מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרונה18/05/2007
שלום!
אניבת 27 גובהי 1.65
כמה אני אמורה לשקול בערך?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונה
ד''ר רוני חרמון19/05/200755 ק"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מורידים עוד3 קילולילך18/05/2007
הי ,
אני עושה דיאטה כבר במשך כשנה ו 4 חודשים והורדתי כ 8 קילו היום אני שוקלת 52 ק"ג - כבר 4 וחדשים אני תקועה במשקל הזה ולא מצליחה להוריד עוד כ 2 ק"ג כדי לחסור לעצמי .
מה עושים אני אוכלת ביום תפריט של כ 1200 ק"ל כמו שצריך תפריט מאוזן של דיאטה ואני עושה הליכות מהירות בערך 4, 5 פעמיים בשבוע.
ועדיין אני באותו המשקל .
אולי אני צריכה להפחית מכמות הקלוריות ?
אני כבר די מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעניות דעתי, להוריד בכמות הפחמימות
רונה18/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמינה מהגלולותאורטל16/05/2007
אני בת 40 רווקה לגיל זה אין הרבה מה להציע בגלולות סרזט אני לוקחת ואני מתנפחת בבטן מה לעשות עושה הליכות לא עוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי תשובה בשבילך
שני17/05/2007הגוף שלך צריך להסתגל לגלולות לפחות 3 חודשים,
אם עדיין לא נוח לך עם הגלולות
לכי לרופא שלך ותחליפי את סוג הגלולה.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה קלוריותמרים16/05/2007
שלום אני בת 16 שוקלת 65 1.70
כמה קלוריות אני צריכה לצרוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוסחה לצריכת קלוריות
ד''ר רוני חרמון17/05/2007צריכת קלוריות במנוחה בשביל לרדת צריך פחות
משקל כפול 24 כפול 0.9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שורפים?מרים16/05/2007
במשך שלוש תרבע שעה /שעה של הליכה כמה קלוריות שורפים?
והאם יש הבדל לשריפת הקלוריות אם ההליכה היא מהירה /איטית?
לד"ר חרמון אני שוקלת 65 1.70 בת 16. ואמרת לי שאני לא צריכה לרדת במשקל אבל יש לי צדדים מה אוכל לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכה
ד''ר רוני חרמון17/05/2007שעה הליכה בערך 250 קלוריות אם הולכים מהר סיבולת לב ראה משתפרת אם הולכים יותר זמן כמות ביזבוז האנרגיה גדלה
לגבי הצדדים בהרזיה יורדים פרופורציונלית בכול הגוף בשלב ראשון תרדי 5 ק"ג ואחרי כן אם עדיין יש לך צדדים נדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי פעילות גופנית.בעיה16/05/2007
אני מבצעת פעילות גופנית פעמיים בשבוע במשך שעה בערב. כשאני חוזרת הביתה בערך בשעות 9,10 בלילה אני רעבה. מצד אחד זה מאוחר, ואני לא רוצה להחזיר את הקלוריות שהורדתי, אבל שמעתי שזה גם לא בריא להישאר בבטן ריקה. מה עלי לאכול? וכמה זמן אחרי הפעילות רצוי שאוכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה אחרי פעילות
ד''ר רוני חרמון17/05/2007אם אכל מספיק במשך היום את לא צריכה לאכול יותר אם לא קודם כל לשתות הרבה ואם את עדיין רעבה אפשר לאכול סלט עם 2 פרכיות אורז או פרוסת לחם קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקלנטלי16/05/2007
שלום!
אני בת 23 שוקלת68 ואני מטר שישים כמה אני צריכה לשקול לפי הנתונים האלה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 50 ק"ג בערך
ד''ר רוני חרמון17/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות וגזיםליאל16/05/2007
היי ,אני חיילת בת 19 וחצי ומאז ומתמיד הייתי אוכלת הרבה פירות וירקות אך בשנה שנתיים האחרונות אני סובלת ממש בקיצוניות מגזים ונפיחות בבטן דבר שממש מפריעה לי לחיים תקינים מה ניתן לעשות? אני פשוט ממש סובלת גם מבחינת הכאבים וגם מחוסר נעימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות וגזים
ד''ר רוני חרמון17/05/2007שני דברים את צריכה לעשות
1. ללכת לרופא גסטרואנטרולוג
2. לנסות ולא לאכול דברים הידועים כמשחררי גזים
כמו כן לשתות הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשקל שלי ..אורי16/05/2007
אני בת 18 עוד 4 חודשים ואני שוקלת 55 אחרי שהורדתי 6 קילו ואני רוצה לדעת אם המשקל שלי הוא מתאים לגילי ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבים את הגובה שלך
ד''ר רוני חרמון17/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אליקובקטר פילורילי16/05/2007
אני בשבוע ה10 להריון בת 36 בבדיקות לאחר התקף כאבי בטן נמצא אליקובקטר
אינני יכולה לצרוך כעת אנטיביוטיקה
מאילו מזונות עלי להמנע ואילו מזונות להקפיד לצרוך
אציין כי אני חשה רעב כל שעתיים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אליקובקטר
ד''ר רוני חרמון16/05/2007צריך להמנע מאוכל שמן חמוץ ועדיף לאכול כמויות קטנות מספר רב של פעמים ביום. שתיה מרובה. כמו כן לאכול רק אוכל שמרגישים איתו טוב לאחר האוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעונין לעלות במשקל (דחוף!)יצחק16/05/2007
שלום .
אבי בחור בן 27 1.70 ושוקל לצערי פחות מ55 אני ממש רזה וזה מאוד מטריד אותי ,
אני מנסה לאכול יותר ואפילו לדחוף אוכל בכח אבל זה לא עוזר,
מה עלי לעשות בכדי לעלות במשקל ?
(דרך אגב הייתי אצל רופא והוא אמר שהכל טוב איתי...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעלות במשקל
ד''ר רוני חרמון16/05/2007רצוי להתחיל לפתח את שרירי הגוף בהתעמלות מונחה וכמובן לאכול ולשתות בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט יומידנה16/05/2007
היי אני דנה בת 15 גובה 1.67 רציתי לקבל בבקשה תפריט יומי שמתאים לי ושיעזור לי להוריד קצת במשקל.
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה
ד''ר רוני חרמון16/05/2007דיאטה זה עיניין רציני ולכן צריך להעשות בעזרת מומחה לדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המיואשתאתי16/05/2007
שלום רב,
אני בחורה בת 32, גובהי 1.56 ס"מ ומשקלי 80 ק"ג.
כל חיי, מאז שאני זוכרת את עצמי אני בדיאטות, לפני כ-10 שנים עברתי ניתוח קיצור קיבה, שאגב, עזר לי להשיל ממשקלי 40 ק"ג, ומאז אני שומרת על משקל זה.
לפני כחודש התחלתי שוב דיטה, הפעם בקבוצת תמיכה, בשבוע הראשון הורדתי 2 קג', בשבוע השני 600 גר', ובשבוע השלישי לא ירדתי במשקל.
הבעיה העיקרית שלי היא, שכשאני "נתקעת" אני מתייאשת וחורגת מהתכנית. מה עליי לעשות על מנת לא להשבר??
אשמך על תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתיאשת
ד''ר רוני חרמון16/05/2007הצלחה בדיאטה תלויה בשני דברים חשובים הראשון התמדה והשניה סבלנות ולכן בכדי להצליח צריך לעשות דיאטה הרבה זמן גם אם שבוע מסויים לא צלח יש לחזור ולהמשיך לבסוף יהיו תוצאות. צריך לחשוב שדיאטה חייבים לעשות לעד לא תמיד למטרות ירידה לעיתים למטרות שמירה אבל תמיד צריך להיות פיקוח על מה שנכנס לפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוחת בינייםשני15/05/2007
היום שכחתי לאכול פרי בין ארוחה לארוחה,
אני יכולה לאכול בארוחת ביניים הבאה מעדן שוקולד שהוא לא דיאטטי אבל הוא רק 99 קל' ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
מוניקה קרן15/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מורידים צמיגים ?No Name15/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עושים דיאטה בשילוב עם התעמלות
ד''ר רוני חרמון16/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)