מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- חוות דעת טיולון סקווזי לופינגחן11/02/2018
שלום,
אודה לשמוע חוות דעת על טיולון סקוויזי לופינג. משווק על ידי בייבי סטאר.
המון תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/02/2018שלום חן,
מדובר במוצר יחסית טוב ביחס למחירו. הוא כולל מעקה ומדרך רגליים מתכוונן שלא קיימים ברוב הטיולונים הדומים. במחירו ממליץ גם לבחון את איזי בייבי מקסי שטיפה יותר כבד אבל לדעתי נח יותר בניוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! שאלה נוספת...
חן11/02/2018המון תודה על המענה.. לסקוויזי יש אפשרות להוסיף סט גלגלים מאסיביים יותר להחלפה,האם לדעתך זה מוסיף למוצר? אבדוק את המקסי.. ראיתי ששניהם עם שרוך לשינוי הישיבה ושאתה פחות ממליץ על זה.. אשמח לדעת למה? ושאלה אחרונה ברשותך, האם המקלארן קווסט עדיף על שניהם?
המון המון תודה,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה.. מבטיחה.
חן11/02/2018תודה קובי על העזרה.. שאלה נוספת. בשיטוטיי באינטרנט עכשיו על המקסי נתקלתי בטיולון איגל של אותה חברה (אונו/איזי בייבי) מה דעתך עליו?
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/02/2018שלום חן,
לגבי הסקוויזי בהחלט יש יתרון לסט גלגלים גדולים או איכותיים יותר, הגלגלים הקטנים פחות נוחים לניוד, סובלים מבלאי מואץ וגם פחות בולמים רעידות שעוברות ישירות לתינוק, זה היתרון היחסי של המקסי מבחינת הגלגלים.
לגבי השרוך:
א. זהו מנגנון שסובל מבלאי גבוהה יותר
ב. נסו לשים תינוק בתוך הטיולון במצב שוכב ולהושיבו ותבינו כמה קשה הפעולה.
מצד שני המנגנון מקל את המשקל של המוצר
לגבי קווסט, לדעתי הוא נוח יותר לתינוק ומרווח יותר. החסרונות הם: פחות נח בניוד, גדול יותר בקיפול וטיפה יותר מסורבל בקיפול. ברוב דגמי הקווסט הגגון קטן ולא מתאים לאקלים בארץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת bg1 בייבי גולדשירלי11/02/2018
קבלתי עגלה זו ואינני מצליחה להבין,
איך מפרקים את שלדת הטיולון מרכיבים את האמבטיה לעגלה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/02/2018שלום שירלי,
ממליץ לפנות לחנות שתוכל לעזור. באם לא תמצאו ניתן לפנות לחברת הגלגל חידוש עגלות (אפשר למצוא בפייסבוק) שעושים זאת בתשלום סימלי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להבדיל בין דגם 2017 ו 2018 של פג פרגו?יוגב11/02/2018
היי קובי ותודה מראש על כל מענה,
רכשתי את עגלת פג פרגו pop up שנת 2018, ובע"ה רק בעוד כחודשיים אני צפוי לאסוף אותה מהחנות.
את אותו הדגם ואותו הצבע בדיוק היה גם בשנת 2017.
איך אני יכול לדעת שכאשר אקח את העגלה אדע בוודאות שהיא של שנת 2018? (ושלא במקרה החליטו להביא לי את של השנה שלפני...).
או במילים פשוטות, מה ההבדלים בין השנים כך שאוכל להבחין ולזהות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/02/2018שלום יוגב,
לצערי אין הבדלים וגם אין כלכך דרך לדעת מכיוון שגם דגמי 2018 שנמכרים כעת יוצרו ב-2017 ולכן גם אם תסתכלו על שנתון היצור תראו 2017 אפילו שזו קולקציית 2018. ממליץ לפנות ליבואן פופיק אולי להם יש דרך לתת הבדלים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
יוגב12/02/2018היי קובי,
בהמשך לתשובתך, האם זה אומר אבל שקולקציית 2017 יוצר בעצם ב-2016? ואולי כך כן אוכל לדעת?
ובכלל, היכן מופיע שנתון היצור על העגלות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/02/2018שלום יוגב,
כמו ברוב המוצרים כמו רכב לדוגמא תמיד בתחילת השנתון מה שנמכר כשנתון 2017 יוצר ב- 16 וכו' אבל כמובן שזה בעיקר למשלוח או שניים הראשונים ובהמשך כבר נמכר ייצור מאותו השנתון. הרי לא הגיוני שיש אפשרות כעת למכור מוצר שיוצר ב2018. הליך ייצור לוקח בין חודש לחודשיים ומשלוח עוד חודש לפחות כך שמוצרים שיוצרו ב-18 יגיעו במקרה הכי טוב במרץ/אפריל אך גם זה לא תמיד מתממש ותלוי ייצור למדינות אחרות גדולות מאיתנו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי החלפת עגלהשני11/02/2018
שלום. יש לי כרגע את העגלה של מאמס אנד פאפס אורבו 2, ואני ממש לא אוהבת אותה ומתחרטת שקניתי.
העיצוב מפריע לי וגם מרגישה לא יציבה בעיקר בכבישים ודרכים משובשות.
יש המלצה על עגלה אחרת שתיהיה נוחה לתינוקת?
(כרגע בת חמישה חודשים)
חשוב לי קיפול קל,שיהיה נוח לתינוקת, המשקל פחות קריטי אבל רצוי לא הכי כבד ולא מחיר גבוה כי גם ככה אני אפסיד כסף על האורבו שקניתי ולא בא לי להוסיף יותר מידי ככה שמחיר העגלה צריך להיות סביב ה3000 .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/02/2018שלום שני,
כפי שאני ממליץ כאן הרבה, הסולה 2 של אותו היצרן מוצלחת פי כמה וגם זולה יותר. קצת מעל לתקציב אני ממליץ על סלסה 2018 של איי.בי.סי דיזיין ואם לא רוצים לעבור את ה- 2000 אז ג'ואי כרום תיתן מענה יחסית טוב אבל נוחות הניוד שלה לא בהרבה יותר טובה בהשוואה לאורבו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על האורבו
שני12/02/2018הי תודה על התשובה,
עוד שאלה בעניין האורבו2,
בטיולון במצב שכיבה מלאה הראש של התינוקת נוטה אחורה ונמוך יותר מהגוף.
התשובה של החנות היא שככה העגלות של מאמס אנד פאפס ואין מה לעשות כי יש לזה אישור של מכון התקנים ולשלוח את העגלה לתיקון זה סתם בזבוז כי כבר כמה התלוננו על זה והתשובה זהה ובנוסף עוד נאמר שלמה אני ישים במצב שכיבה שהיא תישאר במצב שבין השכיבה לישיבה (בת חמישה חודשים כן?)
ואני לא מבינה איך יכול להיות הגיוני שאנשים בחנות מסתכלים כולל הבעלים אומרים שהראש נוטה אחורה אבל מבחינת החברה זה תקין!
ניתקלת אולי בעבר בבעיה הזאת ? זה באמת יכול להיות תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/02/2018שלום שני,
ממש לא תקין ועלול לסכן את בריאות התינוק!
אסור בתחליט האיסור שהראש יהיה נמוך מהגוף כי אז זרימת הדם יורדת לראש ועלולה לסכן את התינוק!
לא מקובלות עליי תשובות כאלו של חנויות ואני ממליץ לפנות ישירות ליבואן מיה בייבי ולדבר איתם. כמו כן בעבר שלחו לי לכאן תמונות של אורבו בהן הריתוך של המושב נסדק/נשבר ואולי זה הגורם המשפיע על המצבים. בכל אופן לא להשתמש בשכיבה עד שהמוצר לא תקין.
כמו כן ניתן גם לפנות למכון התקנים ולברר באיזה זווית המושב היה במצב השוכב ולבדוק את הזווית אצלכם אם תשובת החברה לא תשביע את דעתכם למרות שאני בטוח שמהם תקבלו טיפול טוב יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין שלוש עגלותשיר10/02/2018
שלום קובי ותודה על המענה
מתלבטים בין 3 עגלות ג'ואי כרום,איה בייבי ובייבי סייף.
חשוב שאפשר יהיה לכוון את גובה העגלה.בעלי גבוה אני נמוכה.טיולון לשני הצדדים וקיפול נוח.
תשובה
קובי סופר10/02/2018שלום שיר,
לדעתי הג'ויאי עדיפה. גם קלה, גם מתכווננת, גם נוחה לניוד ובעלת קיפול קטן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טאי טאי ביבה או סייבקס אגיסליבנת10/02/2018
קובי שבוע טוב,
מתלבטים מאוד בין טאי טאי ביבה לסייבקס אגיס. מדובר בעגלה ראשונה שנרצה לרכוש עם סל שכיבה וסלקל.
אשמח לשמוע את המלצתך, יתרונות וחסרונות לכל אחת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/02/2018שלום ליבנת,
אני פחות ממליץ על שתיהן מכיוון שאין להן טיולון דו כיווני שלדעתי זהו חיסרון ענק. בכל זאת, משתיהן הטאי טאי עדיפה בהרבה, גם קלה יותר, גם נוחה יותר לניוד, גם בעלת רוחב גלגלים צר יותר, גם יש לה מדרך רגליים מתכוונן וגם מתקפלת כאשר הבד מכונס כלפי פנים מה ששומר עליו נקי וסטרילי יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ליבנת11/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו בי 5 או מוצי IGOדנה10/02/2018
אני ממש מתלבטת בין שתי העגלות..
הייתי שמחה לאיזשהי השוואה בין השניים גם בטיולון וגם באמבטיה.. וכמובן חוות דעת חיובית או שלילית לשתיהן..
הבוגבו יפה יותר ולכן אני יותר אוהבת את המראה שלה באמבטיה.. מבחינת כובד- הרמתי את שתיהן והן דיי דומות בכובד שלהן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/02/2018שלום דנה,
הבוגבו הרבה יותר קלה ואני מניח שהרמת את המוצי כשאת מרימה שלדה בלבד ואת הבוגבו יחד עם הטיולון. תבדקי היטב שאת מרימה את שתיהן יחד עם הטיולון.
המוצי לא מציע ערך נוסף בעבור משקלה הכבד יותר כמו מושב רחב יותר והן די דומות במימדים הפנימיים ולכן אני ממליץ יותר על הבי כמ מרוויחים משקל קל יותר, נוחות קיפול וגודל קיפול קטן יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה ראשונה - התלבטות בין ארמדילו XT לבין טרילוג'ינופר08/02/2018
היי קובי,
הורים בפעם הראשונה בעז"ה ומתלבטים בין מספר דגמים: ארמדילו XT, אנגליזינה טרילוג'י או סייבקס מיוס.
חשוב לנו נוחות התינוק ,איכות נסיעה ושלא תהיה מסורבלת לקיפול אבל גם תקציב נכנס לתמונה..
מעיון בפורום ראינו שאתה ממליץ לא פעם על אי.בי.סי סלסה ונשמח לדעת מה ההיתרונות שלה על פני אלו שציינתי.
קצת פרטים - שנינו מעל 1.70 , גרים בקומה ראשונה עם מעלית ורכב מסוג טויוטה יאריס.
תודה ,
נופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/02/2018שלום נופר,
אני לא פעם מסביר שככל שהעגלה נוחה יותר להורה כמו הפליפ או המיוס כך היא לדעתי פחות נוחה לתינוק (אמבטיה צרה, טיולון צר, וכו'). כמוכן הן נמוכות מאוד שזה גם לא נח להורה ובעיקר לאשה לאחר לידה וגם לא נח או בריא לתינוק שיושב בגובה פליטות האגזוזים לעומת מושב גבוהה שמרחיק מהם. כמו כן הגלגלים קטנים מה שמוריד מיכולת ההיגוי ובלימת הזעזועים פחות טובה מה שמוריד שוב מהנוחות של התינוק בעיקר בדרכים משובשות. מצד שני ככל שניקח מוצר שיספק נוחות לתינוק, גובה, נוחות ניוד ובלימת זעזועים כך המשקל יעלה.
הסלסה מספקת נוחות ניוד, בלימת זעזועים מדהימה, גובה, מרווח, הצללה ויחד עם כל אלו משקלה יחסית סביר ולא גולש למשקלים של 13 או 14 ק"ג כמו עגלות שמספקות את היתרונות האלו. כמו כן הקיפול שלה די נח וסביר בגודל ולכן אני נוטה להמליץ עליה למי שיכול להתמודד עם טיפה יותר משקל וגודל הקיפול.
בין העגלות שרשמת, לדעתי הפליפ מוצלחת יותר מהמיוס והטרילוג'י תהיה יותר נוחה לתינוק מבחינת מהרווח הפנימי אבל פחות נוחה לניוד ולעליה וירידה ממדרכות, כמו כן הסל של קטן ולא כלכך נגיש ולסיום הסל קל היחיד שמתחבר עליה לדעתי לא מומלץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות נוספת
נופר13/02/2018היי,
קודם כל תודה על התשובה!!!! הלכנו לראות את העגלה סלסלה ובאמת התרשמנו ממנה.
עדיין רצינו לשמוע את דעתך על עגלת אוקרו של מאמס אנד פאפס בהשוואה לאינגליזינה ולסלסלה.
ושאלה נוספת-האם זה בריא לתינוק לישון באמבטיה ולא בעריסה בחודשים הראשונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/02/2018שלום נופר,
על האוקרו אני לא ממליץ מכיוון שאם אני משווה לארמדילו פליפ XT אנחנו נקבל נוחות ניוד עדיפה אבל משקל כבד בהרבה ועדיין מושב טיול ואמבטיה סופר צרים. לאור זאת אני לא רואה שום סיבה מוצדקת לרכישתה ובעיקר שהיא לא תואמת לדרישות שלכם.
הסלסה בהשוואה אליה מספקת נוחות ניוד עדיפה יותר, משקל קל יותר ומושב ובעיקר אמבטיה רחבים יותר שזה יותר למי שיתן לתינוק לישון בה בחודשים הראשונים.
האינגלזינה קלה יותר מכולן וקטנה יותר לקיפול, מרווחת כמו הסלסה אבל לדעתי פחות נוחה בניוד ולעליה וירידה ממדרכות, כמו כן הסל שלה קטן ולא נגיש. חיסרון נוסף לחלק קטן (אלו שירצו לחבר סל קל לעגלה) הסל קל היחיד שמתחבר אליה פחות טוב מאלו שמתחברים למאמאס או לאיי.בי.סי.
מבחינת שינה באמבטיה, בריא מאוד ויש המון תינוקות שמעדיפים ולא מסוגלים לישון בשום מקום אחר. האמבטיה נותנת חמימות שאין בעריסה או מיטה וגם סגורה יותר וגורמת לתינוקות הרגשה של רחם (בעיקר שהגגון מכסה ואפילו שאין שמש, הוא מזכיר את הבטן מבפנים). לכן לא מפתיע אותי שאני שומע מהורים רבים שרק באמבטיה התינוק נרדם.
החיסרון היחיד שיש לקחת בחשבון, ברגע שהאמבטיה תהיה קטנה (וזה היתרון העצום של הסלסה והאינגלזינה) יהיה קשה להעביר למיטה אבל בגילאים מאוחרים יותר זה יותר פשוט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף מויס או בי5?שירן08/02/2018
קובי שלום,
אחרי הרבה התלבטויות נשארתי בגדול עם בוגבו בי5 או סייבקס מויס.
)מתכוונת לרכוש גם אמבטיה וגם את הטיולון)
אשמח שתייעץ לי מה עדיף?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/02/2018שלום שירן,
אני יותר ממליץ על הבי אבל היא יקרה יותר.
לדעתי נוחה יותר לניוד ובעיקר לעליה וירידה ממדרכה.
הבי נוחה יותר לקיפול והיתרון הכי גדול לדעתי הוא שתמיכת הגב בבי היא קשיחה ולא רכה כמו במיוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל ג׳ואי או סייבקסירון07/02/2018
שלום קובי
רציתי לדעת לגבי סלקל של ג׳ואי כרום אם לקנות אותו יחד עם העגלה המשולבת או לקנות של סייבקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמח ממש לתשובה
ירון09/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/02/2018שלום ירון,
לג'ואי וגם לסייבקס מספר דגמים ולכן לא אוכל להמליץ ללא הדגם.
מה שכן אוכל לרשום שהדגם הכי מומלץ של סייבקס לדעתי הוא אטון Q ושל ג'ואי הוא ה I-GEMM, לסייבקס יתרון קל בבטיחות יחד עם בסיס, ללא בסיס רמתם זהה. הסייבקס יקר משמעותית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני ואשתי מתלבטים בין מספר עגלותקובי סופר07/02/2018
היי קובי,
קודם כל המון תודה על הזמן שאתה משקיע, הידע וההכוונה.
זה מאוד מוערך !
אני ואשתי מתלבטים בין מספר עגלות -
אינגליזינה טרילוג'י, מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT2 וסייבקס אייריס אם אייר.
מבחינת צרכים ופרטים יבשים - אני ואשתי גרים בבניין בקומה ראשונה עם מעלית, חניה במרחק של מטרים ספורים מהכניסה עם דרך סלולה \ מרוצפת.
יש לנו קיה פיקנטו (כרגע, בעוד מספר חודשים ככל הנראה נחליף לסיאט איביזה או מקבילה).
אשתי בגובה 1.62 ואני בגובה 1.80.
ככל הנראה פחות נצטרך נסיעה בשטחים קשים ויותר חשוב לנו משקל, יכולת קיפול, קלות היגוי ונוחות התינוק.
ערכתי השוואה בין ה3 וכיום מחיריהן של הפליפ ושל הטרילוג'י זהים (כ3000 ש"ח) ושל הסייבקס כ1000 ש"ח פחות.
ראיתי שרשמת בעבר שהחסרון הגדול של הסייבקס הוא חוסר היכולת להשכיב ב(קרוב ל) 180 מעלות אבל ראיתי סרטון שמדגים דווקא שזה כן אפשרי .
הבדלים "משמעותיים" אחרים הם הגלגלים של הפליפ שיותר עמידים, יכולת הקיפול הכי קלה היא של הטרילוג'י אבל אין לה ידית מתכווננת.
כל היתר די זהה - משקל דומה מאוד, לכולם כיסא מתהפך וכו'.
הסייבקס פחות יפה (אבל זו דעה אישית וגם אמורה פחות להשפיע בבחירה, לדעתי).
אשמח לשמוע מה דעתך,
איתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/02/2018שלום איתי,
לגבי הסייבקס, הזווית שראית נראית כמו 180 אבל יש שקע בין הגב לישבן. יש להם דגם חדש שמחליף את האייריס שנקרא בלאוס והוא כבר עדיף וטיפה יותר יקר. כמובן שביחס ל2 האחרות הסייבקס היא הגדולה ביותר לקיפול והמסורבלת ביותר לתפעול ולכן אם היא קרוצת לכם ממליץ להתנסות בכל האופציות של הקיפול והתפעולים השונים ולראות אם היא מתאימה לכם.
לגבי טרילוג'י, היא הכי נוחה לקיפול, המרווחת ביותר, מיוצרת באירופה ולכן איכות ההרכבה והחומרים טובים יותר. מצד שני הכי פחות נוחה לניוד לדעתי והסל קל שמתחבר אליה לדעתי לא מומלץ.
לגבי הפליפ, לדעתי עם תרגול הקיפול שלה די קל כמו הטרילוג'י, בנוחות הניוד היא בין לבין, גודל הקיפול קטן משמעותית מהסייבקס ולא גדול בהרבה מטרילוג'י.
לדרישות שלכם מהשלוש הייתי ממליץ להמתקד יותר בטרילוג'י ובפליפ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
איתי07/02/2018מעולה, תודה רבה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
איתי10/02/2018היי קובי,
שמנו לב שהעריסה והטיולון יותר קשיחים בטרילוג'י מאשר בפליפ.
מצד אחד מרגיש שעדיפה רכות מבחינת נוחות לתינוק, מצד שני הבנתי שדווקא קשיחות חשובה
אשמח לשמוע את דעתך,
איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות המשך (2)
איתי10/02/2018ראשית, למען יתר קוראים הפורום שרוצים את ההשוואה בין הטרילוג'י לXT2 -
ככל הנראה נרד מהפליפ XT2 ,למרות שביחס לאינגליזינה יש לו גלגלים גדולים יותר \ עבירות טובה יותר, מזרן אמבטיה יותר עבה \רך, מדרך רגליים ארוך יותר, ידית טלסקופית שחשובה לי כי לפעמים אני מרגיש שאני נתקל בהליכה בתחתית הטרילוג'י בחנות וסל נשיאת חפצים גדול משמעותית שקל יותר לגשת אליו.
לאינגליזינה יש אמבטיה גדולה יותר (משמעותית) וחופה (עבור צל) גדולה משמעותית. והקיפול שלה נוח פי כמה.
החלטנו שאלה יותר חשובים לנו.
-------------
שנית, עוד מס' שאלות ברשותך -
קראתי על הABC דיזיין והסתקרנתי. נלך לראות את הסלסה 4 והממבה פלוס השבוע (למרות שאנו מחפשים עגלות סביב המחיר של 3000 ש"ח).
הבנתי שאחד החסרונות של דגם הסלסה הוא חוסר היכולת להשכיב ב180 מעלות אבל יש כרית שמאפשרת את זה - האם יש דגם ספציפי או שם לכרית הזו ? היכן ניתן לרכוש אותה ומה עלותה אם ידוע לך?
את דגם הממבה פלוס לא הצלחתי למצוא בזאפ - אם אתה מכיר טווח מחירים וחנויות באזור המרכז אשמח לקבל.
האם יש הבדלים משמעותיים בדגמי 2 העגלות הנל (של ABC דיזיין) בין דגמי 2016-2017 \ 2018 ?
קראתי בפורום גם שלאינגליזינה יש דגם בשם קוואד שלדעתך הוא יותר מומלץ מהטרילוג'י. אני רואה שעכשיו הוא נמכר בהנחה בשילב ב2500~ ש"ח (חבל רק שרק ב2 צבעים מכוערים, לטעמי). אשמח להבדלים העיקריים בינו לבין הטרילוג'י לדעתך.
אם אני זוכר נכון האמבטיה של הקוואד ושל הטרילוג'י זו אותה אחת. האם יש הבדל משמעותי ביניהן (מבחינת גודל ופרמטרים חשובים אחרים) לבין זו של הסלסה?
ושאלה אחרונה (שנוגעת לקושי-רכות האינגליזינה) -
הבנתי שיש אפשרות לרכוש כרית \ מזרון הן לאמבטיה. יש דגם מומלץ \ ספציפי ?
אני יודע שלטיולון המלצת על קומפי קוש. האם זה מומלץ גם עבור הטיולון של אינגליזינה ומה מומלץ עבור האמבטיה?
המון תודה והערכה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/02/2018שלום איתי,
לגבי הקשיחות, אין בזה יתרון והמטרה של הקשיחות לצמצם סכנת חנק כאשר התינוק על הבטן, היות וזו עגלה ותמיד התינוק מולכם אין לדעתי צורך בקשיחות שלדעתי פחות נוחה לתינוק ולכן אני ממליץ שאם הולכים על האינגלזינה לרכוש מזרן לאמבטיה (יש אוניברסליים ויש מקורי). לגבי מזרן לטיולון הקומפי קוש מצוין לאינגלזינה.
לגבי סלסה, אין לה שכיבה מלאה ויש מזרן יעודי של היצרן שיגיע בהמשך השנה לארץ, כרגע לא נמכר בישראל.
הממבה פלוס מציעה מושב כמו של הסלסה עם לחצן שגם מאפשר שכיבה מלאה ובכך נהנים מכל היתרונות של הזוויות אבל גם מקבלים בשל כך מוצר הרבה יותר כבד.
היא נמכרת מעל ל- 4 אלף לדעתי.
לגבי הקוואד לדעתי היא עדיפה על הטרילוג'י, האמבטיות די זהות אבל לדעתי מה שחשוב הוא המושב שבקוואד לדעתי הוא יותר תומך וגם יכולת הניוד עדיפה וכך גם בלימת הזעזועים. מצד שני היא כבדה יותר והרבה יותר מסורבלת לקיפול ולכן לא מתאימה לכל אחד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בבחירת כסאות בטיחות לילד בן שנהאולה07/02/2018
קובי שלום,
אנחנו עם ילד בן שנה (רזה יחסית) שכרגע יושב בסלקלים שמורכבים בשני הרכבים שלנו. מאוד מתלבטים ומבולבלים מההיצע הרחב והדירוגים וחוות הדעת הרבות שיש... רוצים לרכוש 2 כסאות בטיחות לרכב העיקרי ולרכב המשני. התקציב הוא לא בלתי מוגבל, אם כי חשובה לנו מאוד הבטיחות ונוחות הכסא. פרט נוסף, אנחנו מצפים לילד נוסף (שישב בסלקלים).
כרגע חשבנו לקנות את הגראקו size 4me עבור הרכב העיקרי - מה דעתך? ולגבי הרכב המשני ממש לא יודעים - הציעו לנו 1) איבנפלו סונוס (לא יודעת אם יש לו מצבי שכיבה וכמה מומלץ, 2) קוסקו סנרה (נראה לי מדי פשוט ולא נוח ולא יודעת אם יש לו אפילו הגנות צד..), 3) ג'ואי steadi או טילט (שהוא הכי פשוט).
ממש אשמח לחוות דעתך על דגמים אלה או הצעה לדגם מומלץ אחר כמובן.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/02/2018שלום אולה,
הגרקו כסא מצוין כאופציה ראשונה במחיר די סביר.
הוסנס אופציה טובה ככיסא זול כי רמת בטיחות גובהה וכנ"ל לסנרה שטיפה פשוט יותר. אפשר גם לבדוק את הטריומף של אוונפלו שמחינת נוחות עדיף על שניהם אבל טיפה יקר יותר.
לגבי ג'ואי אני פחות ממליץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי עגלה לילד ראשוןמורן06/02/2018
היי קובי,
אני בהתלבטות לגבי עגלה הסתכלתי על הארמדיליו xt2 , על המיוס והפריאם. אני מחפשת עגלה שתהיה מצד אחד לא רחבה מדי וקלה לקיפול, שהקיפול יהיה עם הטיולון, שהיה יציבה מספיק ושתחזיק לאורך שנים. כמעט הייתי סגורה על הארמדילו אך כרגע מתלבטת כי אני מפחדת שהיא צרה מדי ולא תהיה נוחה לילד בחורף. יש עגלה שעונה על הקריטריונים והמושב בה והאמבטיה יותר מרווחים? אין לי בעיה להשקיע רק שבאמת שיהיה שווה את זה.
תודה מראש, מורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/02/2018שלום מורן,
מה שאת מתארת זו בדיוק הבעיה בבחירה.
ככל שהעגלה תהיה מרווחת יותר ונוחה יותר לתינוק כך המשקל יעלה ולהפך ולכן צריך להלחיט אם מוכנים עבור נוחות התינוק "לסבול" משקל כבד יותר. חשוב לציין שכל עוד לא גרים בקומה גובהה ללא מעלית עניין המשקל לדעתי לא צריך לשחק תפקיד כי אז ההרמה והרגשת המשקל יתבטאו רק בהרמה לרכב ולא מעבר, עניין שלוקח מספר שניות. חזרתי כעת מגרמניה ולא ראיתי מיוס אחת ולא ארמדילו אחת, מה שכן זה בעיקר עגלות ענקיות ומרווחות לתינוק ולניוד כי שם המנטליות היא קודם כל התינוק ונוחות הניוד ורק בסוף נוחות ההורה וזה בניגוד גמור לישראל.
הפריאם שונה לחלוטין מהשניים. המיוס לדעתי פחות טובה מהארמדילו וכן הארמדילו מאוד צרה ולכן נוחות התינוק תהיה בה יחסית מוגבלת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות לגבי עגלה לילד ראשון
מורן08/02/2018היי, תודה על התשובה המהירה.. בהחלט נתת לי נקודה למחשבה לגבי המשקל!
ובכל זאת תוכל לפרט על הפריאם? מושב הטיולון מספיק מרווח? שווה את המחיר שלה?
בנוסף ראיתי שיש את העגלה GoodBaby maris שנראית לי גם מתאימה רק שלא הצלחתי למצוא פרטים אם היא מספיק מרווחת ונוחה לילד.
תודה מראש, מורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/02/2018שלום מורן,
הפריאם בהחלט מרווחת ונוחה לתינוק ולכן משקלה יחסית כבד.
לדעתי מחירה הגיוני אך אפשר במחיר די דומה ומשקל די דומה לבדוק את עגלות הרטן שלדעתי עדיפות או איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס.
המאריס לא מוצלחת, הדגם הופסק להיות מיוצר ולא מזמן הוצגה מאריס 2 ששיפרה המון חסרונות שהיו בדור הראשון ולכן אני פחות ממליץ ללכת על דגם זה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין בוגבו לסלסהדנה06/02/2018
היי קובי כבר פניתי בנושא ועוד מעט בעלי יזרוק אותי מהבית אחרי שסגרנו את הסלסה החדשה בחנות, שיניתי לבוגבו קמיליון. ההזמנה כבר נמצאת בחנות. בזמן האחרון שוב מתלבטת.. אני רואה הרבה הורים ברחוב מעמיסים את הסל למטה גם אם זה תיק בית ספר של הילד הגדול ובבוגבו במנח אמבטיה אין מצב לשים אין מספיק מרווח. זה לא נראה לי קריטי בהתחלה אבל עכשיו אני חושבת שזה דיי חסרון.. ודבר נוסף העגלה עד 17 קג בעוד שסלסה עד 25? ראיתי מקומות שרשום עד 25 וחלק עד 18...מה הנכון? הבכורה תמיד היתה אחוזון 90 מניחה שגם הילד הבא יהיה לא קטן.. שוקלת להחזיר את ההזמנה לסלסה וזהו..
ושאלה נוספת מה דעתך על עגלת בבה קר? הדגם שבקובץ המצורף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/02/2018שלום דנה,
לגבי הסל, זה נכון שמעמיסים עליו המון ומניסיון זה גדל שיש 2 ילדים (עוד לא יודע איך זה עם 3). בנוסף כשאין סל גדול אני רואה הרבה שמשתמשים בפתרון של תליית ווים שלדעתי זה דווקא מסכן את התינוק ופוגם ביציבות העגלה.
לגבי המשקל. נתון היצרן זה עד 25 ק"ג ולכן זה הנתון המדויק, יחד עם זאת חשוב לציין שמכון התקנים בישראל בודק רק עד 15 ק"ג ולכן בתקן הישראלי סביר שהיא מאושרת 15 ק"ג אבל בתקן האירופאי 25 ק"ג ולכן לדעתי אין בעיה להשתמש עד 25 ק"ג.
לגבי הבבה קאר, לדעתי פחות מוצלחת מהשניים, יש לה בעיקר עיצוב מרהיב ואמבטיה ענקית אך היא כבדה משמעותית ופחות נוחה לניוד באופן משמעותי ובנוסף מאוד קשה לעלות ולרדת איתה מדרכות יחד עם תינוק בתוכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת מוצי IGO או אינגלנזינה טרילוגי?הדס05/02/2018
שלום,
מתבלטת בין 2 העגלות, הריון ראשון. אשמח לקבל חוות דעת על 2 העגלות. המון תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/02/2018שלום הדס,
מדובר ב2 עגלות שמנוגדות מאוד אחת לשנייה ולכן אם תצייני דרישות ודברים חשובים יהיה יותר קל לי לכוון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
הדס07/02/2018היי שוב :)
אני גרה בבניין עם מעלית ויש לי רכב משפחתי.
כך שבגדול חשוב לי לשמוע על יתרונות וחסרונות של כל עגלה כיון ששמעתי על שתיהן הרבה.
חשוב לי שהעגלה תהיה יציבה ובטיחותית ונוחה לתינוקת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/02/2018שלום הדס,
שתיהן פונות לקהלים שונים.
המוצי פונת להורים שמחפשים מוצר טרנדי עם מראה ייחודי ומרשים ולעומת זאת מוצר כבד ומסורבל ללא ערך מוסף מעבר לעיצוב.
האינגלזינה מצד שני פונה לפרקטיות עם קיפול מהיר ביד אחת, כמו גם גודל מאוד קומפקטי לאחר הקיפול. מצד שני היא פחות נוחה לניוד בגלל גלגלים קטנים יחסית.
יציבות תקבלי כמעט בכל עגלה בשוק כמובן שככל שהמשקל עולה כך גם היציבות תהיה טובה יותר.
הבטיחות זהה בשני החברות בגלל דרישות התקנים בעולם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטורנדו
הדס09/02/2018תודה! ומה דעתך על הטורנדו של איה בייבי בהשוואה לאחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/02/2018שלום הדס,
לדעתי זה כבר לרדת ברמה מכיוון שמדובר במוצר סיני שהוא פיתוח סיני, לדעתי כמו המוצי היא כבדה ויחסית צרה. היתרון היחיד שלה הוא במחיר ולא מעבר אבל גם במחירה יש אלטרנטיבות טובות יותר לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה :)
הדס14/02/2018תודה רבה קובי.
שאלה נוספת ויותר מפורטת-
הגובה שלי 1.58 ושל בעלי 1.70 , מבחינת רכב לא מוגבלים במקום ויש מעלית בבניין.
חשוב לי כפי שאמרתי שהעגלה תהיה נוחה לתינוקת ויציבה.
התקציב שלנו עד 4500 ש"ח
שמעתי תגובות טובות גם על אינגלנזינה/ מוצי איי גו/ מאמס אנד פאפאס אורבו וארמלידו
מה דעתך? והאם יש לך עגלה נוספת שיכול להמליץ לנו עליה?
שוב המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר15/02/2018שלום הדס,
המוצי לדעתי כבדה מבלי לתת ערך מוסף לכך פרט אולי לעיצוב ונוחות ניוד אבל האמבטיה והמושב יחסית צרים ומעגלה כבדה הייתי מצפה שתהיה סופר מרווחת לתינוק.
האורבו לא מוצלחת בגלל גלגלים קטנים, דגם הסולה של אותו יצרן זול יותר, מציע אמבטיה וטיולון די זהים ונוחות ניוד ואמינות טובים יותר.
ארמדילו מציע בעיקר יתרון להורה בקיפול, גודל הקיפול והמשקל ומצד שני פחות מרווחת ונוחה לתינוק.
אינגלזינה בדומה לארמדילו רק מרווחת יותר לתינוק ומצד שני פחות נוחה לניוד בהשוואה לשאר העגלות (אם לא כוללים את האורבו).
היות ויש רכב מרווח ואין צורך לשאת את העגלה יותר מדי אפשר לדעתי אפשר לבדוק את אינגלזינה קוואד אשר מרווחת ונוחה לניוד אבל טיפה כבדה, פג פרגו בוק פלוס אשר מרווחת ומציעה נוחות ניוד סבירה, איי.בי.סי דיזיין אשר מרווחת וסופר נוחה לניוד וגם יחסית סבירה במשקל וגודל הקיפול, הרטן וי.איי.פי, טיפה כבדה אבל הכי נוחה לתינוק וגם בניוד אחת הטובות ביותר שיש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההתערבות בשרשור, אבל..
חנה10/02/2018אשמח מאד להסבר על האינגליזינה- מה זה אומר שהיא פחות נוחה לניוד?
האם זה פחות נוחה לנסיעה כשהתינוק בה? או לניוד כשהיא מקופלת? תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/02/2018שלום חנה,
הכוונה היא לנוחות נסיעה יחד עם תינוק כשעגלה פתוחה.
ממליץ לשים בכל עגלה טרם הרכישה משקל של 9 ק"ג, לטייל איתה בחנות ומחוצה לה ולנסות לעלות ולרדת מדרכה ובכך להרגיש את נוחות הנסיעה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)