מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפשר לרדת במידת בגדים ולא במשקל?אורנה27/05/2010
אני בדיאטה איטית ומאוזנת קרוב לחודשיים עם דיאטנית , ירדתי רק כ-2.5 קילו. אני עושה הליכה מהירה 3 פעמים בשבוע כ-50 דקות כל פעם. מבחינת המשקל בקושי ירדתי , מבחינת הבגדים אני מרגישה הבדל . איך יכול להיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את תתפלי כמה הבדל כמה ק"ג עושים...
לאלי27/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכל נעג'ולי27/05/2010
הנני סובלת מבעית עודף משקל ולאחרונה זה החל להשפיע על בריאותי, אני מרגישה כאילו אני מאבדת שליטה על חיי הדבר משפיע בכל נושא בלימודים, עבודה, חיי הפרטיים ולכן הגעתי להחלטה לשנות את התזונה שלי. לאחרונה נחשפתי לאוכל נע וליתרונותיו ולכן הייתי רוצה את עצתכם כיצד להתחיל במסלול זה. האם להתחיל בהדרגה? או ההיפך? האם יש מסגרות העוסקות בנושא הכוללות דיאטניות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ולי הי
ד''ר רוני חרמון27/05/2010אוכל נע חופן בחובו גם סכנות רבות ולכן שימי לב וחישבי שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 1000 קלוריות, שאלה חשובהroni27/05/2010
שלום אני בת 21 גובה 162 ומשקל 55
רציתי לדעת אם אני אוכלת פחות מ1000 קלוריות אני ארזה ? לא משנה מה אני אוכלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לי
ד''ר רוני חרמון27/05/2010יש להניח שכן אבל שימי לב באמת כמה קלוריות את צריכה בכדי לרדת ובאיזה קצב ובמיוחד תקפידי על בריאותך ופרק הזמן שאת עושה את זה. כמובן לבסוף תוכנית לשמירה על המשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני יודעת כמה קלוריות אני צריכה
roni27/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירה על המשקל בדיאטהרות26/05/2010
שלום!
בת 24, 8 חודשים אחרי לידה, מניקה הנקה מלאה.
בהריון עליתי מאוד במשקל, והצלחתי לחזור למשקל המקורי בעזרת צמצום כמויות האוכל באופן משמעותי...: 57 ק"ג, גובהי 1.54.
ובכל זאת-אני רוצה להגיע ל - 52 ק"ג, אך חשוב לי לא לעשות דיאטה מחמירה מידי כדי לא להרוס לעצמי את הגוף.
אני עושה הליכות מהירות של 30 דקות 3 פעמים בשבוע.
זה בערך מה שאני אוכלת, האם זה בסדר?
בוקר:2-3 פרוסות לחם קל עם גבינה 5% וירק
ביניים:קפה הפוך דל, או פרי, או יוגורט, או מעדן 0%, או 2 לחמית עם גבינה וירק, או 2 כפות גבינה וירק
צהרים: חזה עוף או 2 קציצות דג, או 2 כופתאות עוף עם ירקות, וכף וחצי של פחמימה (אטריות או אורז, או קצת תפו"א) עם סלט ירקות, או 2 פרוסות לחם קל עם פסטרמה וחרדל או מיונז דל וירק
ביניים:כמו בביניים הקודם
ערב:2-3 פרוסות לחם קל עם גבינה 5% וירק וביצה או חצי קופסת טונה במים
לילה:חטיף אנרגיה עד 80 קלוריות
במהלך היום אני אוכלת די הרבה ירקות חיים, ושותה 2-3 כוסות נס קפה עם סוכרזית.
שאלות:
1. האם אני יכולה להוסיף קצת טחינה לאחת הארוחות?
2. האם אני יכולה לאכול ירקות מבושלים בלי הגבלה (לא תפו"א כמובן...) בין הארוחות? כמו למשל: במרק?
3. האם אפשר להחשיב כארוחת ביניים 2 פרוסות של לחם קל עם ממרח? או שזה יותר מידי?
4. האם אני צריכה / יכולה להגדיל את כמות הלחם מ-2 פרוסות ל - 4?
5. הכי חשוב-האם התפריט הזה בסדר בשביל הגוף שלי בתקופת ההנקה?
6. האם זה מספיק לעשות פעילות גופנית 3 פעמים בשבוע?
תודה! :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
אהרון רזון27/05/20101. כן, בתוך הסלט.
2. בהגבלה (רוב הטריים אפשר ללא הגבלה ,אך לא בנוסף למבושלים)
3. אפשר, אך לא ממרח עתיר קלוריות כמן שוקולד. מומלץ להוסיף ירק.
4. לא יותר מ6 פרוסות לחם קל מקמח מלא או 4 פרוסות לחם רגיל מלא ליום.
5. באופן כללי בסדר. הייתי מחליף את החטיף בפרי. פחמימות (לחם, אורז, איטריות) מלאות.
6. לא מספיק. לפחות 4 שעות בשבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגבתי במקום הלא נכון בטעות....
רות27/05/2010פעילות גופנית 4 שעות?
או 4 פעמים..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4 שעות שבועיות
אהרון רזון27/05/2010אפשר 4 פעמים שעה או חלוקה אחרת , אבל לא פחות מ3 פעמים בשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רות27/05/2010תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי לרדת במשקלמימי26/05/2010
שלום, לפני מס' שנים נותחתי ושמו לי טבעת, הטבעת משןחררת לחלוטין כיום. לא יכולתי לשאת את תופעות הלוואי הקשות והרבות. מאז יש לי מחסור בפרטין שעומד על 5. למרות היותי שומרת איני יורדת. הכל עובר כמובן.( ואני צמחונית כמעט 8 חודשים). האם יש כיוון מחשבה שיכול לעזור לי להבין מה קורה לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש רק סיבה אחת
אהרון רזון27/05/2010את לא יורדת בגלל שלא נוצר מאזן אנרגטי שלילי, כלומר את לא מקבלת פחות אנרגיה (קלוריות) ממה שאת שורפת. פעילות גופנית בהיקף משמעותי תגרום לתזוזה.
לגבי החוסר (די חמור), זה בגלל הצימחונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה על כמות קלוריות...roni26/05/2010
שלום אני בת 21 גובה 162 ומשקל 55
רציתי לדעת אם אני אוכלת פחות מ1000 קלוריות אני ארזה ? לא משנה מה אני אוכלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה...
roni26/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיץ לימון בבוקרעירית25/05/2010
שלום רב,
רציתי לדעת האם שתיית ימון טרי סחוט במים חמים בבוקר יעילה להרזיה וניקוי הכבד והגוף מרעלים
יש מקומות ברשת שרשום שכן ויש מקומות שרשום שזה פוגע באמייל השן ורירית הקיבה,
אני כן מרגישה שבימים האחרונים- סמןך לזמן שהתחלתי לשתות מיץ לימון בבוקר המעיים שלי מייצרות הרבה גזים, אני חוששת שאולי העניין קשור להרס מאזן החיידקים הטובים על ידי מיץ הלימון אך זו רק השערה שלי- אשמח לשמוע את דעתכם בעניין
המון תודה!
ש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי עירית
ד''ר רוני חרמון27/05/2010אין כל קשר בין שתיית מיץ לימון בבוקר והרזיה הדבר היחיד שיכול כן להיות זה שתקבלי חומציות יתר בקיבה ותגרמי לעצמך בעיה רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסטהיעל25/05/2010
שלום רציתי לדעת מזה כוס פסטה?זאת אומרת איך מודדים?והאם מודדים כוס פסטה לאחר בישול או לפני?? כי אומרים שכוס פסטה שווה 150 קלוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יעל
ד''ר רוני חרמון27/05/2010תמיד מודדים לפני בישול וכוס זה בערך 100-150 גרם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לנושא
(:27/05/2010אז בעצם הערכים שכתובים על גבי האריזות שמתייחסים נניח ל-100 גרם מדובר על 100 גרם פסטה לפני הבישול עצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון פספסת אותי נראה לי
(:29/05/2010אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא פיספסתי
אהרון רזון29/05/2010השאלה הופנתה לד"ר חרמון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיבולת שועלעומר25/05/2010
מה עדיף מבחינה תזונתית שיבולת שועל גרוסה דק או עבה?
והאם הויטמינים נשארים בה בבישול קצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אודם זה לא משנה
ד''ר רוני חרמון27/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה,עדן25/05/2010
ידוע לי שסלק אדום עוזר מאוד לפעולת מעיים.
יש לי תפריט קבוע והייתי רוצה פעמיים בשבוע לאכול סלק אדום במקום משהו מהתפריט.
השאלה שלי היא כמה קלוריות יש בו? (לאחר בישול)
גם אם זה מעט קלוריות חשוב לי לדעת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה?
עדן26/05/2010^^^
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עדן
ד''ר רוני חרמון27/05/2010סלק אדום לא משפר את פעילות המעיין סלק אדום רווי בסוכר ולכן אולי יש יציאות יותר דלילות אבל יש להתחשב בכמות הסוכר שבו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל ,
עדן27/05/2010כולם אומרים לי שהם אוכלים סלק אדום מבושל וזה עושה להם פעילות מעיים.
המליצו לי מאוד לאכול כדי שזה יעזור לי גם ..
ומה כמות הסוכר בו? הקלוריות הן שחשובות לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיה25/05/2010
כמה קלוריות בערך יש בסלט שמכיל:
חסה, מלפפון, גמבה שלמה, פטריות ובצל ירוק?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בין 50 ל 100
ד''ר רוני חרמון27/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נכון, יותר בין 100-150
לאלי27/05/2010תלוי בגודל וכמות הירקות.
רק הגמבה היא מינימום 50 קל', אלא אם כן היא שוקלת מתחת ל-200 גרם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום שוב:]דניאלה24/05/2010
היי..אני בת 16 וחצי
ושאלתי כבר פעם אחת שרשמתי את מה שאכלתי בארוחת הצהריים ושאלתי אם זה הרבה או קצת ולפי מה שהבנתי מסתכלים על כל הארוחות ביחד ולא רק על אחת
אז תראי
אני אוכלת מסודר 3 ארוחות ביום ובין לבין פרי או ירק וגם עושה חצי שעה של אימון
אני יציג בפנייך את התפריט שאכלתי היום כדי לדעת אם זה נקרא יוותר מדיי אוכל ואשמח לתשובה:
בבוקר שתיתי קפה ואכלתי 2 פרוסות לחם עם חומוס
בצהריים אכלתי פלפל ממולא עם 2 פרוסות לחם
בין הצהריים לערב אכלתי עגבניה וגמבה
בסביבות הערב עשיתי אימון של 20 דקות חצי שעה
ולאחר מכן אכלתי 2 סנדוויצים..והכל סנדוויץ ביצה + סלט
מה דעתך על התפריט?
אני מפחדת שזה נקרא יותר מדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דניאלה
ליטל סמואל-לוי25/05/2010לא מסרת נתונים אנתרופומטריים שלך כמו גובה ומשקל. באופן כללי, עבור נערה בת16 התפריט שציינת הוא בהחלט לא "יותר מידי". אני רק חושבת שחסר בו חלבונים. ארוחת הבוקר והצהריים שלך מאוד דלות בחלבון כך שהייתי מנסה לשלב שם או בארוחות הביניים.
מקורות מזון לחלבון איכותי: גבינות, עוף,בשר, דגים (כולל טונה), טופו, ביצים, או שילוב של דגן וקטנייה כמו אורז מלא ועדשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התזונה הלקוייה שלילינויי24/05/2010
אני בת 16.5 ,משקלי הוא 60 ק',וגובה 162.
בחודשיים האחרונים ירדתי במשקל כמעט 9 קילו .
והדרך עוד רבה כדי להגיע למשקל היעד שלי הוא 45-50.
יש לי בעיה ,אני לא יכולה לאכול ביום יותר מ -600 קלוריות
ואכן יש ימים שאני פשוט צמה למשך יום יומיים .
הרופאה שלי אומרת שאני יורדת בקצב נורמאלי ,
והאם עקב זה שאני אוכלת פחות לפעמים[כמעט תמיד] מ 600 קלוריות ,
דיבור באופן קבוע על אנורקסיה וכך גם רואה תמונות של רזון -שלד,
ולפעמים צמה נקרה שאני נמצאת בהפרעת אכילה ?
אני מאוד אובססיבית לגבי המשקל שלי ונוראה פוחדת לעלות אותו ,
המשקל שלי בכלל לא מתאים לגובה שלי אני נקראת משקל עודף לגובה שלי
לכן צריך לרדת ל45-50* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינויי....
רוצהלהיותרזה24/05/2010אני לא מומחית או משהו כזה אבל אני יכולה להגיד לך שאני מאוד מבינה את המצב שלך...כיום אני בת 20 אבל בהיותי בת 11-18 חייתי באותו המצב-דיבור אובססיבי על רזון , פחד מהשמנה , לא ראיתי את עצמי כפי שאני באמת (לא הייתי אנורקסית אבל גם ממש לא שמנה) אבל היום ...(בתקווה שתלמדי ממני) אפשר לומר שיצאתי מזה..אני אוכלת בריא מתעמלת באופן קבוע ונמצאת במשקל לא נמוך אבל בריא לפחות ותקין ואני מאוד מאוד מציעה לך לא להכנס לזה...=)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה=]
לינויי24/05/2010תודה על העצה .אבל אני לא ממש נכנסת לאנורקסיה ,מה שאני עושה בכלל לא בכיוון לאנורקסיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינוי, לא נעים לי להגיד לך
שירי24/05/2010אבל את באנורקיסה.
אני ראיתי את אחותי מדרדרת לזה בדיוק כמוך.
גם כשהיא התעלפה לי בידיים היא המשיכה להגיב בהכחשה.
למזלנו היא יצאה מזה בשלום (עם הפרעת אכילה לכל החיים).
אני יודעת מה זה הלחץ הזה בגיל שלך להיראות רזה, גם אני הייתי בת 16 ומלאה
אבל תביני שהרעבה עצמית היא נזק בלתי הפיך למערכות בגוף
ומלבד זאת, זה לא יגרום לך להרזות יפה. להיפך - אנורקטיות נראות זוועה,
בלי שריר, בלי חיוך. לא מרוצות מכלום, והאובססיה ניכרת עליכן. אין בזה שום חן
ואין מצב שבנים נמשכים לרזון כזה...
אם תעשי יותר ספורט - גם תרזי יפה וגם תיראי קורנת.
תשאפי להיות מיוחדת בדרך שלך ותחפשי את הדבר הזה מבפנים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינוי היקרה
ליטל סמואל-לוי25/05/2010אנורקסיה היא רק אחת מקשת רחבה של הפרעות אכילה. גם אם אינך עונה על ההגדרה המדוייקת של "אנורקסית" - אם צורת האכילה שלך פוגעת בבריאותך ובתפקוד התקין של גופך והנושא מעסיק אותך מאוד, גורם לך לתחושות של פחד גדול מהשמנה ותוך כדי כך פוגע באיכות החיים, כדאי לך מאוד לגשת לייעוץ מקצועי בהקדם, והייתי מתחילה בדיאטנית עם ניסיון בתחום הפרעות אכילה. דיאטה כזו גם בקלות יכולה להתדרדר לאנורקסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא באנורקסיה ולא בהפרעות אכילה
לינויי26/05/2010אני לא יתן לי להגיע לזה וחוץ מה זה 45 קילו לגובה שלי זה לא אנורקסיה
הפרעות אכילה מתייחסות לכך למי שמרעיב את עצמו אני לא מרעיבה את עצמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"45 קילו לגובה שלי זה לא אנורקסיה"
נטע02/06/2010אמרת "45 קילו לגובה שלי זה לא אנורקסיה".
אנורקסיה לא מצביעה על משקל הגוף או משקל הגוף ביחס לגובה, כשאומרים אנורקסיה הכוונה היא להרגלי אכילה מסויימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצבך לא פשוט
אהרון רזון24/05/2010קחי לתשומת לבך את התגובות שקיבלת. פני לייעוץ וטיפול מקצועי לפני שיהיה מאוחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם את לא באנורקסיה
פליקי25/05/2010מה שאת גורמת לגוף שלך זה ירידה חדה במטבוליזם. ברגע שתפסיקי לאכול כל כך מעט את עלולה להשמין את כל מה שהורדת עם ריבית.
תנסי להעלות את כמות הקלוריות ל1000-1200 ליום ותשלבי פעילות גופנית אירואבית ואנאירובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינוי
אגם31/05/2010אני הכי מבינה אותך בעולם...גם אני אוכלת 600 קלוריות ביום וגם אני אובססיבית לאיך שאני ניראת ופוחדת להשמין...
בגלל זה אני שואלת..איך אפשר להפסיק להתעסק בזה?ומה אפשר לעשות בשביל להוריד כי אני פשוט ת-ק-ו-ע-ה ובזמן האחרון ממש קשה לי עם הדיאטה ואני משתגעת כבר כי אני לא יודעת מה לעשות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעונית מתוסכלתשרה24/05/2010
שלום.אני בת 28 שוקלת 73 וכבר 8 שנים שאני טבעונית . מפעם לפעם אני כביכול מחמירה עם עצמי בעניין האוכל . אני יותר מדי "בוררת" ממה עשוי כל דבר ואז מחליטה לא לאכול . כל דבר שעשוי מביצים , ולו הדבר הכי קטן , אני לא אוכלת וכך כל דבר שקשור לדגים,בשר ,חלב , סויה וטופו. אני מתוסכלת ולא יודעת כבר מה לאכול.אני הרבה פעמים מוצאת את עצמי מנשנשצ ממתקים/חטיפים במקום אוכל כי "אין לי מה לאכול" . אנא עזרו לי . בבקשה . צריכה הדרכה / עזרה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעונית מתוסכלת - תגובה
ד''ר רוני חרמון08/11/2010מאיזה סיבה את טבעונית ולמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.יעל24/05/2010
שלום.רציתי לדעת האים אכילת דברים מתוקים ושתיה ממותקת נוטים לגרום לעצירות או לשלשול? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גורמים לעצירות בד"כ.
אהרון רזון24/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)