פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על Chico next2me dream
    אדם
    31/01/2019

היי קובי
    מה דעתך על המוצר?
    הבנתי שהוא תחליף מעולה למטחברת ועריסה
    האם מכיר את המוצר? ממליץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת על Chico next2me dream

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/02/2019

שלום אדם,

הבנתי שהרבה מאוד מרוצים ממנה והיא אכן תחליף לכל המתחברות. יש לקחת בחשבון שבישראל היא לא אושרה ע"י מכון התקנים, איני יודע מהן הסיבות מכיוון שזה פחות התחום שלי (מיטות ועריסות). מקריאת ביקורות בחו"ל ובארץ של רוכשים שהזמינו מחו"ל הביקורות מאוד חיוביות וכן מדובר במוצר מומלץ ככל הנראה, לא יצא לי לראות ולבדוק מקרוב כי אינן נמכרות בארץ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מעוניינת בהמלצה על עגלות תאומים
    אלמוני
    31/01/2019

אני רוצה בבקשה עזרה העגלות תאומים ואני מתלבטת בין הקוקו ביבה לבין במבלרייד.
    ואם יש לך עוד המלצה.
    מעוניינת בעגלה שתיהיה מתאימה לכל שטח וגם יציבה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/02/2019

שלום,

הבאמבלרייד יותר נוחה לניוד אך בעלת גלגלי אוויר שדורשים תחזוקה שוטפת ועלולים להתפנצ'ר באמצע טיול.
    הקוקו קלה משמעותית, צרה יותר ולכן עוברת בקלות ברוב המעברים, נוחה יותר לקיפול וגם קומפקטית יותר.
    לבאמבלרייד ניתן לחבר אמבטיה רכה שלדעתי זה דבר נח וחשוב.
    הייתי ממליץ על הבייבי מונסטרס איזי טווין 3.0 יותר משתיהן מכיוון שהיא נוחה בניוד כמעט כמו הבאמבלרייד רק ללא גלגלי אוויר. היא צרה יותר מהקוקו ולכן עוברת בכל מעבר!
    ניתן לחבר לה אמבטיה קשיחה או רכה. כרגע יש בעיית זמינות שלה עקב ביקוש גבוהה ולכן אני ממליץ להזמין מראש אם היא תהיה רלוונטית לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד עגלות

אלמוני
    02/02/2019

ואיזה עוד עגלות. תאומים מומלצות וקלות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/02/2019

שלום,

לדעתי בעיקר הבייבי מונסטרס ואחריה הקוקו.
    אם לא מפחיד אתכם עגלת רכבת אז לדעתי איי.בי.סי דיזיין זום נותנת את מקסימום הנוחות לתינוקות + נוחות ניוד מכל עגלות התאומים. החיסרון המרכזי הוא האורך שלה.
    מעבר לאלו אין לי המלצות נוספות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת סיטי מיני תאומים

אלמוני
    05/02/2019

הצעת לי בייבי מונסטר, קוקו ביבה. רציתי בבקשה את דעתך על סיטי מיני תאומים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/02/2019

שלום,

לדעתי פחות מוצלחת מה-2 מכיוון ש:
    1. רוחב הגלגלים רחב יותר משמעותית אפילו מהביבה קוקו
    2. מדרך הרגליים לא מתכוונן
    3. מתקפלת כאשר כל הבד חשוף גם בחלק העליון וגם בחלק התחתון לכן בכל דרך שלא תניחו אותה ברכב היא תשתשף ותצבור לכלוך, שפשופים ועם הזמן קרעים.
    4. אין לה מעקה, צריך לרכוש בנפרד וגם לא תמיד יש זמין.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת דונקי תאומים

Goodg
    09/02/2019

היי רציתי לברר מה אומר על עגלת דונקי לתאומים?? כן או לא?? ולמה.? ומה ההמלצות שלך אם לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/02/2019

שלום,

תלוי מאוד בכם.
    מצד אחד היא הכי מרווחת לתינוקות (אם לא לוקחים בחשבון עגלות רכבת) ונוחה מאוד בניוד. מצד שני היא רחבה מאוד בגלגלים האחוריים ולכן מאוד קשה לעבור איתה בהרבה מעברים, היא סופר כבדה, מאוד מסורבלת וקשה לקיפול (כי חייבים להוריד את הטיולונים טרם הקיפול).
    לסיכום: לדעתי היא מומלצת בתנאים מסויימים כמו למי שגר במושב בבית בקומת קרקע שממעט לנסוע עם העגלה ברכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדל בין עגלת טייגר לsportline
    אבי
    31/01/2019

שלום קובי,
    ראיתי באתר שאתה ממליץ בחום על עגלת בייבי בוס טייגר. אשתי ואני הלכנו לראות את העגלה והמוכר המליץ על מוצר זול יותר של sportline. רציתי לשאול אותך על ההבדלים בין השתיים. הוא ציין בפנינו כי המפרט הטכני אותו מפרט, וזה כמעט אותו הדבר. כמובן שהטייגר יותר יקרה ולכן מציעה משהו קצת אחר אבל בעיקרון המפרט אותו מפרט. ראיתי שהגלגלים שונים. בטייגר יותר יציבים. אך אשתי ציינה בפניי את עניין הריפוד - שבsportline היה נדמה לה כי הריפוד יותר טוב.
    כמו כן, לא ראיתי את שתי העגלות בחנויות נוספות כי מדובר במוצרים חדשים, לכן אין עליהם גם חוות דעת נוספות. הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת ומאנשים שרכשו כיוון שמדובר בלידה ראשונה וברכישת עגלה ראשונה ולא הייתי רוצה ליפול בפח.
    תודה על עבודתך באתר,
    אבי.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/02/2019

שלום אבי,

יתרונות ספורטליין: מחיר כ- 1000 ש"ח יותר זולה, ניתנת לקיפול יחד עם הפגוש כשמקפלים יחד עם הטיולון (בטייגר יש או להוציא את הפגוש או לפתוח צד אחד שלו, פעולה שלוקחת 2-5 שניות).

יתרונות הטייגר: בזכות גלגלים וקפיצים איכותיים הרבה יותר הנסיעה שקטה יותר, רכה יותר עם פחות רעידות מהדרך בעיקר בדרך משובשת, הרבה יותר נוחה להתניידות (פניות ימינה/שמאלה), נוחה יותר לעליה וירידה ממדרכות.
    הטיולון עשוי מפלסטיק יצוק לעומת בד מתוח בסיילו עם פרספקט. לדעתי הפלסטיק היצוק מספק תמיכה יותר טובה לתינוק, עמידות טובה יותר לאורך שנים, כמוכן יש 3 גבהים לרצועות והיתרון הכי משמעותי הוא בישיבה, בטייגר הזווית היא של ישיבה מלאה 90 מעלות ואילו בסיילו המושב בשיפוע (יש תינוקות שלא אוהבים את הזווית הזו).

באמבטיות: האמבטיה של הטייגר קשיחה ולכן אטומה טוב יותר למים, רוח ואבק, מצד שני של הסיילו מתקפלת בגמר השימוש ולכן תופסת פחות מקום באחסון, האמבטיה של הטייגר נותנת רשת אירוור בגגון שגם משמשת רשת הצצה לתינוק, לדעתי דבר סופר חשוב מכיוון שמשכיבים תינוק על הבטן ופותחים את הרשת הדבר גורם לתינוק להרים את הראש ולהסתכל החוצה, זה מחזק חגורת כתפיים וצוואר ומכין את התינוק לשלב זחילת גחון (וכמובן מעודד לשכב על הבטן דבר שחלק מהתינוקות פחות ששים לעשות), בטיולון יש רשת איוורור לשתי העגלות. באמבטיה של הטייגר יש גם מזרן נושם באמבטיה.

בנוסף בטייגר הגגון בטיולון גדול יותר ולכן מצל טוב יותר, כמוכן לאמבטיה יש כיסוי רגליים עם רוכסן ולכן לא יהיה צורך בהוצאה והרכבת הכיסוי כל פעם שמכניסים תינוק. הטייגר קלה יותר בקילו וניתן להעמידה לאחר הקיפול, יתרון גדול למי שנוסע באוטובוס.

על 2 העגלות מתחברים סלקלים של ג'ואי, מקסיקוזי, בי סייף ואבינוט ועל הסיילו גם מתחברים סלקלים של סייבקס (לכן לסיילו מתחברים יותר סלקלים).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המפורטת

אבי
    02/02/2019

תודה רבה לך קובי על הפירוט הרב והמענה
    אני אבדוק את העניין
    שיהיה שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטים מאוד בין 2 סוגים של עגלות
    לולי כהן
    30/01/2019

שלום,מתלבטים מאוד בין 2 סוגים של עגלות,מישהי מכירה ויודעת להגיד הבדלים? או יתרונות וחסרונות?
    מבחינת מחיר שתיהן כמעט אותו דבר...
    &מאמס אנד פאפס דגם Sola 2
    & sportline דגם cielio

נשמח לעצות
    תודה מראש!!!!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/02/2019

שלום לולי,

מדובר ב-2 סגנונות שונים ולכן מעט קשה להשוות.

לדעתי הסולה נוחה יותר בניוד בגלל גלגלים יותר גדולים, כמוכן לדעתי המושב של הסולה תומך יותר טוב מכיוון שהוא יצוק מפלסטיק. מצד שני הסיילו יותר קלה במשקל, הרבה יותר נוחה לקיפול והרבה יותר קומפקטית לאחר הקיפול.
    אם אהבת את עגלות מאמאס אנד פאפאס יש להם דגם בשם ארמדילו פליפ XT2 שדומה בפרקטיות לסיילו ועדיין מציע מושב כמו בסולה ויכולת ניוד שקרובה לזו של הסולה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות לרכב קטן
    נ
    29/01/2019

הי קובי,
    הבת שלי בת תשעה חודשים ואני מתחילה לחשוב על החלפת הסלקל בכיסא בטיחות. הלכתי לאיבוד בנתונים.
    המכונית היא קיה פיקנטו - כלומר קטנה מאוד.
    כרגע יהיה בה רק כיסא אחד, אבל אני מקווה שבעתיד יצטרף עוד אחד, מה שאומר שהוא צריך להיות צר יחסית.
    המחיר לא משנה, העיקר הבטיחות. מבחינתי היא יכולה להמשיך לשבת הפוך.
    תוכל לסייע לי?

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות לרכב קטן

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/02/2019

שלום נ,

ההמלצה שלי בדרך כלל היא לצ'יקו נקסטפיט שלדעתי הכי נוח לתינוקות וברמת הבטיחות הגבוהה ביותר, הוא די רחב אך יאפשר לעוד מבוגר לשבת בפיקנטו. ברגע שיהיה צורך בעוד מושב לא תהיה בעיה להכניס כזה אך מבוגר כבר לא יוכל לשבת מאחור עם 2 מושבים. אפשר ללכת על ברייטקס מרתון שמעט יותר צר ועדיין די דומה ברמת הבטיחות לצ'יקו, גם כאן לדעתי יהיה מאוד בעייתי להכניס בעתיד עוד מושב ושמבוגר ישב בנוסף להם מאחור. לכן, לדעתי הייתי מוותר על המחשבה הזו כי בעתיד אולי תחליפו רכב וכל עוד אין אח/ות בדרך חבל להתפשר על כיסא צר שגם יהיה פחות בטוח או פחות נח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך על רכב שני

נ
    04/02/2019

קובי, תודה רבה על התשובה.
    אני מחפשת בנוסף כיסא למכונית של אמא שלי. הכיסא יהיה שם קבוע, זה רכב מרווח ואין בעיית מקום. רק שאנחנו נשתמש בו פעם בשבוע-שבועיים, כך שאני לא רוצה להשקיע בו הרבה כסף. יש המלצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/02/2019

שלום,

במחיר זול מאוד לדעתי קוסקו סנרה הוא המומלץ ביותר.
    אם יכולים להתאמץ כלכלית אז לדעתי אוונפלו טריומף או גרקו סייז פור מי מעניקים נוחות עדיפה לתינוק וגם משמשים עד משקל גבוהה יותר. זהו חודש בטיחות בהמון חנויות ולכן אפשר למצוא אותם בהנחות גדולות, עדיין לא יתקרבו למחיר הסנרה אך אני ממליץ להתאמץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת תינוק משולבת איי בי סי דיזין סלסה - חסרונות
    ליאור
    29/01/2019

שלום קובי
    מה לדעתך החסרונות בעגלה המשולבת של איי בי סי דיזין דגם סלסה?
    תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/02/2019

שלום ליאור,

לדעתי למי שמוכן להתפשר מעט על הנוחות שלו ומצד שני להרוויח נוחות מעולה לתינוק + נוחות מעולה בניוד + מערכת קפיצים יוצאת דופן הסלסה היא העגלה המושלמת.
    החסרונות שלה הם:
    1. מעט כבדה, מגרדת את ה- 12 ק"ג (11.9) לשלדה + מושב טיולון.
    2. קיפול מעט גדול יחד עם זאת נכנסת ל- 99% מהרכבים
    3. רוחב גלגלים של 62 ס"מ, זהו רוחב רחב אך עדיין מאפשר מעבר בכל מקום צר

כל החסורונת האלו לפי דעתי הם עבודה מעט קשה יותר להורה אך אני חושב שכל אחד יכול להתמודד איתם בקלות.
    משקל: לא מורגש בכלל רק בהרמה והרמה מתבצעת מספר שניות לרכב כך שלא מדובר בחיסרון כלל לדעתי (אלא אם גרים בקומות ללא מעלית). גודל קיפול כפי שציינתי נכנס בקלות לכל רכב סטנדרטי כך שמעבר לעבודה שהיא תופסת מעט יותר מקום אין בזה חיסרון.
    רוחב שלדה, כפי שציינתי אפשרי לעבור בכל מקום.

אלו החסרונות העיקריים לדעתי והרווח הוא אמבטיה וטיולון סופר מרווחים, עגלה סופר יציבה שיכולה לשאת משקל רב (תינוק + תיק + סל חפצים ענק ומלא). יכולת ניוד מושלמת עם מערכת קפיצים מושלמת כך שבדרך קשה, משובשת או צורך בעליה למדרכות לסלסה זה כמו טיולון על מדרכה חלקה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה ניתן לראות אותה בירושלים?

ליאור
    03/02/2019

תודה על התשובה המהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/02/2019

שלום ליאור,

לא ניתן, לצערי לא נמכרת באזור ירושלים. הכי קרוב זה צומת ביל"ו.
    אפשר גם להגיע למחסנים שלנו בגת רימון ואני אוכל להדגים/להסביר עליה (בתיאום מראש דרך דף הפייסבוק של איי.בי.סי דיזיין או דרך כתובת המייל באתר).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ליאור
    05/02/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל סייבקס אטון בסיסי
    הילי
    28/01/2019

היי ,מציעים לי בקניית ארמדילו סלקל של סייבקס אטון האם נחשב סלקל טוב ? או עדיף לקנות אחר -לדוגמא של ציקו

לקביעת תור
    סגירה
    סלקל סייבקס אטון בסיסי

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2019

שלום הילי,

מדובר בסלקל טוב עם דירוג בטיחותי של 4 כוכבים. אם רוצים 5 אז אטון 5 קיבל את הדירוג הזה אך יקר יותר. לגבי צ'יקו לדעתי הסלקל הכי טוב שיש ומומלץ יותר מהסייבקסים אך אינו מתחבר לעגלה ולכן זה תלוי בכם אם הוא בכלל רלוונטי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגמים בוק פלוס ספורטיבו
    הילי
    28/01/2019

היי קובי ותודה על העזרה !!
    מצאתי מבצע שנרא ה מצוין פג פרגו ספורטיבו וקומפלטו
    2016 כולל סלקל ב2500 שח
    האם הדגמים האלה מומלצים ? מה עדיף ? תודה !!

לקביעת תור
    סגירה
    דגמים בוק פלוס ספורטיבו

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2019

שלום הילי,

לדעתי מדובר בעגלה טובה ותמורה טובה למחיר, רק לגבי הסלקל יש לי סייג כי יש תוקף לסלקלים של 6 שנים מתאריך הייצור והפסדתם חצי מהזמן הזה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על Celio - sportline
    קרן
    28/01/2019

קובי שלום.
    אנחנו מחפשים עגלה קומפקטית. לא כבדה שמתקפלת בקלות.
    המליצו לנו על ה celio sportline.
    רציתי לשאול מה דעתך על העגלה? ועל גודל האמבטיה (שנראה יחסית מאוד קטן).
    האם יש עוד דגמים שעונים על הדרישות שלנו עם אמבטיה קצת יותר גדולה?
    תודה מראש.. :)

לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת על Celio - sportline

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2019

שלום קרן,

זהו עיקר החיסרון כשרוצים עגלה קלה וקומפקטית כדי להגיע למימדים קטנים צריך לצמצם את גודל האמבטיה או הטיולון.
    לגבי העגלה אני עוד חושב שהאמבטיה שלה סבירה והטיולון קצת יותר בעייתי בעיניי. לדעתי יש לו חיסרון שהוא לא מגיע לזווית ישיבה מלאה של 90 מעלות או קרוב לכך. כמוכן התמיכת גב שלו היא מפרספקט. אם מוכנים לעלות בתקציב אז יש את מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT2 (עם אמבטיה יותר צרה) עם מושב יצוק מפלסטיק או את בייבי בוס טייגר, גם המושב יצוק מפלסטיק וגם האמבטיה לדעתי זהה בגודלה ממליץ למדוד ולבדוק, לא יצא לי להשוות בין גדלי האמבטיות שלהן. כמוכן הבייבי בוס נוחה יותר בניוד לדעתי בעיקר עם משקל של תינוק ופריטים נוספים. מצד שני יש פער של כ- 1000 ש"ח בינהן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון סולה לתינוק גבוה
    מיקה
    28/01/2019

שלום,
    יש לי טיולון סולה 2. עד איזה גיל הוא מתאים?
    בתי בת השנה וחודשיים גבוהה יחסית לגילה לא אוהבת לשבת בו.
    השאלה היא האם מידות של טיולונים 'קלילים' יותר הן מרווחות יותר? המושב רחב יותר? זוית הישיבה זקופה פחות? או שזו התנגדות לעגלה באופן כללי.

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון סולה לתינוק גבוה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2019

שלום מיקה,

קשה לדעת! האם הטיולון מולך או כלפי חוץ? בהרבה מקרים התינוקות כלפי חוץ משתגעים כי הם רוצים לראות את ההורה.
    הסולה דווקא יותר מרווח מטיולונים קלילים וגם הזווית שלו עדיפה על רובם. צריך לבדוק עם הבד מותקן נכון לפעמים אחרי כביסה מרכיבים לא נכון בצורה שגורמת אי נוחות. אולי שווה לעשות ניסוי עם מזרן עגלה איכותי כמו קומפי קוש.
    אופציה נוספת לעבור לטיולון (רק לאחר שניסית את מה שהמלצתי) וגם אז לעשות איתה בדיקה בחנות, להושיב בטיולון מספר דקות כדי באמת לקבל ממנה פידבק של מה נוח לה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה נוחה ללידה שנייה
    someone
    27/01/2019

שלום,
    תודה רבה לך על השירות המבורך שאתה מעניק. רציתי להתייעץ איתך, אני מצפה ללידה שנייה, רוצה לפנק את עצמי בעגלה נוחה ושתתאים גם להליכות מרובות בעיר עם ילד גדול יותר (בן 3). על מה אתה ממליץ? בלידה הראשונה קניתי את הבייבי גו'גר - מה שלכולם כמעט ראיתי שיש, והקיפול שלה היה פשוט על הפנים, כבדה, מסורבלת. לא יכלתי לראות אותו (את הילד) כי הידית לא הייתה מתכווננת ולא היה ניתן להחליף את הכיוון כך שהילד יהיה מולי. והוא כל הזמן צרח בגלל זה. כל הזמן הייתי צריכה להרים אותו על הידיים. יש לי ממש זכרונות רעים ממנה. שמעתי שעכשיו הם יצאו עם דגם חדש של בייבי גו'גר פרימייר שניתן להחליף כיוונים - דווקא עושה רושם טוב וחשבתי לקנות אותה. יש לציין שבהתחלה היה קשה עם העגלה הזאת אבל כשגדל - בסביבות גיל שנה היא שירתה אותי מצויין כי הלכתי איתו מלא מלא ברגל והיא יחסית יציבה בדרכים עירוניות/משובשות וגם באוטובוסים היא יציבה. וגם כשגדל רצה לראות את העולם ולא אותי אז פחות צרח. אומנם היא גדולה קצת אבל זה מגיע עם יציבות. בקיצור, אני לא יודעת מה אני מחפשת עכשיו. אני רוצה את ה-עגלה ה-מושלמת, יש דבר כזה? חשוב שתהייה יציבה מאוד - אני צריכה להרכיב עליה שניים - חשבתי על טרמפיסט (או עגלה לשניים? מה אתה חושב? הבעיה שהמעלית שלנו קטנה ולא תיכנס עגלה לשניים. אני הולכת הרבה ברגל ולא ניידת וחשוב לי שאוכל להרכיב שניים לאורך זמן הילד הגדול לא יילך ברגל הרבה הוא אוהב עדיין מאוד את העגלה שלו (יש לנו טיולון של גואי' ואני מאוד מרוצה ממנו)) משהו שיתחבר טוב, שלא יתנדנד. שתהייה צרה יחסית וקטנה כי יש לנו מעלית מאוד קטנה ושתהייה יציבה לדרכים עירוניות ומשובשות (בונים אצלנו מלא בניינים ויש מלא תשתיות משובשות!!) ושתהייה נוחה באוטובוסים מאסט! כי אני לא ניידת ושיהיה לי כיף איתה ולא אתענה איתה, שתהייה לי חוויה טובה בקיצור.
    תודה מראש על העזרה המבורכת!

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה נוחה ללידה שנייה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/01/2019

שלום,

לדעתי האופציות הן להמשיך עם הטיולון של הגדול והתינוק במנשא או לרכוש עגלה ולחבר לה טרמפיסט עמידה/ישיבה. לא הייתי ממליץ על עגלה כפולה מכיוון שמדובר בעגלות סופר גדולות וכבדות שרחוקות מלענות לדרישות שלך ובנוסף צפופות מאוד, לדעתי כלל לא יתאימו או יהיו נוחות לגיל 3.
    לגבי פרמייר, לדעתי עגלה גרועה, סופר כבדה עם אמבטיה וטיולון יחסית צרים, מעבר לנוחות בניוד וטיולון דו כיווני לא מספקת הרבה.
    הייתי ממליץ לך לבדוק את בייבי בוס טייגר, עגלה סופר נוחה לניוד גם בדרכים משובשות מאוד, קלה יחסית, מתקפלת בקלות ביד אחת ובעלת טיולון דו כיווני. לדעתי עונה ממש לכל הדרישות שלך וכמובן שניתן לחבר לה טרמפיסט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר!

someone
    28/01/2019

וואוו מעריכה זאת מאוד! תודה רבה!
    אני אבדוק על בייבי בוס טייגר
    המחירים שלה יקרים?
    רציתי לרכוש יד שנייה - כי יש גם ככה מספיק הוצאות ולא ראיתי ביד שנייה, זו עגלה יחסית חדשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

someone
    28/01/2019

מאיפה רוכשים אותה?
    אנחנו מהמרכז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

someone
    28/01/2019

אגב,
    המליצו לי על :
    1. בוגבו בי 5
    2. של מאמס אנד פאפס - דגם סולה או ארמידלו
    3. ופג פרגו או של ברבי brevi - אמרו לי שזה כמעט אותו הדבר ואין הרבה הבדל.

מה הכי מומלץ מביניהם שעונה על הצרכים שלי?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2019

שלום,

1. בי 5 עונה מעולה לדרישות שלך יש לקחת בחשבון שהיא יקרה נורא ולא הכי מושלמת לדרך משובשת.
    2. הסולה עדיפה בניוד בעיקר בדרך משובשת אך מסורבלת וגדולה יותר בקיפול בהשוואה לפליפ, לדעתי הפליפ תואמת הרבה יותר טובה את הדרישות שלך.
    3. ממש לא, ברווי סופר כבדה, מסורבלת ומיושנת ולדעתי כלל לא מומלצת. הפג לדעתי פחות תתאים לדרישות שלך כי היא כבדה מכל אלו שכן המלצתי וגדולה בקיפול.

מבין הבי או הפליפ לדעתי הבי קלה יותר, נוחה יותר בניוד אך בדרך משובשת שתיהן לא יתנו את שיא הנוחות. אם אין בעיית תקציב אז הבי עדיפה כי הפער כפול במחיר. כפי שציינתי ממליץ גם לבדוק את הטייגר שעונה נפלא לכל הדרישות שלך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה רבה

someone
    28/01/2019

היכן בודקים את הבייבי בוס טייגר? זו עגלה חדשה בשוק? מה מחירה?
    אנחנו מפ"ת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2019

שלום,

המחיר המומלץ הוא 3000 ש"ח ויש בבייבי לאב פ"ת או בייבי שיק בגבעת שמואל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2019

שלום,

המחיר המומלץ הוא 3000 ש"ח ויש בבייבי לאב פ"ת או בייבי שיק בגבעת שמואל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות עגלות סייבקס מול בוגבו
    דרור
    27/01/2019

שלום, מתלבטים בין סייבקס פריאם, סייבקס מיוס, בוגבו b5 או בוגבו קמיליאן. מחפשים עגלה שתהיה נוחה בטיולים בעיר וגם בשבילי עפר קלים. גרים בבית עם מעט מדרגות.

הוספת תגובה

דרור
    27/01/2019

בנוסף חשוב לנו מושב טיולון שמגיע לשכיבה ולישיבה זקופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/01/2019

שלום דרור,

ההבדלים כלכך קיצוניים בין הפריאם לבי או המיוס. כמוכן לקמיליון אין שכיבה מלאה. הבי והמיוס בנויות לעיר, לדעתי בעפר עם הבי עוד איכשהו תצליחו לזוז אבל גם עם מאמץ (רב או לא תלוי עד כמה עפר). הבי והמיוס קלות ונוחות לקיפול לכן לעלות במדרגות תהיה משימה קלה ומבין השניים לדעתי הבי עדיפה כי כל המושב שלה יצוק מפלסטיק בעוד שבמיוס הוא עשוי מרשת, לדעתי הפלסטיק גם תומך יותר טוב בשכיבה או בישיבה ולדעתי גם עמיד יותר עם פחות בלאי.
    הייתי ממליץ לבדוק גם את בייבי בוס טייגר, לדעתי עונה מעולה לכל הדרישות שלכם כולל לדרכי עפר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

דרור
    28/01/2019

מהן היתרונות של והחסרונות של הפריאם? ומה לגבי סל קל מומלץ לבוגבו בי ולפריאם? איפה אפשר למצוא את הבייבי בוס טייגר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2019

שלום דרור,

הפריאם עגלה שלדעתי הרבה יותר נוחה לתינוק בגלל היותה יותר מרווחת והארוכה, כמוכן הגללגים יותר גדולים ולכן יכולת הניוד עדיפה בעיקר ככל שהדרך תהיה יותר משובשת. מצד שני היא הרבה יותר כבדה והרבה יותר מסורבלת בקיפול כמו גם גדולה יותר לאחר הקיפול. אי לכך אני תמיד אומר שיש כאן מאזניים שעליהן מונחים מצד אחד נוחות התינוק מול נוחות ההורה וההחלטה בידכם מה ההעדפה שלכם.
    לגבי סלקלים כל הטובים ביותר הם סלקלים בתקן ISIZE של מקסי קוזי או ג'ואי וגם סייבקס אטון 5.

לגבי בייבי בוס תלוי היכן גרים?

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דרור
    28/01/2019

אזור ירושלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2019

שלום דרור,

בירושלים ניתן לראות את הטייגר ברהיטי אור עולם התינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת מאד זקוקה לחוות דעת דחופה
    פנינית
    27/01/2019

שלום, אני ממש לקראת לידה ו.. עדין אין לי עגלה.
    בארבעת הילדים הקודמים שימשה אותי האינגליזינה והייתי מרוצה (מלבד המחיר של תיקונים בשלדה שלטעמי גבוה מדי) אני מתלבטת מאד בין: אינגלזינה אפטיקה (4000 ללא סלקל ותיק).
    בבה קאר היפ הופ (מצאתי במחיר של 4300 כולל הכל)
    קאם פולדיו עם שלדה שחורה כולל הכל ב3000
    אני מחפשת משהו טוב, לא מופרז מדי במחיר וגם עיצוב יפה.
    אשמח לתשובה בהקדם...

הוספת תגובה

• רציתי להוסיף עוד משו..

פנינית
    27/01/2019

בעקרון די אהבתי את הבבה קאר לעומת הקאם מבחינת עיצוב, האינגלזינה אפטיקה יפה אבל עדיין יחסית יקרה למה שאני מקבלת בשני העגלות דלעיל. התבלבלתי לגמרי והייתי רוצה לדעת חסרונות ויתרונות ועל מה היית ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/01/2019

שלום פנינית,

לדעתי הסלקל של בבה קאר או קאם אינם ברמת הבטיחות הגבוהה ביותר (גם לא של אינגלזינה) כך שגם שמקבלים איתן סלקל, לדעתי זה יותר חיסרון מיתרון.

האינגלזינה לדעתי הכי נוחה לקיפול. בניוד לדעתי היא והבבה קאר די זהות, גם בנוחות לתינוק כולן מאוד מרווחות ונוחות לתינוק. אי לכך ההמלצה שלי היא לשים משקל של 9-12 ק"ג בכל אחת מהעגלות, לטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה. לאחר מכן לנסות לתפעל לבד את העגלה (לחבר ולנתק אמבטיה, טיולון או סלקל במידה ומגיע), לאחר מכן לנסות לקפל לבד, עדיף יחד עם מושב הטיולון ולסיום לבדוק ברכב.
    לאחר אלו תרגישו מה נח ונכון לכם יותר כי מבחינת נוחות תינוק הן די זהות לכן כל מה שנותר זה למצוא מה הכי נכון ונח לכם.

הייתי ממליץ גם לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה שיחד עם תיק וסלקל נמכרת במחיר של אינגלזינה ואולי פחות. היתרון לדעתי על כל ה-3 זה נוחות ניוד עדיפה, יתרון נוסף שמתחברים עליה סלקלים של סייבקס, מקסי קוזי או ג'ואי איי סייז, סלקלים עדיפים בטיחותית על אלו של המותגים שציינת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה אם אפשר...

פנינית
    27/01/2019

תודה על התשובה המפורטת, איפה אפשר לראות את העגלה שציינת באשדוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/01/2019

שלום פנינית,

יש בבייבי לאב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה האדיב...

פנינית
    28/01/2019

מאד חשוב לי שכל הריפוד כולל הגגון יהיה נשלף לכיבוס, האם זה קיים בדגם שהצעת? (בכל הדגמים שהעלתי לעיל זה קיים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2019

שלום פנינית,

בסלסה 100% יורד.
    לדעתי בבה קאר ובקאם הבד לא ניתן להורדה מהגגון (צריך לבדוק), אלו לא דברים שאני בודק בדרך כלל.
    באינגלזינה לדעתי הכל יורד אך גם הייתי ממליץ לבדוק לגבי הגגון בטיולון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד ראשון - עגלה וכסא לאוטו/סלקל
    הילה
    27/01/2019

שלום,
    אשמח שתעשה קצת סדר והמלצות בכל מה שקשור לעגלה-טיולון-סלקל-כסא לאוטו...

בנוגע לעגלה-טיולון - מתלבטים עד כמה להשקיע כרגע בעגלה חדשה משולבת עם אמבטיה וטיולון או אולי את שלב באמבטיה למצוא משהו ביד ואז להשקיע בטיולון כמו שצריך.
    חשוב לנו שיהיה נוח לתינוק אבל גם לנו ההורים, שלא תיהיה ממש קטנה ונמוכה לנו ההורים (שנינו די בגובה ממוצע)
    שיהיה עגלה קלה ונוחה לקיפול מהיר ויעיל. לא מאוד יקרה (לכיוון ה2,000-3,000 לחדשה - אזל לא שוללים בכלל בכלל את אופציית היד 2 במצב טוב) שגם האמבטיה תתקפל לגודל סביר וקטן יחסית. כרגע אין לנו רכב משלנו שזה אומר - או תחבורה ציבורית או רכב של ההורים (ואז זה מגוון רכבים במגוון גדלים).
    כמובן שהנוחות והבטיחות יותר חשובים מהעיצוב והנראות.
    המליצו לנו על הבייבי ג'וגר - הבנתי שבחינת קיפול של הטיולון שלה היא מדהימה - לא הצלחתי להבין מה אופציית הקיפול של האמבטיה שלה.
    עוד רעיון שחשבנו עליו - זה למצוא כרגע עגלה עם אמבטיה בלבד ובשלב הטיולון להשקיע בטיולון כמו שצריך נפרד (לדג' מקלארן) שמתקפל כמו מטריה.
    מה ההמלצות שלך מבחינת סוגים ודגמים של עגלות (אבטיה, משולבת, טיולון)?
    כמובן, שבסוף נלך לראות ולהרגיש את העגלות והדגמים על אמת.

לגבי הכסא לאוטו-סלקל:
    מוצר בטיחותי חובה – אנחנו קצת מתלבטים האם כדאי עכשיו להתחלה לקנות סלקל (שלפעמים מגיע יחד עם העגלה המשולבת) או שכבר עדיף לחשוב לטווח ארוך ולהשקיע בכיסא בטיחות שמתאים מגיל לידה עד גיל גדול.
    כמובן שזה שכרגע אין לנו אוטו משלנו זה שיקול כי מה שיקרה שנצטרך לפרק ולהרכיב לא מעט את הכיסא ברכבים שונים – חשוב שתיהיה הרכבה קלה, פשוטה ומהירה ובטיחותית. וכמובן שלא יהיה איזה משהו מאוד מאוד מאסיבי וכבד שנוכל לקחת איתנו ממקום למקום.
    בגלל שכרגע אין לנו צפי מתי כן יהיה לנו אוטו משלנו זה יכול לקחת גם שנה-שנתיים ואז התינוק החמוד כבר יהיה יחסית גדול בשביל סלקל.
    במיוחד ממה שאני רואה באינטרנט סלקל הוא פחות מומלץ לשימוש לזמן ארוך ודי מהר הוא כבר קטן לילד שגדל מאוד מהר חשבנו באמת להשקיע בכיסא בטיחות שנוכל להשתמש בו ליותר שנים בלי לקנות חדש.
    גם בנושא הסלקל-כיסא בטיחות אשמח להמלצות של איזה סוג עדיף ואיזה דגמים. גם פה בטווח המחירים הבינוני.

תודה רבה!

הוספת תגובה

• ועדיף לא משהו תוצרת גרמניה - עניין משפחתי...

הילה
    27/01/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/01/2019

שלום הילה,

תוצרת גרמניה יש רק מותג אחד והוא רחוק שנות אור מלענות לדרישות שלכם לדעתי!
    יש המון מותגים גרמניים שמייצרים בסין לא אזכיר אותם.

לגבי העגלות, לדעתי קחו בחשבון שאין כזה דבר לקפל עגלה יחד עם האמבטיה, כלומר ישנן עגלות שמאפשרות זאת אך זה כלכך מסורבל שאף אחד לא באמת עושה את זה, לדעתי הרבה יותר קל ומהיר להוציא את האמבטיה ולקפל את השלדה לחוד. בתחבורה ציבורות האופציות לדעתי הן לעלות עם האמבטיה והעגלה פתוחות (מקסימום לפי מה שהבנתי יהיה צורך בתשלום של עוד אדם), כמוכן בחברות מסוימות שמים את העגלה בתא המטען של האוטוס אז אין כל בעיה.
    החלק היותר חשוב זהו הטיולון.
    כמוכן אין אופציה לרכוש רק עגלת אמבטיה, מדובר במחירים יקרים שאין הגיון בלהוציא סכום גבוה למוצר שישמש רק חצי שנה.
    לעגלות חדשות ההמלצה שלי לבדוק את בייבי בוס טייגר, היא קלה, מאוד נוחה לתפעול וקיפול (חייבים להוציא את האמבטיה לפני הקיפול אך בשלב הטיולון העגלה מתקפלת יחד איתו ביד אחת).
    המחיר באזור ה- 3000 ש"ח.
    לעגלת יד שנייה הייתי ממליץ לבדוק את בוגבו בי 3 או 5, דומה לטייגר ביתרונות אך כחדשה יקרה משמעותית כיד 2 לדעתי בתקציב.
    על בייבי ג'וגר אני פחות ממליץ (לא ציינת דגם אז אתייחס לדגם הפופלארי סיטי מיני), בעיקר בגלל הטיולון שהוא חד כיווני.
    לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק ישב מול ההורה עד גיל שנה +. אני ממליץ בשלב זה לא לחשוב על טיולון, כל שלב בזמנו לדעתי.

צריך להבין שסלקל מיועד לשימוש עד גיל שנה וברוב המקרים זה הרבה פחות. מצד שני הכיסאות בנויים לגיל חצי שנה + לדעתי למרות שרובם מתאימים מלידה וזה רק בגלל שניתן להתקינם כנגד הכיוון.
    דווקא בגלל שאין רכב הייתי ממליץ לא לוותר על הסלקל, היתרון המשמעותי שלו על כיסא בטיחות זה הניידיות. כיסא בטיחות יושב קבוע ברכב ודי מסורבל להוציא ולהתנייד איתו ממקום למקום. הסלקל יכול להתחבר לעגלה וניתן להתקנה במונית אם תסעו או ברכב שכור או שקיבלתם זמני. לאור אלו אני חושב שסלקל זה דבר מושלם למי שאין רכב ותלוי בהתניידות בתחבורות שונות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

הילה
    27/01/2019

לגביי הבייבי בוס - איפה ניתן לראות אותה באזור מודיעין?
    אני רואה שהיא לא ממש נפוצה בחנויות.

האם יש לך עוד המלצות לעגלות בטווח המחירים הזה חדשות?
    שיהיו לנו עוד אופציות וכיוונים לבדוק.

יש לנו עוד זמן עד הלידה אבל רוצים לנצל את הזמל בין המבחנים לתחילת הסמסטר הבע ללכת ולראות ולהרגיש עגלות וכו' ואח"כ יחתר קרוב ללידה מקסימום להזמין מהאינטרנט.

לגבי סלקלים - עש לך המלצות לדגמים או חברות מסויימות?
    מודעים לזה שהסלקל צריך להתאים לשלד של ההעגלה אבל לפחחת שיהיה לנו כיוון.

ושוב - תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/01/2019

שלום הילה,

במודיעין היא נמכרת במורד גיליס. אכן היא לא נפוצה מכיוון שדי נגמר כל המלאי בחודש ההשקה שזה לא משהו צפוי ולכן צוצמה ההפצה למספר חנויות.
    עוד אופציה דומה זו ארמדילו פליפ XT2, היא יותר כבדה מהבייבי בוס ובאותו הטווח מחיר, במבצעים היא אפילו זולה משמעותית.

לגבי סלקלים אם רוצים לחבר לעגלות אז סלקלים של ג'ואי איי סייז או מקסי קוזי בתקן איי סייז מספקים את רמת הבטיחות הגבוהה ביותר וגם מתחברים לעגלות שציינתי.
    לארמדילו אפשר גם לחבר סלקלים של סייבקס שגם הם ברמת הבטיחות הגבוהה ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

הילה
    27/01/2019

מעולה שבייבי בוס נמכרת המורד גיליס. תכננו להגיע לשם שבוע הבא בכל מקרה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי את עניין המדרגות...

הילה
    28/01/2019

יש לנו בכניסה לבית משהו כמו 6-8 מדרגות, אין כל כך דרך אחרת לעקוף אותן.
    איך העגלות שהמלצת עליהן מסדרות עם מדרגות?

בנוסף, כרגע אנחנו גרים במקום שהתשתיות לא הכי מוצלחות ככה שמדרכות בחלקן הן לא ממש מרוצפות או סלולות - די אבנים ועפר וכו' וגם הכבישים (שנכון שלא מומלץ ללכת על הכביש באופן כללי אבל לפעמים אצלנו אין ברירה) לא סלולים ב100%.
    האם העגלות שהמלצת עליהן עמידות לאתגרים שכאלה?

בנוסף,
    קיבלתי המלצות וקראתי על עוד 2 עגלות - אשמח לשמוע את דעתך - ביבה טאי טאי ואיה בייבי טורנדו.

ושוב - תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2019

שלום הילה,

ראשית היצרנים אוסרים על עליית מדרגות עם עגלה פתוח ותינוק. הבייבי בוס וגם הבי מאפשרות קיפול ביד אחת ואפשרות נוחה לנשיאה במדרגות ביד אחת (לא בשלב האמבטיה).
    אם בכל זאת תעלו הבייבי בוס תתמודד עם זה בצורה טובה כי יש לה גלגלים יחסית גדולים. הבי תהיה קצת בעייתית וגם הבייבי ג'וגר שלה אין קפיצים בגלגלים האחוריים.
    גם בדרכים שציינת הטייגר בנויה מעולה להתמודד איתן הבי גם תוכל אך תצריך יותר מאמאץ הג'וגר בעייתי לדעתי בגלל חוסר בקפיצים.

לגבי הטאי טאי, אני פחות ממליץ כי הטיולון חד כיווני לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה+ אם בכל זאת מוכנים לוותר על טיולון דו כיווני, היא עדיפה על בייבי ג'וגר. לדעתי פחות טובה מהבייבי בוס או הבי בלי קשר לטיולון הדו כיווני.

איה בייבי טורנדו היא עגלה כבדה מאוד עם קיפול גדול מאוד, האמבטיה וטיולון לא מרווחים ודי בגודל של הטייגר (מעט יותר מרווחת מהבי) ולכן אני לא מוצא שום יתרון משמעותי בה ששוה את המשקל וגודל הקיפול שלה. לדרך משובשת ומדרגות היא תהיה טובה בגלל גלגלים גדולים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

הילה
    28/01/2019

על הבייבי ג'וגר די ויתרנו.

מה לגבי הארמדילו במדרגות ובדרכים משובשות?
    מקריאה באינטרנט והמלצות שונות נראה שהיא גם אופצה טובה עבורנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2019

שלום הילה,

היא די בסדר ולא מעבר, הגלגלים שלה קשיחים ואין מעכרת קפיצים טובה לדעתי אך היא תעשה את העבודה, לדעתי במקרים מסויימים תצריך מאמץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין כמה עגלות
    שיראל
    27/01/2019

שלום, ותודה רבה על הפורום.
    אנחנו מתלבטים בין כמה עגלות לילד ראשון בעז"ה, נשמח לשמוע מה מומלץ.
    אני די נמוכה וקשה לי לסחוב משקלים, ובעלי גבוה. אין לנו בעיות מקום מבחינת בגאז וכו (אוטו גדול). מחפשים עגלה יציבה וקלה, אבל יחסית מרווחת.
    חשבנו על -
    סייבקס מיוס - הבעיה שהעגלה, במיוחד האמבטיה, ממוקמת ממש נמוך. לבעלי זה מגיע קצת מעל הברך והוא כל פעם יצטרך להתכופף ממש. חיסרון.
    אויסטר - הזירו היתה נראית לנו מעולה, החיסרון שהטיולון רק הגב להורה. כמה משמעותי? ה-2 כבר קופצת במחיר ונראה שגם במשקל ובגודל, שווה את ההשקעה בשביל לסובב את הטיולון?
    קיבלנו גם המלצות על גואי כרום.
    נשמח לשמוע מה עדיף ואם משהו אחר מומלץ. תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין כמה עגלות

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/01/2019

שלום שיראל,

ראשית יש להבין שיש קשר ישיר בין גובה למשקל, ככל שהמוצר גבוהה יותר כך יש בו יותר מתכת, גלגלים יותר גדולים וכו' ואז המשקל מטפס. אי לכך תאלצו איפשהו להתפשר.

על המיוס אני פחות ממליץ מכמה סיבות: אין לעגלה ידית טלסקופית להורים עם הפרש גובה לדעתי זה פחות נוח, כמוכן יותר קשה לעלות ולרדת מדרכות. המושב עשוי מרשת, לדעתי דבר שגורם לבלאי מהיר יחסית.

לגבי אויסטר זירו, הטיולון חד כיווני ולדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +. יש לכך השפעות חשובות על התפתחות התינוק ולכן אני אישית לא ממליץ על עגלות עם טיולון חד כיווני.

הכרום עגלה בסיסית, המשקל סביר, הגובה סביר ולדעתי גם האיכות והמחיר שלה מצוין ביחס לתמורה שהיא נותנת.

הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר, מעט יותר גבוהה מהמיוס, יש ידית טלסקופית ומושב יצוק מפלסטיק. המשקל 8.6 ק"ג יחד עם טיולון שזה נחשב קל והטיולון דו כיווני.
    היא לא שיא הגובה אך לדעתי ממוצעת כך שזה בהחלט יכול להתאים.
    אופציות אחרות יהיו יותר כבדות לכיוון האויסטר 2 והשאלה אם זה בכלל רלווטני?

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שיראל
    30/01/2019

ניראלי שאנחנו צריכים ללכת לעוד סיבוב חנויות ולהרגיש יותר. למשל את הכרום בכלל לא ניסינו. אסתכל על הבייבי בוס. מה אתה אומר על ארמדילו פליפ xt2?
    המון המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/02/2019

שלום שיראל,

ראשית חובה ללכת לחנויות ולבדוק. כפי שאני ממליץ תמיד הבדיקה צריכה להיות לבד ללא איש מכירות לצידכם, כמובן לאחר שתידרכו אתכם באיך לתפעל את העגלות לבד.
    הבדיקה צריכה לכלול טיול בחנות ומחוצה לה עם העגלה כאשר יש משקל של 9 ולדעתי אפילו 12 ק"ג, בבדיקה הזו חובה גם לעלות ולרדת מדרגה מספר פעמים זו פעולה שביומיום תעשו המון לדעתי.
    לאחר מכן רצוי לתפעל לבד את העגלה: להרכיב ולפרק אמבטיה וטיולון, לשנות מצבים בטיולון ולסיום לנסות לקפל לבד את העגלה, עדיף יחד עם מושב טיולון ולבדוק ברכב.

הכרום מאוד בסיסית אך נותנת את רוב מה שצריך בעגלה כך שהיא אחת העגלות שנותנות הכי הרבה תמורה לכסף לדעתי.
    הבייבי בוס קלה יותר, קומפקטית יותר ונוחה יותר לניוד אך יותר יקרה.
    הפליפ דומה לבייבי בוס ברוב היתרונות אך כבדה ממנה ולדעתי פחות נוחה בניוד מצד שני במבצעים שונים היא זולה ממנה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המפורטת!

שיראל
    03/02/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה