פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הבדלים בספורט ליין
    שני
    11/08/2022

שלוום!!
    אנחנו בדיוק מתלבטים איזה דגם של עגלת ספורט ליין לרכוש
    מה ההבדל בין עגלת ספורט ליין סיאלוו פרו לבין עגלת ספורט ליין PL חוץ מהמחיר? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדלים בספורט ליין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדלים בין דגמי ספורטליין סיילו

קובי סופר
    11/08/2022

שלום שני,

יש לסיילו 4 רמות גימור.
    ההבדלים בין דגמי ספורטליין סיילו הם:

1. סיילו בייסיק כשמה כן היא, הכי בייסיק שיש. היתרונות על האחרות מחיר זול יותר ומשקל קל יותר.

2. XL, מציעה גלגלים יותר גדולים מהבייסיק. פתחי איוורור באמבטיה, גגון יותר גדול באמבטיה. לדעתי עדיפה על הבייסיק וגם על הPL.

3. PL, למעשה זה XL רק עם מסגרת ברזל לאמבטיה + קישוט ברזל על גגון הטיולון. הם מעניקים מראה יותר יוקרתי אבל, הם גם מוסיפים משקל, גם מתחממים בשמש וגם כמובן העגלה יותר יקרה. לכן אני ממליץ על XL. גם משלמים פחות וגם מקבלים מוצר יותר פרקטי. לטעמי גם יותר יפה אבל עניין של טעם.

4. הפרו כבר מציעה גלגלים יותר איכותיים, גלגל PU. אלו גלגלים שגם יוצרים יכולת ניוד יותר טובה, כל תמרון (פנייה) נעשים בפחות מאמץ, בלימת הזעזועים יותר טובה, הנסיעה יותר שקטה ללא קולות וחיכוכים, הבלאי שלהם הרבה יותר נמוך.
    לטיולון יש מסגרת פלסטיק לגב, זה מעניק תמיכה יותר טובה לתינוק. יש גם דברים עיצוביים כמו בPL + עוד כמה דברים קטנים. רשת איוורור גם ברגליים.
    החיסרון שלה מעבר למחיר יותר יקר זה המשקל, היא משמעותית יותר כבדה מהגרסאות האחרות. לכן זה שיקול שלכם אם המשקל שווה את היתרונות שהזכרתי. ממליץ לקפל את העגלות עם הטיולונים ולהרים (אפילו להתנסות בהרמה והוצאה מהרכב) כדי להבין את ההבדלים. אם אתם מסתדרים אז מעולה כי תקבלו מוצר יותר טוב. צריך לזכור שמרימים לא מעט את העגלות.
    אם גרים בבניין ללא מעלית אז אני ממליץ לוותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על ההסבר המפורט עזרת לנו מאוד

שני
    13/08/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה ממליץ על 3 כיסאות
    אתי נחום
    11/08/2022

היי קובי היקר ותודה רבה על העבודה המדהימה שלך כאן.
    כתבתי לך גם בפייסבוק .
    אינ ממש מבולבלת מההמלצות שלך.
    אתה לרוב ממליץ על ציקו נקספיט או ברייטקס בולווארד
    ועכשיו ראיתי שהמצתה בטיחותית על מרתון.

המחיר לא רלוונטי - מהו הכי בטיחותי והכי נוח והכי בריא לתינוק מגיל לידה.

תודה רבה מראש !

לקביעת תור
    סגירה
    אתה ממליץ על 3 כיסאות

הוספת תגובה

• לגיל לידה ההמלצה שלי צ'יקו

קובי סופר
    11/08/2022

שלום אתי,

לגיל לידה ההמלצה שלי צ'יקו. לדעתי הוא מספק את הנוחות הטובה ביותר ובעיקר זווית השכיבה הטובה ביותר ביחס למתחרים.

על ברייטקס אני ממליץ רק להורים שצריכים לגיל גדול יותר מלידה.
    על מרתון אני ממליץ למי שיש לו תקציב יותר נמוך. אם אין הגבלה הבלווארד לדעתי עדיף.

בטיחותית צ'יקו וברייטקס הם הטופ אם אין הגבלת תקציב.
    הברייטקס יותר נוחים להתקנה לכן הכל תלוי לאיזה גיל, אם יש צורך לכיסא מגיל חצי שנה, אני נוטה לברייטקס רק בגלל קלות ההתקנה. ללידה ההמלצה צ'יקו רק בגלל שלדעתי הוא יותר נוח לתינוק בן יומו. בכל אופן רכישה של כל אחד מהם זה רכישה של הטוב ביותר מבחינה בטיחותית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיפוש טיולון - עזרה
    ערן
    11/08/2022

שלום רב
    אני מחפש טיולון לתינוק בן חצי שנה.
    הדברים שחשובים לנו מאוד זה:
    א) שיהיה דו כיווני
    ב) שכיבה שתיהיה ב-180 מעלות ומאוזנת (הוא נרדם בעיקר על הבטן)
    ג) נוחות מקסימלית לתינוק ושיהיה לו כמה שיותר מקום (הוא טיפה גדול)
    ד) גלגלים גדולים, טובים ואמינים שהנסיעה תיהיה קלה ורכה.

נשמח לקבל המלצה לדגם או שניים (או 3) ואם אפשר שלא יהיו הכי יקרים בשוק. לא חשוב לנו נראות או משהו "אופנתי" וגם דגם ישן יותר ואמין מאוד בא בחשבון. וזה גם בסדר אם היא לא קלה או שהקיפול לא פשוט
    תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    חיפוש טיולון - עזרה

הוספת תגובה

• אני ממליץ עד גיל שנה על טיולון דו כיווני

קובי סופר
    11/08/2022

שלום ערן,

אני ממליץ עד גיל שנה על טיולון דו כיווני.
    החיסרון שבדרך כלל מדובר בעגלה ולא טיולון.
    ההמלצה מגיע בעקבות מחקרים בנושא שהוכיחו שיש יתרונות עצומים לכך שתינוקות שישבו מול הוריהם היו יותר משכילים, החלו לדבר בשלב מוקדם יותר, היו יותר רגועים, ישנו טוב יותר בלילות ונרדמו מהר יותר ולסיום, הקשר עם ההורה היה חזק יותר.

הבעיה שאין עגלות במחיר סביר ובנוסף מי שיקנה עגלה מסוימת בשלב מאוחר יותר ירכוש טיולון נוסף.

אם הולכים על חד כיווני אז ההמלצה שלי היא סייבקס איזי S פלוס. הוא במחיר סביר ועם גלגלים גדולים מהממוצע ולכן בעל יכולת ניוד מעולה. בנוסף יש לו שכיבה שטוחה כך שהוא עונה היטב לדרישות. יש גם דגם דומה עם מושב מסתובב. אני לא יודע אם הוא עוד זמין בשוק. הוא יקר יותר וכבד יותר.

שאר האופציות הוא עם גלגלים קטנים ולדעתי פחות יתאימו:
    סילבר קרוס ווינג, קל מאוד, קומפקטי מאוד, שכיבה שטוחה. יכולת ניוד טובה לעיר אבל מעבר פחות.

ספורטליין וייפר, נוח לניוד, פחות מהסייבקס אבל עדיין מאוד נוח ביחס לטיולונים אחרים. שכיבה שטוחה, גגון ענק שזה יתרון גדול על האחרים. שינוי מצבים עם לחצן, טיפה יותר נוח. יחסית לא יקר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין טיולונים דו כיווניים?

ערן
    12/08/2022

אני מחפש טיולון. לא עגלה
    אני מכיר שיש את חברת הרטן ומאמאס אנד פאפאס ואולי עוד ויש להם דגמים של טיולונים דו כיווניים נשכבים לשכיבה מלאה. לא?
    מהדרישות שרשמתי אין שום טיולון בשוק שיש לו את הדברים האלו?
    א) שיהיה דו כיווני
    ב) שכיבה שתיהיה ב-180 מעלות ומאוזנת (הוא נרדם בעיקר על הבטן)
    ג) נוחות מקסימלית לתינוק ושיהיה לו כמה שיותר מקום (הוא טיפה גדול)
    ד) גלגלים גדולים, טובים ואמינים שהנסיעה תיהיה קלה ורכה.
    ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו שרשמתי יש אבל זה חלק מעגלה

קובי סופר
    12/08/2022

שלום ערן,

כמו שרשמתי יש אבל זה חלק מעגלה. זה אומר שתצטרכו לרכוש עגלה עם אמבטיה או, למצוא דגם שנמכר עם אמבטיה וניתן לרכוש ללא. החסרונות כמו שרשמתי הם במחיר יקר מטיולון רגיל, חוסר פרקטיות ביחס לטיולון רגיל אבל הרבה יותר נוחות לתינוק ובניוד.
    בוגבו בי למשל מציעים את האפשרות לרכוש רק טיולון.
    אפשר לבדוק גם את ארמדילו פליפ ודגמי פג פרגו בוק.
    בעבר היה ניתן לרכוש רק טיולון ואני מניח שגם כיום.
    הבוק עונה לדרישות אבל השכיבה שלה לא מלאה.
    אפשר לרכוש את הבייבי בוס יגואר שלנו רק כטיולון, לדעתי יכולה להיות אופציה טובה, מזכירה את הסייבקס טוויסט אבל התפעול הרבה יותר נוח, גם הניוד וגם המושב יותר ארוך ומרווח לתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכישה מיד שנייה

ערן
    13/08/2022

אני בכוונה שואל רק על טיולון כי אני מתכנן לרכוש מיד שנייה.
    ולכן מתמקד רק בדגמים של טיולון.
    חוץ מהבייבי בוס יגואר והסייבקס טוויסט, אין דגמים של חברות אחרות שעונים על ה-4 דברים שאני מחפש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רשמתי דגמים נוספים

קובי סופר
    13/08/2022

שלום ערן,

רשמתי דגמים נוספים שניתן לרכוש רק טיולון (כמובן שצריך לבדוק כי דברים משתנים)
    פג פרגו בוק
    ארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס
    בוגבו בי 5 או 6.
    כולם הוצעו בעבר לרכישה גם רק כטיולון ללא האמבטיה.
    אני לא יודע אם זה רלוונטי נכון להיום, צריך לבדוק.
    כיד 2 אני חושב שאפשר יהיה למצוא. זה לא יהיה קל כי לא הרבה רוכשים את הדגמים האלו רק כטיולון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרטן vip גם עונה על הדברים שרשמתי

ערן
    14/08/2022

תודה רבה על העזרה.

עוד שאלה קטנה:
    האם דגם ההרטן vip גם עונה על הדברים שרשמתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• VIP הכי עונה לדרישות

קובי סופר
    15/08/2022

שלום ערן,

VIP הכי עונה לדרישות.
    היא מציעה את הנוחות הכי טוב לתינוקות, אין אף עגלה בעולם שמציעה נוחות כזו.
    הגורמים לכך הם מושב ענקי, הכי רחב וארוך שקיים, כמה שכבות של ריפוד, בדים איכותיים ומושב עם 5 שלבים. במצב שוכב הוא שטוח לחלוטין והכי קרוב שיש ל-180 מעלות.
    הניוד איתה מושלם בגלל גלגלים גדולים, מערכת קפיצים ייחודית לגלגלים האחוריים וצמיגי PU איכותיים.

החסרונות:
    לא משווקת בארץ. בתור המשווק של הרטן אני כבר לא משווק את העגלות כ-4 שנים.
    העגלות של הרטן כבדות מאוד, באזורים של כמעט 14 ק"ג.
    הVIP הייתה מסורבלת כי היא מצריכה קיפול ללא מושב הטיולון ולכן צריך לפרקו טרם הקיפול. המנגנון קיפול לא ידידותי למשתמש ודורש תרגול.
    לצערי בישראל סדר הדרישות הוא הפוך. קודם נוחות ההורה ואחר כך התינוק. משקל קל, קיפול קטן, קיפול קל, וכו'.
    אי לכך לא מכרנו הרבה יחידות ולכן הפסקנו את השיווק, לא מדובר בעגלות זולות.
    החיסרון ברכישת עגלה כזו הוא שלא תהיה אחריות.
    יחד עם זאת אם אני הייתי צריך לבחור עגלה לתינוק שלי זאת הייתה הבחירה שלי (כמובן שגם הילדה שלי הייתה בהרטן לפני מספר שנים).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך על ההסבר

ערן
    15/08/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות לרכב שני
    שני
    11/08/2022

שלום לקובי היקר.

אחרי כל ההמלצות המוצלחות שלך אנחנו צריכים לרכוש כיסא בטיחות לרכב שני. הילדה בת 2.2 ואנחנו צריכים משהו זול ולא יקר לרכב נוסף. מאיזה גיל אפשר בוסטר?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות לרכב שני

הוספת תגובה

• צריכה המלצה לתלת אופן לגיל שנה

שני
    11/08/2022

גם צריכה המלצה לתלת אופן. לגיל שנה. אנחנו קונים כמתנה לכן צריכים מחיר סביר באזור 500 שקלים. אם יש משהו שווה וטיפה יותר יקר אשמח שתמליץ

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי ממליץ על בוסטר רצועות

קובי סופר
    11/08/2022

שלום שני,

מעל גיל שנתיים לדעתי עדיף בוסטר עם רצועות.
    הזול ביותר וברמת בטיחות טובה הוא אוונפלו מאסטרו.
    אם אפשר למתוח את התקציב אז אני יותר ממליץ על גרקו טרנזישיין סנאגלוק. הוא גם יותר בטיחותי, גם יותר נוח להתקנה ומתאים עד משקל גבוה יותר עם רצועות.

לגבי תלת אופן, אני ממליץ על סמארטרייק STR3, חורג מ-500 ש"ח אבל לדעתי הדגם הכי טוב לגיל שנה+
    אם להיצמד לתקציב אז סווינג פלוס הכי מומלץ. גם של סמארטרייקץ ההבדל העיקרי שהSTR ניתן לקיפול. זה יתרון גדול עם רוצים להתנייד ברכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות לרכב בת 9 חודשים
    נופר
    11/08/2022

שלום רב! ביתי בת 9 חודשים, רציתי לדעת איזה כיסא לרכב (לא יקר ) מתאים לה? וישמש אותה לעתיד הרחוק, תודה מראש

הוספת תגובה

• אני צריך לדעת תקציב

קובי סופר
    11/08/2022

שלום נופר,

אני צריך לדעת תקציב. יש כיסאות גם באזורים של 500. יש 1000 או צפונה.

