פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• יתרונות הבייבי בוס טייגר לעומת סולה2 מאמס אנד פאפס
    ברכה
    02/01/2019

שלום וברכה,
    אני ראיתי את שני העגלות והמחיר בינהם הוא בפער של 1000 שקל.
    רציתי לדעת מה ההבדלים העיקריים בינהם שגורמים לפער המחירים.
    מה שמענין אותי זה :
    משקל,
    חוזק העגלה לירידה במדרגות,
    רוחב העגלה,
    ונוחות קיפול.

תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/01/2019

שלום ברכה,

הסולה היא עגלה ותיקה שרצה כבר עשור עם שינויים קלים מדי כמה שנים. אי לכך היתרון שלה בכך שהיא הוכיחה עצמה לאורך השנים אבל מצד שני זה גם אומר שהיא מיושנת לדעתי.
    הבייבי בוס חדישה ומתקדמת יותר, היא קלה יותר בכחצי קילו, נוחה יותר לקיפול, קטנה יותר לאחר קיפול ובגמר הקיפול הבד מכונס כלפי פנים ולא נשאר חשוף כמו בסולה, זה שומר על הבד נקי וסטרילי. כמוכן רוחב השלדה צר יותר. הרוחב הפנימי די דומה לסולה. הגלגלים בטייגר איכותיים יותר ויש ידית טלסקופית השילוב יוצר נוחות עדיפה לעליה וירידה ממדרכות וגם יכולת ניוד עדיפה יותר, שקטה יותר עם פחות רעידות מהדרך.

לדעתי נוחות התינוק תהיה די זהה בשתיהן למעט יתרון קל של פחות רעידות לדעתי בטייגר. בנוחות ההורה הטייגר עדיפה בכל היבט לדעתי וגם בנוחות הניוד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לבת חצי שנה+
    יעל
    01/01/2019

אני רוצה לקנות עגלת טיולון שמתאימה מגיל לידה- שכיבה מלאה- בשל גיל הבת שלי.
    אני מחפשת עגלה יציבה, לא כבדה מידי ולא קלה מידי (בסביבות ה9 ק"ג), עם סל גדול מתחת, צילון שמכסה, שיהיה אפשר לחבר אליה טרמפיסט- כדאי אך לא חובה (יש לי בת בת 2+), ידית אחת- יתרון, איכותית ואמינה.
    התקציב שלי לעגלה הוא בסביבות ה1600 שח.
    אשמח לשמוע על איזו עגלה אתה ממליץ לי..
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון לבת חצי שנה+

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/01/2019

שלום יעל,

ההמלצה שלי עד שנה היא לטיולון/עגלה דו כיווניים. לדעתי אין הרבה אופציות כאלו כטיולון ובטח בתקציב. אי לכך אני ממליץ על ביבה טאיטאי שהטיולון חד כיווני, חוץ מהחיסרון הזה עונה היטב לכל הדרישות שלך וגם קלה משמעותית מ- 9 ק"ג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לבת חצי שנה+

יעל
    02/01/2019

ומבחינת יציבות היא מספיק יציבה?
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/01/2019

שלום יעל,

מדובר בעגלה/טיולון ולכן היא יותר יציבה מכל טיולון. יחיד עם זאת עדיין מדובר במוצר קל ולכן יש להקפיד לא להעמיס דברים כבדים על ידית העגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לבת חצי שנה+

יעל
    03/01/2019

תודה רבה לך! ואם אגגיל את התקציב- אילו אפשרויות נוספות עומדות בפני שאתה ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/01/2019

שלום יעל,

אני צריך לדעתי מהו התקציב ואז אוכל לתת אופציות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לבת חצי שנה+

יעל
    08/01/2019

ייתכן שכבר אעדיף לקנות עגלה משולבת. התקציב יהיה כבר בין 2000- 3000 /(יכול לחרוג קצת מעל, כמו בן אשמח לכמה שיותר זולה). אסכם מה שחשוב חיי אמבטיה שתהיה מרווחת וטיולון- יציבה, סל גדול, קיפול כלפי פנים(עדיף), גגון שמכסה, לא עבדה מידי לאפשרות לחיבור לטרמפיסת. תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/01/2019

שלום יעל,

הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר שנכנסת לתקציב. יש טיולון דו כיווני, קיפול כלפי פנים, האמבטיה לא ענקית אך בהחלט סבירה בגודלה, גגון יחסית טוב. יחסית לרוב העגלות בסגנון לדעתי המושב שלה ושל הבי (שהרבה יותר יקרה) הוא המושב הכי יציב, תומך וארגונומי שיש.
    אפשר גם לבדוק את ארמדילו פליפ אך האמבטיה יותר צרה והעגלה עצמה יותר כבדה, גם עונה היטב לשאר הדרישות וגם זולה יותר מהטייגר בייחוד בימי מבצעים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו רכשנו את הביבי בוס

עדי
    16/01/2019

מאוד מרוצה מהאמבטיה . הבן שלי בן 4 חודשים ושוכב בה עדין מאוד בנוחות ( והוא תינוק גדול ושמנמן ) ונראה לי שנוכל להשאר בא עד סוף החורף .
    הקיפול כלפי פנים ומאוד נוח .
    לגבי הטיולון עוד לא בדקתי אבל בסך הכל נראה מאוד נוח . אהבתי בבי 5 שהזוית טוסיק יותר פנימית . . ובביבי בוס אהבתי שהגלגלים גדולים יותר ולכן הטיולון גבוה יותר מהבי
    וההבדל המשמעותי במחיר בלי להתפשר על עגלה קומפקטית ונוחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקן בטיחות לרכב לנסיעה של שעה
    חדוה
    01/01/2019

שלום, אני צריכה התקן בטיחות לרכב מגיל 3 חודשים שיאפשר נסיעה רצופה של שעה. האם זה אימר שניתן רק כסא בטיחות? איזה דגם מומלץ מגיל זה? תודה.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/01/2019

שלום חדוה,

זה לא משנה, גם סלקל וגם כיסא מתאימים למשימה, ההמלצות מדברות על שהייה רצופה של חצי שעה ומשך השימוש היומי לעד 45 דק' אך אין הרבה מה לעשות, במידה וצריך לנסוע יותר אז נוסעים יותר, ההמלצה שלי היא לעשות הפסקה קלה אחרי חצי שעה ולהוציא את התינוק מההתקן. ואחר כך להמשיך בנסיעה. מה שכן, ככל שהם גדלים משך השהייה עולה ולדעתי (זה לא נבדק מחקרית ולכן רק דעתי) מגיל חצי שנה כבר לא צריכה להיות בעיה של נסיעה רצופה של שעה, זה גם כך עוד אין לתינוק בעיות נשימה/אסטמה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה שתואמת לאמבטיה של זיפי אינגלזינה- יש חיה כזאת?
    אביטל
    01/01/2019

יש לנו בבית אינגלזינה זיפי ישנה שכבר עברה חמישה ילדים ב"ה. מעוניינים לקנות עגלה חדשה בגלל שמשהו במנגנון הקיפול של העגלה נשבר.
    יש דבר כזה עגלה שאותה אמבטיה של האינגלזינה תתאים לה? או שנצטרך בכל מקרה ללכת על כל החבילה?
    צריכים גם סלקל חדש, והחיסרון של האינגלזינה הוא שהסלקל שתואם אליה פחות מומלץ..

ואם כבר, אשמח להמלצה ספציפית תוך התייחסות למשקל העגלה (גרים בבניין עם מדרגות) ולגודל העגלה לאחר הקיפול עבור הכנסה לבגאז' קטן

תודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/01/2019

שלום אביטל,

לא ניתן לחבר את האמבטיה לעגלות אחרות, גם אילו היה ניתן זה לא בטיחותי.
    אולי ניתן לחבר על דגמים חדשים של אינגלזינה אבל את זה צריך לבדוק בחנות, הטרילוג'י של אינגלזינה הכי תואמת לדרישות שלך אם האמבטיה תתחבר.

אם תחליטו לרכוש עגלה חדשה אז הייתי ממליץ לבודק את בייבי בוס טייגר שעונה היטב לדרישות שלכם.
    קיפול קל ומהיר, נוחה לעליה במדרגות, משקל קל וגודל קיפול קומפקטי. גם המחיר יחסית סביר.
    אופציה נוספת דומה ביתרונות אך כבדה יותר במשקל זו ארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אביטל
    01/01/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות מקסי קוסי אקסיספיקס פלוס או קודם סל קל
    הדס
    01/01/2019

קובי שלום,
    הגעתי לשלב סל קל..
    1.מתלבטת בין כיסא בטיחות המתאים משלב לידה מסוג מקסיקוזי אקסיספיקס פלוס שגם יכול לשמש עד לגיל של מס' שנים, לבין רכישת סל קל לשלב הראשוני של עד גיל מס חודשים.
    2. ועל איזה סל קל בטיחותי אתה ממליץ? בטווח מחיר שפוי עם איזופיקס מובנה או נפרד.
    3. עד איזה ניתן להשתמש בסל קל לטובת שימוש ברכב בלבד?
    תודה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/01/2019

שלום הדס,

לדעתי האקסיס פחות מתאים מגיל לידה. כל כיסא שניתן להתקין כנגד הכיוון מוגדר ככזה שיכול להתאים מלידה. לדעתי זה רחוק מלהתאים למציאות מכיוון שהתינוקות צריכים זווית שכיבתית וכיסאות לא יכולים לתת זאת, בטח שהם חגורים כנגד הכיוון.
    הכיסא היחיד לדעתי שמתקרב לזווית סלקל זהו הצ'יקו נקסטפיט. לכן אם רוצים לוותר על הסלקל הייתי ממליץ עליו.

לגבי סלקל מומלץ, זה מתחלק לשניים: האם ברצונכם שהסלקל יתחבר לעגלה או שזה לא קריטי. אם זה לא קריטי ההמלצה שלי היא צ'יקו קייפיט, מחירו יחסית סביר והוא כולל בסיס במחירו, גם יש לו זווית שכיבה יחסית טובה ורמת בטיחות מקסימלית כך שלדעתי יש כאן את התמורה הכי טובה לכסף.

סלקלים מיועדים עד 13 ק"ג שזה גיל שנה + אך בפועל מניסיוני הרבה עוברים מהסלקל לכיסאות בגיל ממוצע של 8 חודשים. בסופו של יום הסלקל צפוף בטח שבימי חורף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

הדס חלפון
    01/01/2019

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינגלזינה טרילוג'י או סייבקס מיוס
    מור
    31/12/2018

שלום יש לנו התלבטות בין 2 העגלות האלו.
    מציינת שאנחנו גרים כרגע בקומה 3 בלי מעלית אז מבחינת משקל הסייבקס קלילה יותר, אבל מפחדת שהיא לא יציבה מספיק. את האמבטיה של האינגלוזינה אהבתי הרבה יותר.
    אשמח לשמוע את חוות דעתך מבחינת יתרונות וחסרונות של כל אחת מהעגלות, תודה!!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/12/2018

שלום מור,

מבחינת יציבות אין מה לחשוש.
    היתרונות של הסייבקס: קלה יותר, נוחה יותר לניוד, בעיקר עם יד אחת. סל החפצים גדול ונגיש יותר. אם רוצים לחבר סלקל לעגלה הסלקלים של סייבקס עדיפים מבחינה בטיחותית על זה של אינגלזינה. נוחה יותר לנישאה כשהיא מקופלת לדעתי.
    הטרילוג'י יותר מרווחת, גם באמבטיה וגם בטיולון. לדעתי הטיולון תומך יותר אך לא בהרבה, בשני הדגמים תמיכת הגב אינה קשיחה, בסייבקס היא כלל לא היא עשויה רשת ובטרילוג'י היא חלקית. זה כמובן דבר שמוריד ממשקל העגלה.
    לדעתי הטרילוג'י יותר נוחה לקיפול.
    ממליץ לשים משקל של 9 ק"ג או יותר ולטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לנסות לתפעל לבד (להרכיב אמבטיה וטיולון ולפרק, לשנות מצבים וכו'), לנסות לקפל לבד ואם אפשר לנסות להרים ולשאת כי זו פעולה שתעשי הרבה.
    לאחר מכן אני חושב שיהיה לכם יותר קל לקבל החלטה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת לזוג גבוה ונמוך, עם אמבטיה לא קטנה מאוד
    ליאור
    31/12/2018

שלום!

רצינו לבקש המלצה על עגלה ללידה ראשונה,
    כשהאמבטיה לא הכי קטנה שיש (כי מפחדים שלא יהיה נח לתינוק), אבל שהמשקל עדיין יהיה יחסית קל למדרגות. כלומר שתהיה לא הכי קלה שיש אבל יחסית גם לא כבידה, אלא בין הקלות.

ועוד דברים קטנים:
    1) אני נמוכה ובעלי גבוה - אז חשוב שיהיה נח לשנינו
    2) בעיקר בעיר
    3) לא טייגר
    4) אין הגבלת מחיר
    5) מומלצת ואמינה

תודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/12/2018

שלום ליאור,

נתחיל בשלילי, אין חיה כזו, ככל שנלך על מוצר מרווח יותר כך המשקל יעלה, ישנן עגלות עם אמבטיה מרווחת אך הטיולון צר או חד כיווני ואז בעצם (לפחות לפי דעתי) לא עשינו כלום.

העגלות המרווחות במשקל סביר לדעתי הן פג פרגו בוק באזור ה- 11 ק"ג. הגבוה ממוצע, לדעתי הבעיה בידית שהיא לא טלסקופית (בדגם שכן הטיולון צר).
    איי.בי.סי דיזיין סלסה, נושקל ל- 12 ק"ג אבל מרווחת, כן יש ידית טלסקופית, ו-12 לחלק מההורים זה כבר כבד.
    אינגלזינה אפטיקה, מעל 12, גם מרווחת ובעלת ידית טלסקופית. שוב, המשקל יכול להיות כבד.
    ממליץ להתנסות פיזית עם העגלות שציינתי ואולי המשקל לא יהווה לכם מכשול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה משולבת עד 2000 ש"ח
    אפרת
    30/12/2018

שלום,
    מחירי העגלות נראים לי בלתי נתפסים, האם קיימת עגלה איכותית הכוללת אמבטיה וטיולון במחיר שפוי של עד 2000 ש"ח ?
    איך העגלות של חברת twigi ?
    אני לא מחפשת "אופנה" ..
    תודה מראש ..

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/12/2018

שלום אפרת,

ראשית חשוב לציין שכן מקבלים איכות ברוב המקרים בעגלות יקרות יותר, יחד עם זאת אני לא בעד לטפס למחירים של 4000 ומעלה (אלא אם רוכשים מוצר גרמני כמו הרטן שלדעתי זו עגלה לכל החיים, כלומר תשרת כמה ילדים). שנית, בהרבה מקרים משלמים על מותג וכאן אני מסכים שאפשר למצוא מוצרים מקבלים שמגיעים לרמת איכות קרובה ובמחיר זול לעיתים משמעותית.
    על עגלות טוויגי אני פחות ממליץ, לדעתי ב-2000 ש"ח אפשר לרכוש עגלות איכותיות של מותגים טובים כמו ג'ואי כרום, מאמאס אנד פאפס סולה 2 או סירקל ראבנה 4 של איי.בי.סי דיזיין. את כולן ניתן לרכוש סביב ה-2000 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על מענה מהיר

אפרת
    31/12/2018

תודה רבה על מענה מהיר ,
    לא ידעתי שהסירקל ראבנה עולה עד 2000 ש"ח ,
    רציתי לשאול בנוסף על העגלה של סייבקס ,מדגם איריס , שכמובן ניתן להתאים אליה את הסלקל של סייבקס אטון ,
    אשמח לתגובתך ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/12/2018

שלום אפרת,

הראבנה עולה סביב ה-2290-2190 ש"ח אך ניתן למצוא גם ב-2000.
    לגבי האייריס, לדעתי החיסרון הגדול הוא הטיולון שלא נשכב למצב שטוח כמו בשאר העגלות שציינתי, גם הגגון יחסית קטן לאקלים שלנו לפי דעתי.
    לגבי הסלקל, את האטון ניתן לחבר לכל העגלות שציינתי ובכלל לרוב העגלות בשוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה לאחים צמודים
    עמית
    29/12/2018

היי קובי אשמח לעזרתך
    מחפשת עגלת אחים בהפרש של שנה, כרגע יש לי את הבי 5 ואני לא רוצה להחליף למשהו מסורבל או כבד יותר. ראיתי את הבמפריידר קונקט וחשבתי אולי זה יכול להיות פיתרון טוב לעגלת אחים קלה וקומפקטית. בנוסף אשמח להמלצה למושב בטיחות מגיל שנה שהוא צר יחסית, יש לי את הציקו נקספיט שאני מאוד מרוצה ממנו אבל אני מניחה שיש צרים ממנו.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה לאחים צמודים

הוספת תגובה

• הבהרה לשאלה הקודמת

עמית
    30/12/2018

לא בטוחה שהייתי ברורה לגבי הכיסא, יש לי צ'יקו לילד הגדול (בן 3) ואני מחפשת נוסף שיתאים לקטן שבן 8 חודשים בידיעה שנצטרך בזמן הקרוב להכניס 3 כסאות לאוטו (או 2 כסאות וסל קל).
    שוב תודה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/12/2018

שלום עמית,

לגבי עגלה, כל מעבר מבי לעגלה כפולה = סירבול, אי אפשר להימנע מכך.
    לגבי הקונקט, צריך לקחת בחשבון שלמרות שהיא קלה והקיפול קטן עדיין יש בה לא מעט סירבול, רוחב העגלה רחב ביותר כאשר מחברים 2 עגלות, לכן בכל מעבר יש לנתק את העגלה לשתיים, למרות שהיצרן מפרסם חיבור מגנטי קל, עדיין יש מתאם פלסטיק בחלק הקידמי שחייבים לחבר ודי מעצבן יהיה כל פעם להסתובב סביב העגלה לנתק ואז לחבר שוב.
    אני הייתי ממליץ לבדוק את ביבה קוקו שהיא עגלת תאומים, היא יחסית קלה, הקיפול נוח וקומפקטי, המשקל סביר ודי קרוב לשל הבי, נוחות הניוד מעולה ועדיפה מהבי לרוב.

לגבי כיסאות, הייתי ממליץ לרכוש גרקו נאוטילוס לבן ה- 3 ואת הכיסא שלו להעביר לבן ה-8 חודשים כך תקבלו מושב צר ובטוח שישמש את הגדול גם כבוסטר ויחסוך מכם רכישה נוספת בעתיד (למרות שיהיה כאן משחק הכיסאות וסביר שהבוסטר שתרכשו לו כעת יעבור לצעיר והכיסא של הצעיר יעבור לתינוק ולגדול תרכשו משהו פשוט יותר).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון פוקיט האם מומלץ?
    מור
    29/12/2018

קובי שלום, אני מכניסה את בני למשפחתון בגיל חצי שנה וצריכה לקנות טיולון שיהיה נוח לקיפול, לא יקר ומתקפל למשהו קטן כדי שאוכל להשאיר אותו בגן בלי לקחת הביתה חזרה כל בוקר. בעיקרון יש לי את העגלה והטיולון של אויסטר 2 ואני מאוד מרוצה ומתבאסת לקנות טיולון בהרבה כסף... רציתי לדעת מה מומלץ לדעתך עבורי? ולשאול ספציפית חגבי טיולון פוקיט? תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון פוקיט האם מומלץ?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/12/2018

שלום מור,

אני פחות ממליץ עליו, לדעתי הגגון מאוד בסיסי ולא מתאים לאקלים בארץ, המושב לא יודע לשכב והגלגלים הקטנים + מבנה של 2 ידיות יוצרים טיולון פחות נוח לניוד.
    הייתי ממליץ על טיולון של מאמא שנמכר במחיר ביניים סביר לדעתי שיש בו גגון מעולה, מעקה, שכיבה טובה, נוחות ניוד טובה וכו'.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון פוקיט מומלץ?

מור
    31/12/2018

תודה רבה על המענה המהיר! רק לשם הבהרה...לגבי המלצתך, אתה מדבר על הטיולון mom נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/12/2018

שלום מור,

אכן כן, יש להם 2 דגמים לדעתי הדגם הזול בהחלט מספיק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל פג פרגו פרימו ויאגיו אס אל
    דנה
    28/12/2018

רכשתי היום סלקל של פג פרגו. שאלתי לגבי תוקף אמר המוכר שלא רואה אבל שלא אדאג כי זה מ 2018. פתחתי עכשיו וראיתי שכתוב auto touring 06/2013 על הקרטון שמחובר לתווית ו Adac motorweit 06/2013. האם זה אומר שיוצר ב 2013 ועבדו עליי?

הוספת תגובה

• אם זה לא זה... אז איפה אני מוצאת עד הסלקל את שנת הייצור?

דנה
    28/12/2018

אם זה לא ,איפה אני מוצאת שנת ייצור.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/12/2018

שלום דנה,

המדבקה והשנה שראית מציינים שהוא עומד בתקן משנת 2013, כלומר תקן מתקדם יותר של אותו מכון בדיקה.

התוקף בדרך כלל נמצא בברקוד מתחת לסלקל, חשוב לציין תמיד היצרנים האירופאים שמים תוקף ובמקרה כזה משך השימוש המומלץ הוא 5 שנים מיום השימוש הראשון. ככל שידוע לי פג פרגו תמיד שמים תוקף או תאריך ייצור על הסלקל עצמו בברקוד בתחתית הסלקל. אפשר לפנות ליבואן פופיק ולברר מולם היכן המיקום המדויק של התאריך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל סייבקס אטון קיו R129
    טלי
    28/12/2018

שלום קובי,
    ייעצת לי ללכת על אטון קיו (בהתלבטות בינו לבין פבל פלוס וi gemm). העניין הוא שאני לא מוצאת שום מקום שמוכר אותו. בחנויות אומרים לנו שלא מייבאים אותו לארץ בכלל. ובאתר של סייבקס ישראל הוא לא קיים.
    אתה יודע שאפשר להשיג אותו בארץ?

לקביעת תור
    סגירה
    סלקל סייבקס אטון קיו R129

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/12/2018

שלום טלי,

יתכן והוא לא מיובא כי הוא יקר מאוד ורוב הרוכשים מעדיפים לא להוציא סכומים גבוהים על סלקלים מכיוון שמדובר בהוצאה לטווח קצר מאוד.
    כן הייתי ממליץ לפנות לנובל אינפיניטי היבואנים של סייבקס ולברר מולם אם ניתן לרכוש אותו והיכן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן למיטת תינוק - המלצות
    רעות
    28/12/2018

שלום קובי,

אשמח לקבל המלצות למזרן למיטת תינוק ומענה לשאלות הבאות:
    1.מה היתרונות של מזרן נושם על פני מזרן דו"צ?
    2.לפי ההתכתבויות פה הבנתי שלמזרן נושם אין ספוג ולכן בוודאות אין חומרי מעכבי בערה מסרטנים. איך יודעים אם במזרן דו"צ יש או אין חומרים אלו?
    3.איזה מזרן דו"צ הכי מומלץ מבחינתך ואיזה מזרן נושם?
    4.האם האיירפלואו של בייביטק הוא מזרן נושם? ראיתי שבחלק מההודעות רשום שכן ובחלק רשום שלא.

לקביעת תור
    סגירה
    מזרן למיטת תינוק - המלצות

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/12/2018

שלום רעות,

1. יתרונות המזרן הנושם: נוזלים מחלחלים דרכו ולכן יש פחות סיכון שתינוק ישאב אותם חזרה כשמדובר בפליטה. במידה ותינוק על הגב ושמיכה מכסה את פניו עדיין יש מעבר אוויר בניגוד למזרן שאינו נושם. מצמצם חימום יתר של התינוק.
    2. כיום ישנם מזרנים דו"צ עם ספוג ללא חומרים מעכבי בעירה כך שיתרון זה שהיה בעבר לנושם לא קיים עוד. ברגע שלמזרן דו"צ יש ספוג כחול ולא ירוק נדע בוודאות שאין בו חומרים מעכבים. כמוכן חשוב לוודא שהמוצר נושא תקן מכיוון שיש בשוק מזרנים ללא תו תקן או אישור תקן בתוקף.
    3. אם הולכים על דו"צ אז הכי זול עם תו תקן, היקרים מציעים שכבת ויסקו או לטקס שאינן נותנות ערך מוסף, להפך, רצוי שתינוקות ישנו על מצע יחסית קשיח עד המעבר למיטות נוער.
    4. איירפלואו לא נושם, מולטיפלואו כן. לבייביטק יש מותג שנקרא בייבי גב ושם מזרן האייפלואו נושם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

רעות
    29/12/2018

תודה על התשובה המפורטת.

בנוגע להמלצה לקנות מזרן קשיח יחסית עד המעבר למיטת נוער. האם המזרנים הנושמים מספיק קשיחים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/12/2018

שלום רעות,

כן, רמת הקשיחות די זהה לצד "הרך" של המזרנים הדו צדדיים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קניית ריהוט לחדר תינוק
    אדם
    28/12/2018

היי קובי
    לפני קניית חדר שינה(מיטה,ושידה לתינוק)
    הבנתי שמלבד עץ מלא שאר החומרים מסוכנים לתינוק (MDF, מלמין).
    לאחר סקר קטן בחנויות,הבנתי שבחבילות חדר למכירה, המיטות מעץ מלא וכמובן חשוב לי לרכוש מיטה מסוג זה, כי התינוק כמובן ישכב שם וינשך את המיטה בהמשך, אך השידות לרוב לא, האם פחות קריטי בהיבט הבריאותי לרכוש שידה שאינה מעץ מלא?

לקביעת תור
    סגירה
    קניית ריהוט לחדר תינוק

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/12/2018

שלום אדם,

המיטות נכון להיום כולן מעץ מלא (אם הן נושאות או עומדות בתקן הישראלי), התקן האירופאי מאפשר למיטות להיות מMDF ולכן חשוב לדעתי לשים לב לכך מכיוון שנמכרות מיטות מMDF.
    השידות לעומת זאת כולן עשויות מMDF או מלמין. אכן מדובר בשני סוגי עץ בעתיים, חשוב לציין שהעץ עצמו לא בעייתי אלא הדבק שמדביק אותו, דווקא במלמין יש כמויות פחותות של דבק אך איכות המוצר פחותה מזו של MDF, כמוכן חשוב לציין שבגלל שמדובר בריהוט לתינוקות יש כמויות דבק נמוכות שלא מסכנות תינוקות, הדבק עלול לסכן רק בחשיפה לחום גבוהה, כלומר בחדרי תינוקות לא אמורה להיות בעיה כל עוד לא נמצא בסמוך לשידה אמצעי מחמם כמו רדיאטור.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה וטיולון Mamas & Papas Sola
    שגיא
    27/12/2018

נשמח לשמוע חוות דעת על העגלה וטיולון Mamas & Papas Sola.מה היתרונות והחסרונות שלה והאם היא מומלצת. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה וטיולון Mamas & Papas Sola

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/12/2018

שלום שגיא,

אני חושב שלעגלה בתקציב היא אחת האופציות שנותנות מקסימום תמורה לכסף. היתרונות, נוחה מאוד לניוד, משקל סביר, תפעול וקיפול יחסית נוחים, גודל קיפול סביר, מושב יחסית מרווח.
    החסרונות: נמוכה, אמבטיה צרה, גגונים ממוצעים בגודלם, אין מערכת קפיצים טובה לגלגלים לדעתי.

חשוב לציין שלכל עגלה יש חיסרונות ואין מושלמת או חסינה מחסרונות.

אם לדוגמא רוצים אופציה באותו טווח מחיר עם אמבטיה מרווחת יותר, גגונים גדולים יותר, מושב מרווח יותר, עם קפיצים טובים לכל הגלגלים, מעט גבוהה יותר אבל מצד שני עגלה מעט יותר כבדה עם קיפול מעט יותר גדול אז אפשר לבדוק את סירקל ראבנה 4 מבית איי.בי.סי דיזיין.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה