מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכת קלוריות מינימליתשיר18/08/2010
שלום שמי שיר, בת 32 גובהי 156 ומשקלי 135 ברצוני לדעת מהי כמות הקלוריות המינימלית לאשה עם הנתונים שלי שמטרתה ירידה בריאה ומבוקרת במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שיר
ד''ר רוני חרמון19/08/2010משקל כפול 21.6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיץ גזרדניאל.א18/08/2010
האים זה בסדר לשתות כול יום שני כוסות מיץ גזר סחוט טרי?
[כול כוס מיץ אני עושה מארבעה גזרים]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל זה בריא אבל משמין
ד''ר רוני חרמון19/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה-
דניאל.א19/08/2010בערך כמה קלוריות יש בכוס מיץ אחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני חרמון?
דניאל.א20/08/2010כשאתה אומר שזה משמין
האים שתיית שני כוסות כאלה תעשה הרבה הבדל ותגרום לעלייה חדה במשקל?
כמה קלוריות בערך יש בכוס מית אחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פתאום משמין?!
זוהר20/08/2010למה אתה לא מציין שהכל תלוי במאזן הקלורי היומי?!
הרי אתה לא יודע כמה ומה הוא אוכל חוץ מהגזרים האלה!
זו תשובה לא אחראית בכלל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי מסתפק באחת
אהרון רזון21/08/2010מומלץ לאכול הרבה ירקות במגוון כמה שיותר רחב. אם אתה שותה שווה ערך של 8 גזרים ביום, יש להניח שזה בא על חשבון ירקות אחרים שלכל אחד יש תרומה יחודית. מלבד זה בשתיית מיץ אתה מוותר על הסיבים התזונתיים ש בגזר בצורתו הטבעית. עם זאת, תמיד עדיף לשתות מיצים טבעיים טריים במקום משקאות מתועשים כלשהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאשר הכולסטרול גבוהאורלי18/08/2010
מהם המאכלים שיש לאכול ואיזה מאכלים שאסור לאכול..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אורלי
ד''ר רוני חרמון19/08/2010לצערי כולסטרון אינו מושפע מהדיאטה זו בעיה גנטית ולכן הפיתרון הוא כדורים וספורט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה גבוה? (LDL,HDL,טריגליצרידים)
אהרון רזון19/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולסטרול 158.6
אורלי21/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית על השאלה
אהרון רזון21/08/2010חשוב היחס LDL\HDL , וכמו כן רמת הטריגלצרידים (גורם סיכון נוסף)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה נכונהיונהגו18/08/2010
שלום. אני בת 57 שוקלת 74 ק"ג גובהי 1.70. במהלך 10 השנים האחרונות העליתי 10 ק"ג למשקלי. אני נוטלת ציפרלקס כבר 10 שנים והורמונים. הבעיה העיקרית זה איך עוצרים? ודבר שני איך יורדים?
אני מתעמלת (עיצוב) 3 פעמים בשבוע, הולכת לפחות 4 פעמים בשבוע 45 דקות. אוכלת 4 ארוחות ביום:
בוקר - 2 פריכיות + 2 כפיות חומוס מלפפון+גזר.
בצהרים - מנת בשר + ירקות מאודים וסלט ירקות
אחר הצהרים - שתי פריכיות עם 2 כפיות טחינה+2 כפיות דבש
ערב כריך לחם רגיל + פרוסת גבינה צהובה 9%+ 2 כפות גבינה לבנה 5%.
בין לבין עד 2 תפוחי עץ, יופליי 0%, ולפעמים 2 קוביות שוקולד 70%
ובכל זאת אני לא מצליחה לרדת. יש לכם רעיון מה עוד אפשר לעשות?
מאוד מודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יונהגו
ד''ר רוני חרמון19/08/2010התזונה שלך אינה מושלמת ואינה מתאימה לדיאטת ירידה תפני ליעוץ מקצועי ותצליחי יותר. אשמח לעזור לך. בנוסף משקלך רפואית תקין בהתחשב בטיפולים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמוסות עלי צברשיר18/08/2010
האם זה נכון שעלי הצבר שורפים שומנים? נודע לי על מוצר של כמוסות עלי צבר ומיצוי עמילאז חיטה שמשווק כמדכא שומן. אכן כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כמוסות ששורפות שומן.
אהרון רזון18/08/2010שורפות רק כסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונהאידית18/08/2010
שלום רציתי לדעת לגהי תזונה נכונה
ואם מה שאני עושה זה בסדר
8.30 בננה
11.30 מעדן או חטיף אנרגיה
14.30 2 פרוסות לחם שיפון מלא עם טונה או חביתה
16.00 2 פרוסות לחם שיפון מלא עם טונה
18.00 הולכת למכון כושר פעמיים בשבוע
19.00חתיכת בשר חזה עוף או חתיכת עוף או כבד עם 5 כפות אורז מלא או ספגטי מלא
או קינואה או כוסמת עם סלט
22.00אבטיח או פרי או פופקורן ולפעמים גם לא אוכלת בערב כלום
אם הולכת לאימון אוכלת את הארוחה החמה בשעה 20.30 בערך
מבצעת פעמיים בשבוע שיעור עיצוב בין שעה לשעה וחצי
רציתי לדעת מה אני יכולה לשפר ואם זה בסדר מה שאני עושה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל, גובה, משקל, מטרה?
אהרון רזון18/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרת תשובה
אידית18/08/2010גיל 25 משקל 59 מטרה להוריד 2-3 ק"ג ולשמור על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת גובה
אהרון רזון18/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתך
אידית18/08/2010גובה 1.62
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעות שיפור
אהרון רזון18/08/2010
8.30 בננה
***+פילפל אדום + חצי גביע קוטג' 3%
11.30 מעדן או חטיף אנרגיה
*** עדיף יוגורט טבעי עם סובין שיבולת שועל
14.30 2 פרוסות לחם שיפון מלא עם טונה או חביתה
****+ סלט ירקות
16.00 2 פרוסות לחם שיפון מלא עם טונה
****לא אותו דבר כמו 14.30 .זה יותר מדי טונה, החליפי למשל עם גבינה צפתית והוסיפי גם ירק.
18.00 הולכת למכון כושר פעמיים בשבוע
19.00חתיכת בשר חזה עוף או חתיכת עוף או כבד עם 5 כפות אורז מלא או ספגטי מלא
או קינואה או כוסמת עם סלט
22.00אבטיח או פרי או פופקורן ולפעמים גם לא אוכלת בערב כלום
****מומלץ תמיד לאכול אחרי האימון.
אם הולכת לאימון אוכלת את הארוחה החמה בשעה 20.30 בערך
מבצעת פעמיים בשבוע שיעור עיצוב בין שעה לשעה וחצי
רציתי לדעת מה אני יכולה לשפר ואם זה בסדר מה שאני עושה
תודה
**** עם התזונה הזאת ניתן להשיג את מטרתך. אם את רוצה לראות תוצאות יותר מוחשיות הוסיפי פעמיים בשבוע שעה הליכה נמרצת עם קטעי ריצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אידית19/08/2010תודה רבה זה עזר לי המון לדעת איפה אני עומדת
שוב תודה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאהרון רזון שאלה אחרונהנועם18/08/2010
רשמת לי כמה אני צריכה לרדת.
אבל כמה אני ארד בחודש? זאת השאלה. אפילו בערך.
ממש תודה וסליחה שאני מפריעה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
אהרון רזון18/08/2010לא אני רשמתי לך כמה את צריכה לרדת. כדי ליעל את ההתכתבות, רכזי את כל השאלות בשירשור בו כבר קיבלת תשובות, אלא אם כן את מעוניינת שגם מנהלים אחרים יענו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהנועם18/08/2010
אני בת 34, 1.62, שוקלת 67 ק"ג, האם זה בסדר שאני אוכלת ביום בידיוק:
חזה עוף ששוקל:200 גרם+4 פרוסות לחם קל עם גבינה לבנה 3אחוז+8 אגוזי מלך+5 שזיפים+1 מלפפון+2 עגבניות+7 כוסות מים. ומבעבר לזה שום דבר ביכלל.
אני אקפיד כך חודש בידיוק, ויעשה רק פעם בשבוע הליכה 40 דקות כי כך אני רוצה אני יודע שעדיף יותר, אני בריאה, לא נוטלת תרופות, ולא בא לי לעשות הליכה, אני מתעצלת.
השאלות שלי: כמה ק"ג אני ארד בחודש?
והאם מה שאני אוכלת בסדר או שחסר משהו לתפריט שלי ?
אשמח מאוד מאוד אם תענה לשתי השאלות שלי במדוייק, תודה ויום טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רונית
ד''ר רוני חרמון18/08/2010לדעתי יש להוריד את כמות הפרי ל 100 -200 גר' ליום להעלות את כמות המים להוסיף מרכיב סיביםולהוסיף הרבה יותר סלט. סה"כ משקלך בגדר הנורמה את יכולה לרדת 5 ק"ג. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולסטרול LDLאורלי17/08/2010
תוצאת בדיקת דם של כולסטרולLDL הראתה שיש לי תוצאה של 158.6 הרופא נתן לי כמוסות של סימבקור 40מ"ג. כאשר דיברתי עם חברה אמרה שכדאי לי לקחת בנוסף את הq10 יש לציין שאני בחרדות מזה אודה לכם אם תדריכו אותי מה לעשות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אורלי
ד''ר רוני חרמון18/08/2010קיו 10 לא קשור אבל את יכולה לקחת אותו לא מזיק, את הכדור נגד כולסטרול את חייבת לקחת ותרגעי רבים בעם כמוך ולא קורה להם כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר' חרמון.....
אורלי18/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתגובהדנה17/08/2010
קיבלתי תשובה לשאלתי אך לא הבנתי את התשובה, נראה כי התשובה לא מתאימה לשאלה שלי אז אני ישאל שוב.זה אומר שבכל זאת אם אני שורפת יותר קלוריות ממה שאכלתי, אם אני יוכל אחרי זה שוב זה נחשב שהקלוריות האלה ישרפו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב דנה
ד''ר רוני חרמון18/08/2010החישוב אינו פרטני את צריכה לחשב את כל הקלוריות הנכנסות בעשרים ואבע שעות וכל הקלוריות הנצרכות ולהשוות אם התוצאה שלילית את צרזי אם חיובית תשמיני אין קשר אם אכל אחרי האימון לפניו או תוך זמן האמן. אומנם יש חוקים מתי כדאי לאכול בהקשר לאימון ומה כדאי אבל זה סיפור אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקטוזמירי17/08/2010
שלום אני אחרי ירידה במשקל 10קילו ושנה אני באותו משקל עושה ספורט 3 פעמיים בשבוע ,
שומרת כול השבוע וסופי שבוע אוכלת מה שבא לי , עכשיו אני רוצה להוריד 3 קילו שעליתי אינני יודעת יודעת עם זה רק נפיכות שאני מרגישה כי הבטן שלי נורא נפוכה,או עליה במשקל כפי שהמשקל אומר,ואני עכשיו בבדיקות לוודא שאני לא רגישה ללקטוז כי אני סובלת מנפיכות נוראית בבטן וגזים וזה קורה אחרי שתיית חלב, אז מה יהיה עכשיו אני לא ארד במשקל ? מה עושים יש דיאטה מיוחדת לזה ?כדורים? בתפריט שלי אני לא רואה משמעותית דברי חלב חוץ מקורנפלקס עם חלב
מה עושים ?זה ממש מתשכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מימי
ד''ר רוני חרמון18/08/2010קודם כל תאמיני למשקל אם עלית במשקל הסיבה שאת אוכלת יותר ממה שאת צריכה. רגישות ללקטוז זו בעיה מורכבת עם הרבה פרצות וחומרות כך שלדעתי תעשי איבחון ואם את באמת אלרגית אבל רק באמת תפסיקי לאכול דיברי חלב בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענביםג17/08/2010
שלום רב!
אני יודעת ש12 ענבים שווים למנת פרי ( 40 עד 50 קק"ל)
אבחל יש עכשיו ענבים כאלה גדולים בצורת אליפסה אז איך אפשר לחשב את כמות הקלוריות בהם ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכי טוב זה לשקול,
אהרון רזון17/08/2010אם את מקפידה על ספירת קלוריות,
אפשר לאכול 100 גר (70 קק"ל) כמנת פרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבטן אומרת אחרתמעיין17/08/2010
אני זוכרת שהייתי צעירה יותר אמא שלי תמיד אמרה לי לא ללעוס מסטיק לפני האוכל כי זה מגדיל את התאבון אבל בשנה האחרונה התחלתי דיאטה ולפעמים עד שהייתי מגיעה הביתה לא הייתי רוצה לקנות איזה משהו "על הדרך" כי זה תמיד הכי משמין אז תמיד הייתי שמה לי אורביט מנטה בתיק שיהיה לי מה ללעוס עד שאני מגיעה הביתה ומכינה לי לאכול ושמתי לב שדווקא זה מרגיע לי את הרעב... אז מי צודקת? תחושת הבטן שלי (תרתי משמע) או אמא שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני סבור שמסטיק אינו מועיל
אהרון רזון17/08/2010ובכמות גדולה אפילו מזיק, אבל אם עליך משפיע לטובה, המשיכי ללעוס בלי להגזים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיעהניר17/08/2010
שלום,
אני נחשב לאדם שמזיע המון.
שאלתי היא: האם שריפת שומנים (קלוריות) יכולה להתקיים בלא מאמץ כלל?
לדוגמא: ישיבה ושכיבה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מומחית אבל.
דנה17/08/2010כמובן שהגוף שורף קלוריות גם כשלא מתאמצים, לכל בן אדם יש כמות כלוריות מסויימת שהוא שורף ביום בזמן מנוחה שזה כולל ישיבה, שכיבה,שינה וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלת תשובה נכונה.
אהרון רזון17/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממתיקיםירדן17/08/2010
בני עם סוכרת כמה חודשים כבר והתחלנו להתנסות עם סוכרת ועם אוכל
הוא מטופל באמצעות לנטוס ואפידרה ואם זה משנה לשאלה. אני לא יודעת איזה ממתיק טוב ביותר עבור סוכרתיים מה ההבדלים ביניהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הבדלים בין ממתיקים מלאכותיים
אהרון רזון17/08/2010מבחינת השפעה על רמת הסוכר, אבל בכמות גדולה עלולים לגרום נזקים בריאותיים אחרים.
מומלץ הממתיק הטבעי סטיוויה, בו כמות הסוכר זניחה וכושר ההמתקה גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)