מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוכרגידי23/03/2011
שלום
האם יש דרך (פיזיולוגית) להיאבק בהופעת התשוקה למאכל מתוק (המופיעה אצלי מידי 3 שעות בממוצע)?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר - תגובה
ליטל סמואל-לוי24/03/2011לאכול מזון עם אינדקס גליקמי נמוך או מזון עשיר בסיבים תזונתיים, או להפחית כמות פחמימות (כדי להוריד את רמת האינסולין בגוף). יש שטוענים שגם תוסף של כרום יכול למתן חשק למתוק. צריך אבל להתייעץ לפני עם רופא / רוקח כי יש לו השפעות פרמקולוגיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחם קל!!שרון23/03/2011
אני בדיאטה כבר כחודש ימים ואוכלת לחם קל עם דגנים וקראתי שללחם קל עם דגנים מסובין גורם לכאבי בטן נפיחיות וגזים בשל עיכול מסובך שהלחם גורם.
אני באמת סובלת נורא מהלחם איזה לחם ממולץ לאכול בדיאטה וגם שיהיה קל ?
האם קיים לחם קל שלא גורם לבעיות בעיכול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחם קל!! - תגובה
ד''ר רוני חרמון23/03/2011כל לחם יכול לגרום לגזים יש הרבה סוגים של לחם קל צריך לראות כמה קלוריות לפרוסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו דיאטה לעשותאור23/03/2011
אני בת 45 גובה 168
שוקלת 103
בשנה האחרונה עליתי 10 ק"ג
עד גיל 30 שקלתי פחות מ 60 ק"ג
ב10 שנים האחרונות אני רק עולה במשקל
עשיתי בדיקות ואין בעייה רפואית.
קשה לעשות דיאטה כי אני לא מייחסת חשיבות גדולה לאוכל
אני צריכה להתחיל -איזו דיאטה ממולצת?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזו דיאטה לעשות - תגובה
ד''ר רוני חרמון23/03/2011הדיאטה המנצחת של חרמון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לאחוזי שומן עם מד דופקיובל23/03/2011
בוקר טוב!
אני רץ עם שעון דופק ורוצה לדעת מה ההבדלים בין אם אני הולך חצי שעה ושורף 280 קלוריות ואחוז השומן הוא 31 בערך לבין אם אני רץ חצי שעה ושורף 380 קלוריות ואחוז השומן הוא 14
מה ההבדלים פה באחוזי השומן?מה הם אומרים לי?
אם אני ירוץ במקום הליכה וישרוף 380 ו14 אחוזי שומן זה עדיף על ההליכה מה30 אחוז שומן??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לאחוזי שומן עם מד דופק - תגובה
ד''ר רוני חרמון23/03/2011אחוז השומן זה מדד לא מדוייק ולא אמין מנהל המזון והתרופות האמריקאי לא מכיר במדד זה.
בקשר לריצה והליכה ההבדל הוא בפעילות השריר בהליכה הפעילות היא תחת חמצן כל הזמן (מה שטוב לדיאטה) בריצה לאחר זמן קצר נכנסים לפאזה ללא חמצן (טוב לסיבולת לב ריאה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב קפה וביצהל22/03/2011
שמעתי ששילוב של ביצה וקפה בארוחה הוא לא רצוי, מאחר ונפגעת ספיגת הברזל שבבביצה.
אם כן, מהו משך הזמן שצריך לחכות בין אכילת הביצה לקפה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב קפה וביצה - תגובה
ד''ר רוני חרמון23/03/2011לא נראה לי חשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BAIא22/03/2011
ראיתי שיש מדד חדש (כתחליף ל- BMI) -
BAI. המבוסס על יחס בין היקף יריכיים לגובה.
מהו הטווח להקפי הירכיים לגברים?
יוצא לי BAI מחוץ לתחום תקין בעוד שה- BMI בתחום התחתון...
האם אפשר לקבל הבהרה עזרה הסבר ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BAI - תגובה
ד''ר רוני חרמון23/03/2011זה לא מדד חדש זה עוד מדד שבא לבדוק את מצב הגוף הוא אינו תחליף ל BMI שהוא המדד החשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBAI - תגובה
ליטל סמואל-לוי24/03/2011מדובר בהיקף מותניים לא ירכיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBAI - אהרון אולי עזרה ממך גם..
א24/03/2011מדובר כן בהיקף ירכיים (בכתבה בעיברית לא תירגמו נכון) - מתוך המקורות באנגלית מדובר במפורש בהיקף הירכיים ואף מסיבירים בידיוק איפה למדוד (במקום מכי רחב סביב הישבן)
מה זה אומר שב- BMI אני מינימום ואילו BAI אני נחשב בעודף?
מהו היקף ירכיים תקין לגבר ומהו היקף הירכיים ממוצע של אנשים רזים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBAI - אהרון אולי עזרה ממך גם.. - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי24/03/2011א. שלום,
למרות שבקשת את אהרון, מניח שהוא לא יתנגד שאענה לך.
מדובר בחישוב חדש שהתפרסם לאחרונה בעיתון OBESITY. החישוב מבטא את שומן הגוף ביחס לגובה. למרות שהעולם שבוי שנים רבות בחישוב ה-BMI שהינו קל למדידה, אין ספק שחישוב ה-BMI לא מתאים לכל האוכלוסייה. במקרים רבים אני מוצא אנשים עם BMI תקין אבל אחוזי שומן גבוהים וכמובן ספורטאים עם BMI גבוה אך אחוזי שומן תקינים (שזה מה שחשוב).
אם BMI תקין ואחוזי השומן גבוהים, זה אומר שאתה בעודף שומן בגוף ושה-BMI איננו מדד טוב עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר נסטור
א24/03/2011ראשית תודה,
א) מה עושים במצב של BM לא מתאים (ירידה במשקל עלולה להוביל לתת משקל - לפי BMI)
ב) מהם ערכי BAI לפי ידיעתך שנחשב כבר לעודף (גברים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר נסטור - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי24/03/2011לגבי ערכים, אהרון ענה לך. מה שחשוב זה אחוזי השומן ואותם ניתן היום למדוד בצורה מדוייקת.
לגבי נושא ה-BMI, אם לאדם ערכי BMI תקינים ויחד עם זאת אחוזי שומן גבוהיים, סימן שאין מה להתייחס במקרה שלו ל-BMI, אלא צריך לעבוד לפי אחוזי שומן. הרעיון הוא להוריד שומן מבלי להוריד את מסת השריר. זה לא קל אבל אפשרי על ידי תוכנית תזונה מתאימה בשילוב עם פעילות אירובית ופעילות כוח.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBAI - אהרון אולי עזרה ממך גם.. - תגובה - תגובה
אהרון רזון24/03/2011לתשובה המלומדת של ד"ר נסטור אני רק מוסיף שאין מדד לגבי טווח תקין של היקף הירכיים. רלוונטי הוא אחוז השומן, ולא חשוב אם מחשבים אותו באמצעות הנוסחה המסובכת מבוססת על היקף הירכיים וגובה, או מודדים אותו פיזית בכל שיטה אמינה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק הבהרה נוספת אם אפשר
א25/03/2011א)האם הנוסחה הזו של BAI אכן נותנת אומדן אמי לאחוזי השומן?
ב) מהו אחוז השומן המומלץ לגברים - מהו הטווח התקין ומה כבר נחשב לעודף
ג) מה יותר אמין הנוסחה או משקל המודד אחוזי שומן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק הבהרה נוספת אם אפשר - תגובה
אהרון רזון25/03/2011א) אני מסתייג מאמינות הנוסחה.
ב) טווח תקין : 10-20% .
