מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאהרון(:09/03/2011
היי
כידוע לי אתה לא משתמש בשמן בתבשילים או במאכלים כלשהם בזמן בישול או אפייה אלא רק לאחר מכן כמו תוספת בסלט וכו' נכון?
גם אני מעדיפה כך לנהוג אך רציתי לשאול היות ועליי לעלות באחוזי שומן ועליי לשלב שומן ממקורות חיוניים (אבוקדו,ש.זית וכו') כיצד היית ממליץ לי בארוחת הצהריים לנהוג?
בערב אין בעיה כי זה כתוספת בסלט אבל בצהריים נגיד אני אוכלת אורז וקציצות מבושלות איך לשלב את השמן? נניח אחר בישול האורז להוסיף או מה?
אשמח לעיצות ודרכים לפעול בעיניין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאהרון - תגובה
אהרון רזון09/03/2011רצוי לאכול סלט עם שמן זית\אבוקדו\טחינה גם בצהריים. (מומלץ פעמיים ביום).
אין שום בעיה להוסיף שמן לאורז אחרי הבישול.
הייתי ממליץ לך לאכול גם דג סלמון טרי. הוא מכיל חומצת שומן מסוג אומגה3, בנוסף לתכולת השומן הבריא יש בו גם ערכים תזונתיים חשובים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם שמן קנולה אומגה 3?
(:11/03/2011כי לפעמים הש.זית הוא דומיננטי מידיי ולא מתאים להכ
השאלה אם שמן קנולה ויש כזה שכתוב עליו בתוספת אומגה 3 הוא חיוני ובל שומנים חיוניים וטובים שניתן להוסיף?
אני יודעת שהוא מזוכך אבל לא מצאתי משהו אחר בסופרים ובתי טבע אין בקרבתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם שמן קנולה אומגה 3? - תגובה
אהרון רזון11/03/2011קיימות שלוש חומצות שומן אומגה 3:
ALA - נמצאת במוצרים שומניים מסויימים מן הצומח
EPA + DHA - נמצאות רק מוצרים מן החי, כאשר כמות משמעותית יש בדגים שומניים של מים קרים, בין היתר סלמון.
הסוגים האחרונים (הנמצאים בדגים) הרבה יותר יעילים , ולמעשה רק סגולותיהם הוכחו במחקרים קליניים.
הסוג הצמחי - ALA משמש בגוף חומר גלם לשניים האחרים (DHA ו EPA), אך ההפיכה נעשית ביעילות נמוכה מאוד: 5-8%
מסקנה: בכדי לקבל את מלוא התועלת של אומגה 3 , עדיף לצרוך אותו מן החי, קרי דגים שומניים שחיים במי ים קרים: סלמון, מקרל, הרינג. הדג היחידי של מים מתוקים המכיל אומגה 3 בכמות סבירה הוא הפורל
הערה:
-----
לגבי הסגולות הבריאותיות של שמן קנולה, הדעות חלוקות (להבדיל משמן זית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם שמן קנולה אומגה 3? - תגובה - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי12/03/2011רק אוסיף שלמרות ההסבר המדויק של אהרון, רוב המחקרים מראים שאומגה 3 צמחי (ALA) יעיל יותר אמגה 3 מדגים ( EPA ו-DHA) במצבים של דלקת.
אמגה 3 צמחי ניתן למצוא במיוחד בזרעי פשתן אך גם בשמן קנולה, אגוזי המלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרזייה ומה שנשאר מהבטןנריה09/03/2011
שלום!
אני בן 22 ולאחרונה הורדתי 45 קילו.
הבעיה היא שנשארה לי בטן מוזרה שקשה לי להחליט מה לעשות איתה.
לאחר 4 חודשים של אימון בטן מאסיבי לא ניכר שינוי.
רציתי לדעת אם האופציה היחידה היא ניתוח או שאפשר לסמוך על הגוף
שיעשה את העבודה.
ואולי אפשר הנחיות איך להתאמן נכון ולעזור לי ללכת לים בקיץ הקרוב.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרזייה ומה שנשאר מהבטן - תגובה
ד''ר רוני חרמון09/03/2011בשל היותך צעיר יש מצב ששאריות העור שלך יקטנו אולם עד גבול מסויים קשה לתת תשובה מבלי לראות את המצב האמיתי אם השארית גדולה מאוד רצוי ניתוח קוסמטי אם השארית סבירה ועדיין עם שומן תת עורי מספיק יש יותר סיכוי להצליח עם עבודה ארוכה ומאומצת לא פחות משנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט ופחמימותאני08/03/2011
שלום...
אני בת 17 ושוקלת 58. אני מעוניינת לרדת 3 קילו...
אני יודעת שתפריט צריך להתאים באופן אישי ובכל זאת.. אשמח לשמוע מה דעתכם באופן כללי על הפרטי ואם יש לכם הצעות או שיפורים...
בוקר- 2 פרוסות לחם מלא+תה ללא סוכר
12- 2 פרוסות לחם מלא+כף וחצי קוטג'
14:00- תפוח+דנונה
15:30- מלפפון
16:30- 200 גרם חזה עוף+כף שמן+3 כפות קטשופ+2 לחם מלא
19:30- חביתה+2 לחם מלא+3 כפות קוטג'
לילה- תפוח
אני מניחה שיש יותר מדיי פחמימות בתפריט... במה אוכל להחליף אותם? אני לא כ"כ אוהבת ירקות אז אם יש לכם רעיון אחר אשמח...
בנוסף לכך? יש משמעות לפחמימות ריקות או מורכבות?
מהו אחוז הפחמימות שאני צריכה לצרוך כשאני רוצה לרדת במשקל?
ושאלה אחרונה, יש BMI למבוגרים ויש לילדים... באיזה מהם אני צריכה לבדוק את הBMI שלי? כי ההבדל די משמעותי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט ופחמימות - תגובה
ד''ר רוני חרמון09/03/2011בת 17 נחשבת לבוגרת. עדיף להשתמש בפחמימות מורכבות. הירידה במשקל תלויה בס"כ כל הקלוריות שאת אוכלת ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט ופחמימות 2
אני09/03/2011אז אתה אומר לבדוק ב'מגיל 18 ומעלה' ולא בילדים?
מה דעתך על התפריט?
כמות הפחמימות שאני אוכלת ביום היא בסדר לדעתך? כמה אחוז בערך צריך להיות הפחמימות במצב דיאטה(לא קיצונית)?
יש לי בעיה שבסוף היום אני נופלת על מלא מתוק או על עוגיות בלי שאני אהיה רעבה בכלל ואמרו לי שזה בבגלל כמות הפחמימות שאני אוכלת? יש קשר באמת? פחמימות מורכבות יפתרו את הבעיה?
תודה רבה רבה על העזרה..!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדיאטה הכי אפקטיביתטניה08/03/2011
יש סוגי דיאטה רבים, השאלה איזו הכי אפקטיבית שבעזרתה ניתן להוריד במשקל יותר מהר מאחרות?
- דלת קלוריות
- דלת פחמימות (כמו אטקינס)
- דלת שומן
קראתי שדלת פחמימות או בלי פחמימות בכלל (לאכול רק ביצים, בשר, דגים) הכי טובה,
כי בעזרתה מורידים במשקל מאוד מהר בגלל שהגוף נכנס למצב של קטוזיס = הפקת אנרגיה מתאי השומן בגוף. האם זה נכון?
בבקשה תענו לי על השאלה ישירות, בלי להסביר על הפן הבריאותי (אני כבר יודעת שהכי בריא זה מאוזן).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדיאטה הכי אפקטיבית - תגובה
ד''ר רוני חרמון09/03/2011הספרות הרפואית בעבודה גדולה שנערכה בעיתון המקצועי ניו אינגלד פסקה במפורש שדיאטת דלת פחמימות היא היעילה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ,תזונה אחרי ניתוח מעי הגסioela6708/03/2011
אהיה אסירת תודה אם יענו לשאלה שלי. בחודש נובמבר עברתי נתוח הוצאת גידול ממאיר. בשחרור מבית חולים לא יכולתי להמתין לדיאטנית וקבלתי חומר לפי בקשתי לביתי, וקראתי שצריך להיזהר באכילת מאכלים מסוימים משך שבועיים ולחזור לתזונה רגילה בהדרגה. אני ביקרתי אצל דיאטנית בחודש ינואר ואמרה לי שיש מאכלים וחומרים שלא מומלץ לאכול(מדובר לגבי אנשים שעברו הניתוח הנ"ל) נתנה לי דף של הפיטוביזוארים ,ברשימה כתוב בין היתר לא לאכול חסה רימון פופקורן אננס ועוד כעשרים מזונות ועוד רשמה לא לאכול פירות יבשים. השאלה שלי 4 חודשים אחרי הניתוח לאכול מזונות ששיכים לפיטוביזארים. אודה לכם אם אקבל תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ,תזונה אחרי ניתוח מעי הגס - תגובה
ד''ר רוני חרמון09/03/2011ממליץ לך ךהתיעץ עם המחלקה שניתחה אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרק ירקות - שואלת שובשירי08/03/2011
אני נוהגת להכין מרק מירקות קפואים (לקט למרק כתום ולקט למרק עוף), עם הרבה תבלינים, שום ובצל. יש בלקטים האלה הרבה גזר וקצת תפו"א.
רציתי לשאול כמה קלוריות יש במנה כזו? (קערית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרק ירקות - שואלת שוב - תגובה
ד''ר רוני חרמון09/03/2011צריך לחשב לפי משקלם היחסי של המרכיבים השונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף משקלנטע08/03/2011
שלום,
אני בת 35, גובהי 1.58 ומשקלי כ-72 ק"ג.
שאלתי היא האם מדובר בעודף משקל מסוכן מבחינה בריאותית? האם משקל זה עשוי לגרום לבעיות בריאות מסוימות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף משקל - תגובה
ד''ר רוני חרמון08/03/2011מדובר ב14 קילו עודף משקל שזה די הרבה תכנסי לאתר של חרמון מן ותסתכלי על משקלך הרצוי ו נצן שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד משהושני08/03/2011
אילו ירקות או פירות..או מאכל כלהו עוזר למערכת העיכול וליציאות טובות?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו - תגובה
ד''ר רוני חרמון08/03/2011העוזר ביותר זה שתיית 15 כוסות מים ליום אבל בדרך כלל פירות טובים לעיקול בעיקר שזיפים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהי
שני09/03/2011תודה על המענה
וכמה קלוריות יש בתפוז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בתהליך דיאטה הבעיה שלי שאניעדן07/03/2011
מאוד אוהבת דלורית בתנור בלי שום תבלינים ככה בגריל מיובשת זה טעים לי נורא גם ללא מלח או שמן וכל יום אני אוכלת דלורית שלמה השאלה שלי אם זה מוסיף לי קלוריות ועדיף שאוותר על ז ה במהלך הדיאטה כי חברה אמרה לי שזה כמו פחמימה כי היא מתוקה האם זה נכון או שזה כמו ירק רגיל? כמה קלוריות יש בכמות שאני אוכלת תודה זה דחוף להצלחת הדיאטה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה למה אין יחס? דילגתם עלי?
עדן08/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בתהליך דיאטה הבעיה שלי שאני - תגובה
ד''ר רוני חרמון09/03/2011דלורית היא כמחצית הקלוריות בהשוואה לתפוח אדמה באותו משקל כך שאחת ביום זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון וספיגתו-דני.א07/03/2011
הפנו אותי אליכם מיפורום כושר גופני אז ככה
ישלי כמה שאלות על החלבון והספיגה שלו אשמח עם תעזרו
1-מהו חלבון שנספג יותר טוב קזאין או מי גבינה? ומי יותר איכותי?
2-ביצים טונה קוטג גבינה וחלב בשר עוף, מה מהם הוא חלבון מהיר ומה הוא קזאין?
3אחרי אימון משקולות מה עדים חלבון מהיר או קזאין?
3-כמה גרם חלבון מומלץ להכיל בארוחה שאחרי האימון?
אשמח עם תעזרו לי תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר עזרה?
דני.א10/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להעלות במשקלנתנאל07/03/2011
שלום אני מעוניין להעלות במשקל מה אני צריך לעשות?
לאכול הרבה לחם ?
או אולי לקנות תוסף תזונה כמו "סיריוס מאס" ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להעלות במשקל - תגובה
ד''ר רוני חרמון08/03/2011אתה צריך לפנות לדיאטנית ולהסביר לה שאתה רוצה לעלות במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהשמחה07/03/2011
אני בת 23 עם מעט עודף משקל
במשך 4 חודשים עשיתי כל יום הליכה מהירה של שעה וחצי וגם אכלתי מסודר ויחסית בריא.
לאחר 4 חודשים לא הורדתי במשקל בכלל.
לאחרונה התחלתי דיאטת סנדוויצים עם הליכה של שעה ביום ןשוב אני לא מורידה במשקל
אשמח להסבר למה זה קורה והאם אני עושה משהו לא נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההסבר פשוט...
אהרון רזון07/03/2011לא נוצר מאזן אנרגטי שלילי, כלומר את לא אוכלת פחות (קלוריות) ממה שאת שורפת.
מומלץ לאבחן את קצב חילוף החומרים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חמוציותמרים07/03/2011
אני אוכלת פעמיים ביום חמוציות כמנת פרי (חצי כוס בערך) האם זה בריא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמוציות -זה בריא
אהרון רזון07/03/2011אבל תמיד עדיף לגוון כי בכל פרי יש עשרות תרכובות יחודיות עם הסגולות בריאותיות שלהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייחגית06/03/2011
שמי חגית אני בת 16.5 אני שוקלת בסביבות ה54 וגובהי הוא 1.70... אני רוצה להרזות כ 3 קילו בדרך מהירה ללא שילוב של יותר מדי שילוב גופני כי אין לי זמן.. הבעיה היא שאני אוהבת מאוד לאכול ואני אוכלת הרבה!! האם יש אפשרות לדרך להרזיה מהירה בדרך שהיא לא דיאטה קיצונית וללא שילוב של הרבה כושר גופני? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי06/03/2011הי חגית,
את לא צריכה לרדת ב משקל. מה שאת יכולה לעשות זה לחטב את הגוף על ידי פעילות אירובית ופעילות כוח. מכיוון שאין לך כוונה לעשות זאת, ממליץ לך לא להתחיל עם דיאטות מהירות שיכולות להוציא אותך מאיזון המשקל בו את נמצא עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמרים06/03/2011
שלום,אני בחורה בת 22 .בחצי שנה האחרונה אכילתי הצטמצמה מאוד.ניסיתי לרדת במשקל כ2 ק"ג ולמרות שאכלתי ממש מעט לא ירדתי ואפילו עליתי מעט.בחודש האחרון חזרתי לאכול מסודר וכרגע אני אוכלת בערך 1300-1400 קל'.מאז שחזרתי לאכול מסודר שמרתי על משקל.
שאלתי היא האם ניתן ל"הרגיל" את הגוף ליותר קלוריות בלי לעלות במשקל?? אני רוצה להגיע ל1800 קל' אך פוחדת מעליה במשקל.יש לציין שאני הולכת לדיאטנית שמעלה לי בהדרגה את כמות האוכל.השבוע היא אמרה לי להוסיף ליום: ביצה, כף דבש ופרי.האם ניתן לעלות מזה? או שהגוף מרגיל עצמו?? יש לציין שאני עושה פעילות גופנית (הליכה של 40 דק' כמעט כל יום+ריקוד פעם בשבוע)
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי06/03/2011הי ורוניקה,
אני חושב שמה שהדיאטנית שלך עושה נכון ובמקום. ככל שאת אוכלת יותר, ההוצאה הקלורית גם עולה ובכך אם תהיה עליה השלב התחלתי, העליה תהיה מתונה. במקרה כזה יהיה צורך להגביר מעט את זמן הפעילות הגופנית או להוסיף פעילות כוח.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אבל
מרים06/03/2011תודה על תגובתך.אני מודעת לכך שאולי תהיה עליה בהתחלה, כשהתחלתי לאכול עליתי בהתחלה כחצי קילו שאח"כ ירד.רציתי לדעת אם אני יוסיף כל פעם קצת לתפריט יש מצב שאני לא יעלה בכלל?? יש מצב שהגוף "מתייעל"? אפשר לאכול יותר בהדרגה בלי לעלות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אבל - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי09/03/2011כן אפשר, עד לגבול מסויים. בעצם הגבול כאשר ההכנסה הקלורית (מזון) תהיה שווה להוצאה הקלורית (הוצאה כללית של הגוף).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)