מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יורדת במהלך דיאטהאורנה23/08/2010
אני בדיאטה מאוזנת כ-4 חודשים ירדתי עד עכשיו כ-7 ק"ג
אני אוכלת מעט פחמימות , לחם מחיטה מלאה והרבה ירקות ושותה בעיקר מים , לעיתים רחוקות משקה דיאט
אני הולכת הליכה מהירה כ-40 דקות שלוש פעמים בשבוע
בחודש האחרון לא ירדתי בכלל . מה קורה ? האם יכול להיות שהגוף נתקע ?
ושאלה נוספת - אם אכלתי פעמיים בשבוע ארטיק מצופה סה"כ 170 קלוריות לארטיק
זה יכול לקלקל את הירידה השבועית בצורה כזאת שלא יורדים באותו שבוע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה
ד''ר רוני חרמון24/08/2010ככול שאת יורדת במשקל צריכת הקלוריות היומית שלך יורדת ולכן את צריכה לבצע התאמות ככול שהירידה במשקל מתקדמת. תחשבי שוב את כמות הקלוריות היומית הנחוצה עבורך לצורך ירידה במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבור דר' חרמון -לא הבנתי את תשובתך
אורנה24/08/2010האם הכוונה שאני צריכה לרדת בכמות הקלוריות היומית ? אני די מקפידה על סדר יום מסודר מבחינת הארוחות ודי דומה מדי יום . אולי זו הבעיה ? איך אני מחשבת את כמות הקלוריות היומית שאני צורכת כרגע ואיך ני מגיעה לכמות הקלוריות שאני צריכה כרגע לצרוך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודה לכם אם תעזרו לימלי23/08/2010
קוראים לי מלי , אני בת 22 , שוקלת היום 67 , גובה 169 , אני בינתיים במשטר דיאטה , רק רציתי לדעת מהי כמות הקולוריות שעלי לאכול ביחס למשקל ולגובה שלי??!!! באופן נורמלי...
יש לי עוד שאלה... התחלתי דיאטה אך ללא ייעוץ ... אני עושה ספורט "הליכה באופניים" למשך שעה 4 ימים בשבוע....ומפחיתה מהאוכל ...כבר התרחקתי מכל המטוגנים והפיצוחים והשוקולדים "אויבים" .... האם אני בדרך הנכונה ??? אני אוכלת רק פעם ביום ורק סלט עם פרי...אם אני עושה את זה כמה אני מורידה בשבוע...וכמה עלי להוריד..
אשמח לקבל ממכם מענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מלי
ד''ר רוני חרמון24/08/2010יש לך בילבול גדול ואת חייבת קצת יעוץ מקצועי להכנס למסלול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה נסגר עם החלב?? שאלה..דניאלה23/08/2010
זה מדהים איזה הבדלי תשובות יש לגבי עניין החלב..
חלק מהאנשים הדיאטנים ששאלתי ענו שיש הבדל מהותי בין חלב 1% לחלב 3% וצוי לשתות 1% אם רוצים לעשות דיאטה.. והרבה אחרים טוענים שאין בכלל הבדל וזה הכל שטויות ואם כבר בריא יותר ה 3%.. ובכלל יש כאלה שאמרו שאם רוצים לעשות דיאטה אז בכלל עדיף לשתות עד 100 מ"ל חלב ליום בלבד.
אולי מישהו מיכם יודע?
המון תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שידוע לי....
חנין23/08/2010מה שידוע לי וקראתי גם באינטרנט שחלב טבעי בא אלינו כחלב 3% חלב 1% זה לא חלב אלא מי חלב.... ידוע לי גם כשכל שהאחוז ירד אז עולה כמות הסידן ז"א ב1% יש כמות סידן יותר מאשר 3% ........ וכמובן שיש הבדל בערך הקלורי ... אם אני טועה נא לתקן אותי ...כי זה מה שידוע לי עד כה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד יהיו הבדלי תשובות
אהרון רזון24/08/2010אבל תשפטי בעצמך: גרם שומן = 9 קק"ל, כלומר בכוס חלב (200 גר) 3% תקבלי תוספת של 36 קק"ל לא בריאות.
ההבדל בין החלב הרזה לבין המלא הוא רק אחוז השומן, יתר הרכיבים נשמרים. לא הייתי אומר שזה בריא יותר לשתות חלב יותר שמן. מי שבדיאטה, ולא רק, צריך לחסוך כמה שיותר באכילת שומן רווי שהוא מהווה את הרוב בשומן החלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוחת ערבשיר22/08/2010
היי,
האם טונה שאני מטגנת לאחר שאני מוציאה ממנה את השמן,גביע יוגורט 4% עם קוביות מלפפון בפנים וכוס מיץ תפוזים סחוט טרי נחשבת לארוחת ערב מלאה?אני אוהבת את הטונה מטוגנת כי זה מוציא ממנה את הטעם החזק של הדג.אגב אני בת 24 שוקלת 54 על 1.63* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר מצבך מעולה
ד''ר רוני חרמון24/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריותנועם22/08/2010
אני שוקלת 68 קג 1.61. אם אני אוכלת ביום 500 קלוריות ממתקים.
וגם אוכלת 699 קלוריות אוכל.
אז יש סיכוי שאני ארד במישקל ואחרי חודש כמה אני ארד?
יש לציין שפעמיים בשבוע אני עושה 30 דקות הליכה.
אשמח מאוד לתשובה מדוייקת. ואם לא מדוייק אז בערך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כך לא יורדים במשקל,
אהרון רזון22/08/2010ואם כן, רק לצורך עליה. מסתבר שאין לך ידע מינימלי בתזונה. פני לייעוץ מקצועי לצורך הדרכה ראשונית ובניית תכנית תזונה ופ"ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה לרדת במשקל למרות שמירהסמדר22/08/2010
קפדנית על דיאטה וספורט של שעה 5 פ' בשבוע.כעת אני רוצה לעשות בדיקת rmr . נניח שהתוצאה תהיה שהשריפה שלי מאד מאד נמוכה.כמה ספורט אני כבר יכולה לעשות ביום?גם מהשעה הזו אני כבר נהרגת!
והענין הורדת קלוריות:אהרון רזון אומר שאין חוק למ'ס קלוריות אלא בהתאמה.מצד שני אומרים שאם אוכלים מעט מידי קליוריות -הגוף מתרגל לכך ולא שורף מספיק.אני מוכנה להרעיב את עצמי כדי לרדת אבל לא רוצה להזיק לגוף.בדיאטות רגילות של ה-1200 ק' אני לא יורדת-מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל תפני למומחים לקבלת יעוץ
ד''ר רוני חרמון24/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובההההההיעל22/08/2010
רציתי לדעת אם לדוגמא בנאדם שאוכל 1700 קלוריות ליום אוכל נגיד ביום אחד רק 1400 ויום למחרת אוכל את ה1700 שלו הקבועים פלוס 300 קלוריות נוספות האם זה מתאזן בסופו של דבר?..כי כאילו יום לפני הוא אכל רק 1400 ונותר לו עוד 300 לנצל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאורטי כן, בתנאי
אהרון רזון22/08/2010שביום שאכל פחות הוא הוציא לא פחות אנרגיה מאשר ביום רגיל. יחד אם זאת תנודות גדולות מדי,
כמו בין 1400 ל 2000 מובילות לרוב ליציאה מהמסגרת ובסופו של דבר לשבירת הדיאטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומץ בלסמי(:22/08/2010
היי
רציתי לדעת האם יש מניעה להשתמש בחומץ בלסמי בתיבול הסלט ירקות שלי?
בעיקרון מזה המכיל? מה היתרונות (אם יש) של זה? האם יש חסרונות כלשהם?
אשמח לדעת (:
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מומלץ במיוחד, אם בכלל
אהרון רזון22/08/2010חומץ בלסמי אמיתי מיוצר מענבים אבל מה שנמצא בחנויות מכיל סוכר, צבע מאכל וכימיקלים אחרים.
ערכו הקלורי גבוה באופן ממשמעותי משל חומץ רגיל ומגיע עד 100 קק"ל\100 גר . אמור להיות כתוב על הבקבוק.
החומץ באופן כללי מעלה את החומציות בגוף ולצורך ניטרולה הוא "סוחב" את הסידן.
הכי בריא זה להוסיף לסלט מיץ לימון סחוט טרי ושמן זית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי ו..
(:22/08/2010כתוב שלכף 15 מ"ל הערך הלורי 20 קלוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יותר גרוע ממה שחשבתי
אהרון רזון22/08/2010לך, שכל כך מקפידה על תזונה בריאה ועל קלוריות בריאות, כדאי לבחור משהו יותר טוב לתיבול הסלט. אם בכ"ז מאוד טעים לך, אפשר מדי פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי,תודה
(:23/08/2010רק לאחרונה מידיי פעם הוספתי מזה קצת אבל אני לא אשתמש בזה יותר אולי פעם ב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאוריי21/08/2010
בד"כ שאני מכינה חביתה, ביצת עין אני משתמשת במרגרינה אבל הבנתי שלא כדאי בכלל להשתמש במרגרינה אפילו בלי מלח אז באיזה שמן מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי שמן
אהרון רזון22/08/2010הכי בריא לאכול ביצה קשה, אבל אפשר גם לטגן על טפלון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למנהליםזוהר21/08/2010
הייתי רוצה לשאול האם זה בסדר שאני עונה לשאלות בפורום.
אני יודעת שהן מופנות אליכם אבל יש שאלות שגם לא רופאים ולא מומחים בתחום יכולים לענות עליהם ואני מאוד נהינית לתת מענה לשאלות האלה.
האם זה מפריע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר (עמדה אישית)
אהרון רזון21/08/2010הפורום פתוח לכל מי שיש לו מה לתרום מנסיונו האישי (מוצלח או להיפך) וגם להביע דעה חיובית או שלילית לתגובות המנהלים. אם לא היה כך, אפשרות התגובה על ידי הלא מורשים היתה חסומה ,כמו בחלק מן האתרים. בתחום שאנחנו עוסקים, יותר מאשר בכל תחום אחר, אין לאף אחד מונופול על הידע, ואין תחליף לנסיון האישי, על אף שמה שמתאים לאחד לא בהכרח מתאים לאחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סידןגל20/08/2010
שלום, אני אוכל מגוון מזונות הרבה מאוד פירות וירקות, אגוזים,דגנים אך אני נמנע ממוצי חלב ידוע לי שצריכת הסידן המומלצת לגילי היא 1000 והבנתי שבלי חלב קשה להגיע לזה, זה אומר שיש לי מחסור בסידן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיגת הסידן ממוצרים צמחיים הינה
אהרון רזון21/08/2010פחות יעילה מאשר ממקור מן החי. מוצרי החלב הם המקור המועדף, אבל אכילת סרדינים במידה מספקת תשלים את החסר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריותנועם20/08/2010
אני בת 33 , 1.63 אמורה לאכול ביום 1300 קלוריות.
אם אני אוכל ביום רק 1000 קלוריות ולא יעשה ביכלל פעילות גופנית כי אני כל הזמן יושבת, ואין לי זמן לפעילות גופנית.
כמה ק"ג בחודש אני ארד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לדעת במדוייק
זוהר20/08/2010צריך כמה נתונים מדוייקים בכדי לתת תשובה.
מה ה-BMR שלך, וכמה קלוריות את שורפת כל יום...
בהתחשב בגילך ובעובדה שאינך עוסקת בפעילות גופנית ולא זזה הרבה אני חושבת שיש אפילו סיכוי שלא תרזי בכלל או שקסימום 2 ק"ג בחודש.
שוב, תקראי את שני המשפטים הראשונים שרשמתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נועם22/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה נכונה
אהרון רזון21/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ,אני צריכה עזרה:)נועה20/08/2010
אני בת 18 וחצי,
גובה 1.57
משקל בוקר 54 ק"ג
בעבר לפני 3 שנים עשיתי דיאטת כאסח שהייתי אוכלת ביום רק 300 קל' ושורפת מלא הייתי עושה כל יום 5 שעות הליכה וריצות ירדתי מ 55 ק"ג ל 42 ק"ג או אפילו פחות לאחר שהתגלתה אצלי הפרעת אכילה טופלתי אצל הדיאטנית במשך שנה ועליתי למשקל של 35 שנחשב מבחינתה לתקין.אבל במהלך השנה האחרונה התחלתי לאכול מלא שטויות ממתקים עוגיות ופשוט לטרוף אוכל בלי קשר לרעב אלא סתם כי משעמם לי ורע לי...יש לציין שהחל מהיום בבוקר זה נפסק ואסרתי על עצמי לאכול ממתקים חטיפים ועוגיות עוגות וג'אנק פוד.
אני רשומה לחדר כושר
כל יום אני הולכת לשם לשעה שעתיים ומתעמלת ושורפת קלוריות בהליכה ריצה אליפטי או סקי ולעיתים ספינינג,אניעושה שם סדנת בטן ותרגילי בטן.,ואימון כוח 3 פעמים בשבוע.
ככה קבעו לי שם היום המאמנים.
מבחינת אוכל..אני לא יודעת כמה קל' אני צריכה לצרוך בשביל לשקול 45 ק"ג ולהרגיש שוב קלילה וטוב עם עצמי ובריאה כמובן :)
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממישהו??
נועה21/08/2010...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נועה
ליטל סמואל-לוי21/08/2010לאור ההסטוריה שלך, אני ממליצה לך לא לעשות דיאטה לבד ללא פיקוח. הסיכוי שהדיאטה הזו יחד עם הפעילות הגופנית הרבה "תגלגל" שוב לאנורקסיה הוא גבוה מאוד, לכן הייתי מתייעצת עם דיאטן/נית מומחה בתחום הפרעות האכילה ונכנסת למסגרת של אכילה מסודרת ושפויה. כזו שתוכלי לחיות איתה במשקל תקין ובצורה בריאה לאורך זמן. ובאופן פרקטי, לא פחות מ-1500 קק"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי תזונהשיר20/08/2010
שלום רב,
רציתי חוות דעת על שייק ירקות שכולל רק ירקות ירוקים כמו פטרוזיליה,נענע,כוסברה,תרד,לואיזה וכו', מוסיפים להם מיץ תפוזים ומכניסים לבלנדר.
האם יש לשייק מסוג זה יש ערך תזונתי גבוה? והאם שייק כזה יכול להחליף ארוחת בוקר?תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
זוהר20/08/2010אני יכולה להגיד לך שירקות ירוקים מאוד בריאים ועשירים מבחינה תזונתית.
אבל השייק הזה לא יכול להחליף ארוחת בוקר, כדאי שארוחת הבוקר תיהיה עשירה בפחמימות וחלבונים (למשל: קורנפלקס דגנים מלאים וחלב, לחם מלא וביצה/גבינה) אבל נראה לי מאוד בריא לשתות את השייק הזה לפני או אחרי ארוחת הבוקר, גם אין בו הרבה קלוריות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו נוסף
זוהר20/08/2010לגבי מיץ התפוזים, האם את סוחטת אותו מתפוז או שזה מיץ קנוי ותעשייתי?
אם קנוי, כדאי שתוותרי עליו, הוא מלא סוכרים ולא בריא בכלל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוית..
שיר21/08/2010אני קונה בד"כ מיץ תפוזים של פרימור, שהוא לפי דעתי הכי קרוב למיץ תפוזים אמיתי..האם זה גם לא מומלץ?השייק הזה אגב ממש טעים..תודה על התשובה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין להגזים בכמות
אהרון רזון21/08/2010בפטרוזיליה, כוסברה ותרד יש ריכוז גבוה של חומצה אוקסלית שהוא נוגד ספיגה של מתכות (ברזל, סידן וכו"). כפי שכבר נאמר, מיץ תפוזים או אחר מומלץ לשתות מיד אחרי סחיטת הפרי ולא מתועש ומשומר בצורה זו או אחרת. יש לציין שתמיד יותר בריא לאכול את הפרי הטבעי על כל מרכיביו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ..חסויה20/08/2010
אמרו לי פעם שרצוי לא לאכול אחרי 6 בערב ?
זה בריא ? או שזה סתם מיתוס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי מאיזו בחינה
זוהר20/08/2010רצוי לא לאכול 3-4 שעות לפני השינה, כדי לתת למערכת העיכול לנוח ולישון טוב.
מבחינת דיאטה וירידה במשקל אין חשיבות לשעות האכילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב מה וכמה אוכלים ולא שעת הארוחה
אהרון רזון21/08/2010מומלץ לאכול במרווחים של 3 שעות או קצת יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)