מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה....מאי10/05/2007
שלום יש לי שאלה :
אני שוקלת 35 בגובה 1.35 לדעתי זה הרבה וגם אני עושה מהחודש השלישי דיאטה כששקלתי 37
אני מאוד רוצה להוריד עד 32 או יותר אך אני לא מצליחה למרות שאני מנסה כל כך לשמור אבל גם כשירדתי עדיין נשארה לי בטן ואני לא יודעת מה לעשות
אשמח שתעני לי מאוד
מאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל צעיר
ד''ר רוני חרמון12/05/2007למרות שלא כתבת את גילך כניראה את צעירה מאוד ולכן מבנה הגוף שלך עדין לא מעוצב ובהמשך אם ההיתבגרות גם הפרופורציות של הגוף יסתדרו. סבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריאותמרים10/05/2007
למה אני נהיית אדומה בפנים כשאני לדוגמא חוזרת מהבית ספר והולכת הביתה ברגל למשך חצי שעה הליכה ומזג אוויר בחוץ חם . אני נהיית אדומה למרות שחברותי נהיות פחות ואני כולי עגבניהה ? חשוב לציין שאני במשקל תקין וגם חברותי .אני גובה- 1.70 משקל 65 אפילו פחות בת 16 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודם בפנים
ד''ר רוני חרמון12/05/2007אודם בפנים לאחר מאמץ גופני נובע מהתרחבות כלי הדם לצורך קירור הגוף ככול הנראה שהכושר שלך ירוד והמאמץ שאת עושה יותר מאשר חברותיך או לחילופין את יבשה וצריכה לשתות הרבה מים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לאודם בפנים
מרים12/05/2007וזה לא קשור לשחם הרבה בחוץ האודם בפנים כי שמזג האוייר בחוץ נעים אני הולכת אפילו שעה ואני לא נהיית אדומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה אתם לא עוניםמרים10/05/2007
.איך Zה יכול להיות שבזמן צום לא מרזים בכלל אלא ההפך משמינים?
איך משמינים בזמן צום אם את בכלל לא אוכלת בכלל?
זה נראה לי סתם שקר שאתם אומרים שמשמינים אתם רק רוצים שלא נצום כי זה מזיק!
אני רוצה שתסבירו לי איך משמינים בזמן צום שלא אוכלים בכלל
2. אתם אומרים שצורכים פחות קלוריות יורדים במשקל קל וחומר שלא אוכלים בכלל יורדים במשקל -הגוף מפרק שומנים!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום
ד''ר רוני חרמון12/05/2007ברגע של צום הגוף נכנס למצב של סטרס כלומר מגננה כל מערכות הגוף בלחץ ודואגות לנצל מקסימום את המשאבים שיש בנמצא ולכן לא יורדים במשקל בפרק הזמן הראשון אבל לאחר מספר ימים של צום מתחילה הנפילה ואיתה ירידה במשקל והרס מערכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר מוטיבציהאלי10/05/2007
שלום אני מעוניין לדעת כמה דברים לפני שנה שקלתי 120 קילו אני עשיתי דיטאה דיי קיצונית ורזיתי אבל גם חליתי באנורקסיה לאחר תקופה של אישפוז בתל השומר חזרתי לעצמי למרות מישקלי הנמוך כעת לגובה שלי 1.78 אני שוקל 66 קילו הבעיה היא שכעת אני במצב של חוסר מוטיבציה לעשות כושר למרות שאני אוכל מסודר רוב היום אני בבית לא יוצא הרבה מפחד להשמין כרגע אני רואה מגמת ירידה במישקל למות שאני לא עושה כושר האם זה הגיוני אגב אני לא אוכל 2000 קלוריות ביום שאלתי בקצרה האם ניתן לישמור על מישקל תקופה גם ללא כושר או שזה לא הגיוני אגב עצות כלליות יעזור נא לא להפנותי לאיש מיקצוע
בתודה אם הקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר מוטיבציה
מוניקה קרן10/05/2007שלום,
ניתן לשמור על המשקל וגם לרדת במשקל גם ללא פעילות גופנית. פעילות גופנית עוזרת, כ היא מגבירה את ההוצאה הקלורית, משפרת את הכושר הגופני ואת הבריאות הכללית והיא מאוד עוזרת לשמור על המשקל לאורך זמן לאחר הרזייה.
בהצלחה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה....שרון,1910/05/2007
שלום, אני בת 18, מתאמנת קבוע בערך 4 שנים .ובשנתיים האחרונות הגברתי את הקצב.עושה כל סוג של פעילות ספורטיבית.הליכות ארוכות ,ריצות, חדר כושר, משקולות, אירובי ופילאטיס,הבעיה שמאז שהתחלתי להתאמן אני מרגישה שהשיער שלי צומח יותר מהר .השיער גדל לי ממש אחרי שבוע כבר וזה מתסכל כי אני לא שעירה בכלל ואין שעירות יתר במשפחה שלי.האם זה באמת קשור לספורט?או שהגוף שלי עדיין בתהליכים של גדילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר
ד''ר רוני חרמון12/05/2007לדעתי זה לא קשור אבל רצוי להתיעץ עם רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובההילה09/05/2007
אני בת 15 ואני שוקלת בערך 60 והגובהה שלי 1.75.....אני צרה ולא שמנה..אבל יש לי קרס ...אין לי ירכיים רחבות אבל הם קצת שמנות.......התחלתי לאכול יותר בריא...ולעשות הליכה של 50 דקות כמעט כל יום....וללכת למכון כושר 4 פעמים בשבוע.....לדעתך....תוך כמה זמן אצליח להוריד לפחוד 5 קילו....או להיות מידה אחד פחות במיכנסייים???.....בבקשה ענה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה
מוניקה קרן10/05/2007שלום נופר,
למרות הנתונים הרבים שנת לי, זו שאלה שאין לי עליה תשובה. קצב ירידה במשקל הוא דבר מאוד אישי. פרט לכך, אני לא בטוחה שכדאי שתרדי במשקל. המשקל שלך ביחס לגובה הוא נמוך. לכן כדאי לאכול בריא, כדי לא להשמין ולעשות פעילות גופנית (כפי שאת עושה) כדי לעצב וחטב את האיזורים שנראים לך בעייתיים.
בהצלחה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך זה יכול להיות?מרים09/05/2007
1.איך Zה יכול להיות שבזמן צום לא מרזים בכלל אלא ההפך משמינים?
איך משמינים בזמן צום אם את בכלל לא אוכלת בכלל?
זה נראה לי סתם שקר שאתם אומרים שמשמינים אתם רק רוצים שלא נצום כי זה מזיק!
אני רוצה שתסבירו לי איך משמינים בזמן צום שלא אוכלים בכלל
2. אתם אומרים שצורכים פחות קלוריות יורדים במשקל קל וחומר שלא אוכלים בכלל יורדים במשקל -הגוף מפרק שומנים!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך זה יכול להיות
מוניקה קרן10/05/2007בזמן צום לא משמינים, אלא אפילו מרזים ביום של הצום. א לא מכניסים אנרגיה לגוף, אך כן מוציאים, נוצר מאזן שלילי והגוף ישרוף אנרגיה מהמאגרים. הבעיה היא שאי אפשר לצום לאורך זמן ארוך. ולכן זו אינה שיטה טובה לרדת במשקל. בנוסף, כאשר הגוף אינו מקבל אספקה שוטפת של מזון, הוא מוריד את חילוף החומרים ושורף פחות אנרגיה. עוד סיבה לא לצום.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשקל לא זז!!!נטלי09/05/2007
שלום!
אני בת 23 שוקלת 70 קילו וגובהי הוא מטר שישים מזה חודש אני עושה דיאטה של 3 ארוחות מסודרות פרוסת לחם אחת ביום ללא ממתקים עוגות ושתייה מתוקה ומשלבת לדיאטה הליכה מהירה 4 פעמים בשבוע שותה רק מים ומאוד מישתדלת לשמור אני מרגישה שאני מרזה גפ לפי הפנים וגם בבגדים וגם אומרים לי שרזיתי אך שאני עולה למישקל ירדתי אולי קילו אני נורא מתוסכלת כי אני מיתאמצת!!! האם ישנה אפשרות שכתוצאה מהספורט השומנים בגופי הופכים לשריר ובגלל זה המישקל לא זז?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשקל לא זז
מוניקה קרן09/05/2007שלום,
כל הכבוד על המאמצים שאת עושה ועושה רושם שהם נושאים פרי. לשאלתך, שומן אינו הופך לשריר וגם לא להיפך. מה שסביר שקורה, בעקבות הפעילות הגופנית (שקודם לא עשית, אם אני מבינה נכון) נבנתה מסת שריר, במקביל מאגרי השומן הצטמצמו. המשקל אינו מבדיל בין 2 הרקמות. לכן הוא מראה, חוסר תזוזה. בכל מקרה המצב הזה הוא זמני, נמשך בערך כחודש ואז תתחילי לראות ירידה גם במשקל.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשקל לא זז
נטלי09/05/2007תודה רבה לך מוניקה קרן עכשיו אני רגועה התחלתי לחשוב שמשהוא אצלי לא בסדר אבל לפי דברייך אני מבינה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהרוביניו09/05/2007
שלום .אני בן 15 וחצי שוקל 68 וגובה שלו 170 עם אני צריך לוריד עוד .הורדתי 13 קילו תוך חושדיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמשיך
ד''ר רוני חרמון09/05/2007אתה בסדר גמור עכשיו תמשיך לעשות דיאטה מתונה תגביר את הספורט ותחשוב איך לשמור על ההישג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמשיך
ד''ר רוני חרמון09/05/2007אתה בסדר גמור עכשיו תמשיך לעשות דיאטה מתונה תגביר את הספורט ותחשוב איך לשמור על ההישג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת השמנה!נועה09/05/2007
היי אני חייבת עזרה
אני בת 16,שוקלת 43 קילו בגובה של 1.63
אני ממש רוצה להשמין ולא מרוצה מהגוף שלי
תוכלי לתת לי טיפים? אולי יש משהו שיפתח לי את התאבון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה
ד''ר רוני חרמון09/05/2007ממליץ לעשות ספורט ולבנות מסת גוף ובמקביל לאכול בצורה מסודרת דברים מועילים ללא נשנושים או ממתקים. לאכול בצורה מסודרת וקבוע לפי תוכנית קלורית מספיקה. צריכה יעוץ ממומחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטת עלייה במשקל
ליאורה09/05/2007אני שוקל 65 ק"ג, גובהי 180 ס"מ, מזה שנים, ואינני מצליח להשמין. אני אוכל בצורה מאוזנת, בהתאם לייעוץ דיאטני. מה עוד ניתן לעשות כדי לעלות במשקל (אין צורך בהשמנה, רק קצת עלייה במשקל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטת עלייה במשקל
מוניקה קרן10/05/2007פעילות גופנית נגד התנגדות (משקולות וכד') יכולים לעזור לבנות מסת שריר שתביא לעלייה במשקל. ובמקביל כמובן להמשיך עם התפריט שלך.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות...No Name08/05/2007
א. יש לי בעיה...
אני רוצה לעשות דיאטה אבל זאת בעיה כי אני ממ "מכורה" לשוקו, שוקולד ובמבה
מה עושים?!
ב. איך אפשר להרזות באיזור היריכיים במקום המלא יותר שלהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות
א. הדרך הנכונה עבורך לרזות היא לשלב בתפריט היומי או השבועי את המאכלים שציינת. במינונים קטנים הם לא יפריעו לירידה במשקל.
ב.לא ניתן לכוון את ההרזייה לאיזורים ספציפיים.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאורטל08/05/2007
שלום רב.
אני בת 20 ולפני כחצי שנה שקלתי 40 קילו על 1.62
עשיתי דיאטת השמנה ובאמת עליתי למשקל של 54 קילו.
כרגע אני רוצה לעצב את הגוף אבל אני מפחדת לרדת מהפנים.
יש לי תמונות ששקלתי מעט והמראה של הפנים היה ממש לא יפה.
אז השאלה שלי היא האם כשעושים ספורט (לא דיאטה) בפנים גם יורדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה
כאשר עושים פעילות גופנית, ושומרים על המאזן האנרגטי, שכבת השומן אינה משתנה, אלא נבנה שריר. השריר שאותו מאמנים. בפנים ישנם שרירים רבים, אך הם אינם מופעלים בזמן פעילות גופנית,לכן סביר שהפנים שלך לא ישתנו בעקבות ספורט.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטודנטפאדי08/05/2007
אני סטודנט לרפואה.מטבע המקצוע זה מצריך הרבה שעות למידה, שעות ממושכות של ישיבה. נתוני הגוף שלי טובים ואני לא מתלונן מבעייה מסוימת. אך אני יודע שיש לי נטייה להשמנה במידה ואני לא שומר באוכל.
אני פשוט מעוניין לשמור על מצבי ולא רוצה לעלות במשקל. אשמח לקבל המלצות וטיפים מה כדאי לעשות. אני עושה ספורט כמעט באופן יומי: הליכה מהירה של כ- 45 דקות ומשלב גם ריצה. התחלתי גם לסדר את הארוחות שלי כמו שאתם ממליצים בפורום (הרבה ארוחות מופחתות).
האם יש משהו נוסף מיוחד שאני צריך לעשות אותו?
*לפעמים אני חושב שלמרות שאני עושה פעילות גופנית פעם ביום זה עדיין לא מספיק כי, ביחס לאנשים אחרים, אני יושב המון שעות. לאנשים אחרים סתם דוגמא יש להם עבודה, הולכים, מתרוצצים בהמלך היום אז איכשהו שורפים קלוריות. הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם בנושא!!
אני גם שותה הרבה משקאות דיאט: כמו קוקה קולה או ספרייט דיאט. שמעתי שזה לא כל-כך בריא. הייתי מעוניין בהתייחסות לעניין וגם אם תוכלו להגיד כמות מקסימלית ביום!!
תודה לכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטודנט
כל הצעדים שאתה נוקט לצורך שמירת משקלך מעודדים מאוד. מה שעוד כדאי לעשות:
1. להרבות באכילת ירקות, פירות, מוצרי חלב רזים ודגנים מלאים.
2. להפחית צירכה של מאכלים מטוגנים, מזונות תעשייתיים, חטיפים מלוחים ומתוקים.
3. לגבי השתייה: השתייה המומלצת ביותר היא מים. ניתן לשלב מדי פעם משקאות דיאט למיניהם לגיוון, אך הבסיס לצריכת הנוזלים צריכים להיות מים. ההגבלה על מקסימום של שתיית משקאות דיאט, לדעתי, קשורה להגבלה על כמות הממתיקים המלאכותיים שניתן לצרוך, שהיא כמות די גדולה, שממש לא מומלץ להתקרב אליה.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בבעיה ...******08/05/2007
שנה שעברה שקלתי 39 מאז יצאתי למשלחת בארהב מהצופים הייתי שם חודש ושמנתי בסביבות ה-6 קילו חזרתי מעוד מלאה...
עכשיו אני עדין ממשיכה לאכול בלי הפסקה ...
ואני משמינה ומשמינה עוד יותר.
פעם נחשבתי לילדה עם הגוף הכי יפה .
ועכשיו יש לי את הגוף הכי מכוער .
אני רוצה שתעזר לי לדעת מה לאכול מתי ואיך ?!
כי אני לא מצליחה .
אני מתאמנת בריקוד 5 שעות בשבוע ועוד חוג של כושר שעה וחצי בשבוע
ואני לא מצליחה לרזות ולחזור לאיך שהייתי.
חברות שלי אפילו אמרו לי שאני שמנה וירדו עלי זה פעם ראשונה שאני מרגישה ככה כי בחיים לא אמרו לי שאני שמנה .
אני מנסה לרסן את עצמי אבל אני לא מצליחה .
בבקשה תעזרי אני אודה לך מאוד ! =]
בת 14 בבקשה תעזרי לי!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בבעיה
אני מבינה שאת במצוקה וחוסר שליטה. לצערי הבעיה מורכבת מכדי שאוכל ליעץ לך באופן מועיל מרחוק. כדאי לפנות ליעוץ מקצועי פרטני. מה שיעזור לך בנתיים הוא לנסות לאכול ארוחות מסודרות, להפחית את הממתקים והחטיפים, המזון המטוגן והשתייה המתוקה, ולצרוך יותר ירקות, פירות, מוצרי חלב רזים, דגנים מלאים, דגים ועוף, לשתות הרבה מים. אל תנסי לחזור למה שהיה, קודם כדאי אולי להתמקד בהשתלטות על המצב ולמנוע עלייה נוספת.
בהצלחה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה =]
******11/05/2007תודה רבה לך על העצה =]
אבל אני בכל מקרה כבר אוכלת ארוחות מסודרות ובריא והכול ושותה מלאה הבעיה היא שאני נישארת באותו משקל ורק הגוף שלי משמין כאילו רואים שהשמנתי אבל אני לא עולה במשקל =\
אם תוכלי לעזור לי בזה ?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזה אך שמנה במקומות לא נכוניםשחר08/05/2007
אני בת 21 מטר 60 ושוקלת 55 שזה מתאים לגיל ולגובה אבל עדיין יש איזורים בגוף שהם ממש שמנים.כמו הידיים והרגליים...
אף פעם זה לא היה לי ופתאום זה הופיע איך מורידים את השומנים באיזורים האלו?
ומה בנוגע לשוקיים? איך אפשר לעצב אותם ולעשות את העור חטוב ומתוח יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה במקומות מיוחדים
ד''ר רוני חרמון08/05/2007מבנה הגוף אינו ניתן לשינוי בגדול ניתן לכוון התעמלות איזומטרית לאזורים מסויימים כמו בטן ישבן וגפיים וניתן לתקן ע"י כירורגיה פלסטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)