ג) ראה "א)". מדידה על ידי משקל לגמרי לא אמינה. הכי מדוייק מודדים דיאטנים שמתמחים בזה. לד"ר נסטור יש הציוד והמיומנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגליים שמנותברלי21/03/2011
אני שומרת על תזונה נכונה כבר 6 חודשים,מקפידה ללכת ולרוץ כ6 קילומטר כמעט בכל ערב במשך 3 חודשים,אני גבוהה כ1.80 ס"מ ושוקלת כרגע 89 ק"ג לאחר שירדתי קרוב ל10 ק"ג.הולך לי יפה ואני יודעת שהירידה הנוספת במשקל היא רק שאלה של זמן,אנימרגישה בהתחטבות של אזור הישבן,הירכיים ואף המותניים,פחות באזור הבטן,והכי פחות(והכי מפריע לי)זה שהרגליים שלי-מעל ומתחת לברך-נשארות שמנות!!!
יש לציין שבצעירותי הייתי בחורה רזה (כיום אני בת 38)והסתובבתי הרבה בשמלות מיני,כך שלא נראה לי שזה עניין של מבנה גוף.
מאוד הייתי רוצה לדעת אם ההליכה\ריצה לא תורמים לעיצוב מבנה הרגליים\בטן ומה עליי לעשות?אולי פשטו הרזייה נוספת תביא לירידה בהיקפים גם באזורים אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגליים שמנות - תגובה
אהרון רזון21/03/2011מבנה הגוף הינו נתון גנטי שעשוי להשתנות עם הגיל, אך אין ביכולתינו לשנותו . הרזיה
כללית תוריד שומן גם מן המקומות הרצויים, אבל אין דרך לכוון לשם את עיקר ההרזיה.
הליכה\ריצה מפתחת ומחזקת את שרירי הרגליים, ותורמת להמסת שומן בכל הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה אני עולה במקום לרדת?נטע21/03/2011
שלום, לפני כשבוע וחצי החזרתי לפעילות גופנית של קיקבוקס/ ריצה כ-4 פעמים בשבוע (ואני מתכוונת להתמיד) אך עליתי במשקל!! (כ-2 קילו) לא ברור לי למה, אני לא אוכלת סוכר (גם לא פירות- עושה לי כאב בטן) אני סטודנטית אז כל התזונה שלי מתבססת על סנביצי לח קל עם אבודוכ- 3 סניביצים ביום, יוגורט עיזים וגרנולה לארוחת ערב. האם אני עושה משהו לא נכון? אני יודעת שאני צריכה חלבון, האם זו הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אני עולה במקום לרדת? - תגובה
ליטל סמואל-לוי21/03/2011יתכן שאת אוכלת גרנולה בכמות גדולה מידי. ב-100 גרם גרנולה יש יותר מ-400 קק"ל. נסי להחליף את הגרנולה במנה חלבונית כי באמת החלבון חסר בתפריט שלך. דוגמא למנה חלבונית: ביצה / חזה עוף / טופו / דג / גבינה רזה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופההיעללל20/03/2011
אני שוקלת 50 וגובהי מטר שישים ושמונה....בת 22 וחצי רציתי לדעת כמה קק"ל עליי לאכול כדי לרדת 2 קילו ולשמור על זה.?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופהה - תגובה
ליטל סמואל-לוי21/03/2011הי יעל,
ה-BMI שלך נמוך מאוד, כלומר משקלך נמצא מתחת לטווח התקין לכן לא מומלץ לרדת עוד במשקל. זה עלול להזיק לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי הרזיה סלים דריםטל מדואל20/03/2011
שלום רציתי לדעת אם יש לכם מידע כלשהו על כדורי ההרזיה האלו או על סלים אקסטרים.
האם זה נכון שהם 100% טבעיים על בסיס סיבים תזונתיים ?
אני לא יודעת עד כמה השימוש בהם נפוץ או יעיל אבל שמעתי לא מעט סיפורים מדהימים..
אשמח לשמוע את עצתכם בנושא תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי הרזיה סלים דרים - תגובה
ליטל סמואל-לוי21/03/2011טבעי או לא טבעי, אין עוד אף כדור "שעושה את העבודה" במקומך. אחרת - בעיית ההשמנה הייתה נעלמת מהעולם לא?
אם משהו הצליח להרזות עם הכדורים זה רק בזכות הדיאטה ששמר ו/או הפעילות הגופנית שהוסיף.
באופן כללי - סיבים תזונתיים (יחד עם כמות נאותה של נוזלים) גורמים לתחושה של שובע, משפרים את פעולת המעיים ועשויים להפחית מרמת הסוכר בדם לאחר הארוחה סיבים נמצאים בירקות ופירות טריים, בקטניות, סובין ודגנים מלאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה ניתן להשיג את כדורי הסלים
מאיה16/01/2012שלום רציתי לדעת מאיפה אני יכולה להשיג את כדורי הסלים דרים? תודה מראש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף !
חן09/04/2011לגבי הסלים דרים !
מתי לשתות אותם? בבוקר לפני האוכל ? אחרי אוכל.? מה לאכול??
אם צריך שעה קבועהה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומנם ירדתי מכדורי דיאטה
ריקי09/04/2011בלעתי חודש כדור של דיאטה ועוד קבלתי אותו עם מרשם מקופת חולים
ירדתי 4 קילו בפחות מחודש מ57 ל53(ואני לא שמנה במיוחד כך שזה נחשב הרבה)
אבל כשהפסקתי עם הכדורים הם חזרו אבל עם עוד 2 קילו נוספים
כך שלמדתי לא לגעת בדברים מהסוג הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אוצה לנסות את הכדורים
מיטל26/11/2015כי החלטת שאת ממשיכה לאכל וצרכת יותר אוכל ובגלל זה העלת במשקל.אם היית אוכל כמות קטנה של קלוריות לא היית משמינה .הכדורים רק נתנו לך פוש כדי לרדת במשקל ואז הנה הפסקת לקחת את הכדורים ואז העלת את כל מה שהורדת עם ריביות.אני ממליצה לקחת כדורים לתקופה מסויימת ולא יותא מדי .עד שלושה חודשים ואז לשמור על תזונה בריאה ותקינה כי רק זה יכל לעזור ככה למערכת של הגוף.
אני מחכה לתגובתך בנוגע למה שרשמתי.
שיהיה סוף שבוע נפללר ושנתבשר רק בבשורות טובות.
תדעי לך שהכל מתחיל מהראש ומשינוי החשיבה שלך.התמדה וסבלנות הם המפתח להצלחה ואז תוכללי לראות שיש באמת תוצאות.כל טוב עד כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל צודקת-
נויה27/11/2015אני לקחתי כדורי דיאטה עם מרשם מרופא וירדתי המון המון במשקל, בשילוב הליכות 50 דקות 4 פעמים בשבוע, ושנגמרו הכדורים אני עדיין ממשיכה בדיאטה וההליכות עבר כבר חודשיים מאז שנגמרו הכדורים, ואני ממשיכה להרזות נשאר לי 3 קילו למשקל היעד,ואני ימשיך בשמירה והליכות, ודרך אגב גם ביום שאני אוכלת יותר [יש ימים כאלה] אני עדיין מגבילה את עצמי ולא מתפרעת ואוכלת מה שבא לי ..זה יוצא שמירה באותו יום שאני אוכלת יותר. מאחלת לכן בהצלחה בדיאטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להוסיף-
נויה28/11/2015שלקחתי כדורים במשך 3 חודשים רק מקופסא אחת, לקחתי כדור יום כן יום לא בהתחלה, ואחכ לקחתי רק מידי פעם... בקופסא אחת יש 30 כדורים חילקתי את זה ל 3 חודשים אם לא זה היה מספיק רק לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כדורים מתקבלים עם מרשים?
סאן30/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה נכון לעשות עכשיו ?טל20/03/2011
שלום חברים. אני בת 24, גובהי 163 ומשקלי 62. אני אחרי הורדה של 13 ק"ג, ובחודשים האחרונים אני פשוט לא מצליחה להרזות וכבר חושבת על דיאטות כאסח. כמה קלוריות צריכים לאכול כדי להוריד את ה5 ק"ג האחרונים? אני ממש מיואשת וזקוקה לטיפים.
תודה לכם ובהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה נכון לעשות עכשיו ? - תגובה
אהרון רזון20/03/2011דיאטת כאסח לא בריאה ולרוב מסתיימת בהשמנה מעבר לנקודת ההתחלה.
המשיכי לאכול כמו עכשיו (בהנחה שאת אוכלת בריא) והוסיפי שעה וחצי ביום פעילות אירובית
ופעמיים-שלוש בשבוע אימוני כוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ דחוףיעל20/03/2011
אני בתהליך דיאטה ורציתי לדעת אני אוהבת מאוד דלורית אפויה בתנור ללא תבלינים כלל וללא שמן רק אפויה והבנתי שדלורית נחשבת לפחמימה שאלתי היא אם במהלך הדיאטה כדיף לי להמנע כי זה סתם מוסיף קלוריות ומה לגבי דלעת אני אוכלת כל יום דלורית שלמה והיא חייבת להיות בצבע כתום כהה כי כך היא יותר טעיה לי האם היא לא טובה לדיאטה בגלל שהיא מתוקה ונחשבת לפחמימה כו בטטה ותפוח אדמה? יש לציין שאני אוכלת עוד מגוון ירקות כך שירקות לא חסר לי בתפריט תודה על תשובה
איילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלורית - מאכל בריא דל קלוריות
אהרון רזון20/03/2011אין בעיה לאכול כל יום דלורית שלמה. בבטטה ותפו"א יש פי כמה יותר קלוריות.
גם דלעת בסדר גמור בדיאטה ובכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש הבדל בערך התזונתי של חלבאריאל19/03/2011
האם יש הבדל בערך התזונתי של חלב בטעם שוקו או בטעם מוקה?
ולמען הדיוק-ליוטבתה יש שוקו שמופיע גם בטעם מוקה.האם מבחינה תזונתית זה אותו דבר?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש הבדל בערך התזונתי של חלב - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי20/03/2011אריאל שלום,
לא מאמין שיש הבדל גדול. הביעה היחידה יכולה להיות חומרים בשוקו שמפריעים לספיגת הסידן שבחלב. למרות זאת היו מחקרים שהראו שאין בעיה כזאת גם בספיגת סידן החלב ששותים עם שוקו. עולם מורכב מה לעשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים בבטןרונה19/03/2011
אני בת 22 גובה 1.66 ומשקל 52: ולפעמים יש לי גזים בבטן, ונפיחות שממש מציקה לי. שעד שאני הולכת לשירותים היא לא עוברת לי...
ומה לעשות לא תמיד אנחנו ליד שירותים....
יש סוג של מאכלים שמהם כדאי להימנע?
אכילת אקטיביה עוזרת לבעיה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים בבטן - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי20/03/2011רונה שלום,
אם את אומרת שהגזים עוברים אחרי שיש לך יציאה, אז כנראה שהגזים נובעים מעצירות. כשאת משחררת את הצואה שמצטברת, אין גזים כי את מסלקת את הסיבה לגזים. בעצם את צריכה לטפל בעצירות זאת אומרת לצרוך הרבה ירקות ופירות עם קליפתם ולשתות הרבה נוזלים. בנוסף פעילות גופנית יכולה גם לסייע.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- ועוד שאלה
רונה21/03/2011אני אוכלת הרבה סיבים תזונתיים והרבה לחם מקמח מלא\ ולחם עם דגנים.
יכול להיות שזה מה שגם גורם לעצירות? כי אני אוכלת בדר"כ 4 פרוסות לחם ביום.
אם כן, על איזה תחליף אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוחת בוקרסיגלי כהניה19/03/2011
שבוע טוב,
יש לי שאלה בנוגע לארוחת בוקר בעבודה, ב- 8 נס קפה עם כפית סוכר + עוגיה וב- 10 בערך חצי כוס חלב עם 2 -3 כפות גרנולה (בנס אני שמה קצת חלב) זה משמין לארוחת בוקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחת בוקר - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי20/03/2011שלום, זו לא ארוחת בוקר כל כך עשירה בקלוריות אבל היה עדיף אם במקום העוגיה תאכלי פרוסת לחם מקמח מלא עם טחינה או אבוקדו. יותר בריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)