מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב למומחים:)לי11/05/2010
אני בת 19 וברצוני לדעת אחת ולתמיד מה עלי לעשות כדי לרדת בין 10-20 קילו
אמרו לי שעלי לאכול כל יום1200 קלוריות ולעשות פעילות גופנית ששורפת 700 קלוריות במשך כל יום (האם זו השיטה הנכונה והבטוחה להרזיה ? בנוסף לטריקים של שתייה מרובת מים ועוד..) כמה זמן יכולה להמשך ירידה כזו?(יותר מ 5 חודשים?)
ומה עלי לעשות במקרה שנתקעתי במשקל מסויים עלי לאכול בנוסף ל1200 קלוריות עוד ופעילות ספורטיבית מרובה יותר כדי להמשיך לרדת?
שאלה אחרונה חח זה נכון שגופנו שורף לבד כ2000 קלוריות ביום ככה שיש מאזן קלורי שלילי עוד לפני שעשיתי פעילות בשובי שריפה של 700 קלוריות ?
תודה רבה לכם על זמנכם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לי
ד''ר רוני חרמון12/05/2010מה שחשוב זה שתתמידי לאוך זמן בדיאטה כן זה לוקח הרבה זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מנת לקבל תשובות על שאלותיך
אהרון רזון12/05/2010דרושים נתונים נוספים: גובה, משקל, השגי הדיאטות הקודמות (אם היו).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה נכונהדוד11/05/2010
שלום ליפני מספר שבועות היתייעצתי עים אחד מיכם על תפריט שמורכב מ2000 קלוריות לשם שמירה על המשקל מיבלי לעלות אך גם לא לרדת במשקל, אבל אף פעם אני לא מצליח לעבור את ה 1700 קלוריות....זה בסדר לאכול ככה בעודי נער בן 16?
אני ייתן דוגמא לדברים שאני אוכל ביום הממוצע:
-בוקר:
צלחת של שיבולת שועל מ40 גרם שיבולת שועל מבושלת בחלב 1%
יוגורט עים פרי 1%
מלפפון
צהריים:
200 גרם חזה עוף\3 קבבים\ 2 המבורגרים\כרע עוף
כוס אורז\פסטה עים כף של גרגירי חומוס\תירס
סלט גדול מי שלושה ירקות
כף טחינה\מטבוחה\חומוס\קטשופ
ביניים:
יחידת פרי תפוח\בננה\אגס\כוס אבטיח וכאלה
7-10 חצאי אגוזי מלך
ערב:
חביתה מי שני חלבונים וצהוב אחד
3 כפות גבינה לבה 5 %
2 ירקות
לפעמים בבוקר כשאין זמן אני אוכל צלחת קורנפלקס ללא סוכר עים חלב 1%, וארוחות הערב והבוקר מיתחלפות מידי יום
בקיצור השאלה שלי האים אני אוכל נכון? ועים לא מה אני כן צריך לשלב ביומיום?
גובה-1.78
משקל-65
תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים עליי?
דוד12/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא צריך להתעסק עם ספירת קלוריות
אהרון רזון12/05/2010אלא לאכול בריא לשובע ולעשות פעילות גופנית באופן קבוע.
הערות לתפריט:
=========
-בוקר:
צלחת של שיבולת שועל מ40 גרם שיבולת שועל מבושלת בחלב 1%
יוגורט עים פרי 1%
מלפפון
******יוגורט טבעי עם פרי טבעי שאתה מוסיף.
צהריים:
200 גרם חזה עוף\3 קבבים\ 2 המבורגרים\כרע עוף
****קבב והמבורגר אינם מוצרים בריאים. רק לעתים רחוקות.
כוס אורז\פסטה עים כף של גרגירי חומוס\תירס
******אורז\פסטה מלאים
סלט גדול מי שלושה ירקות
****יותר מגוון (5 צבעים)
כף טחינה\מטבוחה\חומוס\קטשופ
ביניים:
יחידת פרי תפוח\בננה\אגס\כוס אבטיח וכאלה
7-10 חצאי אגוזי מלך
ערב:
חביתה מי שני חלבונים וצהוב אחד
3 כפות גבינה לבה 5 %
2 ירקות
לפעמים בבוקר כשאין זמן אני אוכל צלחת קורנפלקס ללא סוכר עים חלב 1%, וארוחות הערב והבוקר מיתחלפות מידי יום
בקיצור השאלה שלי האים אני אוכל נכון? ועים לא מה אני כן צריך לשלב ביומיום?
******התפריט נראה בסדר באופן כללי. אפשר להוסיף עוד פרי. לפחות פעמיים בשבוע דג טרי איכותי.
גובה-1.78
משקל-65
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2-3 קילו בשבוע ...הדס11/05/2010
שלום רב !
בת 35 משקל 72 גובה 168 שקלתי לפני שנה בדיוק 10 קילו פחות החורף הזה השתוללתי ועליתי 10 קילו ב7 חודשיים .. כן... מטורף .. לפני חודשיים וחצי התחלתידיאטה ורזיתי 5 קילו הפסקתי לשבוע ימים ועליתי 2 קילו למה העלייה שלי כה מהירה .. זה נראה לי ממש מוזר לעלות בכזאת מהירות ..אשמח לתשובה ..חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה אחרי הרזיה
אהרון רזון12/05/2010אני לא יודע מה היה משטר ההרזיה שלך, אך כנראה שרוב ההורדה לא היתה שומן אלא נוזלים. מספיקים כמה ימים של אכילה לא מבוקרת כדי למלא בחזרה חלק מן החסר. מלבד זה יש תנודתיות טבעית שבאה לידי ביטוי אפילו בין שקילות שבאותו יום וזה, בין היתר, בגלל שינוים בצבירת נוזלים ותכולת מערכת העיכול. מומלץ לבדוק גם היקפים.
התמדה בהרזיה היא התנאי להצלחה, אחרת תעלי את הכול בחזרה עם "ריבית".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תפריט..אודל10/05/2010
היי אני בת 23 שוקלת 59 מטר 64 ברצוני לרדת כ- 5 קילו..
רציתי לדעת כמה קלוריות מכיל תפריט ש"בניתי" בעצמי והאם הוא מאוזן..
בוקר:2 פרוסות לחם קל +ממרח שוקולד\גבינה 5%עם זיתים {סימפוניה}+ נס קפה עם חלב 3% ו1 כפית סוכר
ביניים:פרי\ מעדן דיאט 1 וחצי %
צהריים קלה:2 פרוסות לים קל +חומוס ופסטרמה\טונה\חביתה
צהריים:עוף\דג\שניצל\קציצות בקר וסלט ירקות
ערב:2 פרוסות לחם קל עם דבש \מזולה\ריבה\ביצה ונס קפה...
בתודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט
ד``ר נסטור ליפובצקי10/05/2010אודל שלום,
הייתי מעדיף שתוסיפי עוד פרי, עוד גביע גבינה לבנה וקצת תוספת קטניות בצהריים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת מוזרהשיר10/05/2010
היי,
יש לי שאלה שבטח אף פעם לא שאלו אתכם אבל מה יש לי להפסיד..
אני בת 24 ויש לי פנים מאוד רזות..רציתי לדעת אם יש מאכל מסויים שידוע בכך שהוא נותן נפח לפנים הכוונה היא ברגע שאוכלים אותו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה עניין של מבנה גוף...
רוצהלהיותרזה10/05/2010יש נשים שנוטות להשמין יותר בעיקר באגן בתחת וביריכיים והפנים שלהן לעומת זאת נשארות רזות (מבנה אגס)
ויש נשים שנוטות להשמין בעיקר בבטן ביידים ובפנים ולעומת זאת הרגליים שלהן לא שמנות במיוחד וגם תחת גדול במיוחד אין להן..(מבנה תפוח)
אני חושבת שאין מאכל מסויים שיכול לגרום להשמנה רק באיזור הפנים...כי זה מבנה גוף שאיתו אישה נולדה..אני לא בטוחה בזה ב-100% אבל ככה אני חושבת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אין
ד''ר רוני חרמון10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמעיין10/05/2010
אני מעיין בת 14 וחצי אני כבר בערך חודשיים בדיאטה קצת פחות הגובה שלי הוא 1.53 ואני שוקלת 44.2 לפני הדיאטה שקלתי כמעט 47 עוד מעט מגיע החופש הגדול ואני רוצה תוך חודש להרזות עוד 2-3 קילו .
אני אוכלת 2 לחם קל בבוקר ושותה מים . בצהריים אוכל שאמא מכינה עוף ,אורז,שועית,ספגטי ,פלפל ממולא ... ובערב סלט לחם קל ,טוסט ,קופסת קוט'ג ממש לפעמים אני מרשה לעצמי שקית במבה או קוביית שוקולד מריר לא יותר מידי ...
אני הולכת לחדר כושר 2-3 בשבוע בהתמדה האם זה אפשרי תוך חודש -3 שבועות להרזות שתיים שלושה קילו ? והתפריט שלי טוב ?
תודה רבה = )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא צריכה לרדת יותר במשקל
ד''ר רוני חרמון10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירן10/05/2010
רציתי לדעת האם זה יותר מדי לארוחת צהריים:
2 סנדוויצ'ים ..כל סנדוויץ' עם 2 נקניקיות והרבה קטשופ + סלט
ואז אכלתי עוד פת לחם עם הרבה הרבה קטשופ
רציתי לדעת אם זה יותר מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי בתפריט היומי, בנתונים ובמטרה.
אהרון רזון10/05/2010ממבט ראשון זה לא יותר מדי, אבל הבעיה היא איכותית: נקניקיות אינו מזון בריא, וגם קטשופ צריך להגביל. הלחם מומלץ מקמח מלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיסאילנה10/05/2010
אני חולה בפסוריאזיס שכידוע זאת מחלה שאין לה ריפוי.
רציתי לדעת הוא האם תזונה נכונה יכולה לעזור למנוע את התפרצות המחלה?
כיום מה שאני עושה זה למרוח משחת דייבובט על הנגעים בכל פעם שיש התפרצות, היא ניתנה לי ע" רופא העור שלי שממליץ עליה כטיפול בנגעים, אבל חשבתי אולי לנסות בכלל למנוע את ההתפרצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה איננה חד משמעית
אהרון רזון10/05/2010ישנם דיווחים על הקלה עקב תזונה מתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל בבקשה לפרט?
מרינה11/05/2010על איזה תזונה היית ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הוכח מדעית קשר בין תזונה למחלה
אהרון רזון11/05/2010אבל כמה המלצות שעשויות להקל:
יש להמנע מאלכוהול, מאכלים שמנים ומטוגנים, מזון מעובד, מאכלים מתובלים וחריפים.
להגביר את צריכת הסיבים התזונתיים. אכלי מזון מלא וטרי כמו דגנים מלאים, ירקות ופירות טריים או קטניות בכל ארוחה.
הרבה מהאנשים הלוקים בספחת סובלים מחוסר באבץ או בוויטמין A. לאכול גרעיני דלעת העשירים באבץ. עבור ויטמין A, אכלי ירקות כתומים, צהובים או ירוקים.
לאכול מזון המכיל אומגה3 כגון דגי מים קרים כמו מקרל וסלמון וכמו כן, זרעי פשתן, 1-2 כפות ליום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפאין מרובה אמור להשמיןרבקה10/05/2010
שלום אני שותה 12 כוסות קפה הפוך ביום מאוד טעים לי ובמיוחד זה מוריד לי את התיאבון בגדול לאחרונה אני מרגישה ששמנתי 2 קילו ויצאה לי הבטן זה יכול להיות בגלל קופאין כי אני מוזגת מעט חלב ומקציפה אותו דרך הגב אמרו לי שזה בגלל הגיל יכול להיות?אני בת 43 אחרי שלוש לידות ומידה 39 תודה רבה ישאר כוח אתם נותנים שירות מעולה בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון קפה!!!
אהרון רזון10/05/2010קפאין בכמות גדולה מזיקה לבריאות. לגבי שתייה מתונה (2-3 כוסות ביום) הדעות חלוקות במה שנוגע לתועלת מול נזק, אבל את שותה כמות מוגזמת בכל כלי מידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוקיםרוני09/05/2010
שלום רב,
מתוקים כגון עוגות מעוררים תחושת רעב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוב, כן
אהרון רזון10/05/2010אבל למי שבעיתו הינה חוסר תאבון וקושי לעלות למשקל תקין, ההשפעה היא הפוכה, כלומר אכילת מתוק מפחיתה את התאבון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפה הפוךרבקה09/05/2010
שלום אני שותה קפה הפוך 12 כוסות ביום מהסיבה להורדת תיאבון ויש לציין שמאוד טעים לי לאחרונה יצאה לי הבטן וזה מאוד מפריעה לי אמרו לי שזה בגלל הקפה זה יתכן? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
נטעחן ליבנה10/05/2010רבקה שלום,
בכוס חלב 1% (250 מ"ל=כוס פלסטיק חד פעמית) יש כ-100 קלוריות, בכוס חלב 3% יש כ-135 קלוריות.
בחישוב פשוט 12 כוסות קפה הפוך (שהוא תמיד על חלב אלה אם כן מבקשים להכינו אחרת)= 1200-1620 קלוריות יומיות נוספות ........
פחות קפה!!!! יותר בריא..... ועדיף תמיד כל מים ולא על חלב
המון המון בהצלחה
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה135 קלורית??
רוצהלהיותרזה10/05/2010ומה אם אני לא שמה סוכר?? זה נשמע לי לא הגיוני...הרי במאה מ"ל חלב 3% יש 62 קלוריות....אז זה נשמע לי מוזר...הרי כמה כבר אני שמה בכוס??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא זה ביגלל כמות החלב
ד''ר רוני חרמון10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפה הפוך
ד``ר נסטור ליפובצקי10/05/2010קודם כל לא בריא לשתות 12 כוסות קפה ליום. בכמויות כאלה יכול להשפיע על רמות לחץ הדם. חוץ מזה מדובר בהרבה קלוריות מהחלב שמוסיפים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בגלל מה??
מישהי11/05/2010מוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוואקר (שיבלות שעול)דני09/05/2010
אני מאוד אוהב שיבולת שועל ואני שומר על המשקל וספר כול יום קלוריות
עכשיו השאלה שלי היא שכשאני מכין קוואקר אני שם חצי כוס של קוואקר וכוס של חלב אז שאני סופר קלוריות אני צריך ליספור את הקלוריות של החלב או שלא? כי הוא ברובו מיתאדה בבישול הבישול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיבולת שועל
טוטי10/05/2010החלב לא מתאדה הוא נספג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחישוב הקלורי עושים לפני הבישול
אהרון רזון10/05/2010עבור כל המרכיבים. הבישול אינו משנה את הערך הקלורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד איך אתה חיב לספור את החלב
ד''ר רוני חרמון10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דני10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיבולת שועל
ד``ר נסטור ליפובצקי10/05/2010דני שלום,
אם אתה אוהב לספור קלוריות, כן, עליך לספור את הקלוריות של החלב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרין מגמה או כלורלה ?מיכל09/05/2010
שלום!
חסר לי ברזל (והברזל העדין שאני לוקחת גורם לי לעצירות קשה) + רוצה להיכנס להריון + לרדת במשקל + עייפות + מע' חיסונית לא משהו.
תוכלו לעזור לי ?
מה עדיף לי, גרין מגמה או אצת כלורלה ?
תודות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מקום יותר מתאים לשאלה הזאת:
אהרון רזון10/05/2010פורום וויטמינים ותוספי מזון.
העצה שלי היא לנסות לפתור את החוסר על ידי תזונה מתאימה, בלי עצירות ותופעות לוואי אחרות. מה מצב הוויטמין B12?
אם תאוכלי מספיק בשר בקר וגם כבד עוף\הודו 1-2 פעמים בשבוע, ייתכן שהבעיה תפתר.
הפתרון התזונתי, תמיד עדיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיםרוצהלהיותרזה09/05/2010
קודם כל,אני מצטערת שיש לי כל כך הרבה שאלות אבל אני פשוט חייבת לדעת...(וסליחה..)
שתייה מרובה של מים- במה זה תורם לתהליך הירידה במשקל ?
תודה מראש לכולם (=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממש מחכה לתשובה.....
רוצהלהיותרזה10/05/2010בבקשה...../=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתייה מרובה גורמת להרגשה מלאות
רחלי10/05/2010כך שאת את שותה בכמויות גדולות (בין 8-12 כוסות מים) יש הרגשה מלאה בבטן כמו שובע.
מאיצה ומזרזת את חילוף החומרים בגוף (התלת שתן), ככה גם פסולת הגוף יוצאת
מונעת התייבשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה שקיבלת נכונה
אהרון רזון10/05/2010אבל גם יותר מדי מים גורמים עומס על הכליות ולאיבוד מינרליים. הכול במידה תוך התחשבות
בנתונים האישיים, הרכב התזונה, הסביבה ואורח החיים. המבחן הכי אמין הוא מבחן השתן. אם הוא כהה ועם ריח, סימן שצריך לשתות יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי הרגלי אכילה כדי להקל על כאבשחר09/05/2010
שלום!
אני סובלת מצריבה באיזור הנרתיק מזה זמן מה.
הרפואה המערבית לא ממש עזרה. לאחרונה התחלתי לעשות דיקור - אך גם כאן איני רואה שינוי...
תהיתי, האם עליי לשנות את הרגלי התזונה שלי בכדי שתהיה השפעה על איזור זה והכאב ייעלם? אשמח לקבל כל הצעה..
תודות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המקום שלך זה יעוץ גניקולוגי
ד''ר רוני חרמון09/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)