מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כיסא בטיחות מומלץ לגיל שנהעדי12/01/2018
שלום, התייעצנו בעבר לגבי כיסא בטיחות לגיל שנה.
רציתי להמשיך ולשאול
מה דעתך על כיסאות של חברה בשם safety?
נתקלנו בכיסא שלהם לראשונה השבוע והמוכר היה מאוד משכנע ובטוח שזה הכיסא הטוב ביותר מכל הבחינות.
בנוסף יש עוד כיסא שרצינו לקבל חוות דעת עליו
Graco Nautilus Elit
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר14/01/2018שלום עדי,
המוכרים תמיד משכנעים כי זה תפקידם.
הכיסאות של סייפטי טובים אך יש טובים מהם.
המומלצים לדעתי בסדר יורד הם: צ'יקו נקסטפיט, ברייטקס מרתון או גרקו פוראבר.
הנאוטילוס לדעתי פחות מתאים לגיל שנה מבחינת הנוחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו עגלה משולבת, טובה יותרמירי11/01/2018
שלום קובי
התקציב שלי עד 2000 ש"ח ויכול לחרוג ל 3000 ש"ח.
אני מחפשת סלקל+ אמבטיה + טיולון.
מצאתי BABY SAFE DUBLIN, BABY SAFE QUANTUM, JOIE CHROM, EASY BABY NONA.
מבין הרשימה איזו עגלה נחשבת לטובה מבחינת חוזק, עמידות, קלה להרמה וקלה לקיפול .
האם ישנם עוד עגלות בתקציב שלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/01/2018שלום מירי,
לדעתי הכרום היא הטובה מכולן בתקציב של עד 2000.
אם חורגים ממש במעט אפשר למצוא עגלה של איי.בי.סי דיזיין סלסה משנתון 2017 (יהיה צורך להתפשר על צבעים) ששווה מחיר של כמעט 4000 ש"ח ונמכרת במחיר מגוחך ביחס לתמורה בשל כניסת דגמי 2018.
היא מרווחת יותר, נוחה יותר לניוד, בולמת זעזועים ברמה אחרת לגמרי, מרופדת יותר, מגיעה עם בדים איכותיים בהרבה וסל חפצים עצום. החוזק והעמידות שלה הם בליגה אחרת לגמרי מכל הדגמים שציינת.
לכן עד 2000 ההמלצה שלי היא הכרום. עד 3000/2500 ההמלצה שלי היא סלסה 2017.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאיי בי סי לא מגיע עם סלקל
מירי12/01/2018תודה על התשובה
אני מבינה שהעגלה לא מגיעה עם סל קל מתלבש על הטיולון.
אילו סלקלים מתאימים לעגלה או שאתה ממליץ לקנות כיסא בטיחות מגיל אפס. ואם כן, איזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר14/01/2018שלום מירי,
העגלה מגיעה ללא סל קל אך יחד עם מתאמים לסל קלים המובילים בעולם מבחינה בטיחותית: סייבקס, ג'ואי או מקסי קוזי שזה עוד יתרון על כל העגלות שציינת (פרט לג'ואי). לדעתי גם עם סל קל עדיין היא תעמוד בדרישות התקציב הגבוהה יותר של עד 3000ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לקשירת בוסטראני11/01/2018
היי קובי!
הגדולה בת 9, גובה 130, משקל כמעט 30.
יושבת היום הגרקו אפיקס, מחובר באיזו ועם הגב.
בשל התרחבות המישפוחה אני נאלצת להעביר אותה למושב בלי חיבור איזופיקס. יש בוסטר כלשהו שנקשר טוב יותר באמצעות החגורת בטיחות? היא תשב בין סלקל למבוגר - אני פשוט חייבת את המושב של המבוגר פנוי לחגירת מי שמאחורה. אני לא אוכל להזיז את הכסא אם יהיה עליו מושב מקובע. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/01/2018שלום,
במשקל 30 ק"ג אין חשיבות לעיגון של האפיקס לאיזופיקס, העוגנים לא בנויים להחזיק משקל כזה.
ניתן להשתמש גם באפיקס ללא האיזופיקס, בסך הכל כל הבוסטרים עם הגב פשוט יהיו מונחים והחגירה תהיה על הילדה כמו מבוגר. לא קיים בוסטר שניתן לעגן ולחגור את הילדה למשקלים האלו אבל גם אין חשש מלהשתמש בבוסטר גם ללא עיגון איזופיקס ורק עם חגירה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינטרקום דו-כיווני Hisenseאני11/01/2018
מה דעתך על האינטרקום?
דגם SC-210 עם מד טמפרטורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/01/2018שלום,
לדעתי מוצר די בסיסי ויש טובים ממנו בשוק אבל גם הכל שאלה שלום תקציב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על איזי ווקר הרוואיטליה בן יצחק11/01/2018
אנחנו זוג צעיר ומחפשים עגלה ובנתיים קצת נאבדנו בין כל הדגמים. אתמול הלכנו לשילב וראינו את האיזי ווקר הרוואי..ממש התלהבנו. עגלה קלה יחסית, מתקפלת בקלות, בגודל מושלם ונראת טוב. מעבר לזה היא נוחה נורא בנסיעה.. המחיר שלה באילת עם סל קל וטיולון הוא 3200. השאלה אם שווה לקנות עגלה ממותג לא מוכר ולהשקיע ככה הרבה? ממה שראינו ממש אהבנו אבל אולי יש בעיות שלא יודעים עליהם.. מה ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/01/2018שלום טלי,
דווקא בעולם המותג יחסית מוכר. המחיר גם מעולה.
האמבטיה בסך הכל טובה ויחסית מרווחת. הטיולון לדעתי צר והצללה פחות לאקלים שלנו. הקיפול טיפה גדול. נוחות הניוד טובה וכך גם עליה וירידה ממדרכות. לא ממליץ לרכוש אותה במחשב לשלב 2 ילדים כעגלת אחים, לדעתי בנושא הזה לא מדובר בפתרון טוב או נוח לילדים וגם לא להורה.
לגבי הסל קל מאוד תלוי איזה סל קל מגיע איתה, אם של מקסי קוזי אז מעולה ואם לא אז תלוי בחברה ובדגם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירה בין מס' טיולונים לגיל שנה.רועי10/01/2018
שלום קובי,
נצטרך לבחור בין ארבעת הטיולונים הבאים לגיל שנה כאשר המחיר פחות פקטור אלא איכות, נוחות ופרקטיות.
נשמח להמלצתך
twigy bliss
joie pact
squizz looping
Bobo uno (הרגיל, לא הדגם החדש)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/01/2018שלום רועי,
הבליס מאוד פשוט.
הפקט מאוד צר גם בגרסא הרגילה אבל בעל מחיר מאוד אטרקטיבי.
סקוויז בסך הכל טיולון טוב וכך הבובו והייתי מתלבט בינהם.
ממליץ להושיב בהם את התינוק, לטייל כמה דקות בחנות ואם אפשר מחוצה לה, לנסות לקפל לבד, לתפעל לבד ולראות במכלול הכללי איזה מהם עונה לרוב הדרישות ונח גם לכם וגם לתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קמיליון 3 מומלצת?מריה10/01/2018
שלום , חברה הפנתה אותי לכאן להתייעץ. אני צפויה ללדת במרץ
וחשבתי לקנות בוגבו קמיליון 3. חברה אמרה לי שאתה פחות ממליץ עליה ורציתי לדעת מדוע ועל איזו עגלה אתה כן ממליץ.
חשוב לי עגלה שהיא יציבה, דו כיוונית בטיולון, נוחה לתינוק, לא צפופה (לכן מראש בי 5 למשל לא אופציה) . אינני בעלת רכב אז קיפול קטן או גדול פחות חשוב. גרה בבניין עם מעלית.
אני יחסית נמוכה אז לא מעוניינת בעגלה מסיבית דוגמת סטוקי וחשוב לי שיהיה נוח להתנייד בעיר צפופה יחסית, מעברים צרים, עלייה וירידה נוחה ממדרכות וכו'. אשמח לדעת על אילו אופציות כדאי ללכת והאם קמיליון בינהן. מאוד רוצה להנות מהעגלה ולא איכפת לי להשקיע גם יותר מהממוצע.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/01/2018שלום מריה,
יש לה את יתרונותיה וחסרונותיה אבל בשורה התחתונה אני חושב שהמחיר לא מצדיק את התמורה.
היא נוחה מאוד לניוד בעיר, רוחבה סביר אך לא מהצרים.
נוחה לעליה וירידה ממדרכות, מרווחת, צלונים טובים.
הקיפול טיפה מסרובל ודורש פירוק המושב טרם הקיפול.
הטיולון והאמבטיה חולקים מסגרת משותפת ולכן לא ניתן להשתמש בשניהם במקביל (לעשות רוטציה בינהם אם יש צורך). הסל קטן ולא נגיש. עליות תיקונים לאחר שימוש יחסית יקרים. היא די עונה לדרישות שלך בשורה התחתונה.
במקביל אליה הייתי ממליץ לבדוק את הרטן VIP שמאוד דומה לקמיליון רק מספקת טיולון רחב, תומך ומרופד יותר, נוחות ניוד עדיפהף איכות בדים עדיפה וכך עליה וירידה ממדרכות, טיולון ואמבטיה נפרדים אבל היא כבדה יותר מקמיליון ורחבה יותר ב 4 ס"מ.
אפשר גם לבדוק את פג בוק S51 שצרה וסבירה בנוחות הניוד, לא נוחה בעליה וירידה ממדרכות אבל כן עונה על שאר הפרמטרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cybex או beli air 4קסניה10/01/2018
שלום מורן וקובי,
בדקתי היטב את 2 העגלות, אין כמעט הבדל, מה ששמתי לב הוא:
1) שני הדגמים איכותיים באותה מידה, שניהם מתקפלים כאשר הטיולון ב-2 הכיוונים, סל קניות ענק וגישה אליו נוחה מאוד כאשר הטיולון עם הפנים לאמא.
2) כיוון גובה ידית אצל סייבקס נוחה יותר אבל כאשר הטיולון פנים לאמא בקיפול הגגון נתקע בידית, בביילי אייר זה לא קורה.
3) פירוק וחיבור סל קל ועריסה קצת יותר נוח בביילי אייר, בסייבקס הכפתורים בצדדים קטנים מדי.
4) בביילי אייר צריך מתאם רק לסל קל, בסייבקס אותו מתאם לסל קל ועריסה אבל צריך לסובב אותו - לא נח. שתי העגלות מתקפלות עם מתאם (אין צורך להוריד).
בנוגע לארמדילו FLIP - לא הצלחתי לקפל אותה בקלות, מאוד לא נח, היא נמוכה מאוד וגישה לסל לא נוחה.
לגבי ABC בכלל לא אהבתי את העגלה, נראית כבדה ולא אלגנטית לעומת האחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/01/2018שלום קסניה,
מדובר באותה חברה ולכן המוצרים די זהים. הסייבקס יצאה מוקדם יותר ודי נכשלה בעולם ולכן לדעתי היצרן החליט למתג אותה תחת השם הסיני שלהם כדי לא לפגוע ביוקרה של סייבקס ותוך כדי שיפר כמה חלקים שהיוו תלונות. כיום סייבקס בבעלות סינית וכל היצור והפיתוח די נעשים בסין.
לכן מבין השניים הBELI עדיפה כי היא גירסא טיפה משופרת.
לגבי ארמדילו פליפ, אני מניח שבחנות ניסו למכור משהו אחר ולא הקדישו לך את הזמן ללימוד הקיפול! מבלי לפגוע, אם אלמד ילד בן 8 לקפל אותה ואקדיש לו 2 עד 5 דק' הוא יצליח לעשות זאת בקלות. דעתי שניסו להניע אתכם למוצר עם רווח גבוהה יותר.
לגבי ABC ע"פ נתוני היצרנים המשקל די זהה והBELI קלה יותר רק בכחצי קילו. אלגנטיות זה עניין של טעם אבל לטעמי הסלסה אמנם נראית יותר אגרסיבית במראה אבל הבדים הרבה יותר איכותיים ויפים. גם הגגונים טובים בהרבה ובעיקר לאקלים שלנו. יכולת הניוד ובלימת הזעזועים וגם הסל עדיפים בהרבה אבל אלו גם הדברים שיוצרים את המראה האגרסיבי. בסופו של יום את צריכה לבחור את המוצר שנח לך יותר עם מינימום פשרות בנוחות התינוק וכפי שאני מסביר תמיד, ככל שיותר נח להורה כך תהיה פשרה גדולה יותר בנוחות התינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן לתינוק מולטיפלוא או נומוצליל10/01/2018
שלום קובי,
עד שקצת קראתי בפורום על מזרנים לתינוק היה לנו ברור שנלך על האימגן של שילב וקינג קויל.
אך בשל מעכבי הבעירה שיש באימגן כעת ההתלבטות הינה בין המולטיפלואו לבין הנומו, הבנתי שהנומו קשה לעומת המולטיפלואו (אך ניתן להוסיף לנומו שכבת רכות, כמו כן, ראיתי שהמלצת להוסיף גם שעוונית מתחת למזרן).
אשמח להבין מה ההבדל ביניהם ואיזה מהם עדיף לדעתך ומדוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף נושא תו התקן
צליל10/01/2018בנוסף לזה נושא תו התקן שלנומו אין תו תקן בתוקף לעומת המולטיפלואו שיש לו תו תקן בתוקף,
זה משהו שצריך להשפיע על הבחירה שלנו ביניהם?
אני מניחה שלנומו אין תו תקן לא כי המוצר שלהם לא טוב או לא יקבל תו תקן, אני מניחה שזה בשל העלויות הגבוהות של מכון התקנים...
השאלה היא, האם המזרנים שלהם עדיין עוברים בדיקות כאלה ואחרות ע"י גוף חיצוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/01/2018שלום צליל,
עניתי באופן אישי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין אוייסטר זירו לאינגלזינה טרילוג'יגל10/01/2018
היי, אשמח לקבל עזרה בנוגע ל2 העגלות.
אני גרה בת"א, בלי חניה ובלי מעלית ויש ברשותי קיה פיקנטו. העגלה תהיה כל הזמן באוטו, בבגאז', ולא אעלה אותה איתי הביתה. הגעתי למסקנה שהכי חשוב לי זה נוחות הקיפול, שיהיה קל ומהיר ויכנס לאוטו בקלילות. צמצמנו את המבחר ל2 עגלות:
# אוייסטר זירו - קלה מאוד, מתקפלת בקלילות מדהימה (כמו הסיטי מיני) נכנסת בקלות לבגאז' הקטנטן של הפיקנטו שלי. אבל (!) טיולון חד כיווני.
# אינגלזינה טרילוג'י - טיפה יותר כבדה אבל עדיין נחשבת מהקלות, מתקפלת בקלות ממש ונשארת לעמוד כך שלא צריך להתכופף, גם נכנסת לבגאז' של הפיקנטו אבל טיפה יותר קשה להכניס אותה. טיולון דו כיווני!
כמה זה קריטי שהטיולון דו כיווני? יש איזשהו יתרון מובהק של אחת העגלות על פני השניה? יש עוד משהו שאני צריכה לשקול שלא לקחתי בחשבון?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/01/2018שלום גל,
אכן הזירו דומה מאוד לסיטי מיני מבחינת יתרונות ואף עדיפה עליה.
ואכן אני רואה בטיולון חד כיווני חיסרון עצום. מחקרים הראו שתינוקות שהיו מול הוריהם עד גיל שנה + היו משכילים יותר, דיברו בשלב מוקדם יותר, היו רגועים יותר וישנו טוב יותר, כמו כן מחקר אחר הראה שהקשר עם ההורה היה חזק וטוב יותר.
האויסטר קלה יותר, נוחה יותר לניוד וקיפול ומצד שני לאינגלזינה טיולון דו כיווני, אמבטיה מתכוונת, גב מצבים עם לחצן ולא שרוך, ייצור אירופאי ולכן הבדים ואיכות ההרכבה עדיפים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בעגלות לקראת לידה ראשונהמיכל09/01/2018
שלום, אנחנו לקראת ילד ראשון, ונשמח מאוד לעזרה בבחירת עגלה. אנחנו מחפשים עגלה שמתאימה לטיולים בעיר, קלה ולא גדולה (המעלית שלנו בבניין קטנה יחסית), עם אמבטיה שמגיעה ל-175-180 מעלות, קלה לקיפול וקלה להכנסה לבגז ולכביסה. שנינו בערך 1.70 (קראתי שזה חשוב גם) אני יודעת שהבוגבו מאוד מומלצת, אבל רציתי לדעת אם יש עוד עגלות מומלצות במחירים יותר נמוכים? תודה רבה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/01/2018שלום מיכל,
בוגבו בי יכולה להתאים לצרכים שלכם. אופציה זולה יותר בכמעט 2000 ש"ח היא הארמדילו פליפ 2XT של מאמאס אנד פאפאס. שתיהן קלות משקל, קלות לקיפול גם ביד אחת ומאוד קומפקטיות. שתיהן מאוד נמוכות וצרות אך זה המחיר של מוצר קל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה
מיכל10/01/2018תודה רבה קובי. האם יש עוד עגלות שהן אולי פחות קלות שיכולות להתאים? איזה עגלות מומלצות היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/01/2018שלום מיכל,
קלות יותר יהיו בעלות טיולון חד כיווני ואני פחות ממליץ. מלבד יתרונות הטיולונים הדו כיווניים יש להם יתרון נוסף שהמושב ניתן לשליפה ואז המשקל מתחלק לשניים ולכן הן יהיו קלות יותר אך יהיה צורך בפעולת פירוק המושב שלוקחת כ- 5 עד 10 שניות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות מגיל 0דניאל09/01/2018
היי קובי,
אנחנו מחפשים כיסא בטיחות מגיל 0 שיעמוד בסטנדרטים הכי גבוהים של בטיחות ונוחות לילדה.
כרגע מתבלטים בין הנקסטפיט של צ'יקו לבין פוראבר של גראקו.
תוכל בבקשה לחוות דעתך על ההבדלים בין השניים ועל מי מהם היית ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/01/2018שלום דניאל,
לגרקו יתרון שהוא לטווח גילאים גבוהה יותר כי הוא הופך לבוסטר.
לצ'יקו יתרון בזווית השכיבה שלדעתי נוחה יותר לתינוק בן יומו כמו גם הריפוד העוטף והנח יותר שלו. כמו כן בטיחותית הוא טיפה עדיף אך לא בהפרש משמעותי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צ'יקו נקסטפיט או סל קל קייפיט 30אורית08/01/2018
היי קובי, מה עדיף לרכוש מלידה? כיסא בטיחות נקסטפיט או את הסל קל קייפיט 30? חיבור לעגלה לא קריטי בכלל לכן אני חושבת לכיוון הכיסא...
אנו מרבים לנסוע עם הילדים בסופי שבוע נסיעות יחסית ארוכות, צריך שיהיה נוח, מרופד ובזווית מתאימה לתינוק... מה לדעתך עדיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/01/2018שלום אורית,
לנסיעות ארוכות ולפחות ב- 4 חודשים הראשונים יש עדיפות לקייפיט. כמו כן האפשרות לשלוף יחד עם התינוק מהרכב ולשאת ביד מהאוטו למיטת התינוק גם מעניק יתרון לקייפיט.
היתרון היחיד של הנקסטפיט הוא החיסכון ברכישת הסל קל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוסטר לילד בן 3אסף08/01/2018
שלום
יש לנו 3 ילדים, הגדול בן 3, שוקל 13 ק"ג.
אנחנו מחפשים לקנות לו כסא בטיחות/ בוסטר עם רתמות.
יש לנו במושב האחורי כבר סלקל וכסא בטיחות לשני הילדים האחרים.
מבדיקה שעשינו כשעברנו בחנויות כמעט ולא מצאנו כסאות שנכנסים ככסא שלישי.
היה בוסטר עם רתמות פנימיות של גואי שנכנס
ואוונפלו מאסטרו שנכנס בקושי.
ההתלבטות שלנו אז כרגע בין שניהם (אם יש אופציה נוספת שיכולה להיכנס ברוחב ככסא שלישי לא יקרה מידי נשמח לשמוע)
השאלה אם הבוסטר של גואי נחשב לבטיחותי? כי זה חשוב לנו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
אסף08/01/2018והאם כדאי להשתמש באוונפלו מאסטרו שנכנס בדוחק
(צריך לסגור את הדלת ממש בטריקה כדי שהיא תיסגר)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/01/2018שלום אסף,
בטיחותית המאסטרו עדיף. לגבי נוחות זה כבר שיקול שלכם עד כמה נח או עד כמה תסתדרו מבלי להתעצבן על הדלת שלא נסגרת או נסגרת בקושי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרון לתינוק מולטיפלואו או אירוואיאירנה08/01/2018
היי,
רציתי לדעת האם יש הבדלים בין המזרון מולטיפלאו של בייבי טק לעומת המזרון אירוואי של בייבי גב (צירפתי תמונה)
לפי מכון התקנים ולפי מה שקראתי הם בעצם מאותו היצרן
אבל לא ברור מה ההבדל בינהם? אם בכלל יש
אשמח לעזרתך תודה
תשובה
קובי סופר09/01/2018שלום אירנה,
SAME SAME DIFFERENT NAME.
מדובר באותו מזרן שנעשה תחת "מותג" אחר לרשת חנויות או חנויות מסויימות כדי ליצור בידול או בלעדיות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לאירנה
צליל10/01/2018היי,
אשמח לדעת את עלות המזרן בבייבי גב, איני מוצאת באינטרנט כל מיידע עבור המזרן הנ"ל.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אירנה10/01/2018היי ,
אני מתכננת לקנות ממישהי שקנתה ולא השתמשה ככה שאני לא יודעת להגיד מחיר בחנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/01/2018שלום צליל,
לדעתי הם הפסיקו לעשות אותו. הם היו עושים זאת לרשת בייבי קלאב (שילב היו הבעלים) שנסגרה ולא נראה לי שמותר להם להשתמש בשם הזה אבל ניתן ליצור קשר מול בייבי טק ולברר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)