פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת תאומים לתאומים - לא אחים
    אני
    06/10/2017

היי קובי!

אין תקציב - על מה אתה ממליץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/10/2017

שלום,

עגלות תאומים מתחלקות כיום לשלושה סוגים:
    1. עגלות סייד ביי סייד אחד ליד השני
    2. עגלות רכבת (חלקן לאחים)
    3. עגלות יחיד שעליהן ניתן להלביש אמבטיה או טיולון נוספים.

על אופציה 3 אני פחות ממליץ. יש יתרון אחד גדול שהעגלה יכולה לשמש כיחיד כשצריך אך המינוס הגדול או שזה פחות נח לתינוקות. אחד מהחלקים חייב לשבת נמוך כמעט בגובה הריצפה ולרוב החלקים מתנגשים אחד בשני ולא תמיד יש אופציה להרכיב בכל האופציות הרכבה. לדעתי מדובר באילתור ולכן אני פחות ממליץ.
    מאופציה 1 המומלצת ביותר לדעתי היא בייבי מונסטרס שרוחבה 65 ס"מ וזה מאפשר מעבר במעברים צרים, יש אופציה לאמבטיות והטיולונים מרופדים היטב וברוחב סביר לעגלת תאומים. ההצללות מעולות ויכולת הניוד טובה מאוד.
    מאופציה 2 אני ממליץ על איי.בי.סי דיזיין זום, אם רוצים את הטובה ביותר לתאומים זו המלצתי. הרוחב רק 60 ס"מ כמו עגלת יחיד אבל האורך 121 ס"מ לא מתאים לכל אחד ויש לקחת בחשבון. היתרון העצום ששולבו בעגלה אמבטיות וטיולונים של עגלת יחיד (אפילו בחלק מעגלות היחיד לא מקבלים את המרווח שיש בה). הצצללות מעולות, אופציה להרכיב את החלקים כלפיכם שזה לדעתי יתרון עצום. נוחות הניוד מעולה וגודל הקיפול סביר (די זהה לעגלת יחיד רק עם חלק נוסף אמבטיה או טיולון).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קובי

אני
    08/10/2017

שכחתי שיש כמה סוגים.
    אני כמובן בעד אופצייה 1, אבל אשמח לשמוע על יתרונות/חסרונות של אופציה 1 מול 2.
    דבר נוסף - יש לי סלקל של צ'יקו קייפיט - האם אפשר לחבר אותו על העגלה?
    ואז מגיעה ההתלבטות - האם לקנות עוד קייפיט או ישר 2 נקספיט? ואם 2 נקספיט - יש לי גם נקסםיט של הבן - בן שנתיים. האם יש כיסא שאני יכולה להעביר אותו אליו במקום הנקספיט? שיהיה הכי בטיחותי וכמובן אין תקציב.

אם יש המלצות לכסאות/סלקלים אחרי - אשמח לשמוע. אין תקציב!
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/10/2017

שלום,

לגבי סל קלים. הקייפיט לא מתאים לאף עגלת תאומים שנמכרת בישראל. כן ניתן לרכוש מארה"ב שלדת גלגלים שעליה ניתן לחבר 2 קייפיט מחברות ג'ובי או בייבי טרנד. יש מספר דגמים ואם הולכים על הזמנת אונליין לוודא כמה פעמים שהדגם תואם 2 קייפיט.
    לבוגבו דונקי קיים מתאם לקייפיט אבל ככל הידוע לי זה לא נמכר בישראל. כמו כן אני פחות ממליץ עליה.

לגבי כיסא נקסטפיט אכן פתרון מעולה וחיסכון אדיר. את בן השנתיים אפשר להעביר לבוסטר רצועות של נאוטילוס (או ארגוס שעדיף אבל לא תמיד זמין בישראל) וכך גם יחסך כסף וגם חשוב מכך מקום ברכב.

בכל אופן אם סל קלים קייפיט ואם כסאות נקסטפיט (פחות ממליץ על מוצרים אחרים אלא אם יש צרכים מיוחדים כמו חיבור לעגלה).

