פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הבדל בין הDLX לטייגר 2?
    אלמוג
    30/07/2022

היי,
    1. קראתי פה שאתה מסביר שהDLX הוא בעצם הכלאה של הבובקט והטייגר... מה זה בעצם אומר? מה ההשלכות של זה? ומה יותר יציב?
    2. הסבירו לנו שהDLX יכול לשאת משקל של ילד גדול יותר (עד25 קג) לעומת הטייגר שמכיל עד 15קג. האם זה נכון? אני קצת מבולבל
    3. ראינו שהאמבטיה של הDLX היא עם ריצרץ', האם ראיתם שיש יותר החזרות בעקבות ריץרץ תקול?
    4. האם האחיות זהה? 5 שנים?

תודה רבה! מאוד מעריך את העבודה המדהימה שאתה עושה פה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדל בין הDLX לטייגר 2?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין השלכות והבובקט יותר צרה מהטייגר 52

קובי סופר
    30/07/2022

שלום אלמוג,

1. אין השלכות.
    הבובקט יותר צרה מהטייגר 52 לעומת 57. הDLX בחלקה האחורי כמו בובקט לכן היא יותר צרה.
    הטייגר מגיע עם שלדה יותר מעובה מקדימה + קימור שבעת הקיפול יוצר שלדה יותר שטוחה כך שהבובקט יותר צרה ואילו הטייגר יותר שטוחה בגמר הקיפול. הDLX משלבת את שני היתרונות לכן יש לה את הקיפול הקטן מה-3 אם זה חשוב.
    הטייגר רחבה בחלק האחורי בגלל שהגלגלים שלה יותר גדולים בקוטר + קפיצים יותר גדולים. זה גם גורם לה להיות יותר גבוהה, בנוסף הרוחב והגודל משפרים את היציבות אבל זה ממש באופן מזערי שכן כל העגלות בעלות אישור מכון התקנים + תקן אירופאי.
    אי לכך לא הייתי חושש מעניין היציבות כלל באף דגם או באף עגלה שנמכרת בישראל (כל עוד מוודאים מול מכון התקנים שאכן הדגם קיבל את כל האישורים). כל עוד קוראים את ספר ההוראות, אזהרות ומיישמים.

2. כל העגלות כיום הן עד 25 ק"ג. זו היא התקינה החדשה!
    כל הדגמים של כל המותגים. יתכן ובשוק נותרו מלאים ישנים שמצוין עליהם עד 15 ק"ג אך גם הם בתקינה אירופאית אושרו עד 25 ק"ג. מכון התקנים בארץ החל רק מלפני כמה חודשים לבדוק ולאשר דגמים עד 25 ק"ג.
    3. אין החזרות של ריץ רץ תקול.
    הבעיה שלנו בדגמי הטייגר/בובקט היא שלהן יש ערכות בדים/צבעים. קרה שלקוחות רכשו בובקט לדוגמא ב-2019 ובשנת 2020 רצו לרכוש ערכה בצבע אחר, אז הרוכסנים לא נסגרו באופן אסתטי. כלומר הם היו תקינים והתחברו אבל נוצר מצב שהרוכסן לא נסגר עד הסוף אלא 99% או 98%.
    לכן שינינו בהם את הבדים ללא רוכסנים, כך הם בטוח מתחברים לכל הדגמים וכל השנתונים כולל DLX.
    בDLX נשארו הרוכסנים כיוון שהן נמכרות AS IS ללא השלמות או החלפות ערכות. יחד עם זאת כפי שרשמתי, אם רוכשים ערכה של טייגר/בובקט יהיה ניתן לחבר גם לDLX פשוט הרוכסנים שבאמבטיה של הDLX יהיו מיותרים.

4. יש 5 שנים אחריות לכל הדגמים כולל DLX.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון: התקן בודק עד 22 ק"ג

קובי סופר
    31/07/2022

שלום אלמוג,

תיקון: התקן בודק עד 22 ק"ג לכל דגמי העגלות והטיולונים נכון להיום ולא עד 25 ק"ג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה מגיל לידה למעלית קטנה
    זיו
    30/07/2022

היי,
    יש לנו מעלית מאד קטנה בבניין (מיוס 3 במצב טיולון נכנס בקושי).
    האם תוכל להמליץ על עגלה עם תכונות דומות אבל קטנה יותר ממיוס מבחינת האורך במצב פתוח (גם עם אמבטיה)?

תודה מראש

הוספת תגובה

• המיוס נחשבת מאוד קטנה

קובי סופר
    30/07/2022

שלום זיו,

המיוס נחשבת מאוד קטנה כך שיהיה לי קשה למצוא משהו קטן יותר. האופציות הקיימות יהיו כרוכות בהמון פשרות.
    אני ממליץ שתרשמו לי אורך + רוחב. בנוסף בדיקה של האלכסון של המעלית (בדרך כלל האלכסון מאפשר הכי הרבה מקום).
    לאחר מכן אנסה לחשוב על משהו מתאים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - הנה המידות

זיו
    01/08/2022

רוחב פנימי: 62
    רוחב דלת: 55
    עומק משמאל: 104
    עומק מימין: 66

החלק שממול דלת המעלית הוא אלכסון ולכן העומק משמאל שונה מימין.
    צפוף!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המידות בעייתיות בעיקר העומק

קובי סופר
    01/08/2022

שלום זיו,

המידות בעייתיות בעיקר העומק.
    רוב העגלות עם אמבטיה חוצות את ה-80 ס"מ כך שזה או להנדס הכנסה בעזרת העומק בצד השמאלי או, לפרק את האמבטיה לפני הכניסה למעלית. בשלב הטיולון גם יכולה להיות בעיה בשלב השכיבה אבל במצבי הישיבה לא תהיה בעיה.
    אם חנויות מאפשרות, אני ממליץ לקחת את העגלות לבדיקה פיזית במעלית.

ההמלצות שלי הן:
    סייבקס מיוס, בוגבו בי 6, בייבי בוס בובקט שלנו, ספורטליין פולד. כולן יתאימו ברוחב בלי בעיה.
    אני ממליץ קודם לבדוק אם אחד או יותר מהדגמים נכנסים. אם כן לרשום לי אילו מהם ואז אוכל לרשום יתרונות/חסרונות של כל דגם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון zippy moona
    נגה
    29/07/2022

קובי שלום,
    ברשת מוצצים מוכרים טיולון zippy moona. ניסיתי לחפש חוות דעת על הטיולון אך לא מצאתי...
    האם אתה מכיר?/ממליץ? או שעדיף לקנות tik tak mom או moon?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון zippy moona

הוספת תגובה

• זה דגם שמיובא על ידי מוצצים

קובי סופר
    30/07/2022

שלום נגה,

זה דגם שמיובא על ידי מוצצים.
    אני פחות ממליץ רק בשל הסיבה הזו.
    אני רואה בזה חיסרון בעיקר בגלל
    שאין תחרות לכן הרשת יכולה לגבות כל מחיר שהיא רוצה.
    בנוסף מדובר בדגם חדש מאוד שאין לגביו מידע ממשתמשים כך שאני לא יכול להמליץ על מוצר כזה.
    כמוכן לא בדקתי פיזית את המוצר. לכן רק מצפייה וקריאה אודותיו קשה לי לענות. כן נראה לי שהוא מתומחר הרבה מעבר למתחרים דומים. המאמ טיקטק ללא ספק אופציה עדיפה לדעתי. כמוכן הוכיח עצמו כמה שנים טובות בשוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז עדיף את הטיק טק על מון של אי פנטי

נגה
    30/07/2022

תודה רבה לך. אז עדיף את tik tak על מון של אי פנטי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי כן

קובי סופר
    31/07/2022

שלום נגה,

לדעתי כן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

נגה
    31/07/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא אוכל moona q8 לתינוק בן חצי שנה
    עדי
    29/07/2022

שלום רב,
    לאחר בדיקה החלטנו לקנות כיסא שדומה ל peg Prego prima pappa. קנינו ברשת מוצצים את הכיסא moona q8. רק לאחר הקניה נלחמנו מאוד לגלות את הסיפור עם כסאות האוכל של חברת mom ולאחר בדיקות נראה שזה אותו מוצר או שלפחות מיוצר ע"י אותה חברה סינית (ninggbo ivolia) ,הבעיה אמנם הייתה בחברת mom אבל זה נראה כמו כסא מדבקה שמיוצר באותו מקום, אמנם דגם שונה משנת 2021 ומייבא שונה - מוצצים.

אנחנו עדיין יכולים להחזיר את הכיסא ונורא מתלבטים מה לעשות.. האם להביא את הכסא במקביל של חברת infanti? או שמדובר שוב באותו מוצר מדבקה שמיוצר באותו מפעל בסין?

תודה רבה

הוספת תגובה

• גם אינפנטי מיוצר על ידי IVOLIA

קובי סופר
    30/07/2022

שלום עדי,

גם אינפנטי מיוצר על ידי IVOLIA.
    הדגם המדובר של מאמ שעליו היה ריקול יוצר על ידי יצרן סיני אחר כך שהדגם שרכשתם מעולם לא היה בעייתי.
    הבעיה איתה במאמ. היות ואני לא רוצה להסתבך בלשון הרע/תביעת דיבה לא ארשום מה הייתה הבעיה.
    בכיסאות של IVOLIA מעולם לא היו בעיות. אכן יש להם כמה יבואנים בארץ. החברה שלי בודקת אפשרות לעבוד איתם, שלחו לנו כיסא לדוגמא.
    כל מוצר שאנו שוקלים לייבא נבדק על ידי מומחה תקינה ובטיחות אז אני יכול להבטיח שבדקנו כיסא שלהם, דומה לאינפנטי והוא נמצא תקין.
    הערכה אחת הייתה למומחה שלנו, תמיד, לא להאכיל את התינוקות ללא המגש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל לבייבי בוס
    אלישבע
    29/07/2022

היי איזה סלקל מתחבר ומתאים לבייבי בוס? אפשר לחבר אליו סלקל של חברות אחרות?

לקביעת תור
    סגירה
    סלקל לבייבי בוס

הוספת תגובה

• צריך לרכוש מתאמים

קובי סופר
    29/07/2022

שלום אלישבע,

צריך לרכוש מתאמים לסלקל בחנות ממנה רכשתם את העגלה או אצל כל משווק מורשה של בייבי בוס.
    לשים לב, לדגם יגואר לא ניתן לחבר סלקל או מתאמים בשלב זה!
    לאחר רכישת המתאמים ניתן לחבר עליהם סלקלים של:
    מקסי קוזי, ג'ואי/נונה, אבינוט, אינפנטי/ביוקו/גרדיאן ועוד...
    המומלץ ביותר לדעתי הוא ג'ואי אייג'ם 2. בטיחותית הוא מקבל את הדירוגים הטובים ביותר. מבחינה פרקטית, מקסי קוזי הכי קלים מבחינת משקל ובטיחותית הם גם מדורגים גבוה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• TrioGrow SnugLock xl
    שלום
    28/07/2022

שלום קובי
    איך הדגם הזה של גרקו לילד בן שנה וחצי?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    TrioGrow SnugLock xl

הוספת תגובה

• בבקשה לשאול את כל השאלות באותו שרשור השאלה

קובי סופר
    28/07/2022

שלום שלום,

בבקשה לשאול את כל השאלות באותו שרשור השאלה. למען הסדר וששאלות אחרות לא ירדו מטה.

הטריו כיסא מעולה, נחשב לכיסא בטיחות משולב בוסטר הטוב ביותר בשוק. אני אישית פחות ממליץ על דגמים מושלבים.
    לדעתי עדיף ללכת על כיסאות נטו שבנויים למטרה ולטווח הגילאים שיוצרו. הטריו יוצר לתינוקות מלידה עד גיל 12 שנים. לדעתי אין כיסא שיכול להיות נוח לכל שלושת טווחי הגיל.
    לכן אני ממליץ על כיסא נטו והמומלצים ביותר הם:
    צ'יקו נקסטפיט או סדרת ברייטקס קליקטייט בדגש על הבולווארד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון שמתאים למושב
    רות
    28/07/2022

אשמח להמלצה לטיולון לתינוק בן חצי שנה שנוח להתנייד בו בדרכים עקלקלות (גרים במושב) . יש לנו את הטיולון של ובגבו פוקס אך אין בו שכיבה מלאה והוא מגושם לנו לקיפול . מחפשת משהו יציב שנוח לקיפול וניוד אך גם ישרוד את הדרכים במושב. תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון שמתאים למושב

הוספת תגובה

• אין טיולון שיכול להתאים באופן טוב

קובי סופר
    28/07/2022

שלום רות,

אין טיולון שיכול להתאים באופן טוב.
    רוב הטיולונים מיוצרים כדי להיות קלים וקטנים ולכן בדרך כלל מגיעים עם גלגלים קטנים.
    כמוכן אני ממליץ עד גיל שנה לפחות (אם אפשר שנה +) שהתינוק יהיה מול ההורה. אין הרבה טיולונים בשוק שהם דו כיווניים.
    לכן האופציה היא לרכוש עגלה מלאה עם אמבטיה או, לפעמים יש דגמים שמגיעים עם אמבטיה אך ניתן לרכוש רק כטיולון.
    המינוס ברכישה כזו הוא מחיר יקר, בנוסף יש סיכוי גבוה שבהמשך תרכשו עוד טיולון.

אם נתמקד רק בטיולון ההמלצה שלי היא ספורטליין וייפר שיכול איכשהו לתפקד.
    אפשר גם ללכת על דגמים כמו ביבה טאיטאי או בייבי ג'וגר סיטי מיני 2 או אם ה-GT זמינה היא בכלל תתאים מעולה.
    הם בין עגלה לטיולון עם מושב חד כיווני. מגיעים עם גלגלים גדולים יחסית כך שיתאימו למושב (בעיקר הGT).
    או, כפי שרשמתי ללכת על עגלות מלאות כמו סיילו, בייבי בוס טייגר שלנו, מאמאס אנד פאפאס סטראדה. כולן במחיר יחסית סביר ויכולות להתאים למושב (בעיקר הטייגר)

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון ג'ואי finiti signature
    שלום
    28/07/2022

שלום
    אשמח לדעת את דעתכם על :
    טיולון ג'ואי finiti signature הוא דו כיווני
    האם הוא שווה את המחיר שלו ( 1399 ...) ..?

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון ג'ואי finiti signature

הוספת תגובה

קובי סופר
    28/07/2022

שלום שלום,

בבקשה לשאול את כל השאלות באותו שרשור השאלה. למען הסדר וששאלות אחרות לא ירדו מטה.

צריך לקחת בחשבון שהוא כבד, התפעול והקיפול קצת מסורבלים אבל הגודל קומפקטי יחסית לאחר הקיפול. הוא די נוח ואיכותי מבחינת חומרי הגלם.
    בהתחשב במצב שאין אופציות רבות של טיולון דו כיווני בסך הכל זו אופציה סבירה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה אפשר לקנות בייבי בוס באזור אשדוד?
    הראל
    28/07/2022

הוספת תגובה

קובי סופר
    28/07/2022

שלום הראל,

לגבי אשדוד, יש בגולד בייבי סניף אשדוד או בשלבים.
    בשני המקרים אלו חנויות שמוכרות לקהל החרדי לכן אני ממליץ לברר מולן שעות פתיחה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרמפיסט מומלץ - בת שנתיים ו3
    בר
    28/07/2022

מעוניינת לרכוש טרמפיסט לילדה בת שנתיים ו-3.
    השימוש לרוב יהיה לגן ובחזרה - 10 דק' הליכה עם עגלה.

יש לנו ארמדילו פליפ XT3 ויש לנו טיולון מאמ טיק טק פלוס.

השאלות שלי:
    1. איזה טרמפיסט מומלץ במחיר של עד 300/350 שקלים?
    2. כמה קריטי זה עמידה או ישיבה? אני יודעת שעמידה יותר זולים.
    3. לאן כדאי לחבר את הטרמפיסט מבין העגלות שיש לי?

אנחנו לא משתמשים באמבטיה כי התינוק כבר כמעט בן 9 חודשים.

תודה רבה.

הוספת תגובה

• אני ממליץ על טרמפיסט של LASCAL

קובי סופר
    28/07/2022

שלום בר,

אני ממליץ על טרמפיסט של LASCAL. הוא חורג במעט מהתקציב אבל שווה את ההפרש לדעתי.
    לדעתי הם הכי נוחים לחיבור ומתאמים כמעט לכל העגלות כולל 2 הדגמים שלכם. הניוד איתם הכי קליל.
    לגבי ישיבה/עמידה, תלוי בעיקר בילדה. קשה לי לענות. עדיף עמידה בשביל הנוחות שלכם מכיוון שלישיבה אלו טרמפיסטים שונים. הם יותר מסורבלים וגדולים ויקשו עליכם בניוד וההליכה.
    הלאקסל שהמלצתי הוא טרמפיסט עמידה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי בוס טייגר
    הראל
    28/07/2022

1) שלום רב יש הבדל בין בייבי בוס טייגר 2021 ל2022?
    2) הרבה משתמשים בעגלת בוגבו 5 והיא נחשבת טובה, אבל משום מה בכל אתרי יד 2/פייסבוק וכו' כולם מוכרים אותה. ידוע על בעיה כלשהי שבגלל זה היא נמכרת?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בייבי בוס טייגר

הוספת תגובה

• אין הבדל בין בייבי בוס 21 ל 22

קובי סופר
    28/07/2022

שלום הראל,

אין הבדל בין בייבי בוס 21 ל 22. יש הבדל זניח שעד 2022 כיסוי האמבטיה היה עם רוכסן וכיום נסגר עם תיקתק.

לגבי בוגבו, אין לי מושג למה הרבה מוכרים.
    אני משער שזה בגלל המחיר היקר שלה והרצון להחזיר חלק מההשקעה.
    סה"כ היא נחשבת טובה לדעתי אבל המחיר גבוה ביחס לתמורה. משלמים לא מעט רק על המיתוג של המוצר לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השוואה בין עגלות שונות
    חני אזולאי
    28/07/2022

שלום קובי

אשמח לעזרה..אני מתלבטת בין עגלת Cielo xl 22 לעגלת Inglesina electra , אין בעיה של תקציב,חשוב לי שהעגלה תהיה יציבה ונוחה לאורך זמן, ושיהיה נוח לקפל אותה וכו.. זהו ילד ראשון בע"ה ואין לי מושג גם מה הצרכים שלי ..

אשמח לדעת על איזו מהן אתה ממליץ
    חשבתי גם על דגם הfold של ספורטליין אבל נראה שהאמבטייה שם מאוד צרה . ובכלל אני פתוחה להצעות נוספות לעגלות אחרות במידה ואני לא בכיוון ,יתכן שהסליו פופולרית רק בגלל גימיק ולא כי היא איכותית, אז אם יש המלצה לעגלה איכותית אשמח לשמוע

לקביעת תור
    סגירה
    השוואה בין עגלות שונות

הוספת תגובה

• בין סיילו לאלקטה אני חושב שהסיילו עדיפה.

קובי סופר
    28/07/2022

שלום חני,

מבין העגלות, האינגליזנה מציעה אמבטיה יותר מרווחת. גם הטיולון יותר מרווח אך לדעתי הוא יותר מדי מרווח ואין תמיכה מהצד. מניסיוני מה שקורה במושבים כאלו, בעיקר שהתינוק במצב יושב, הגוף נשפך לאחד הצדדים והם לא יושבים זקוף. זה קורה בעיקר כי אין לתינוקות את היכולת להחזיק עצמם יציב בשלבים המוקדמים. בנוסף כאשר הם עייפים/רדומים.
    לכן מרווח פנים זה חשוב אבל צריך שיהיו גבולות/דפנות.
    האינגלזינה יותר קלה בכ-2 וחצי ק"ג.

יחד עם זאת,
    בין סיילו לאלקטה אני חושב שהסיילו עדיפה.
    בסופו של דבר אני חושב שהשלדה של האלקטה לא טובה.
    בסיילו יש ידית מתארכת שאין באלקטה. לכן הניוד עם הסיילו יהיה נוח וקליל יותר. בנוסף כל עליה וירידה ממדרכה גבוהה תעשה בקלות רבה יותר עם הסיילו.
    כאשר התינוק פונה לכיוון הנסיעה בטיולון ורוצים להשכיבו, באלקטה גב המושב חוצה באופן גס את קו ידית האחיזה (ממליץ לגשת לחנות, ולראות כדי להבין את כוונתי).
    הדבר ייצור אי נוחות להורה בניוד כי הגב יהיה באזור הברכיים של ההורה, בעיקר הורים גבוהים. בנוסף לא יהיה ניתן לתלות כלום על ידית האחיזה.
    בסיילו אין את הבעיה הזו בגלל הידית המתארכת.
    הסיילו פופלארית בגלל העיצוב והמחיר. מקבילם מוצר טוב ביחס למחיר ולכן הורים רבים רוכשים אותה.
    יש לה מראה יוקרתי, היא יחסית פרקטית, די קומפקטית לאחר קיפול, נוחה לקיפול וזולה. 5 דברים שמדברים להורים.
    לכן היא לא גימיק אבל גם לא כליל השלמות. בסוף מקבלים מה שמשלמים אפילו מעבר.

אפשר גם לבדוק את העגלות שלנו בייבי בוס טייגר/בובקט שדומות מאוד לסיילו.
    לדעתי הן עדיפות על הסיילו בגלל שהן קלות יותר במשקל.
    הטייגר שוקלת קילו + פחות והבובקט כמעט 2 קילו פחות.
    בנוסף מקבלים מושב יצוק מפלסטיק שלדעתי מספק תמיכה יותר טובה לתינוק + זווית ישיבה יותר זקופה.
    הגלגלים שלנו הם גלגלי PU שהם האיכותיים ביותר שיש ונותנים יכולת ניוד עדיפה על הסיילו או האנגלזינה.
    הקיפול נוח, קל וקומפמקטי. המחיר מעל הסיילו אבל לדעתי מקבלים את המוצר הטוב ביותר המשלב בין נוחות ההורה לנוחות התינוק ועדיין במחיר שווה לכל כיס.
    כמוכן אנחנו היחידים שנותנים 5 שנות אחריות מלאות.

אם עולים בתקציב לדעתי בי 6 גם עגלה טובה. אני פחות מחבב את האמבטיה אבל הטיולון והשלדה מעולים.
    כשיש עגלות כמו סיילו או בייבי בוס אז לדעתי ההוצאה הכבדה על עגלות כמו בי היא מיותרת כי הן לא נופלות ממנה ולדעתי הבייבי בוס שלנו אף מתעלה עליה כמעט בכל פרמטר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות על עגלה
    נתנאלה
    27/07/2022

רכשתי ספורט ליין פרו 2022 לפני 4 חודשים בגלל מאות המלצות אבל לא לקחתי בחשבון את המשקל
    בחנות שנמכר לי , לא הראו לי אותה שהיא סגורה או הטיולון ולא הרגשתי את הכובד.
    אני גרה קומה 3 ללא מעלית לכן היא לרב נמצאת ברכב כי לא יכולה לעלות אותה ובגלל החום ראיתי שהפלסטיק נהרס
    בנוסף היא כבדה לי בהוצאה והכנסה לרכב.
    שוקלת למכור ולהחליף עגלה מגיל לידה
    מה היית ממליץ

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות על עגלה

הוספת תגובה

• מצער לקרוא ואני רואה עשרות הורים שחוזרים על אותה הטעות

קובי סופר
    28/07/2022

שלום נתנאלה,

מצער לקרוא. אני רואה עשרות הורים שחוזרים על אותה טעות. בגלל זה אני כאן מנסה מראש למנוע.

אז ראשית, יש אחריות לעגלה הייתי ממליץ להפעיל אותה ולסדר מה שתקול. הדבר הטוב בספורטליין זה היבואן. השירות שלהם מעולה כך שאני בטוח שיטפלו במסגרת האחריות. לאחר מכן למכור כיד 2 ולקבל חלק מההשקעה חזרה.

שנית, לא משאירים עגלות ברכב בקיץ. מה שקרה בספורטליין סביר שיקרה בכל עגלה.

שלישית, צריך להחליט מה רוצים, לעלות עם העגלה או להשאיר למטה (אבל לא ברכב).

אם צריך לעלות אז צריך עגלה קלה.
    במקרה הזה אני ממליץ על בייבי בוס בובקט שלנו.
    היא מציעה כמעט כל מה שיש בפרו, גלגלי גומי, ידית מתארכת, מושב יצוק מפלסטיק מלא (בפרו זה חלקי), קיפול דומה ביד אחת.
    הפלוסים של הבובקט ביחס לפרו הם במשקל: 8.2 ק"ג עם טיולון לעומת כמעט 13 ק"ג בפרו. בנוסף רוחב השלדה צר יותר ב-8 ס"מ כך שיהיה קל יותר לשאת.

יש בשוק עגלות קלות יותר אך אני תמיד רושם, ככל שיורדים במשקל כך קיצצו דברים בעגלה ואז מקבלים מוצר עם לא מעט חסרונות. לכן צריך את האיזון לדעתי הבובקט שלנו היא מושלמת ובלי פשרות ועדיין המשקל קל.
    הרבה מהרוכשים שלה גרים בבניינים ללא מעלית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספורט ליין דגם fold
    טובי
    27/07/2022

רציתי לשאול על עגלת ספורט ליין דגם fold
    מה דעתך על העגלה והאם אתה ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה
    ספורט ליין דגם fold

הוספת תגובה

• תלוי מה הדרישות מהעגלה

קובי סופר
    28/07/2022

שלום טובי,

תלוי מה הדרישות מהעגלה.
    אני פחות אהבתי את הדגם. הניוד לדעתי בינוני, הקיפול מסורבל, בעיקר כשרוצים לקפל עם המושב כשהוא פונה אליכם.
    מצד שני זהו הדגם הכי קל של ספורטליין, הכי צר בגלגלים ועם הקיפול הכי קטן. אם צריך את כל השלושה האלו אז כן, אני יכול להמליץ עליה כי אין הרבה אופציות שנותנות במחירה את כל אלו.
    יחד עם זאת, אני חושב אבל שיש מוצרים עדיפים עליה בשוק אם צריך את כל השלושה. גם באזור התקציב שלה וגם אם נעלה מעבר.

בברכה,

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה עגלה היית ממלי לגבוהים
    זוהר
    27/07/2022

היי,
    אני ובעלי שנינו גבוהים ,
    מתלבטים מאוד איזה עגלה תתאים לנו
    מחפשים כמובן גם אמבטיה + טיולון אבל יותר חשוב לנו שהטיולון יהיה גבוהה כי זה בעיקר השימוש בעלה
    ז"א שאחרי חצי שנה לערך קצת פחות כבר עוברים לטיולון ולכן הזמן שהטיולון יהיה איתנו יותר משמעותי,
    האם יש לך המלצה על עגלה גבוהה יחסית ?

הוספת תגובה

• ברוב העגלות הטיולון יושב נמוך

קובי סופר
    28/07/2022

שלום זוהר,

ברוב העגלות הטיולון יושב נמוך. החלק הגבוה בדרך כלל זו האמבטיה.
    יש מעט עגלות שבהן גם המושב גבוה.
    יש את סטוקי שהוא תוכננה לגבוהים והטיולון מתכוונן לגבוה כך שיש לו מצב גבוה. החיסרון שהיא כבר לא מיובאת לארץ אז יש שאריות בחנויות. בנוסף המוצר לא מוצלח לדעתי. בעיקר הטיולון. כאשר הוא פונה לכיוון הנסיעה אין לו מצב שכיבה כך שזה חיסרון ענק לדעתי. התפעול והקיפול מאוד מסורבלים והיא עגלה יחסית יקרה.

בנוסף יש את אפפה בייבי ויסטה או אייביסי דיזיין סלסה.
    2 העגלות די דומות. בשני הדגמים האמבטיה והטיולון יושבים יחסית גבוה. האפפה ביייבי הרבה יותר יקרה.
    לדעתי הסלסה עדיפה בעיקר בגלל הטיולון. בטיולון הסלסה יש מצב שכיבה שטוח ואילו בויסטה אין שכיבה ישרה כי המושב נשכב לתנוחה עוברית. בתנוחה עוברית יש שקע בין הגב לישבן. לדעתי זה מצב שכיבה פחות נוח ופרקטי לתינוקות.
    לכן אני חושב שהסלסה היא האופציה הטובה יותר.
    החיסרון בסלסה שאין יותר מדי צבעים זמינים. כמוכן היא לא נפוצה בחנויות. הויסטה נמכרת בלעדית ברשת שילב ובגלל שאין תחרות המחיר גבוה לדעתי.
    בתור היבואן של הסלסה אני יכול להזמין את כל הצבעים מחו"ל בתנאי שמזמינים חודשיים מראש.

בכל שלושת הדגמים מעבר לאמבטיה וטיולון גבוה יש ידית מתארכת. בנוסף בכולן אין סרן אחורי בין הגלגלים האחוריים. זאת במחשבה על הורים גבוהים, כאשר יש סרן הורה גבוה יתקל בו עם הרגליים בזמן ההליכה.
    כמובן שמומלץ לבדוק את כל העגלות פיזית, לנייד, לתפעל ולקבל גם לראות שאתם מסתדרים איתן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה