פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות מומלץ
    שירית
    05/08/2022

שלום קובי,
    אשמח בבקשה לקבל המלצה לכיסא בטיחות לרכב לתינוק בן 7 חודשים ששוקל סביב ה9 ק"ג.
    הכיסא יכנס במושב האחורי יחד עם עוד בוסטר לבן ה7 וכיסא בוסטר של ציקו לבן 4.

בעבר היה לנו אוונפלו סנוגלי והיינו מרוצים מאוד! הוצאנו אותו לאחר שהקלקרים החלו להשבר בעקבות התיישנות של מספר שנים.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות מומלץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המומלצים הם ברייטקס או צ'יקו

קובי סופר
    05/08/2022

שלום שירית,

המומלצים הם ברייטקס או צ'יקו. זה בתנאי שאין תקציב מוגבל.

ברייטקס מרתון קליקטייט לדעתי יהיה האופציה הטובה ביותר. הוא נוח להתקנה וברמת הבטיחות הגבוהה ביותר שיש.
    הוא גם יחסית צר.
    אם יש הגבלת תקציב, יש צ'יקו נקסטפיט ספורט במבצע ברשת עגליס, אחד הכיסאות הטובים ביותר שיש ובמחיר אטרקטיבי נכון להיום. החיסרון שלו שקשה להוציא את הבדים לכביסה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציקו אייר

שירית ספז
    15/08/2022

תודה רבה קובי!
    אתה עוזר לנו מאוד.
    מה ההבדל בין הצ'יקו ספורט לאייר? האם ההבדל במחיר כדאי ומצדיק?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין הבדלים גדולים בעיקר בבדים

קובי סופר
    15/08/2022

שלום שירית,

אין הבדלים גדולים בעיקר בבדים.
    האייר מציע בדים מאווררים יותר כך שזה סוג של יתרון לקיץ.
    באופן כללי בטיחותית ופרקטית מדובר במוצר זהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלטה סופית

שירית ספז
    16/08/2022

תודה רבה.
    אנחנו רוצים להחליט סופית- ברייטקס מרתון או ציקו נקסטפיט אייר.
    מה עדיף מבין השניים?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שניהם טובים זה כמו לבחור בין מרצדס

קובי סופר
    16/08/2022

שלום שירית,

שניהם טובים. זה כמו לבחור בין מרצדס לבמוו. כל בחירה תהיה טובה.
    אני תמיד מציין שאם זה לא לגיל לידה, אני נוטה יותר לברייטקס ורק בשל קלות ההתקנה. מעבר לזה שניהם מצוינים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה נלך על הברייטקס

שירית
    16/08/2022

תודה רבה!!
    נלך על הברייטקס :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליץ על כיסא NUNA RAVA

יניב שוורין
    20/08/2022

יש לי את הכסא בגרסת EXEC , התינוק בן 3 חודש ונהנה ממש בכיסא ונרדם תוך שניה.
    בחול המחיר שלו פשוט גבוה ובארץ הוא מתומחר כמו כל הכיסאות באופן מוזר.
    נכון שהוא יקרה אבל לדעתי נונה מייצרים אחלה כיסאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יניב

קובי סופר
    20/08/2022

שלום יניב,

לאור התגובות שלך אני מעריך שאתה לא צרכן. אם אני טועה וכן אז אני מתנצל.
    ההמלצות שלך אבל לא במקום. יהיה נוח ככל שיהיה הכיסא, בסופו של דבר המשימה מספר אחת של הכיסא היא בטיחות.
    על פי מבחני בטיחות, יש בשוק דגמים עם דירוגים עדיפים, אני ממליץ לקוראים האחרים להתמקד בהם. זה לא שהנונה רע, בטיחותית הוא טוב מאוד אבל, הוא יקר וכמו שציינתי המתחרים מקבלים דירוגים מעט עדיפים עליו.
    לגבי המחיר, הכיסא נמכר רק בארה"ב וישראל כך שהשואה קלה, המחיר די זהה ב-2 המדינות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון שכיבה - התלבטות
    סהר
    04/08/2022

הי
    יש לי התלבטות בין שני טיולונים- ארמדילו XT2 או פג פרגו בוק פלוס לתינוק מגיל לידה.
    אני מבין ששתיהן דו כיווני אבל מה עדיף מבחינת:
    1- שכיבה שתיהיה הכי קרובה ל-180 מעלות ומאוזנת
    2- מבחינת נוחות ומקום לתינוק
    3- מבחינת קיפול אפשרי מלא במצב של דו כיווני
    4- ומבחינת גלגלים טובים והליכה נוחה בעיר?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון שכיבה - התלבטות

הוספת תגובה

• לכל אחת יש יתרונות אחרים

קובי סופר
    04/08/2022

שלום סהר,

לכל אחת יש יתרונות אחרים

1. בחלק הזה לאמרדילו יש שכיבה יותר טובה. החיסרון של הבוק הוא השכיבה בטיולון שהיא רחוקה מלהיות שטוחה.
    2. כאן הפג מנצחת בגדול, האמבטיה והטיולון שלה הרבה יותר מרווחים וגם יותר ארוכים.
    3. הפג יותר נוחה לקיפול אבל פחות פרקטית לקיפול עם הפנים אליכם כי אז המושב נשאר חשוף. בארמדילו בשני הכיוונים המושב נשאר מכונס כלפי פנים. כך שלקפל עם מושב כלפי חוץ הפג יותר נוחה ולקפל כלפי פנים הארמדילו יותר פרקטית. בכל מקרה שתיהן סופר קלות לקיפול ודי קומפקטיות.
    4. לפג יש גלגלים יותר טובים, צריך רק לשים לב שרוכשים שלדת בוק פלוס S51.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן למיטת תינוק
    יובל
    03/08/2022

שלום קובי,

ראיתי כאן בפורום שהמלצתך למזרן מגיל לידה היא מזרן נושם כאשר ה3 שעלו פה הם שילב אימג׳ן, בייביטק מולטיפלואו ונומו.
    למיטה שרכשנו יש צורך במזרן 130*70 ככה ששני הדגמים האחרונים רלוונטיים (אימג׳ן לא מוצע במידה זו).
    בהנחה והפרשי העלות זניחים, האם יש איזשהו דגם מועדף מבין שניהם ?
    כמו כן עד איזה גיל מזרן כזה יוכל לשמש ?
    האם לא עדיף מלכתחילה לקנות מזרן דו צדדי על מנת שיהיה נוח יותר בהמשך ?

תודה רבה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    מזרן למיטת תינוק

הוספת תגובה

• המזרנים יתאימו עד גיל 3 ומעבר

קובי סופר
    04/08/2022

שלום יובל,

כל המזרנים בשוק מתאימים מלידה עד גיל 3 שנים, גמר השימוש המוצהר למיטות תינוק (בפועל זה לפני). אחר-כך הם יכולים לשרת כמזרנים למיטת מעבר כך שגם מעבר לגיל 3 הם יעילים ונוחים.
    בעיקר במזרני 130/70 מכיוון שזה הגודל של מיטות מעבר.

לגבי מולטיפלואו או נומו, אני אישית יותר אוהב את המולטיפלואו כי הוא יותר רך ולדעתי יותר נוח. סה"כ מבחינת יעילות שני הדגמים יעשו את אותה העבודה.

לגבי מזרן דו צדדי, זה לא העניין של נוחות (מה גם שאני חושב שמולטיפלואו הרבה יותר נוח לשנה הראשונה ולאחר מכן אין הבדלים). זה עניין של בטיחות.
    המזרנים הנושמים יותר יעילים בטיחותית וגם מצמצמים היווצרות ראש שטוח לתינוקות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלת אופן Qplay diff
    עמית
    03/08/2022

הי קובי, אשמח לשמוע את דעתך על תלת אופן Qplay diff. האם הוא נח ובטוח לשימוש? יש לי אפשרות לקבל יד 2 שמור מאוד ומתלבטת האם לקנות בכל זאת סמארט טרייק skr (גם כן יד 2). בעיקר לנסיעות קצרות בשכונה.
    תודה רבה!
    אוסיף גם שיש לנו את הבייבי בוס לומי והוא מושלם!

לקביעת תור
    סגירה
    תלת אופן Qplay diff

הוספת תגובה

• עדיף סמארטרייק לדעתי

קובי סופר
    04/08/2022

שלום עמית,

הDIFF הוא די בייסיק אבל הוא טוב ויעשה אחלה עבודה.
    אני תמיד נוטה לסמארטרייק מסיבה אחת, יש להם פטנט על ההגוי ולכן רק להם יש את ההיגוי הזה, זה אומר שההיגוי בסמארטרייק הרבה יותר קל, נוח עם פחות מאמץ.
    היות ורוב השימוש במוצר הוא ניוד, אני נוטה לסמארטרייק באופן אוטומטי.

שמח לקרוא על הלומי :)

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה קלה ונוחה
    ענבר
    03/08/2022

היי קובי,
    אשמח להמלצה לעגלה וטיולון. הדרישות הכי חשובות מבחינתי זה שתהייה קלת משקל ונוחה לקיפול.
    תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה קלה ונוחה

הוספת תגובה

• לא כלכך הבנתי את השאלה

קובי סופר
    04/08/2022

שלום ענבר,

את צריכה עגלה מגיל לידה עם אמבטיה או רק טיולון?
    בכל מקרה עדיף גם לציין תקציב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחינת תקציב אין הגבלה

ענבר
    04/08/2022

מגיל לידה.
    מבחינת תקציב אין הגבלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ארשום מספר דגמים ומשקלם

קובי סופר
    04/08/2022

שלום ענבר,

אני ארשום מספר דגמים ומשקלם.
    לפני כן צריך להבין דבר חשוב אחד, ככל שרוצים לקצץ משקל של מוצר כך צריך לקצץ בדברים במוצר, בעגלות בדרך כלל זה יהיה בגלגלים קטנים יותר מחומר פשוט וזול, קפיצים קטנים/פשוטים/ללא, אמבטיה וטיולון קטנים יותר, ידית לא מתכווננת, מושב חד כיווני, שינוי מצבים עם שרוך והיד עוד נטויה. לכן צריך לקחת זאת בחשבון שמחפשים קל.

1. בייבי בוס בובקט 8.2 ק"ג או טייגר 8.8 ק"ג שלנו.
    לדעתי העגלות הטובות ביותר (כמובן שאני משוחד לכן אני תמיד ממליץ לבדוק בעצמכם). מעבר למשקלן הקל הקיפול נוח ומהיר ביד אחת, הגודל קומקפטי.
    היתרון הכי גדול בעגלות שלנו לדעתי זה שקיצוץ המשקל לא בא על חשבון שום דבר, אנחנו משתמשים באלומיניום תעופתי ליצור שלדות העגלה, זהו חומר קל משמעותית מאלומיניום רגיל וחזק פי כמה. כך מרוויחים מכל הכיוונים.
    האמבטיה שלנו מרווחת עם מזרן נושם, רשת איוורור, מושב דו כיווני יצוק מפלסטיק, גגונים ענקיים, בדים מסנני UV ולא חדירים לנוזלים ועוד. יש גם פלוס במחיר שהוא הוגן ולא משלמים על כסף על המיתוג.

2. בוגבו בי 6, משקל 10.6 ק"ג, מציעה גם מושב יצוק מפלסטיק, בדים איכותיים, קפיצים טובים. גלגלים יחסית איכותיים ובגודל סביר. האמבטיה לדעתי קטנה ולא מוצלחת בעיקר בעייתי בלידות חורף עם לבוש עבה. סה"כ אבל הטיולון מעולה וזה החלק שישמש רוב הזמן.

3. מאמאס אנד פאפאס סטראדה, חוץ מהבדים שאני פחות מחבב מאוד דומה לבייבי בוס ביתרונות, הגלגלים יותר קטנים ופשוטים. היא הזולה מהכל הדגמים. שוקלת 10.6 ק"ג.

יש עוד עגלות קלות בשוק שאני פחות ממליץ עליהן אבל כמו שאני רושם, לא תמיד צריך להסתמך על ההמלצות של אף אחד כולל שלי.
    סייבקס מיוס 9 ק"ג
    אינגלזינה אלקטה

אני ממליץ לשים בכל עגלה משקל של 12 ק"ג לפחות, לטייל איתן בחנות ומחוצה לה. לנסות לתפעל, לשנות מצבים בטיולון, להשכיב את המושב כשהוא פונה לכיוון הנסיעה, בחלק מהעגלות המושב חוצה את קו ידית האחיזה ולהרבה הורים פחות נוח להתנייד כך, לכן אני ממליץ לבדוק כך.
    להתנסות בקיפול של כל עגלה ולבדוק ברכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המידע המפורט

ענבר
    16/08/2022

תודה רבה על המידע המפורט!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון/ עגלה יד 2
    יהונתן
    03/08/2022

שלום קובי ותודה על האפשרות לשאול פה בפורום
    אנחנו עם בן 10 חודשים ןמחפשים טיולון (או עגלה משולבת שתישאר לעתיד) מ יד 2 שיהיה חזק (כבר קנינו מיד 2 סייבקס מיוס שהתפרקה ועלות התיקון גבוהה מידי ) חשוב לנו שיהיה קל לניוד ולקיפול ושיצלח בתנאי השטח כי העיר הפכה לאתר בניה. האם ישנם דגמים אמידים יותר שהגיוני שגם מיד 2 יוכלו להחזיק ולעמוד בציפיות האלו?

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון/ עגלה יד 2

הוספת תגובה

• יש עגלות שיתאימו אבל

קובי סופר
    04/08/2022

שלום יהונתן,

יש עגלות שיתאימו אבל, צריך להבין, ככל שנרצה מוצר עם יכולת ניוד עדיפה נצטרך גלגלים יותר גדולים. זה אומר מוצר יותר גדול, יותר כבד וכו'. אבל זה גם אומר מוצר יותר חזק, ככל שהגלגלים יותר גדולים כך הם משמרים את אמינות העגלה.

אז תלוי בכם עד כמה אתם מוכנים להתפשר על הנוחות שלכם.

העגלה שהכי הייתי ממליץ עליה אם הייתי צריך להמליץ על עגלה חדשה היא הבייבי בוס טייגר 2 שלנו.
    היא קלה וקומפקטית כמו המיוס אבל מגיעה עם גלגלים יותר גדולים והרבה יותר איכותיים לדעתי, זה ייתן יכולת ניוד עדיפה וגם מבחינת אמינות, אחוז התקלות שלה מהנמוכים שאני מכיר. כמוכן אנו נותנים 5 שנות אחריות מלאה כך שגם עם קורה משהו אתם תקבלו שירות ללא תשלום!
    ככל שידוע לי אין הרבה כאלו אם בכלל כיד 2.

גם ארמדילו XT3 יכולה להיות אופציה אבל היא הרבה יותר כבדה מהטייגר או המיוס.

אם מוכנים להתפשר על משקלים וגודל אז פג פרגו בוק פלוס, אייביסי דיזיין סלסה, אינגליזינה אפטיקה הן עגלות שבנויות לדרכים קשות. הן אמינות וחזקות אבל הן פחות בקטע הפרקטי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין טיולונים
    ערן
    03/08/2022

שלום
    יש לי התלבטות בין שני טיולונים שהתכנסתי אליהם.
    בייבי ג׳וגר פרימייר מול פג פרגו בוק פלוס.
    מה יותר מומלץ?
    מה שחשוב לי זה נוחות לתינוק, שכיבה כמה שיותר מאוזנת וקרובה ל 180 מעלות, רוחב ומקום לתינוק ועד איזה גיל מקסימלי יכול הטיולון לשמש?
    פחות קריטי לי המסיביות והקיפול והמימדים.
    תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין טיולונים

הוספת תגובה

• לפג אין שכיבה טובה בטיולון

קובי סופר
    03/08/2022

שלום ערן,

לפג אין שכיבה טובה בטיולון.
    מצד שני הוא הרבה יותר מרווח מרוב העגלות בשוק.
    בפריימר בכלל אין שכיבה! השכיבה היא בתנוחת ערסול לכן כאשר הגב במצב שוכב, החלק של הישבן עולה מעלה. לדעתי זווית פחות נוחה ונעימה לתינוקות. אני פחות ממליץ על עגלות עם שכיבה כזו.
    כמוכן הפג יותר מרווח אז מבין השניים הפג עדיף לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - ושאלה בהמשך

ערן
    03/08/2022

תודה רבה על העזרה.
    אפשר לשאול האם יש לך דגם אחר שאתה ממליץ עליו שעונה על הצרכים האלה?
    נוחות ורוחב מקסימלי לתינוק, שכיבה כמה שיותר מאוזנת, דו כיווני (ואולי גם אפשרות לקיפול כאשר הכיוון הוא עם הפנים אליי)
    אני עם תקציב מוגבל (אב יחידני) ומחפש בעיקר ביד 2.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך ה- ארמדילו XT2 של מאמאס אנד פאפאס?

ערן
    03/08/2022

האם זה דגם שעונה יחסית על מה שרשמתי לדעתך?
    מצב השכיבה שלו טוב?
    הוא רחב?
    יש לך טיולון אחר לדעתך שעדיף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והשוואה אחרונה - איך הסירקל ראבנה בהשוואה לארמדילו xt2 ?

ערן
    03/08/2022

מה יותר מומלץ מבחינת שכיבה מאוזנת ורוחב לתינוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הארמדילו יחסית צרה

קובי סופר
    04/08/2022

שלום ערן,

הארמדילו יחסית צרה. יש בשוק עגלות עירוניות שהן נועדו להיות פרקטיות עם משקל קל, קיפול קטן ונוח וכו'. בעגלות כאלו נעשו פשרות ברוחב, באורך, בגלגלים וכו'.
    מצד שני יש עגלות שנבנו במחשבה על התינוק אבל הן גדולות ומסורבלות יותר, הפלוס, הן פחות מבוקשות כך שבדרך כלל נמכרות יותר בזול בחנויות וכיד 2.
    הן יותר רחבות ונוחות לתינוקות ויותר נוחות לניוד אז הורה שמוכן להתפשר על הנוחות שלו, יעניק את הנוחות הטובה ביותר עבור התינוק.

אם תמצא עגלות הרטן יד 2 אלו העגלות הטובות בעולם לדעתי בכל הקשור לנוחות התינוק.

הסירקל היא אופציה טובה וזולה אבל היא עגלה מאוד בסיסית בחומרי גלם שלה, סוג הגלגלים, בדים וכו'.
    הסלסה עדיפה עליה בהרבה לדעתי אבל יקרה ממנה, לדעתי אבל שווה את ההפרש. חדשות נמכרות ב-2500 כיום כך שיד 2 צריכות להימכר במחירים זולים מאוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך על ההסבר והפירוט

ערן
    04/08/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות צ'יקו "נקסטפיט SPORT"
    רינה
    02/08/2022

היי קובי

איך הדגם הזה של ציקו , לילד בן שנה וחצי ?

תודה

הוספת תגובה

• כל הנקסטפיט מעולים

קובי סופר
    03/08/2022

שלום רינה,

כל הנקסטפיט מעולים. בטיחותית אין הבדל בין שלל הגירסאות והדגמים. הספורט זו גירסאת הבסיס.
    החיסרון המרכזי של הספורט זה שליפת הריפוד לכביסה, צריך לפרק את כל הכיסא מהאוטו, לאחר מכן את כל הרצעוות שזה כרוך גם בפירוק ברגים. בקיצור לא סיפור פשוט.
    מעבר לכך, כיסא מעולה, נוח וברמת הבטיחות גבוהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין מתלבטת ... קשה להחליט. כיסא בטיחות.
    אסתר נחום
    01/08/2022

ברייטקס בולווארד
    וואן פור לייף למרות המחיר הגבוה במיוחד
    ציקו נקסטפיט מקס אייר

מה הכי נחשב לנוח מגיל לידה וכמובן גדל עם התינוק
    ומה הכי בטוח מכל הבחינות
    בולם זעזועים הגנות צד וכד'

מוכנה להשקיע בכיסא ,ומקווה שזה יהיה כיסא להרבה שנים

הוספת תגובה

• כל הדגמים יתאימו להרבה שנים

קובי סופר
    02/08/2022

שלום אסתר,

כל הדגמים שרשמת מתאימים מלידה, כולם מתאמים לפחות עד גיל 8 שנים. הוואן פור לייף גם יודע להפוך לבוסטר כך שהוא יכול להתאים גם עד 12 שנים.
    אני ממליץ מלידה על הצ'יקו, לדעתי הוא מספק את הנוחות הטובה ביותר והכי קרובה לסלקל מבין כל הכיסאות.
    בכל מקרה אני לא ממליץ על וואן פור לייף. לדעתי הוא ענק ומגושם ולא יהיה נוח לתינוק מגיל לידה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון עם גלגלים גדולים
    Ronit
    01/08/2022

שלום, מחפשים טיולון שלא בטוח שקיים בשוק ;) להורים גבוהים, עם ידית גבוהה יחסית, גלגלים גדולים (ועם רווח גדול ביניהם) ובלי מוט בין הגלגלים.
    הטיולון לא חייב להיות קל משקל, אבל נוח להליכה.
    כרגע משתמשים בעגלת סלסה איי בי סי דיזיין מצוינת, אומנם גדולה וכבדה, אך עונה לצרכים, וצריכים טיולון (או עגלה נוספת?)

אני מבינה שאין טיולונים דו צדדיים (שניתן לשנות כיוון)?
    ראיתי בחיפושיי שיש טיולונים כמו ג'יה מקסי קוזי או טאי טאי של ביבה.
    הידיות לא מתכוננות, אבל נראה שהידיות גבוהות והגלגלים רחבים.
    אשמח לשמוע חוות דעתך וגם אם יש עוד המלצות לדגמים אחרים.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון עם גלגלים גדולים

הוספת תגובה

• רוב הטיולונים הם די בסיסיים

קובי סופר
    02/08/2022

שלום רונית,

רוב הטיולונים הם די בסיסיים. כל המטרה בטיולון זה ליצור מוצר קל, פרקטי וקומפקטי וכדי להגיע לאלו מקצצים בהמון דברים.
    זה לרוב אומר גלגלים קטנים, ידית קבועה, מושב חד כיווני רוחב צר וכו'.
    האופציה היא ללכת על משהו שהוא בין עגלה לטיולון אבל גם אז יש צורך בפשרות כמו מושב חד כיווני או ידית לא מתארכת.

מבחינת טיולונים טאיטאי די עונה על כמה דרישות. אליו הייתי מצרף את בייבי ג'וגר סיטי מיני GT. לדעתי יתאים יותר כי הניוד בו עדיף ויש איזשהו כיוונון לידית. בשני המקרים המושב חד כיווני ויש סרן אחורי.

יש גם את סייבקס איזי טוויסט S+ שהוא דו כיווני ועם גלגלים גדולים יחסית. הידית שלו אבל קצת נמוכה.

אופציה אחרונה זה ללכת על עגלות ללא אמבטיה כמו בייבי בוס טייגר שלנו (נמכרת עם אמבטיה אבל אם תרצו ללא אפשר ליצור קשר דרך האתר שלנו).
    בטייגר יש גלגלים גדולים, ידית מתארכת, משקל קל ועוד כך שהיא די עונה לדרישות אבל החסרונות הם, היא גדול מטיולון, יקרה וסביר שבשלב מאוחר יותר תרכשו עוד טיולון כך שאני לא יודע אם זו אופציה טובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי הטיולון של ג'יה מקסי קוזי

Ronit
    04/08/2022

שלום, תודה על המענה!
    לסיטי מיני יש 3 גלגלים ופחות אהבנו...
    מה לגבי הטיולון של ג'יה מקסי קוזי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דומה מאוד לסיטי מיני 4 של בייבי ג'וגר

קובי סופר
    04/08/2022

שלום רונית,

דגם חדש, עדיין לא בדקתי, דומה מאוד לסיטי מיני 4 של בייבי ג'וגר. נראה לי קצת יותר איכותי ומתקדם מסיטי מיני 4 + הבדים נראים יותר איכותיים, נעימים ומפנקים אבל, במקרה הנ"ל אני ממליץ על ביבה טאיטאי יותר ממקסי קוזי או סיטי מיני 4.
    הטאיטאי יותר קל מהם, בגמר הקיפול הבד מכונס כלפי פנים, בשני הדגמים האחרים בדיוק הפוך, כל הבד חשוף כלפי חוץ כך שמניחים ברכב או בכל מקום אחר הבד מתלכלך וזה פחות סטרילי + עם הזמן הבד משתפשף ונקרע. לא בדקתי את הניוד אבל בטאיטאי בגלל המשקל הקל הניוד מאוד נוח. כמוכן בכל הדגמים שינוי המצבים עם שרוך, זה פטנט פחות נוח לתפעול עם בלאי מהיר יותר (ביחס למנגנון לחצן). בטאיטאי יש פטנט שמאפשר לשנות מצבים עם יד אחת, לדעתי זה יתרון גדול.
    החיסרון בטאיטאי שהיא פחות נפוצה בחנויות ויהיה קשה למצוא מקום שאפשר לבדוק אותה.

גם בסיטי מיני GT הקיפול דומה אבל הסיבה שהמלצתי עליה זה בעיקר נוחות ניוד, עגלות 3 גלגלים, בעיקר עם יש גלגלים איכותיים נותנות את יכולת הניוד הכי טובה שאפשר לקבל.
    עם ילדי הייתי בודק כל מיני עגלות והעגלות שהכי הייתי אוהב לטייל איתן היו 3 גלגלים. לצערי הן קיבלו שם רע עקב הפחדות של מוכרנים. בפועל כל עוד עובדים נכון עם העגלה אין סיבה לחשוש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין סירקל לאיזי ווקר מיילי
    Miri
    01/08/2022

היי,
    מחפשת טיולון לגיל 5 חודשים, שיהיה פשוט לתפעול מצד אחד ומצד שני עדיין יציב.
    ראינו את הסירקל בבייבי סטאר… לא ברור מה הקשר בינו לבין המילטון.
    ראינו גם את האיזי ובוקר מיילי שנראה קצת יוצר איכותי.

הוספת תגובה

• אני לא ממליץ לרכוש טיולון חד כיווני לגיל 5 חודשים

קובי סופר
    01/08/2022

שלום מירי,

אני לא ממליץ לרכוש טיולון חד כיווני לגיל 5 חודשים.
    ע"פ מחקרים בנושא, יש יתרונות עצומים לכך שהתינוק מול ההורה עד גיל שנה +. לכן אני ממליץ רק על טיולונים דו כיוונים.
    הבעיה שאין הרבה כאלו בשוק, רוב האופציות הם חלק מעגלות או עגלות עם אמבטיה. אופציות פחות פרקטיות לעתיד שככל הנראה יובילו לרכישת טיולון נוסף בהמשך. יחד עם זאת אני לא הייתי מוותר על האפשרות לראות את התינוק מולי בגיל 5 חודשים.

מבין הדגמים שרשמת,
    המילטון זה הדגם שלו. אין קשר בין המילטון המותג.
    אני נוטה להמליץ על הסירקל רק בגלל מערכת שינוי המצבים, בסירקל זה עם לחצן לעומת הווקר ששם זה רוכסן. הרוכסן מאוד מגביל בזוויות ומאוד מסורבל לשנות מצב כאשר בתינוק בעגלה.
    מבחינת קיפול שתיהן סופר נוחות וקטנות וגם הניוד די זהה.

ממליץ להתנסות לבד בניוד עם התינוק, בקיפול ותפעול המצבים כאשר התינוק בעגלה.

אם רוצים אופציה דו כיוונית, אני ממליץ על סייבקס איזי טוויסט +S.
    שאשר האופציות זה כבר לרכוש עגלה מלאה או רק טיולון של עגלה מלאה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טייגר 2 - רצועת היד
    עמית סרור
    01/08/2022

היי,
    קניתי את עגלת טייגר 2, ורציתי לדעת למה משמשת רצועת היד (זו שבאמצע הידית)?

לקביעת תור
    סגירה
    טייגר 2 - רצועת היד

הוספת תגובה

• הגנת בטיחות נוספת

קובי סופר
    01/08/2022

שלום עמית,

הרצועה מספקת הגנת בטיחות נוספת.
    בגלל שהעגלות שלנו קלות מאוד ובעלות יכולת ניוד חלקה מהמקובל, בירידות חדות העגלות שלנו ייסעו/ינועו יותר מהר מעגלות ממוצעות. לכן הוספנו רצועה שמכניסים לתוכה את פרק היד, אם חס וחלילה העגלה בורחת מהיד העגלה תיעצר מיד בעזרת היד שנמצאת בתוך הרצועה.
    אין חובה תקנית לשים את הרצועה אך אנחנו מאמינים
    במשפט: Better safe than sorry
    אפשר גם לחתוך אותה עם סכין אם לא אוהבים את המראה, יש לנו מעט לקוחות שכך עשו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון nuno plus
    נגה
    31/07/2022

קובי שלום, אשמח לחוות דעת על טיולון של nuno plus. ראיתי שהיא מאד קלה ,השאלה אם היא גם יציבה ונוחה. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון nuno plus

הוספת תגובה

• האם הכוונה לנאנו פלוס של מאונטיין באגי?

קובי סופר
    31/07/2022

שלום נגה,

האם הכוונה לנאנו פלוס של מאונטיין באגי?
    אני לא מכיר דגם בשם NUNU.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נאנו פלוס והשוואה לטיק טק של מאם

נגה
    31/07/2022

כן צודק, התכוונתי לנאנו פלוס. איך הוא בהשוואה לטיק טק של מאם? תודה על הסבלנות והעזרה🙏

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי הוא פחות מוצלח

קובי סופר
    01/08/2022

שלום נגה,

לדעתי הוא פחות מוצלח.
    הדור הראשון לא היה מוצלח ובפלוס נעשה מקצה שיפורים.
    סה"כ הטיולון סביר אבל לדעתי לא מצדיק את מחירו.
    הטיקטיק עדיף עליו מבחנית שינוי המצבים, בעזרת לחצן לעומת שרוך בננו. בנוסף הקיפול של הטיקטק הרבה יותר קל לביצוע.
    יתרון נוסף לטיקטק זה המעקה שאין בננו.

היתרון המרכזי בננו מול הטיקטק זה המשקל, בגלל שמנגנון השכיבה עם שרוך זה מקזז משקל. סה"כ אני חושב שהננו מאוד מיושן. נמכר מ-2015 ועבר מקצב שיפורים קל לפני כ-3 שנים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי בוס טייגר 2 ירושלים/אילת
    אוראל
    31/07/2022

היי רציתי לדעת איפה אפשר למצוא את עגלת הטייגר 2 בירושלים ובאילת אם בכלל, ואיזה עגלה עדיפה הטייגר 2 או היגואר?

הוספת תגובה

• ניתן גם בירושלים וגם באילת

קובי סופר
    31/07/2022

שלום אוראל,

ניתן גם בירושלים וגם באילת ברשת בייבי סטאר. הם מוכרים את הטייגר, בובקט וDLX (דגם שאנו מייצרים להם). לא את היגואר.
    את היגואר יש בירושלים בחנויות תינוקיו או הום בייבי.

לגבי הבדלים הכל שאלה של צרכים והעדפות.
    הטייגר יותר נוחה לניוד בזכות גלגלים יותר גדולים וידית מתארכת שאין ביגואר.
    מצד שני היגואר יותר נוחה וקלה לקיפול. נשארת לעמוד לאחר הקיפול וקטנה כמעט בחצי מהטייגר לאחר קיפול. זה יתרון גדול כי זה מאפשר המון משחק בתא המטען (גם נכנסת בין המושבים), ניתן להכניסה יחד עם האמבטיה לרוב תאי המטען.
    אז היגואר יותר פרקטית לדעתי והטייגר יותר נוחה לניוד בעיקר בדרך משובשת. לכן להורים עירוניים היגואר תהיה יותר מתאימה ומי שצריך מעבר הטייגר תהיה עדיפה.
    מבחינת משקל היגואר שוקלת קילו יותר מהטייגר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות לגיל 3
    מור
    30/07/2022

מתלבטת לגבי כסא משולב בוסטר לאוטו שני לבן 3. את הגרקו נאוטילוס סאנגלוק לא ניתן להשיג. האם כדאי לרכוש את הצ׳יקו מיי פיט או את הברייטקס משולב הבוסטר ?

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לגיל 3

הוספת תגובה

• הצ'יקו מעולה וכך גם הברייטקס

קובי סופר
    30/07/2022

שלום מור,

גם צ'יקו וגם ברייטקס מעולים.
    אפשר גם ללכת על גרקו טרנזישיין סנאגלוק שכן זמין בארץ.
    הוא קיבל דירוגים גבוהים כמעט כמו הנאוטילוס.
    הפלוסים שלו הם שהוא צר יותר מכל השלושה + זול יותר.
    בין צ'יקו לברייטקס צ'יקו לדעתי עדיף. גם דורג טוב יותר וגם לדעתי יותר נוח (מבחינת נוחות לדעתי גם עדיף על שני דגמי הגרקו).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה