פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על טיולון לגיל שנה וחצי והלאה...
    נעמי
    04/02/2023

מחפשים טיולון נח לגיל שנה וחצי אבל שיהיה גם אופציונלי לבן ה3.5 (שוקל 15 קילו בערך)
    נח לקיפול, קל וחזק.
    חשבנו על הBaby Jogger מיני תור 2
    איך היא?
    טווח מחירים של עד 1200₪

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסיטי תור יכול להתאים

קובי סופר
    05/02/2023

שלום נעמי,

הסיטי תור יכול להתאים.
    הוא קל, קומפקטי והניוד שלו סביר.
    אפשר גם לבדוק את סילבר קרוס ווינג או איזי ווקר XS (מוצר זהה).
    המחיר דומה לשל הסיטי תור אבל לדעתי הטיולון יותר נוח לניוד.
    בטווח מחיר זול יותר יש את ספורטליין וייפר שיש לו מושב יחסית ארוך אבל הוא כבד וגדול יותר.

לסיום, ממליץ מאוד לגשת לחנות ולנסות יחד עם הגדול או, לשקול לרכוש טרמפיסט עם מושב לגדול.
    הטיולונים ברובם עד 15 ק"ג ומאוד קטנים. צריך למצוא מוצר שיהיה לו נוח לשבת בו לכן לדעתי חייבים לבדוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת המלצה חעגלה משולבת
    ירדן אברהם
    04/02/2023

שמעתי על סיטי מיני 2 ועל ספורטליין, ועל עגלת ברייטקס.
    מחפשת משהו שמתקפל קטן, כי איו מקום באוטו (יונדאי i20)
    שהטיולוו יהיה נוח עד גיל גדול - גם עד שנתיים וחצי שלוש
    שהבדים יהיו כביסים.
    אנחנו גרים ביישוב כך שלא משתמשים הרבה בעגלה, בעיקר במנשא. הולכים בעיקר מרחקים קצרים.
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת המלצה חעגלה משולבת

הוספת תגובה

• אני לא ממליץ על עגלות חד כיווניות

קובי סופר
    05/02/2023

שלום ירדן,

אני לא ממליץ על עגלות חד כיווניות.
    הבייבי ג'וגר והברייטקס הן כאלו ולכן איני יכול להמליץ עליהן.
    יש מחקר גדול בנושא שהוכיח חד משמעית שתינוקות שהיו מול ההורה עד גיל שנה + היו משכילים יותר, רגועים יותר, ישנו טוב יותר בלילות והקשר עם ההורה היה חזק יותר.

הספורטליין כבר מציעה טיולון דו כיווני, יש להם מלא דגמים. לדעתי דגם הסיילו XL הוא המוצלח ביותר.
    לגבי כביסה, לא כל הבדים נשלפים. בנוסף היא טיפה כבדה.

אני ממליץ לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו, לדעתי תתאים הרבה יותר לדרישות.
    היא מאוד קלה רק 8.2 ק"ג (הסיילו XL באזור ה-11).
    יותר נוחה לניוד מהסיילו גם בגלל המשקל וגם בגלל שהגלגלים יותר איכותיים. כל הבדים נשלפים לכביסה, הקיפול שלה יותר קטן כי רוחב הגלגלים שלה הוא 52 ס"מ לעומת כמעט 60 בסיילו.
    הקיפול גם של הסיילו וגם של הבייבי בוס מאוד דומה לשל בייבי ג'וגר אבל בשני המקרים יש טיולון דו כיווני.
    בבייבי בוס גם מקבלים מושב יצוק מפלסטיק, לדעתי זה מספק תמיכה יותר טובה. גם הגגון בטיולון גדול יותר ויש 5 שנות אחריות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עריסות
    עדי
    03/02/2023

שלום קובי, אשמח בבקשה לעזרתך
    מתלבטת בין 2 עריסות שהבנתי ששתיהן עם תו תקן ומאושרות מכון התקנים
    אשמח שהעריסה תהיה הכי בטיחותית לתינוק ולשימוש לטווח ארוך וראיתי שני דגמים שנראה שעונים להגדרה. נקסט טו מי של צ’יקו ועריסה משי פלוס שעליה רשום מאושר כעריסה לחצי שנה ואז ניתן גם להשתמש כלול ועם מזרן סיבים כזה.
    איזה מהן מומלץ בעינייך ומתאים?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עריסות

הוספת תגובה

• מבחינה בטיחותית הן זהות

קובי סופר
    05/02/2023

שלום עדי,

מבחינה בטיחותית הן זהות. כל עוד יש אישור מכון התקנים המבדקים שנעשו זהים ולכן אין הבדלים.

לגבי הדגמים, אם המשי מאושרת עד חצי שנה אז יש לה יתרון גדול, זה משך זמן שימוש כפול, אם אתם צריכים את הזמן הזה אז לדעתי זו האופציה העדיפה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעריסה מתחברת
    אלי
    01/02/2023

היי. אשמח להמלצה לעריסה מתחברת. מבינה שיש עניין והרוב ללא אישור מכון התקנים. אין לי בעיה עם עריסת עץ או עריסת בד פשוט יש ככ הרבה בשוק וקשה להחליט מה הכי נכון. מחפשת עריסה שתתאים עד לפחות חצי שנה וכזו שאוכל לנייד ולהשתמש בה גם בסלון בעריסה רגילה בקלות עם 4 דפנות. אשמח להמלצותיך. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעריסה מתחברת

הוספת תגובה

• עריסת CoZee air

אלי
    01/02/2023

ראיתי שעריסת CoZee air מאושרת מכון תקנים ובעלת תו תקן ועד כנל חמישה חודשים. האם באמת כך? ומה לגבי עריסות עץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליץ לברר מול מכון התקנים

קובי סופר
    01/02/2023

שלום אלי,

ראשית, מלפני שנה שינו את הדרישות והחלו לאשר עריסות מתחברות/נצמדות.
    כן יש לקחת בחשבון שיש מקרים בהם בדקו עריסה רק כעריסה ולא כנצמדת ובפועל מוכרים כנצמדת. לכן אני ממליץ לברר מול מכון התקנים טרם הרכישה של הדגם הרצוי.

לגבי המלצה, כל עוד יש תקן, כל הדגמים יהיו בטיחותיים באותה מידה, מבחינת נוחות זה כבר עניין שלכם.
    אני אישית פחות מחבב עריסות בד אבל הן טיפה יותר נוחות לתפעול.

לי אישית הייתה עריסת עץ וגם עריסת פלסטיק, בשני המקרים לא נצמדות אבל, לא הרגשנו בצורך כלשהו בנצמדת. לדעתי יותר נוחות לניוד בין חדשים מאשר עריסות בד. בעריסות פלסטיק אפשר למשוך טיפה יותר זמן.
    אם אני לא טועה, מכון התקנים מאשר עריסות לשימוש של רק עד 3 חודשים.
    *אני פחות מכיר את הדרישות כי אני לא משווק עריסות ולא בדקתי את הדרישות האחרונות. בעבר זה היה עד 3 חודשים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה יש עם תו תקן

אלי
    01/02/2023

איזה עריסות יש עם תו תקן? לאו דווקא מתחברות אבל מומלצות וטובות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודע לומר

קובי סופר
    02/02/2023

שלום אלי,

אני לא יודע לומר. יש אישור מכון תקנים, זה למוצרים מייבוא ויש תו תקן, זה למוצרים המיוצרים בישראל, תו תקן לדוגמא, צריך לחדש כל שנה. אישור משתנה בהתאם למכון התקנים, אם יש שינוי תקינה/בדיקה.
    עכשיו, יש מוצרים שקיבלו תקן או אישור והיצרן/יבואן לא חידש.
    יש יבואנים, כפי שרשמתי שקיבלו תקן לעריסה רגילה ובפועל מוכרים עריסה נצמדת.

ההמלצה שלי זה לבחור דגם או שניים, לאחר מכן לברר מול מכון התקנים שליצרן ולדגם יש אישור או תו תקן.
    לי אישית קשה לעקוב למי יש, למי אין או מי עושה קומבינה.

אני יודע בפסלטיק יש לבייבי טק תו תקן.
    מעץ בדרך כלל לרהיטי טל יש תקן, לא תמיד יש עריסות.
    למרות כל זאת, עדיין ממליץ לוודא מול מכון התקנים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עריסת תינוק ואמבטיה בעגלה

אלי
    02/02/2023

שאלה - למה אמבטיה בעגלה מאושר עד חצי שנה אבל עריסת תינוק רק שלושה חודשים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו שציינתי אני לא מכיר לעומק את ענייני תקינת העריסות

קובי סופר
    03/02/2023

שלום אלי,

כמו שציינתי אני לא מכיר לעומק את ענייני תקינת העריסות.
    יכול להיות שיש בשוק דגמים שמאושרים לשימוש ארוך יותר, אני מניח שאלו יהיה דגמים עם שינוי מצבי גובה.

בנוסף, אמבטיה של עגלה זו לא עריסה. התקנים מבוססים על דרישות באירופה. בגדול עגלה היא לא מוצר לשינת לילה אף על פי שבפועל, יש הרבה מקרים שכן. אם כרגע נצמד לעובדה שעגלה זה כלי לניוד ועריסה זה כלי לשינה אז,
    בחודשים הראשונים יש חשש של מוות בעריסה ולכן יש דרישות תקינה לעריסה, בעגלה רוב הזמן, התינוק בהשגחה מלאה של ההורה, זה לא מה שקורה בעריסה.
    בנוסף, מגיל 3 חודשים בממוצע, התינוקות לומדים להתהפך ולהתגלגל, המרווח בין המזרן לקו הגבוה של העריסה הוא נמוך, תינוק שמתגלגל יכול להרים את רגלו מעל המעקה של העריסה וליפול, זו נפילה מגובה גבוה מאוד לתינוקות, נפילה מסכנת חיים. בעגלה העומק יותר גדול ושוב, אם ניצמד למה שצריך להיות בפועל, התינוקות בהשגחה בזמן טיול בעגלה, בעריסה פחות.

אם רוצים מוצר שישמש לתקופה ארוכה, יש מיטות מטר, החיסרון הגדול שהן לא עוברות בכל פתח. צריך למדוד את מפתני הדלתות, אם זה יאפשר מעבר אז אני ממליץ על מיטת מטר. משך השימוש הוא עד שנה, יש מצבי גובה למזרן כולל מצב גבוה מאוד שאין בעריסה, זה יותר נוח כי לא צריך להתכופף. משך השימוש הוא עד גיל שנה. אין כזו נצמדת ככל שידוע לי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה מלידה לאמא עם יד אחת
    בלה
    31/01/2023

שלום,
    לקרובת משפחה שלי יש רק יד אחת (נולדה עם זרוע אחת שמסתיים לפני המרפק).
    כמובן תלך לחנות לנסות עגלות בעצמה, אבל תשמח לדעת על עגלות מלידה עם אמבטיה וגם סלקל (רק לתקופות קצרות אבל זה חובה בשבילה לתפקוד סביב התינוק באוטו) שאפשר לתפעל ביד אחת.
    צריכה להשתמש בעלגה וגם החלקים ביד אחת, וגם לא כבד מדי שתוכל להרים ביד אחת. תשמח לקבל המלצות.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה מלידה לאמא עם יד אחת

הוספת תגובה

• קשה לי להמליץ

קובי סופר
    01/02/2023

שלום בלה,

קשה לי להמליץ מכיוון שרוב העגלות בעייתיות לתפעול ביד אחת.

לדוגמא, עגלה הבייבי בוס יגואר שלנו לדעתי כמעט מושלמת לדרישה, יש לה את הקיפול הכי קל בעולם עם יד אחת.
    עכשיו, יש המון עגלות שניתן לקפל ביד אחת אבל לפתוח ביד אחת זה כבר בעיה, ביגואר גם הפתיחה היא הקלה בעולם וביד אחת.
    אבל עגלה זה לא רק קיפול, פירוק והרכבת האמבטיה/טיולון דורשים 2 ידיים. כדי להפוך צד של הטיולון לא צריך לפרק שזה יתרון אדיר כי המושב מסתובב 360, אפשרי ביד אחת אבל זה יהיה קצת מאתגר.

יש היום מספר דגמים שניתן לפרק אמבטיה וטיולון ביד אחת, גם להרכיב אבל זה מאוד מאתגר.
    הבעיה ברובן זה הקיפול והפתיחה כפי שציינתי, זה לדעתי הנקודה הכי בעייתית בעגלות שצריך לתפעל ביד אחת.

אפשר לבדוק את ספורטליין פולד. הקיפול והפתיחה טיפה מאתגרים אבל אפשר איכשהו ביד אחת. אמבטיה והטיולון יכולים להתנתק ביד אחת, כפי שציינתי החיבור אפשרי ביד אחת אם כי מתאתגר.

ממליץ להתנסות עם היגואר או הפולד, אלו לדעתי 2 האופציות שהכי קרובות לתפעול וקיפול נוח ביד אחת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על טיולון
    אורטל
    31/01/2023

היי
    מחפשים טיולון לתינוקת בת 11 חודשים. בעקרון יש לנו טיולון של אוויסטר 3 שהגיע במכלול העגלה, מחפשים עכשיו טיולון שיתאים לטיול עירוני בחול (ניו יורק), שיהיה נוח להתניידות ויהיה נוח לקטנה כמובן. וגם שיתאים לשימוש בהמשך בארץ.

ראינו את האיזיווקר ג'קי- אשמח לשמוע דעתך עליו והמלצות נוספות.

אגב היה לי חשוב שהטיולון יהיה ל2 הכיוונים, אך ראיתי רק את הסייבקס והוא נראה צר וללא מספיק כיסוי מהצדדים (די חשוף)

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על טיולון

הוספת תגובה

• אכן בעייתי טיולון דו כיווני

קובי סופר
    01/02/2023

שלום אורטל,

אכן בעייתי טיולון דו כיווני. בדרך כלל זה חלק מעגלה או, באמת כמו במקרה של סייבקס משהו שהוא התפשרות.

לגבי הג'קי, לדעתי טיולון טוב אבל יש כאלו שיותר מוצלחים מבחינת הניוד.
    הקיפול נוח וקומפקטי וגם שינוי המצבים. סה"כ תמורה מועלה למחיר.
    לדעתי אפשר גם לבדוק את ספורטליין וייפר, הוא יותר כבד טיפה, יותר גדול בקיפול וטיפה יותר מסורבל לקיפול אבל המושב טיפה יותר ארוך, הניוד לדעתי יותר טוב, זה יורגש בדרך משובשת.
    הגגון יותר גדול. הוא יותר זול. מה שכן, לא בטוח שיורשה לעלות לטיסה כטרולי וישלח בבטן המטוס. הג'קי לדעתי יואשר לעליה.
    לדעתי לא קריטי אבל אם יהיו לכם טיסות פנימיות בארה"ב אז, לדעתי זה כן חשוב.

בנוסף, אני מאוד אוהב את טיולון הXS של איזי ווקר, הוא מקבל ביקורות מעולות מכל מי שאני שואל, יש דגם זהה של סילבר קרוס כך שגם כאן הפידבקים מעולים.
    הוא יותר קל מהג'קי, יותר נוח לניוד לדעתי והקפיצים שלו יותר מוצלחים. הקיפול טיפה יותר קטן. החיסרון היחיד לדעתי זה שינוי המצבים שמתבצע עם שרוך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה למנשא
    פז
    30/01/2023

היי,
    יש לי תינוקת בת חודש אינני ניידת .מחפשת מנשא נוח
    על איזה מנשא אתה ממליץ?
    האם ארגובייבי נחשב טוב ואם כן איזה דגם?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה למנשא

הוספת תגובה

• ארגו מעולים ולדעתי הכי טוב אבל זה לגשת ולמדוד

קובי סופר
    31/01/2023

שלום פז

ארגו מעולים, לדעתי הכי טוב אבל זה לגשת ולמדוד.
    בדרך כלל אני ממליץ על האדפט שהוא במחיר סביר והוא מנשא מעולה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין 3 כסאות, תקציב מוגבל
    מור
    30/01/2023

שלום,
    לאור שיקולי תקציב מתלבטים בין:
    1. Chico nextfit sport
    2. Graco size4me
    3. Graco extendfit
    מתכננים להעביר את הילד כשהוא קרוב לגיל שנה. כרגע התקציב הוא עד 900.
    תודה!

הוספת תגובה

• כולם טובים והגרקו אקסטנד טו פיט לדעתי

קובי סופר
    31/01/2023

שלום מור,

כולם טובים, הגרקו אקסטנד טו פיט לדעתי הכי מומלץ מה-3.
    אם בטעות יהיה נקסטפיט זיפ במבצע אז הוא יהיה הכי מומלץ (לפעמים יורד לאזור ה-1000 ש"ח).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גגון אינגלזינה אפטיקה
    אורטל
    30/01/2023

היי קובי
    אשמח לחוות דעתך
    רכשתי עגלת אינגלזינה אפטיקה כי מאוד אהבתי שהאמבטיה מרווחת...עכשיו עברנו לטיולון ואני רואה שהגגון רופף! מה לא ניסיתי לעשות ..חשבתי שאולי לא הורכב נכון?? או שיש בעגלה פאק...
    וזה ממש מציק לי כי כל הטיול בעגלה הגגון זז...
    אשמח להמלצה על טיולון נורמלי

לקביעת תור
    סגירה
    גגון אינגלזינה אפטיקה

הוספת תגובה

• זה הגגון של העגלה

קובי סופר
    31/01/2023

שלום אורטל,

זה הגגון של העגלה, לדעתי לא ניתן לעשות דבר.
    יחד עם זאת מומלץ לפנות לשילב, הם היבואנים אולי משהו לא תקין. קשה לי לדעת כך.

לגבי טיולון, הייתי ממליץ לחכות עד גיל שנה ולהתנייד באינגלזינה שהתינוק פונה אלייך. יש לכך חשיבות גדולה ויתרונות רבים בהתפתחות התינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטייה mom milla
    עגלת mom milla
    30/01/2023

שלום לכולם, יש למישהי אולי אמבטיה של עגלת mom milla למכירה?

לקביעת תור
    סגירה
    אמבטייה mom milla

הוספת תגובה

• יהיה קשה למצוא כאן

קובי סופר
    31/01/2023

שלום,

זה פורום שאלות/תשובות, גם בדרך כלל לפני רכישה כך שקשה לי להאמין שמכאן תבוא התשובה.
    אפשר לנסות לפנות ליבואן: שניר בבה מוצרי תינוקות. אולי יש להם במלאי.
    כמוכן אפשר לנסות לפנות לחברת הגלגל תיקון וחידוש עגלות, יש להם המון חלקים של עגלות שונות ואולי להם במקרה יש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על כסא בטיחות
    סירין
    29/01/2023

היי
    המלצה על כסא בטיחות

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על כסא בטיחות

הוספת תגובה

• תלוי מה הדרישות

קובי סופר
    29/01/2023

שלום סירין,

תלוי מה הדרישות שלכם?
    לאיזה גיל?
    תקציב?

בגדול המומלצים ביותר אם אין שיקול של תקציב הם:
    צ'יקו נקסטפיט זיפ, זה בעיקר אם רוכשים לתינוק ומוותרים על סלקל.
    ברייטקס קליקטייט בולווארד. בגדול כל סדרת הקליקטייט של ברייטקס מומלצת. לדעתי הבולווארד הכי מוצלח משלושת הדגמים.
    אם אין בעיית מקום ברכב ולא מתוכנן עוד תינוק בקרוב, אז האדבוקט מקבל דירוג טיפה יותר טוב, החסרונות שלו הם מחיר יקר וגם תופס המון מקום ולא יאפשר התקנה של 3 מושבים.
    לכן אני חושב שהבולווארד עדיף. אם זה לגיל חצי שנה+ לדעתי אז עדיף ללכת על דגמי הברייטקס ולא על צ'יקו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות

סירין
    29/01/2023

אין בעיה של תקציב
    הילדה בת שנה
    ויש ברכב עוד כסא לילדה בת 3.5 ששוקלים להעביר אותה לבוסטר אז גם אם יש אפשרות להמליץ על בוסטר לגיל שלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר גם לשקול להעביר את הכיסא של הגדולה

קובי סופר
    30/01/2023

שלום סירין,

אפשר גם לשקול להעביר את הכיסא של הגדולה לבת השנה.

אם הולכים על חדש אז לבת השנה אני ממליץ על ברייטקס בולווארד קליקטייט.
    לגדולה ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט.

שניהם מאוד יקרים אבל הם הטופ הבטיחותי. אם אין שיקול ללא ספק זו המלצתי וזה מה שאני הייתי רוכש לו הייתי במקומכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות ובוסטר

סירין
    30/01/2023

הכסא שיש לי זה מקסי קוזי מגלן XP מקס האם אתה ממליץ להישאר איתו לבת השנה או להחליף ?
    ורציתי לשאול לגבי בוסטר נאוטילוס סנאגלוק גרו האם אתה ממליץ או שעדיף לקנות את הברייטקס ומה יותר קל מבחינת התקנה כי אנחנו מעבירים בין שני רכבים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המקסי קוזי כיסא מעולה

קובי סופר
    31/01/2023

שלום סירין,

המקסי קוזי כיסא מעולה, לדעתי עדיף להעביר מאשר לרכוש חדש.
    לגבי הנאוטילוס, גם מדובר בבוסטר מעולה, קל להתקנה כמו הברייטקס, זול משמעותית מהברייטקס.
    הברייטקס אבל מקבל דירוגי בטיחות יותר טובים אם כי הפער לא מצדיק את ההפרש במחיר לדעתי.
    אם רוצים הכי בטוח ואין שיקול של מחיר אז ברייטקס.
    אם רוצים בטוח ברמה גבוהה ובמחיר הגיוני אז גרקו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

סירין
    31/01/2023

תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכבת נוחות נומו לאמבטיה
    אלי
    26/01/2023

היי. יש טעם לרכוש שכבת נוחות של נומו לאמבטיה של העגלה? כעיקרון זה לא יקר ואין בעיה לרכוש. השאלה אם בטיחותי ומומלץ לשים על המזרון של אמבטית ספורטליין?
    בנוסף, רכשתי בעקבות קריאה כאן בפורום המלצות מזרן מולטי פלואו לעריסה אבל הוא נראה לי פתאום רך מדי. האם הוא הכי מומלץ לעריסה? כמובן ללא שעוונית או משהו. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שכבת נוחות נומו לאמבטיה

הוספת תגובה

• אין צורך לדעתי

קובי סופר
    27/01/2023

שלום אלי,

אין צורך לדעתי לרכוש שכבת נוחות לאמבטיה של ספורטליין.
    יש להם מזרן עבה מאוד וכל תוספת עלולה לעשות ההפך לדעתי.
    לגבי מזרן העריסה, אין בעיה, זה כפי שציינתי היתרון של מזרן נושם, הוא רך ולא קשיח. מזרן לא צריך להיות קשיח. הבעיה שמזרן שהוא לא נושם ולא קשיח מסכן תינוקות. מזרן נושם ולא קשיח זה מעולה לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לטיולון קל ונוח
    עדי
    25/01/2023

אשמח להמלצה לטיולון, חשוב לי שיהיה קל יחסית וגם לא קשה לקיפול, חשבתי על הסייבקס איזי טויסט 2 אבל אשמח לשמוע ממך.

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לטיולון קל ונוח

הוספת תגובה

• צריך יותר פרטים

קובי סופר
    26/01/2023

שלום עדי,

צריך יותר פרטים.
    לאיזה גיל מיועד הטיולון, תקציב וכו'.
    האיזי טוויסט לדעתי לא מוצלח אבל יש לו יתרון עצום, המושב דו כיווני.
    אם זה מיועד לפני גיל שנה, לדעתי יש לו יתרון עצום אבל זה גם, בעיקר בגלל שאין הרבה אופציות דו כיווניות בשוק.
    אם זה מעל גיל שנה, לדעתי יש דגמים הרבה יותר מוצלחים גם במחירו, גם יקרים יותר וגם זולים יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוק לכביסה ספורט ליין xl
    ארי
    25/01/2023

בדקתי את כל הוראות הגודל שעלו ולא מצאתי אשמח לתשובה כמה שיותר מהר אני ממש לפני לידה

לקביעת תור
    סגירה
    פירוק לכביסה ספורט ליין xl

הוספת תגובה

• אני לא יודע לומר

קובי סופר
    25/01/2023

שלום ארי,

אני לא יודע לומר איך להוריד לכביסה. אני רק יודע לומר שחלק מהבדים יורדים ולא הכל. בנוסף, ריפוד המושב יורד עם לוח בתוכו, צריך לכבס עם הלוח כי לא ניתן לשלוף אותו.
    לעוד מידע, ניתן ליצור קשר עם ספורטליין דרך האתר שלהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סל קל ג’ואי התלבטות
    שרון
    24/01/2023

היי. מתלבטת בין סל קל ג’ואי I gemm 3 לסל קל ג’ואי I sung ראיתי שהI sung קל משמעותית אבל לא מצליחה להבין מעבר מה יותר מומלץ בטיחותית שזה הכי חשוב

לקביעת תור
    סגירה
    סל קל ג’ואי התלבטות

הוספת תגובה

• האייג'ם לדעתי עדיף

קובי סופר
    24/01/2023

שלום שרון,

האייג'ם לדעתי עדיף. הוא קיבל דירוג בטיחותי גבוה ונחשב לאחד הבטיחותיים ביותר שיש מבין הדגמים האירופאים.
    האייסנאג הוא דגם חדש וטרם פורסמו נתוני המבחנים שלו. סביר שיקבל ציונים גבוהים אבל, כל עוד אין לי נתונים אני פחות ממליץ. מה גם שההגנות של האייג'ם עדיפות ולכן הוא גם כבד יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה