מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צרבת שהחלה שנה אחרי שרווליעקב24/05/2013
עברתי ניתוח שרוול לפני שנה ומאז אני נוטל אומפרדקס.
לאחרונה התחלתי לסבול מצרבת מכאיבה..
1) האם אני אמור להמשיך לעד עם האומפרדקס? אולי להגדיל את המינון?
2) לפני הניתוח לא סבלתי מצרבות? מה גורם לזה?
3) האם יש בזה גם סכנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרבת שהחלה שנה אחרי שרוול - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה27/05/2013ראשית צריך להמשיך בטיפול התרופתי. שנית יש צורך בבדיקת ו.ק.ת / גסטרוסקופיה לברר באם יש רפלוקס ומה חומרת הצרבת. במקרים קיצוניים ניתן להפוך את השרוול למעקף קיבה כטיפול בצרבות קשות. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בהשמנהקטי23/05/2013
אני עושה עבודת גמר במדעי הבריאות בנושא השמנת יתר.
ידוע שישנה עלייה במודעות בנושא השמנת היתר באוכלוסיה של ימינו,
ישנם טיפולים שאינם ניתוחיים לטיפול בהשמנה, עם זאת אחוז גדול מהאוכלוסייה בוחר לפנות לטיפול ניתוחי במחשבה שטיפולים אלו הם "טיפולי קסם" ואינם דורשים שינוי באורחות החיים, לדוגמת שינוי בהרגלי התזונה.
האם אכן ניתוחים בריאטריים למיניהם הם טיפולים קלים שאינם דורשים שינוי בהתנהגות החולה?
אשמח לתשובה מקצועית התוכל לעזור לי בעבודתי,
בתודה מראש, קטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שיענו לך....
ליאתול23/05/2013רואים שלך אין בעיה!!!
אם הייתה לך בעיה אז היית מבינה שאף אחד מאיתנו לא חושב שזה פיתרון קל!!!!
אנו עושים את הניתוח בכדי לחיות ולא כי בא לנו.
בנוסף - חלק מהקריטריונים לניתוח זה שעברת מספר דיאטות (דיאטנית חותמת לך על כך ופסיכיאטר מאשר שאת מבינה הכל כולל ההשלכות של הניתוח) כלומר שמי שמגיע למצב של ניתוח זה רק בגלל שזהו הפיתרון הכי טוב בשבילו.
מקווה שעזרתי לך קצת......
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
קטי23/05/2013לא אמרתי שעושים ניתוחים כשבא, ברור שהעניין הוא שיפור תוחלת החיים.
אבל האם עושים מספיק בכדי להימנע מהניתוח? מהתרופות? מבחינת דיאטות ומבחינת פעילות גופנית? האם כוח הרצון משחק פה תפקיד מכריע? אלו השאלות שמסקרנות אותי.
האמתי שמאוד עזרת לי בתשובתך, כי הסיבה שפנית לפורום בשאלה זו, היא שקראתי כתבה שמדגישה את העניין הזה- שניתוח בריאטרי לא יצליח ללא שינוי באורח החיים.
המאמר פנה לאותה אוכלוסיה הסובלת מההשמנה במעין הדגשה בנושא, כאילו שאין הדבר ברור מאילו.
ולכן רציתי לדעת, האם בפועל הדבר הזה קורה, שאנשים חושבים שהניתוחים הם קסם, בכך שענית לי נוכחתי לדעת שהתשובה היא לא, במציאות אנשים מודעים להשלכות ולמה שהם מכניסים את עצמם לתוכו (התהליך לאחר הניתוח),
אך האם ההתמדה היא קשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לקטי
יעל24/05/2013הניתוח הוא לא קסם. הוא רק כלי עזר לירידה במשקל למי שכבר ניסה הכל ולא הצליח לבד. והוא חייב גם לעמוד בקריטריונים של השמנה. זהו לא ניתוח כבקשתך. בשנה הראשונה שרבים קוראים לה "שנת ירח דבש", באמת הכל יותר קל. אין הרבה תאבון, הכמויות של המזון קטנות, והירידה במשקל מהירה. במשך שנה זו יש למנותח הזדמנות לסגל לעצמו הרגלי תזונה וספורט שבהם יתמיד כל חייו, אחרת הוא יעלה במשקל. במשך הזמן הכמויות והתאבון גדלים, ומי שלא שומר על ההרגלים של אכילה כל 3 שעות אלא מנשנש כל שעה, הניתוח לא יצליח והוא יעלה במשקל. לכן חשוב גם להיות במסגרת של תמיכה כלשהי דיאטנית, פסיכולוג, או קבוצת תמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטי חמודה אני אסביר לך...
ליאתול25/05/2013התמכרות לאוכל היא (להבדיל הרבה הבדלים) דיי כמו התמכרות לסמים (אני חוזרת ואומרת להבדיל אלפיי הבדלות) .
מה שקורה זה שבסמים את מצליחה לאחר מאמצים רבים ועבודה קשה להימנע לגמרי מהם אבל באוכל אין אפשרות כזו מפני שבלי אוכל את מתה!!!!!
כאן בא הניתוח לעזור לך - במשך השנה הראשונה את לומדת לאכול פחות וע"י כך לשפר את היחסים שלך עם האוכל, כלומר לאכול מהכל אבל בשליטה על הכמויות והמזונות שנכנסים לגופך.
כמובן שישנם בודדים (אני שמעתי על פחות מארבעה אנשים - ייתכן שיש קצת יותר) שלא מצליחים ב"משימה" ומנסים טיפול (קיצור קיבה) מסוג אחר בהתאם לכירורג.
בכל אופן זה ממש לא פיתרון קסם ואני ממשיכה להילחם ולשמור על עצמי למרות שאני שנתיים וחצי אחרי הניתוח.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמי מצטערת אבל את הולכת בשינה
אני28/05/2013את לומדת על השמנה.האם לא דיברו אתכם על הנתוחים הבראטריים? אני למדתי רפואה.ואני מבינה שזה מה שגם את לומדת.עברתי ניתוח מעקף קיבה כיוון שהסכרת שלי הייתה קשה ומבלי הסרת הסכרת אי אפשר להוריד כל כך הרבה משקל.הורדתי עד עכשיו 52 קילו ממשיכה לרדת.הניתוח הבראטרי איננו הוקוס פוקוס.וכל מנותח לפני הניתוח עובר הרצאה אצל הכרורג הבכיר שבה הוא מסביר על הניתוח. הניתוח לא מפחית את התאבון.הניתוח לא גורם לחוסר יכולת לאכול.אולי רק לתקופה של כמה חודשים. אם המנותח מחוסר כוח רצון וכוח שליטה באוכל -הניתוח לא יעזור לו. יש כאלה שמורידם ואז מעלים הכל. עם מעקף עדיין אפשר לאכול וגם עם שרוול.רק שאוכלים לאט מאוד. לכן מאוד חשוב לנו המנותחים להישמע להוראות הדיאטנית לאכול לאט וכל 3-4 שעות ולא יותר. אנחנו במעקף מתמיד לאורך כל חיינו במרפאה בראטרית בבית החולים שבו נותחנו. איך את מתארת לעצמך מצב שבו בן אדם בלי כוח רצון יכול לרדת משקל? מה את חושבת שאחרי הניתוח לא אוכלים?אוכלים. ומשנים גם אורח חיים,צורת חשיבה ויחס לאוכל,התנהגות,טעמים ועוד ועוד. לכן דרוש אישור של פסיכיאטר שכל מנותח לפני.העולם מתהפך אחרי הניתוח ולא רק בגלל הבדל בסוג האוכל או בכמות האוכל אלה בגלל השינוי הפסיכולוגי שטמון בדבר.בן אדם מתחיל לאכול אוכל בריא,בכמות בריאה, מתחיל לעשות ספורט או ממשיך, יורד במשקל,נראה לא רק הרבה יותר טוב,אלה כל שפשוט השכנים בניין שראו אותם שנים פתאום שואלים האם אתה חדש כאן? מבינה איזה שינוי עובר כל אדם אחרי הניתוח? לטעמי,אם את עושה תואר במדעי התזונה אמורים ללמד אתכם את זה ולהסביר לכם. הרי את אמורה אחר כך להוות מקור עזרה לאותם אנשים הסובלים מהשמנה. קצר מוזר חוסר הידע..אבל לא ניכנס לזה. מקווה שעזרתי לך.יום נעים.אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדעי הבריאות
אני28/05/2013תגידי בבקשה,אני מבינה שאת לומדת או כבר מסיימת ללמוד מדעי הבריאות...איפה את לומדת אם אפשר לשאול.אני למדתי רפואה ומאוד מעניין אותי מה שאת לומדת.אולם, ברצוני לברר איפה את לומדת?כיוון שאני מבינה שעל השמנה אתם למדתם מעט מאוד.זו אוניברסיטה?מכללה אקדמית?מה זה? תקראי מאמרים על השמנה והשמנה חולנית.תקראי על תנותחים בראטריים.יש תכניות טלווזיה מעיניינות המסבירות על הניתוחים והכל על לפני ואחרי.אם את עושה עבודת גמר בנושא,זה יסקרן אותך.יש לפנייך דרך ארוכה ללמוד. בהצלחה.אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודים?
לילוש24/05/2013באיזה מוסד את לומדת אם את יודעת כ"כ מעט על ניתוחיים בריאטרים והשמנת יתר? כדאי לך לקרוא מאמרים בנושא - אפשר למצוא אותם ברשת בקלות - ולהתעדכן. תתחילי משם - יש לך הרבה עבודה לפניך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע?אני23/05/2013
מה זה בקע ??מישהו יודע?האם זה יכול להיווצר גם בשרוול וגם במעקף?אני מעוקפת לפני שנה ו חודשים.האם הבקע נוצר בתפרים? האם זה קורה בגלל שלא תפרו טוב את הקיבה?האם בקע נוצר כתוצאה מזה שמרחיבים את הקיבה על אוכל או שתיה ...כשאוכלים מהר למשל? איך להימנע מבקע...??????????? עזרה מישהו בבקשה חברים.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממי בקע זה משהוא אחר
ליאתול23/05/2013בקע (הרניה, "שבר") זה דבר אחר זה נוצר מקרע בדופן הבטן שיכול להיווצר מלחץ עקב השמנה מרובה, הרמת דברים כבדים וכו'.
זה לא קשור למה שאכלת.
אים נותחת בלפרוסקופי אז סביר להניח שלא יהיה בקע .
מקווה שעזרתי (אני עם בקע מההריון האחרון שהפיצפונת לחצה והייתה במשקל 4.500 ק"ג)
ביי ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאתול יקרה!
אני28/05/2013מה אפשר לעשות כדי למנוע בקע אחרי מעקף קיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע? - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה27/05/2013יש שני סוגים של בקעים או הרניות. הרניה בדופן הבטן והרניה פנימית.
הרניות בדופן הבטן לאחר ניתוח מתרחשות באיזור הצלקת הניתוחית לרוב לאחר זיהום הפצע הניתוחי או חולשה בדופן. הרניה פנימית יכולה להתרחש לאחר ניתוחי מעקף עקב הוצרות חללים חדשים בין לולאות המעי אשר גורמים לכליאה של מעי אחר בתוכם. זה קורה באחוזים נמוכים והטיפול הוא ניתוח שבו משחררים את המעי וסוגרים את החללים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר מחאז'נה היקר!
אני28/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופסור מחז'נה היקר!
אני28/05/2013שלום לך ד"ר מחז'נה היקר!
אני מנותחת מעקף קיבה לפני שנה ושלושה חודשים עם 50 קילו פחות. חברה שלי אושפזה בגלל בקע לאחר שרוול.אני מבינה מתוך דבריך שגם לאחר מעקף ייתכן בקע.מה אפשר לעשות כדי למנוע בקע לאחר ניתוח מעקף קיבה?לא לאכול מהר,לא לשתות מים+לאכול ביחד? לא להרים דברים כבדים?לעשות תרגילים לחיזוק שרירי הבטן?האם כל הדברים הללו יכולים לעזור?איך למנוע בקע והאם ניתן למנוע או שזה לא תלוי בי? אני מפחדת שגם לי עלול להיווצר בקע.תודה רבה על התשובה ויום נעים. אנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופסור מחז'נה היקר! - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה05/06/2013הסיכון לסבול מבקע בצלקת ניתוחית לאחר שנה וחצי ניתוח לפרוסקופי הוא קטן מאוד. אין קשר בין אוכל להופעה של בקע.
תיהני מהכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור מחז'נה היקר.
אני07/06/2013תודה רבה לך על התשובה.אינני חוששת יותר שיהיה לי בקע לאור תשובתך.אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה? - תגובה
שולה זק07/06/2013איפה הבחורה האופטימית?
מה קרה שהתחלת לחשוב שלילי?
תחשבי חיובי...על הדרך שעברת, על התוצאות ועל העתיד המקסים שלפיך. למה לחשוב על בקע או כל חולי אחר!!!!
דייי...לחייך בבקשה.
אגב - בקע זה לא משהו "MUST" אני 12 שנה אחרי...בלי....טפו טפו טפו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע - הרניה - תגובה
שולה זק09/06/2013נכנסתי למנוע חיפש והבאתי לך את המידע בקשר לבקע. לבקע חשוף כל אדם ואדם. לפי הכתוב, מנותח בטן רגישים לתופעה.
הבקע השכיח ביותר מתרחש באזור הבטן, והוא נגרם בעקבות חולשה של שריר בדופן הבטן, המאפשרת ללולאת מעי לצאת ממקומה הטבעי. בקע מעין זה יכול להיות בקע סרעפתי, טבורי, מפשעתי או פוסט-ניתוחי.
בקע סרעפתי: מצב בו נכלאת לולאת מעי או חלק מן הקיבה מעל הסרעפת עקב התרחבות הפתח בשריר הסרעפת שבו עובר הושט. מאפיין נוסף של בקע זה הוא צרבת.
בקע מפשעתי: שכיח יותר אצל גברים. בבקע זה יוצאת לולאת מעי ממקומה ונכנסת לתעלה האינגואינלית - דרכה, בחיים העובריים, ירדו האשכים למקומם מחוץ לגוף.
בקע טבורי: שכיח יותר אצל נשים, ונוצר פעמים רבות לאחר הריונות. וזאת עקב חולשת שרירי הבטן האורכיים והרוחביים לאחר התרחבותם בזמן ההריון. שכיח גם בקרב תינוקות.
בקע פוסט-ניתוחי: עשוי להווצר באזור צלקת ניתוחית בבטן עקב חולשת השרירים באזור.
בקע כלוא: מצב שבו הבקע נכלא בתוך השריר, ומתחיל להיווצר בו נמק. יכול להיווצר בכל סוגי הבקע. מצב זה, המאופיין בכאבי בטן, בעליית חום ובסימנים נוספים, הוא מצב חרום והוא דורש ניתוח דחוף. בקע שאינו כלוא אינו דורש ניתוח דחוף.
לתיקון המצב נדרשת התערבות כירורגית. הניתוח לתיקון הבקע ידוע כניתוח שבר, והוא אחד הניתוחים השכיחים ביותר ברפואה. הניתוח פשוט, ובדרך כלל הוא נעשה בהרדמה מלאה. ההחלמה מהניתוח מהירה, והיא אינה מצריכה שינויים מיוחדים באורח החיים למעט הגבלה על הרמת משאות במשך חודשים אחדים לאחר הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע - הרניה - תגובה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה14/06/2013שולה Chapoooo
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי-32 קג פחותאולגה23/05/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את סוף הדרך מאמי! אין מילים.
אני23/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה13 k"f to gooooo
אולגה24/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי-32 קג פחות - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה27/05/2013כל הכבוד.
מתי את באה אלי לביקורת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' מחג'נה
אולגה28/05/2013האם אני חייבת לבור לביקורת? אני ממש רוצה אבל מכבי לא נותנים לי התחייבוץ כי הם פתחו מרכז להשמנה חולנית וביקורת בחיפה ליד קניון חיפה נדמה לי ובגלל זה לא מוכנים לתת לי התחייבות לרמב"ם אלייך....איין לי כבר מושג מה לעשות..=((
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה ...את נראית פצצה !!!
ניסים29/05/2013כמה זמן את אחרי הניתוח ?
ובקשה קטנה לי אלייך ...
תני לנו בקצרה סדר יום שלך וומה את אוכלת ,אשמח ללמוד ממך ...
אני חמישה חודשים אחרי שרוול כבר חודש וחצי על אותו משקל לא זז ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלניסים היקר
אולגה30/05/2013אני 7 חודשים אחרי ניתוח ...כל אחד והקצב שלו ממי
גם אצלי המשקל עכשיו עצר...כשהוא עוצר לשתןת המוווווון מייים בכוח!!!
לאכול ירקות רק טריים סלט או חתוכים להימנע נאגוזים אבוקדו רק לחם קל או אם רגיל
אז מיני פיתה גיליתי שזה סבבה וחצי מהקלוריות...לא לשתות שוקו!!! לא גזים!!! לא בירה
ןלא ודקה היא מאוווד משמינה!!!
גבינה אני כן אוכלת צהובה ולא 5% פשוט פרוסה ביום כי אני ממממש אוהבת
אם פסטרמה אז בדבש או פרגיות של טירת צבי היא הכי טעימההה ו 2%..
אם תפןח אדמה אז 1 ליום באורחה או אפוי או מבושל ממממש לא לטגן כלוםםםם
אם יש שאלוץ אני פה)))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לאולגה לכל הוותיקים ולהילה
לילוש01/06/2013תודה לשניכם על המידע. כל טיפ עוזר. לי יש ביעיה עם אכילת לילה, מול הטלויזיה שבאה לי להתפרק אחרי העצבים של כל היום. יש למשהו טיפ מה ניתן לעשות להתגבר על זה? יום שלי נמשך לפעמים עד 9 בערב, אז אני לא מסוגלת ללכת לשון מיד. אשמח לתגובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפ שלי
אולגה01/06/2013אני ממליצה לאכול פעם אחרונה 4 שעות מינימום לפני השיינה...ומשו קליל
לא פרי אולי..יוגורט אני לוקחת לחם קל+עגבניית שרי+כפית מיונז לייט של Heynz
ופרוסת גבינה ושצה בתנור יוצא סוףףף)))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לילוש02/06/2013רשמתי את הטיפ - את לא נעשת רעבה בארבע שעות? אם כן, איך את מתגברת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלניסים
אולגה05/06/2013פרופ' מחג'נה צודק הניתוח שלי הוא ממש לא כמו שרוול אני ממליצה לך להתייעץ עם הדיאטנית))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה ...את נראית פצצה !!! - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה05/06/2013לום לכולם
צריך לזכור שאולגה עברה ניתוח מעקף תריסריון. ההתנהלות והאוכל אינו דומה לזה של שרוול או ניתוח אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHAPOOO - תגובה
שולה זק04/06/2013אולגה...זה אני אילמת...נעלמו ונעתקו מגרוני כל המילים.
תזרקי תמונה של פעם שנראה את השינוי הדרסטי.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה זו היחידה שיש-לפני
אולגה05/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה כבר אחרי-בתהליך
אולגה05/06/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתהליך-77 ק"ג
אולגה05/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשול- לפני 119 ק"ג
אולגה05/06/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד זכרתי - תגובה
שולה זק05/06/2013בזכות הקעקוע חחחח
אבל רציתי לראות שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נואשתטניה22/05/2013
שוקלת 88 ק"ג בגובה 166 ניסיתי את כל הדיאטות שבעולם כלום לא עוזר מעלה הכל בחזרה , רוצה לבצע את הניתוח .
האים זה איפשרי לי ?
כמה יעלה ניתוח באופן פרטי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק04/06/2013את לא עומדת בקריטריונים לניתוח שקבע אירגוןם הבריאות העולמי, כך שלא תוכלי לקהל אישור לניתוח. אין ניתוח פרטי למי שלא עומד בקריטריונים.
ניתוח זה לא הוקוספוקוס. צריך לשנות הרגלי אכילה, להיות במעקב דיאטנית ולשלב פעילות גופנית. כך שאם חשובה לך המטרה - לרדת במשקל. לכי לדיאטנית, קבל תפריט מאוזן, שלבי פילות גופנית, שני הרגלי אכילה ותראי שהתוצאות לא יאחרו להגיע ותהיי מאוד גאה בעצמך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירה במשקל דחוף!!שרלין22/05/2013
היי חברים בחודש נובמבר האחרון נותחתי אצל אבינוח השלתי ממשקלי 26.8 קילו לאחר 4 חודשים
אני עם הטבעת השוודית אני סגורה 9 אוכל לא עובר לי כלום אני מקיאה הכל חוץ מבמבה
וכן אני מכורה לבמבה משתדלת להפחית אבל יש ימים שחוץ משקית במבה אני לא אוכלת כלום
כבר 4 חודשים שנעצרתי לא מורידה גרם אני 1.78 בגובה ושוקלת כרגע 92 קילו
לא עושה שום פעילות גופנית כיוון שאני עובדת פיזית בעבודה ואין לי כוח לעשות ספורט
השאלה שלי אליכם היא
האם גם אצלכם נוצרה עצירה של 4 חודשים על אותו משקל
האם זה דבר נדיר.? או רגיל מה אפשר לעשות
חשוב לי לציין שאני לא יכולה להדק את הטבעת יותר כיוון שהייתי סגורה 10 נחנקתי והקאתי הכל אפילו מים
אבל בסגירה של 9 אני מרגישה יותר טוב
בבקשה תייעצו לי אני מיואשת (אני לפני חתונה וחייבת להרזות )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רובנו אחרי שרוול או מעקף לכן אין תג
ליאתול22/05/2013תגובה תמתיני בסבלנות ויענו לך.
אני אחרי שרוול וחושבת שזה ממש לא תקין לחיות על במבה.....
אבל יש חכמים ממני שיענו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שרלין22/05/2013אני יודעת שזה לא תקין אבל זה הדבר היחיד שעובר אני מקיאה הכל
יותר להוט לי לדעת האם העצירה נורמלית ואם יש דרך להתגבר עליה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שרלין יקרה!
אני22/05/2013אני מעוקפת ורובנו מעוקפים או משורוולים.אבל בכל זאת,לא משנה איזה ניתוח עשית - עצירות יש ועוד יכולים להיות!זה בסדר...את כמו כולם....תמשיכי בדיאטה +תתחילי לפחות קצת הליכות..אחרת המשקל לא יזוז. לגבי הטבעת - תתייעצי עם המנתח שלך. מזל טוב לחתונה יקירתי!!!שיהיה לך המון מזל בחיים ובריאות! חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אנה
שרלין23/05/2013קודם כל תודה על הברכות המחממות :)
שנית לגבי מה להתייעץ עם המנתח
לגבי ההליכות אני כל היום מתרוצצת בעבודה 9 שעות כל יום
ככה שבקושי יש לי כוח ללכת שאני מגיעה הבית
השאלה שלי יותר נכון היא האם אחרי העצירה תהיה ירידה דרסטית או שבטפטוף קילו שניים
העיקר שירדו כי כל פעם שאני עולה על המשקל אני מתאכזבת מחדש
וכבר מאבדת את הכוח להתמיד עם הדיאטה
שרלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירה במשקל דחוף!! - תגובה
הילה כהן28/05/2013שרלין שלום
פעמים רבות נראה עצירה בשל צריכה קלורית נמוכה מדי שגורמת לגוף מצוקה ומעבר למצב התגוננות = עצירת הירידה .
האכילה שלך היום כפי שתארת מזיקה לגוף שלך!!!
אני מציעה לך לגשת לדיאטנית בריאטרית להערכה ולחשוב האם כדאי לפתוח קצת את הטבעת כדי שתוכלי לאכול כמויות קטנות של אוכל מזין ולא במבה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לשתייה מוגזתאביבה22/05/2013
אני כשנה לאחר ניתוח שרוול ירדתי כ40 קילו. במשך השנה לא שתיתי שתייה דיאטית מוגזת. החודש בשיחה עם דיאטנית חדשה שקיבלתי נאמר לי כי מותר לשתות שתייה מוגזת. האם זה אפשרי כי עד עכשיו הבנתי ששתיה מוגזת פוגעת בתהליך הדיאטה למנותחי שרוול.
בתודה מראש אביבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לשתייה מוגזת - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה27/05/2013לא רצוי לשתות מוגז לאחר ניתוח שרוול קיבה. אם נמנעת במשך שנה ממליץ שתמשיכי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לשתייה מוגזת - תגובה - תגובה
הילה כהן28/05/2013מסכימה מאד עם פרופסור מחאג'נה . אמנם יש מעט עבודות בנושא אך ניתן לראות ששתיה מוגזת מרחיבה את הכיס הקיבתי . ולכן מאחר ולא ידוע מה הכמות שלכל מנותח תרחיב את הכיס , לא הייתי לוקחת חלק בניסוי כזה על עצמך, שעלול להרוס את כל תוצאות הניתוח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 6 שבועות אחרי שרוול וקשה - להילהנורית21/05/2013
הילה שלום,
אני בדיוק 6 שבועות אחרי ניתוח שרוול. אני לא מצליחה לשתות את כל הכמות הנדרשת - כליטר וחצי, ואני לא מצליחה להגיע לאכול 6 ארוחות ביום. עדיין יותר קל לי עם טחונים, והמוצק שעובר הכי טוב זה פתית/קרקר/צנים.
יש מצבים שאני שבעה אחרי פתית אחד ויש מצבים שאני רעבה אחרי שעתיים או מרגישה שלא שבעתי, אבל כשאני מנסה לאכול עוד משהו - מיד אני סובלת מכאבים. האם זה נובע מכך שהרעב למעשה "בראש" ולא הגוף צריך את האוכל? האם זה הגיוני??? בכל אופן, אחרי כל ארוחה או במהלכה אני חשה בכאבים או לחץ בקיבה. האם זה נורמלי?
חשוב לציין שעדיין אינני אוכלת עוף / קציצות - ניסיתי ולא הצלחתי כל כך. דג - עובר יותר טוב. אך למעשה הארוחות שלי מורכבות מירקות מרוסקים / יוגורט / פתית עם גבינה / תפו"א מעוך. האם זה בסדר? נראה לי שאני אוכלת יותר פחממות מאשר חלבונים....
ולסיום - אני כבר שבועיים לא יורדת כלל במשקל. (מאז הניתוח השלתי 13 קג' ונעצרתי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהילה תענה
לילוש21/05/2013מה שאת עוברת זה נורמלי לחלוטין - כל גוף מגיב אחרת לניתוח. גם לי זה קרה, לקח לי 10 שבועות בערך ללמוד את הכמות הנדרשת כדי לא להרגיש כעבים (עדיין זה קורה לי!) בגלל הכמויות הקטנות, לפעמים אני אוכלת אחרי שעתיים ולא שלוש. פשוט כמות קטנה או עוד ביס. גם אני לא שותה מספיק - הפטנט: קניתי דיאט תפוחים (לא מוגז) ושמה קצת בכל כוס, ואז מצליחה לשתות יותר. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני
סנדי21/05/2013אי כבר 4 שבועות לאחר שרוול וגם לי יש את אותם בעיות לא משש יודעת מה לייעץ אבל מזדהה בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נורית יקרה!
אני21/05/2013קודם כל מזל טוב שאת כבר אחרי.המצב שאת מתארת הוא נורמלי.את סך הכל 6 שבועות אחרי ניתוח.הורדת משקל?נהדר! יש ויכולות להיות עצירות בדרך,לכן חשוב להקפיד להמשיך בדיאטה+להתחיל הליכות,ואז שוב תהיה ירידה.יש לך כאבים,וזה מובן,התפרים עדיין טריים...אז תנסי להעביר את אוכל דרך הבלנדר,אם זה דג או ירקות מבושלים. ותאכלי לאט לאט. תנסי חצי כפית,לנוח,ואז עוד חצי כפית.העיקר שלא תקיאי - כי זה מרחיב את הקיבה. הרעב רובו בראש,זה נכון.עם זאת את עדיין לא אולכת מספיק לגוף שלך.אבל לא נורא.עוד מעט הדיאטנית תוסיף לך עוד מאכלים לתפריט.עד אז חשוב לך יותר לשתות מאשר לאכול.תמדדי סוכר.אם הסוכר יורד מתחת ל70,תנסי לאכול פחמימה לכלשהיא עם טחינה וגבינה לבנה או קוטז'. אם הסוכר בסדר,אז תשתי.קפה,תה,מרק צח,ז'לי שנחשב למים,כוס חלב 3%. יכול להוות ארוחה טובה ומשביעה עכשיו. הרבמבם אמרו,שכל ארוחה שבן אדם אוכל,אפילו פרוסת לחם,הוא צריך לחשוב עליה כארוחת מלכים.את בדרך הנכונה.המון בהצלחה! חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם על ההתייחסות
נורית22/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה6 שבועות אחרי שרוול וקשה - להילה - תגובה
הילה כהן28/05/2013שלום נורית
אתחיל מהסוף , הגיוני שבשלב זה אחרי ירידה מהירה תהיה עצירה , זה הזמן להוסיף פעילות גופנית .
לגבי התפריט - לחלק מהמנותחים קשה יותר עם מוצקים , עם זאת לא הייתי רוצה שנפספס את חלון ההזדמנויות להציג לקיבה מזונות מוצקים בהדרגה ולכן יחד עם הדיאטנית הבריאטרית שלך הייתי רוצה שתעשי ניסיונות איטיים להוספת מזונות חדשים
. תתחילי בלערוך רשימה של מזון שבטוח עובר ,ללא כאבים.
תוסיפי עוף טחון עם הירקות והקפידי על מוצרי חלב - העשירים בחלבון. אחרי שתגיעי למצב אכילה ללא כאבים (מרווח בין הארוחות מינימום שעתיים מקסימום שלוש שעות) הוסיפי מזון אחד שהתקשת לאכול כמו חצי קציצה רכה מאד או טונה מעוכה עם מיונז.
בתקופה הזו חשוב לנהל רישום אכילה בו תתייחסי מלבד למזון השעה והכמות גם לסיטואציית האכילה . האם אכלת ברוגע? האם היית רעבה מאד לפני הארוחה? אולי אכלת מהר או לא לעסת טוב?
מהיומן הזה תוכלי ללמוד המון ואיתו רצוי להגיע לפגישה עם הדיאטנית שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה להילה ולכל מי שהתייחס
נורית28/05/2013ברצוני להודות להילה ולכל מי שהתייחס להודעתי וניסה לעזור :)
ביום שישי הקרוב, אפגש עם הדיאטנית הבריאטרית שלי ונראה איך אוכל להתקדם נכון.
עד אז, אימצתי את הצעתך והחל מהיום, אני רושמת את כל מה שנכנס לפי + שעות האכילה / שתייה.
תודה רבה,
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נורית
אורית30/05/2013תקשיבי אני בהתחלה הייתי כמוך אל תאכלי פתית תנסי לאכול לחם צנים דגנים כי זה ישביע אותך פתית הוא מתפורר בקיבה ואין בו סיבים וזה מתפורר וזה יכול לגרום לך לרעב ולעצירות בהצלחה שהיה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון לגבי הסרת סינרליאתול20/05/2013
עוד עידכון- היום עברתי עוד וועדה של כירורגיה פלסטית של בית החולים ואמרו שמתחילים להזיז עיניינים .
אישרו סינר אבל אמרו שמאחר ויש לי גם בקע (הרניה) לטיפול תוך כדי אז מוותרים נכון לעכשיו על הירכיים.
אמשיך לעדכן..... ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על העדכון מאמי ובהצלחה בהמשך !
אני21/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לי אלייך..
אולגה22/05/2013אני רק חצי שנה אחרי ניתוח אייך מקבלים דרך הקופה ניתוח להסרת עודפים?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך.....
ליאתול22/05/2013הקריטריונים הם : לפחות שנה אחרי ניתוח + הגעה למשקל רצוי + חצי שנה במשקל קבוע + הפרעה "רפואית" של הסינר.
הסבר: את צריכה להיות מינימום שנה אחרי קיצור קיבה.
צריך להיות במשקל היעד שלך (b.m.i תקין).
צריך לפחות חצי שנה במשקל קבוע כלומר שלאחר שהגעת למשקל הרצוי את נמצאת במשקל זה לפחות חצי שנה.
צריך שה"סינר" יגרום לבעיות רפואיות כי אסטטית בלבד לא מקבל אישור של הוועדה, צריך להראות שיש פטריות בקפל עור או קושי תפקודי בעקבותיו, גירודים חוזרים מהמגע של העור בעור וכו'.
מקווה שעזרתי. ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליאתול יקרה!
אני22/05/2013אני מבינה לגבי הזמן שצריך לעבור לאחר הניתוח ומבינה את זה שצריך להיות ב BMI תקין...אבל לדעתי זה לא בסדר שצריך שיהיו פטריות או פעצים בעור ורק אז מאשרים. הם מכחים עד שיתחילו בעיות עור?הם לא בסדר.הרי זה ברור שלמי יש סינר בטני גדול או אפילו קטן - בעתיד יכולות להתפתח בעיות עור.וברור שכולנו עם הסינר הבטני נאלצים להקלח הרבה ולמרוח קרמים ומשחות שונות נגד פטריות.לדעתי,לכל מנותח שהוריד הרבה מאוד משקל ויש לו עור עודף בבטן ובין הרגליים,יש לו את הזכות לקבל ניתוח פלסטי חינם. הם פשוט לא רוצים לממן.לדעתי ולטעמי זה מאוד לא בסדר.הרי לא מדובר פה באסטטיקה נטו,זה מפריע ללכת!!! אני שמחה שאישרו לך סינר בטני ומקווה שבבוא הזמן ייאשרו גם לי.אנ מבינה שזו הבירוקרטיה ואין מה לעשות..אבל הקופות לא בסדר! הצילו לנו את החיים, הורדנו משקל,יש לנו עור עודף - מגיע לנו ניתוח חינם דרך הקופה,כיוון שאנחנו מבוטחים!!!המון בהצלחה הניתוח יקירתי! :-) מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתוקה
ליאתול22/05/2013את צודקת ב 100% !!!!!
לכן אני אומרת שלפי מה שנאמר לי בקופה - יאשרו רק מה שמפריע מבחינה רפואית.
בכל אופן את יכולה להוכיח שה"סינר" מפריע בשניות!!!!
כל פעם שיש לך גרד או פטריה או זיהום לכי מייד לרופא המשפחה ותתעדי זאת (זה קורה הרבה בקייץ) תתעדי מעכשיו וכך שתגיע השעה זה יהיה מוכח.
מה לעשות שהם רוצים להתחמק מהאחריות ? פה המקום שלנו להילחם על שלנו!!!
אוהבת- ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתול מתוקה !
אני23/05/2013תודה רבה שאת אומרת לי את זה. מקווה שלא יהיו לי זיהומים ופטריות.אני מתרחצת הרבה ושמה מלא קרם. כשהייתי 171 קילו היו לי פצעים וגרד ושרף לי כשהתקלחתי ...כל העור בין הבטן לרגליים ממש שרף...אבל לא תיעדתי את זה. חבל שרופאת המשפחהלא אמרה שצריך.אחרי הניתוח הורדתי 50 קילו.עכשיו אני 120.וברוך השם,בנתיי העור שלי בין הבטן לרגליים בכפלים בריא... תתרחצי הרבה ותמרחי קרם! ואם יש קנדידה,או גרד או פטריות משתמשי במשחה מתאימה.אני כל כך מבינה את זה...סבלתי מזה מאוד כשהייתי לפני הניתוח!!! הם כל כך לא בסדר הקופות האלה!!!כמו שאת אומרת - הם בוחרים להתעלם מהאחריות שלהם!!!! רק בריאות! והמון בהצחלה בניתוח הפלסטי שלך.ובקרוב גם לי! חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התהליך לניתוחשני20/05/2013
שלום לכולם,
הייתי אצל רופאת המשפחה והיא נתנה לי המון הפניות לבדיקות וכמו כן גם לדיאטנית ברמת אביב או רמת גן,ואמרה לי שדבר ראשון זה דרכה לאחר מכן זה עובר לרופאים ורק אז מתחילים את הבדיקות,השאלה שלי היא מתי ואיך קובעים תור לוועדה?
האם אני יכולה לעשות זאת בתחילת התהליך עוד לפני סדרת הבדיקות כולל הדיאטנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה קופת חולים את?
לילוש21/05/2013באופן עקרוני את צריכה לעשות את הדברים במקביל כי הכל לוקח זמן. אחרת, יבקשו שתחזרי על הבדיקות (אם עברה יותר מחצי שנה) איפה את עושה את התהליך - ובאיזה קו"ח ? אני מתל-אביב, קופת חולים מכבי אז אם יש שאלות, אשמח לעזור. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילוש
שני22/05/2013אני די מבולבלת לגביי כל התהליך ולא יודעת סדר דברים..
אני בקופת חולים מכבי,אני אמורה לבחור בית חולים כבר עכשיו וישר לקבוע תור לוועדה ותוך כדי לעשות את כל הבדיקות?..
ועוד שאלה לגביי ה BMI שלי כרגע הוא 39.4 ללא מחלות נלוות,אם הוא יהיה 40 יותר טוב בשביל לעבור וועדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהליך
לילוש24/05/2013במכבי ברמת אביב ג נפתחה מחלקה שמטפלת בכל התהליך - זה היה אחרי שאני עשיתי הכל בעצמי. תפני אליהם, הם ידריכו אותך. אני עשיתי בדיקות ובמקביל פניתי לאיכילוב. אם יש שאלות נוספות, אשמח לשתף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילוש!
יעל22/05/2013גם אני בקופת חולים כללית, מאזור המרכז. בת 25.
קבלתי את כל הבדיקות הדרושות מרופא משפחה, וכבר קבעתי תור לאולטרסאונד ורנטגן ואקו לב.
אין באפשרותי לעבור את הניתוח באופן פרטי מבחינה כלכלית אז חשבתי לעבור אותו באיכילוב.
אני מבינה שכעת עלי להביא הפניה מהרופא לבית חולים איכילוב והם יקבעו לי את הוועדה.
ו...?
מה הלאה?
הם מקשרים ביני לבין הרופא וקובעים לי את תאריך הניתוח? אני צריכה לפנות לרופא?
אני צריכה לקבוע תור לדיאטנית של בית החולים?
אני לא מצליחה להבין מהאינטרנט מההפרוצדורה ומהמענה האנושי של מכבי קל וחומר שלא. וזה צתסכל.
אשמח אם תוכלי לומר לי מה הצעדים שעלי לנקוט שלב שלב.
כמו,כ אשמח לדעת כמה זמן בערך מקובל שמחכים לוועדה ולניתוח.
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
לילוש24/05/2013אני במכבי - אולי הכלליים שונים בכללית. תפני לאיכילוב - אורלי קוראים למזכירה והיא מאוד יעילה - ומזמנים אותך לפגישה עם מנתח. משם זה מתגלגל. התהליך לוקח כמה חודשים - גם תלוי בלחץ על המחלקה. מקווה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש המקסימה!
יעל24/05/2013אין לי מושג איך אבל כנראה בתיקון אוטומטי של האייפון נהיה בטעות כללית.
אני כמוך במכבי :))
אז מיד כשיש לי תור לוועדה אני מתקשרת לאורלי ומבקשת שתקבע לי תור עם המנתח?
כל מה שתוכלי להסביר לי מה עלי לעשות ימה הצעדים אני אודה לך מאד!
כל כך רוצה לעבור את זה. ומצד שני כל כך כל כך מבולבלת.
ושוב תודה וכל הכבוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלה
לילוש25/05/2013ברמת אביב ג יש במכבי מחלקה לטיפול בתהליך. היא נפתחה אחרי שעשיתי את התהליך, אז אני לא נעזרתי בהם אבל כדאי להתקשר ולהיפגש עם האחראית. התהליך שלי היה:
1. בדיקות כלליות + המלצת רופא משפחה + המלצת דיאטנית
2. ועדה באסותא רמת החייל
3. תור באיכילוב
4. השלמת בדיקות
5. ניתוח
אשמח לעזור . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל
שני25/05/2013אני בדיוק כמוך בתחילת התהליך,וגם לי רופאת המשפחה המליצה על המרפאה ברמת אביב,ונתנה לי הפניות לכל הבדיקות,גם אני הייתי מאוד מבולבלת,לא הצלחתי להבין שום דבר מהתהליך,איך למה ומתי...מה שאני עשיתי לאחר בירור מקיף זה הדבר הבא,קודם כל החלטתי איפה אני רוצה להיות מנותחת,צלצלתי וקבעתי תור לוועדה,תוך כדי בזמן שיש לי קבעתי תורים להכל,שבוע הבא אני מסיימת את הבדיקות ויש לי תור לוועדה ב17.6 שזה ממש לא רחוק,אם את צריכה שאלה,עצה או סתם אוזן קשבת של מישהי שעוברת את אותו התהליך בדיוק כמוך,אני פה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שני!
יעל26/05/2013אשמח מאד לשמוע ממך פרטים.
הייתי אצל רופא שנתן לי הפניה לכל הבדיקות! כשביקשתי הפנייה לניתוח אמר לי שיתן את זה אחרי הבדיקות. בינתיים החלטתי על איכילוב, התקשרתי לקבוע תור לוועדה הם ענו לי שלא מוכנים לקבוע בלי הפניה מהרופא לניתוח :(
תור לכל הבדיקות יש לי למחר, וליום שני הבא ואז אני מסיימת את הבדיקות.
הרופא שלי מקבל שוב מחר ואז אלך להוציא ממנו הפנייה.
מה כעת עלי לעזות? מחר אחרי שיהיה לי את ההפניה אשלח אותה לאיכילוב על מנת שיקבעו לי תור לוועדה..
ואז מה?
מי קובע לי תור לניתוח ומפגש עם הרופא באיכילוב? איפה קובעים תור זה?
אגב, איפה את הולכת לעבור את זה?
אשמח לשמוע!
דבר נוסף, איפה יש בית חולים ציבורי במרכז שבו יש את התור הכי מהיר לניתוח וועדה?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה...
שני29/05/2013אני עושה את הניתוח באסותא,באופו פרטי,לגביי בית חולים ציבורי,ברגע שתהיה לך הפניה תקבעי תור לוועדה לאחר הוועדה יקבעו לך תור לניתוח,ההמתנה בבתי חולים ציבוריים היא לא קצרה אז תהיי מוכנה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנה לקולונוסקופיה למנותחי מעקף קיבחן19/05/2013
שולה וד'ר מחג'נה שלום רב, ברצוני לדעת האם ההכנה לבדיקת קולונוסקופיה אצל מנותחי מעקף קיבה היא זהה לאנשים שלא נותחו? אני מנותחת מעקף כ10 חודשים ואני צריכה לעבור את בדיקת קולונוסקופיה בהקדם, האם אני יכולה לעבור את תהליך הניקוי הרגיל? האם זה יכול להיות מסוכן לקיבה הקטנה שנותרה?
תודה ומצפה לתשובה
חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנה לקולונוסקופיה למנותחי מעקף קיב - תגובה
ד``ר דוד גויטיין20/05/2013אמנם לא דר' מחאג'נה....
לאחר מעקף קיבה אין בעיה עם "הכנת קולון" או תהליך הניקוי האמור. המגבלה היא קצב שתיית החומר. אין סכנה אך צריך לשתות לאט לאט, לפי הקצב שאת רגילה לו. את "מוכנה" כשמה שיוצא מלמטה זהה בצבעו (שקוף....) למה שנכנס מלמעלה.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה ליאתולמ19/05/2013
ליאתול את מדיהימה ומאוד מעודדת .אין ספק שאת מאודדדדדדד.צודקת אני לפני ניתוח שרוול השבוע ומפחדת .את מקסימה המון תודה .ביי מתוקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו הסיבה שהגבתי להודעה...
ליאתול19/05/2013זה לא בסדר לומר כאלו דברים שלא מבוססים בכלל.
בכל ניתוח יש סיכונים אבל כשמשווים את הסיכונים מול מה שיקרה אם לא נעבור את הניתוח אז הכל מתגמד.
אוהבת ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולםמ19/05/2013
להשמנה ישנם מחלות נלוות כמו סכרת יתר לחץ דם טרשת עורקים .הפרעות בשינה וכו. אני לפני ניתוח ומפחדת גם מהתגובה שלך אבל אני יודעת שאני חייבת עזרה קשה לי ללכת אני מתנשפת עד שאני מגיעה לתחנת האוטובוס .דבר פשוט אפילו להוריד גרבים .ו מבקשת עזרה בצחוק .עוד דברים שכרגע לא עולים במחשבתי .אז חברים בהצלחה לכולם .ביי .רק הפחד של הילד שרואה אותך איך משתנים וההורה מסוגל לעשות פחות דברים מלפני כן .לפני כמה חודשים הבן שלי הקטו ראה שהיה לי קשה לעשות משהו אני אפילו זוכרת מה זה היה .אז הוא אמר לי אמא מה קורה אני רוצה שתחי הרבה שנים ותצלחי לשחק עם הילדים שלי י אמא אני אוהב אותך .כיום הילדים נחשפים לתקשורת והם דואגים ל י זה מאוד מתסכל .ביי ובהצלחה לכולם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל - מ
לילוש20/05/2013אנחנו פה איתך, אחד בשביל השני כדי לעזור לתהליך קשה וארוך אך החרכי. אני לא הצלחתי להתכופף לנעול נעליים וקניתי אותם מידה יוךר גדולה כי בגדים ונעליים כל הזמן הפריעו לי. יש לי עוד דרך ארוכה אבל הניתוח אכן מציל חיים. בהצלחה - לפחד זה טבעי אבל לא צריך להיכנע לפחד הזה לכי קדימה עם האמונה שאת מתחילה חיים חדשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולםמ17/05/2013
היום הייתי אצל מרדים טרום ניתוח .היום עברתי עוד שלב לפני ניתוח שרוול .קשה לי עם דיאטת דלת פחמימות .משתלת לא מצליחה ב100%.מקווה לשמור השבוע
שבת שלום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל - מ
לילוש18/05/2013אל תכנסי ללחץ - אני לא הצלחתי לשמור בכלל. תעשי מה שאת יכולה - הכל יהיה בסדר. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי חברה... הבטחתי לעדכןליאתול16/05/2013
היום היה לי יעוץ בנוגע לניתוח פלסטי להסרת עור עודף.
נאמר לי שניתן לשלב מספר ניתוחים דרך הקופה ולכן אני מנסה ללכת על הבטן והירכיים שהם הבעייתיים ביותר......
יש לי פגישת יעוץ בנוכחות מנתחי המחלקה הפלסטית בביה"ח ביום שני ואני אעדכן אותכם.
היום זה היה יעוץ ראשוני וביום שני זה היעוץ שכולל את צוות המנתחים (כנראה שהיום הרופא היה סטאז'ר שבסך הכל היה צריך לנפות את האנשים לפני הוועדה)
ביי בינתיים ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על העדכון
לילוש17/05/2013כל הכבוד לך - איזה כיף להיות בשלב הזה של החיים. באיזה קו"ח את? באיזה ב"ח עברת את הועדה? תמשיכי לעדכן, תמיד שמחים לשמוע חדשות טובות, הישר כח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופ"ח מאוחדת. יעוץ בסורוקה
ליאתול17/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העדכון מתוקה!
אני17/05/2013שלום ליאתול יקרה! :-) תגידי באיזו קופת חולים את?ומאשרים לך חינם גם סניר בטני וגם ירכיים פנימיות?אדיר!!!זה מה שאני צריכה! בבקשה,תתני קצת יותר פרטים. איך עוברים את הוועדה?האם צריך להוריד בגדים מול המנתח הפלסטי ולהראות את עודפי העור? איך מחליטים למי מגיע ניתוח פלסטי דרך הקופה? מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן צריך להראות את העור העודף לפלסטי
ליאתול17/05/2013לפלסטיקאי. בנוסף אני רק בתחילת הדרך והדרך עוד ארוכה.
אני אעדכן בכל שלב אבל עדיין לא עברתי את הוועדה אם בכלל וההמלצה על ירכיים היא של המנתח הפלסטי הקופה עוד לא אישרה.
ושוב - אני חברת קופ"ח מאוחדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקרה!תעדכני
אני18/05/2013שלום ליאתול יקרה! :-) מחזיקה בשבילך אצבעות שתעברי את הוועדה! תעדכני בכל שלב מתוקה! :-) אני גם חברת קופת חולים מאוחדת.מאוד מקווה שיאשרו לי סינר בטני+ ירכיים פנימיות כשיגיע הזמן! בנתיים אני עם 50 קילו פחות בשנה +צריכה עוד בדיוק 50 ואז לפלסטיקאי!!! בעזרת השם! :-) מחבקת ומאחלת לך המון הצלחה בניתוח הפלסטי! :-) אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני18/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)