מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה.הילה08/07/2007
מה הסיכונים בדיאטת בזק? האם דיאטת בזק של קורנפלקס כול היום מסוכנת?
ו..אם אני עושה זאת אני יורדת בשבוע 3 קילו.??..
ועוד שאלה כמה קלוריות יש בסלט עם חופן אגוזים,חצי לימון,וכפית שמן זית.??
האם אפשר לאכול זאת בתור ארוחת צוהורים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת בזק
ד''ר רוני חרמון09/07/2007דיאטת בזק אף פעם לא בריאה וגם התוצאה הינה לזמן קצר בלבד ולכן לא מומלצת
לרדת 3 ק"ג בשבוע לא בריא ולא מומלץ
סלט עם חופן אגוזים יכול להחליף ארוחת צהריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחמימות חלבונים ושומניםשרון08/07/2007
כמה גרם פחמימות, שומנים וחלבונים צריך לאכול ביום במסגרת דיאטה של 1200 קלוריות ופעילות גופנית 2-3 פעמים בשבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלוקת אבות המזון
ד''ר רוני חרמון08/07/2007צריך לחלק את פירמידת המזון ביחס של בערך:
55% פחמימה
35% חלבון
5-7% שומן
3% שונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה אני נואשת כברררררליטל08/07/2007
שלום אני בת 14 וחצי אני שוקלת 60 קילו וגובהי הוא 1.65 אני מתה לרדת אבל לא מצליחה אני מעושה דיאטה יום יומים ונשברת האם יש איזושהי עצה לתת לי?
אשמח לקבל תשובה
בתודה ליטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה
ד''ר רוני חרמון08/07/2007דיאטה אינה מבצע חד פעמי דיאטה הינה אורח חיים ומשך תקופת הדיאטה הינו למשך כל החיים פעם לצורך ירידה במשקל ופעם לצורך שמירה על המשקל כך שצריך התיחסות מעמיקה לנושא הדיאטה ולא באופן שאת מתיחסת לכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן פשתןרוני07/07/2007
אני יודע שבזרעי פשתן יש פיטואסטרוגנים כמו שיש בסויה
השאלה היא האם הפיטואסטרוגנים האלה נמצאים גם בשמן פשתן עצמו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי לא
ד''ר רוני חרמון08/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטות לא מוצלחותronit06/07/2007
שלום לך
אני שוקלת 82 קילו ואני מטר 60
ניסית י כמה סוגים של דיאטות ושום דבר לא עזר
קניתיע דיאטה של הסופר פארם אחד דיאטה ואחד ויטמינים
בשביל שלא יכאב הראש אחריי הדיאטה ולא יאבד ברזל סידן וכל הויטמנים בגוף
אבל לא ירדתי נישארתי אותו דבר אפילו עליתי במשקל יותר
זה עשה לי יותר חשק לאכול מאשר ליסגור תפה
מה עושים?
האם אומגה 3 משמין?
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונית
ד''ר רוני חרמון07/07/2007אומגה 3 לא משמין
דיאטה צריך לדעת לעשות ולכן עליך לפנות לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהנטלי06/07/2007
שלום. אני בת 23 וכרגע שוקלת 65 וגובהי מטר שישים לפני כשלושה חודשים שקלתי כמעט 71 והורדתי 6 קילו בתפריט דיאטה של בוקר:נס וקרקר עם דבש מאוחר יותר ברנפלקס עם יוגורט 3 אחוז שומן ומאוחר יותר 2 פרוסות לחם קל עם פסטרמה או טונה וארוחת צהריים זה אורז וקציצה או שניצל טבעול עם הרבה מאוד ירקות במשך היום והליכה 4 פעמים בשבוע ומנת פרי או גלידה 0 אחוז שומן עכשיו אני עדיין ממשיכה בדיאטה אבל לא יורדת יותר במשקל אני במעיין דרך ללא מוצא אני רוצה לרדת ל60 קילו אבל נעצרתי וזה המון זמן וזה מאוד מייאש אני אפילו מאז תחילת הדיאטה לא אוכלת מתוקים חטיפים בורקסים וממש שומרת על עצמי וברצוני לשאול קודם אם התפריט שלי טוב ואיזה מנה מותרת אני יכולה לאכול פעם בשבועולמה אני לא יורדת במישקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל
ד''ר רוני חרמון07/07/2007התפריט שלך די סביר חייבים לבדוק אותו ביחס הקלורי שלו אם הוא מתאים למשקל שלך לפי הנוסחה המוכרת משקל כפול 24 כפול 0.9 התוצאה הינה כמות הקלוריות ליום בכדי לשמור על המשקל ולכן את צריכה לאכול פחות מהתוצאה.
בנוסף לכך את חייבת לשתות 20 כוסות מים ליום ללא שתייה מרובה אין אפשרות לרדת במשקל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאי06/07/2007
איזה קורנפלקס הכי בריא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשיבות אבל ברייפלקס מוביל
ד''ר רוני חרמון07/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למוניקה תעזרי לימלי06/07/2007
למוניקה שלום לך
יש לי שאלה ואני ישמח אם תעני לי עליה
אני כרגע התחלתי דיאטה ומעוניין להוריד לפחות 5 קילו
אני אוכלת כל יום במשך כבר כמה ימים ארוחה אחת של חזה עוף מתוגן בלי שמן עם שתי פרוסות של לחם קל במהמשך היום אני אוכלת המון פירות וגם שותה הרבה נס שיש בו כפית סוכר אחת כדי לעביר תרעב וגם עוסקת קצת בספורט בזמן הפנוי שלי אבל לא הרבה אני עושה רק קפיפות בטן ושכיבות שמיכה וכמעת ולא יוצא לי לעשות הליכה העם יש לך עצה או לשפר לי תתפריט שיעזור לי יותר כי אני ממש מעוניינת להוריד במיידית
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
מוניקה קרן09/07/2007שלום מילי,
קודם עלייך להבין שירידה במשקל היא תהליך ושום דבר אינו קורה באופן מיידי.
אם ברצונך לרזות באופן בריא כדאי לאמץ הרגלי אכילה הכוללים:
1. אכילה מסודרת של 3 ארוחות עיקריות ועוד 2-3 ארוחות ביניים קטנות.
2. להרבות באכילת ירקות, להשתדל בכל ארוחה.
3. להעדיף דגנים מלאים כמו לחם מקמח מלא, אורז מלא, קינואה וכד' על פני קמח לבן.
4. לגוון את התפריט ולכלול בו גם מוצרי חלב עד 5%, דגים, קטניות וכד'.
5. להגביל את צריכת הפירות ל-3 מנות ליום.
6. להמעיט באכילת מזון מטוגן, מעובד, באכילת ממתקים או משקאות ממותקים. הקפה עם הסוכר שאת שותה, מוסיף לך הרבה קפאין, שלא מומלץ להגזים בצריכתו וגם הרבה סוכר וקלוריות מיותרות. עדיף לאכול בצורה מסודרת ולהקשיב לאותות הרעב של הגוף.
7. לשתות הרבה מים, 10 - 12 כוסות ליום.
8. פעילות גופנית מקדמת את ההרזיה ואת השמירה על המשקל הנמוך החדש שהושג. מומלצת פעילות אירובית כמו הליכה, ריצה, ריקוד, שחיה, רכיבה על אופניים. כדאי להשקיע את הזמן ולמצוא פעילות שאת יותר מתחברת אליה ולהתמיד. אפשר להתחיל בפרקי זמן קצרים יותר ועלות בהדרגה.
בהצלחה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיה דחופה..!!רותם אטיאס05/07/2007
שלום..
אני בת 13
ואני צריכה לרדת במשקל בצורה דחופה ביותר!
אני צריכה ללכת לראיון דוגמנות בעוד כחודש ועד אז אני רוצה לרדת 5 קילו במהירות..
כמובן שכל זה מצורף עם ספורט אבל רק רציתי לדעת..
איזה דברים אתם ממליצים לי לאכול שיעזרו לי רדת במשקל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגילך רצוי לפנות לעצת מומחה
ד''ר רוני חרמון07/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
רותם אטיאס07/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצות!
א,ג07/07/2007שמעתי את בקשתך ואני קצת מבין בנושא ואני יכול להביא לך מלא עצות!
מה המסנג'ר או האייסי שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר חרמוןמרים05/07/2007
אני שואלת בדיאטת אטקינס אוכלים 20 גרם פחמימות עכשיו אם אני אוכלת את ה20 גרם מסלט ירקות שמורכב מ2 מלפפונים ו2 עגבניות כמה פחמימות יש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בערך חצי מהכמות שצריך
ד''ר רוני חרמון07/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטקינסמרים05/07/2007
למה אסור בדיאטת אטקינס לאכול מסטיקים ללא סוכר אני מדגישה את ה"ללא סוכר"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר
ד''ר רוני חרמון07/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילה נכונה/תפריט נכוןמיקה05/07/2007
שאלה שדיי מטרידה אותי...אני בת 30 שוקלת בערך 58 ורוצה קצת לרדת במשקל. רציתי חוות דעת לתפריט יומי שלי..האם אני אוכלת נכון?: אז ככה כיוון שהיום שלי מתחיל בסביבות 10 וחצי בבוקר אני אוכלת בבוקר לחמית שיפון 4 פרוסות כאלה עם קצת קוטג' 5% + פיטנס + חלב בערך 30 גרם. + נס קפה או שוקו. מקנחת במשך היום עם פירות והמון מים ובערך בין 18:00 ל- 19:00 ארוחה מלאה שכוללת שניצל/פסטה/פירה/או מקדונלדס/שווארמה...זה משתנה כל יום. ורציתי לדעת אם שניצל של עוף טוב מזיק לבריאות ומשמין. כי אני מכורה לו.... אשמח לקבל תשובה בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם ירקות יש בתפריט ששכחתי לציין
מיקה05/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילה נכונה
מוניקה קרן05/07/2007שלום מיקה,
תזונה נכונה כוללת אכילת 5-6 ארוחות במשך היום, שבתוכן 3 ארוחות עיקריות, בוקר, צהריים וערב. התפריט שלך כולל 2 ארוחות מאוד גדולות ועוד פירות במשך היום, שלא ציינת את הכמות, אז אמליץ על 3 מנות פרי בסה"כ.
למה אינך אוכלת ארוחת צהריים?
לפי החישוב שלי את אוכלת יותר מ-1500 קלוריות ביום. נשאלת השאלה כמה אכלת קודם?
אם אכלת יותר, אז בעזרת התפריט הזה תוכלי לרדת במשקל, לפחות קצת. כנראה שתצטרכי לצמצם עוד קצת את כמות האנרגיה שאת אוכלת ו/ או להוסיף פעילות גופנית כדי להגיע ליעד שהצבת לעצמך.
שניצל, הוא עוף מטוגן בפרורי לחם והוא עשיר בקלוריות ושומן. איני ממליצה לאכול אותו באופן יומיומי. כדאי לשלב דגים צלויים או אפויים או חזה עוף(צלוי בלי ציפוי), עוף בגריל, כדויר בשר וכד'.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרזיהבמשך זמן קצרדניאל05/07/2007
שלום לך ד'ר
תקשיבי אני בן 16 וגובהי 187 סנטימר..
אני משחק כדורגל ועוד כחודש נפתח עונת הכדורגל החדשה אני שוקל 105 בסיום עונת הכדורגל הקודמת המנהל המקצועי אמר לי שעליי ''לעבוד'' בחופש על מנת שאני יוכל להמשיך כדורגל בעונה הקרבה..
הוא אמר לי להוריד לפחות 10 קילו..
התחלתי ללכת לחדר כושר אני 3-4 בשבוע עושה ריצות של 3 ק'מ..
רציתי לדעת מה אני אמור לעשות כדי להוריד 10 קילו עד ה1.8..
אני יודע שזה קשה מאוד אך אני מוכל לעשות הכול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרזיה בזמן
מוניקה קרן05/07/2007לכדורגלן שלום,
אם קראת תכתובות אחרות פה בפורום, אתה יודע שאיני מעודדת דיאטות בזק, במיוחד לא לבני נוער. יחד עם זאת אני מאוד מעודדת תזונה בריאה. וזה יכול לקדם את האינטרס שלך.
זה מצוין שאתה מתאמן בחדר כושר. אני ממליצה על אימונים יומיים, ולא רק 3-4 פעמים בשבוע. אתה בחופש, אתה פנוי תקדיש לכך זמן.
מבחינת התפריט אני ממליצה על תפריט מסודר, הכולל 3 ארוחות עיקריות, בוקר, צהריים וערב, ובנוסף 2-3 ארוחות ביניים קטנות יותר. כדאי שכל ארוחה תכיל ירקות. ממליצה להפחית את צריכת הקמח הלבן הנמצא בלחם לבן, מאפים וחטיפים שונים ולהמירו בקמח מלא. ממליצה לצרוך מוצרי חלב עד 5% שומן, לפחות 3 מנות ביום של גבינה, יוגורט, חלב וכד'. להימנע או להפחית מאוד מזון מטוגן, ובמקומו לאכול מזון טרי, מבושל, אפוי או צלוי. להימנע מאכילת ממתקים ושתייה ממותקת. לשתות הרבה מים, לפחות 12 כוסות ליום.
עוד מומלץ לאכול את הארוחות ליד שולחן, אם אפשר בחברת שאר בני המשפחה. הכי חשוב לא ליד הטלוויזיה, המחשב, הטלפון וכד'.
איני יודעת אם תצליח להפחית 10 ק"ג בתקופה המדוברת, האמת היא שגם לא כדאי, זה קצב מהיר מדי. אך אם תאמץ סגנון חיים ואכילה בריאים, תהיה בכושר טוב יותר ותוכל להשתלב בעונת הכדורגל ולהמשיך את התהליך גם לאחר תחילתה.
בהצלחה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על סף התמוטטות עצבים!אני05/07/2007
איך זה שאני כבר 3 שבועות בחדר כושר, עושה את התוכנית אימונים שהמאמן רשם לי, אוכלת לפי תפריט שהורכב במיוחד בשבילי ולא יורדת אפילו גרם 1? אלא אפילו עולה קצת? זה מתסכל! פאקינג מתסכל! יש פה אנשים שעושים דיאטה ולא בחדר כושר ויורדים יותר! נכון שהמסה של השריר שלי עולה אבל איך מפסיקים את זה? זה לא באמת מעניין אותי. אני רוצה לרדת במשקל. ולא באוזי שומן שעל פיהם אני אמורה להרגיש טוב יותר עם עצמי ולראות שהבגדים יושבים עלי יותר טוב אבל לא! הם יושבים בדיוק אותו דבר! לא נראה לי שמשהו השתנה. אני מתחרפנת כבר! אין לי סבלנות יותר! אפילו קילו אחד כל הזמן הזה לא ירדתי! אוף!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על סף התמוטטות עצבים
מוניקה קרן05/07/2007שלום,
ראשית ברצוני לברך אותך על השינוי המדהים שעשית. עלייך להיות גאה שאת מתמידה כבר 3 שבועות בתכנית אימונים ותזונה, וזאת למרות שאינך רואה תוצאות. כל הכבוד!
אני מבינה שבעצם שמעת כבר את כל ההסברים למה המשקל שלך לא זז. תני לי רק להוסיף שזה עניין גנטי אישי. יש אנשים, כמו שאת אומרת, שעושים חצי ממה שאת עושה והקילוגרמים פשוט נעלמים מהם, בעוד שאצלך זה הולך יותר לאט. את צודקת, זה ממש לא הוגן. אבל ככה זה.
כל שנותר לי לאמר הוא שתהיי סבלנית. את בדרך הנכונה. את עושה מה שצריך והתוצאות יבואו. עלייך להתמיד עוד קצת.
הרבה הצלחה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנ04/07/2007
אני בת 20 ואני רוצה לרדת 5 קילו.
אני אוכלת בריא! , שותה הרבה מים (לא ספרתי אבל אני אוהבת מים כך שאין לי בעיה לשתות בכיף). אני עושה פעילויות גופניות ומוציאה אנרגיה אני לא הולכת שעות אבל תמיד כשאפשר ללכת אני ילך במקום ליסוע וזה זמן שמצטבר ביום יום. אני כמעט ולא אוכלת ממתקים או שטויות אחרות.
שאלתי איך אני יכולה להוריד 5 קילו ?
(בדקתי לפי הנוסחא וזה בסדר מבחינת הגובה והמשקל שלי)
אין בעיות בריאות וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ותשובתי
ד''ר רוני חרמון07/07/2007בכדי לעשות דיאטה בריאה ויעילה יש לפנות למומחה בתחום זה לא מכובד וגם מסוכן לתת תפריטים באופן שרירותי
בכדי להצליח צריך:
לשתות הרבה מים , לאכול מסודר ובכמות קלוריות מתאימה, לעשות פעילות גופנית 2-3 בשבוע כל פעם שעה רצופה, לא לאכול חטיפים ולשמור בקפדנות על המסגרת הקלורית, לאכול לאט ללעוס ממושכות ולהשתדל לאכול מספר רב של פעמים בכול פעם כמות קטנה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)