בגדול אבל חשוב להדגיש, כיסאות יקרים ברוב המקרים גם יותר בטיחותיים ויותר נוחים (אם יש נסיעות ארוכות זה פרמטר חשוב).
    עוד דבר חשוב, הכיסאות משמשים להמון שנים, לכן אני ממליץ להשקיע. ברוב הדגמים אפשר להשתמש עד גיל 5-6 שנים בקלות!

יש כעת המון מבצעים ברשתות, ברובן יש גם אפשרות לשלם בכרטיסי מועדונים שונים כמו חבר, פיס ועוד, כך מקזזים עוד מהמחיר. המומלצים ביותר לדעתי הם ברייטקס קליקטייט, הזול ביותר בסדרה הוא המרתון. צ'יקו נקסטפיט, אין הבדל בטיחותי בין הדגמים הזולים בסידרה ליקרים אבל היקרים יותר נוחים לתינוק ולתפעול.

ראיתי שיש מבצע על צ'יקו נקסטפיט ספורט ב-888 ש"ח ברשת עגליס. לדעתי מדובר בכיסא נהדר והמחיר מעולה. גם אם זה מעל לתקציב אני ממליץ להתאמץ כי זה כיסא לטווח ארוך, הזולים מתאימים עד משקלים נמוכים יותר. בנוסף הנוחות שלו עדיפה על פני רוב הכיסאות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על כיסא הבטיחות הכי בטוח ומומלץ
    נטלי
    11/08/2022

שלום, אשמח לקבל המלצה על כיסא הבטיחות הכי בטוח ומומלץ במחיר בינוני/סביר, כלומר לא הכי יקר שיש...
    וגם מאיזה גיל ומשקל להעביר לכיסא בטיחות? תודה!

הוספת תגובה

• המומלצים הם ברייטקס קליקטייט או צ'יקו נקסטפיט

קובי סופר
    11/08/2022

שלום נטלי,

המומלצים הם ברייטקס קליקטייט או צ'יקו נקסטפיט.
    לצערי הם בין היקרים ביותר שיש אבל בסוף ככל שעולים במחיר, כך מקבלים רמת בטיחות יותר גבוהה (ברוב המקרים).
    יחד עם זאת לברייטקס יש מבצע ללא מע"מ כרגע ואם יש כרטיסי חבר אפשר לקזז עוד ממחירו בשילב או בייבי סטאר.
    יש גם הנחות לכרטיסי מועדון נוספים בשילב, בייבי סטאר ומוצצים אז תבדקו אם יש לכם. אז אפשר להגיע למחיר סביר.

לגבי צ'יקו, היבואן זו רשת עגליס, כרגע יש מבצעים על חלק מהדגמים, שווה לבדוק שם. כל גרסאות הנקסטפיט די זהות מבחינת בטיחותית, יש הבדלי גימור, בדים, גודל מדרך רגליים אשר יקרות יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטים בשני נושאים
    שקד
    10/08/2022

מתלבטים בין קוקו ביבה (ללא אפשרות לאמבטיה) לבין אינפינטי דובלו. האם יש המלצה מבין השתיים? זקוקים לעגלה קלה יחסית ולכן מכוונים לסדר גודל הזה.

בנוסף, נשמח לחוות דעת לגבי כבא בטיחות babysafe 360, האם הוא בטיחותי למרות המחיר הזול יחסית?

המון תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטים בשני נושאים

הוספת תגובה

• צריך עוד נתונים

קובי סופר
    10/08/2022

שלום שקד,

אני צריך עוד נתונים. לאיזה גיל? העגלה לתאומים או לאחים עם הפרש? מה התקציב?
    לגבי כיסא צריך 1 או 2? גם כאן, מה התקציב?

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי תקציב אנחנו יחסית מוגבלים

שקד
    10/08/2022

ראשית תודה על התגובה המהירה!

תאומות שצפויות להגיח לעולם בקרוב ולכן מדובר בעגלת תאומים ובנוסף אנחנו זקוקים גם ל2 כיסאות בטיחות לרכב אחד (לכן עדיף לא רחבים).

לגבי תקציב אנחנו יחסית מוגבלים אבל יש גמישות מסוימת. מעדיפים לשמור על יחס מיטבי של עלות/תועלת.

הדוגמאות שמצאנו משקפות יחסית את הכוון שלנו (במיוחד סביב המשקל הקל של העגלות) אבל אם יש רעיונות נוספים יותר מנשמח לשמוע.

שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקוקו בהחלט נותנת מענה טוב

קובי סופר
    10/08/2022

שלום שקד,

הקוקו נותנת מענה טוב של מוצר טוב במחיר טוב.
    אם אפשר למתוח ממש בקצת את התקציב אני ממליץ על עגלת ניאו לתאומים. היא לא נפוצה. היא מאוד דומה לקוקו בפונקציונליות, תפעול, קיפול וכו'. היתרונות שלה הם:
    1. יש לה גלגלים יותר גדולים לכן הניוד יותר נוח
    2. רוחב השלדה 65 לעומת 70 בקוקו, זה יתרון עצום כי יש המון מעברים צרים מ-70, מעליות וכו'. כמוכן טיפה יותר קטנה לאחר קיפול
    3. לא חובה אבל אפשר לחבר אמבטיות שכמובן מייקרות.