לגבי יתרונות חסרונות.
    עגלת רכבת מציעה אמבטיה ענקית שתתאים עד גיל חצי שנה + אם צריך (מעולה ללידות בחורף). אותו הדבר לגבי הטיולונים, בעגלות סייד ביי סייד רוחב מושב אחד לעומת עגלת יחיד הוא 2 שליש ברוחב המקרים, לעיתים פחות ובמקרה של יותר רוחב העגלה יהיה בעייתי. הקיפול די קומפקטי אבל החיסרון שצריך לפרק את 2 הטיולונים (אמבטיות צריך לפרק בכל עגלות התאומים). נוחות הניוד טובה יותר, סל גדול יותר. החיסרון הגדול הוא האורך שלא מתאים לכל מעלית. אם התנאים מאפשרים אז היתרון הגדול הוא נוחות התינוקות והאפשרות להרכיב את הטיולונים מולכם (בסייד ביי סייד ניתן רק בדונקי או בסטרול אייר) או כלפי חוץ והכי חשוב אחד כלפי השני שזה דבר שלא קיים בעגלות סייד ביי סייד.
    יתרונות הסייד ביי סייד ובעיקר במונסטרס הם נוחות ההורה ברוחב סביר (כמעט של עגלת יחיד) ועם האורך אין בעיה. הקיפול נח ונעשה יחד עם הטיולונים (בחלק מהדגמים).
    המשקלים די דומים כאשר בסייד ביי סייד עם טיולון חד כיווני המשקל לרוב קל יותר בכ- 2 ק"ג. חשוב לציין שהמשקל לא מורגש בהליכה אלא בהרמה לרכב ובגלל שבעגלות רכבת יש לפרק חלקים אז המשקל מתחלק ולא מורגש אך הקיפול בשל כך תופס יותר מקום ברכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הכיסא לבן שנתיים

אני
    08/10/2017

לגדולה, היום ב 8.5, קנינו אוונפלו סקיור קיד פלאטינום. התלבטנו בינו לבין הארגוס, ובעצתך הלכנו על האוונפלו. זה היה בערך לםני 3 שנים. הכיסא היום נמצא אצל סבתא כדי שגם היא וגם הקטן יוכלו לשבת בו (נדיר ששניהם נוסעים ביחד עם סבתא). אז יש גם אותו באופציה. הגדולה עברה אצלנו לגרקו אפיקס.
    אז אשמח לדעת מה ההבדלים בין האוונפלו סקיור לארגוס. ואם בכל זאת ארגוס, אז למה ארגוס ולא נאוטילוס.

לגבי העגלות... יש מישהי במעון עם עגלת רכבת. זה פשוט נראה לי ככ מסורבל כל פעם. גם מישומה נראה שלעלות למדרכה עם סייד ביי סייד יותר נוח מאשר רכבת.
    עוד נחשוב על זה ונבדוק בחנויות.

תודה ענקית!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/10/2017

שלום,

לגבי הבוסטר הארגוס קיבל דירוג של 5 כוכבים גם עם רתמות וגם ללא, הנאוטילוס קיבל 5 עם רתמות אבל 4 ללא. הסקיור קיבל 5 עם רתמות ו 3 ללא. לכן על עוד משתמשים רק עם הרתמות מדובר ב- 3 מושבים מעולים.

לגבי העגלות בדיוק מה שציינתי, רכבת נח יותר לתינוקות ופחות להורה (גם תלוי באזור מגורים). סייד ביי סייד נח יותר להורה אבל פחות לתינוקות (גם בעגלות מסוג זה ישנן כאלו שלא הכי נוחות).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בנוגע לעגלות

אני
    10/10/2017

אם איזה משתיהן יהיה לי יותר קל להתנייד בכללי - לאיזו עגלה יש סיכוי להיכנס לרוב המעליות? עם איזו עגלה קל יותר לעלות מדרגות/מדרכה?
    אני רוצה לדעת עם איזו עגלה יהיו לי פחות "בעיות" בהתניידות ביומיום.

ועוד משהו לגבי הסקיור - בת 8.5 שיושבת בו ללא הרתמות - עד כמה זה נורא? הכסא אצל סבתא, נוסעת בו פעמיים בשבוע בממוצע בתוך העיר.

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/10/2017

שלום,

לדעתי עם הבייבי מונסטר יהיה יותר קל להתנייד כי היא באורך של עגלת יחיד ורוחב רחב ב- 10% מרוב עגלות היחיד.
    בעגלות רכבת הרוחב כמו של עגלת יחיד אבל הארוך ארוך בכ- 20 עד 30% (תלוי במצב טיולונים או אמבטיות).

לגבי הסקיור יש בטיחותיים ממנו אבל מכיוון שמדובר בגיל יחסית גדול (מעל הגיל הנדרש בארץ להשתמש בבוסטר) לדעתי אפשר להיות שקטים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחני בטיחות לסלקל ג'ואי כרום
    ענבל
    06/10/2017

שלום,

האם זה נכון שהסלקל של ג'ואי כרום,i gemm, עבר לאחרונה מבחני בטיחות.בציונים גבוהים מאוד, והאם אם כך זה אומר שהסלקל הוא טוב ובטיחותי מספיק?

והאם הדגם המומלץ של הג'ואי הוא הדלוקס עם גלגלים אחוריים עם קפיצים אדומים?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/10/2017

שלום ענבל,

אכן הוא קיבל דירוג שווה ערך ל5 כוכבים אבל ללא בסיס, הבסיס הוריד ל4. זה אומר שמדובר בסל קל מצוין.

הדלוקס נמכרה בש2 הוריציות עם הגלגל הגדול והקפיץ האדום וגם ללא ואני ממליץ ללכת על הגרסא עם הגלגל הגדול והקפיץ האדום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על עגלת סייבקס דגם מיוס
    תהילה
    05/10/2017

חג שמח אשמח לחוות דעת לעגלה של חברת
    Cyebx Mios

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/10/2017

שלום תהילה,

לדעתי מדובר בעגלה טובה אבל לא חפה מחסרונות.
    היתרונות הם: משקל קל, קיפול קומפקטי רוחב צר.
    החסרונות הם: משקל קל (בעייתי עם תיק כבד), רוחב צר לתינוק.
    נוחות הניוד סבירה ומתאימה בעיקר לעיר ולא מעבר. המושב עשוי רשת שסובלת מבלאי מואץ יותר בעיקר באזור הרגליים.
    לדעתי הבי שעולה טיפה יותר מוצלחת יותר אבל למיוס יש אמבטיה טובה יותר לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשיבות בבחירת מזרן ללול
    טל
    04/10/2017

קובי שלום, האם יש חשיבות לדגם המזרן שקונים ללול בהתחשב בכך שהתינוק יבלה שם לא מעט? אם כן, איזה מזרן מומלץ? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    חשיבות בבחירת מזרן ללול

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/10/2017

שלום טל,

בניגוד למיטות בלול אין הרבה אופציות ומדובר במזרן בעובי 4 סנטימטר עם ספוג, יש 2 סוגי ציפויים שעוונית או בד רשת מאוורר שעליו אני ממליץ יותר. לדעתי המוצר פחות מתאים לשינה אבל העובי הדק של המזרן מאפשר שינה בטוחה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה לילד ראשון - הבדלים בין עגלות
    אריק
    03/10/2017

שלום.
    בדקנו מס עגלות אחרי המלצה שלך והסייבקס מיוס הייתה נראית לנו הכי טובה.
    בנוסף ראינו עגלה אויסטר זירו.
    ההבדלים במחיר משמעותיים מאוד (1000 שח) ולא ממש הצלחנו לשים יד על ההבדלים הגדולים בין השניים.
    האם תוכל לומר לנו מה ההבדלים המשמעותיים בין השניים?
    תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/10/2017

שלום אריק,

אני פחות ממליץ על הזירו לניו בורן כי הטיולון חד כיווני. לדעתי יש חשיבות עצומה לטיולון דו כיווני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על טיולון BIBA M
    סהר
    03/10/2017

קובי שלום,

האם אתה מכיר את הטיולון החדש שהושק בארץ בשם BIBA M ?
    אם כן, אשמח לדעת מה דעתך עליו בתור עגלה שנייה לתינוק בן שנה וחצי.
    ואם ידוע לך פרטים על היבואן.

תודה מראש,
    סהר

לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת על טיולון BIBA M

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/10/2017

שלום סהר,

לא מכיר כי הדגם חדש בארץ. ממבט ראשוני הגגון לא נראה הכי מצל, הריפוד נראה דק מאוד והגלגלים יחסית קטנים. הקיפול טיפה גדול ביחס לטיולונים הקומפקטים בדמות הבובו, יויו וכו'.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטיה בגואי כרום/ דלוקס
    עינת
    03/10/2017

היי, שנה טובה!
    הייתי בחנות עגלות ומדדתי את האמבטיה בין 2 דגמים של גואי כרום. חושבת שאחד כואי כרום פרימיום ואחד דלוקס.
    באחת מהן האמבטיה הייתה הרבה יותר גדולה, כמו כן הגלגלים שם היו קטנים יותר ועם קפיצים אדומים,
    איזה דגם הוא עם האמבטיה היותר גדולה? והאם מומלץ?

כמו כן העגלה בתמונה איזה דגם היא? עם האמבטיה הגדולה יותר?

לקביעת תור
    סגירה
    אמבטיה בגואי כרום/ דלוקס

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/10/2017

שלום עינת,

אבקש לרכז את כל השאלות לפוסט אחד כדי שיהיה לי יותר קל לענות.

לדעתי האמבטיות זהות בגודלן לפחות ממבט בעין, ממליץ למדוד עם סרט מדידה. ממליץ ללכת על הדגם עם הגלגלים הגדולים והקפיצים האדומים, יכולת הניוד תהיה טובה יותר וכך גם העמידות תהיה גבוהה יותר גם בגלל גודל הגלגל וגם בגלל איכות הצמיג.
    לדעתי ב-2 הורסיות של הגלגלים יש גרסא רגילה וDLX אך זה כל הזמן משתנה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קינג קויל אימג׳ן ומעכב בערה
    עינת
    03/10/2017

שלום קובי
    אני לפני רכישת מזרן וזה נושא שאני מאוד חרדתית לגביו.
    המחיר לא משנה לי, אני פשוט מנסה להבין מה המזרן הכי טוב לתינוקת.
    קיבלתי את הרושם שהכי בטיחותי זה הקינג קויל דגם אימג׳ן.
    רשום שם ״חסין אש״ האם זה אומר שיש בו את במעכבי בערה שחלק מהאנשים אומרים שזה מסרטן?
    האם לדעתך זה הדגם הכי בטיחותי שיש או שהיית ממליץ על מהו אחר ?
    המון תודה :)

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/10/2017

שלום עינת,

מניסיוני במזרנים עם סיבים ללא ספוג לא אמורים להיות מעכבי בערה. אם יש או אין אני ממליץ לברר מול שירות לקוחות שילב המפיצה או מול עמינח היצרן. כמו כן אולי גם מכון התקנים שבדק יכול לתת תשובה.
    מחקרים הוכיחו שמדובר בחומר לא בריא ואפילו משרד הבריאות פירסם על כך בעבר, מצד שני היצרנים ומכון התקנים טענו שהכמות שנמצאת במזרנים היא מזערית ולא מסכנת.
    חשוב לציין שכל מזרן נושא תו תקן חייב ליהות חסין אש!
    אני ממליץ על 2 מזרנים שהאימג'ן הוא אחד מהם והשני הוא מולטיפלואו של בייבי טק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ...

עינת
    04/10/2017

לא הבנתי איך המולטיפלו והאימג׳ן עומדים בתקן אם הם ללא מעכבי בערה?
    האם יש הבדל בתקן בין חסין אש למעכב בערה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/10/2017

שלום עינת,

מכון התקנים דורש שהמוצר לא יהיה דליק ולא משנה הדרך.
    ספוג הוא חומר דליק ולכן מזריקים לתוכו מעכבי בערה.
    החומר שיש במולטיפלואו או באימג'ן הוא לא ספוג ומעכב בערה באופן טבעי ללא צורך בהזרקת החומר ולכן עומד בתקן ללא צורך במעכבים.
    לפי מה שאני יודע (אף פעם מסרתי מזרן למכון התקנים אבל הוסבר לי כך על ידי אחד היצרנים) לצורך הבדיקה מכניסים סוג של ברזל רותך (משהו כמו סיכה גדולה) לתוך המזרן, מזרן עם מעכב או מזרן כמו האימג'ן ומולטיפלואו לא ידלקו אבל מזרן ספוג יתלקח כמו דלק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומזרן נושם לעריסה ?

עינת
    06/10/2017

אוקיי אז אני מסיקה מתשובתך שאלה 2 המזרנים המומלצים שהם גם ללא מעכבי בערה וגם עומדים בתקן. תקן אותי אם אני טועה
    ומה לגבי מזרן נושם לעריסה? למה רוב המזרנים לעריסה לא נושמים? שכן זו תקופה קריטית
    תוכל להמליץ לי על מזרן נושם לעריסה? הכי טוב לא משנה המחיר
    תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/10/2017

שלום ענית,

לא קיים מזרן נושם לעריסה פרט לנומו או מולטיפלואו שאת מזמינה בייצור מיוחד מהיצרן בייבי טק.
    למה לא קיים?
    1. יקר עבור שלושה חודשים
    2. המטרה במזרן נושם היא צימצום סכנת חנק כאשר תינוק שוכב על הבטן. כל עוד נקפיד להשכיב על הגב אין ממה לחשוש מבחינת החנק בשכיבה על הבטן כי התינוקות לא יודעים/יכולים להתהפך לבד. מגיל 3/4 חודשים חלק גדול מהם כבר מסוגלים ולכן יש חשיבות למזרן נושם או לפחות קשיח.
    במזרן כה דק בעריסה גם אם בטעות התינוק על הבטן העובי הדק לא מאפשר שקיעה של הראש.

למיטה אכן ההמלצות שלי הן מולטיפלואו או אימג'ן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

עינת
    08/10/2017

אני מודה לך מאוד עשית לי קצת סדר בראש...:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה ראשונה
    אליקו
    03/10/2017

רציתי לברר מה ההבדלים ומה העדיפות בין ארמדילו xt2 למאמאס אנד פאפס אורבו 2 , מה המחירים המומלצים והיכן כדאי לקנות,תודה

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת עגלה ראשונה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/10/2017

שלום אליקו,

מחירים והמלצות על חנויות לא תשמע ממני.
    ההבדלים הם שהארמדילו נוחה יותר בניוד, נוחה יותר בקיפול, מתקפלת עם בד מכונס כלפי פנים מה ששומר עליו נקי וסטרילי יותר, הקיפול של הפליפ קטן בכ- 30% לעומת האורבו.
    האורבו יותר מעוצבת ואני אישית פחות ממליץ עליה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורקו

אלדן
    03/10/2017

תודה רבה לגבי התשובה המהירה
    מה לגבי הדגם החדש אוקרו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/10/2017

שלום אליקו,

לא ממליץ, דגם זהה לXT2 רק יותר מעוצב ועם גלגלים גדולים יותר אבל כבד באופן משמעותי. אם זה היה כבד ובתמורה היינו מקבלים טיולון ואמבטיה מרווחים מאוד מילא אבל לא כך הדבר ולכן אני לא מוצא שום סיבה להמליץ עליה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה למנשא מגיל 0
    רעות
    03/10/2017

שלום.
    אשמח להמלצה על מנשא איכותי לתינוקת שרק נולדה (כרגע 3 קילו)
    אני ובעלי שנינו קטנים.
    רוצים משהו לא מסורבל ללבישה, איכותי שתומך טוב גם בגב ההורה וגם בריא לתינוקת.
    ושיחזיק כמה שיותר שנים גם לילדים הבאים בעז"ה.

במנשא ילקוט הבנתי שיש שניים מאוד מומלצים-
    בייבי ביורן וואן
    ארגו 360

במצשא בד אהבתי את מנשא ׳צמד׳

אשמח לפירוט על ההבדלים ביניהם ומה אתה היית ממליץ.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה למנשא מגיל 0

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/10/2017

שלום רעות,

פחות או יותר רשמת את שלושת המלצותיי:
    במנשא רגיל הוואן והארגו שציינת מצויינים בעיקר לתינוקות קטנים ולכן המלצתי היא פשוט למדוד יחד עם תינוק, לטייל רבע שעה בחנות עם המנשא עלייך יחד עם התינוק ולראות מה נח יותר לשניכם, בעותה עת תתנסי עם התפעול וראי מה נח לך יותר.

המלצתי השלישית היא מנשאי קשירה אך כאן התפעול דורש תרגול ואחרי מספר פעמים הוא יחסית פשוט, לדעתי תנוחות התינוק בו מעולות אבל לדעתי בשלב כלשהו יהיה צורך במנשא נוסף ואז אני ממליץ על בייבי ביורן מירקל. אצלנו כך היה עד 4-6 חודשים עם מנשא קשירה מילגה ואחר כך המירקל.

בסופו של יום אלו יותר ההרגשות שלך והתינוק במנשא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה נוחה ובטיחותית
    נועה
    03/10/2017

שלום. ותודה מראש על העזרה
    אנחנו לקראת ילד ראשון ומחפשים עגלה שתהיה נוחה לילד, לנו ובטיחותית.
    נרצה עגלה משולבת טיולון, אמבטיה וסלקל תואם.
    התקציב שלנו עומד סביב 2000-3000
    ראינו מגוון עגלות אך מתקשים מאוד בבחירה.
    הסייבקס אייר מצאה חן ונראתה טובה אך הבנתי שיש עניין עם מצב השכיבה של הטיולון.
    האם יש לך המלצה על עגלה דומה אצלה הטילון נשכב עד הסוף?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/10/2017

שלום נועה,

דגמי סולה 2 או ג'ואי כרום נשכבות למצב שכיבה מלא, ולדעתי הן מוצלחות ברוב הפרמטרים מהסייבקס למעט הקיפול שבזה הסייבקס טיפה יותר נוחה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. והמשך השאלה...

נועה
    04/10/2017

הסתכלתי על שני הדגמים (הסולה 2 והג׳ואי כרום) ורציתי להבין ממה נובע הפרש המחירים הגדול בינהם?
    עושה רושם שאלו עגלות די דומות...
    האם יש יתרון של אחת על האחרת?
    ובנוסף,
    ראיתי ששתיהן מותאמות לאותו הסלקל.
    האם זהו סלקל מומלץ מבחינה בטיחותית?
    האם יש טובים ממנו שמתאימים לעגלות האלו?
    תודה רבה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/10/2017

שלום נועה,

ג'ואי הוא יצרן סיני שמוכר ישירות ליבואן בעוד מאמאס אנד פאפאס קונים מיצרן סיני ומוכרים ליבואן ולכן יש יד אחת יותר ולכן זהו חלק מההפרש. לדעתי אבל הסולה עשויה מחומרים איכותיים יותר ושלדת ניקל דגמים היקרים מייקרת מאוד את הייצור.
    לדעתי הסולה יציבה ונוחה יותר לניוד והכרום טיפה גבוהה יותר עם סל חפצים גדול יותר. שתיהן נותנות תמורה טובה לכסף ואני ממליץ להתנסות איתן בהליכה (עם משקל בתוכן), תפעול, קיפול ובדיקה ברכב ואז תוכלו לראות מה נח ומתאים לכם יותר.
    לגבי הסל קל בגלל מתאמים זהים מתחבר אותו סל קל אבל לא רק דגם אחד יש מגוון ענק של דגמים של סל קלים שמתחברים למתאם. אני ממליץ על סייבקס אטון Q אבל הוא יקר. אופציה טובה וזולה יותר שכוללת גם בסיס לרכב היא מקסי קוזי מיקו שנמכר רק בשילב אבל נותן תמורה מעולה לכסף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל או כסא בטיחות
    שיראל
    02/10/2017

הבנתי שכמובן עדיף כסא בטיחות מסלקל
    השאלה מה לגבי גם וגם?
    מיותר לקנות גם סלקל או שיכול להיות שימושי?
    ואם אפשר המלצות לכסא בטיחות הכי איכותי ובטיחותי

לקביעת תור
    סגירה
    סלקל או כסא בטיחות

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/10/2017

שלום שיראל,

אשמח עם כל השאלות ירוכזו לשאלה אחת, יהיה לי יותר קל לענות.
    אין המלצה חותכת כי לסל קל יש 3 יתרונות מרכזיים:
    1. זווית השכיבה שלו טובה יותר והוא בנוי נכון יותר לתינוק בן יומו.
    2. ניתן לשלוף מהרכב עם התינוק (במידה והתינוק נרדם בנסיעה) ולשאת או לחבר לעגלה (פחות מומלץ לחבר למשך זמן ארוך של מעל לחצי שעה).
    3. רכישת כיסא כעת תאלץ אתכם לרכוש כיסא יקר בעוד שבגמר השימוש בסל רוב או כל האופציות של המחיר פתוחות ולעיתים יצא יותר זול לרכוש 2 פריטים. מצד שני הכיסא שעליו אני הכי ממליץ הוא צ'יקו נקסטפיט שעליו אני גם ממליץ ככיסא ניו בורן ולכן לדעתי זה פחות חיסרון.

בכיסא היתרון הגדול הוא שיש יכולת לחסוך הרבה כסף שהוא העלות של הסל קל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות לעגלה ילד ראשון
    שיראל
    02/10/2017

אשמח לקבל המלצות על עגלות
    1. נוחה מאוד לקיפול ופתיחה
    2. נוחה לעליה וירידה במדרגות
    3. טיולון ל2 הכיוונים
    4. ידית מתכוננת
    5. גובה אמבטיה סטנדרטי לפחות (לא נמוך כמו הבוגבו והמיוס)

התקציב לא מוגבל

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    המלצות לעגלה ילד ראשון

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/10/2017

שלום שיראל,

אין עגלה מושלמת שיכולה לענות לכל הדרישות.
    1. נוחות לקיפול ופתיחה לרוב הן נמוכות, הפג פרגו בוק יחסית הכי נוחה לקיפול ופתיחה מאלו בעלות הגובה הממוצע
    2. אסור לעלות ולרדת מדרגות עם עגלה, זה יוצר לחץ עצום על חלקים מסויימים בעגלה שעלולים לקרוס או ליצור בלאי מואץ. היצרנים ומכוני התקנים אוסרים על כך.
    3. בפג שהמלצתי הטיולון דו כיווני
    4. בפג שהמלצתי הידית מתכווננת אך לא בצורה טלסקופית.
    5. הגובה של הפג ממוצע

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעם ראשונה שאני שומעת שאסור לעלות ולרדת מדרגות עם עגלה..

שיראל
    03/10/2017

זה לא מה שרוב האנשים עושים?
    אמורים כל פעם לקפל ולהרים ביד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/10/2017

שלום שיראל,

זה מה שאמורים לעשות ובפועל אכן אנשים עולים מדרגות עם עגלה פתוחה. כפי שהסברתי יש בזה המון סכנות. בארץ לא שמעתי על כך אבל בחו"ל היו מקרים שהידית התנתקה ממקומה או נשברה והעגלה התדרדרה במדרגות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על עגלה מוצי אייגו
    שרית
    02/10/2017

ראיתי שלא ממליצים על העגלה הזאת
    היום ראיתי אותה במציאות וממש לא הבנתי..
    היא מתקפלת ונפתחת בצורה מאוד מאוד נוחה
    והמשקל שלה (לפחות לעומת עגלות אחרות באותו גובה בערך) לא מאוד משמעותי
    אז מה בעצם לא מומלץ בה?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/10/2017

שלום שרית,

לדעתי היא לא מהקלות 13.2 ק"ג לא נחשב קל.
    מעגלה כבדה הייתי מצפה לקבל בתמורה מושב ואמבטיה סופר מרווחים אך במוצי הם יחסית צרים ודי ברוחב של עגלות ששוקלות 9 ק"ג ולכן אני חושב שמלבד עיצוב מרשים הלקוח מפסיד משני הכיוונים כאשר הוא יכול להפסיד רק מכיוון אחד, ישנן עגלות בעלות משקל דומה כמו הפריאם, ממבה פלוס או הרטן וי.איי.פי שמציעות מושב ואמבטיה מרווחים יותר ומצד שני אם מתפשרים על הרוחב אפשר ללכת על עגלות בסגנון הבי ששוקלת פחות מ- 9 ק"ג.
    זו לפחות דעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין מספר עגלות
    רותי
    02/10/2017

מימה
    סילבר קרוס סרף
    סייבקס פריאום

מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן?
    האם יש עוד עגלות גבוהות ממש מומלצות?

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין מספר עגלות

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/10/2017

שלום רותי,

לדעתי הפריאם מוצלחת יותר. הניוד יותר נח, הטיולון מרווח יותר ונשכב למצב ישר, התפעול יותר נח ולכן הייתי ממליץ עליה.
    אפשר גם לבדוק את עגלות הרטן, איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס וגם סלסה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה