מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילותליאל31/07/2007
בזמן האחרון אני קמה מדי בוקר עם בחילות ראבי בטן ורצון להקיא מה יכולה להיות הסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות
מוניקה קרן31/07/2007שלום ליאל,
בחילות הן סימפטום של מצבים או מחלות רבים. אם זה נמשך יותר מיומיים, גשי לרופא המטפל שלך.
תרגישי טוב,
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות......30/07/2007
1. רציתי לדעת כמה כפיות של קפה (רגיל, לא נטול קופאין ולא כלום...) אפשר/ רצוי לשתות ביום? וזה מבחינה קלורית ובריאותית... (וגם... כמה קלוריות בכפית קפה?)
2. כמה קלוריות (בערך) מכילה קערה (לא קטנה, סטנדרטית) של קורנפלקס רגיל עם חלב 1%??
3. כמה פירות רצוי לאכול ביום (בהתחשב בעובדה שאני רוצה לרדת במשקל?)
4. כמה כפיות של דבש זה כמות סבירה לצרוך ביום (מבחינה בריאותית ותזונתית) בהתחשב בעובדה שאני רוצה לרדת במשקל...
5. כמה "יציאות" אמורות להיות אם העיכול הוא תקין/ טוב (אני בת 18)?? פעם ביום או שגם לעיתים רחוקות יותר עדיין נחשב טוב?
מקווה שתוכלו לענות לשאלותיי, אני יודעת שאלו לא מעט שאלות אבל פשוט ריכזתי את כולן ביחד...
תודה רבה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות
מוניקה קרן31/07/2007שלום,
1. צריכה של כ-3 כפיות קפה אפשרית ואף יש מספר עבודות המראות יתרון בריאותי. בקפה אין קלוריות.
2. זה תלוי בסוג הקורנפלקס שאת אוכלת. קערה של 50 גרם קורנפלקס עם כוס חלב 1% מכילה כ- 250 קלוריות.
3. 3 מנות פרי.
4. דבש הוא שווה ערך לסוכר, אך מיוחסות לו סגולות בריאותיות שונות. קשה "לתמחר" כמה לצרוך ממנו, זה תלוי בשאר התפריט.
5. יציאות הן עניין מאוד אישי. ישנם אנשים שיש להם יציאה מספר פעמים ביום וישנם כאלו עם יציאה אחת למספר ימים. אם את חשה בטוב, ללא כאבי בטן, תחושת נפיחות וכד', אז המצב בסדר כפי שהוא.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לזאת..
יונית01/08/2007האם שימוש בממתיקים מלאכותיים בקפה כמו סוכרלייט (חדש ומצוין דרך אגב) מותיר את כוס הקפה נטולת קלוריות לחלוטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריותרני30/07/2007
שלום לך,
שמי דודי אני בן 20 מפתח גוף ושוקל 92 קילו.
כבר הרבה זמן שאני מחפש אחר השאלה "כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום על מנת לשמור על המשקל שלי כפי שהוא?" שאלתי המון אנשים רובם ענו לי דברים לכאורה נכונים אך לא לגבי,
תשובה שאני יכול להתבסס עליה היא שלי תזונאי שאמר לי, שישנה נוסחא מסוימת מאוד כוללת שאומרת שעל כל קילו יש לצרוך 30 קלוריות בכדי להישאר באותו המשקל. האמת זה נשמע לי הגיוני אך כששאלתי אותו "וכמה קלוריות אני צריך לאכול ביום על כל קילו בכדי לרדת במשקל?"
אז הוא ענה ש 25 קלוריות על כל קילו יגרמו לי להפחית במשקל.
כפי שציינתי קודם אני מתפתח גוף וכשמעתי את דבריו אז חישבתי כמה קלוריות אני צריך לאכול בכדי לשמור על המשקל וכמה בשביל להפחית, כשחישבתי גיליתי שיש הפרש של כמעט 500 קלוריות, כלומר אני מפחית 500 קלוריות ביום, כשגילית זאת ישר פסלתי את הנוסחא מכיוון שלאדם שלא מעניינת אותו מסת השריר שלו כמובן שיבחר בזה אך אני מפתח גוף וידוע לי שכשאני מוריד כל כך הרבה קלוריות במכה הגוף מייצר הורמון שנקרא קורטיזול עקב הסטרס שהוא מקבל מחוסר אוכל וזהו הורמון קטבולי שמפרק שריר ולכן זה לא מתאים לי.
אני מעוניין לעבוד חיטובים ולהגיע ל6 אחוז שומן בגוף אך לצערי אם לא אדע או לא קיימת נוסחא מדויקת אעלץ להשתמש בשורפי שומן מסוכנים כגון D.N.P.
אודה לך אם אקבל תשובה מדויקת או נוסחא המציינת כמה קלוריות צריך לאכול בכדי להישאר אותו משקל את החישובים להורדה אעשה בעצמי.
נ.ב. אם חשובים לך נתונים: גיל 20 גובה 179 היקף מותן 90 משקל 92 בתודה וערב טוב, דודי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות
מוניקה קרן31/07/2007שלום דודי,
התזונאי שלך צדק. כדי לרדת במשקל צריך ליצור הפרש קלורי מסוים ו-500 קלוריות זה סביר בהחלט.
בכל תהליך של הרזייה, לצד פירוק השומן, יש רמה מסוימת של פירוק שריר. הגוף לא עובד בשחור ולבן ולא ניתן להפריד לגמרי בין 2 התהליכים. הדרך למנוע פירוק שריר מאסיבי היא ע"י פעילות גופנית ותזונה שכוללת מספיק חלבונים וגם מספיק קלוריות לתמיכה.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבירדנה30/07/2007
אני שותה המון קפה ומשקאות חמים שונים. אני מחפשת ממתיק טוב, כיוון שסוכר איננו בריא. האם מישהו יכול להמליץ לי על ממתיק בריא וטוב שאיננו גורם נזק לטווח הארוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתיק מצמח הסטיביה
ד''ר רוני חרמון30/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ירדנה30/07/2007מה זה בדיוק? ואיך משיגים את זה? מה ההבדל בין זה לבין ההמתיקים הקיימים בשוק? כמו סוכרזית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מורידים 20 קילו בחודש?דניאל29/07/2007
שלום אני בן 16 אני שוקל 106 והגובה שלי הוא 187
רציתי לדעת מה המשקל הרצוי לפרטים שנתתי?
ומה אני צריך לעשות בשביל לרדת 20 קילו בחודש?
רציתי לדעת גם אם יהיה בריא לעשות בשלב זה של חיי ניתוח לשאיבת שומן?
בבקשה תענו לי דוקטורים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה חייב לפנות ליעוץ של רופא לדיאטה
ד''ר רוני חרמון30/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.....אלי.....29/07/2007
היי... אני בת 14 וחצי ואני תקועה במשקל...
אני שוקלת 69 והגובה שלי 1.63
אני יודעת שאני צריכה לרדת .. אני עושה פעילות גופנית ומנסה לאכול נכון אבל אני פשוט תקועה במשקל הזה... יש אולי דרך אחרת לרדת במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרדת במשקל
ד''ר רוני חרמון30/07/2007בכדי לרדת במשקל צריך לעשות דיאטה נכונה ביעוץ מקצועי התעמלות ביעוץ מקצועי ושתיה מרובה של מים. אם תתמידי וזה יהפוך לסדר יומך הקבוע תצליחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ביותרמרים29/07/2007
התייעצתי עם דיאטנית בקשר לדיאטת אטקינס והיא אמרה לי על זה שאוכלים שומן וחלבון ללא הגבלה זה לא נכון היא אמרה שאנשים רזו עי" שהם אכלו פחות קלוריות כמו בכל דיאטה אז רוני מה אתה אומר על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטקינס
ד''ר רוני חרמון30/07/2007יש דעות לכן ולכן יש מחקרים רפואיים שמוכיחים שהדיאטה טובה ואינה מזיקה. גם הירידה במשקל יחסית יותר מהירה מדיאטות אחרות. אני לא רואה בעיה עם דיאטת אטקינס במידה והיא נעשת נכון ובמסגרת המגבלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורז אייל..הילה29/07/2007
שלום,
אני התחלתי לאכול בצוהורים אורז..וממש לאהוב זאת.
אשמח לדעת כמה כוסות אפשר לאכול בצוהורים כלומר כמה מבחינת כמות,
שבנוסף לקח שניצל תירס.
תודה..רבה
אייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבים לספור קלוריות
ד''ר רוני חרמון30/07/2007חייבים לספור קלוריות ולהתאים ביחס לאבות המזון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן בהחלט אך זאת לא הייתה שאלתי.
הילה31/07/2007התכוונתי , כמה כפות אני צריך לצרוך ביום של אורז,עד כמה אפשר מה הגבול..
תודה רבה
על התיחסותיך..
אייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורז
מוניקה קרן31/07/2007שלום אייל,
אתה יכול לאכול 4-6 כפות אורז בארוחת צהריים.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך -עוד שאלה קטנה
אייל31/07/2007כמה קלוריות יש ב - לאפה אחת גדולה.? האם זה נחשב ללחם בריא וטוב? וחזה עוף צלוי בכמה קלוריות זה מסתכם ..
תודה לכם!!
אייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור29/07/2007
המ, רציתי לשאול
יש איזור מסוים בלשון שלי שהוא די צהוב...
לפי ידיעתי זה נגרם מחוסר ויטמינים.
אילו מאכלים אני צריכה לאכול?
אה וכמה קלוריות יש בשתי חתיכות בינוניות של חצילים מטוגנים ספוגי שמן? (בערך?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובתי
ד''ר רוני חרמון30/07/2007בקשר ללשון פנה לבדיקת רופא בקשר לחצילים המטוגנים זה יכול להגיע ל200-400 קל'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםחסויה29/07/2007
אני בת 13, גובהי הוא 154 ס"מ בערך ומשקלי הוא 41. אני יחסית רזה, אך יש לי בטן גדולה.
רק היום התחלתי לאכול תזונה נכונה שקוללת 3 ארוחות ביום שבין הארוחות אני אוכל הרבה פירות.
אם אמשיך כך במשך חודש האם ביטני תרזה?
תודה, יוליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטנך תסתדר עם הגיל ופעילות גופנית
ד''ר רוני חרמון30/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אני צריך לאכולילד שמתאמן29/07/2007
שלום אני בן 16 ואני מתאמן כחצי שנה במכון כושר אימונים רציינים, אני מתמיד.
אני מודאג שעוד לא יצאו לי ריבועים וכאלה וחשבתי אולי יש לי אחוזי שומן גבוהים מידי או יותר מידי שומן בכלליות, אבל אני לא רוצה להפחית מאכילה שלי כי אני עוד גודל....
מה כדאי לי לאכול? כדאי לי לאכול פחות ממש שאני צורך במכון?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל ואימונים
מוניקה קרן29/07/2007שלום,
לא ציינת פרטים לגבי משקלך והגובה, ולכן קשה לי להתיחס ספציפית. אשמח גם אם תפרט על סוגי האימון שאתה עושה ומספר האימונים בשבוע.
באופן כללי כדאי שתדע שריבועים בבטן זה עניין של מבנה גוף. יש כאלה שזה בא להם מאוד בקלות וכאלה שלא משנה כמה יתאמנו בקושי יראו.
תחזור עם הפרטים ונראה מה ניתן לעשות.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!רותם29/07/2007
דיאטת אבטיחים ומלונים זה אמיתי??
כאילו.. בדיאטת אביטיחים מותר לאכול כמה אבטיחים שרוצים ולהרזות קילו כל יוםם?!
לא נשמע כל כך נורמאלי...
זה אמיתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה
מוניקה קרן29/07/2007שלום רותם,
כל דיאטה המגבילה את צריכת המזון לסוג מאוד מסוים ובמקביל מאפשרת לאכול ללא הגבלה, אינה דיאטה מאוזנת ואיני ממליצה עליה.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצותאלינה29/07/2007
1.אני בדיאטה כבר מספר חודשים ועם הזמן אני מכניסה כל הזמן מעט שינויים בתפריט ו ורציתי לדעת את דעתך על התפריט שלי הנוכחי שלי:
צהריים משמשת אותי כארוחה העיקרית ביום, ובה אני מקפידה לאכול מנת בשר (או לעיתים רחוקות אני מחליפה אותה במנה חלבית) עם לפחות כוס של פחממות- פסטה, קוסקוס, אורז וכדומה. לרוב מנסה לשלב בארוחה גם ירקות, ואם לא - אני משלבתם אותם או פירות בארוחת הבוקר\ערב.
ערוחת ערב\ בוקר: מכיוון שמהלך יום מסוים אצלי אינו דומה למשנהו, וקרבת ארוחת הבוקר לארוחת הצהריים משתנה כל פעם, בהתאם לכך משתנה גודל ארוחת הבוקר, וארוחת הצהריים (לדוגמא אם אני מתכננת לאכול צהריים במרחק שעות ספורות מארוחת הבוקר, אך ארוחת הערב תהיה לאחר זמן ממושך מארוחת הצהריים, אני אוכל ארוחת בוקר קטנה -כמו יוגורט או כוס גזר חתוך ואגדיל את ארוחת הערב בהתאם). ארוחות הבוקר שלי תמיד כוללות לרוב קפה עם מעט חלב וכפית סוכר רגיל או אקטימל. לערב\ בוקר אני אוכלת (בהתאמה ליום) מזונות כמו לחם קל עם קוטג, מנת ברנפלקס בערבוב עם יוגורט או לבד או בתסופסת יוגורט ופרי חתוך, 2 יוגורטים, מנת "דליפקאן" לרוב לבד, טוסט מלחם קל וגבינה דלת שומן וכו'- הכל בהתאם למה שאוכל בארוחת הצהריים.
לרוב אני מקפידה לאכול 3 מנות חלבונים ביום, 3 מנות פחממות, 3 פירות לפחות ואולי מנת ירקות\ פירות נוספת.
במעברים בין הארוחות אני אוכלת פירות-סה"כ 3 פירות ליום לפחות וכל התפריט שלי כולל כ1000 קל' ליום וכך אני בונה אותו.
2. האם השימוש בסוכרזית או בסוכרלייט או בתחליף סוכר אחר מומלץ על פני השימוש בסוכר עצמו (ואיני מדברת כאן על הערך הקלורי)?!
כמו כן, כמה קל' בערך כולל קפה הכולל כפית קפה, כפית סוכר, בין 60-90 אחוז מים ובין 30-10 אחוז חלב?! וכמה קל' הוא יכלול אם אחליף בו את הסוכר לסוכרזית?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ותשובתי
ד''ר רוני חרמון29/07/2007סה"כ את אוכלת בריא וטוב הייתי מפחית את כמות הפירות על חשבון פחמימה מורכבת אחרת.
לגבי שאלתך בנושא הקלוריות בקפה השינוי היחידי הינו בין סוכרזית 0 קלוריות וכפית סוכר כ- 25 קלוריות. מבחינה בריאותית לא סוכר ולא סוכרזית בריא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אלינה29/07/2007איזה פחממות אתה יכול להציע לי ולאיזה מינון של פירות להוריד?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה לאחר הריוןריבה28/07/2007
ערב טוב
אני כבר אחרי לידה כ9 חודשים אני אצל דיאטנית שנתה לי תפריט מ86 הורדתי ל81 הירידה מאוד איטית מדוע .
יש לי גם בעיה שמתחילה כשבועים לפני המחזור הגוף שלי צורך דברי מתיקה כמו ביסלי ,גלידה,גרעינים,עוגיות מה לעשות כי זה בסופו שובר לי את הדיאטה .
מה לעשוות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה אחרי הריון
ד''ר רוני חרמון29/07/2007כמובן אחרי הריון ישנה תקופה בה ההורמונים צריכים להסתדר ובמיוחד אם מניקים והפרולקטין נשאר גבוה למשך תקופה אחר הלידה. לכן גם הירידה בתקופה שלאחר הלידה קצת יותר איטית. אבל בכדי לרדת במשקל בלי קשר להריון צריך רצון חזק ודבקות במטרה לאורך זמן. אין אפשרות לרדת במשקל אם אוכלים במבה ודיברי מתיקה אחרים. חייבים לקחת את הדיאטה ברצינות להוסיף פעילות גופנית ולשתות הרבה מים והתוצאות יגיעו. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזיםאלינה28/07/2007
אני סובלת מגזים. מאילו מזונות כדאי לי להמנע או לאכול בכמות קטנה יותר על מנת להקטין את התופעה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים
ד''ר רוני חרמון29/07/2007יש ירקות שידועים כיצרני גזים :שעועית כרוב כרובית אפונה חומוס וכו'. גם מאכלים אחרים כמו לחם יצרני גזים לא קטנים. לדעתי את חייבת להכיר את הגוף שלך ולשים לב לתגובות לאחר האוכל וכך ללמוד מה טוב לך ומה לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)