פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה ראשונה לילדה שלישית
    עדי
    22/12/2018

היי,
    אני רוצה לקנות עגלה ראשונה.
    לא חשוב לי שתשאר לאורך שנים ותשרוד הרבה ילדים
    כן חשוב לי: דו כיווני, נוחות תפעול, ולא יקרה.
    בחנות המליצו לי על עגלה חדשה בשם sportline של cielio. אבל היא ממש חדשה ולא ראיתי עליה הרבה חוות דעת.
    מה דעתך על העגלה? האם יש לך עוד רעיונות?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה ראשונה לילדה שלישית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/12/2018

שלום עדי,

היא די עונה לדרישות שלך והיא יחסית זולה.
    היא לא מושלמת לדעתי, יש לה גלגלים קטנים וקפיצים בסיסיים מאוד ולכן לדעתי יכולת הניוד שלה לא הכי גבוהה. כמוכן אני פחות אוהב שהמושב לא מגיע לזווית של 90 מעלות במצב ישיבה והוא נוטה לאחור. יחד עם זאת בתקציב של עד 2000 ש"ח לדעתי אין עגלות שמספקות משקל קל, קיפול נוח ותפעול נוח.
    אם מוכנים להתפשר על הנוחות שלכם ומצד שני להרוויח נוחות ניוד ונוחות עדיפה לתינוק, הייתי ממליץ לבדוק את סירקל ראבנה, ג'ואי כרום או מאמאס אנד פאפאס סולה 2.
    אם רוצים להישאר על אותו סגנון ויש אפשרות לטפס בתצקיב הייתי ממליץ לבדוק את מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT2 או בייבי בוס טייגר שלדעתי מהעגלות שנוחות להורה (תפעול, משקל, קיפול) גם הכי נוחה לתינוק ולניוד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין 3 עגלות
    יעל
    22/12/2018

שלום, אני מחפשת עגלה יציבה אבל קלה, מתקפלת בקלות לא גדולה ומאסיבית(עם גלגלים גדולים).,וגבוהה..שלא צריך להתכופף יותר מידי..
    מתלבטת בין אינגליזנה של שילב(חיסרון שלה שהיא כבדה), סייבקס(שהיא מרגישה לי לא ככ יציבה ומאמס אנד פאפס..
    אשמח לעצתך:)

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין 3 עגלות

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/12/2018

שלום יעל,

בכל הקשור לגובה מאמאס אנד פאפאס רחוקים מלהתאים.
    לגבי סייבקס, לא ציינת דגם ולכן קשה לי לתת מענה.
    לגבי האינגלזינה, היא עונה טוב לדרישות, אכן כבדה מאוד. לדעתי אם יש מעלית או גרים בק.ק + יש רכב קבוע ולא מתניידים בתחבורה ציבורית, עניין המשקל פחות משמעותי. לדעתי הוא יבוא לידי ביטוי רק בהרמה לרכב שלוקחת מספר שניות.
    הייתי ממליץ לבדוק גם את איי.בי.סי דיזיין סלסה שעונה מעולה לדרישות שלך ומעט יותר קלה מהאינגלזינה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין 3 סלקלים
    טלי
    21/12/2018

הי קובי,
    אנחנו מתלבטים בין אטון q, פבל פלוס וג'ואי i gemm.
    כולם נמצאים בתקציב כך שזה לא העניין.
    חשוב לנו הבטיחות ונוחות השימוש עם התינוק ועבור התינוק. ראינו למשל שלפבל פלוס אין חלק של ראש מתכוונן, כמה זה באמת משמעותי?

וגם, כמה באמת משמעותי ההבדל בין ציון "טוב" ל "טוב מאוד" עם ובלי האיזופיקס? הבנו שעדיף בכל מקרה להשתמש בבסיס כדי למנוע טעויות התקנה.
    בהתחשב בכך שתקן I size מחמיר יותר, האם היית אומר שציון ה"טוב" שהם קיבלו הינו מספק? כי גם בתוך הקטגוריה של "טוב" הציון שלהם יחסית גבוה (זה טווח ממה שהבנתי)

אשמח לחוות דעתך.
    תודה רבה,
    טלי

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין 3 סלקלים

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/12/2018

שלום טלי,

ראשית, כולם ברמת בטיחות מהגבוהות ביותר שיש כך בחירה לדעתי תהיה טובה. לדעתי גם דירוג "טוב" מעיד על רמת בטיחות גבוהה ורק מה שפחות מכך לדעתי פחות מומלץ.
    מבינהם לדעתי הסייבקס עדיף, הוא קיבל את הדירוג הטוב ביותר יחד עם בסיס, לדעתי יש לו יתרון בגלל שיש לו סוג של כנפיים מצידיו, אלו מספקים יעילות במקרה של תאונות צד, זה גם מה שמעניק לו את הדירוג הטוב יותר. במקרה ומתכננים לחגור את הסלקל במרכז המושב האחורי היתרון שלו די בטל.
    אם אני הייתי צריך לבחור עדיין הייתי בוחר בQ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Cybex Sirona M כיסאות ממולצים
    Asaf
    19/12/2018

היי
    מעוניין לרכוש Cybex Sirona M האם הוא מומלץ ( לא ראיתי עדיין מבחנים עליו למרות שכבר בשוק שנה ) ואו איזה עוד כיסאות בסטנדרט הזה לפחות ?

לקביעת תור
    סגירה
    Cybex Sirona M כיסאות ממולצים

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/12/2018

שלום אסף,

אכן נכון להיום עדיין אין, רק לגבי הדגם האירופאי אך בישראל נמכר הדגם האמריקאי.
    לפעמים לוקח יותר משנה עד שמשהו מתפרסם. חשוב להבין שהגופים המפרסמים הם פרטיים ולכן אין להם יכולות לבדוק את כל המושבים, לפחות לא במהירות ולכן הנטייה שלהם היא לבדוק קודם כל את הפופלאריים, בארה"ב סייבקס בכל הקשור לבטיחות פחות פופלארי.
    לדעתי הכיסא הטוב ביותר בטיחותית ומבחינת נוחות לתינוק הוא צ'יקו נקסטפיט ואחריו כל מושבי ברייטקס קליקטייט שההמלצה שלי מהם הוא דגם המרתון, בעיקר בגלל שהוא הזול ביותר מהם ולא קיבל דירוג בטיחותי פחות טוב מהיקרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות בוגבו בי 5, לבין האייגל של אונו
    גלי בן יאיר
    18/12/2018

היי..
    ממש מתלבטת בין הבוגבו בי 5, לבין האייגל של אונו..
    הריון ראשון..
    מאוד חשוב לי יציבות העגלה, קומפקטיות וקלות נשיאה..
    אשמח לייעוץ
    תודה רבה!!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/12/2018

שלום גלי,

ראשית כל, יש פער מחיר מטורף בין השתיים (אלא אם הכוונה לרכוש בי יד שנייה).
    שנית הבי עדיפה בהרבה בגלל יכול ניוד טובה יותר, מושב עם גב יצוק ואיכות בנייה עדיפה.
    לדעתי עדיף להתלבט בין הבי לבייבי בוס טייגר שגם זולה משמעותית מהבי אך מציעה כמו הבי מושב עם גב יצוק, לדעתי גלגלים עדיפים ולכן יכולת ניוד ועבירות עדיפים, אמבטיה וטיולון מרווחים יותר משל הבי, היא גם גבוהה יותר מהשתיים שציינת ולכן יותר נוח להכניס ולהוציא ממנה תינוק. בנוסף יש ומדרך רגליים מתכוונן. כל זאת במחיר זול משמעותית מהבי ולא יקר בהרבה מהאיגל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלת תינוק ראשונה
    Rotem
    18/12/2018

אני מחפשת המלצה על עגלת תינוק ראשונה
    אנחנו גרים בארהב ושמעתי בישראל על הפג ועל מאמאס אנד פאפס, ובארהב על הuppababy.
    חשוב לי שתהיה נוחה לתפעול כי רוב הזמן אהיה לבד, המחיר כרגע לא ממש משנה לי, מהי העגלה המומלצת ביותר?

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלת תינוק ראשונה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/12/2018

שלום רותם,

לדעתי המאמאס אנד פאפאס ארמדילו הכי נוחה להורה, בתפעול, בקיפול, במשקל ובגודל לאחר הקיפול.
    הפג לדעתי נוחה יותר לתינוק מכיוון שהאמבטיה והטיולון מרווחים יותר, נוחה יותר לניוד (בעיקר עם רוכשים עם שלדת S), נוחה לקיפול אבל כבדה וגדולה מהארמדילו. לדעתי היא עדיפה אך זה מאוד תלוי ביכולות שלך ולכן אני ממליץ להתנסות ולראות אם את יכולה להתמודד איתה.
    האפפה עגלה טובה אך כבדה מאוד, אילו היו מוכרים בארה"ב את איי.בי.סי דיזיין סלסה הייתי ממליץ עליה יותר, היא די דומה לאפפה אך קלה ממנה, מציעה טיולון עם שכיבה מלאה אבל זה פחות רלוונטי. לדעתי האפפה פחות תתאים לדרישות שלך, בעיקר בגלל המשקל וגודל הקיפול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה - התלבטות בין כמה עגלות
    רותי
    18/12/2018

שלום! אשמח לעזרה:)

מחפשת עגלה וחדשה בתחום:)
    הקריטריונים הם דבר ראשון משקל- אני גרה בקומה שנייה בלי מעלית. עגלה יציבה וקלה לניוד באיזורים בהם המדרכה לא חלקה. קיפול ביד אחת ולגודל כמה שיותר קומפקטי. כמובן נוחה לתינוק:) ושמתאימה גם לגבוהים- בעלי 25 ס"מ מעליי.

מהחיפוש מאינטרנט ראיתי כמה עגלות שאולי מתאימות- אויסטר זירו, בייביבוס טייגר (אין עליו הרבה מידע), בייבי גוגר סיטי מיני, גוי כרום ומאמס אנד פאפס ארמלדינו.

אשמח לקצת סדר בהשוואה בין העגלות,
    תודה מראש!!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/12/2018

שלום רותי,

בייבי ג'וגר והאויסטר זירו הן הקלות ביותר מכל העגלות שציינת מבחינת משקל, וגם הכי נוחות לקיפול. מבינהן אני חושב שהזירו עדיפה כי הבדים שלה לדעתי איכותיים יותר ויש מדרך רגליים מתכוונן, כמוכן יש ידית מתכווננת (אך לא משנה גובה באופן משמעותי). אני פחות ממליץ עליהן מכיוון שהטיולון שלהן הוא חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים חשוב שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה + כלומר, רצוי שיהיה טיולון דו כיווני.

ג'ואי כרום מעולה מבחינת הגובה אך לדעתי לא עונה לצרכים שלך. היא הכבדה מכולן, המסורבלת ביותר לקיפול (עדיין מאוד נוחה לקיפול) והגדולה ביותר מכולן לאחר קיפול.

הטייגר והארמדילו לדעתי הכי מושלמות לדרישות שלך ולהמלצות שלי. שתיהן מתקפלות בקלות ביד אחת, שתיהן מתקפלות לגודל קומפקטי ונשארות ביד מיד לאחר הקיפול (כלומר לא צריך להתכופף לאסוף מהריצפה). לשתיהן יש ידית טלסקופית (בטייגר הכיוונון טוב יותר וגבוהה יותר), בשתיהן בגמר הקיפול מושב הטיולון מכונס כלפי פנים (מה ששומר עליו נקי וסטרילי). הטייגר קלה יותר בקילו, לדעתי נוחה יותר בניוד. היא חדשה ולכן אין מידע, מלקוחות שרכשו אני שומע פידבקים מצויינים. ההמלצה שלי תמיד, לגשת לחנות, לשים בתוך העגלות משקל של לפחות 9 ק"ג, לטייל בחנות ומחוצה לה, לנסות לתפעל את העגלה ולקפל לבד, להרים לאחר הקיפול ולבדוק ברכב. כך תוכלו לקבל תמונה נכונה של מה נכון לכם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין סלקלים של סייבקס
    נוגה שטרית
    18/12/2018

היי מתלבטת בין סלקל סייבקס 5 או סייבקס אטון q- מה ההבדל ביניהם? מי מומלץ יותר?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/12/2018

שלום נוגה,

טכנית מדובר במוצר זהה גם בטיחותית, פשוט הQ מעוצב יותר ובעל מראה חדשני יותר.
    ההמלצה שלי בדרך כלל היא האופציה הזולה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה סילבר קרוס לילד ראשון
    תמר
    18/12/2018

היי
    אני מעוניינת להשקיע בעגלה תינוק
    ושמעתי המלצות על חברת סילבר קרוס? ישנו מגוון רחב אשמח לקבל מלצה.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/12/2018

שלום תמר,

באופן כללי אני חושב שבטווח המחיר של סילבר קרוס יש עגלות יותר טובות, כמובן שזה גם תלוי בדרישות ובתקציב שלכם כי גם בסילבר קרוס יש מגוון מחירים רחב.
    לדעתי הדגם המוצלח ביותר של היצרן הוא הפיוניר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנשא לתינוק בן שלושה שבועות
    דניאל בלליס
    18/12/2018

שלום קובי,
    אנחנו מחפשים מנשא לתינוק בן שלושה שבועות, ראינו את של אינגליזינה והיה לנו מאוד נוח.
    התקציב עד 350, האם הוא מומלץ? חשוב לנו פרקטיות ונוחות התינוק.
    כמה זמן מותר להם לשהות בתוך המנשא? זה נראה שהוא קצת מקופל בפנים.

תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/12/2018

שלום דניאל,

במחירים האלו המנשאים הם ברמה סבירה, כנ"ל זה של אינגלזינה.
    רק במחירים של 600 ש"ח וצפונה יש מנשאים אורטופדיים יותר בעלי תנוחת עירסול. אין המלצות למשך שהייה במנשא אך לדעתי האישית, במנשא ללא תנוחת עירסול כמו באינגלזינה הייתי ממליץ לנהוג כמו בסלקל, עד 45 דק' ביום.
    כמוכן אין לי המלצות למנשאים, זה גם לא קשור למחירים. כל עוד מדתם והיה נח לכם ולתינוק אז מדובר במנשא מומלץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין שני כיסאות בטיחות
    מירי
    17/12/2018

שלום קובי,
    אני בהתלבטות בין שני כיסאות בטיחות :safety continuum ל בין AGADOO אריס פיקס
    דוקא משילב כיוון שיש לי המון תווי מתנה.
    מה מביניהם יותר נח לילד.
    בהרגשה עם היד הsafety מרגיש לא הכי מרופד, ומביקורות קראתי שהחגורה שורטת את הילד.
    מה דעתך בין שניהם.
    יכול להיות שכדאי להמתין עוד כמה חודשים ויכנסו לשילב עוד כיסאות חדשים טובים יותר?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/12/2018

שלום מירי,

מבין השניים הסייפטי עדיף, יש לו דירוג בטיחותי שווה ערך ל- 4 כוכבים מתוך 5. אגאדו זהו מותג בית של שילב של מושבים שמיוצרים בסין, אין מבחן פומבי לגביהם אך הם עומדים בכל התקנים. היות ואין מבחן ההמלצה שלי היא לסייפטי.
    אני לא יודע מה יכנס בעתיד. דגמים הבטיחותיים של שילב הם של מקסי קוזי ובדרך כלל הם בטיחותיים מאוד. אם אפשר לחכות לפברואר זהו חודש הבטיחות בשילב אז, יש הנחות גבוהות על כל או רוב הדגמים שלהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטויות לגבי עגלה ראשונה
    משה
    17/12/2018

שלום,
    אנחנו מחפשים עגלה לקראת הלידה הראשונה, וקצת אובדי עצות נוכח כמויות הדגמים.
    אנחנו מחפשים עגלה מלידה, כולל אמבטיה וטיולון, שלא תהיה כבדה מדי לאישתי (צריך לעלות שתי קומות ברגל הביתה), ועד איזור ה-3000 ₪. אין לנו רכב ומסתובבים יחסית הרבה ברחוב (מתניידים עם רכבת קלה בירושלים) - מה שמצריך גלגלים סבירים לפחות.
    ראינו בייביבוס טייגר, אוייסטר זרו, ספורטליין סליו ועוד.

יש לכם הצעות לכיוון?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/12/2018

שלום משה,

אני חושב שאתם בכיוון הנכון לפי הדגמים שראיתם.
    על הזירו אני פחות ממליץ מכיוון שהטיולון שלה חד כיווני, למרות שהיא עונה נפלא לדרישות, לדעתי ולפי מחקרים חשוב שהתינוק יהיה מולכם עד גיל שנה + ואת זה לא נית לעשות בזירו.
    הסיילו פחות נוחה לניוד מהטייגר וגם אין לה מושב יצוק מפלסטיק ולכן זווית הישיבה בטייגר והתמיכה לדעתי עדיפים.
    הייתי מוסיף לדגמים את מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT שגם נכנסת לתקציב ודי עונה לדרישות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת בייבי בוס טייגר
    רעות
    17/12/2018

שלום וברכה
    התרשמנו לטובה מהעגלה הזאת אבל אם אפשר לדעת אם יש עוד צבעים לעגלה הזאת חוץ מהחום/כחול/חול?
    האם יש אפשרות להזמין את העגלה בצבע חול עם שלדה בצבע כסף?
    לגבי השלדה השחורה. האם הצבע מתקלף?

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת בייבי בוס טייגר

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/12/2018

שלום רעות,

נכון להיום אלו שלושת הצבעים. משלוח הבא צפוי לפברואר ואז יכנס צבע חדש.
    לגבי השחור, הצביעה היא בתנור ולכן באופן טבעי לא אמור להתקלף מה שכן מניסיוני עם כל העגלות בשלדים שחורים או לבנים (הכוונה לצבע), כן רואים שריטות ולכן זה פחות עניין של מתקלף אלא אופי השימוש.
    לצערי לא ניתן לשלב את צבע החול עם שלדה כסופה מכיוון שהידית של האמבטיה בצבע שחור ולכן זה תואם לשלדים, כלומר העגלות מגיעות כסטים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת בייבי בוס טייגר

רעות
    17/12/2018

יהיה אפשרות לקנות את הבדים בנפרד כמו בעגלת ה"בוגבו"?
    בכלל האם הבדים שלה נשלפים??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/12/2018

שלום רעות,

אני לא רוצה להתחייב על זה אבל אנו עובדים על זה שכך יהיה בעתיד. בכל אופן, דבר שכן אפשר להתחייב עליו זה להזמין לכם בדים מחו"ל בהזמנות שלנו, כלומר יהיה ניתן להזמין, בדרך כלל מגיעים משלוחים בין 3 ל 6 חודשים ואז להכניס בתוך המשלוחים את הצבע המבוקש. כל עוד נעשה כך לא יהיה חיוב דמי משלוח. אם לחוצים בזמנים ניתן להזמין עם משלוח ועלות משלוח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני כסאות בטיחות במכונית
    רוית
    16/12/2018

שלום יש לנו תאומים שהגיעו לגיל שנה יש לנו כסא בטיחות אחד של צ'יקו במושב האחורי ועד עכשיו סלקל במושב הקדמי אנו רוצים לרכוש כסא בטיחות נוסף ומתלבטים האם למקם אותו מקדימה או מאחור שני כסאות מאחור לא יאפשרו למבוגר לשבת מאחור מצד שני הבנו לאחרונה שמיקום מקדימה פחות בטיחותי האם יש לך המלצה על מיקום הכסא השני והמלצה על כסא לא ככ רחב אבל בטיחותי .או בכלל על איזה כסא פרט לציקו היית ממליץ
    שמענו המלצה על מקסי קוזי מה דעתך עליו ? (מתנצלת על אורך השאלה )

לקביעת תור
    סגירה
    שני כסאות בטיחות במכונית

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/12/2018

שלום רווית,

אכן, סטטיסטיק המושב שליד הנהג הוא המושב הכי פחות בטוח ברכב, בעיקר כשמדובר בתאונות צד.
    מצד שני יש גם אילוצים ולפעמים אין ברירות.

עדיין הייתי ממליץ על צ'יקו ואם לא אז ברייטקס מרתון (שיותר צר). אני לא חושב שיהיה כיסא אשר יחד עם צ'יקו יאפשרו למבוגר לשבת מאחור (לפחות לא בנוחות).
    גם מקסיקוזי מעולים אך יותר ככיסא לכיוון הנסיעה. בכיסאות כמו צ'יקו או ברייטקס ניתן לחגור את התינוקות כנגד הכיוון גם עד גיל שנתיים (ואף יותר), בטיחותית זה עדיף בהרבה על פני חגירה אל מול כיוון הנסיעה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד שלישי- התלבטות בין כמה עגלות
    יעל
    16/12/2018

היי קובי אשמח אם תוכל לעשות לי סדר לגביי העגלות הבאות. אני מחפשת עגלה מגיל לידה ללא אמבטיה, קלה,קיפול קל, נשענת אחורה ללא חוט.
    יש לי כמה בראש
    טאי טאי
    בייבי ג'וגר סיטי מיני
    בייבי ג'וגר סיטי מיני זיפ
    ביבה M
    וייפר

חשוב גם שקצת תראה יפה..
    ואם יש לך המלצות על משהו אחר גם אשמח לשמוע
    תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/12/2018

שלום יעל,

האמת היא שלגיל לידה אני פחות ממליץ על כולן.
    לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה + ובכולן הטיולון חד כיווני.

אם בכל זאת, לדעתי הטאי טאי הכי מוצלחת, היא מרווחת, יש מדרך רגליים מתכוונן (שאין בסיטי מיני), נוחה לניוד (הרבה יותר מהזיפ או ביבה M), יש לה גגון ענק וקיפול מאוד נוח.
    חשוב לציין לטאי טאי כן יש שרוך.

לצערי אין אופציות של "טיולון" דו כיווני, בכל האופציות מדובר בטיולונים שמגיעים עם עגלות עם אמבטיה (לעיתים בחלק מהן ניתן לרכוש ללא האמבטיה) ואז מדובר בטיולון יחסית מסורבל, גדול, בעל קיפול גדול ומשקל טיפה כבד.
    ההמלצות שלי הן (מהמומלצת ביותר) לסולה 2, ג'ואי כרום או גרקו איבו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה