מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כל כבודמ30/04/2013
אני כל הכבוד ישר כוח .בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה!
אני30/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2.5 קילן פחות בשבועיים!אני30/04/2013
שלוםמ חברים יקרים!הנה עברו להם עוד שבועיים...נשקלתי אתמול!ירדתי שוב! 2.5 קילו!!!!!!!!!!משקל התחלתי היה 170...עכשיו אחרי 46 קילו פחות בשנה,המשקל הוא 124!!!!!!!!!איזה כיף!!!גאה בעצמי!!!משקל היעד הוא 65 קילו...עכשיו המטרה היא לרדת ל 122!!!ואחר כך ל120!!! :-))) תאחלו לי המון בהצלחה חברים...אני אצטרך את זה!!!מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך ליאת יקרה!
אני30/04/2013קודם כל תודה רבה על המחמאות והפרגון!תודה על הרצון והנחישות לעזור!את מקסימה! :-) הגובה שלי 1.55 אני נמוכה..משקל היעד הוא 65 קילו. אני לא ידעתי שהעור שוקל 10-15 קילו??? ממש המון!!! אז מה בגלל שיש לי עור עודף אני גם שוקלת יותר עכשיו...ונטו משקל,מבלי העור העודף יותר קטן אצלי???הפתעת אותי.ברוך השם שגם אחרי ניתוח להסרת עור אני ארד משקל!!! :-) חשבתי שהוא שוקל 2-3 קילו...אבל 15???די!!!ויא ויא ויא...אני אכן עכשיו 124 ואני רוצה לרדת ל65 ....לא רוצה להיות ממש מקלה..אבל רוצה להיות אכן רזה וחטובה!!! :-) אכל בעצם אני ארד ואראה כבר איך המראה החיצוני שלי אחרי הירידה...אולי גם ה65 זה הרבה לגובה 1.55...אז נראה...אבל טוב שעצרת אותי..אני אקח בחשבון שארד עוד 10-15 קילו אחרי הניתוח להרסת עודפי העור..תגידי בבקשה,ושומן בירכיים גם ירד לי??או שאני אצטרך לעשות שאיבה? התחלת ממשל דומה לשלי ...ויאווו....ירדת מ165 ל84???זה 81 קילו!!!את גדולה מהחיים!!!רוצה להיות כמוך!!! ואת שנתיים וחצי אחרי..אז יש לי סיכוי,בעזרת השם,לרדת כמוך! :-) ותגידי מה עם עודפי העור??יש לך בטח המון??לא הורדת אותם עדיין אני מבינה ? המון המון בהצחלה!!!אמשח עוד לשמוע ממך...הנה הפייסבוק שלי: Anna Dvorjakova. שוב תודה,מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חמודה...
ליאתול01/05/2013ניסיתי להכנס לפייסבוק שלך אבל יצאו לי כמה בנות עם אותו שם אז תנסי את להיכנס אלי לפייסבוק .
השם - ליאת ולצמן
בעיברית!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה...תודה מתוקה!
אני01/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנה
סנדי30/04/2013אנה לפי התנהלותך בפורום הזה, אין לי ספק שתצליחי בהצלחה !!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה סנדי מתוקה!
אני01/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד אני
לילוש01/05/2013אני ממש גאה בך, את כ"כ מתמידה. שלחת לי מייל? מעודדת, לילוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילוש יקרה!
אני01/05/2013תודה על העידוד!היום יש לי יום הולדת..אז אני אחרוג קצת ..ומחר חזרה לתלם!!! :-) לא זכור לי ששלחתי לך מייל...אין לי את המייל שלך..אבל אם תתני לי אותי,אני בכיף אשמור על קשר!!! תכנסי אלי לפייס:Anna Dvojakova. :-)))))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך מתוקה!
אני02/05/2013שלום לילוש יקרה! :-) תודה רבה! אני מתה כבר לרדת ל100!!! אני עכשיו 124.. ועכשיו אני אשלך לך מייל...מחבקת ואוהבת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום הילהמ29/04/2013
שלום הילה .שאלה האם יש באזור הדרום סדנה לאנשים שעברו ניתוח בריאטרי
.אם כן אשמח לדעת היכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה - תגובה
הילה כהן05/05/2013שלום מ
אני לא מכירה קבוצות בדרום אך ממליצה לך לברר בקופת החולים . כיום יש סדנאות למנותחים כמעט בכל הקופות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מ05/05/2013הי
איפוה עברת בדרום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה ל לילוש...אולגה)28/04/2013
אני אחרי נעקף תריסריון..ניתוח לא פשוט בהשוואה לשרוול ולטבעת..בלי לזלזל...לפי מילותיו של פרופ' מחג'נה היקר...שניתח אותי..לניתוח פלוס על ניתוחים אחרים אך גם לא קל כי אין
ספיגה בגוף גם של הדברים הטובים...אז אני שותה המון ויטמינים...בבדיקות הדם האחרונות הכל מצויין מה שהיה קשור להשמנה שלי..רק המוגלובין מאוד נמוך וגם הויאמינים...לפעמים אני מרגישה חולשה..והתופעת לוואי הכי מציקה שיציאות הן הרבההה פעמים ביום...זה לא הכי נעים..אבל הכל שווה..שווה ביותר.. אני עדיין לא שומרת אני מתכננת לרדת עוד 16 ק"ג..היעד הוא 60...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וזו באותו בגד ים
אולגה)28/04/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט מהממת- תגובה
שולה זק28/04/2013ומה עם הקעקוע?....הצטמק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!
אולגה29/04/2013הקעקועים נהיו יותר קטנים חחח
אבל אני מאושרת כל כךךךךךךךךךךךךךך אני שוקלת עכשיו 76 ק"ג
רזיתי 34 ק"ג!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט נסיכה!
אני29/04/2013אולגה - אין עלייך יקירתי! :-) איזן מוטיבציה! כמה שהשתנת...פשוט בן אדם אחר לחלוטין!!! :-) וכמה אור את קורנת!!!ששאפווווו...ובהצלחה בהמשך הדרך!!!מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד אולגה
לילוש29/04/2013כמובן שאת נראת נהדר. אני רציתי לדעת איך עכשיו אחרי שחלף זמן, את מתמודדת עם אוכל טעים או מגרה - אני מנסה ללמוד הרגלים לחיים בריאים ותמיד רוצה לדעת טיפים קטנים איך שומרים על הסגים ולא חוזרים להרגלים לא טובים. כ"כ קשה ללמוד לאכול נכון וכ"כ קל לאכול לא בריא! אז אם יש לך איזה תובנות מהניסיון שלך, אנא, תשתפי - את פשוט תענוג לעיניים! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה!!!
אולגה29/04/2013אז ככה אני בהחלטטטט מתגרהההה אבל מנסה להתמודד...אני מרשה לעצמי לפעמים מתוק הרוב אוכלת אוכל בריא ואת הממתקים מחליפה בפירות...לחם קל במקום רגיל טונה במים...אם בשר רק על האש או בתנור ואוכלת מלאאא דגים אני גם לא שומרת כשרות אז אוכלת הרבה פירות ים כי יש בהם הרבה חלבון...אוכלת מוצרי חלב רק עד 5% ולא שותה סוכרזית אלא מרשה לעצמי כפית וחצי סוכר...אם יש לך עוד שאלות תשאלי מה שבא לך!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
לילוש02/05/2013אולגה, תודה - תמיד זה עוזר. עוד שתי שאלות: את עושה ספןרט? איך את מצליחה לעמוד בפיתויים - עבודה, ארועים וכו? תודה עוד פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אולגה02/05/2013באוי נגיד שהניתוח שלי בגלל שהוא דרסטי עוזר לי לפרק כל גרם מיותר כמובן שאני משתדלת לא להכניס מתוק והפיתויים תמיד ישנם רק מתמודדים שותה הרבה מים...
ולפעמים מרשה לעצמי משהו נגיד אם סוש/י אז רגיל לא מטוגן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה סינדימ28/04/2013
סינדי שלום.אני אשמח לקבל את המייל שלך .תודה .תודב לכולם על העידוד.
לילה טוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בלי יותר מידי דיבורים חברים...מורי27/04/2013
שרוול. לפני 5 חודשים. 35 קילו פחות. אושר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורי
עדי27/04/2013מגיע לך צל"ש, את נראית נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורי
מ28/04/2013כול הכבוד אני מסכימה עם התגובה מגיע צל"ש . תשמרי על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהממת!כל הכבוד על כח הרצון!
אני28/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
מורי02/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורי .... כ ב ו ד !!!!!
ניסים02/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהממת
אור12/05/2013ואוווו חבל על הזמן נראת מדהים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי סינדימ26/04/2013
מזל טוב .ובהצלחה בהמשך .אני לפני ועדה שצריכה להיות שבוע הבא אני מתרגשת.אני אשמח אם תוכלי לשתף אותי .מי המנתח .ןכו ןכל מה שקורה לפני הניתוח .תודה והמון בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ
סנדי26/04/2013היי מ תודה לך, תראי אני נותחתי אצל פרופ רובין משה שהמליץ לי אליו רופא משפחה ולאחר ברור קטן הבנתי שהוא טוב קבעתי אליו ביקור ומאז הדברים הובילו לניתוח את הניתוח עשיתי דרך קופת החולים שלי "כללית פלטינום" בבית חולים פרטי מדיקל סנטר בהרצליה השתתפות ממש לא גדולה ושווה כל שקל ממליצה מאוד .
ועם בא לך יתן לך את המייל שלי אז נוכל לדבר בכייף אשתף אותך בדברים נוספים בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי את זהסנדי26/04/2013
שלום חברים היום הוא היום הרביעי אחרי ניתוח השרוול שלי אני היום בסדר , הימים הראשונים היו לא משהו בכלל, אבל היום הכל טוב הגוף חוזר לעצמו יש לי כמה שאלות לשאול שלא הספקתי אשמח עם תענו לי בהקדם : עם יש לי צרבת קלה אני יכולה להשתמש בכדורי טמס שמוצצים בפה ? ו נתנו לי תפריט לשבוע ראשון עד שאני יראה את המנתח שהוא רק נוזלים שזה מרק צח , מיים , ג'ילי , תה, קפה, ואני מרגישה קצת רעבה לא יודעת אך אפשר שבוע רק על זה אתם יכולים להמליץ משהו בנוסף ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סנדי יקרה!
אני26/04/2013קודם כל מזל טוב! :-) כן,תחושת הצרבת מוכרת אחרי הניתוח.האם לא המצילו לך על כדורים להורדת החומציות כמו לוסקס,אומיפרדקס או לנטון??זה עוזר מאוד.התמס יכול לעזור,אבל הוא לא אפקטיבי.תתייעצי עם הדיאטנית הבראטרית שלך.ברור שאת רעבה,הרי הגוף התרגל לקבל אוכל,ועכשיו את על מינימום קלוריות. את יכולה לאכול קוטז',גבינה לבנה,2 ביצים לא קשות - שלא תקיאי!!!יכולות להוות ארוחה טובה עכשיו.חלבון הביצה עובר דנטורציה (הרס במבנה המרחבי) והופך לקשה לעיכול! לכן לא כדאי ביצים קשות,תבשלי רק 2 דקות ושיהיו ממש נוזליות!!! כוס חלב 3% יכול להיות ארוחה טובה עכשיו. את יכולה לבשל ירקות:קישואים,זגר,דלעת,בטטה, קצת תפוחי אדמה.להעביר הכל בבלנדר לאכול בהנאה.תנסי לבשל טוב טוב עוף (עדיף את הרגל,כיוון שיש בה יותר ברזל)ולהעביר בבלנדר. תאכלי לאט לאט,שלא תקיאי.ההקאות גורמות להתרחבות הכיס הקיבתי אצל מעוקפים ולהתרחבות הקיבה הקטנה החדשה אצל המשורוולים! תאכלי 5 ארוחות קטנות ביום.תפרידי בין שתיה לאכול.שותה,מחכה 15 שעה,אוכלת ואז אחרי חצי שעה שוב מותר לאכול.בין הארוחות חייבים להיות מרווחים של 3 שעות לפחות.אם נורא רעבה,תאכלי כל שעתיים.שיהיה המון המון בהצלחה!!! :-)תתעזרי בסבלנות! עברת ניתוח. כושר האכילה יחזור,אל תדאגי.ומסיבה זו חשוב להתרגל לאורח חיים אחר,להרגלי אכילה אחרים. הכל בראש,גם הרעב -תזכרי את זה. הקיבה "מנוטרלת",כבר לא מופרש הורמון הגרלין בכמויות עצומות כמו פעם.מה שכן גם כמות הסוכר בדם משפיעה על התחושת הרעב. אז הפתרון הוא למדוד סוכר.הנורמה היא 70-125.אם יורד מתחת ל70,תאכלי פחמימה - קליליות,פתית. אם בנרומה,תשתי.קפה,תה+סוכרלוז+חלב 1% רק לצבע. את יכולה גם לבשל לפתן מפרות יבשים ללא סוכר(וגם לא לאכול את הפרות כמובן בשלב זה). אז שוב המון בהצלחה!!! חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנושקה
סנדי26/04/2013תודה לך אבל רשמת כל כך אפשרויות לאוכל שאני רק ביום רביעי של הניתוח ניראה לי לא הגיוני לאכול את זה זה התפריט שקיבלת בשבוע הראשון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשבוע הראשון רק נוזלים צלולים
אורית26/04/2013ממליצה לעקוב אחרי הוראות הדיאטניות ללא קיצורי דרך - יש סיבה שהדברים כך.
ניתן לקחת קרטיב , מרק צח, ג'לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסנדי יקרה!
אני26/04/2013לא..לא בשבוע הראשון...זה תפריט לזמן טיפה יותר מאוחר...אבל הרוב מה שרשמתי,כמו ליפתן,תה עם חלב,קפה,ז'לי,חלבי,ירקות מבושלים - כן זה כבר עכשיו!!!בטח!!:-) ועוד חודש ביצים לא קשות ועוף מבושל היטב מועבר בבלנדר! :-) בהצלחה !!! מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות אחרי הניתוחתתי26/04/2013
עשיתי בראשון את ניתוח שרוול. מעוניינת לדעת מתי העייפות עוברת? מרגישה שזה לא נגמר.
וסתם סקרנות, התחילו לי פצעונים על כל הפרצוף, מרגישה שחזרתי לגיל 15. נורמלי מהניתוח? לעוד מישהו קרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי תמי
לילוש26/04/2013כל גוף מגיב אחרת. תנוחי במיוחד אם בבית חולים היה קשה לישון - אני לא הצלחתי. אחרי כמה ימים, מתאוששים אבל בכל זאת ניתוח ואת לא אוכלת הרבה - אז תנוחי, מה רע בזה? בהצלחה, מעודדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום תתי יקרה!
אני26/04/2013עייפות מהניתוח היא דבר מוכר וידוע...תחשבי על זה שעברת ניתוח,עברת הרדמה כללית,היית מאושפזת כמה ימים בבית חולים.זה אמור לחלוף.גם את לא אולכת כמעט כלום עכשיו - אז מאיפה תהיה לך האנרגיה בגוף???תאכלי ז'לי - טעים ומשביע.הוא מכיל מים+גלוקוז.מהווה תחליף טוב לשתיה,שיכולה להיות קצת קשה עבורך עכשיו. והגלוקוז נספג מהר בדם,מעלה רמות סוכר,נותן אנרגיה לגוף ומקנה תחושת שובע. כך שאני מאוד מציעה לך ללכת עכשיו על ז'לי.בייחוד אם את מרגישה חולשה ועייפות. לגבי הפצעונים.הפצעונים,הם תופעה שקשורה למערכת ההורמונלית.אחרי הניתוח דברים משתנים בגוף.יכול להיות שזה קשור לניתוח ויכול להיות שלא.מה שכן,עכשיו את חייבת לשמור על העור.כיוון שכמות השומנים והשמנים שנכנסים לגוף היא מינימלית! אז מי פנים+קרם טוב לפנים.וגם למרוח קרם גוף טוב אחרי המקלחת. מה גם שהקרם עוזר לאחיות את החתכים מהניתוח,שצורבים,מגרדים,כואבים ומעצבנים. המון בהצלחה יקירתי!!!את על דרך המלך עכשיו!!! :-) חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששותמ25/04/2013
שלום לכולם .אני החלטתי ומבינה שאני לבד לא מצליחה לרדת במשקל ..אני רוצה לעשות את ניתוח שרוול
בשבוע הבא יש לי וועדה .יש לי מספר שאלות
1.איך החלטתם מי יהיה המנתח .
. .תודה אני מאוד מתרגשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חששות
ענת5425/04/2013היי אם את בטוחה וקראת והבנת והפנמת שאת האוכל הטעים והכמויות את תפסיקי לאכול הרבה אלה רק כמה כפיות וזהו אז לכי על זה אני עשיתי מעקף קיבה, בבית חולים פרטי ממש מומלץ.. ואני עדיין מתמודדת כל יום מחדש ומתרגלת לשינוי הרגלים.. הכי קשה אך אצלי הנישנושים הם הבעייה ולא הכמויות.. הסוכר נעלם.. וגם 12 קילו לאחר כמעט חודשיים.. לא הרבה לעומת אחרים אבל אני מתכווצת וזה כייף..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ענת
לילוש26/04/2013גם אני חודשיים וחצי אחרי ניתוח - איך את מתמודדת עם השתיה? אני עדיין לא מגיעה לכמות הנדרשת ואני חושבת שזה אחד הדברים החשובים. בהצלחה, לילוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לענת 54
מ26/04/2013הי ענת
אולי יכולה לשתף אותי הומלץ לי לעבור מעקף וחוששת גם בעלי , אשמח עם תשתפי אותי מה עובר עליך
הבעיה שלי היא כמו שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות - תגובה
שולה זק25/04/2013חששות זה לגיטימי. תקראי בשאלות הנפוצות את כל החומר. תקבלי תשובות ורוב החששות יעלמו.
אני מניחה שאת בקריטריונים לניתוח אם את לפני ועדה.
באופן כללי, כל המנתחים הם מומחים בתחום. עליך לפנות למנתח שהקופה שלך עובדת איתו וטיפ קטן...מאלה שהקופה עובדת איתם....תקבעי לזה שהתור קצר ביותר. חבל על המתנות ארוכות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות לפני
יגאל26/04/2013היי אם את בטוחה וקראת והבנת והפנמת שאת האוכל הטעים והכמויות את תפסיקי לאכול הרבה אלה רק כמה כפיות וזהו אז לכי על זה ."זה לא מדויק ובגדול".נכון בשלושה החודשים הראשונים יש היתקלמות חדשה לסוגי האוכל והקמויות ,אבל בשום פנים לא תצתרכי להפסיק לאכול אוכל טעים ,נכון הקמיות מישתנות אבל כל ביס שתוכלי היה גן עדן .שהיה לך בהצלחה .{משורוול קרוב לשנה ושמונה חודשים 68 קילו פחות .}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול בצבא קבעאור23/04/2013
שלום לכולם,
אני בת 24 עוד מעט עם משקל יתר הנקרא השמנת יתר 1.
גובהי 1.83 ומשקלי 115- BMI 34.3
יש לי מחלות תורשתיות במשפחה כמו יתר לחץ דם גבוה מאוד וסוכרת שנמצאת במשפחה כבר 4 דורות.
בנוסף, ניסיתי כבר כל דיאטה אפשרית וספורט והכל ועדיין לא מצליחה לרדת.
האמת אני יכולה לקבל מהצבא מימון לניתוח?
מאחר ושאלתי רופא משפחה אזרחי והוא אמר כי אני גבולית אבל עקב המחלות התורשתיות היה ממליץ לאשר את הניתוח אז אני פונה לכאן לראות מה הצבא אומר.
אשמח לתשובה,
אור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטיונים- תגובה
שולה זק23/04/2013הקריטריונים שנקבעו על ידי ארגון הבריאות העולמי מדברים על מחלות רקע נילוות במטופל עצמו ולא על תורשדה במשדפחה.
כך שעם ה- BMI פחות מ 35 אינך עומדת בקרטריונים לניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת בכאביי הבטןענת5423/04/2013
סתם בא לי לקטר..וגם לשאול האם גם לכם יש נזלת שהבטן מלאה ויש תחושת מלאות לאחר שאכלתם עוד כפית? מצב מוזר... אני ממש דולפת.. ירדתי 12 קילו בחודש וחצי ממעקף קיבה
ביי ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת בכאביי הבטן - תגובה
שולה זק23/04/2013היתכן ואת סובלת מרפלוקס ? תשתדלי לאכול לאט ולא להעמיס על הקיבה, כך שלא תגיעי לכאבי בטן וריפלוקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי זה קרה
לילוש24/04/2013גם אני הופתעתי - לא הבנתי את הקשר ורק הבנתי שצריך לסתום את הפה לפני שזה קורה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני חשבתי שאני מוזרה חהחהחה
ליאתול24/04/2013גם לי זה קורה כל הזמן ואני מזכירה לעצמי שאני צריכה להפסיק לאכול לפני שזה מגיע........ זה לא קורה כשאוכלים קצת פחות!!!!!
מה שטוב בזה היא העובדה שתופעה זו מזכירה לי לעצור מייד לאכול כי אני מתחילה להגזים.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ענת
מ24/04/2013הי אולי תוכלי לשתף אותי איך הולך , איך עבר הניתוח, איפוה, ציבורי,הומלץ לי לעבור אך יש פחד שזהו ניתוח מורכב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילמותסנדי23/04/2013
טוב מחר זה קורה , אני הולכת לעבור את ניתוח השרוול שלי "פוחדת" זאת לא מילה יש לי כזאת הרגשה שמחר אני לא אלך לניתוח מהפחד , אני כעיקרון בריאה "בינתיים "רק סובלת מעודף משקל אז זה לא בדיוק ניתוח מציל חיים עבורי, אז זה מציק לי שבגלל שאני לא יכולה לסתום את הפה אני צריך לעבור ניתוח כזה, לא יודעת אולי זה מהפחד? אבל אני מרגישה כאילו אני עושה טעות , למרות שבהתחלה וגם לפני כמה ימים בלבד אני הייתי הכי מוכנה שיש , לא יודעת מה עובר עלייה מאוד מאוד מפחדת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפחד זה אנושי - תגובה
שולה זק23/04/2013את עומדת בפני שינויי משמעותי בחייך וזה טבעי שאת אכולת חששות והתלבטויות.
היי גאה בעצמך שלקחת את גורלך בידייך ולא מחכה לנזקים בלתי הפיכים ואז לעשדות את הצעד.
ההשמנה החולנית הוכרה כמחלה והוכרזה כמגפת המאה ובגלל זה הניתוחים נמצאים בסל הבריאות.
מאחלת לך מעל דפי הפורום הצלחה והחלמה מהירה ואנחנו כולנו מחזקים אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מ23/04/2013בהצלחה שיהיה לך
בקרוב אצלי
כמה משקל התחתלי אם אפשר לשאול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל מ
סנדי26/04/2013ה bmi 40 אבל לפני ניתוח גם הורדתי קצת בגלל הדיאטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסנדי היקרה!!!
אני23/04/2013שלום לך סנדי יקרה!!!לפחד זה בסדר.כולנו מפחדים לפני ניתוחים.תקחי נשימה ארוכה ותחשבי שאת הולכת לשנות את חייך בגדול!!!ממש להיוולד מחדש!!!עבורי זה היה ניתוח מציל חיים!!! ואם עבורך זה אחרת,עדיין אם אישרו לך את הניתוח,סימן שאת צריכה אותו!!!לניתוח קחי איתך בגדי בית נוחים,חלוק משלך,בגדים להחלפה, משחת שיניים ומברשת שיניים,זוג משקפיים נוסף,אם יש לך משקפיים.תקחי גם מוזיקה שאת אוהבתף,היא תעזור לך מאוד להפחית את הלחץ לפני הניתוח. ספר או עיתון זה טוב לקחת. הכי קשה יהיה לא לשתות מים 3 ימים!את חייבת להיות מוכנה לזה.תעמדי ליד הכיור ותשתפי את הפה והפנים עם מלא מים קרים!!! אל תפחדי מכאבים,זה ניתוח לפטרוסקופי,והחתכים בקוטר של 5 ס"מ,ממש לא משהו נורא.כמו כן את תקבלי משככי כאבים טובים.בדרך כלל,אם אין תגובת חנק אלרגית,מחברים אותך למשאבת מורפיום! העיקר זה להירגע עכשיו ולחשוב אך ורק חיובית!!!הכל יצליח ויהיה טוב בעזרתו שך המנתח ובעזרתו של השם!!! תגידי עם המרדים נעשה ונצליח! והכל הולך להיות אך ורק טוב!!!ככה תחשבי!!!חשיבה חיובית מאוד עוזרת לעבור את הניתוח בשלום. בהצלחה סנדי!!!מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אני
לילוש27/04/2013מה קורה, יקירתי? איך הולך? יש מס' טלפון שנוכל לקשקש? דברי איתי, לילוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לילושקה!!!
אני27/04/2013הי לילושקה,יקירתי!:-) הכל בסדר,ברוך השם.ב29 הולכת להישקל!!!! ו ב 1 למאי יש לי יום הולדת!!!! חחחח יש לי פייס וסקייפ...בשניהם אני: Anna Dvorjakova. ופאלאפון אני ארשום לך בהודעה פרטית בפייס או בסקייפ...נדבר מתוקה...:-))) תחברי אותי בבקשה לחברים בפייס ובסקייפ...סבבה??? :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמובן
לילוש23/04/2013גם לי עברו בדיוק אותן מחשבות במח לפני הניתוח - מה אני, אדם בריא, עושה בב"ח ועוד ניתוח - אני שבחיים לא היתי זקוקה לבית חולים. היום - חודשיים וקצת - אני מאוד שמחה שעשיתי את זה ומקווה להצליח לעשות שינוי מהותי בחיים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמ21/04/2013
שולה שלום
הייתי ביעוץ אצל רופא מנתח הראתי לו בדיקות ושעברתי ניתוח טבעת בעבר אמר שממליץ על ניתוח שרוול . הוא אומר שיש 2אחוז שלא מוריד בכלל לאחר ניתוח. האם יכול ליהות דבר כזה? הוא טוען שאי אפשר לדעת על פי בדיקות אם יכול לקרות.
שאלתי אותו מה גודל בוזי. הוא אמר 32 אם אני לא טועה. שאלתי אותו האם זה לא סוגר לגמרה את מצב אכילה. אמר לי גם רוצה לרדת וגם לאכול. מה את אומרת?
זקוקה לירידה בין 30 ל-40 קילו
משקל התחתי 100 על גובה 1.57
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שולה זק23/04/2013צריך לברר מה הגורם לכישלון הטבעת.
כידוע לך ניתוח זה לא הוקוס פוקוס. צריך לשמור דיאטה. לאכול תפריט מאוזן ולהיות במעקב צמוד של דיאטנית לפחות בשנה הראשונה ולטמיע שינויי הרגלי אכילה.
השאלה מה הפרעות האכילה שלך והרגלי האכילה. האם את אכלנית מתוק? כמויות? פחממות? אולי יש מקום לשקול מעקף קיבה בגלל כישלון הטבעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 6 חודשיםאסתי21/04/2013
היי חברים אני 6 חודשים אחרי הניתוח (מעקף) אני פחות 40 קג׳ (בלי בגדים אפילו פחות חחח) תקופה נהדרת לא קלה (אני חייבת לאמר) אבל עם ה״עזרה״ של הניתוח הדרך יותר קלה לי ,הרבה יותר קלה מסתם דיאטה אני אוכלת כמעט הכל אבל מעט, לא סוכרים לא מטוגן ולא שטויות! אני אמנם עדיין לא מעבירה לכם תמונות ש״לפני״ רק כשיהיה גם ״האחריי ״ .יש לי עוד 28 קג למשקל היעד אני קוראת אתכם על בסיס יומי נחמד לקרוא על הצלחות ותובנות של אחרים שהם דומים לשלי, בהצלחה לחדשים וכל טוב לוותיקים יום טוב להת׳ בעידכון הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה אסתי- תגובה
שולה זק21/04/2013תודה שאת איתנו וכל הכבוד על ההישג היפה, האופטימיות והפנמת השינוי בחיים.
כמנותחת מעקף קיבה יהיה נחמד אם תספרי לנו כיצד עברו החודשים הראשונים, הקשיים לצד ההצלחה.
זה יעודד מנותחי מעקף עתידיים ויתן להם אינדיקציה כיצד להתכונן ולהתמודד עם השינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודשים ראשונים
אסתי21/04/2013שולה שלום ,כמו שאמרתי קודם לכן ;לא קל- שינוי בחשיבה אכילה ורק אחרי זה שתיה, זה שאי אפשר לאכול איזשהו משהו עם הקפה- שינוי! הורדת המתוקים לחלוטין-שינוי! אכילה איטית יותר-שינוי!החשיבה שונה למדתי לא יותר מידי לנסות את היצר שלי לאכול זה היצר מקודם אתם מכירים זה שרוצה לאכול הכל מהר והרבה שטויות! אתן דוגמא: ביום העצמאות במסיבת החג שנערכה לגנים עשו ארוחת חג ואחד הדברים שם היה הפאלפל הוא היה חם ופריך (מטוגן) אכלתי אחד וחצי די מהר וקיללתי את הרגע המר הזה ! הפאלאפל (הכוונה כדור וחצי לא מנה וחצי!!) נתקע לי איפשהו בדרך! יום לא הצלחתי להשתחרר כל מה ששתיתי הקאתי עד שחשבתי לעלות לבית החולים אבל גרמתי לעצמי הקאה עם סודה לשתיה ששיחרר אותי ( מצטערת על התיאור) לכן עכשיו אני יודעת שהניתוח עזר לי! כדור וחצי כאלה לימדו אותי בדרך הקשה שאת זה אני לא אוכל יותר ומהפחד שזה יקרה לי שוב ישמור עלי יש פחד נוסף מהמתוקים: לא מוכנה לעבור ״דמפינג״ את התיסמונת הזאת לא!!!!! אז אולי פחד זה לא טוב אבל בהתחלה זה פחד לאט לאט זה הרגל ,ואז זה אורח חיים אני בונה על זה (וואי כמה חפירות) אני מקווה שלפחות מי שבהתחלת הדרך שלו ילמד ממני משהו ,משתלם בפרוש משתלם! אני כל כך מרוצה כל כך נהנת מהפירגונים (ואפילו עוד לא גמרתי את הירידה ) לילה טוב לכולם והצלחה אני בדרך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודשיים הראשונים
לילוש22/04/2013מזדהה עם כל מה שאמרת. זה לא שעוברים ניתוח וזהו - הכל בסדר. גם אני לומדת (עם תופעות לווי לא נעימות) איך באמת צריך לאכול ולחיות וזו למידה קשה, ארוכת תווח. אבל אני שמחה שאני נמצאת במקום הזה ולא במעגל של לאכול בלי הכרה - להרגיש רע - ולהתחיל עוד פעם. בהצלחה בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)