מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארוחות בלילהדנה15/07/2007
אם אני אוכלת בלילה ממש מאוחר בלילה..בסביבות 1 לפנות בוקר עד 5 לפנות בוקר..
אני משמינה מזה יותר ממה שאני משמינה מבדרך כלל ..?
כי מה שקורה הוא שבגלל שיש חופש ואני הולכת לישון מאוחר אז אני מאוד רעבה בשעות האלה..
ואם זה בסדר שאני אוכלת בשעות האלה מה רצוי לאכול ומה לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחת לילה
ד''ר רוני חרמון15/07/2007אם שעות העירנות שלך ארוכות מהרגיל ומתמשכות לתוך הלילה אין כל בעייה לאכול משהו גם בשעות אלה אבל לא רצוי לאכול דברים כבדים ומטוגנים רצוי פרוסה או שתיים של לחם קל וגבינה לבנה וקצת סלט בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחמיתסיגל15/07/2007
אני אוהבת לאכול מאוד לחמית,כמה קרקרים כאלה אפשר לאכול ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה מה את רוצה להשיג-
*15/07/2007שמירה או ירידה במשקל. לדעתי אם את רוצה לרדת עליך להוסיף נתונים של גובה, גיל ומשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר ללחמית
סיגל16/07/2007אני בת - 35 ,שוקלת 55 קילו והגובה שלי 1.63 ,אני רוצה לשמור על משקלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחמית
מוניקה קרן16/07/2007כל לחמית מספקת כ-40 קלוריות, כמו פרוסת לחם קל. יש כאלה גם עם פחות קלוריות.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז כמה כאלה אפשר לאכול ביום?
סיגל17/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על תפריט וקצב ירידה במשקל*15/07/2007
למומחים שלום!
אני עושה דיאטה שבה אני אוכלת כל יום 5 כריכים מלחם קל בתוספת ירקות וממרחים שלא עולים על 5% שומן.
לפעמים אני מחליפה את אחד הכריכים ביוגורט עד 1.5%
אני לא אוכלת מתוקים וסוכר בכלל פרט לפרי עד שניים ביום.
אני לא עושה ספורט.
שאלתי היא- האם התפריט שלי לוקה בחסר? ומה קצב הירידה במשקל לו עליי לצפות? (או טווח אפשרי)
תודה רבה!
יערה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין,
*15/07/2007אני בת 25, גובה 1.63 משקלי 58 ק"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט קצת בעייתי
ד''ר רוני חרמון15/07/2007לתקופה קצרה אין בעיה עם התפריט שלך אבל לטווח היותר ארוך צריך יותר גיוון כי יחסרו לך דברים חיוניים ולכן רצוי כל שבוע להחליף את סיגנון התפריט במטרה לאכול מכול הדברים.
בדיאטה זאות שאת עושה בהחלט קצב הירידה יהיה טוב בהתאם לכמות המשקל שאת צריכה להוריד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור לי שזה לא מגוון וזמני, תודה!!
*15/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהי השעה הרצויה לאכול ארוחת ערב?****15/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כל שעה
ד''ר רוני חרמון15/07/2007ובתנאי שהכמות קטנה ולא הולכים מיד לישון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה בריאהענבר15/07/2007
שלום,
כל פעם שאני מנסה לאכול בצורה מסודרת ובריאה
אני מתייאשת אחרי יומיים
בעבודה בדר"ך כלל אני לא אוכלת, ולכן התוצאה היא שאני אוכלת ארוחה מסודרת
רק כשאני מגיעה הביתה בסביבות השעה 18:00 בערב.
האם אפשר להמליץ לי על תפריט מסודר , שאני יוכל להקפיד עליו
בסביבות 1200 קלוריות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1200 קל'
ד''ר רוני חרמון15/07/2007קודם כל בכול עיתון ניתן למצוא תפריט של 1200 קלוריות. זה לא העיניין
את חייבת לשנות הרגלים ולאכול בצורה מסודרת לפחות פעמיים ביום עם גיוון גדול ומספק. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקליאורה15/07/2007
האם סלק, או מיץ סלק (בורשט), יכולים לגרום לשלשול, או לתופעות דונוות מסוג זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט בסלק יש הרבה סוכר
ד''ר רוני חרמון15/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלשול או סוכר
ליאור16/07/2007שלום,
אני שאלתי על שלשול, אך את ענית בסוכר. איך זה עונה לשאלתי? האם זו טעות? האם שלשול וסוכר הם היינו הך? לא ירדתי לסוף דעתך. אנא הבהירי. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות סוכר גדולה יכולה לגרום לשלשול
ד''ר רוני חרמון17/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון14/07/2007
כמה קלוריות יש ברוגעלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה באופן יחסי
ד''ר רוני חרמון15/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה קלוריות מורידה הליכה של חצי שעהמאי14/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כמעט כלום צריך ללכת שעה
ד''ר רוני חרמון15/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בלחם בית יש פחות קלריותמלי13/07/2007
אני מכינה לחם בית מדי שבוע ויש לי שאלה האם בלחם בית יש פחות קלריות מלחם רגיל יש לציין שאני מכינה עם כף סוכר וכף מלח וכף שמן זית
תודה מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככול הנראה שישש בו יתר קלוריות
ד''ר רוני חרמון15/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למוניקה ורונימרים13/07/2007
אם אני יאכל את ה1000 קלוריות רק מעוגת שיש ששווה 1000 קלוריות
בכל מקרה אני ירזה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוגת שיש
ד''ר רוני חרמון15/07/2007לכול סוג פחמימה יש את הערך הקלורי היחסיץ ככול שהמוצר מכיל יותר חומרים הקרובים לגלוקוז כמו סוכר דבש פירות וכו' הערך הקלורי שלו יותר גבוה ביחס ליחידת כמות ולכן לא בטוח שהספירה שלך נכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאי13/07/2007
כמה קלוריות פחות או יותר יש ביחידת גבינת אצבע עמק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שרון13/07/2007בסביבות ה-70 קלוריות ליחידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מוניקה קרן13/07/2007אם אני זוכרת נכון כ- 80 קלוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לטחינהעידן13/07/2007
היה רשום כאן שטחינה זה ממש משמין אבל אם זה בא כחלק מהקלוריות בתפריט ובמקום הכפות שמן שאמרתם ששמן זה טוב ובריא אז מה הבעיה ברור שלא להפריז בכמות אבל שתי כפות טחינה במקום שתי כפות שמן ביום זה ממש נורא?!?! אני עשיתי את דיאטת חרמון לפני כשנה ובמרפאה אמרו לי שכל יום אני יכול 2 כפות שמן או כתחליף 2 כפות טחינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחינה
ד''ר רוני חרמון15/07/2007אם הטחינה באה כתחליף לשמן צריך לזכור ש 3 כפות שמן שוות כף טחינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחמימותשרון12/07/2007
כמה גרם פחמימות נערה בת 14 צריכה לצרוך ביום? אם אפשר לציין בגרמים ולא באחוזים כי אני לא יודעת איך לחשב את זה. תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במסגרת של דיאטה.... ותבלבלתי בטעות
שרון13/07/2007בשם שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבערך 200 גרם
מוניקה קרן13/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מתוחכמתמרים12/07/2007
אם אני יאכל את ה1000 קלוריות רק מעוגת שיש ששווה 1000 קלוריות
בכל מקרה אני ירזה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "כן" כפרה
???12/07/2007כן כפרה... בחלומות... גם אם תאכלי 10 מקופלות או 5 טעמי ששוה 1000 קלוריות את "תרזי" תחח...
לא מסתכלים רק על קלרויות אלה גם על מה אוכלים...
ע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לקלוריות! חשובשיר12/07/2007
רציתי לדעת אם 2000 קלוריות לנער בגובה 1.63 ששוקל בסביבות ה 60-62 ועושה ספורט לפחות 3 פעמים בשבוע זה בסדר או זה יותר מדיי?
לא לדיאטה או משו פשוט ברגיל פשוט לא לעלות ?וה 2000 האלה לא כוללים בתוכם דברים שמנים וממתקים וכל השטויות האלה כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות
מוניקה קרן12/07/2007שלום,
זה אמור להיות בסדר. המעקב האמיתי הוא על המשקל. מדי פעם, נאמר 1 לשבוע או 10 ימים בהתחלה , תשקל ותבדוק שאתה אכן שומר על המשקל, לא עולה וגם לא יורד.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)