100% בתינוק. אם זהו הדגם עם מושב פופ אפ אז המושב עדיף אך לא נשכב מלא ויכול להוות בעיה בהשכבה על הבטן. הבוק לא כלכך קומפקטית אך איכשהו יכולה להיכנס לפיקנטו לדעתי (צריך לבדוק) עם מושב הפופאפ.
    היא גדולה בקיפול ומעט כבדה כך שלדעתי פחות תתאים בעליה במדרגות.
    הסלקל שלהם מעולה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג׳ואי כרום דלוקס

שירלי
    05/02/2019

חברים המליצו לנו על הג׳ואי כרום דלוקס ואמרו שהיא מתאימה לכל הדרישות שלנו... מה דעתך עליה?
    שוב תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/02/2019

שלום שירלי,

היא די בסדר בהכל וביחוד לחלק מהדרישות, כלומר לא הכי טובה או משולמת לדרישות.
    מבחינת קיפול, הקיפול לא הכי נח אבל בסדר אפשר להסתדר איתו, היא לא הכי קטנה לאחר הקיפול אבל הגודל בסדר, יכנס לפיקנטו אך לא בשיא הנוחות או הקלות.
    היא לא קלה אבל בסדר במשקל, אפשר להתמודד איתה למרות שלעלות הרבה קומות לא יהיה נח, גם בגלל הגודל וגם בגלל המשקל, צריך יהיה להרים עם 2 ידיים, כלומר תצטרכו 2 אנשים כדי להתמודד עם עליה במדרגות לדעתי.

במחיר היא מעולה כחדשה, היא מאוד זולה.
    יש אמבטיה וטיולון דו כיווני עם שכיבה מלאה.
    יש מגוון סלקלים שמתחברים עליה.
    סה"כ עגלה טובה להורים בתקציב קצת בעייתית לרכב קטן ומדרגות אך כפי שהסברתי היא תעשה את הכל אך תצריך מכם אקסטרה מאמץ לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמס אנד פאפס אורבו 2 או סייבקס מיוס
    שרון
    09/01/2019

היי קובי,
    אנחנו מתלבטים בין 2 העגלות: מאמס אנד פאפס אורבו 2 או סייבקס מיוס. נשמח לשמוע לדעתך המקצועית בעיקר בהקשר של איכות החומר, קלילות העגלה, ונוחות לתינוק.
    תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/01/2019

שלום שרון,

שתיהן איכותיות. יחד עם זאת אני פחות ממליץ על שתיהן!
    על האורבו בגלל הגלגלים אשר קטנים ולא בנויים במבנה כמו של רוב העגלות ולכן היא לא נוחה לניוד.
    על המיוס בגלל הטיולון שאין לו גב קשיח אלא רשת מתוחה, לדעתי פחות מומלץ.
    מבין השתיים המיוס לדעתי עדיפה כי היא מתקדמת יותר, קלה יותר במשקל, נוחה יותר וקטנה יותר לאחר הקיפול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על אמבטיה טיולון וסלקל
    עדי
    08/01/2019

היי, הלכתי לאיבוד בים העגלות... זקוקה להמלצה לסט- אמבטיה, טיולון וסלקל אין צורך במותגים. מה שחשוב שהשלדה תיהיה קלה יחסית, נוחות עבור התינוק, מצבים משתנים של הגב, כיסוי הצללה גדול וטוב, ידית טלסקופית לאפשרות להוסיף טרמפיסט. אנחנו גרים בעיר.
    אשמח לעזרה :)) תודה רבה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/01/2019

שלום עדי,

לדרישות שלך הייתי ממליץ על בייבי בוס טייגר או ארמדילו פליפ. לא ציינת תקציב ולכן אני ממליץ עליהן כי הן במחיר ביניים.
    לשתיהן מתחברים טרמפיסטים אוניברסליים וגם סלקלים של מספר יצרנים בעזרת מתאמים. מבין השתיים לדעתי הטייגר מעט יותר מתקדמת בנוחות ניוד וברוחב האמבטיה וטיולון.
    גם הידית הטלסקופית מתכווננת בצורה יותר יעילה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

עדי
    14/01/2019

תודה רבה, אבדוק עליהן. האם הסייבקס עונה לדעתך על דרישות אלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/01/2019

שלום עדי,

פחות, אין לה ידית טלסקופית.
    אני גם פחות אוהב שהמושב שלה מרשת ולא מפלסטיק יצוק כמו בעגלות שציינתי. אם שני אלו לא מפריעים לך אז זו גם יכולה להיות אופציה כי היא עונה על שאר הדרישות שרשמת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על מזרון למיטת מעבר
    רוני
    07/01/2019

הי קובי . אני עומדת לפני קנייה של מזרון למיטת מעבר לבת שנתיים . ראיתי שאתה ממליץ על שני מזרנים ואני מתלבטת בין שניהם . הראשון מולטיפלואו של בייבי טק ( חזר למלאי ) והשני אימג׳ן פלוס . בהנחה ששניהם טובים לי במידת המזרון . מה ההבדלים בניהם ? והאם יש מזרן חדש אחר שאתה ממליץ כי ההמלצה שלך שקראתי הייתה בעבר ? (דורמיינטה לא במלאי ) אשמח לחדד את ההבדלים בין השניים המומלצים . תודה רבה רוני .

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/01/2019

שלום רוני,

למיטת מעבר איני חושב שיש צורך במזרנים האלו. כל היתרון שלהם הוא לשנה הראשונה.
    כל מזרן עם ספוג אורטפדי לדעתי מספיק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה איכותית לתינוק
    יעל
    07/01/2019

ערב טוב, קובי..
    מכל המבחר של העגלות הלכתי לאיבוד.אשמח אם תוכל להמליץ על עגלה שתהיה קלה,גבוהה,יציבה עם גלגלים קטנים , בדים איכותיים, קיפול קליל,טיולון דו כיווני..
    אהבתי את הסילבר קרוס פיונר, רציתי לשמוע את דעתך לגבי העגלה ואם יש לך המלצה לעגלה אחרת..
    ללא מגבלת סכום..
    תודה רבה:)

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/01/2019

שלום יעל,

צר לי לאכזב אך לא קיימות עגלות שיכילו הכל!
    גלגלים קטנים משמע העגלה תהיה נמוכה, גלגלים גדולים אז העגלה תהיה גבוהה יותר אבל גם כבדה יותר וסביר שהקיפול יהיה גדול יותר.
    הפיוניר רחוקה מלהיות קלה אבל לדעתי המשקל סביר.
    הגובה יחסית גבוה, הגלגלים לא קטנים.
    הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר שיש לה גלגלים טיפה יותר קטנים מהפיוניר, קלה יותר בכ- 3 ק"ג מהפיוניר שזה משמעותי, קטנה יותר בקיפול ונוחה יותר לקיפול (ביד אחת ולא 2 כמו בפיוניר). יחסית בגובה סביר.
    בוגבו בי גם יחסית עונה לדרישות אבל נמוכה יחסית.
    לדעתי שתיהן הרבה יותר יענו לדרישות שלך מאשר הפיוניר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה לתינוקת אידה דגם כדאי
    מזית
    06/01/2019

היי צריכה בבקשה המלצה איזה מבין כל מה שכתבתי עגלה טובה בוגבו חמש החדשה או בוגבו קמיליין ?איזה מהן יותר טובה או שיש עגלה אחרת ממלצת? יש גם את עגלת אוייסטר ? מחפשת גם עגלה יפה נוחה טובה וקלה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/01/2019

שלום מזית,

תלוי מהן הדרישות שלך, מדובר בעגלות וסגנונות כלכך שונים שאי אפשר להשוות בינהן.
    הקמיליון או האויסטר יותר מרווחות ונוחות לתינוק, גם גלגלים יותר גדולים ולכן נוחות יותר בניוד ומצד שני הבי, קלה מהן באופן משמעותי, נוחה יותר לקיפול, הרבה יותר קטנה לאחר הקיפול ולכן הרבה יותר נוחה ופרקטית להורה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת טאי טאי ביבה
    דנה
    06/01/2019

היי קובי,

אתחיל דווקא מזה שאני מבינה שאתה לא ממליץ על עגלה ללא טיולון דן כיווני. אך בכל זאת, אם נתעלם מנתון זה מה חוות דעתך על עגלת טאי טאי (כולל אמבטיה) מבחינת קלות ניוד, מצבי ישיבה אפשריים, נוחות קיפול, מבחינה אורטופדית והכי חשוב פרקטיות לטווח רחוק (לא רוצה לקנות עגלה שאחרי שמונה חודשים ארוץ לקנות טיולון קל יותר כמו יויו ודומיו)

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת טאי טאי ביבה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/01/2019

שלום דנה,

אכן כך, אני ממליץ על טיולון דו כיווני, בעיקר בגלל מחקרים בנושא וגם מניסיון אישי.
    אם מתעלמים מכך לדעתי הטאיטאי עגלה/טיולון מעולה, מרווחת, נוחה לניוד ועדיין יחסית קלה. אם משווים ליויו ודומיו הקיפול של הטאיטאי גדול יחסית. לטווח רחוק לדעתי יהיו הורים שגם את הטאיטאי יחליפו בטיולון קטן וקל יותר אבל זה כבר תלוי בשיקול ההורה.
    לדעתי נוח לקפלה, הניוד טוב יותר מיויו ודומיו, המושב יחסית אורטופדי (הייתי ממליץ להוסיף מזרן קומפי קוש לכל טיולון בסגנון).

חשוב לציין שאם יש צורך בהליכות מעבר לעירוניות לדעתי יש לטאי טאי חיסרון שאין לה מערכת קפיצים טובה ולכן יותר הייתי ממליץ עליה כעגלה עירונית ולא יותר מדי מעבר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רק עוד 2 שאלות

דנה
    07/01/2019

בגדול העגלה תשמש עבור טיולים עירוניים במרכז הארץ ולא בדרכי עפר או דרכים מאתגרות. המטרה זה באמת לחפש עגלה ואליו פור מאני ללא צורך בהחלפת העגלה לטיולון אחר בעתיד (לפחות את הקרוב). קראתי על מה שכתוב על הטיולון הדו צדדי אך בהנחה ואין מושלם אעדיף להתפשר על נתון זה. שתי שאלות אחרונות, האםל המשענת שלה מספיק טובה והאם מערכת הקפיצים טובה עבור עליה וירידה ממדרגות ונסיעה במדרכות עירוניות בעייתיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/01/2019

שלום דנה,

לדעתי עליה וירידה ממדרכות הם החלק הפחות מוצלח בעגלה זו מכיוון שגם אין קפיצים טובים, גם שינוי המצבים הוא בעזרת שרוך, כלומר משענת הגב יכולה לזוז כי היא לא נעולה כמו במערכת עם לחצן וגם כי אין ידית טלסקופית. מעבר לזה הגלגלים ומשקל הקל מושלמים לעיר.
    כפי שאני מציין תמיד, אין מושלם ובכל עגלה נמצא חיסרון. כמוכן כפי שציינתי בתשובה לפני, יש הרבה שיחליפו את הטאיטאי לטיולון ולכן אני ממליץ תמיד מראש לא לחשוב על זה ברכישת עגלה, כלומר, לרכוש עגלה בידיעה שיש סיכוי שתרכשו טיולון ולהוריד שיקול זה מהפרק. לדעתי זה שיקול מיותר מכיוון שמחירי הטיולונים מאוד זולים (בעיקר בימי מבצעים) וזו אחת הסיבות המרכזיות ללמה קונים עוד טיולון בנוסף לעגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות לילדה בת שנה
    נתנאל
    06/01/2019

שלום קובי,
    יש לנו ילדה בת שנה וחודש ואנחנו מעוניינים להחליף לה את הסל-קל בכסא בטיחות.
    קיבלנו המלצות רבות ואשמח לחוות דעתך על האופציה הטובה מבין הארבעה הללו (או להמלצה אחרת ממך):
    1. garco 4 ever
    2. chicco nextfit
    3. britax marathon clicktight
    4. graco extend2fit
    יש לנו אפשרות להביא את הכסא מארה"ב עם קרוב משפחה כך שהמחיר אינו פקטור משמעותי אלא אנחנו מעוניינים לדעת מהו הכסא הבטיחותי ביותר.
    תודה רבה,
    נתנאל

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לילדה בת שנה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/01/2019

שלום נתנאל,

כולם מעולים ומומלצים, כל אחד יתן יתרון קל על השני אבל לדעתי כל אחד תהיה בחירה טובה.
    אני אישית ממליץ על הנקסטפיט שלדעתי יש לו ערך מוסף של נוחות לתינוק, לדעתי הוא הכי נוח בעיקר אם מתקנים נגד הכיוון ואם תרצו בעתיד שישמש מלידה.

עוד טיפ קטן, לפני רכישה מארה"ב בדקו מחיר בארץ, לעיתים המחרים זהים או ללא פער משמעותי, אז העדיפו לרכוש בארץ כדי שיהיה לכם שירות ואחריות (למרות שנדיר שבכיסאות בטיחות יש תקלות אבל תמיד טוב שיש קשר בארץ). בפברואר זהו חודש בטיחות בהרבה חנויות, המחירים יורדים באופן משמעותי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות - תודה

נתנאל
    07/01/2019

שלום קובי,
    תודה רבה על התשובה.
    שמח לדעת שכל האפשרויות טובות.
    נתנאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סולה 2, סייבקס בליוס, סייבקס איריס או סייבקס מיוס?
    נטלי
    05/01/2019

מאוד רציתי מיוס בהתחלה וירדתי ממנה בגלל הגלגלים הקטנים וחוסר התמיכה בגב (לדעתי). אשמח להכוונה מבין העגלות האחרות שציינתי או אם המיוס עדיפה עליהן? או משהו אחר בסגנון? את הארמדילו פליפ xt2 אין להשיג בארץ בשחור או אגוז (דיברתי עם היבואן) כי הxt3 תושק באפריל (המשוער שלי בתחילת מרץ אז לצערי לא אוכל לחכות לה).
    חשוב לי:
    עגלה קלה יחסית
    גלגלים טובים
    טיולון מתהפך ל2 הצדדים
    עגלה יפה יחסית
    אין הגבלת תקציב

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/01/2019

שלום נטלי,

כל העגלות שציינת הן בסגנון אחר מהמיוס.
    הן בעלות גלגלים גדולים יותר, קיפול גדול יותר, הן עצמן גדולות יותר ולדעתי גם טיפה יותר נוחות לתינוק למעט האייריס.
    לדעתי מבין ה-3 הסולה עדיפה, היא היא והבליוס הכי נוחות בניוד גם בהשוואה למיוס, הסולה נוחה יותר לקיפול מהביליוס ולדעתי הטיולון שלה מעט יותר מוצלח לכן מה-3 לדעתי היא עדיפה.

בסגנון של הXT או המיוס יש את בי 5 שקיימת בשחור.
    אופצייה נוספת היא בייבי בוס טייגר שכרגע אין בשחור אך בפברואר תגיע מהדורת אול בלאק (כלומר אמבטיה, טיולון וגם שלדה שחורים). לדעתי היא נוחה יותר בינוד מהמיוס וגם מציעה מושב עם תמיכת גב קשיחה כמו בXT. היא קלה יותר מהXT בקילו ונוחה יותר לקיפול, גם בניוד לדעתי היא נוחה יותר מכל העגלות שצויינו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה- שאלה:

נטלי
    06/01/2019

אני לא יכולה לחכות עד פברואר כי אני צריכה ללדת בתחילת מרץ ורוצה להזמין עגלה ולסגור את הפינה הזאת כבר.
    מבין הסולה 2 לבוגבו בי 5, על מה היית ממליץ? המחיר לא פקטור. פשוט בבי 5 הגלגלים הקטנים קצת מרתיעים אותי מבחינת ניוד, ירידה במדרכות וכו והעגלה עצמה נראית מאוד קטנה ונמוכה אבל סומכת על דעתך... כמובן שיותר קריטי לי מצב הטיולון כיוון שבו נשתמש הרבה יותר זמן...
    תודה רבה 😊

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/01/2019

שלום נטלי,

לגבי טייגר, אם תראי ותאהבי את יכולה להזמין כבר בשחור ויהיה לך למרץ. המשלוח יגיע בתחילת פברואר לארץ וגם אם יהיה עיכוב אז אמצע.

אם חשובים יכול ניוד לדעתי מאוד תלוי אופי הטיול והיכן תטיילו, לעיר הבי מעולה ולדעתי יותר נוחה מהסולה כי היא קלה יותר ויש לה צמיגים וקפיצים איכותיים יותר אבל, ככל שהדרך יותר משובשת כאן היתרון של הסולה בגלל גודל הגלגל (בגלל זה אני חושב שהטייגר מושלמת כי היא שילוב של השניים לדעתי).
    בירידה ממדרכות יש יתרון לבי בגלל שיש לה ידית טלסקופית וקפיצים עדיפים.
    גם הסולה וגם הבי נמוכות.
    האמבטיה של הסולה לדעתי עדיפה וגם הטיולון יותר מרווח.
    הבי קלה יותר בקילו, נוחה יותר לקיפול, גודל הקיפול קטן יותר ואני גם אוהב שהבד מכונס כלפי פנים בגמר הקיפול.

להורה עירוני שהמקסימום שלו יהיו פארקים הייתי ממליץ על הבי, להורה שצריך מעבר (גר במושב, מתכנן טיולים בדרך משובשת/עיר עתיקה וכו', הסולה תהיה עדיפה).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרון לאמבטיה לעגלת מימה קסרי
    סיוון נגר
    04/01/2019

צריכה מזרון לאמבטיה לעגלת מימה קסרי? האם אפשר לרכוש בנפרד ? ואיפה?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/01/2019

שלום סיוון,

לדעתי אפשר לרכוש בנפרד מקורי דרך היבואן נובל אינפנטי.
    במידה ולא יש אוניברסליים שרובם יתאימו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי עגלת בבה קאר
    שירה
    04/01/2019

שלום רב,
    רציתי לקבל חוות דעת על עגלת בבה קאר?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי עגלת בבה קאר

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/01/2019

שלום שירה,

לדעתי הטעות הכי גדולה שאפשר לעשות ברכישת עגלה זה לרכוש עגלה בסגנון הזה.
    מעבר לרכישת עגלה שאומרת "תסתכלו עליי" מדובר במוצר סופר כבד, סופר מסורבל שצריך ג'יפ או רכב מסחרי (אולי גם סטיישן יתאים) כדי להכניסו לרכב, לא נוח לניוד כי אין גלגלים מסתובבים ויקר בטירוף.
    הדבר הטוב שאפשר לומר עליה שיש לה אמבטיה וטיולון מרווחים אך גם לאותו יצרן ועוד יצרנים יש אמבטיה וטיולון מרווחים לא פחות ועדיין השקיפול והמשקל הרבה יותר ידודיתיים למשתמש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

שירה
    09/01/2019

מה לגבי העגלה סלסה 4 אי.בי.סי דיזיין ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/01/2019

שלום שירה,

לדעתי אופציה עדיפה בהרבה!
    גם יותר קלה במשקל, גם יותר נוחה לקיפול, מתקפלת יחד עם טיולון ולגודל שנכנס ברוב הרכבים, הרבה יותר נוחה לניוד.
    עדיין מקבלים אמבטיה וטיולון מרווחים ומפנקים. יש גם סל חפצים ענק, גגונים ענקיים. לדעתי אחת העגלות הכי טובות שאפשר לרכוש, בעיקר למי שמחפש עגלה נוחה ומרווחת לתינוק עם נוחות ניוד.
    לפי נתונים ראשונים הסלסה הפכה כיום לעגלה הכי נמכרת בגרמניה ולדעתי זה אומר המון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה משולבת ילד ראשון
    אלנה
    02/01/2019

שלום,
    מעוניינים בהמלצה על עגלת תינוק לילד ראשון.
    הדרישות העיקריות הן שיהיה איכותי, דו כיווני, קל יחסית, מתקפל לגודל קומפקטי ושיהיה יציב. חשוב לנו שתהיה גם נוחה לתינוק.
    אין הגבלה של תקציב.

תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/01/2019

שלום אלנה,

חשוב להבין שככל שהעגלה תהיה יותר נוחה לתינוק כך זה יבוא על חשבון נוחות ההורה ולהפך. לכן ככל שהיצרן יצור גלגלים וקפיצים איכותיים יותר, מושב גבוהה ומרווח יותר + מרופד יותר המשקל יעלה וכו'. בנוסף העגלה תהיה גדולה ומסורבלת יותר לקיפול, אי לכך אין עגלה מושלמת.

לדעתי מהעגלות הפרקטיות כלומר, קלות משקל, קלות ונוחות בקיפול + גודל קיפול קומפקטי הבייבי בוס טייגר מספקת את הנוחות הכי טובה לתינוק בנוסף אליה יש את בוגבו בי שרק צרה יותר.

אם מוכנים להתפשר על משקל וגודל קיפול גדול יותר אבל לקבל מוצר מרווח יותר הייתי ממליץ לבדוק את אינגלזינה אפטיקה או איי.בי.סי דיזיין סלסה 2019.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת ארמדילו פליפ xt2
    נטלי
    02/01/2019

1. אהבתי את הסולה 2 ואז שמעתי תלונות על הגלגלים וכו אז ביררתי על הארמדילו לאחר המלצות מהפורום שלך ומאחרות. המוכרת במוצצים לא הצליחה לקפל את העגלה עם הטיולון אחרי הרבה ניסיונית. מושב הטיולון יורד אך לא עד הסוף ואז בכוח ולא מעט ניסיונות היא מצליחה לקפל... הגיוני?
    2. מצאתי רק בצבעים אפור+ורוד/ sage green. לא מוצאת שחור או טוויד אגוז- צבעים ניטרליים. ידוע לך מאיפה ניתן להזמין/להשיג?
    3. האם אתה באמת ממליץ על העגלה או שיש אופציות טובות יותר מהחברות המובילות?
    חשוב לי:
    קלות הטיולון+שלדה למרות שמוכנה להתפשר טיפה
    קיפול קל וקומפקטי יחסית
    גלגלים חזקים- גרה בעיר אבל ירדתי מהסייבקס מיוס רק בגלל הגלגלים

אני נמוכה 1.57 מטר ובעלי גבוה 1.90 מטר אז צריכה ידית מתכווננת ואשמח למשענת רגליים מתכווננת בטיולון (אחרי שראיתי עגלות בלי הפונקציה).
    *אין מגבלת תקציב.
    תודה רבה וערב טוב,
    נטלי

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת ארמדילו פליפ xt2

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/01/2019

שלום נטלי,

1. לדעתי דווקא נקודת החוזק בסולה אלו הגלגלים, בדגם האורבו יש תלונות ולכן רצוי לברר שלא בילבלו אתכם עם הדגם.
    לגבי הארמדילו, הזוי, גם אדם לא מיומן שילמד כמה שניות יקפל ללא בעיות (אלא אם יש תקלה במוצר).
    2. לגבי צבעים אפשר לפנות ליבואן מיה בייבי ולברר אילו צבעים יש בארץ והיכן ניתן למצוא אותם.
    3. הארמדילו לדעתי עגלה מתקדמת שנוחה מאוד להורה עם מעט פשרות בנוחות התינוק כי בכל זאת יש טיולון דו כיווני, שינוי מצבים עם לחצן, מדרך מתכוונן ועוד, הרוחב צר אך עדיין בגדר הסביר ולא צפוף לדעתי ולכן למי שמחפש עגלה שנותנת פרקטיות להורה זו אחת המומלצות שלי.
    המלצות נוספות:
    בוגבו בי 5, הרבה יותר יקרה אבל גם קלה יותר, יש ידית טלסקופית ארוכה יותר, נוחה יותר בניוד אבל יקרה משמעותית. כמוכן אין מדרך רגליים מתכוונן אלא מתארך.
    אופציה נוספת בטווח המחיר של הפליפ:
    בייבי בוס טייגר, היתרון שיש לה גלגלים גדולים יותר מחומר איכותי יותר ולכן לדעתי נוחה יותר בניוד משתי העגלות, בנוסף היא טיפה יותר גבוהה שזה יתרון קל להורה גבוהה (עדיין היא נחשבת בגובה נמוך יחסית). כמו בבי יש ידית טלסקופית ארוכה יותר מה שלכם יהיה יותר נוח לדעתי.

כמוכן ממליץ לבדוק בחנויות פרטיות ולא ברשתות, לא תמיד יש עובדים מקצועיים ברשתות. בחנויות פרטיות ברוב המקרים אלו בעלי החנות שלדעתי תמיד יותר מקצועיים ממוכרנים ברשתות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינפנטי מגנום אינפנטי אמרלד או וייפר של ספורט לויין
    שרון
    02/01/2019

שלום
    ממש בהתלבטות בין אינפנטי מגנום מול אינפנטי אמרלד או וייפר של ספורט לויין
    רוצה משהו קל יחסית אבל יציב. קיפול אחד פשוט
    תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/01/2019

שלום שרון,

אני נוטה להמליץ על הוייפר, בעיקר בגלל היתרון של שינוי מצבים עם לחצן ולא שרוך, מנגנון יותר נוח ויותר אמין לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה

שרון
    03/01/2019

תודה רבה על המענה.
    החסרון שלי וייפר זה שהוא גבוה לי מאוד. השאלה אם יש לך המלצה על אינפנטי אמרלד. ובכלל בגדול למה עניין השרוך לא מומלץ? דווקא עם לחצן לי זה מרגיש שיש לו רק 3 מצבים ושרוך מתכוונן איך שרוצים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/01/2019

שלום שרון,

לגבי השרוך:
    א. כפי שציינתי ומניסוני זה מנגנון עם בלאי גבוהה יותר, כלומר פחות אמין.
    ב. נסי לשים תינוק בשיכבה ולהושיב את המושב ותביני לבד עד כמה קשה (יש כאלו שיגידו בלתי אפשרי) להושיב את המושב.

האינפנטי יותר עגלה. הייתי ממליץ לבדוק את מאמ טיקטק החדשה שיש לה מנגנון רגיל וגבוה כמו באינפנטי פחות או יותר.
    כמוכן יש לה פטנט קיפול מאוד נוח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה