מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיבולת שועלטלי08/08/2010
שלום רב,
אני אחרי דיאטה שבה ירדתי 12 ק"ג בשנה וחצי ואני חוששת לשנות את התפריט. עד היום אחרי אימון הייתי אוכלת פרי ויוגורט או שלווה מחיטה מלאה מתוקה עם חצי כוס חלב.
אני יודעת שדייסת שיבולת שועל היא מאוד בריאה אבל האם אפשר לאכול דייסה לאחר פעילות גופנית (הליכה מהירה של 40 דקות) בלי לחשוש לעלות במשקל?
מאוד חשוב לי לשמור על המשקל כיון שאני מתכננת הריון וירדתי במשקל על מנת שלא אכנס להריון עם משקל עודף.
בתודה מראש,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיבולת שועל
ד``ר נסטור ליפובצקי08/08/2010אין סיבה שלא תשני את התפריט ותוסיפי שבולת שועל, עדיף סובין שבולת שועל.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירה שחורהאמיר07/08/2010
שלום!
אני בן 25 ואני שותה בערך ליטר בירה שחורה ביום.
אני מעוניין לדעת את כמות הסוכר שיש בבקבוק (או בליטר) של בירה שחורה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירה שחורה
ליטל סמואל-לוי08/08/2010בבירה יש בערך 8 גרם סוכר ל-100 מ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אמיר תקרא מה כתוב באריזה
ד''ר רוני חרמון09/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה ביטנית.ברזלאי מירה07/08/2010
שלום אני בת 52 ויש לי בטן תחתונה נפולה ושומן ביטני גבוה. מהחזה עד לבטן התחתונה יש לי השמנה., ולמרות שאני לא אוכלת הרבה אבל מספיק שאני אוכלת 2 פרוסות הבטן נפוחה מדוע?? מה עלי לעשות אני עושה פעילות גופנית 3 פעמים בשבוע הליכה אם יש איזה שהם כדורים או תרופה אשמח לשמוע או המלצה למשהו אחר תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה ביטנית
ד``ר נסטור ליפובצקי08/08/2010מירה שלום,
את צריכה בנוסף לפעילות גופנית, יעוץ תזונתי מתאים לבעיות שלך. פני לדיאטן/ית קלינית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירה07/08/2010
שלום, לעיתים קובות יוצא לי כל היום לאכול ממש ממש קצת או לא לאכול בכלל ובערב אני אוכלת את כל מכסת הקלוריות של היום, בערך ב-1200 ומרגישה מפוצצת שאני ממש לא יכולה לזוז כאילו העלתי עכשיו איזה 4 קילו. רצוי לציין שבימים אלו אני עושה ספורט (בצהריים, לפני הארוחה)
האם למרות שאני אוכלת מתחת לקלוריות שאני מוציאה אבל בארוחה אחת שאחריה אני מרגישה כאילו ממש השמנתי אני באמת משמינה ? אם אני מרכזת את כל הקלוריות בארוחה אחת אני משמינה יותר מאפשר לפרוס אותם לכל אורך היום ?
אשמח לתשובה [:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר נסטור ליפובצקי08/08/2010שירה שלום,
למרות שבחוק הבסיסי הוא מס' הקלוריות שאת אוכלת כנגד מס' הקלוריות שאת מוציאה יש למה שאת אומרת מס' הבטים. קודם כל את אוכלת ארוחה מאוד גדולה לפני השינה, שעות בהן את לא מוציאה אנרגיה, ולכן חלק לא קטן מהקלוריות אלה הופכות לשומן בגוף. בנוסף כאשר את מפזרת את המזון לאורך היום, ההוצאה הקלורית בעקבות האכילה מוגברת יותר, לכן מומלץ כן לפזר את המזון היומי במהלך היום.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהעדן06/08/2010
יש לנו סירופ בבית של ליחה ועזרה לדרכי הנשימה. קוראים לו קולד-קאר רציתי לדעת אם יש בו קלוריות? על האריזה והבקבוק לא רשום כלום על קלוריות. או ערך כלשהו ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רוני
ד''ר רוני חרמון09/08/2010חייב להיות כתוב באריזה כמות האנרגיה למשקל אבל בכל מקרה אם טעמו מתוק יש בו תוספת סוכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קולה זירוישראל05/08/2010
השאלה שלי הינה רק בהיבט הדיאטתי, לא מעבר לכך, את ההשפעה הרעה של קולה כולנו יודעים.
השאלה היא האם קולה זירו, RC דיאט או פפסי מקס אינם גורמים לעלייה במשקל.
אני אדם שמכור לקולה (כל אחד וההתמכרויות שלו) .
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בעצם מה שרציתי לדעת גם
זוהר05/08/2010בנושא שפתחתי על משקאות דיאט למיניהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדעות חלוקות
אהרון רזון05/08/2010ישנם מחקרים המוכיחים שמשקאות דייאט תורמים להשמנה.
מסתבר שמיותר להתייחס לפן הבריאותי. עצם המושג "התמכרות".....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי הם מעוררי תאבון, לא?
זוהר05/08/2010מבחינתי זה לא נחשב ל"תורם להשמנה", על תיאבון ניתן להתגבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגירת נוזליםשני05/08/2010
התחלתי דיאטה אצל דיאטן. מיזה 4 שבועות אני מורידה בכמות שומן אולם יש עליה בנוזלים.
אין לי מחלות מיוחדות. בת 47 עושה פעילות גופנית אנטנסיבית. מה יכולות להיות האפשרויות לכך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיבה לדאגה
אהרון רזון05/08/2010העיקר שהורדת את אחוז השומן. המשיכי באותו משטר ותראי גם ירידה במשקל. לפעמים יש צבירת נוזלים בשבועות הראשונים של פעילות גופנית אינטנסיבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חביתהאני05/08/2010
שלום....
כמה קלוריות יש בחביתה מביצה אחת בלי תוספות בלי מלח ובלי הרבה מרגרינה?
בתודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אני
ד''ר רוני חרמון05/08/2010בביצה יש כשבעים קל' לא חשוב אם היא קשה או רכה הבעיה היא הטיגון אשר יכול להכפיל ולשלש את הכמות וזה מאוד תלוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקאות דיאטזוהר04/08/2010
אני יודעת שצריך לשתות הרבה מים.
ואני אכן שותה הרבה מים מינרליים, תה ירוק, לפעמים מרקים נמסים.
אבל אני גם שותה המון משקאות דיאט כמעט כל יום (קולה דיאט/זירו, דיאט ספרייט),
למשל היום שתיתי ליטר וחצי דיאט ספרייט וחצי ליטר קולה דיאט.
ביום שני הגזמתי לגמרי ושתיתי לפחות 7-8 בקבוקי חצי ליטר דיאט ספרייט ועוד ליטר קולה זירו.
רציתי לדעת האם זה נחשב לצריכה של מים?
והאם יש איזושהי השפעה שלילית על הירידה במשקל? או שאפשר לשתות חופשי?
(לפי מה שאני יודעת בבקבוק חצי ליטר יש 5 קלוריות, לא?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יעלי
ד''ר רוני חרמון05/08/2010משקאות דיאט הן כמו מים מבחינת הדיאטה ולכן את אינך מוגבלת, אבל המשקאות האלה אינם בריאים ואפילו יכולים להזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך הם יכולים להזיק?
זוהר05/08/2010אפשר הסבר, בבקשה.
גם הייתי רוצה לדעת האם באמת בבקבוק חצי ליטר יש כ-5 קלוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההממתיקים מלאכותיים
YUVI06/08/2010ובגלל זה אין קלוריות
ובכללי יש בזה הרבה חומרים מתועשים מידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה מאוזנת בעבודהאופיר04/08/2010
אני בת 18 ועובדת במשמרות לילה.
אני מתקשה לאכול בזמן העבודה, וכשאני לא בעבודה אני בעיקר ישנה.
יוצא שאני אוכלת ביום ארוחה אחת או במקרה שאני חוזרת רעבה עוד ארוחה בלילה.
אני משתדלת לרוץ פעמיים בשבוע והארוחות שלי מורכבות מירקות ופחמימות
אם יש המלצות כל שהן שיעזרו לי לאכול סדיר ובריא יותר בזמן העבודה אני אשמח לקבל אותן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את צריכה לאכול 4-6 פעמים ביממה
אהרון רזון05/08/2010חוץ מזה התזונה שלך איננה מאוזנת: לא כוללת חלבון ושומן בריא.
אינני יודע מה סוג העבודה שלך, אך אני מניח שאפשר לעשות הפסקה או שתיים לצורך אכילת כריך (המכיל בשר או גבינה) ירקות ופרי.
אם מטרתך היא הרזיה, השתדלי לבצע יותר פ"ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרזותיונית04/08/2010
האם מוצרי הרבלייף כשרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשרות על מוצרי הרבלייף
הרבלייף ישראל10/08/2010יונית שלום
לכל מוצרי הרבלייף ישנה כשרות של 'Lakewood, New Jersey ,
בנוסף המוצרים טאנג קווי, אמינוגן , אנרג'י , טרמוג'טיקס – טבעי, פטל ולימון מאושרים ע"י הרבנות הראשית לישראל .
תמיד רצוי להתייעץ עם רופא לפני התחלת הדיאטה.
בברכה
צוות הרבלייף On-line* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה=>04/08/2010
האם זה סביר לארוחת בוקר לשתות מיץ דיאט תפוזים או אשכוליות כמה שאני רוצה ..
או פטל דיאט ..
בארוחת צהריים לאכול ארוחה מלאה וטובה .. מנה בשרית פחמימות מורכבות סלט ואולי פרי ..
בערב לשתות המון ולאכול סלט או פרי .
אני השמנתי נורא נורא גובה שלי 173 משקלי 68-66 הייתי שוקלת 59 קילו ..
אני חייבת להרזות הבטן שלי תפחה כמו בלון ושוב מכנס לא יושב עלי טוב .
אני גם מתאמנת כחצי שעה ביום 5 פעמים בשבוע ..
אני עולה ויורדת כ 10 פעמים במדרגות עד קומה רביעית !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל מה שנכנס לפה צריך להספר כקלוריות
ד''ר רוני חרמון05/08/2010במיץ יש הרבה קלוריות חייבים להתאים את הצריכה הקלורית היומית לזו שאת אוכלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי דיאטה לחברהslavik04/08/2010
שבוע טוב לכולם רציתי לשאול שאלה קצת אישית
חברה שלי בזמן האחרונה עולה במשקל בלי הפסקה והיא לא מוכנה לעשות ספורט...
כל פעם שאני מדבר איתה לגבי הנושא הזה היא חושבת שאני פוגע בה...
יש איזה שהיא דרך לגרום לה להבין שהיא פוגעת בעצמה הזה שהיא מעלה משקל בלי הפסקה...?
תודה רבה לעוזרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב שתביני
=>04/08/2010אי אפשר לגרום למישהי להרזות כאשר היא לא מוכנה לעשות משהו בנידון ..
אני בעברי גם הייתי נורא שמנה אבל נורא מעל 100 קילו בגיל 14 תמיד רציתי להרזות אבל לא היה את כח לשלוט באוכל ... כשהיא תרצה בכל הכוח היא תוכל להרזות את לא צריכה לשגע אותה היא בעצמה מבינה שהיא משמינה ואני בטוחה 99.9% שרע לה עם זה .
מה שכן את יכולה לפעמים להזמין אותה לארוחת צהריים או ערב כארוחת בריאות לדוגמא סלטים מירקות חיים גבינות רזות או עם זה בצהריים בשר רזה .. פחממות מורכבות וכו' ..
מה שכן לא ללחוץ עלייה .. אנשים שמנים ניפגעים המון מזה כי הם יודעים את מצבם וזה שאומרים לה פווגע יותר כי שה לה גם ככה וזה רק מוסיף לקושי ..
תנסי פשוט בדרך עקיפה אפילו לדבר עם אימא שלה שתוכאל אוכל בריא .. לפעמים גם קצת מתוקים וככה כולם יהיו מרוצים . וגם אפשר להציע לאימא שלה לקחת אותה לסדנאות של תזונה נכונה ואימוני כושר .. או כתחליף את יכולה להגיד לה שתצאו ביחד להליכה בכיפית בת חצי שעה ותדברו ותהנו ולא תשימו לב כמה הזמן עובר לכם בהנאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3יעקב03/08/2010
האם אני יכול לקנות אומגה 3 ופשוט לקחת או שזה צריך להיות בהנחיית מומחה
ושאלה נוספת מה זה Q10 ואומגה 3 מתוגבר או משהו כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודה את שניהם אתה יכול לקחת
ד''ר רוני חרמון04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להרזותגילי שכטר03/08/2010
אני בת 14 ואני שוקלת 90 ג"ק הגובה שלי הוא 1.70 ניסתי את כל הדיאטות שאפשר ניסתי לעשות ספורט אבל שום דבר לא עוזר לי יש דרך יותר מהירה וקלה להרזות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי גילי
ד''ר רוני חרמון04/08/2010לצערי בכדי לרזות צריך ללכת בדרך המקובלת ללא קיצורי דרך. זו דרך ארוכה עם הרבה רצון טוב דבקות במשימה והחשוב מיכל רצף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)