מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כיסא בטיחות Britax /Dionoאני01/09/2022
שלום קובי,
אשמח לעצה
ראיתי
Britax one4life
Britex בוולורד
DIONO 3RXT
אני יודעת שהדיאנו לא מוכר בארץ אך בארה"ב מאוד פופולרי.
יש לנו סל קל עד 18 ק"ג של GRACO
האם DIONO יותר בטיחותי מ BRTAX
בין 2 דגמי הברייטק מה עדיף
אשמח לעצתך על 3 הדגמים האלו
אם אם יש לברייטקס משהו טוב יותר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטיחותית ברייטקס בולווארד מדורג כמוביל
קובי סופר01/09/2022שלום,
בטיחותית ברייטקס בולווארד מדורג כמוביל יחד עם צ'יקו נקסטפיט זיפ. בארה"ב יש דירוג לדגמים דו כיוונים עד 30 ק"ג ויש דירוג נבדל לדגמים שיודעים להפוך לבוסטר. לכן הוואן פור לייף ודיונו שיודעים להפוך לבוסטר נבדקים בדירוג שונה.
לדעתי עדיף כיסא שלא יודע להפוך לבוסטר. גם כי לדעתי לא ניתן לייצר מוצר שיהיה יעיל לטווח שלם של גילאים מ0 עד 12 שנים. גם בגלל הנוחות וגם הפרקטיות, בסוף עדיף בוסטר שזה יותר פרקטי מכיסא ענק. יש עוד ילדים בהמשך והכיסא בכל מקרה עובר וכו'.
לכן מהדגמים הדו כיוונים הבולווארד מדורג בטופ.
מהדגמים המושלים הוואן פור לייף מדורג הקבוצה המובילה (יש טובים ממנו בסגמנט הזה). הדיונו מדורג במקום די נמוך.
היתרון היחיד של דיוני זה הרוחב, הוא מאפשר לשים 3 מושבים יחד במושב אחורי. אם יש כמה ילדים או מתוכננים כמה ברצף, זה היתרון היחיד שלו. זו גם הסיבה למכירות הגבוהות שלו בארה"ב כמעט כל הורה עם תאומים או שלישייה רוכש 2 או 3 יחידות (לפעמים בהכפלה כי יש 2 רכבים), לכן יש לו נתוני מכירות גבוהים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המפורטת שאלה
אני01/09/2022נוספת
האם בעצם כל חברה עושה את המבחנים שלה
או שהם עוברים את אותם מבחנים
כי אם כל אחד עושה את שלו אז איך ניתן לומר למשל שהבוללורד הכי בטיחותי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרית הגנת ראש בבולווארד נראת רחבה מידי
אני01/09/2022הכרית בבולווארד נראת רחבה מידי פחות עוטפת
מה ההבדל בינו לבין האדווקט
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש גופים חיצוניים שבודקים
קובי סופר02/09/2022שלום,
יש גופים חיצוניים שבודקים כלומר, עושים את אותם מבחני ריסוק/מעבדה/התקנה וכו' לשלל דגמים. לאחר מכן מפרסמים את התוצאות/דירוגים. בארה"ב הגוף המוביל הוא קונסיומר ריפורטס שבודק הכל מקיסמים ועד רכבים.
באירופה יש כמה גופים כמו ADAC בגרמניה.
כשאני רשום שהבולווארד מוביל אז זה על פי בדיקות הקונסיומר ריפורטס יחד עם צ'יקו נקסטפיט.
לכן כאשר הבדיקות זהות ויש שלל דגמים שנבדקו אם הבולווארד מדורג בראש אז ככל הנראה הוא טוב מדגמים אחרים.
בנוסף אני עוקב אחרי מקרים של תאונות שבהן היו מעורבים כיסאות, כאשר הדגמים המובילים שאני ממליץ עליהם היו מעורבים אז התינוקות יצאו בלא פגע עד כדי כך שללא שריטה בעוד הבוגרים כן נפגעו.
האדווקט זה לבולווארד למעט ההגנות שיש לו בצד, כמו כריות מגן צדדיות.
טכנית זה אמור לאבטח יותר במקרה של תאונות צד.
בפועל הבלווארד זהה לו בטיחותית על פי המבחנים. בנוסף האדבוקט יותר יקר, יותר כבד ותופס יותר מקום ולא יאפשר לשים 3 כיסאות אם יהיה צורך כזה. אני חושב שהוא מיותר אבל אם לא מפריעים החסרונות אז אפשר גם ללכת עליו למען השקט הנפשי.
אם מתקינים את המושב במרכז המושב האחורי אז לכריות אין כל משמעות.
לגבי נוחות, תלוי לאיזה גיל רוכשים. לדעתי הברייטקס פחות נוחים לגיל לידה ויותר מתאימים מחצי שנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אני04/09/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון, המלצה והאם אינפיניטי מון והמילטון סירקל זה אותו דבר?שירה31/08/2022
אהלן:) אשמח לשמוע את דעתך לגבי טיולון
כרגע יש לנו בייביבוס טייגר ממש מרוצים אבל אני רוצה למצוא משהו יותר קליל, התינוקת כמעט בת שנה
חשבתי על המקלרן אטום - אבל אנחנו לא אוהבים את המנגנון עם השרוך
אשמח להמלצה, בנוסף רציתי לשאול אם לדעתך יש הבדל בין עגלת המילטון סירקל לעגלת אינפיניטי מון, הן נראות בול אותו דבר: יכול להיות שזאת אותה עגלה תחת מותג שונה?
מה שחשוב לנו: קלת משקל, נוחה לתינוק
תקציב עד אלף שקל
המון תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מון וסירקל זה לא אותו מוצר
קובי סופר31/08/2022שלום שירה,
מון וסירקל זה לא אותו מוצר. הם מאוד דומים אבל אלו שני מוצרים שונים שמיוצרים במפעלים שונים. בסה"כ אבל שניהם טובים ועונים לדרישות.
צריך לקחת בחשבון שעגלות עם מנגנון לחצן ולא שרוך יותר כבדות.
אם הולכים על המון או הסירקל, החיסכון במשקל לעומת הטייגר יהיה באוזר קילו אחד בלבד. כן יהיה יתרון אבל בקיפול יותר קטן וקומפקטי.
אין הרבה אופציות נוספות לטיולונים עם לחצן, יש את גודי שגם דומה למון. ספורטליין וייפר שיותר נוח לניוד אבל יותר גדול מהאחרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אז כדי להקליל את המשקל היית ממליץ ללכת על יויו או מקלרן?
שירה31/08/2022או אולי יש עוד דגמים שאני מפספסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל דגם עם שרוך יקליל את המשקל
קובי סופר31/08/2022שלום שירה,
כל דגם עם שרוך יקליל את המשקל. לכן לא חובה ללכת על יויו או מקלארן למרות שהמקלארן באזור התקציב. היויו הרבה מעל.
רוב הדגמים עם שרוך נעים בין 5 וחצי ק"ג ל 6 וחצי כך שיהיה לך חיסכון של 2 עד 3 ק"ג לעומת הטייגר.
חשוב להדגיש שהבדל המשקל יורגש רק בהרמה לרכב או אם יש קומות לעלות ללא מעלית. בניוד לא יורגש הבדל, להפך, בדרכים משובשות הטייגר תרגיש יותר קלילה בגלל הגלגלים הגדולים.
עד 1000 ש"ח הייתי הכי ממליץ על המקלארן. טיפה מעל יש את סילבר קרוס ווינג שגם מומלץ לדעתי (לפעמים יורד לאזור ה-1000).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון אמין ולא יקרשני31/08/2022
היי, מחפשת טיולון שישמש ככל הנראה לתקופה קצרה יחסית (ילד שלישי, תיכף בן שנתיים ולא מתוכננים אחים נוספים :) )
אנחנו לפני טיסה, ובלי קשר מיצינו את העגלה ורוצים להחליף במשהו קליל יותר.
בינתיים ראיתי:
1. אינפניטי רויאל שהרגיש לי קצת צר, אבל הילד לא היה איתי בחנות
2. אינפניטי מון - רחב יותר אבל כבד והקיפול שלו גדול יחסית
3. מתכננת לראות גם את ה easy baby פיילוט, שבהחלט אטרקטיבי מבחינת המחיר, ונראה שגם הקיפול.
פתחה להצעות נוספות, תקציב של עד 750 שח בערך.
חשובה לי אפשרות שכיבה מלאה, שלא יהיה צר מדי ויציב (עד כמה שאפשר כשמדובר בטיולון).
אשמח להמלצות ותודה מראש! 😊* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מהשלוש לדעתי המון הכי מוצלח
קובי סופר31/08/2022שלום שני,
מהשלוש לדעתי המון הכי מוצלח.
הוא הכי נוח לקיפול, די נוח לניוד, מאוד רחב והקיפול די קומפקטי.
הוא נמכר במספרים הרבה אבל הרבה יותר גדולים מהשניים האחרים כך שיש המון חוות דעת של משתמשים שמרוצים ממנו מאוד.
באזור המחיר יש את ספורטליין וייפר שהוא גם טיפה כבד ויותר גדול בקיפול. לא יאושר לעליה יחד איתכם לטיסה (כן במטען), לגבי האחרים צריך לבדוק. היתרון הגדול שלו זה גגון ענק. בנוסף לדעתי הוא יותר נוח לניוד בהשוואה לאחרים.
בחריגה מהתקציב יש את מלקארן אטום שבטוח מאושר לעליה למטוס יחד איתכם. הוא מאוד קל וקומפקטי.
בכל מקרה אני חושב שלא משנה מה תרכשו, לשימוש קצר, אחר כך אפשר למכור כיד 2 ולהחזיר חלק גדול מההשקעה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלת המשך
שני31/08/2022תודה רבה על התשובה המפורטת! אז אני מבינה שבתקציב של עד 1000 שח היית ממליץ על המקלארן?
לא ראיתי אותו עדיין, אבל ראיתי ביקורות שלפיהן הזווית ישיבה הכי זקופה שלו היא עדיין מעט 'שוכבת'. האם נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לא הכי ממליץ על המקלארן
קובי סופר01/09/2022שלום שני,
אני לא הכי ממליץ על המקלארן.
זה תלוי בכם, בכל זאת הגב עם שרוך, אני רושם תמיד שזה מנגנון שאני פחות מחבב. מצד שני הוא זה שיוצר משקל יותר קל למוצר כך שזה באמת תלוי בהורה.
לגבי הזווית, זה אחד החסרונות של גב שרוך, צריך למתוח ממש חזק כדי להביא לזווית זקופה, זה אף פעם לא יגיע לממש זקוף ורוב ההורים לא באמת מותחים נכון את הרצועה כך שיש שיפוע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! 😊
שני04/09/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון- איך וכיצד?עמליה זאבי31/08/2022
הי,
התינוק שלנו בן 5 חודשים ובמשקל כבד, לכן מחפשת עד 22 ק"ג
מחפשת טיוליון שמגיע לשכיבה מקסימלית, שניתן לעשות שימוש לא רק בעיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממליץ לרכוש עגלה
קובי סופר31/08/2022שלום עמליה,
אני ממליץ לרכוש עגלה. אני ממליץ עד גיל שנה + שהתינוק יהיה מול ההורה, זאת על פי מחקרים בנושא. יש לכך יתרונות רבים.
בטיולונים המושב פונה רק לכיוון הנסיעה.
כל הטיולונים בתקן החדש מתאמים עד משקל 22 ק"ג.
לגבי ניוד בדרכים משובשות, רוב הטיולונים בנויים לעיר ולא להרבה מעבר לכן גם כאן אני חושב שעדיף עגלה. יש עגלות עם טיולון חד כיווני שנמכרות ללא אמבטיה כמו בייבי ג'וגר סיטי GT2 שיכול להתאים אם מוותרים על הדו כיווניות. גם ביבה טאיטאי יכול לענות לדרישות.
אם דו כיווני כפי שציינתי, זה או לרכוש טיולון שהוא חלק מעגלה, לרוב אין כאלו כי לרוב הם נמכרים עם אמבטיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישיבה בעגלה או טיולוןשלומית30/08/2022
התינוקת שלי בת 7 חודשים, עדיין לא יושבת לבד. יש לנו עגלת בייביבוס טייגר שנהננו ממנה במיוחד מהאמבטיה בה הייתה עד גיל 5 חודשים.
כעט משתמשים במושב הטיולון של הטייגר, שאני מרגישה שקצת חסר לה עומק או יציבות בתוכו. רציתי לשאול האם יש טיולון קומפקטי שיתן לה יותר עומק לישיבה/חצי ישיבה? היא כבר רוצה לרעות דברים ולא רק לשכב, אבל קצת נוזלת במושב שיש לנו כרגע בטייגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני לא ממליץ לרכוש טיולון
קובי סופר30/08/2022שלום שלומית,
אני לא ממליץ לרכוש טיולון.
נכון שיש תחושות שתינוקות סקרנים ורוצים לראות את העולם.
אבל אלו רק תחושות, עבור התינוקות עדיף שיהיו מול ההורה עד גיל שנה +.
הוכח מחקרית שתינוקות לפני גיל שנה אשר היו עם הפנים לכיוון הנסיעה סבלו מהתפתחות קוגנטיבית איטית יותר, היו פחות רגועים, ישנו פחות טוב בלילות או נרדמו בשלב מאוחר יותר, בנוסף תינוקות שהיו מול ההורים הקשר עם ההורה היה חזק יותר.
לכן חבל למהר.
לגבי המרווח הפנימי, אפשר להוסיף מזרן לצמצם את המרווח.
אין לי המלצה לטיולון לפני גיל שנה. ההמלצה שלי היא רק לרכוש עגלה עם טיולון דו כיווני ואת זה כבר יש לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי עגלת אחים צרהדניאל29/08/2022
שלום, מחפשת עגלת אחים צרה (הפרש גילאים של שנתיים). כלומר בהתחלה יהיה שימוש באמבטיה יחד עם טיולון. כרגע מתלבטת בין בייבי גוגר סיטי תור 2 דאבל לבין בייבי מונסטר איזי טווין 4?
מה ממליץ ולמה? או דגם אחר שלא חשבתי עליו. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדעתי המונסטר עדיפה
קובי סופר29/08/2022שלום דניאל,
לדעתי המונסטר עדיפה.
בעיקר בשל העובדה שהיא יותר מרווחת לתינוקות ולכן לדעתי יותר נוחה. בניוד היא גם עדיפה.
אני חושב שהג'וגר לא מוצלחת והתפשרו שם המון כדי להגיע לגודל הרצוי.
אין הרבה עגלות צרות, מאונטיין באגי מאוד מיושנת ואמור להיות דגם מחליף מתישהו (אין הצהרת יצרן כך שזה לא רלוונטי לטווח הקרוב).
יש גם את עגלת ניו שהיא מאוד פשוטה אבל צרה וזולה. נמכרת בעיקר במגזר החרדי, לדעתי אם אין שאלה תקציבית המונסטרס עולה עליה כמעט בכל היבט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין טיולון ספורטליין וייפר ואינפנטי מוןהדר29/08/2022
היי קובי,
אנחנו מחפשים טיולון לבת שלנו, בת שנה וחצי. מעוניינים בטיולון קל יחסית, קיפול נוח, וזוויות שכיבה וישיבה כמה שיותר קרובות ל180/90 מעלות (ולכן לא מנגנון של שרוך לשינוי תנוחה). סל אחסון גדול הוא יתרון. לאחר שהיינו במספר חנויות מתלבטים בין הספורטליין וייפר (שדווקא אכזב בזווית הישיבה) או האינפנטי מון. נשמח לחוות דעתך לגבי שני הטיולונים. התקציב שלנו הוא עד 1000 שח.
תודה
הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשניהם שינוי המצבים עם לחצן ולא שרוך
קובי סופר29/08/2022שלום הדר,
לדעתי שניהם טובים. בעיקר בגלל שבשניהם שינוי המצבים עם לחצן ולא שרוך. זהו מנגנון יותר נוח לתפעול ויותר אמין.
הוייפר נותן גגון ענק וזה היתרון הכי גדול שלו. בניוד לדעתי הוא עדיף על המון.
מצד שני המון יותר מרווח ובעל זווית זקופה יותר, הרבה יותר נוח לקיפול וגם בגודל הוא קטן יותר.
בשורה התחתונה שניהם מעולים לדעתי, צריך ללכת על מי מהם שהחסרונות פחות מפריעים לכם או לתינוק.
כמובן שמומלץ להושיב את התינוק, לטייל רבע שעה בנחות, לראות תגובות, יכולת ניוד וכו'. להתנסות בקיפול ופתיחה ולהחליט מה נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת טיולון רחב לתינוקהילה27/08/2022
מחפשת טיולון לתינוק בן 5 חודשים, רחב וגבוה מאוד.
חשוב לי שכיבה מלאה וגב רחב וישר כי הוא ישן רק על הבטן.
בנוסף שאפשר יהיה לשנות כיוון הנסיעה
ריפוד קל להוצאה וכביסה
קל לקיפול
גלגלים טובים לטיולים
לא קל מדי שלא יפול אחורנית כשמרימים את הילד.
גגון שמגן היטב
לא יקר במיוחד
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה לי להמליץ על משהו
קובי סופר28/08/2022שלום הילה,
קשה לי להמליץ על משהו.
אין מוצר אחד שיכיל הכל. בנוסף רוב הדגמים הדו כיווניים יקרים שכן מדובר יותר בעגלות ופחות טיולונים.
אם אפשר להגיע לתקציב של 2000 ש"ח אפשר לבדוק את הבייבי בוס יגואר שלנו. בגדול הדגם מגיע עם אמבטיה אבל אפשרי לרכוש רק טיולון רק דרך האתר שלנו.
לדגם יש מושב מסתובב, המושב די רחב ומגיע למצב די שטוח, המושב יצוק מפלסטיק כך שזה מאפשר שכיבה נוחה על הבטן, כמעט כמו אמבטיה.
הגגון די גדול כי אפשר לפתוח אותו.
אין בעיית יציבות, הריפוד כולו יוצא די בקלות לכביסה.
הקיפול הכי קל ונוח בעולם וכך הפתיחה. באפס מאמץ. מאוד קומפקטית לאחר הקיפול, הכי קומפקטית שיש לעגלה דו כיוונית.
אם זה חורג מהתקציב אז האופציות הבאות יהיו עם מושב חד כיווני או יד 2.
למושב חד כיווני אני ממליץ על ביבה טאיטאי שטיפה יקר או וייפר של ספורטליין שיותר צר.
בכל אופן אני לא ממליץ על טיולון חד כיווני לפני גיל שנה.
יד 2, יש את בוגבו בי 5 או כל עגלה דו כיוונית טובה כמו בייבי בוס טייגר/בובקט, מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ 3. כולן עם מושבים מעולים, די מרווחים והמושבים יצוקים מפלסטיק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין כמה דגמים של עגלותחנה27/08/2022
היי קובי, מחפשת עגלה משולבת קומפקטית, זולה ונוחה, ראיתי 2 דגמים אחת של בייביסייף דגם סאטלייט והשנייה של איה בייבי דגם לוליטה. האם מומלץ אחד מהם? או אולי כדאי של מאמס אנד פאפס דגם סולה/פיליפ (ראיתי אופציה לקנות ביד 2)? רק שהם פחות קומפקטיות לפי מה שראיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפליפ קומפקטית כמו ה-2 האחרות
קובי סופר28/08/2022שלום חנה,
הפליפ קומפקטית כמו ה-2 האחרות. הסולה פחות אבל עדיין בעלת גודל סביר. בשני המקרים אני חושב שהאופציות עדיפות על פני סטאלייט או לוליטה.
אם למתוח את התקציב במעט אפשר לרכוש ספורטליין סיילו חדשה, אולי משנתון קודם אם זמין, יקזז עוד מהסכום.
אם למתוח לכיוון של 2500-3000 אז הבייבי בוס בובקט שלנו לדעתי נותנת את הכי הרבה תמורה שיש לכסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד התלבטות
חנה29/08/2022קודם כל תודה רבה קובי על המענה.
לגבי איה הבייבי הכוונה לדגם לוליטו (משערת אבל שהבנת למה הכוונה)
ומשיטוט קצר ביד 2 ראיתי עוד 2 עגלות שאשמח לדעתך עליהם.
אינפנטיני דגם רברסו (לא הצלחתי למצוא עליו מידע באינטרנט מלבד תמונות) והשני הוא פג פרגו מדגם פליקו סוויץ.
האם בכל זאת עדיף את שאר העגלות שהמלצת לעומת אלה?
בנוסף לזה יש גם דגם ארמדילו איך הוא לעומת הפיליפ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבנתי לגבי איה בייבי
קובי סופר29/08/2022שלום חנה,
הבנתי לגבי איה בייבי. לדעתי דגם פחות מוצלח.
לגבי רברסו, אותו כנ"ל, לא דגם מוצלח ולכן הופסק גם היבוא.
פג שונה משאר הדגמים, היא יותר מרווחת ונוחה לתינוק. מצד שני לא נוחה בניוד, טיפה מסורבלת בקיפול וגם ארוכה מאוד, ברכבי מיני אם יש כזה יכול להיות בעייתי.
ארמדילו ופליפ זה אותו דגם אלא אם ראית דגם באמת ישן של ארמדילו שבו המושב חד כיווני. אם המושב דו כיווני אז זו ארמדילו פליפ. יש 3 דורות לפליפ 1, 2, 3 כמובן. בכל דור נעשה מקצה שיפורים לכן עדיף ללכת על דור 3. הדור השלישי נמכר כבר 3-4 שנים לכן צריך לברר מתי נרכש וכך אפשר פחות או יותר להבין מה מקבלים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמקדות בדגמים נוספים
חנה04/09/2022היי קובי תודה רבה על המענה לא מובן מאליו.
לאחר שוב חיפוש ובדיקה ניסיתי להתמקד ב 3 דגמים:
ארמדילו פיליפ
סיילו
בייבי מונסטר דגם מרלה
אשמח לחוות דעתך עליהם ואיזו עדיפה מביניהן?
והאם יש עגלה אחרת מדגם ספציפי שאתה ממליץ אפילו משהו ישן יותר, חשוב לי שלא תהיה עגלה רחבה מדי ועם גלגלים מגושמים מדי, נוחה לקיפול ושכיבה מלאה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת להודעה האחרונה
חנה04/09/2022מצרפת להודעה האחרונה פה בשרשור גם את העגלה קומבו של איזי בייבי (uno)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
על הקומבו אני פחות ממליץ
קובי סופר05/09/2022שלום חנה,
על הקומבו אני פחות ממליץ
לגבי שאר הדגמים, התמורה יחסית למחיר טובה בכולן.
ארמדילו, לדעתי הכי נוחה לניוד מה-3. המושב שלה יצוק מפלסטיק (לדעתי זה מספק תמיכת גב טובה יותר וזוויות שכיבה וישיבה יותר טובות), הקיפול נוח. היא הכבדה מה-3.
רחבה בגלגלים האחוריים אך עדיין עוברת בקלות ברוב המקומות.
סיילו, לדעתי הכי נוחה לקיפול מה-3. הניוד שלה די נוח, האמבטיה הכי גבוהה מה-3.
המושב שלה לדעתי יותר פשוט מאשר השתיים האחרות. סה"כ אבל מקבלים תמורה מעולה למחיר לדעתי.
מרלה, לדעתי הכי פחות נוחה לניוד, אם השימוש הוא עירוני אז זה לא חיסרון גדול. אין לה ידית מתארכת כמו ל-2 האחרות. הקיפול שלה יותר מסורבל מהאחרות.
מצד שני היא הקלה מה-3, רוחב השלדה שלה הכי צר, היא טיפה יותר קטנה לאחר הקיפול. יש לה מושב יצוק מפלסטיק.
לגבי המלצות, כמו שרשמתי בהודעה הראשונה, אם אפשר למתוח את התקציב ל-2500-3000 ש"ח. הבייבי בוס בובקט שלנו מושלמת לכל הדרישות שלך.
היא הכי קלה ושוקלת קילו וחצי פחות מהמרלה!
רוחב השלדה שלה צר. יש לה גלגלים איכותיים יותר משלושת הדגמים והם בגודל מעולה שמאפשר ניוד בכל דרך.
הקיפול שלה קל כמו הסיילו וקומפקטי כמו המרלה. המושב שלה גם יצוק מפלסטיק והגגונים ענקיים. בנוסף יש 5 שנות אחריות.
החיסרון הוא במחיר אבל לדעתי התמורה שווה את זה. בכל זאת זו עגלה לכמה שנים כך שאם נחלק את משך השימוש בעלות התמורה כאן לדעתי מטורפת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא היית ממליץ על הקומבו
חנה05/09/2022קובי תודה רבה על המענה!
1. למה לא היית ממליץ על הקומבו? מאיזו מבחינה? בגלל הגלגלים? כי מהצד בגלל הקומפקטיות היא נראית ממש מושלמת.
2. מבין כל האפשרויות למרות הכובד נראה שארמדילו הכי נוחה וכדאית. במידה ויש אפשרות למצוא ביד 2 במחיר סביר אינגליזינה אפטיקה האם היא מומלצת לעומת הארמדילו? היא נראית מושלמת מלבד באמת הידית שלא מתארכת שנראה שיכול בטיולון להפריע לתליית התיק.
ואני מחפשת עגלה ביד 2 הלוואי והיה בייבי בוס למכירה ביד 2, לא נתקלתי בכלל, אולי אולי מלבד אחת, זה מעיד על העגלה, הנוחות והאיכות שכנראה לא רוצים למכור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדעתי הקומבו לא מוצלחת
קובי סופר05/09/2022שלום חנה,
לדעתי הקומבו לא מוצלחת. גם בניוד, גם בתפעול טיפה מסורבלת. האמבטיה מאוד קטנה.
הארמדילו לדעתי ב-2 רמות עדיפה עליה כך שאם המחיר די זהה היא עדיפה. האפטיקה זה סגנון אחר לחלוטין ורכישה שלה יותר תלויה בכם.
היא ממש כבדה, הקיפול שלה גדול והיא טיפה מסורבלת.
מצד שני היא נוחה יותר לניוד, יותר מרווחת לתינוק ולכן יותר נוחה לתינוקות. לכן זה התפשרות על נוחות ההורה ובתמורה מקבלים נוחות ניוד ונוחות לתינוק.
רוב ההורים בישראל מעדיפים את הנוחות שלהם.
לגבי בייבי בוס, אני לא עוקב אחרי יד 2 אבל כן, כל הלקוחות שאני בקשר איתם מאוד מרוצים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילה טובה
חנה11/09/2022קודם כל חייבת מילה טובה עלייך קובי ועל הפורום הכל כך מוצלח הזה, לא מובן מאליו כל המענה, הסבלנות והידע הנרחב שלך! אז שוב תודה!
וברשותך שואלת לפני רכישה לגבי 2 דגמים שאכן התאימו לתקציב מבחינת יד שנייה.
לגבי דגם פג פרגו s51 או בייבי מונסטר דגם מרלה?
מה מבניהן עדיפות גם לנוחות התינוק וגם להורה? מבחינת אמבטיה קיפול וכו'?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
העגלות טיפה שונות
קובי סופר11/09/2022שלום חנה,
תודה על הפרגון.
העגלות טיפה שונות. הפג יותר מרווחת ונוחה לתינוקות, יותר נוחה לניוד אבל מצד שני יותר מסורבלת לתפעול, הקיפול שלה יותר גדול והיא יותר כבדה. צריך לראות אילו יתרונות מדברים אליכם יותר.
אני אישית תמיד בעד נוחות התינוק והניוד אבל בארץ זה פחות מדבר לרוב ההורים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת בין טיולוניםצליל27/08/2022
מתלבטת בין 2 טיולונים ורציתי לדעת מה היתרונות והחסרונות בכל אחד מהם...
ספורטליין וייפר או בוגבו 5
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר (מדובר בבוגבו יד 2 או ספורטליין יד 1)
צליל27/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
2 דברים שונים
קובי סופר28/08/2022שלום צליל,
מדובר ב-2 דברים שונים.
הבי זו יותר עגלה. היתרונות לכך הם:
מושב דו כיווני, אם רוכשים לפני גיל שנה לדעתי זה יתרון עצום.
מושב יצוק מפלסטיק, לדעתי מספק תמיכה יותר טובה, זוויות שכיבה ישיבה יותר טובות.
עתידית אפשר לרכוש ולחבר אמבטיה.
בנוסף יש ידית מתארכת, יותר נוח לעלות ולרדת מדרכות גבוהות, יתרון אם יש הורה גבוה או הפרשי גובה בין ההורים.
הניוד של הבי לדעתי יותר מוצלח כי הגלגלים יותר איכותיים ויש קפיצים רציניים לכל גלגל בנפרד.
מצד שני הוייפר הרבה יותר זולה + חדשה. יותר קלה בכ-3 ק"ג. יותר קומפקטית ולאחר קיפול, לדעתי הקיפול והפתיחה יותר קלים ונוחים לביצוע. הגגון יותר גדול.
אם רוכשים בי, יש סיכוי סביר שבהמשך תרכשו עוד טיולון. עם הוייפר זה לא אמור לקרות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בעצם סביר שאחרי הבי 5 אקנה טיולון חדש?
צליל28/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבי שוקלת מעל 10 ק"ג והקיפול ביחס לטיולונים
קובי סופר28/08/2022שלום צליל,
טכנית אין סיבה אבל, הבי שוקלת מעל 10 ק"ג והקיפול ביחס לטיולונים הממוצעים גדול ביותר מפי 2. בנוסף טיולונים במבצעים נמכרים במחירים נמוכים, אי לכך אני רואה לא מעט שנוטשים את הבי עבור טיולון זול וקליל.
בסוף זה נטו תלוי בהורה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
צליל29/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייבי בוס טייגר 2יולי27/08/2022
היי אשמח לדעת לגבי יציבות העגלה, אם שמים לה תיק של תינוק עם מלא מוצרים האם היא לא מתהפכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל עגלה יכולה להתהפך עם תיק כבד
קובי סופר28/08/2022שלום יולי,
כל עגלה יכולה להתהפך עם תיק כבד.
הכל תלוי כמה כבד התיק, היכן מניחים, באיזון בין משקל התיק לתינוק + דברים בסל ועוד.
טכנית, אסור לתלות כלום על אף ידית של אף עגלה, זו הוראת מכוני התקנים!
ידוע שבכל זאת כולם תולים תיק ועוד פריטים על הידית.
אם רוצים לתלות ושהעגלה לא תתהפך צריך להקפיד על:
1. שהידית המתכווננת תהיה בפנים ולא פתוחה כלפי חוץ.
2. אם רוצים שהיא תהיה פתוחה אז לתלות את התיק בנקודה הנמוכה ביותר שאפשר.
3. להקפיד שהתיק לא כבד ממשקל התינוק, אז כל עוד התינוק בעגלה אין סיכוי שהעגלה תתהפך.
4. לנצל את הסל שיכול לשאת עד 5 ק"ג.
זה רלוונטי לכל העגלות. סעיפים 1 ו 2 לכל העגלות עם ידית מתארכת.
כמוכן, כמה שפחות משקל על ידית העגלה ישמר את העגלה מבחינת אמינות ושרידות. המשקל של תיק על הידית יכול לפגום בעגלות לאורך זמן. לכן צריך להיות יעילים עם תיק. הדוגמא הכי טיובה שאני יכול לתת ליעילות זה תמ"ל, אני ראיתי מלא הורים שסוחבים חבילת תמ"ל ענקית של 700-900 גרם בתוך התיק, אין צורך בכך, יש מחלקי מנות. מעבר להורדה משמעותית של משקל זה גם משאיר הרבה מקום לדברים אחרים בתיק.
אנחנו מוכרים את הטייגר כבר קרוב ל-5 שנים. עד היום לא נתקלנו במקרה של עגלה שהתפכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מושב בטיחות ברייטקסאדוה27/08/2022
שלום, מתלבטת הין 2 דגמים של ברייטקס
1 Boulevard ClickTight
2 Advocate ClickTight
האם מומלצים ביותר?
ואם כן, איזה מהם (ולמה:) )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטיחותית שניהם מעולים אני נוטה לבולווארד
קובי סופר28/08/2022שלום אדוה,
בטיחותית שניהם מעולים אני נוטה לבולווארד.
הבולווארד גם יותר זול וגם תופס פחות מקום ברכב. זה יכול להיות משמעותי אם יהיה תינוק נוסף בהמשך.
כמוכן במבחנים השוואתיים אין הבדל משמעותי בין הדגמים.
אי לכך אני לא רואה סיבה לשלם יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסאות בטיחות לרכב נוסףנעמה26/08/2022
הי קובי,
מעוניינים לרכוש כסאות בטיחות לרכב שני אשר ישמש לנסיעות קצרות בתוך העיר, עבור ילדה בת כמעט 4 ותינוקת בת 9 חודשים. ברכב העיקרי יש לנו צ'יקו נקסטפיט לתינוקת וגרקו נאוטילוס סנגפיט לגדולה.
ברכב השני התקציב מצומצם יותר, בעיקר כי הוא לא ישמש לנסיעות ארוכות/רחוקות.
האם יש לך המלצה? אם אפשר להישאר במסגרת תקציבית של 1,000 שח לשני הכסאות יחד זה יהיה מצוין.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגיל 4 אפשרי גם בוסטר ללא רצועות
קובי סופר28/08/2022שלום נעמה,
לגיל 4 אפשרי גם בוסטר ללא רצועות, זה כמובן יכול להוזיל את הסיפור משמעותית. כמובן שעם רצועות יותר בטיחותי.
ללא רצועות צ'יקו קידפיט, גרקו ג'וניור אפיקס או סייבקס סולושיין יהיו מעולים.
אם הולכים על אופציית הרצועות האופציה הזולה ביותר ועדיין טובה בטיחותית היא אוונפלו מאסטרו. החיסרון שעם רצועות הוא מספיק עד 18 ק"ג.
אם עולים בתקציב אז גרקו טרנזישיין סנאגלוג אופציה עדיפה בהרבה.
מבחינת כיסאות, הכי זול וברמת בטיחות מעולה הוא קוסקו סנרה. אם הוא לא זמין אז אוונפלו שורייד.
בשילוב עם הגרקו זה יחרוג במעט מהתקציב.
לקחת בחשבון ששני הדגמים לא הכי נוחים ומפנקים אבל לנסיעות קצרות הם מספיקים לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
נעמה28/08/2022תודה רבה קובי!
לגבי הבוסטר - הילדה עוד לא בת ארבע בדיוק, והיא גם במשקל קל יחסית (14 קילו) וגם לא גבוהה במיוחד. האם במצב הזה לא עדיף בכל זאת בוסטר עם רצועות? ואם כן, אני מניחה שגרקו טרנזישן עדיף, כי מתאים עד משקלים גבוהים יותר. רק שלא ראיתי בשום מקום דגם סנאגלוק - הם כולם סנאגלוק?
לגבי הכסאות לתינוקת - יש לנו קוסקו סהרה אצל סבתא וסבא ברכב. על פניו, לפי התמונות, האוונפלו שורייד נראה מעט מפנק יותר בתמונות. יש הבדל משמעותי ביניהם מבחינת בטיחות?
שוב תודה!!
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלות
נעמה28/08/2022מוסיפה שחיפשו מהיר בגוגל העלה שאיוונפלו שורייד לא קיים במלאי בשום מקום. האם יש אופציות נוספות מלבד קוסקו סנרה?
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עד 15 ק"ג חייבים רצועות
קובי סופר28/08/2022שלום נעמה,
עד 15 ק"ג חייבים רצועות. אני כמובן ממליץ גם עד 29 ק"ג אם ניתן למשוך, זה יותר בטיחותי. כתבתי שעל הנייר אפשר בגיל 4 גם בוסטר גב ללא רצועות (בתנאי שהילדה מעל 15 ק"ג). זה כמובן לא מה שאני ממליץ. עדיף בוסטר רצועות.
בטרנזישיין יש כמה גרסאות. צריך להיות מצוין סנאגלוג. אם לא זו גרסא רגילה. הסנאגלוק מאפשר התקנה יותר קלה עם חגורת בטיחות. בדרך כלל דגמי הסנאגלוק לא זמינים בארץ. גם בדגם הנאוטילוס שהמון זמן לא משווק בארץ.
אם אין בנמצא אז הגרסא הרגילה גם מעולה. רק לשים לב לרכוש את הגרסא האמריקאית ולא האירופאית שגם זמינה בארץ. האמריקאית עם טווח משקל של עד 30 עם רצועות לעומת 18 באירופאי + יש תפס בית חזה, כך אפשר להבדיל.
לגבי אוופנלו, השורייד מדורג בטיחותית בדיוק כמו הקוסקו. מהדגמים הזולים הם הכי מומלצים. אם הם לא זמינים זה רק לעלות משמעותית במחירים. גרקו סייז פור מי יהיה האופציה הכי טובה, הוא יקר משמעותית אבל הרבה יותר נוח ומפנק מהשניים האחרים. בנוסף הוא עד 30 ק"ג עם רצועות כך שמשך השימוש בו ארוך יותר. יש גם את אוונפלו סונס שבאמצע מבחינת המחיר, יותר מפנק מהשורייד אבל מדורג פחות טוב גם מהגרקו. עדיין אחד המובילים. כמוכן יש את הטריומף הותיק של אוופנלו שהוא עד 30 ק"ג עם הרצועות, לעיתים מכוסח במבצעים, יותר נוח ומפנק משאר הדגמים (למעט הגרקו). גם הוא מדורג די טוב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי איוונפלו טריביוט?
נעמה29/08/2022פניתי ליבואן של איוונפלו, ולטענתם השורייד לא משווק בארץ יותר, וגם לא יחזור. גם הסונוס לא פשוט לאיתור. מה דעתך על האיוונפלו טריביוט?
ושוב תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הוא מדורג נמוך יותר
קובי סופר29/08/2022שלום נעמה,
הוא מדורג נמוך יותר. השורייד כמעט ברמת טובה מאוד, הסונס יורד טיפה ברמה והטריביוט כבר במקום סביר באמצע.
אז ביחס למחיר ומה שיש בשוק הוא סבבה. עדיף להתאמץ לדגמים האחרים אם יש זמינות שלהם בארץ או דרך להביא מארה"ב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה
נעמה פריאור30/08/2022אחלה, עכשיו הכל ברור יותר :-)
תודה רבה על העזרה, כמו תמיד!
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכסאות אינם קיימים במלאי
נעמה פריאור30/08/2022הי קובי,
מלבד הטריביוט, לא ניתן להשיג בארץ אף אחד מהדגמים.
יש משהו אחר מומלץ שהוא קצת יותר יקר? (לא הרבה יותר יקר, אם אפשר)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוונפלו טריומף
קובי סופר30/08/2022שלום נעמה,
אוונפלו טריומף:
הזכרתי אותו באחת באחת התגובות.
בדקתי באתר KSP והוא עולה 699 ש"ח ויש קופון טלגרם שמקזז 75 ש"ח כלומר 624 ש"ח. כמו שרשמתי הוא עדיף גם על הסנרה כי הוא יותר נוח לתינוקות + מתאים עד 30 ק"ג עם הרצועות.
גם יותר קל לשלוף את הבדים שלו לכביסה. בשורה התחתונה הוא רמה מעל כל השאר בכל הקשור לנוחות ההורה והתינוק. בטיחותית הוא מדורג די גבוה כמעט כמו הסנרה או השורייד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה לשאלתי
נעמה30/08/2022תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקלה חמורה בבייבי בוס טייגרדניאל25/08/2022
היי קובי,
בהמלצתך קנינו עגלת בייבי בוס טייגר לפני שנתיים וחצי והיא הייתה בסדר סה"כ אבל אתמול היא הפסיקה להתקפל. פשוט תקועה עם ובלי הטיולון לא נסגרת. אנחנו ממש בבעיה כי היא בשימוש לתינוק בן חמישה חודשים. רציתי לדעת אם נתקלת בתקלה כזאת ואם אתה יודע מה הדרך הכי מהירה לתקן אותה ועם מי יוצרים קשר בשביל זה. קניתי אותה במקס בייבי בפתח תקוה
אשמח אם תוכל לעזור לנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זו לא תקלה חמורה וניתן לטפל
קובי סופר25/08/2022שלום דניאל,
זו לא תקלה חמורה וניתן לטפל.
זה קורה לעיתים נדירות. לשמחתכם אני יכול לעדכן שאחריות בייבי בוס הורחבה ל-5 שנים לכן השירות יהיה גם ללא תשלום.
יצרתם איתי קשר דרך דף הפייסבוק ונמשיך משם את המשך הטיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ לגבי מזרן למיטת תינוק ועריסהאושר25/08/2022
היי,
ראיתי ששלושת המזרנים הנושמים המומלצים ובעלי תקן בישראל הם נומו בייבי טק מולטיפלואו וקינג קויל אימג'ן...
אשמח להבין את ההבדל בינהם ומי מהם עדיף (בהנחה שהתקציב לא משנה עבורנו)
תודה רבה,
אושר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנומו טיפה שונה
קובי סופר25/08/2022שלום אושר,
הנומו טיפה שונה. האימג'ן והמולטיפלואו מאוד זהים עם הבדלים זניחים.
הנומו בשונה מהשניים האחרים מגיע ללא ליבה פנימית. מבחינת יתרונות הוא יותר נושם ויותר קל לשטיפה ומתייבש הרבה יותר מהר.
מצד שני הוא יותר קשיח מהשניים האחרים, ניתן להוסיף לו שכבת נוחות אבל אני חושב שעדיין השניים האחרים יותר רכים ולדעתי יהיו יותר נוחים.
בין השניים האחרים כמו שרשמתי אין יותר מידי הבדלים, ממליץ לראות פיזית את שניהם, לגעת, להרגיש ואז להחליט מה מהם עדיף. או כמובן ללכת על הנומו שיש לו יתרונות ויש חסרונות ואתם צריכים להחליט מה עדיף לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)