פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה של אינליזינה או פג פרגו 2017-איזה דגם כדאי
    נגה
    11/10/2017

היי אנחנו מתלבטים בין העגלה טרילוג'י של אינגליזינה ולקנות סל קל בנפרד של 5 כוכבי בטיחות (ברייטקס בייבי סייף isize ) סהכ יצא 5000 שח או אחת העגלות של פג פגרו 2017 (אבל הבנו שיש בעיה ברצועות של הסל קל-פחות מומלצות וזה מגביל כי לא ניתן לקנות עגלה בנפרד מסל קל). חשבנן גם על מאמאס אנד פאפס אבל האמבטיה קטנה מידי (ארמדילו ואורבו 2). בגדול חשוב לנו עגלה קלה ובטיחותית עם טיולון דו צדדי, אמבטיה רחבה אך שהשילדה עצמה לא גדולה מידי (אני נמוכה) ולא להוציא על העגלה יותר מידי כסף. יותר חשוב לנו הבטיחות שך העגלה והסל קל מהמראה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/10/2017

שלום נגה,

לאור הדרישות שציינת האינגליזנה בהחלט עונה על הדרישות האלו. לא מכיר בעיית רצועות בסל קל של פג, יתכן וזה שימוש לא נכון, בגל מקרה האינגלזינה קלה יותר וקטנה יותר בקיפול ולכן תתאים לך יותר. הפג נוחה יותר בניוד והמושב מרווח ותומך יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות לגבי העגלות

נגה
    13/10/2017

סליחה מדובר בלידה ראשונה אז חשוב לי להבין, האינגליזנה טרילוג'י 2017 אכן נראית קלה יותר מהפג פרגו אבל ציינת שהניוד והמןשב יותר טוב בפג פרגו וגם זה חשוב. ראיתי שניתן עכשיו לקנות את הפג פרגו ספורטיבו 2017 ללא סל קל ב3800 (הסל קל של פג 2017 זה 3 רצועות ולא 5 וזה הבעיה היחידה הבנתי ברצועות מבחינת בטיחות). המאמאס אנד פאפאס (אורבו 2 וארמדילו 2017 ) האמבטיה טיפה קטנה אבל לא בהבדל גדול מהפג פרגו רק באורך. מכל הדגמים שציינתי(אינגליזנה /פג פרגו /מאמאס אנד פאפס), בלי קשר לסל קל -1 מה העגלה שגם תיהייה נוחה לי לתפעול (אני 1.50 ןבעלי 1.78 אבל אני אשתמש יותר בעגלה) וגם חזקה ובטיחותית לניוד עם תמיכה לתינוק?2 . האם יש עגלה אחרת (אפשרי של חברה אחרת מה3 שצייניתי) שאתה ממליץ עלייה שעונה לדרישות שלנו? 3.איזה סל קל אתה ממליץ עם 5 כוכבי בטיחות במחיר סביר (הבנתי שזה עדיף מכסא בטיחות בשלבים מוקדמים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/10/2017

שלום נגה,

לגבי סל קל פג הוא קיבל ב- 2015 דירוג של 5 כוכבים במבחן האירופאי. במבחן האמריקאי עם 5 רצועות קיבל 4 כוכבים ו5 עם בסיס איזופיקס (שונה ממה שנמכר בארץ). לסיכום דווקא הסל קל שלהם ברמה גבוהה מבחינה בטיחותית.
    לגבי הפג היא נוחה מהאינגלזינה כי יש לה מבנה שלדה שונה וכך גם בדגמי המאמאס אנד פאפאס אם כי באורבו הניוד לדעתי פחות נח מהאינגלזינה בגלל גלגלים קטנים שהאחוריים מוברגים לשלדה ולא על לאגרים ולכן זה מוריד מנוחות הניוד ומוביל לבלאי גבוהה יותר לדעתי. הכוונה שלי ברחב היא בעיקר לטיולון ופחות לאמבטיה למרות שגם באמבטיות יש לפג ולאינגלזינה יתרון. העגלה שתהיה לך הכי נוחה לתפעול מבין השלוש לדעתי היא הארמדילו פליפ, היא הקלה ביותר והנוחה ביותר לקיפול ונשיאה. מבין השלוש לדעתי הפג טיפה פחות נוחה לתפעול והקיפול שלה הוא הגדול ביותר וכך גם המשקל אך יחד עם זאת הכל בגדר הסביר, מה שמרוויחים כפי שציינתי הם נוחות ניוד (בעיקר עם משדרגים לשלדת S) ונוחות טובה יותר לתינוק לדעתי. בגלל הגובה שלך הייתי ממליץ לנסות לבדוק אם את מסתדרת עם התפעול ואם לבעל נח ללכת איתה כי אין לה ידית מתארכת והורה גבוהה עלול להיתקל בברקס האחורי לא מעט פעמים. האניגלזינה היא בין לבין ולכן המלצתי עליה כי אני חושב שהיא עונה לך על פתרון של הנחוחות שלכם ועדיין נוחות התינוק טובה מאוד, לגבי נוחות ניוד אם ההליכות עירוניות כמעט ולא תרגישו הבדלים גדולים.

לגבי סל קל, אם מוכנים לוותר על החיבור לעגלה אז לדעתי צ'יקו קייפיט 30 הוא הטוב ביותר מבחינת בטיחות ונותן את התמורה הכי טובה לכסף בצורה משמעותית מהמתחרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד 2 שאלות נוספות לגבי העגלות

נגה
    15/10/2017

תודה,אני מבינה ש3 העגלות מתאימות לנו בערך והן יוצאות 4500-5000 שח יחד עם הסל קל שנבחר לחוד. ראיתי באינטרנט 2 עגלות במבצע עם סל קל (3000 שח כולל הסל קל):עגלת Joie כרום דגם דלוקס שבאה עם סל קל 2017 IGemm ISize ועם בסיס איזופיקס (5 כוכבי בטיחות). ועגלה נוספת איזי דרייב של פג פרגו שבאה עם הסל קל עם ה3 רצועות של 2017- primo viaggio sl . מה דעתך על שתי העגלות הנ"ל מול האחרות (פחות חשוב המחיר, אלא הנוחות לנו ובעיקר לתינוק)? והאם אכן סל קל עדיף להתחלה מכסא בטיחות לתינוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/10/2017

שלום נגה,

לגבי הג'ואי הסל קל בהחלט מצוין אבל לדעתי העגלה ברמה נמוכה יותר מהעגלות שציינו. הייא לכל היותר עונה להרבה צרכים אבל יכולת הניוד לדעתי פחות מהעגלות שציינו והקיפול טיפה גדול אבל סך הכל יש תמורה טובה כי משלמים סכום נמוך משמעותית.
    האיזי דרייב לדעתי היא עגלה גרועה, דומה לאינגלזינה אבל לדעתי פחות נוחה לניוד ומשמעותית מסורבלת יותר בקיפול בעיקר כשמקפלים עם הטיולון ובעיקר כשהוא פונה לכיוון הנסיעה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיכום;)

נגה
    16/10/2017

תודה רבה על ההתייחסות הרצינית. בגלל שאני צריכה ללדת בחורף , אני מבינה שהשימוש יהייה יותר בטיילון בקיץ כי בחורף אהיה בבית. אז מה שהכי חשוב הוא הטיולון ולכן אני מבינה ממך שהארמדילו והאינגלינה יתאימו לנו לניוד יוחר מהדגמים של הפג. אז מבחינת הטיולון איזה מהם (איגליזינה/ארמדילו) יותר בטיחותי לניוד ונוח לתינוק מבחינת גודל ותמיכה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/10/2017

שלום נגה,

דווקא הפג בוק (לא האיזי דרייב) תהיה הכי נוחה לניוד ובעיקר אם משדרגים לשלדת S.
    מבחינת בטיחות הבטיחות די זהה בכל העגלות אך בפג והאנגלזינה מקבלים אמבטיה ומושב מרווחים יותר ולכן יהיה נח יותר לתינוק. לדעתי הפג בוק והארמדילו תומכים טוב יותר במושב שלהן (בכל מקרה ממליץ לרכוש מזרן קומפי קוש לטיולון ואז התמיכה תהיה מעולה בכולן). כפי שציינתי החיסרון בפג הוא הקיפול הגדול יותר והמשקל הכבד יותר. הייתי ממליץ להתמקד בפג או באינגלזינה אם נוחות התינוק חשובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

נגה
    16/10/2017

תודה נוחות התינוק אכן חשובה, בדגם הפג בוק הכוונה גם לספורטיבו ? נתמקד בשניהם ונקנה את המזרון שהמלצת לטייולון ומזרון לעריסה. תודה על הסבלנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/10/2017

שלום נגה,

בבוק הכוונה לכל הדגמים אני בעד ללכת על הגרסא הזולה כי הגרסאות היקרות נותנות "בד איכותי" יותר אבל לדעתי הבדלי הבדים לא משמעותיים והמזרן שעליו המלצתי כן יצור הבדל משמעותי ולכן מיותר להשקיע בגרסאות היקרות ואפשר בכיף להתמקד בספורטיבו עם שלדת S.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו בוק

נגה
    17/10/2017

תודה רבה וזה משנה אם לקנות דגם של 2016 או דגם של 2017?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/10/2017

שלום נגה,

לא חושב שזה קריטי כי לא נעשה שינוי בדגם.
    יש רק לקחת בחשבון שמפסידים שנה שימוש בסל קל כי יש לו תוקף 6 שנים מתאריך הייצור. במידה ולא מוטבע תוקף או תאריך יצור אז גם זה לא חיסרון כי זה אומר שהמוצר תקף ל5 שנים מיום השימוש הראשון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו סוג שילדה ומשקל

נגה
    27/10/2017

שלום בעקבות המלצתך התמקדנו בפג פרגו בוק והאינגליזינה טרילוג'י. איזה שילדה כדאי לקנות ללפג פרגו- 51 או s ?אמרו לנו שמדובר רק בתוספת של ידית עור בs אבל הבנתי מקריאה באינטרנט שזה סוג גלגלים שונה? עדיין אני חוששת שהפג תיהייה לי כבדה מידי לעומת האינגליזינה אם אצטרך לעלות מדרגות או לעלות בעלייה וכדומה כי אני קטנה. בפג יש יתרון שהידית מתכווננת וזה נוח לי יותר אבל האינליזינה בהרגשה קלה/נוחה יותר לניוד ברחוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/10/2017

שלום נגה,

בS הגלגלים עדיפים בהרבה ויוצרים יכולת ניוד טובה יותר, לדעתי בעליות פחות תרגישי את הבדלי המשקל, כפי שאני ממליץ שימי משקל של 9 ק"ג בשתי העגלות ותעשי את ניסוי הניוד כי ללא משקל כל העגלות מרגישות קלילות ועם המשקל זה משתנה.
    כמו כן קיימת שלדת S51 שהיא העדיפה כי כך נהנים מכל היתרונות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג לעומת אינגליזינה

נגה
    27/10/2017

אה לגבי השילדה חשבתי שזה או s או 51 אז יש גם
    S51 ? ולגבי המשקל של העגלות גם ללא תוספת 9 קילו למשקל, הרגשתי שהפג כבדה יותר מהאינגליזינה והקיפול קשה יותר .החשש הוא כשצריך לעלות לאוטובוס וכדומה , הפג במצב טיולון שוקלת בעצם 3 -4 קילו יותר וזה יכול להיות קשה להסתדר איתה לבחורה שהיא לא חזקה וזה החשש שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/10/2017

שלום נגה,

לגבי קיפול לדעתי לא אמור להיות הבדל, הפג היא אחת העגלות הכי קלות לקיפול. במשקל ההבדל הוא של כ- 2 עד 2.5 ק"ג וזה אכן משמעותי ולכן כפי שציינתי חשובה ההתנסות האישית בקיפול והרמה אם ניתן לעשות זאת בשלבי ההריון. מה שכן וזה חשוב מאוד, צריך להבין שלאחר הלידה יותר קל להרים משקלים כבדים לעומת קושי בהריון ולכן חשוב לדעת שיתכן וזה מרגיש כבד לך עכשיו וזה רק בגלל ההריון.
    בחו"ל קיימת שלדת S51 וככל הידוע לי גם לארץ הגיעה השלדה הזו ולכן אני ממליץ להתקשר ליבואן. יתכן והיא בלעדית לחנויות מסיימות ויתכן שיש מחסור.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על עגלת מוצי איבו
    ענת
    11/10/2017

אהלן !

אז אנחנו זוג ... מצפים לילד ראשון ושבועות האחרונים לומדים את נושא העגלות.
    לאחר הרבה התלבטויות , אנחנו שוקלים לקנות את עגלת מוצי איבו.

סיבות למה כן ?
    1. נראת יציבה מאוד
    2. המזרן לאמבטיה מסוג נושם
    3.הבד של הטיולון נראה לנו הכי איכותי מכל יתר הדגמים שבחנו (בוגהבי 5, סייבקס מיוס ו quyster2)
    4. באופן כללי , נראת כזו שתשרת טוב את התינוק

סיבות למה לא ?
    1. העיניין המרכזי , שאני בגובה 160 , ונראה שידית האחיזה , הגובה המינימלי שלה , לא מספיק נמוך עבורי , משהו שעשוי ליצור כאבי גב לאורך הליכה ממושכת. לעומת זאת , לדוגמא : בבוגהבי5 , אפשר לרדת יותר נמוך , מה שמצטייר לי יותר בריא ארגרונומית לי. האמנם ? או שזה רק נדמה לי ?
    יש לציין שניסיתי ללכת עם העגלה במשך עשר דקות , כשיש משקל עליה ... אך היה לי קשה לאמוד האם לאורך זמן זה יהיה בעייתי עבורי.
    2. היא קצת יותר כבדה ומסורבלת מהדגמים האחרים שבחנו ... אבל ממה שאני קוראת כאן בפורום , ככל שיותר נח להורה , כנראה פחות נח לתינוק.

אשמח להמלצה או דיס המלצה , בהתאם ליתרונות והחסרונות שציינתי פה

תודה חג שמח
    ענת

הוספת תגובה

• תיקון : מוצי אייגו

ענת
    11/10/2017

מדבור בעגלת מוצי אייגו (ולא אייבו)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/10/2017

שלום ענת,

באופן כללי חשוב לדעתי שבדי העגלות אף פעם לא יהיו נעימים בגלל דרישות התקנים בעולם ובשביל זה יש ריפודית ואף יותר טוב מזרן לעגלה שעשויים 100% כותנה.
    לגבי המוצי אני אישית פחות מחבב את העגלה והסיבות לכך הן בעיקר כפי שאני מציין שמעגלה כבדה לפחות נרוויח נוחות לתינוק בדמות מושב רחב וארוך וגם מרופד אבל במוצי לא כך הדבר, המושב לא ממש רחב וכמעט ברוחב של הבי והגגון לא מצל באופן מושלם. אז למה המשקל כבד, בעיקר בשל העיצוב.
    לאור אלו דעתי היא שבמוצי מפסידים משני הכיוונים, גם קונים מוצר כבד ומסורבל וגם מקבלים מושב ואמבטיה יחסית צרים.
    לדעתי בבי לפחות תרוויחי את הנוחות שלך במשקל ובקיפול הקטן וגם בידית בגלל הגלגלים הקטנים. האמבטיה של הבי לא להיט מבחינת נוחות ולדעתי כל כמעט כל האמבטיות בשוק מתעלות עליה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת מזרן משני למיטת תינוק
    נעמה
    11/10/2017

הי קובי, בהמלצתך רכשתי למיטת התינוק שלי את האימג׳ן 360. אני זקוקה למזרן נוסף שישמש את התינוק בבית הורי לכפעמיים בשבוע. לא מעוניינת להשקיע סכום גדול נוסף כמו האימג׳ן. על איזה מזרון היית ממליץ כמזרון משני לשינה של כפעמיים בשבוע? תודה. נעמה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/10/2017

שלום נעמה,

תלוי בתקציב אפשר לרכוש מולטיפלואו שדומה לאימג'ן אבל נמכר סביב ה- 800/900 ש"ח.
    אם יקר יש ליטף סליפ לי אייר שנמכר סביב ה- 600 ש"ח.
    אם יקר אז מזרנים דו צדדיים של ליטף או בייבי טק יעשו את העבודה ביעילות ומחירם נע סביב ה 400 ש"ח+.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה לילד ראשון
    מאיה
    10/10/2017

שלום קובי,
    במהלך ההתעניינות בעגלות אהבנו 2 דגמים - הממבה פלוס של איי בי סי דיזיין והאויסטר 2. אשמח לשמוע את חוות דעתך על שתי העגלות, ואיזו מבין השתיים עדיפה בעינייך.
    יותר מהכל חשובה לנו נוחות התינוקת, וחשוב לציין שהיא צפויה להיוולד בדצמבר ולכן אנחנו מעוניינים בסל שכיבה רחב ומרופד, שיאפשר את הנוחות שלה גם בלבוש יחסית עבה.
    אנחנו רוצים טיולון שפונה לשני הכיוונים - הבנתי שבשני הדגמים הדבר אפשרי. כמובן שבקטגוריה זו חשובים גם בולמי הזעזועים, שהתרשמנו שהם מוצלחים בשני הדגמים הנ״ל.
    מלבד זאת אנחנו מעוניינים בקיפול יחסית פשוט, ושלא יהיה צורך לפרק את הטיולון לצורך הקיפול (האם קיימים דגמים בהם הקיפול אפשרי כשהטיולון פונה לשני הכיוונים?).

מלבד זאת, האם יש עגלות נוספות שאתה ממליץ עליהן, הדומות מבחינת המאפיינים שציינתי בסביבות המחיר של שתי העגלות הנ״ל?

תודה רבה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/10/2017

שלום מאיה,

לדעתי מבחינת אמבטיה הממבה פלוס עדיפה גם ברוחב וגם בעובי המזרן. בטיולון לממבה פלוס יש יתרון מסויים כל פני כל העגלות מכיוון שזהו הטיולון היחיד שיכול לשכב גם בתנוחת עירסול שיש לכך יתרונות מסויימים וגם במצב שטוח שיש לכך יתרונות מסויימים.
    מבחינת קיפול עם טיולון היא קטנה יותר ובאויסטר יהיה צורך לפרק את הטיולון בחלק מהרכבים בארץ (צריך לבדוק אם הוא נכנס לכם במצב מקופל עם טיולון לרכב שלכם).
    אם גובה חשוב אז הממבה גבוהה יותר. הקפיצים טובים בשני הדגמים אך בממבה פלוס ניתן להקשיח או לעשות מצב רך וגם מצב ביניים.
    מבחינת משקל האויסטר קלה יותר, רוחבה הגלגלגלים צר יותר ולדעתי טיפה יותר נח לשנות מצבי שכיבה.
    שני הדגמים מתקפלים עם טיולון כפי שציינתי אך רק כשהוא פונה לכיוון הנסיעה.
    המלצות נוספות יכללו או עגלות צרות מאוד שלדעתי פחות עונות לדרישות או עגלות עם קפיצים מאוד קשים. ממליץ לך לבדוק את שני הדגמים לבד עם משקל של 9 ק"ג בתוכם, לטייל איתם בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה, לנסות לתפעל לבד, לקפל לבד וכמובן לבדוק ברכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת תינוק סלסה 4
    אירנה
    10/10/2017

היי, ראיתי שיש כרית לישור הטיולון של הסלסה אתה יודע במקרה מאיפה ניתן להזמין או לרכוש בארץ?

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת תינוק סלסה 4

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/10/2017

שלום אירנה,

כתבתי בעבר לחלק מהשואלים שהכרית לא נמכרת בארץ ואפשרי להזמין מגרמניה. לצערי אין באפשרותי לצרף לינקים אבל חיפוש בגוגל ימצא מספר חנויות בגרמניה שמוכרות ומשווקות גם לישראל כולל AMAZON.DE

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה עגלה עדיפה מבחינת נוחות לתינוק
    קובי סופר
    09/10/2017

איזה עגלה עדיפה מבחינת נוחות לתינוק:
    mamas and papas armadillo flip xt2 או
    cybex mios.

משום מה אני לא מצליחה להתחבר לבוגבו בי 5. אם בכל זאת לקחת אותה בחשבון, האם היא מומלצת מבין ה-3?

תודה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/10/2017

שלום לולה,

לדעתי מבחינת נוחות לתינוק אף אחת מהשלוש לא נוחה. מבחינת נוחות להורה כולן מעולות.
    אם בכל זאת מתמקדים בנוחות התינוק אז לדעתי האמבטיה של המיוס הכי נוחה אחריה של הארמדילו ואחר כך הבי.
    מבחינת טיולון לדעתי הארמדילו הוא הנח יותר, אחר כך הבי ואחר כך המיוס בעיקר בגלל שאין תמיכת גב קשיחה ואזור הרגליים רשתי.
    הבי היא הנוחה ביותר לניוד שזה גם פרמטר חשוב ולכן מבין ה-3 כן הייתי ממליץ עליה יותר אבל חסורנה הגדול הוא האמבטיה.
    ואם זה בין המיוס לארמדילו אני נוטה לארמדילו. בסופו של יום אני ממליץ לשים משקל של 9 ק"ג, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לנסות לתפעל לבד ולקפל לבד ואז לראות מה נכון לכם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס איריס או גרקו איבו
    ליאור
    09/10/2017

שלום,
    אנחיו מתלבטים בין 2 עגלות: סייבקס איריס וגרקו איבו.
    נודה לך אם תוכל לציין את היתרונות והחסרונות של כל אחת ומה עדיפה מבין שתיהן בעיניך.
    רב תודות!

לקביעת תור
    סגירה
    סייבקס איריס או גרקו איבו

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/10/2017

שלום ליאור,

האיבו טיפה יותר זולה, יש לה טיולון עם 4 מצבים לעומת 3 באייריס כאשר המושב מגיע למצב שכיבה שטוח בעוד שבאייריס זה בתנוחת עירסול. האייריס נוחה יותר לקיפול וקטנה יותר, האייריס נוחה יותר לניוד ומבחינת חיבור סל קל הסל קלים שמתחברים עליה טובים יותר מהגרקו שמתחבר על האיבו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה בבקשה

ליאור
    10/10/2017

תודה על התשובה!
    עוד שתיי שאלות בבקשה:
    1. מה ההבדל בין סייבקס איריס לסייבקס איגל
    2. על איזה סל קל אתה ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/10/2017

שלום ליאור,

1. אני לא מכיר סייבקס איגל יש אגיס ואיגל זהו דגם של איזי בייבי.
    2. תלוי אם רוצים לחבר לעגלה או שמוותרים על כך

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, אגיס

ליאור
    10/10/2017

ולגביי הסלקל - רוצים שיישב על השלדה של העגלה, או גרקו או סייבקס.
    ושוב מוסיף שאלה - האם עדיף את הגרקו איבי xt על פניי האיבו הרגילה?
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/10/2017

שלום ליאור,

בין הסייבקסים עיקר ההבדל הוא שבאייריס יש טיולון דו כיווני ולכן לדעתי היא עדיפה.
    לגבי סל קל הגרקו פחות טוב מאלו שתמחברים על הסייבקס. לסייבקס הייתי ממליץ על אטון 4 או Q.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה לתינוק ראשון - התלבטות בין סייבקס מיוס למאמאס דגם ארמדילו
    עינב
    09/10/2017

הי קובי!
    אחרי חיפושים לא פשוטים בעלי ואני מתלבטים בין 2 עגלות. סייבקס מיוס או המאמאס דגם ארמדילו. חשובה קלות הקיפול והפתיחה, משקל, יציבות ( חוששת כי המיוס נראת הרבה פחות יציבה בגלל הגלגלים הקטנים) ונוחות התינוק. התלהבנו מאוד מהמיוס- בעיקר בעלי, כי היא קטנה וקלילה, אבל נושא היציבות, רוחב הטיולון והמסגרת באזור הרגליים מטרידים אותי. אשמח לשמוע את דעתך על שתי העגלות ואיזה מהן עדיפה. בנוסף אם יש לך המלצה לעגלה אחרת שנראת לך יותר מתאימה אשמח לשמוע גם! המון המון תודה.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/10/2017

שלום עינב,

אני נוטה לארמדילו אבל בסופו של יום אני ממליץ לשים משקל של 9 ק"ג, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לנסות לתפעל לבד ולקפל לבד ואז לראות מה נכון לכם יותר.
    במיוס אני פחות אוהב שאין ידית טלסקופית זה שומר על היציבות אבל מקשה בעליה וירידה ממדרכות כאשר יש תינוק בעגלה. פחות אוהב שכל המושב עשוי רשת ובאזור הרגליים היא חשופה לחלוטין מה שעלול להוביל לבלאי מואץ. לדעתי גם הארמדילו נוחה יותר לקיפול בעיקר עם טיולון.
    בנוסף הייתי ממליץ גם לשקול את הבי 5

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרמפיסט שמתאים לעגלה ומנשא
    רות
    09/10/2017

שלום קובי,
    איזה טרמפיסט מתאים לעגלת סייבקס איריס? לפי מה שראיתי השילדה שלה גבוה והאמבטיה ארוכה אז טרמפיסט סטנדרטי לא יכול להתחבר.
    ועוד שאלה-
    לגבי מנשא, על איזה מנשא אתה ממליץ שיהיה הכי יקר 200 שח ומתאים מגיל לידה?
    תודה רבה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/10/2017

שלום רות,

לדעתי אין באייריס משהו בעייתי. לדעתי רוב אם לא כל הטרמפיסטים מתחברים. לדעתי של חברת לאסקל הוא הטוב ביותר.

לגבי מנשא אין לי כלכך המלצות בתקציב רק מנשאי קשירה שמעולים אבל מצריכים לימוד ותרגול קצר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות לתינוק גדול
    עירית
    08/10/2017

שלום,
    מעוניינת לברר על עגלת מוצי נקסו החדשה כתיליף לבייבי גוגר המאסיבית בה השתמשתי מגיל 0. תינוק יחסית גדול במשקל 12 קילו, גיל שנה וחצי.
    וכן עגלת גואי לא בקיאה בדגמים אך שתשמש כטיולון עכשיו ועגלת תינוק בהמשך. האם דו כיוונית? קיפול נוח? קל?
    יויו כטיולון ושימוש מאוחר יותר מגיל 0?
    תודה וחג שמח

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/10/2017

שלום עירית,

היה נח לעזור אם הייתי יודע את דגם הבייבי ג'וגר שיש לך.
    הנקסו מקבילה לסיטי מיני של בייבי ג'וגר ושוקלת פחות או יותר כמוהה. הקיפול ביחס לטיולון גדול וגם המשקל נחשב "כבד" לטיולון. המושב חד כיווני. היתרון לעומת טיולון קל הוא שהיא מרווחת יותר שזה דבר שאת מעדיפה לתינוק גדול.

על יויו אני ממליץ כטיולון אך היא קטנה ויש להושיב את התינוק לפני שרוכשים לראות אם נח לו, אני פחות ממליץ עליה מלידה.
    הג'ואי הדו כיוונית היא כרום ששוקלת כ- 9.6 ק"ג ודי טובה לתינוק אך לדעתי פחות נוחה כטיולון.

אני ממליץ להתמקד בטיולון שיהיה נח לתינוק ופחות לחשוב על רכישה שתתאים לתינוק בן יומו בעתיד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסה תינוק מלידה - מה עדיף?
    מיכל
    08/10/2017

מה עדיף מכל אלו המצורפים?
    תודה רבה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/10/2017

שלום מיכל,

צירפת 2 דגמי נקסטפיט אחד מפואר יותר ולדעתי אפשר להסתפק בבסיסי על הגרקו אני פחות ממליץ מניוד בורן כי הנקסטפיט נח יותר ושוכב טוב יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא רואה שצירפת דגמים

מיכל
    10/10/2017

אשמח... תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/10/2017

שלום מיכל,

את צריפת תמונה ולגביה הגבתי. מתוך השלוש המלצתי היא הנקסטפיט של צ'יקו בגרסא הזולה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת בין מס עגלות לילד ראשון
    חייה
    07/10/2017

שלום קובי..
    אני מתלבטת בין מספר עגלות וקצת הלכתי לאיבוד.. אני מחפשת עגלה שתיהיה נוחה ומהירה בקיפול שלה גובה ממוצע (הבוגבו בי 5 נראת לי מאוד נמוכה) אני גרה במושב אבל אין לי תנאים של דרכים משובשות. שלא תיהיה כבדה כך שאצליח לקפל אותה ביחד עם הטיולון ולהכניס לרכב העגלות שחשבתי עליהם
    מוצי איגו
    סיבקס פריאם
    ארמדילו פיליפ xt2
    אני אשמח לדעת מה ההבדל בינהם מבחימת קיפול ומקום ברכב וכמובן קיבול ביחד עם הסלסקל.
    תודה

הוספת תגובה

• תיקון להודעה הקודמת

חייה
    07/10/2017

התכוונתי לקיפול השלדה ביחד עם הטיולון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/10/2017

שלום חיה,

לדעתי המוצי והפריאם פחות תואמות את הדרישות בעיקר בגלל המשקל כי מדובר בעגלות כבדות. הארמדילו דומה לבי ביתרונות ובחסרונות ולכן מדובר בעגלה נמוכה.

הייתי ממליץ לבדוק את הפג פרגו בוק עם שדרוג לשלדת S שמשקלה הכולל יהיה כ- 11 ק"ג (2+ ק"ג פחות מהמוצי והפריאם). על הפג מתחבר רק סל קל פג שקיבל דירוג בטיחות גבוהה.
    אופציה נוספת היא סלסה של איי.בי.סי דיזיין ששוקלת 10 ק"ג וגם גבוהה ומרווחת. מבחינת קיפול היא והפג זהות ויכנסו לרוב תאי המטען בקלות.
    המוצי והפריאם יחסית גדולות יותר וגם מסורבלות יותר לקיפול ועדיף לקפלן עם פירוק מושב הטיולון טרם הקיפול (לא חובה אבל יותר נח ויחלק את המשקל).
    למעט הפג על כל העגלות המצויינות להעיל מתחברים סל קלים של סייבקס, מקסי קוזי, בי סייף או ג'ואי. 4 יצרנים שלכולם יש סל קלים ברמות הבטיחות הגבוהות ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי איגל מבית אונו

חייה
    14/10/2017

היי אשמח לשצוע את דעתך לגבי עגלת איגל מבית אונו בהשוואה לארמדילו פילפי xt2 ולגבי הסולה 2 תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/10/2017

שלום חיה,

לדעתי פחות טובה, הניוד פחות טוב, התפעול פחות נח ולדעתי איכות החומרים פחות גבוהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל סייבקס אטון 1
    אביבית
    06/10/2017

היי קובי ,
    אשמח לדעת אם אתה ממליץ על האטון 1 ? מה היתרונות והחסרונות ?

לקביעת תור
    סגירה
    סלקל סייבקס אטון 1

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/10/2017

שלום אביבית,

ממליץ לתקציב נמוך, אם אפשר להשקיע אז אטון 4 או Q טובים יותר.
    לסל קל אני לא חושב שצריך לחפש יתרונות או חסרונות אלא רמת בטיחות כאשר הדירוג נא בין כוכב 1 ל 5 ש5 זה הרמה הבטוחה ביותר.
    אטון 1 דורג עם ציון שווה ערך ל4 כוכבים כאשר הדגמים שציינתי דורגו עם 5 כוכבים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי הנוחות ?

אביבית
    07/10/2017

מה לגבי הנוחות שלו לעומת אחרים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/10/2017

שלום אביבית,

סבירה והבד לא הכי נעים אבל אפשר פשוט לרכוש ריפוד מלא (סוג של מזרנית) כמו של חברת בן בת לדוגמא. הנוחות תשתפשר וגם הניקיון יהיה קל יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צ'יקו טריו לאב 2016 עגלת תינוק
    אווה פאר
    06/10/2017

קובי שלום
    אשמח לשמוע את דעתך על עגלת תינוק ציקו טריו לאב ועל הסל קל שלהם. דגם 2016 .
    תודה רבה
    אווה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/10/2017

שלום אווה,

לדעתי עגלה מיושנת מאוד. מסורבלת מאוד לתפעול ולא נוחה בניוד. הסל קל סביר ויש טובים ממנו אבל הוא חלק מהחבילה.
    בסגנון שלה אני חושב שהטרילוג'י של אינגלזינה (למעט הסל קל) עולה עליה כמעט מכל הבחינות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Gb maris vs cyber mios
    אלנה
    06/10/2017

היי,
    מתלבטים בין שתי עגלות, ה cybex miosאו ה gb maris בשתי העגלות אהבנו את קלות הקיפול , האופן בו מחברים ומנתקים את הטיולון/אמבטיה... במיוס אהבנו יותר את המשקל, מאוד קלה,מראה כללי, יחד עם זאת בהשוואה ל מאריס הרגשתי שהיא פחות יציבה ותהיה פחות עמידה לאורך זמן. פחות אהבתי שמעמד הרגליים עשוי מרשת ואני דואגת שייקרע לאחר זמן קצר. המאריס של gb נראתה לי יציבה יותר אך גם הייתה כבדה יותר . רציתי לדעת אם החששות שלי לגבי המיוס מוצדקים ועל מה היית ממליץ מביניהן. תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    Gb maris vs cyber mios

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/10/2017

שלום אלנה,

מה שציינת אלו החסרונות של המיוס אבל זו הדרך של היצרנים להשיג משקל קל וגודל קומפקטי בקיפול.
    המריס תהיה נוחה יותר לתינוק ופחות לכם ולכן אתם צריכים להחליט מה עדיף מבחינתכם.
    אני אישית פחות ממליץ על המאריס כי לדעתי היא פחות נוחה לניוד, קשה לעלות ולרדת מדרכות איתה ואין לה ידית מתכווננת.
    לדעתי בשני המקרים יש אלטרנטיבות מוצלחות יותר באותו טווח המחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות..

אלנה
    08/10/2017

תודה רבה על התגובה המהירה ☺
    יכול להגיד לי מה האלטרנטיבות הטובות יותר לפי דעתך שאבדוק אותם? בגדול חשוב לי שהעגלה תהיה קומפקטית וקלה ועם טיולון דו כיווני. אני גרה בעיר וכנראה שרוב השימוש יהיה בעיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/10/2017

שלום אלנה,

לדעתי עגלה כמו הבוק של פג תתאים יותר לדרישות שלך.
    גובה ממוצע, קיפול נח ביד אחת וגודל סביר לכל תא מטען.
    נוחות הניוד פושרת אך לעיר היא די מספקת בעיקר אם רוכשים את הדגם עם שלדת S. כן מומלץ להוסיף לה מזרן לאמבטיה ומזרן לטיולון כי הריפוד שלה מאוד קשיח לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה