מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סמארט טרייק str5 או str7תילתן ברנס12/10/2022
היי קובי ערב טוב,
ראיתי שאתה ממליץ בקביעות על התלת אופן של סמארט לייק str5.
במידה ויש את האופציה לרכוש באותו המחיר את הדגם str7 שלהבנתי הוא חדש יותר האם אתה ממליץ? אשמח לשמוע על ההבדלים.
המון תודה מראש
תילתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הSTR 7 יותר מאובזר
קובי סופר13/10/2022שלום תילתן,
הSTR 7 יותר מאובזר. הוא מגיע עם מעקה, טיפה יותר מרופד, גגון טיפה יותר גדול ושיותר מצבי שכיבה.
כל השאר די זהה. הוא טיפה יותר כבד.
בדרך כלל יש הפרש מחיר משמעותי בין השניים ולכן הנטייה שלי להמליץ על ה-5 כי ברוב המקרים, תלת אופן קונים בגיל שנה + ולא צריך את האבזור הנוסף.
אם המחיר די זהה אז אולי באמת שווה יותר ללכת על ה-7 רק לזכור שהוא טיפה יותר כבד וטיפה יותר מסורבל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון המילטון בטיסהאלינור12/10/2022
היי קובי
האם טיולון המילטון מורשה לעלייה לטיסה ?
תודה 🙏🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני לא יודע לומר בוודאות
קובי סופר13/10/2022שלום אלינור,
אני לא יודע לומר בוודאות. בכל חברת תעופה הגדלים הם שונים.
צריך לבדוק מה הגודל המותר לטרולי בחברת תעופה שאתם טסים איתה, אחר כך למדוד את הטיולון. אם זה באותה המידה או פחות אז לא תהיה בעיה.
כמוכן לקחת בחשבון שניתן לפרק מעקה מה שמצמצם את הגודל.
רוב הסיכויים שברוב החברות יאשרו לעלות איתו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוסטר עם רצועות-טוויגיאפרת12/10/2022
שלום,
אשמח לדעת מה הסיפור של חברת טוויגי??
איך יכול להיות שהם זולים משמעותית כמעט בכל מוצר..
האם הם טובים? אמינים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תלוי באיזה מוצר
קובי סופר12/10/2022שלום אפרת,
טוויגי זה מותג של חברת דוורון יבואני צ'יקו, בייבי ג'וגר ועוד שלל מותגים בינלאומיים.
טוויגי זה מותג עצמי שלהם.
למעשה מדובר במוצרי מדבקה שהם רק שמים עליהם את הלוגו שלהם, בדרך כלל ללא שום פיתוח בארץ או בכל מקום אחר.
זו גם הסיבה למחירים הנמוכים מכיוון שאין השקעות בפיתוח, אין מותג בינלאומי שגם צריך להרוויח כסף ולדוורון יש את רשת עגילס, קורה שהמוצר עובר פחות ידיים בדרך ואז המחיר זול. האם מוצרים טובים?
לדעתי ברוב המקרים יש מוצרים עדיפים, סביר שגם יותר יקרים.
בכל הקשור לבטיחות ברכב לא הייתי ממליץ לגעת באף מוצר מדבקה סיני, לא של טוויגי ולא של אף יצרן/יבואן/מותג.
לרוב הדגמים של החברות האירופאיות והאמריקאיות יש מבחנים השוואתיים שאפשר לדעת את רמת בטיחות המוצר.
במוצרים סיניים את הדבר הזה אין! אי לכך אי אפשר לדעת את רמת בטיחות המוצר.
אני לא הייתי לקוח סיכון!
לגבי מוצרים אחרים, זה כבר צריך לעשות השוואה אינדיבידואלית בין המוצר לבין מה שיש בשוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לבוסטר עם רצועות לילד בן 3
אפרת12/10/2022תודה רבה על התשובה המפורטת.
אשמח להמלצה לבוסטר רצועות טוב לילד בן 3.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר בוסטר רצועות או בוסטר ללא
קובי סופר12/10/2022שלום אפרת,
מגיל 3 שנים ומשקל 15 ק"ג (חייב שיתקיימו שני התנאים!) אפשר בוסטר רצועות או בוסטר ללא.
ההמלצה שלי לרכוש עם רצועות כי זה יותר בטיחותי. צריך לקחת בחשבון שאלו בוסטרים יותר יקרים, בעיקר הדגמים הבטיחותיים יותר.
אם אין שיקול תקציבי ההמלצה שלי היא על ברייטקס גרואו ווית' מי. דגם חדש שלהם שקיבל את הדירוג הגבוה ביותר.
אחריו יש את גרקו טרנזישיין שגם קיבל דירוג טוב והוא זול משמעותית בדרך כלל.
גם צ'יקו מיי פיט יכול להיות מעולה אבל הוא רחב טיפה.
שאר האופציות לדעתי פחות טובות מכיוון שרוב הדגמים בשוק הם עד 18 ק"ג עם רצועות. הדגמים שהמלצתי הם עד 30 ק"ג עם רצועות, זה אומר שניתן למשוך איתם המון זמן עם הרצועות שזה יותר בטיחותי לילדים.
אם זה סובל דיחוי, ממליץ לחכות לחודש הבא:
יש שופינג IL
בלאק פריידי
סייבקס מאנדיי
יש הנחות גורפות על כל קטגוריות המוצרים, אולי אחד או יותר מהדגמים שרשמתי יכנסו למבצעים עם הנחות גבוהות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה!
אפרת13/10/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציקו נקסט פיט -התייעצותאלינור כהן11/10/2022
היי קובי. יש לי ברכב 2 כסאות, ציקו מיי פיט לגדול, בן 7 וחצי וציקו נקסט פיט לקטנה, בת שנתיים וחצי. 2 שאלות, האם יש כסא אחר שטוב יותר לגדול?
לגבי הקטנה, היא עדיין יושבת הפוך. האם זה בסדר או שחייב כבר להפוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא הייתי מחליף כיסאות
קובי סופר11/10/2022שלום אלינור,
לגדול יש דגמים עם דירוג בטיחותי יותר גבוה, דגמים שיצאו לאחרונה לכן הם מתקדמים יותר. יחד עם זאת, לא הייתי מחליף לו. עדיין המיי פיט נחשב לאחד הטובים.
הוא גדול וכבר אוטוטו תצטרכו לפרק את הרצועות, אז כבר אין הבדל בטיחותי בינו לדגמים המתקדמים יותר.
לגבי הנקסטפיט, אם היא עוד לא הגיעה למשקל של 18 ק"ג וסבבה לה הפוך אז אין בעיה להשאיר, זה יותר בטיחותי מאשר עם הפנים קדימה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה קובי!
אלינור כהן11/10/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה קובי!
אלינור כהן11/10/2022באיזה שלב באמת מורידים רצועות במיי פיט וחוגרים עם רצועת הרכב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תלוי בכם
קובי סופר12/10/2022שלום אלינור,
זה תלוי בכם.
החוק מאפשר מגיל 3 שנים ומשקל 15 ק"ג (חייב ששני התנאים יתקיימו) להיות בבוסטר גב ללא רצועות.
המיי פיט מאפשר להיות עם רצועות עד משקל 30 ק"ג.
ההמלצה למשוך ככל שניתן מכיוון שזה יותר בטיחותי להיות עם רצועות הבוסטר/כיסא.
טכנית אתם יכולים כבר להוריד, בפועל אם אפשר למשוך אז עדיף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה חמה על עגלת בייבי בוסאתי נחום10/10/2022
היי קובי ,
רוצה להמליץ כל הלב על העגלה שלכם. DLX קוסמוס.
אומנם אין עליה את הלוגו המהמם של בייבי בוס , אך היא באמת השילוב המושלם בין הטייגר לבובקט. כמעט רכשתי את הטייגר וברגע האחרון אבי מבייבי סטאר ראשון לציון המליץ לי כן לקחת את ה DLX והסכמתי היות והגלגלים קטנים יותר והיא נכנסת בקלות רבה לרכב מאחורה. העגלה סופר נוחה , איכותית ויפה - רואה עגלות רבות מסביבי ופשוט גאה בשלי. משפחה וחברים ראו את העגלה והשתגעו עליה מכל הבחינות !!! ממליצה בחום רב לקנות אותה או כל עגלה רלוונטית אחרת של בייבי בוס. נוחות ואיכות מירביים לתינוק/ת ולי ללא פשרות במחיר שפוי ושירות לקוחות של קובי סופר ברמה עולמית והצוות של בייבי סטאר בראשון ברמה מעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תודה רבה אני מעריך זאת מאוד
קובי סופר11/10/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורטליין סיילו xlשאלה10/10/2022
היי,
אני מתעניינת לגבי ספורטליין סיילו xl.
ראיתי שיש חנויות שמוכרות את דגם 2020, 2021 ו2022.
מה ההבדלים בין הדגמים ? (רק המחיר טיפה שונה ולא תמיד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממליץ ללכת עד דגמי 2022
קובי סופר11/10/2022שלום,
בגדול אין הבדלים גדולים, שדרוגים ושיפורים שנעשו לאורך הזמן בהתאם למה שקורה בשטח. אנשים רכשו, היו תלונות, בקשות, אם היה ככה וככה היה יותר טוב וכו'. בהתאם לזה נעשו שיפורים קטנים.
המוצר עצמו בסופו של יום די זהה. הקיפול, תפעול וכו' לא השתנו.
כן נוספו גרסאות יקרות, מעוצובות ומשופרות יותר (אך גם כבדות יותר כמו הפרו לדוגמא).
אני ממליץ ללכת על דגמי 2022 מכיוון שנעשה שיפור במושב.
היו לא מעט תלונות בשנתונים הקודמים שהמושב קצר מדי, ילדים באחוזון גבוהה או אפילו ממוצע יצאו עם ראשם מעבר לגב המושב באזור גיל שנתיים. ב2022 המושב האורך וזה פתר את הבעיה. אז בעיקר אם אין פער גדול במחיר אני ממליץ עליהם.
לקחת בחשבון שזה הוסיף משקל אבל נוחות התינוק לדעתי חשובה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנשא אורטופדי לתינוק ולהורהליאת10/10/2022
שלום, מחפשת המלצות / טיפים למנשא אורטופדי עבור תינוק מגיל לידה. שיהיה אורטופדי ומולץ הן לתינוק והן להורה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ למדוד טרם הרכישה
קובי סופר11/10/2022שלום ליאת,
השניים הכי מומלצים לדעתי הם:
בייבי ביורן וואן או ארגו 360. שניהם לדעתי מעולים לתינוק, כל אחד עובד בשיטה שונה.
אני ממליץ למדוד טרם הרכישה. לא כל מנשא נוח לכל תינוק או לכל הורה. צריך למדוד, לטייל כמה דקות בחנות עם התינוק במנשא ואז לראות מה נוח לשניכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי קניית עגלהמעין09/10/2022
היי, אנחנו לקראת לידה של ילד ראשון ומעוניינים לקנות עגלה. העניין הוא שאנחנו יודעים שנרצה להביא את הילד השני די מהר אחרי הראשון (אין ברירה מפאת הגיל שלנו) , ולכן יודעים שבשלב כלשהו נצטרך עגלה שתתאים לשני ילדים קטנים. כך שלמעשה מתלבטים האם לקנות עכשיו עגלה רגילה חדשה שאנחנו יודעים שתשרת אותנו לזמן קצר יחסית ומנסים לחשוב על פתרונות.
אנחנו גרים בקומה שנייה ללא מעלית ולכן (גם אך לא רק) מעדיפים עגלה שהיא קלה במשקל.
מה היית ממליץ לנו לעשות?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההמלצה שלי תמיד להתמקד בעכשיו
קובי סופר09/10/2022שלום מעין,
ההמלצה שלי תמיד להתמקד בעכשיו.
אני לא חושב שזה נכון לרכוש מוצר על בסיס מה שיהיה בעתיד.
כשתגיעו לגשר תחצו אותו.
רכישת עגלה שתתאים לשניים אומר:
א. מגוון מצומצם מאוד של דגמים.
ב. מחיר יקר
ג. משקלים כבדים וקיפולים גדולים.
אני ממליץ להתמקד במוצר טוב, קל, קומפקטי ופרקטי לעכשיו. עתידית אם יהיה תינוק נוסף אפשר יהיה למצוא פתרונות או לרכוש עגלת תאומים פרקטית וזולה.
העגלה שאני חושב הכי מתאימה למי שגר בבניין ללא מעלית היא הבייבי בוס בובקט שלנו. היא סופר קלה, פרקטית וקומפקטית. היא גם מאוד נוחה לניוד וכל הפלוסים האלו לא באים על חשבון נוחות התינוק. היא אחת המרווחות והארוכות בסגנמט של העגלות הפרקטיות. המחיר שלה סביר. עתידית ניתן לחבר לה את כל סוגי הטרמפיסטים בשוק.
אם בכל זאת רוצים מראש לכסות את האופציה הכפולה, אפפה בייבי ויסטה היא הכי מוצלחת בשילוב של עגלת יחיד ומושב לאח נוסף.
החסרונות כפי שרשמתי הם משקל כבד, קיפול גדול, חוסר פרקטיות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטת תינוק שימוש לאחר כמה שניםרינת07/10/2022
שלום, ברשוצי מיטת תינוק שנרכשה לפני כ 6 שנים. עד כה הייתה מפורקת ומאוחסנת בבית. האם יש מניעה להשתמש בה כעת אחרי כמה שנים? כמובן ככל ואין קילוף צבע או עץ ןכדומה.
האם יכול להיות חשש אחרי כמה שנים (פליטת חומרי צבע וכו)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בעיה להשתמש
קובי סופר07/10/2022שלום רינת,
אין בעיה להשתמש. זה מוצר מעץ. רק לוודא שיש את כל הפרזול.
הצביעה של המיטות היא מראש מחומרים ללא כימיקלים מסוכנים לתינוקות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נונה טריב מול ספורטליין סיאלוחן06/10/2022
אשמח להשוואה בין השתיים מנסיונכם.
לפי ההשוואה השיטחית שעשיתי, מלבד ההבדל המשמעותי במחיר, אין הרבה הבדלים.
אשמח בעיקר לדעת על האיכות לטווח הרחוק
הנונה יקרה בעיקר בגלל הבלעדיות
קובי סופר06/10/2022שלום חן,
הנונה יקרה בעיקר בגלל הבלעדיות ברשת מוצצים.
היות ואין תחרות אז הם יכולים לדרוש כל מחיר.
הסיילו בדיוק ההפך, זמינה כמעט בכל חנות וכמעט בכל רשת ולכן התחרות גורמת למחיר לרדת.
מבחינת הבדלים, ראשית לסיילו יש המון תתי דגמים כך שתלוי מול מה משווים.
אם נלך על דגם הXL שלדעתי הוא המוצלח בחבורה אז ההבדלים הם בעיקר בשלדה ובטיולון.
בשני המקרים יש אמבטיות בגודל טוב, המזרן טוב, הגגונים טובים, יש רשתות איוורור, לסיילו יתרון קל שהאמבטיה יותר גבוהה.
בשלדה, הטריב מגיעה עם גלגלים יותר איכותיים (גלגלי PU שיש רק בדגמי הסיילו פרו המאוד כבדים). כמוכן הנונה עם הטיולון קלה יותר בכ-קילו מהXL, ככל שנעלה ברמת הדגמים בסיילו כך יעלה משקלם ופער המחיר מול הנונה יצטמצם.
הקיפול נוח וקומפקטי בשני הדגמים. בנונה אני פחות אוהב שהמושב עשוי מרשת, לדעתי זה מספק פחות תמיכה, בנוסף רשת עלולה להיקרע עם הזמן וזה קצת בעייתי בחורף.
מצד שני בסיילו המושב לא מגיע לזווית ישיבה זקופה, יש תינוקות שלא אוהבים לשבת בשיפוע.
לסיכום: אני בהחלט לא חושב שפער המחיר מוצדק.
כמוכן אני חושב ששווה לבדוק את עגלות הבייבי בוס שלנו, הן קלות כמו הנונה, עם גלגלי PU, עם מושב יצוק מפלסטיק בעל זווית ישיבה זקופה, הקיפול דומה לסיילו, המחיר דומה לסיילו.
האחריות לא דומה לאף חברה: 5 שנות אחריות לעומת שנה ברוב החברות. כל הבדים יורדים 100% לכביסה, בסיילו ובנונה הרוב יורד אבל לא הכל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הטיולון המומלץ ביותר מבחינתך?גל04/10/2022
רציתי את באטרפליי אבל הבנתי שהוא ללא שכיבה מלאה. איזה טיולון נוח לניוד ומתקפל בקלות?
ברוב הטיולונים השכיבה לא שטוחה
קובי סופר06/10/2022שלום גל,
ברוב הטיולונים השכיבה לא שטוחה.
צריך להבין שטיולונים זה מוצר מאוד פשוט. כדי להגיע למוצר קל, קטן וקומפקטי צריך לעגל המון פינות.
זה לא עגלה.
לדעתי הדגמים המומלצים עם שכיבה כמעט מלאה הם:
מקלארן אטום
ספורטליין וייפר
בשני המקרים הקיפול די קל, הוייפר משמעותית יותר כבדה אבל שינוי המצבים בה עם לחצן ולא שרוך. בנוסף הגגון יותר גדול וסל החפצים יותר גדול.
הניוד נוח בשניהם. הקיפול די נוח בשניהם, המקלארן יותר קטנה ומאושרת לעליה לטיסות יחד איתכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש טרמפיסט שיתאים לטיולון בייבי בוס בובקטדורון03/10/2022
מה יכול להתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל הדגמים האוניברסליים מתאימים
קובי סופר03/10/2022שלום דורון,
כל הדגמים האוניברסליים מתאימים. המבנה של העגלות שלנו מאפשר חיבור קל לכל דגמי הטרמפיסטים בשוק.
לדעתי חברת לסקל מייצרת את הטרמפיסטים הכי טובים ולכן אני ממליץ עליהם. הם טיפה יקרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות שנפל בטוח לשימוש?נטע לי03/10/2022
שלום,
יש לנו כסא בטיחות של ברייטקס.
הכסא היה בבית ונפל מגובה מסויים.
האם זה כמו תאונה? וצריך להחליף את הכסא? כמובן שהתינקת לא היתה בכסא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני לא יודע לומר
קובי סופר03/10/2022שלום נטע לי,
אני לא יודע לומר. ניתן לפנות ליבואן, לקבל מידע נוסף מהם. יתכן ויבקשו שתשלחו לבדיקה. רוב הסיכויים שלא והמוצר תקין.
היבואן נקרא רסטקס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה כיסא בטיחות מומלץ ?חן03/10/2022
ראיתי המון המלצות על גרקו, צ'יקו וברייטקס.
רציתי לדעת איזה הכי מומלץ עבור ילדה בת 6 חודשים , ילדה בת שנה, ותינוק מגיל לידה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צ'יקו או ברייטקס
קובי סופר03/10/2022שלום חן,
צ'יקו נקסטפיט זיפ או ברייטקס (מרתון או בולווארד) קיבלו את דירוגי הבטיחות הכי גבוהים.
לדעתי בגיל חצי שנה ברייטקס עדיפים, אני נוטה אליהם רק בשל קלות ההתקנה ביחס לדגמים אחרים. הבולווארד יותר יקר ויש לו הגנות טיפה יותר טובות מהמרתון, יחד עם זאת הפער לא גדול בטיחותית כך שאם יש שיקול תקציבי אז המרתון יחסוך כסף.
גם צ'יקו כרגע במבצע בעגליס 999 ש"ח, מקבלים כיסא מדהים ובמחיר מעולה. לדעתי נכון לכרגע התמורה הכי טובה לכסף בכל הקשור לכיסאות בטיחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות על עגלות בוגבו בי 6, נונה טריב ויויו של בייביזןעדי02/10/2022
היי קובי
מתלבטת מאוד בין העגלות בי 6, נונה טריב ויויו ( עגלה ראשונה). חשוב לנו מאוד עגלה קלה, קלה לקיפול, יציבה, ושהטיולון יגיע לשכיבה מלאה.
הבנתי שהאמבטיה בבי 6 מאוד קטנה ומצד שני היא משמשת למעט זמן. כמו כן קיבלתי המלצות רבות על הטיולון של יויו אבל מעט על האמבטיה
האם תוכל לתת את חוות דעתך?
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
על היויו אני לא ממליץ
קובי סופר03/10/2022שלום עדי,
על היויו אני לא ממליץ.
הטיולון של היויו מתאים מגיל 6 חודשים והוא חד כיווני.
אני ממליץ שהתינוק יהיה מול ההורים עד גיל שנה + זאת על פי מחקרים בנושא. היות וביויו זה לא ניתן לביצוע אני מראש פוסל את העגלה. בנוסף האמבטיה שלה דומה מאוד לאמבטיה של הבי, זה אומר שיתכן ויהיה צפוף בה לפני גיל חצי שנה, לא יהיה ניתן לעבור לטיולון לפני ולכן אני רואה זאת כחיסרון גדול מאוד.
לגבי הבי, אכן, האמבטיה שלה לדעתי לא מוצלחת. קטנה ודי פשוטה. מצד שני הטיולון מעולה, יכולת הניוד מעולה, השרידות והאמינות שלה מעולים. נמכרת היום במחירים יחסית זולים כך שביחס למחיר מקבלים מוצר טוב.
ממליץ להתנסות עם קיפול ופתיחה כשהטיולון מורכב על השלדה, זה דורש קצת תרגול וזה מנגנון קצת מיושן ביחס לנונה.
לגבי נונה, האמבטיה שלה יותר טובה מאשר ב-2 האחרות. אני חושב אבל שטיולון הבי יותר מוצלח, היות והטיולון הוא החלק שמשמש להרבה יותר זמן והמחיר שלהן די זהה, אני נוטה לכיוון הבי. בנונה הטיולון עשוי מרשת, לדעתי זה מספק פחות תמיכה. בנוסף רשת עלולה לקבל בלאי של קרע וזה לא חלק שמכוסה באחריות. כמוכן בחורף יכול להיות פחות נעים.
הנונה יותר קלה בקילו מהבי.
אם פתוחים להמלצות, אני ממליץ לבדוק את עגלות בייבי בוס שלנו. האמבטיה שלנו מרווחת וקשיחה ומתאימה עד גיל חצי שנה. הטיולונים מאושרים לשימוש מלידה, המושב יצוק מפלסטיק כמו בבי. יכולת הניוד שלנו עדיפה על פני שאר הדגמים כי הגלגלים טיפה יותר גדולים. בנוסף מבחינת משקלים העגלות שלנו יותר קלות (למעט מול היויו). הקיפול אצלנו ביד אחת וכנ"ל הפתיחה. יותר קל משאר העגלות.
גם במחירים המחירים שלנו יותר שפויים. מקבלים 5 שנות אחריות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)