מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה איזי ואקר האם מומלץ?בוגו02/10/2017
שלום
רציתי לשמוע המלצות שלך לגבי עגלה איזי ואקר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/10/2017שלום,
לדעתי פחות מומלצת. האמבטיה יחסית צרה, התפעול מעט מסורבל ואני חושב שיש אלטרנטיבות טובות יותר בסגנון כמו הטרילוג'י או ארמדילו פליפ XT2.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון רחב וארוך לתינוק בן 10 חודשיםשיר02/10/2017
היי לתינוק בן עשרה חודשים ארוך ורחב מתלבטת בין טיולון מינט טיולון זירו וג'ואי לייטרקס מחפשת טיולון רחב מספיק וארוך שיהיה לו נוח על איזה מהם אתה ממליץ?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר02/10/2017שלום שיר,
כולם פחות או יותר דומים בפונקציות ולכן אני ממליץ לגשת לחנויות עם התינוק ולבדוק היכן נח לו יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארמדילו פליפ רק טיולוןהגר02/10/2017
שלום קובי
האם ידוע לך היכן ניתן לרכוש ארמדילו פליפ טיולון בלבד? עדיפות לדגם הישן של הפליפ.
תודה, הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר02/10/2017שלום הגר,
לא ידוע לי, אפשר לבדוק מול היבואן מיה בייבי.
לדעתי ראיתי הטוילנד בכפר סבא לא מזמן ושווה לבדוק מולם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התבלטות בין כמה עגלותאורית02/10/2017
שלום קובי,
אנחנו מתלבטים בין כמה עגלות ונודה לך מאוד אם תוכל לייעץ
מה שחשוב לנו:
ידית אחת, סל קל אמבטיה וטיולון שמתחברים לשלד, משקל קל, נוחה להליכה ונוחה לתינוק. (וכמובן מחיר שפוי)
האופציות שראינו:
1. graco evo
2. tay tay
3. joie
4. eagle
5. cybex iris
המון תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר02/10/2017שלום אורית,
לדעתי מבין כולם הג'ואי כרום נותנת את התמורה הכי טובה ביכולת ניוד, טיולון מרווח, קיפול נח, סל גדול ומחיר שפוי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה!!
אורית02/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן לול- המלצה לתינוק אסמטינעמי01/10/2017
קובי שלום, הבן שלי בן חצי שנה אסמטי. רציתי לרכוש מזרן לול שיהיה לשימושו הבלעדי בגן הילדים ולא מזרן ספוג פשוט כפי שמשתמשים שם. האם תוכל להמליץ לי על מזרן שמתאים ללול פלסטיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/10/2017שלום נעמי,
בניגוד למיטות ללול אין כלכך אופציות זה או מזרן עם ציפוי שעוונית או מזרן עם ציפוי בד רישתי שלדעתי עדיף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות יד שניה בפחות מ-1000תכף אמא..01/10/2017
שלום קובי :)
אז הקטנטנ/ה בדרך ואנחנו מחפשים לקנות יד שניה. רוצים בפחות מ1000. אבל עדיין רוצים שיתאים לנו ולתנאים שלנו..
שתהיה קלה במשקל, וגם קלה לקיפול. ושיהיה אפשר לנתק את הסלקל בקלות (כי אולי נצטרך להתנייד באוטובוסים וכו).
ועדיף משהו עם אמבטיה שיהיה אפשר לישון בה. (וכמובן נוחה ובטיחותית לתינוקי).
קיבלתי כמה הצעות של יד שניה, אשמח לשמוע את חוות דעתך אם זה מתאים או לא..
mamas and papas דגם sola
bebe comfort דגם strety
אייה ביבי טורנדו
איזי ביבי נונה
BABY SAFE
ביבה ביבו
ועוד שאלה, אם מישהו היה מוכר לכן יחסית בזול (באיזור 600) עגלה שנקנתה לפני 7 שנים והיתה בשימוש 3 שנים. היית ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/10/2017שלום,
אני פחות מכיר את מחירי השוק של יד שנייה ולכן קשה לי להמליץ.
מהדגמים שרשמת הסולה לדעתי היא השילוב הכי טוב בין נוחות התינוק לנוחות ההורה והכרותי איתה מדובר בעגלה בעל כושר הישרדות מעולה כך שבתור יד שנייה זו המלצתי.
לגבי העגלה ב-600 תלוי באיזו עגלה מדובר וזה פחות משנה כמה שנים הייתה בשימוש אלא יותר חשוב כיצד שמרו עליה. בכל אופן בעגלות יש שנייה אני ממליץ לעשות יישור קו ולפנות לחברת הגלגל שיחדשו את העגלה, העלות סימלית ולדעתי שווה כל שקל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי עגלה משולבתטל01/10/2017
שלום,
הגענו לשלב בחירת העגלה. בגלל בעיות גב שלי אני מחפשת עגלה שתהיה גבוהה *יחסית (גם הטיולון, נגיד בייביגוגר לא מתאימה בהקשר הזה)+קלה מבחינת משקל+ נוחה לקיפול+יציבה+עדיפות גבוהה לטיולון לשני הכיוונים.
עד עכשיו ראינו את הבייביגוגר שירדה מהפרק בגלל גובה הטיולון והעובדה שלא מסתובב, את סטוקי ומוצי שירדו מהפרק בגלל המשקל שלהן את האינגלזינה קוואד שירדה מהפרק גם בגלל משקל. בנוסף ראינו את האויסטר שנראה שמתקפלת טוב אבל הטיולון לא מסתובב ואת האינגלזינה טרילוגי שלגמרי נמצאת כרגע בראש הרשימה.
(קיבלתי על הטרילוגי חוות דעת טובות אבל מראש חששתי מהגלגלים הקטנים ועכשיו גם קראתי כאן על עניין בלימת הזעזועים)
האם יש עגלה נוספת שתעמוד בקריטריונים שלי שלא הזכרתי את שמה?
האם אויסטר זירו יציבה יותר? (אם כן- אולי שווה לוותר על סיבוב הטיולון למען יציבות)
תודה רבה!!
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/10/2017שלום טל,
די קשה למצוא מוצר שיענה לכל הדרישות כי עגלה גבוהה בדרך כלל כבדה ובעיקר אם יש לה טיולון דו כיווני. הטרילוג'י הכי קרובה לענות לתנאי המשקל והגובה סביר אבל אכן לדעתי היא פחות נוחה לניוד אבל אם ההליכות הן עירוניות בסך הכל היא תעשה את העבודה.
אני פחות ממליץ על הזירו כי הטיולון חד כיווני. כמו כן עגלות קלות הן פחות יציבות מעגלות כבדות אבל היות והכל עובר מכוני תקנים כל העגלות יציבות כל עוד לא מעמיסים משקלים שלא צריך להוסיף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך...
טל01/10/2017תודה רבה!
אני מניחה שתיק עגלה סטנדרטי במשקל סטנדרטי עומד בקריטריונים של דברים שהעגלה יכולה לשאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר02/10/2017שלום טל,
בתכלס לא! היצרנים ממליצים כלל לא לחבר תיק עגלה.
ושוב ככל שהעגלה יותר קלה כך העמידות שלה פחותה ובעיקר כאשר שמים תיק. משקל התינוק + המשקל בסל (אם יש) אמורים לאזן אך זה לא תמיד קורה כי ההורים נוטים לחבר תיק, ווי תליה ועליהם שקיות עמוסות בקניות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלה לילד ראשוןהודיה01/10/2017
היי.
מתלבטים בין עגלה של peg perego לבין baby goger ארבעה גלגלים. אין לנו מושג איזה דגם עדיף בעגלות של פג. יש המון דגמים.
הדרישות הן: עגלה גבוהה (שנינו מעל 1.80), גלגלים יציבים ונוחים שלא כל אחד הולך לכיוון אחר, טיולון שיכול להתאים גם לילד גדול, ועגלה נוחה שהחלקים מתרכבים עליה בקלות, מתקפלת בקלות ונכנסת לתא מטען של רכב קטן יחסית.
נשמח להמלצות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/10/2017שלום הודיה,
אני פחות ממליץ על הג'וגר כי הטיולון חד כיווני ומעבר לכך ישנם עוד חסרונות.
לדעתי הפג עדיפה בהרבה בעיקר דגמי הבוק פלוס. לצערי אין עגלות גבוהות אשר קלות או מתקפלות קטן הפג היא בין לבין בגובה וגודל הקיפול ויתכן והיא תענה היטב לרוב הדרישות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל שמתאים לעגלת סייבקסרות01/10/2017
שלום קובי,
יש לי עגלת סייבקס איריס ואני רוצה לקנות סלקל שמתאים למתאמים של העגלה, הבעיה היא שהסלקלים של סייבקס יקרים לי מידי. השאלה האם יש סלקלים אחרים זולים יותר שיכולים להתחבר למתאמים של העגלה הזאת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/10/2017שלום רות,
ישנם סל קלים זולים שמתחברים אך רמת בטיחותם יחסית נמוכה משל סייבקס. האופציה הזולה הכי ראויה לדעתי היא ג'ואי. שאר הזולים אין אפילו מדד על רמת הבטיחות ולכן הייתי נמנע כמו שאני נמנע מלהמליץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת טיולון פאלי, בובו או מאונטיין באגיצופיה01/10/2017
הי,
רוצה לקנות טיולון לבני בן ה8 חדשים ומתלבטת מאוד בין השלושה: פאלי, בובו או מאונטיין באגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/10/2017שלום צופיה,
לדעתי המאונטיין פחות מוצלחת מהשלוש.
הפאלי מציעה מדרך רגליים מתכוונן ומנגון מצבים עם לחצן אבל היא כבדה משמעותית. הייתי דווקא ממליץ על הבובו 2 שגם נוחה יותר לניוד, יחסית קלה ועם מדרך רגליים מתכוונן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ולגבי הבובו
צופיה02/10/2017הבנתי שלבובו דווקא אין מדרך רגליים מתכוונן
ראיתי אותו אצל מישהי וזה הפריע לי
יש דגם חדש שהוא אחרת?
ודבר נוסף מבחינת איכות עגלה הפאלי לא יותר חזקה?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר02/10/2017שלום צופיה,
לכן המלצתי על הבובו 2 שלה כן יש מדרך רגליים מתכוונן, גלגלים טובים יותר וקיפול נח יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה משולבת לילד שניאורטל01/10/2017
היי קובי ותודה על עזרתך הרבה והמבורכת!
מתלבטים לגבי עגלה משולבת לילד שני - שצפויה לשמש בשנה הראשונה בלבד (אמבטיה+ פנים אלי)
האפשרוית:
גרקו איבו (לא xt בגלל המשקל)
ארמדילו פליפ xt (הישנה)
סולה 2 (האם יש דגמים נוספים מומלצים של הסולה?)
חשוב לי שתיהיה:
נוחה לנסיעה ולניוד
נוחה לתינוק
וקלה בתפעול ובמשקל עד כמה שניתן
אשמח לחוות דעתך על העגלות
והאם יש עגלה נוספת שתוכל להמליץ עד 3000 (פרט לגואי)
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/10/2017שלום אורטל,
לדעתי בנוחות נסיעה וניוד הסולה עדיפה וכך גם בנוחות לתינוק בעיקר בטיולון. בקלות ונוחות קיפול (התפעול די זהה בכולן) הפליפ טיפה יותר נוחה.
אין לי עוד המלצות בתקציב אולי הסלסה משנתון 2016 יכולה להתאים היא נוחה יותר בניוד מכולן וגם לתינוק (בעיקר בשלב האמבטיה בפער אדיר בשל הגודל) אבל הקיפול והמשקל טיפה מסורבלים יותר מהשלושה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד...
אורטל02/10/2017היי קובי
תודה על התשובה המפורטת
מס שאלות נוספות ברשותך:
1. לא התייחסת לגרקו איבו- האם זה כיוון שאתה חושב שאינה מתאימה לדרישות?
2. האם יש דגמים שונים של סולה שאני צריכה לשים לב אליהם ברכישה?
3. האם אתה יודע לגבי רוחב גלגלים של הסולה? (המעלית שלנו 60 סמ' ורק בחלק מהאתרים מצויין שהרוחב 60)
4. הסלסה לפי מה שראיתי אינה נשכבת? (אם אכן כך זו לא אופציה מבחינתי)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר02/10/2017שלום אורטל,
1. לא התייחסתי כי בפרמטרים שרשמת שחשובים לך 2 הדגמים האחרים היו עדיפים ולכן היא לא הוזכרה.
2. כל הדגמים מוגדרים סולה 2 כאשר יש כל מיני גימורי עיצוב שונים כמו כרום. בשורה תחתונה הם די זהים.
3. רוחב הסולה 61 ס"מ. בעייתי למעלית.
4. לא נשכבת וגם ברוחב 62 ולכן כלל לא אופציה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלה ראשונה,גרים בארה"במעיין01/10/2017
שלום קובי,
אנחנו גרים כרגע בארה"ב ואנחנו מחפשים עגלה לקראת ללידה ראשונה . יש לנו כמה התלבטויות: 1. בין העגלות uppababy vista 2017 לבין בוגבו קמליון איזו עגלה אתה יותר ממליץ, ומה ההבדל ביניהם מלבד המחיר? 2. גם אנחנו באופן כללי מתלבטים אם ללכת על עגלה יותר קלה כמו לדוגמה, סייבקס מויס, האם עגלה שהיא פחות כבדה משפיעה על הנוחות של התינוק, בלימת זעזועים, ומשך הזמן שהעגלה תחזיק מעמד? איזה סוג עגלה את יותר ממליץ( קלה או קצת יותר מסיבית)?
אנחנו מוכנים להשקיע בעגלה, אבל קצת הלכנו לאיבוד. חשוב לנו לקנות עגלה משולבת של אמבטיה וטיולון, לא כבדה מידי, שקיפול יהיה נוח אם יש לך דגמים להמליץ לנו שיש אותם גם בארה"ב?
תודה,
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/10/2017שלום מעיין,
לגבי ויסטה או קמיליון אני ממליץ על הויסטה. היא גבוהה יותר, סל החפצים גדול יותר, נוחה יותר לקיפול ומתקפלת יחד עם הטיולון. נוחות הניוד די זהה אבל הקפיצים בויסטה טובים יותר. אם יהיו אחים בהפרש של שנה בערך לויסטה ניתן לחבר מושב נוסף ולהפוך אותה לעגלת אחים אך לדעתי זה גימיק שמאוד לא נח לאח הבוגר. לגבי מיוס אכן בעגלות קלות ישנן לא מעט התפשריות והן בעיקר על חשבון נוחות התינוק, נוחות הניוד ולגבי החוזק זה די תלוי באופי השימוש.
לגבי המלצות תלוי מה אופי השימוש שלכם? האם ההליכות הן עירוניות או בדרך משובשת? תקציב? גודל תא מטען וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגו בוק- טיולון ואמבטיהלילי01/10/2017
שלום קובי, קניתי סט פג פרגו בוק פלוס משנת 2015(יד שניה). נדמה לי שזה הדגם של 51.
על הטיולון יש תווית של פופ אפ אבל עם זאת לא נראה שהאמבטיה היא מסוג פופ אפ, כלומר אינה מתכווצת בגודל.
האם זה יתכן שלפני שנתיים+ הפופ אפ היה רק לטיולון עצמו ולא לאמבטיה אפילו כשמדובר בסט?
בנוסף תאריך פג התוקף על הסלקל שונה מתאריך פג התוקף על האמבטיה בחצי שנה. האם יתכן?
מאוד מבולבלת, אודה להסבר :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדגם המדוייק הינו pure ללא שלדת 51
לילי01/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר01/10/2017שלום לילי,
משנת 2015 כל דגמי הבוק הגיעו עם טיולון פופאפ (בלי קשר לאמבטיה). ההבדל שלפני היה מאוד מסורבל לקפל את העגלה עם הטיולון ועם הפופאפ זה יותר נח וקומפקטי. יתכן ויש הבדלים בתאריכים בין הסל קל לאמבטיה כי הם מיוצרים בנפרד ורק בסוף נארזים יחד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסרונות של מנגנון שרוךסבטלנה29/09/2017
שלום, קובי. ראיתי בפורום שאתה לא ממליץ על מנגנון שרוך. תוכל להסביר, בבקשה, מה הסיבה? אני אישית גם לא אוהבת את המנגנון הזה. יש לי Baby Jogger City Mini ושמתי לב שעם הזמן השרוך הזה זז ומשנה את הזווית במשענת העגלה לפי אורך וילד יושב עקום. רואה את זה גם אצל הורים אחרים עם אוטו טיולון. האם זה בעיה ספציפית רק של City Mini או חיסרון של המנגנון עצמו? יש עוד חיסרונות בו?
תשובה
קובי סופר01/10/2017שלום סבטלנה,
הסיבות הן בערך מה שרשמת. המנגנון מסורבל וקשה להושיב תינוק ממצב שכיבה, כמו כן הוא סובל מבלאי גבוהה בהרבה ממנגון לחצן ולסיום בגלל שמדובר בשני שרוכים די קשה שהם יהיו במצב סימטרי בייחוד ככל שעובר הזמן כי השרוך לעיתים מסתבך בעצמו. זה תופעה ידועה כמעט בכל העגלות עם המנגנון הזה. חיסרון נוסף שהגב לא יציב בהליכה וזז ככל שהתנועות חדות יותר או בירידות מהירות ממדרכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סבטלנה02/10/2017תודה על התשובה המפורטת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין 2 עגלותאירנה29/09/2017
היי, לאחר התייעצות פה בפורום הלכתי לבחון את העגלות בחנויות כרגע ההתלבטות היא בין 2 עגלות שאהבתי
1. סלסה 4 של אי בי סי דיזיין- החסרון הוא שלטיולון אין שכיבה מלאה של 180 מעלות עד כמה זה חסרון בהנחה שעוברים לטיולון בגיל חצי שנה?
2. מאלבו אדמקס - אשר מבחינת גובה , רווח ו משקל כמו הסלסלה רק שפה הטיולון נשכב לשכיבה מלאה של 180 מעלות
אשמח לשמוע חסרונות ויתרונות לדעתך של 2 העגלות
דבר נוסף הבנתי שבינואר הולך להגיע דגם 2018 של הסלסלה שיכיל קיפול שונה האם לדעתך יש לדגם 2018 יתרונות נוספים והרם גם צפוי להגיע דגם חדש למאליבו ?
ועוד שאלה מבחינת מחירים האם צפויות הנחות בדצמבר ינואר ?
תודה מראש וגמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/10/2017שלום אירנה,
אני יותר נוטה לסלסה, היא קלה באופן משמעותי, קטנה יותר בקיפול, מרווחת יותר, נוחה יותר לניוד והקפיצים טובים יותר. כמו כן איכות ההרכבה והאמינות הן בכמה רמות מעל המאליבו לדעתי ולכן גם האמינות של הסלסה עדיפה בהרבה. הדגם החדש יכלול קיפול חדש שלדעתי נח יותר וזה שינוי משמעותי כי המנגנון הקיים היום מצריך תרגול מה שהחדש לא יצריך. שאר ההבדלים בין השנתונים זניחים לדעתי. לא ידוע לי אם תהיה המשכיות למאליבו או דגם חדש. בתערוכה האחרונה לא ראיתי משהו חדש מהחברה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)