מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יוגורטים ודומיםדורון רז19/05/2010
האם יוגורט עדיף לתזונה ממוצרים כמו לבן/אשל/גיל? במה וכמה עדיף? האם דנונה עדיף לתזונה מיוגורט אחר? במה וכמה עדיף? המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל מוצר שיש בו את החיידקים הנכונים
ד''ר רוני חרמון20/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BMRשירי18/05/2010
ד"ר שלום,
בבדיקת BMR (קצב חילוף חומרים בסיסי) במכשיר של חדר הכושר, נמצא הערך: 1293 kcal.
האם משמעות הדבר, שכדי לרזות אני צריכה לצרוך פחות קלוריות מערך זה?
אני עושה ספורט אירובי ואנארובי כמעט כל יום במשך 3 שבועות, אוכלת בצורה מאוזנת ובכל זאת לא רואה שינוי קלוש ביותר.
*בת 37 גובה 1.60 משקל כיום 67 ק"ג ומעוניינת לרדת 12 ק"ג
עצם העבודה שעליתי את המשקל הזה במהלך 3 השנים האחרונות למרות היותי ספורטיבית (שחייה 40 ד' 3 פעמים בשבוע), מעלה אצלי שאלות.
אשמח למידע מעודד...
חג שמח
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BMR - בדיקה בחדר הכושר
אהרון רזון19/05/2010הבדיקה אינה אמינה . למעשה המכשיר מחשב ולא מודד פיזית. אם את רוצה לקבוע "מדעית" את ההיקף הקלורי של תזונתך היומית הרצוי למטרת הרזיה, עליך לעבור איבחון BMR\RMR במרפאה שמתמחה בנושא.
את לא חייבת לצרוך פחות קלוריות מהשריפה הבסיסית (אם המדידה אמינה) כי בפועל את שורפת יותר (20% עבור הפעילות השוטפת ולזה מתווסף מה שאת שורפת בספורט).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחילה לראות שינוי ;-)
שירי24/05/2010סתם רציתי לציין את החדשות הטובות.
כנראה שעם הגיל וריבוי דיאטות זה לוקח יותר זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשקל המינימלי האפשריאורית18/05/2010
שלום, גובהי הוא 1.72 מ', במשקל 56. אני מעוניינת לרדת במשקל, אבל לא רוצה להגיע למצב של תת משקל. כמה עוד אני יכולה להוריד עבור מטרה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאורטי את כבר על גבול תת-משקל.
אהרון רזון18/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט לירידה במשקל.נועה18/05/2010
שלום,אני בת 22 גובה 1.66,משקל 58.
ברצוני לרדת 6 קילו בערך למרות העובדה שאני במשקל תקין אני רוצה להיות על הBMI תקין הכי נמוך שאני יכולה.(שזה משקל 52),כמה קלוריות ביום אני צריכה לאכול לדעתכם ע"מ להגיע למטרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כל אחד יכול להגיע לBMI התקין
אהרון רזון18/05/2010הכי נמוך שהוא מושג תאורטי. לכל אחד יש המשקל האידאלי המתאים לו בתחום הטווח התקין. אם מנסים לרדת מתחתיו על ידי הורדה דרסטית בהיקף הקלורי של התזונה, אחרי ירידה לא משמעותית (בעיקר של נוזלים), הגוף מפעיל את מנגנון החיסכון באנרגיה על ידי הורדת הקצב המטבולי. אחרי חזרה לתפריט שפוי מעלים את הכול עם "ריבית".
אם לא עשית עד עכשיו דיאטה, אי אפשר לדעת מהי נקודת האיזון שלך (המשקל האידאלי). אפשר לנסות תפריט של 1200 קק"ל עם לפחות שעת פעילות אירובית יומית. אם זה לא יתן תוצאות, אל תנסי להרעיב את עצמך כי זה רק יזיק ובסוף תהי יותר שמנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה-התייעצותמורן1718/05/2010
שלום, אני נערה [בת 17] במשקל תקין לא פעילה במיוחד ולא עושה ספורט בנתים כלל.
משקלי 52 מטר 60 מעוניינת לשמור על המשקל.
היום אכלתי קופסה שלמה של דגני בוקר פייבר וואן [460 גרם]+קופסאת גלידה משפחתית שלמה+עגבניה , חציל מלפפון וגמבה חיים+2שניצל תירס+שניצלרגיל 1 , הרבה קטשופ ו2,3 כפות מיונז+500 מ'ל בערך חלב 1% . שותה מספיק מרימה קצת משקולות לידיים, מידי פעם.
היתי רוצה לדעת איך אכלתי היום? האם זה בריא יחסית האם זה הרבה/מעט .. חשוב לצין שלא כל יום אני אוכלת ככה אבל די דומה.. האם אשמין מיזה? כי בדרך כלל אני אוכלת שונה אבל ממש היה לי טעים היום ונהנתיי:)
אשמח לדעה, תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום אכלת לא נכון
אהרון רזון18/05/2010נראה שאין לך ידע בסיסי בתזונה, ללא קשר להרזיה. אם תמשיכי כך, תשמיני. כדאי לפנות ליעוץ תזונתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי ה-כ-ל ואין תוצאותדינה18/05/2010
שלום.
אני כבר לא יודעת מה עוד לעשות. התחלתי לעשות דיאטה מסודרת ביולי לפני שנה בפיקוח תזונאית. בהתחלה קיבלתי תפריט של 1800 קקל ליום. במקביל אני עושה פעילות גופנית בחדר כושר, וזה אומר אימון כח ואירובי 4-5 פעמים בשבוע למשך שעה וחצי כל פעם. הצלחתי לרדת 20 קילו עד מרץ, כעבור שמונה חודשים. לא הייתי מרוצה מקצב הירידה אז הורדתי את הצריכה היומית ל- 1300 קקל ובמקביל העליתי את המינון בחדר הכושר. מאז עברו חודשיים והמשקל פשוט לא רוצה לזוז ממקומו (115 קילו, בת 34). משהו לא בסדר במה שאני עושה? כי אני לא עושה דיאטת כסאח שבעצם מורידה את חילוף החומרים ואז המשקל לא יורד. אני חושבת שאני אוכלת בסדר, ותמיד אומרים שירידה במשקל היא שריפת קלוריות גדולה מצריכתן, וזה מה שאני משיגה בעיקר דרך האימונים. אבל עדיין המשקל לא רוצה לזוז מה קורה פה?
אשמח מאוד להתייחסות. זה כבר מייאש. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היית צריכה להמשיך.
אהרון רזון18/05/2010הורדה דרסטית של הצריכה היומית ל1300 קק"ל גרמה לגוף להכנס למגננה ולחסוך באנרגיה (שריפת קלוריות). אם ירדת כל כך יפה למה אצה לך הדרך?
אכן, ירידה במשקל היא תמיד שריפת קלוריות גדולה מצריכתן, אבל התנאי הזה לא מתקיים כרגע אצלך בגלל מה שהסברתי במשפט הראשון.
אגב, דיאטת כסאח זה מושג יחסי. לו שקלת 60-70 ק"ג, היתה זאת דיאטה מתונה, אבל עבור הנתונים שלך זאת דיאטת כסאח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. ועוד שאלה ברשותך
דינה19/05/2010האם הגוף יכול להישאר במגננה כל כך הרבה זמן? הרי בסופו של דבר חייבים לראות תוצאות. ולדעתך 1300 קקל זה מעט מדי? האם יש חישוב לצריכה מינימלית נורמלית לאדם במשקל וגובה נתון? שמעתי פעם שהגוף צורך במצב מנוחה קלוריה לדקה וזה אומר 1440 קלוריות ליום. זאת אומרת שהגוף נכנס למגננה ברגע שמורידים את הכנסת הקלוריות מתחת לזה? מצד שני, לאדם כמוני יש "מאגר שומן" גדול והגוף אמור להשתמש בו במקרה שאולי אני לא אוכלת מספיק.
סליחה על כל השאלות המציקות אבל הנושא פשוט מעניין אותי. בשורה התחתונה הייתי מחשה לדעת מה אתה חושב צריכה להיות הצריכה היומית שלי בכדי להגביר עוד יותר א הירידה במשקל (אולי משוה בין 1300-1800?)
תודה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות רבות ל"עוד שאלה"
אהרון רזון19/05/20101. שונה מאדם לאדם. יכול להשאר במגננה הרבה זמן, תוך גרימת נזק בלתי הפיך.
2. העובדות מדברות בעד עצמן: 1300 זה מעט מדי כפי שכבר ציינתי.
3. אין חישוב שמתאים לכל אחד. תלוי לא רק בגובה, משקל וגיל אלא גם גנטיקה, מין, אחוזי שומן,
סוג עבודה, פ"ג, תנאי הסביבה, מצב בריאות.
4. זה שממנו שמעת על קלוריה לדקה לא הפעיל את ההיגיון. האם נראה לך ששריפת הקלוריות אצל מי ששוקל 160 ק"ג זהה לזה ששוקל 40?
5. לא אצל כולם הגוף ממהר להשתמש בעיקר במאגר השומן, אלא גם בשריר ו\או מוריד דרסטי את הקצב המטבולי. (המגננה המדוברת)
6. בשלב הנוכחי, 1600-1700 נראה בסדר עם פ"ג אירובית ואנאירובית (הדגש על אירובית) ככול שאת מסוגלת ויכולה להרשות לעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הכל!
דנה22/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכת מזונות במצב סכרת הריוניתעופרה18/05/2010
שלום.האם במצב של סכרת הריונית אפשר לאכול פסטה?
אותה שאלה לגבי שוקולד ללא סוכר/וופלים ללא סוכר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת הריון
אהרון רזון18/05/2010באופן כללי צריך להגביל את הפחמימות ל35-40% מסה"כ התזונה היומית (מבחינה קלורית) ולהמנע מאלה עם אינדקס גליקמי גבוה
אפשר לאכול פסטה אבל מקמח מלא. מומלץ לוותר על וופלים ללא סוכר אלא אם עשויים מקמח מלא. (יש דבר כזה? אני לא מכיר) בכל מקרה זה מוצר מתועש לא איכותי מבחינה תזונתית ובריאותית.
לגבי השוקולד בהריון (לאוו דווקא במקרה של סוכרת), הדעות חלוקות. יש אפילו לפחות מחקר אחד המוכיח ששוקולד (לא מדובר על סוכר שבו) מונע רעלת הריון. איני מכיר מימצאים לגבי השפעתו על סוכרת הריון, אבל בכל מקרה, אין להגזים בגלל בעית ההשמנה שתמיד מלווה את ההריון במידה זו אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקועהשמנמונת16/05/2010
שלום רב,
אני ניזונה מס"כ קלוריות יומי של כ - 700 קק"ל. לפני האוכל נוטלת לעיתים כ - 10 לקסעדין (אני יודעת שזה לא בריא אבל מניחה שאני כבר מכורה...?!)
למרות ועל אף הנ"ל המשקל עומד ומסרב לרדת... כיצד ייתכן אם גם ללא הלקסעדין אני ניזונה מכמות קלוריות הנמוכה ממה שהגוף אמור לנצל לפעולות הבסיסיות שלו?
בנוסף אני מתאמנת כ - 3 פעמים.
האמור נמשך מזה כחצי שנה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקועה
ד``ר נסטור ליפובצקי17/05/2010שלום,
את לא יורדת כי צורת ההתנעלות שלך מאוד לא נכונה. אם תמשיכי בדרך הזאת את אלולה להזיק לגופך. ממליץ לך בחום לגשת לדיאטן/ית ליעוץ אישי ומסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקועההדס16/05/2010
שלום , אני בת 26 גובה:166 שוקלת 72 , לפני כחודש וחצי החלטתי שנמאס לי להרגיש כל כך רע עם
עצמי וקיצצתי קצת באוכל והתחלתי לעשות הליכות 2-3 פעמים בשבוע ולשתות הרבה מים (במקום קולה שהייתי שותה הרבה).
בחודש ירדתי 2 ק"ג (מ74 ל-72) אבל מאז כבר שבועיים שאני באותו משקל ולא יורדת גרם, אני כל כך לא אוהבת להיות ככה ואני ממש רוצה לרדת 12 ק"ג למה ירדתי כל כך מעט והפסקתי לרזות? ומה ניתן לעשות בשביל לרזות וכמה שיותר מהר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקועה
ד``ר נסטור ליפובצקי17/05/2010נטלי שלום,
ההמלצה היא להוריד חצי קג' בשבוע, כך את מאבדת מינימום שריר תוך כדי הירידה. עושה רושם שמה שאת עושה נכון, תמשיכי בדרך הזאת ובשלב מאוחר יותר תגלי שאת ממשיכה לרדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קצת פחות אופטימי
אהרון רזון18/05/2010חצי קילו לשבוע היא ירידה ראויה ובריאה, אבל כממוצע לאורך זמן. בהתחשב במשקל שלך ובעובדה שבהתחלה תמיד הולך יותר מהר בגלל שרוב הירידה נוזלים, 2 ק"ג בחודש הראשון אינו מצב מעודד.
לפי הנתונים היית צריכה לרדת כ4 ק"ג בחודש הראשון אילו משטר הרזיה היה נכון. אם לא תשני כלום בתזונה ו\או בפעילות הגופנית, אין לצפות לחידוש ההרזיה באופן מוחשי, ובטח שהשלת 12 ק"ג לא תתקיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ לגבי תזונה נכונהקארין 3016/05/2010
לום
אני בת 31 שוקלת 85ק"ג יש לי כולסטרול גבוה
ניסיתי דיאטות לבד וגם דרך קופ"ח ואני לא מצליחה לרדת נשברת מהר מהתפריטים הקבועים האלו (יש לי חולשה לממתקים) עושה גם ספורט 3 פעמים בשבוע (ברצוני לרדת 15 ק"ג )
חשבתי אולי לפנות לדיאטנית קלינית האם מנסיון שלכם כדאי ומומלץ?שמעתי שזו תזונה נכונה לטווח ארוך ולא כמו הדיאטות תמיד כשירדתי גם עליתי פי 2 וברצוני לשמור על משקל יציב כל הזמן איך עושים את זה?
יש לציין שברצוני להכנס להריון אבל עלי לרדת קודם ולא מעונינת בדיאטה של שנה
לעזרתכם אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה חמה
נטעחן ליבנה17/05/2010קרן שלום,
מסיפורך אני מבינה שאת כבר מתוסכלת, עייפה ולא ששה להתמודד עכשיו עם תפריט נוקשה.
אני מבינה אותך ומתמודדת עם מיקרים מסוג זה ביום יום במסגרת עבודתי כדיאטנית קלינית.
אני רוצה לספר לך שיש דרך אחרת, את לא צריכה לעקוב אחר תפריט על מנת לרדת במשקל ובטח שלא להרעיב את עצמך, מה שהכן יביא לתוצאות אך בסופו של דבר לשבירה ועליה גבוה בהרבה מהירידה שהשגת.
דיאטנית קלינית יכולה לעזור בהחלט.
אך קחי בחשבון שירידה נכונה ובריאה אינה תהליך ארוך יכול לקחת חצי שנה ויכול לקחת גם שנה.... ירידה מהירה מדי תביא לתוצאה הפוכה בסופו של דבר.
זיכרי הצלחה היא היכולת לשמור על המשקל שהגעת אליו תוך כדי השינוי.
מאחלת לך המון בהצלחה
נטעחן ליבנה
דיאטנית קלינית, B.Sc* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה לך
רויטל17/05/2010אני ממליצה לך על ד''ר נסטור. הייתי אצלו אחרי אינספור ניסיונות, והבנתי שאפשר גם אחרת. התוכנית שהוא נותן מגוונת שלא יאמן, מותאמת לפי הבדיקות שהוא עושה, יש חלק אינטרנטי שמאוד עוזר לעקב בקלות אחרי התוכנית.
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקאות דיאטגלידת תות16/05/2010
משקאות דיאט
יודעת יוודעת שזה לא בריא ושעדיף מים. ובכל זאת לתקופה קצרה עד שאני מתייצבת על המשקל הרצוי זה יכול לעזור לי מאוד ובמיוחד בסעודות החג.
(אין לי עודף משקל רציני רק 5 6 קילו שיושבים בבטן ישבן יררכיים)
השאלה שלי האם המשקאות האלו באמת יעילים? האם הם עדיפים על מים- לא מבחינ ה בריאותית אלא רק מבחינת תהליך ההרזיה
שתיתי במשך שבוע המוןם קולה זירו ולא חשתי בירידה במשקל אבל כן חשתי שהקולה זירו ממלא אותי וחוסך לי גם באוכל.
אבל מצד שני לפי מה שאני רואה האנשים ששותים אותם הם בדרך כלל שמנים... אולי יש בזה משהו שדווקא מעכב את המטבוליזם וגורם לעצירה בירידה?
האם בוצע אי פעם מחקר בנושא?
אשמח מאוד לדעת
ושוב- אני דוגלת באוכל בריא אבל באופן זמני לקראת חופשה בעוד חודש אני חייבת להיות עם גוף מושלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא משם תבוא הישועה.
אהרון רזון16/05/2010שתיית משקאות דייאט במקום מים לא גורמת להרזיה, ואף מקשה עליה. (לפחות ע"פ מחקרים מסויימים)
לגבי השפעת משקאות הדיאט על הבריאות, מסתבר שאת כבר יודעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה וחילוף חומריםמורדי16/05/2010
אני עושה דיאטה כבר שלושה שבועות. שמתי לב לאחרונה, כי היציאות התחילו להיות פעם ביומיים -במקום פעם ביום.
האם זה תקין והאם יש דרך לשנות את חילוף החומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מורדי
ד''ר רוני חרמון16/05/2010שתי סיבות שיכולות להיות על הפרק ראשונה כיוון שאתה אוכל פחות היציאות שלך יותר קטנות סיבה שניה עקב דיאטה יש מחסור בנוזלים ולכן חוסר שתיית מים גורמת לעצירות במקרה כזה יש לשפר מאוד את כמות הנוזלים ולהעזר בשמימון המעי או בתכשירים מתאימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מורדי16/05/2010תודה על התשובה, מה זה שמימון המעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנראה רגישה למוצרי חלברעות\אתי16/05/2010
אני נמצאת בבירור מדוע הבטן שלי מתנפחת ללא סיבה ברורה,אך מבירור שאני עושה עם עצמי כנראה שכשאני אוכלת מוצרי חלב הנפיחות משמעותית יותר.
מה אוכל לאכול חוץ מסויה?אני אוהבת קוטז',וגבינות,אוכלת אקטיביה מידי יום ובכלל רוב המזון שלי מורכב מהרבה חלבונים.
התחליף הוא בשר\דגים\עופות,מידי פעם טחינה אבל בבוקר אין לי תחליף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מוצרי סויה תחליפי חלב
ד''ר רוני חרמון16/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרדת רק קצתאור15/05/2010
אני בת 17 הגובה שלי 158 ואני שוקלת 51 אני רוצה לרדת 3 קילו. אני מקפידה לאכול 1200 קלוריות ביום וכ- 2וחצי ליטר מים.
השאלה שלי היא האם ספורט יגרום לי לרדת במשקל(מאחר ואני לא שמנה הגוף לא יוריד הרבה), ומה אני צריכה לאכול לפני והאחרי הספורט ובאילו זמנים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרדת רק קצת
ד``ר נסטור ליפובצקי15/05/2010פשוט מאוד את לא צריכה לרדת במשקל. ספורט בהחלט יכול לעזור לך לחטב את הגוף.
לפני הספורט יש לאכול קצת פחמימות פרי או חטיף אנרגיה,
אחרי הספורט שילוב של חלבונים ופחמימות. למשל חצי גביע גבינה לבנה עם 2 פרוסות לחם.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה במשקלגוגו15/05/2010
שלום..
אני בת 20 המשקל שלי 61.2 והגובה 165
רוצה לרדת במשקל ובמיוחד באזור הבטן ולחזור עמו שהייתי קודם בערך 53
אני רואה הרבה כתבות על כדורים שעוזרים בירידה במשקל
ומאוד מעוניינת להפסיד כ6 קילוגרמים
שמעתי על דיאטה מהירה שמורידה כ6-9 קילוגרמים בחודש..
האם זה בריא?? האם קרם עוזר באזור הבטן?? שמעתי על קרם למריחה ואמרו לי שזה עוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל
ד``ר נסטור ליפובצקי15/05/2010שלום,
כולם רוצים למכור לך משהו, לכן את רואה הרבה כתבות על כדורים, למעשה רק שילוב נכון של תזונה עם פעילות גופנית תעזור לך להגיע לתוצאות שאת מחפשת.
רצוי שהירידה תהיה ירידה של חצי קג' בשבוע ובטח ובטח אם תרדי 6-9 קג' בחודש רוב הירידה לא תהיה משומן ובטח לא מהבטן.
קרמים למריחה? זה כבר שיא הצרלטניות.
עשי את הדבר הנכון והפסיקי לחפש קסמים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)