אם אפשר עוד למתוח יש את איזי טווין 4 של בייבי מונסטרס שהיא כבר ליגה בפני עצמה אבל המחיר בהתאם.

מבחינת כיסאות, תבדקו אם בעגליס עדיין יש מבצע על צ'יקו נקסטפיט ספורט, המחיר סביר, 888 ש"ח ליחידה וזה אחד הכיסאות הטובים ביותר, גם בטיחותית, גם מבחינת נוחות וגם ההתקנה די נוחה. מבחינת רוחב, לא הכי צר בשוק אבל גם לא בובמבסטי. אי שם באמצע.
    יש יותר זולים אבל זה לרדת ברמת הבטיחות ונוחות התינוקות, הפלוס אבל שהם גם צרים אז אני לא יודע אם רלוונטי. אני אישית פחות ממליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי אינפנטי דובלו?

שקד
    10/08/2022

פחות מומלצת?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי פחות היא גם טיפה כבדה

קובי סופר
    11/08/2022

שלום שקד,

לדעתי פחות, היא גם טיפה כבדה. הניוד שלה פחות נוח מהשתיים האחרות והקיפול טיפה מסורבל וגדול.
    ב-2 האחרות הקיפול כלפי פנים כלומר, כל הבד מכונס כלפי פנים ולא כלפי חוץ כמו באינפנטי, זה גם יוצר קיפול קטן יותר וגם שומר על הבד נקי וסטרלי ברכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתכנענו לגבי niu

שקד
    12/08/2022

אך מעוניינים לרכוש עם אמבטיות משיקולי נוחות בבית בזמנים בהם נרצה להשאיר את התינוקות בעגלה לנמנם לאורך זמן. מתקשים מאוד למצוא מקום שמציע למכירה את העגלה בתוספת אמבטיות. יש לך הכוונה אולי למקום רלוונטי?

תודה וסופ"ש נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסו בגולד בייבי בני ברק

קובי סופר
    12/08/2022

שלום שקד,

תנסו בגולד בייבי בני ברק.
    זו חנות למגזר החרדי, שם פחות אוהבים אמבטיות אבל אוהבים את העגלה אז זו חנות שמושכת כמויות עצמות, ייתכן ויש להם גם אמבטיות זמינות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה דומה לבייבי בוס
    שני
    09/08/2022

היי קובי,
    התייעצתי איתך לפני 3 שנים לגבי קניית עגלה, ובעקבות כך קניתי בייבי בוס טייגר שהיתה מעולה בשבילנו.
    אנחנו לפני תינוק נוסף, רק שעכשיו אנחנו גרים בספרד ולפי מה שידוע לי לא ניתן לרכוש כאן בייבי בוס..
    אנחנו מאד מרוצים מהפיצ'רים של הבייבי בוס, הגגון הגדול והמאוורר, נוחות נסיעה בדרך עירונית וגם קצת משובשת, בולמי זעזועים, נוחות הקיפול ב2 הכיוונים, סל גדול, ידית מתכווננת...
    מחפשים משהו דומה כי לצערנו לא נהיה בארץ לרכוש בייבי בוס בשנה הקרובה, ידוע לך על דגם אירופאי שאולי אוכל להשיג כאן (ספרד)?

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה דומה לבייבי בוס

הוספת תגובה

• האופציה היא רק לרכוש עגלות שונות

קובי סופר
    09/08/2022

שלום שני,

העגלה שלנו לא משווקת באירופה מן הסתם. בתחילת הדרך דווקא היה לנו שת"פ עם חברה ספרדית אבל קרוב ל-3 שנים שהם לא משווקים את הדגם אז אין סיכוי להשיגו. מה גם שאני חושב שטכנית המוצר שלנו יותר טוב. שילוח מישראל לספרד יהיה יקר, לכן האופציה זה רק אם מגיעים לארץ או מישהו מגיע אליכם. נראה לי פחות ריאלי ולכן האופציה היא רק לרכוש עגלות שונות עם טיפה דימיון לטייגר.

ממה שאני מכיר שנמכר בספרד אני ממליץ על:
    בוגבו בי 6, טיפה יקרה ולדעתי הטייגר שלנו עדיפה בהרבה היבטים אבל זה הכי קרוב שאני יכול לחשוב עליו. דגם ותיק שבשורה התחתונה הרוב מרוצים ממנו.
    אופציה נוספת זה JANE newel, דגם חדש שלהם שנראה טוב על פי סרטונים שראיתי, מחליף דגם קודם שהיה די מוצלח, כמובן ששיפרו בו דברים שהיו פחות טובים בדגם הקודם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות נח להעברה מהירה מרכב לרכב
    צביקה
    09/08/2022

שלום .מבקש המלצה ל כסא בטיחות טוב ושיהיה קל לפירוק והרכבה מרכב לרכב

הוספת תגובה

• ברייטקס קליק טייט או גרקו סנאגלוק

קובי סופר
    09/08/2022

שלום צביקה,

ברייטקס קליק טייט או גרקו סנאגלוק.
    אלו 2 סדרות של כיסאות של 2 יצרנים שונים עם פטנט שמאפשר התקנה מהירה עם אחוז קטן לטעויות אנוש בהתקנה.
    הכי מומלץ אם אין שיקול כספי, ברייטקס בולווארד קליקטייט.

יש עוד דגמים עם איזופיקס שההתקנה שלהם קלה אבל, האיזופיקס מתאים רק עד משקל 18 ק"ג. בנוסף אני חושב שהתקנה עם חגורה יותר בטוחה ויעילה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה פג פרגו ולוצ'ה מומלצת?
    שרה זאגא
    09/08/2022

שלום קובי!
    נשמח לדעת בקשר לעגלה זו, מה דעתך?
    אנחנו מחפשים עגלה יחסית קלה, עמידה בתנאי שטח, עמידה לאורך שנים, וקומפקטית...
    אנחנו בסדר עם כל מחיר, רק שנקבל מוצר מוצלח שיענה על מה שאנחנו מחפשים. וההיצע הרחב של העגלות קצת מבלבל אותנו..
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• לדעתי הבוק עדיפה

קובי סופר
    09/08/2022

שלום שרה,

קלה היא לא. היא מעל לממוצע מבחינת משקל.
    לשטה היא תתאים יש לה גלגלים וקפיצים מעולים.
    עמידה, קשה לדעת, דגם חדש, רק הזמן מעיד אבל פג זה מותג ותיק, מיצרים באיטליה ועל פי נסיון העבר, הדגמים שלהם סופר עמידים לאורך השנים כך שלדעתי גם הולוצ'ה תהיה כזו.
    לדעתי הבוק עדיפה, זה דגם יותר ותיק ומוכח.
    אם לוקחים עם שלדת S יכולת הניוד תהיה מעולה.
    היתרון של הבוק זה מנגנון קיפול הרבה יותר קל ונוח, היא גם יותר קומפקטית לאחר הקיפול. בולוצ'ה הפטנט קיפול לדעתי מיושן ומסורבל, כמוכן זה דורש טריקת ידית, מניסיוני זה יכול להוביל לתקלות בעתיד כי הרבה הורים טורקים הרבה יותר חזק ממה שצריך. לכן אני נוטה לבוק.

עוד עגלה דומה לבוק היא אינגלזינה אפטיקה.

סגנון קצת שונה, אייביסי דיזיין סלסה, זו עגלה שיועדה לטיולים בשטח קשה אבל היא יותר גדולה ומסורבלת מהדגמים המוזכרים.

בכל הדגמים מדובר בעגלות גדולות, כבדות מהממוצע ומגושמות.
    הפלוסים של זה הם: נוחות ניוד עדיפה, חוזק ועמידות, נוחות עדיפה לתינוקות כי הן סופר מרווחות. לכן זה שיקול והעדפה שלכם, נוחות ניוד ותינוק עדיפים על פני פחות נוחות עבורכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדל ברכישת עגלות
    קליג
    08/08/2022

שלום רב,
    אנחנו לפני רכישת עגלה ראשונה.
    נוכחנו לראות שיש עגלות בשילוב אמבטיה+טיולון, שהטיולון עד משקל 14 ק"ג (בגיל שנתיים כבר צריך לעבור לטיולון אחר).
    ויש אפשרות לרכוש עגלה עם אמבטיה בלבד וטיולון יותר מאסיבי שיכול להחזיק שנים קדימה, עד גילאים 4-5.

השאלה שלי מה עדיף? לרכוש "קיט" אמבטיה וטיולון יחד כאשר הטיולון המדובר הוא עד גיל שנתיים ואז כשהתינוק גדל צריך לרכוש טיולון נוסף,
    או לקנות כרגע עגלה עם אמבטיה וכשזו תהיה קטנה במידות לרכוש כבר טיולון מאסיבי יותר שיחזיק זמן רב יותר?
    יש טיולונים שנרכשים בנפרד ללא אמבטיה.

אשמח לדעתך מאיזו סיבה לרכוש אמבטיה+טיולון ולא לפצל את הקנייה.

תודה רבה ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה
    הבדל ברכישת עגלות

הוספת תגובה

• בקרוב כל הדגמים יתאימו עד 22 ק"ג

קובי סופר
    09/08/2022

שלום קליג,

עד לפני שנה מכון התקנים הישראלי בדק עגלות וטיולונים עד 15 ק"ג. אפילו דגמים שבאירופה אושרו עד 22 ק"ג.
    לכן על כל העגלות האישור היה עד 15 ק"ג.
    זה אומר שיש דגמים בשוק שהם על פי התקינה הישנה ולכן הם עד 15 ק"ג.
    לכן רואים בשוק הבדלים כי דגמים בתקינה החדשה הם עד 22 ק"ג. כמוכן יש חנויות שמציגות מוצר בתצוגה שנפתח לפני יותר משנה ורשום עליו עד 15 ק"ג ובפועל במחסן יש להם את אותו דגם שהוא עד 22 ק"ג.

לכן אני ממליץ להתמקד בדגמים, לאחר מכן אפשר לברר מול מכון התקנים עד איזה משקלים מתאמים הדגמים שנראים לכם. או לפתוח אריזה חדשה (לא להסתמך על תצוגה) ולראות מה רשום במדבקת האזהרה על השלדה. התקן החדש דורש מדבקה כחולה שמציינת עד 22 ק"ג.

לגבי רכישה, בכל מקרה צריך לרכוש אמבטיה וטיולון! לא ניתן לרכוש רק אמבטיה ואז טיולון אחר. זה תמיד מגיע כסט.
    לכן השאלה שלך לא רלוונטית.
    כמוכן אני חושב שהטיולונים שמגיעים עם העגלות הרבה יותר טובים, נוחים ומרווחים לתינוקות מאשר טיולון שנמכר רק כטיולון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה, שאלה לגבי דגם בייבי בוס

קליג
    09/08/2022

האם הטיולון של דגם בובקט בתקן של עד 22 ק"ג?
    וטייגר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן כל הדגמים שלנו עד 22 ק"ג

קובי סופר
    11/08/2022

שלום קליג,

כל הדגמים שלנו עומדים בתקן החדש והמושבים מתאימים לשימוש עד 22 ק"ג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא לרכב של סבא וסבתא
    אלונה
    08/08/2022

שלום,
    מחפשת כיסא משני לרכב של סבא וסבתא. אשמח לשמוע את דעתך על Graco enhance (תקציב של עד 700).

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא לרכב של סבא וסבתא

הוספת תגובה

• צ'יקו נקסטפיט ספורט

קובי סופר
    08/08/2022

שלום אלונה,

ראיתי שברשת עגליס יש מבצע על צ'יקו נקסטפיט ספורט ב-888 ש"ח. זה עוד 188 ש"ח יותר אבל שדרוג אדיר ברמת הבטיחות.
    שדרוג בנוחות וטווח משקלים יותר גדול. כמוכן יותר נוח להתקנה.

אם להיצמד לתקציב הגרקו טוב אבל אוונפלו סונס, טריביוט או קוסקו סנרה מקבלים דירוגי בטיחות עדיפים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיתי שאתה ממליץ על אוונפלו

אלונה
    09/08/2022

תודה רבה! ראיתי שאתה ממליץ על אוונפלו אבל הבנתי שמותר לשים עם הפנים קדימה רק ממשקל 10 קילו ויש לי פעוט בן שנה וחצי ששוקל 9 ומשהו וצורח עם הפנים נגד כיוון הנסיעה :) . יש עכשיו גם מבצע על הברייטקס אליגנס.. אשמח לדעת איך הוא בטיחותית? וגם איך בוא מבחינת התקנה עם הפנים קדימה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחינת פנים עם/נגד הכיוון בכל הכיסאות זה אותו הדבר

קובי סופר
    09/08/2022

שלום אלונה,

מבחינת פנים עם/נגד הכיוון בכל הכיסאות זה אותו הדבר.
    זו דרישת החוק המינימלית כך שעד גיל שנה ו-9 ק"ג צריך נגד הכיוון. משנה ובתנאי שהתינוק מעל 9 ק"ג אפשר עם הפנים קדימה. ההמלצות הן עד גיל שנתיים.
    לדעתי אתם כבר יכולים עם הפנים קדימה.

הברייטקס מעולה אך מיושן, בטיחותית צ'יקו מקבל דירוגים גבוהים יותר אבל עדיין הברייטקס אחד הטובים שיש. אז כל אחד מהשניים יהיה אופציה מעולה. האוונפלו מתאמים גם נגד הכיוון וגם עם. הם פחות עדיפים על ברייטקס או צ'יקו אבל יותר זולים לכן המלצתי.
    לגבי נוחות התקנה, בכולם די נוח להתקין עם האיזופיקס אבל לא הכי נוח עם חגורת בטיחות אז סה"כ אין הבדלים גדולים.
    רק בכיסאות יקרים יותר יש פטנטים להתקנה קלה עם חגורה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי תיקון או רכישת עגלה
    יהונתן מור
    08/08/2022

שלום קובי ותודה מראש על האפשרות להתייעץ כאן.
    קנינו מיד 2 את הסייבקס מיוס ונוצר ממש שבר בשילדה הבנו שיש אפשרות לתקן את העגלה(בגלגל) אך מתלבטים אם נכון לעשות תיקון מהסוג הזה או שעדיף לקנות עגלה אחרת ( ואם שוב מיד 2) היום הבן שלנו בן 10 חודשים ומשתמשים בעיקר בטיולון כשהוא עם הפנים אלינו חשוב לנו שהעגלה תהיה קלה לניוד ותמרון ולקיפול אך גם יציבה ונוחה עבורו. כמובן שהיינו שמחים לעגלה אמינה שתוכל לשמש אותנו גם בהמשך, עד לתקלה הינו מרוצים מהמיוס
    נשמח מאוד להמלצה

הוספת תגובה

• צריך לברר עלויות

קובי סופר
    08/08/2022

שלום יהונתן,

צריך לברר עלויות. אני לא יודע מה התקלה ומה העלויות כך שקשה לי לענות.
    אם זו עגלה מיבוא רשמי או יבוא מקביל?
    האם היא באחריות (למרות ששבר לא כלול באף אחריות של אף יבואן).
    כמוכן אפשר לבדוק אצל חברות חיצוניות שמתקנות כמו חברת הגלגל תיקון וחידוש עגלות.

האופציה השנייה, רכישת עגלה, זו אופציה יקרה, בעיקר אם נלך לכיוון של דו כיווני לכן, הייתי מתחיל עם בירור עלויות תיקון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות או סלקל
    אילה אמונה בצלא
    08/08/2022

יש לנו כרגע ברייטקס בולווארד ולקראת לידה 2 מתלבטים איזה כסא לקנות כשהמחשבה היא שבסוף רוצים שייכנסו 3 כסאות במושב האחורי.
    האפשרויות שחשבנו-
    1. כסא בטיחות- איזה כדאי? (הגדולה תהיה בת שנה ועשר)
    2. סלקל של פג פרגו(יש לנו עגלה שלהם)
    3. דונה

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות או סלקל

הוספת תגובה

• בבקשה לשאול את כל השאלות באותו שרשור השאלה הקודמת

קובי סופר
    08/08/2022

שלום אילה,

בבקשה לשאול את כל השאלות באותו שרשור השאלה הקודמת. למען הסדר וששאלות אחרות לא ירדו מטה.

הייתי ממליץ לרכוש בוסטר רצועות לגדולה. גרקו טרנזישיין סנאגלוק. הוא צר וברמת בטיחות גבוהה. כמוכן הוא יחסית לא יקר. הוא יתאים לה עד גיל 12 שנים.
    הבולווארד יעבור לתינוק ויכול לשמש מלידה, הייתי רק ממליץ לרכוש ספוג מגביהה לשפר את זווית השכיבה.

אפשר גם לרכוש סלקל של פג ולחבר לעגלה, המינוס שבכל מקרה תוך כמה חודשים תצטרכו לרכוש שוב. או כיסא לתינוק או בוסטר כמו שרשמתי לגדולה. לכן מעבר ליתרון של חיבור לעגלה וניוד, אני לא רואה סיבה פרקטית וכלכלית לעשות זאת.
    כמוכן אני לא רואה שום יתרון בחיבור סלקל לעגלה רק חיסרון, אותו הדבר לגבי דונה. הדבר אינו בריא לתינוקות ואף יכול לסכן את בריאותם בשהיות ממושכות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך הגרקו עם החיבור לרכב

אילה אמונה בצלא
    08/08/2022

איך הגרקו עם חיבור לרכב? אהבתי את הקליקטייט של ברייטקס.
    איזה קומבינציות נוספות יש לכסאות בטיחות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסנאגלוק מציע פטנט חיבור דומה

קובי סופר
    08/08/2022

שלום אילה,

הסנאגלוק מציע פטנט חיבור דומה. כלומר חיבור קל, זה לא בדיוק כמו קליקטייט בגלל פטנט רשום אבל על אותו רעיון.
    אם רוצים קליקטייט יש לברייטקס את הפרונטייר אבל הוא הרבה יותר יקר והגרקו מדורג טוב יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלה
    אילה אמונה בצלא
    05/08/2022

יש לנו עגלת פג פרגו פופ אפ שקנינו יד שניה.
    נאבד לנו בורג עם חלק פלסטיק שבלעדיו אי אפשר להשתמש בעגלה. מתלבטת עם לשלוח את העגלה לחידוש וניקוי
    או שאולי לא שווה להשקיע ולקנות חדשה.
    מאוד אהבתי את העגלה אבל לא רוצה להשקיע סתם.
    אם כדאי לקנות חדש מאוד אהבתי את הפג פרגו ולוצה ואת האלקטה של אינגליזינה
    פתוחה להצעות נוספות ועצה מה כדאי לעשות עם העגלה

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלה

הוספת תגובה

• בסוף זה שיקול שלכם

קובי סופר
    07/08/2022

שלום אילה,

בסוף זה שיקול שלכם. אני לא יודע עלויות כך שקשה לי לומר מה עדיף.
    אני רק יודע לומר שלדעתי הבוק פופאפ עדיפה על הולוצה וגם על האלקטה.
    צריך לבדוק מול היבואן פופיק כמה עולה החלק.
    לגבי ניקוי וחידוש, זה דבר שאפשר לעשות עצמאית כך שהעלויות יהיו זניחות.

אם לרכוש חדש אז לדעתי הבוק עדיפה על הולוצה ועל האלקטה אני פחות ממליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה