מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמנהטניה01/03/2011
גובה 167 - 168, משקל 87.
כמה עלי להוריד כדי ליהיות רזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמנה - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי01/03/2011בהנחה שאת אדם בוגר לפחות 17 קג'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב
אתי13/03/2011תודה רבה,
אכן כן זהו הפיתרון....לשנס מותניים ולעבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה לא רצויה....כמו אצל כולםאתי01/03/2011
שלום רב,
אני בת 39 גובהי 167 שוקלת 55 ק"ג
זהו 5 ק"ג ממשקלי הרגיל ירכיי התרחבו והכל נורא לוחץ
מה אוכל לעשות ע"מ להוריד משקל עודף זה?
תודה מראשץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה לא רצויה....כמו אצל כולם - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי01/03/2011אתי שלום,
השאלה מאוד פתוחה לכן גם התשובה מכוח הדברים תהיה כזו. עליך לאכול בצורה מסודרת ובריאה, לצמצם סוכרים ושומנים ולעסוק בפעילות גופנית 4 פעמים בשבוע כשעה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אתי12/03/2011ראשית תודה על המענה.
למה הכוונה שאלה מאוד פתוחה ? האם זהו משקל תקין?
אני לא אוכלת יותר מידי ואף נחשבת לא אכלנית... אבל גופי השתנה עליתי במשקל
וזהו המצב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי13/03/2011הי אתי,
מבחינת משקל התשובה היא כן, המשקל לגובה תקין. אבל אם את לא מרגישה נוח עם עצמך רצוי שכן תעשי מעשה. אני חוזר על זה. אם את לא עושה פעילות גופנית רצוי שתתחילי גם פעילות אירובית (הליכה או ריצה או שחייה) וגם פעילות כוח (משקולות) רצוי עם הדרכה של מדריך כושר. כך תחזירי לעצמך את הגוף החטוב יותר כפי שהיית רגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריותמירי28/02/2011
כמה קלוריות אני אמורה לאכול ליום
גיל 26, משקל 66 קילו , 1.53* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות - תגובה
אהרון רזון02/03/2011עבור הרזיה מתבקשת (אני מניח שאת לא מעוניינת להשאר במשקל הנוכחי) מומלצת תזונה בריאה של 1200-1300 קק"ל ושעת פעילות גופנית אירובית כל יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולה אפס קלוריותמירי28/02/2011
היי רציתי לדעת אם זה בסדר לשתות את האפס קלוריות קולה בזמן דיאטה
לא כל היום במקום מים אלא פשוט בארוחת צהרים או ערב
ואיך לדעת כמה קלוריות יש באורז חום או פסטה על הקופסא רשום לי קלוריות לפני בישול איך לדעת כמה קלוריות זה בעצם אחרי בישול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולה אפס קלוריות - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי01/03/2011אם את זקוקה לזה, אין בעיה לשתות קולה דיאט מדי פעם.
בחצי כוס אורז או פסטה אחרי בישול יש 70 קלוריות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה,עדן28/02/2011
כמה קלוריות יש בכדור גלידה?
ואיזו טעם הוא הכי פחות קלוריות?
וכמה קלוריות יש בגביע של הגלידה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה?
עדן01/03/2011מישהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה
עדן04/03/2011אפשר בבקשה תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים תזנותייםדני.א28/02/2011
אפשר לקבל את הערכים התזונתיים של כרע עוף שלם כולל השוק, לא מבושל וללא העור כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה
דני.א02/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה משנה כמה?קוראל28/02/2011
רציתי לשאול אם אני צורכת איקס מסוים של קלוריות לאורך היום אני חייבת לחלק את הארוחות בדיוק שווה בשווה
כי קראתי שאם אוכלים בארוחה יותר מ-400 קלוריות זה לא בריא
ושמתי לב שבבוקר אני אוכלת 390 ובצהריים 500 בערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה משנה כמה? - תגובה
אהרון רזון28/02/2011מבחינת חלוקת הקלוריות את אוכלת בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריטיעל28/02/2011
שלום אני בת 40 גובה 160 משקל 68 התחלתי דיאטה לפני שבוע וברצוני לדעת אם התפריט שלי בסדר וכמה אפשר להוריד בערך כול שבוע עם 3-4 פעילות אירובי למשך שעה כול פעם
בוקר :נס קפה עם רבע כוס חלב 1% בלי סוכר ושתי פרוסות לחם מלא ו שתי כפות קוטג 5% או פסטרמה או ביצה והרבה ירקות
ביניים פרי וקפה
צהריים: :2 שניצל טבעול לייט או דג אפוי או טונה או 3 קבב או 2 המבורגר מעגל ללא שומן (עושה בבית ) תפוח אדמה אפוי או שתי פרוסות לחם קל וסלט ירקות וירקות מאודים ולפעמים מוסיפה כף חומוס אחלה
ביניים נס קפה וחטיף אינרגיי 99 קלורי
ערב :כמו בבוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להגיד שאני לא אוכלת עוף
יעל28/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונים לי?!!!!יעל27/02/2011
הההההיי אני בת 22 גובה 1.68 משקל 49 ...כמה קלורויות עליי לאכול ביום כדי להוריד 2 קילו גג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את כבר בתת-משקל
אהרון רזון28/02/2011אל תשחקי בבריאות שלך,הנזק יכול להיות בלתי הפיך. מראה אנורקטי גם לא יפה ולא סקסי. טוב תעשי אם ותפני למומחה בהפרעות אכילה, ויפה שעה אחת קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינדקס גליקמירחלי27/02/2011
לגזר יש אינדקס גליקמי גבוה,
האם יש דרך למתן את ערכו של האינדקס הגליקמי בהוספת מאכל נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינדקס גליקמי - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי01/03/2011כן, ערבוב מזונות בהחלט משפיע על האינדקס הגליקמי. למשל אם תאכלי אותו עם טחינה הערך ירד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמרים לחיםמיכל27/02/2011
שלום, כמה קלוריות יש בתמר לח אחד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמרים לחים -15-20 קק"ל
אהרון רזון27/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמממ27/02/2011
אני אחרי לידה שלישית בת 23 שוקלת 75 גובה מטר 75...
בלידה הקודמת הגעתי ל64 קילו והייתי מרוצה
הפעם כל הנסיונות שלי לא צלחו ואני תקועה אחרי הלידה האחרונה שנה וחצי על אותו משקל...
אני משתגעתתתת מה אני יעשה...
ההבדל היחידי הוא שהפסקתי חדר כושר... אחרי שהתייאשתי שם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי27/02/2011שלום,
ראשית כל, מאוד רצוי שתשלבי פעילות גופנית כפי שעשית בעבר. אם לא חדר כושר אז הליכה נמרצת.
אני חושב שההמלצה הטובה ביותר היא ללכת לדיאטן/ית מקצועי כדי שילוו אותך בתהליך מבלי שתתיאשי כפי שקורה לך כרגע.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מה שעשיתי
מממ27/02/2011באמת קבעתי... אבל למה זה רק עוד חודש?!?!?
בחודש הזה אני יכולה לרדת 4 קילו :\
תעזרו לי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מה שעשיתי - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי01/03/2011יש הרבה דיאטנים במדינה. לא חייבים לחכות חודש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרומפלדור 11 כפר סבאסיגל27/02/2011
אני קוראת על דיאטת זון אתמול גם ראיתי את הכתבה בתוכנית של פרופסור קראסו למרות הכל לא מצאתי תפריט יומי של השיטה. האם אפשר לקבל מושג איך לבנות את התפריט בהתאם לדיאטה זון. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרומפלדור 11 כפר סבא - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי27/02/2011המטרה בפורום היא לענות על שאלות ספציפיות אך לא להמליץ על שיטה זו או אחרת.
מצטער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוואקר אינסטנטאיילה26/02/2011
קניתי קוואקר אינסטנט בטעם טבעי מאחר ואין לי אפשרות להכין בבישול.
רציתי לדעת מדוע זה לא בריא?
והאם אפשר לקנות קוואקר רגיל ולהכין רק ע"י הוספת מים חמים?
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוואקר אינסטנט - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי27/02/2011שלום,
עדיף לקנות סובין שיבולת שועל. אז את מקבלת את היתרונות של הסיבים המסיסים שמסעיים בהורדת כולסטרול, סוכר ושיפור תפקוד מע' העיכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילת יתריובל26/02/2011
אני חייל
אני מגיע למצב שאני יכול שבוע שלם לאכול אוכל בריא בצבא/בבית לשמור על כושר גופני גבוה(3-4 פעמים חדר כושר בשבוע)כדי להוריד את אחוזי השומן בגופי
ואז ברגע שאני מגיע הביתה ביום חמישי אני אוכל כל כך הרבה מתוק מחמישי עד שבת
בכמות לא הגיונית בכלל
האם יש משהו שאפשר לאכול ויעביר לי השגעון למתוק הזה??
אשמח לכל ייעוץ
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילת יתר - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי27/02/2011הי יובל,
לא מדובר באוכל מסויים שאתה צריך לאכול אלא בהחלטה ברורה שבבית תאכל כמות מסויימת של מתוק שתחליט עליה מראש וחוץ מזה את התזונה המאוזנת כפי שאתה אוכל במשך השבוע.
זה לא קל אבל אפשרי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)