מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מפגש פורום 8.9.11שולה זק21/08/2011
לכל חברי הפורום היקרים
ביום חמישי 8/9/11 בשעה 19:30 בקיבוץ בית רימון (בין צומת גולני לצומת המוביל) סוף העולם ימינה - יתקיים מפגש פורום מרגש באירוחם של שוש ובן זוגה.
בתוכנית גם הרצאה מקצועית בנושא ההתמודדות לאחר הניתוח וארוחת ערב קלה.
מומלץ להגיע עם בן/בת זוג - להעלאת ההתמודדות המשפחתית לפני ואחרי הניתוח.
מכיוון שזהו בית דתי שוש לקחה אחריות על הכיבוד וארוחת הערב.
כל אחד מהמשתתפים ישלם סכום סימלי.
ההתחייבות לתשלום בזמן ההרשמה במייל - מהרו להרשם.
*במילל העמותה (שולה) [email protected]
* סיגל - [email protected]
נא לרשום: שם - דוא"ל, מספר נייד וכמה אנשים מגיעים.
נשמח לראותכם,
שוש, סיגל, שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בואו בשמחה
שוש - בית רימ21/08/2011חברים יקרים !!
אני ממתינה בביתי לכוווווווווווווווללללללללללללללללללללללללללםםם
בואו בשמחה רבה
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאמור זה יום הנישואין שלי
מקס ברנר29/08/2011שראוי לאזכור בנפרד,ולכן לא אעלה לגליל באותו יום.ראו אותי כאילו אני בקרבכם, והרימו כוסית ליקר שוקולד לשלומי.חן חן !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי גם אני אקפוץ
משה25/08/2011הגיע הזמן שאני אפגוש את החברה.
למרות שנראה לי שרק עם שוש דיברתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת אולי?
סיגל26/08/2011חבל לפספס....לא כל יום יוצא להפגש עם אנשים שעברו את אותה חוויה משמעותית של שינוי.אף אחד לא יוכל כמנו להבין את הפחדים,ההתרגשות והשאלות שעולות בראשנו.
גם למי שצריך לנסוע קצת ולהשקיע שווה ביותר .
סיגל מכרמיאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי גם אני אקפוץ - תגובה
שולה זק26/08/2011הגיע הזמן באמת שתתחיל לפעול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם באההההההההההה
רוזי29/08/2011מהמרכז באהבההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת גדולה מהחיים - תגובה
שולה זק29/08/2011כל הכבוד רוזי...מחכה בקוצר רוח לחיבוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמח גם אנחנו לבוא.
לילך29/08/2011נשמח להגיע. אני לבד :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההההממממממ
שוש - בית רימ25/08/2011תודה למי שכבר נרשם.
מה עם שאר החברים, תוציאו יומנים תכתבו את התאריך.
מה שנשאר עכשיו זה לשלוח מייל לסיגל או שולה.
מחכה לכם
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש
יעל הצפונית25/08/2011כמה חבל שלא אוכל להגיע, אני טסה לחו"ל באותו יום בדיוק. עד שסוף סוף מתארגן מפגש בצפון... מקוה שיהיו עוד כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל המרבה....
סיגל25/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואו בשמחה
סיגל27/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש פורום 8.9.11 - תגובה
שולה זק27/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמפגש
שוש - בית רימ28/08/2011חברים, יש באפשרותי לקבל את האולם של היישוב שלי.
אז כמה שיותר אנשים יותר טוב
תרשמו.........
בעלי רוצה להכיר עוד אנשים ולשמוע , האם רק אישתו מיללת כל הזמן: נתקע לי, כואב לי, לוחץ לי, יש לי חולשה......
בואו בשמחה
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה כתבתי מייל
תמר נהריה28/08/2011ולא קיבלתי תגובה רשמתי שאני מעוניינת להרשם למפגש עם בעלי. וכמה זה עולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר יקירתי - תגובה
שולה זק28/08/2011לא התקבל שום מייל ממך.
כידוע לך אני מהמתייחסות במיידית
אז שלחי שוב ואעביר לך פרטים
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי שוב
תמר נהריה28/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש מפגש באיזור שלי?
ליזי29/08/2011היי לכולם!
האם יתקיים עוד מפגש מסוג זה באיזור מגוריי? אני גרה במודיעין.. ?
מאוד קשה לי להגיע בשעה כזאת וגם המרחק... האם מישהו יוצא מהאיזור שלי שאוכל להצטרף אליה/אליו?
אשמח לתגובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מקווה
אילן31/08/2011אנחנו שכנים (כמעט).
גם אני מעוניין במפגש במרכז,
והייתי שמח להשתתף, ואף לבוא עם אשתי.
בכל מקרה, ביום המפגש הנוכחי,
אני באירוע... (הולך לדפוק הופעה אחרי ירידה של 35 קילו...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת להגיע למפגש
אושרת30/08/2011לא עברתי את הנתוח מעוניינת לשמוע מחוות דעת של אחרים תוצאות סיפורים לטוב ולרע הBMI מעל 40 האים המפגש מתאים לאנשים כמותי ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט אושרת - תגובה
שולה זק31/08/2011מפגשים מהסוג הזה תורמים הרבה לאנשים לפני ניתוח.
בכל מפגש יש גם כאלה לפני
את וזמנת להגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו כולם באים??????????.
שוש - בית רימ31/08/2011חברים בתחילת שבו אני צריכה מספרים.
אז מי שלא נרשם , זה הזמן
ביי
להתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה...פחמימות לפני ניתוחPAZIT21/08/2011
בתאריך 13.9 יש לי ניתוח שרוול האם זה כזה ביג דיל לא לאכול פחמימות חודש לפני הניתוח ? הרי ברור שלא ניתן להחזיק כל כך הרבה זמן מה יקרה במידה ואני ישמור רק שבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחמימות לפני ניתוח - תגובה
שולה זק21/08/2011שלום פזית
דיאטת החלבונים או דיאט ללא פחממות - נועדה להקטין את הכבד השומני ובכך להקל על המנתח בזמן הניתוח להרימו, להזיזו ולהחזירו למקום. זה מבחינה רפואית.
יש כאן גם פן "סמוי" ....כניסה ללמשמעת ולנכונות לשתף פעולה לקראת החיים החדשים לאחר הניתוח.
אני ממליצה בחום, לשמור שבועיים לפני הניתוח על דיאטת חלבונים. מבטיחה לך שתרגישי מעולה עם זה שעמדת במשימה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יומיים אחרי קיצור קיבהבת4021/08/2011
אחותי בת 40 נשואה 14 שנים ולא נכנסה להיריון המלצנו לה לעבור קיצור קיבה בגלל עודף משקל 120 קילו עברה הרבה הפריות ולא עזר שאלתי מתי היא יכולה לחזור לטיפולים ואכן אם תרד במשקל זה יגביר הסיכוי שתיכנס להיריון יש שאומרים שאסור להיות משגל חצי שנה זה נכון?הזמן רץ ורוצה כמה שיותר מהר להיכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אכן מגדיל הסיכוי להכנס להריון
מקס ברנר21/08/2011אבל בעקבות הניתוח, והצורך להתאושש ממנו עד למצב של להחזיק הריון תקין-המלצת הבית היא לא להרות לפחות שנה אחרי.
זה לא שיש איסור על יחסי מין כל התקופה הזו,רק שהם צריכים להיות מוגנים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיומיים אחרי קיצור קיבה - תגובה
הילה כהן25/08/2011שלום
ירידה במשקל לאחר ניתוח מעקף קיבה משפרת פוריות (במידה והבעיה נבעה מעודף משקל) . מומלץ לחכות עם ההריון שנה לאחר הניתוח שכן בזמן הירידה הגדולה במשקל עד להתייצבות ,חסרים תזונתיים עלולים לפגוע בעובר
חשוב מאד להשתמש באמצעי מניעה שלא נטלים דרך הפה מחשש לאי ספיגתם ולהיות במעקב רופא ודיאטנית במהלך הריון
בהצלחה וסבלנות - עדיף לחכות שנה ולהקטין את הסיכון של הריון במשקל עודף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועוד שאלה....אפרת ב20/08/2011
הי , קודם כל תודה לכולם על התשובות . ואם אפשר עוד שאלה קטנה שאולי נשמעת קצת קטנונית אבל הרעב מדבר...
היום זה היום הרביעי שאני שותה נוזלים בעיקר מיים עם טעמים , מרק עוף צח , אכלתי קרטיב קרח אחד , אני אוכלת כל יום בערך שני גביעי דניאלה . הרב עובר ממש טוב אבל אני מרגישה בצום יום כיפור . לפי ההוראות שקיבלתי בביה"ח ( אם הבנתי נכון) רק בעוד כחמישה ימים אוכל לעבור לאכול מרוסק . רציתי לשאול האם אין הקלות בדברים האלה( כבר מפנטזת על פירה.. לאן הגענו) . או האם מותר לי כבר לאכול כמה כפיות של קרם בורלה שזה מרקם של גבינה לבנה שזה כבר מותר לי . אודה לכם על תשובה ושוב מתנצלת על הקיטורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביום ה-11 אחרי הניתוח
מקס ברנר20/08/2011מתחילים להרחיב את התפריט.עד אז מגוון של מוצרי חלב:גבינה לבנה,גמדים,דניאלה,מעדנים למיניהם
אפילו כפית של קרם ברולה-עלי !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביום ה-11 אחרי הניתוח - תגובה
הילה כהן25/08/2011שבוע מהניתוח אפשר לאכול מעדנים (רצוי דיאט) ללא חתיכות פרי , קוטג' , גבינה לבנה , יוגורטים וכו' ארוחה אחת של מרק טחון (מירקות שאפשר לקלף) או פירה או רסק תפוחים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפגש פורום 8.9.11שולה זק20/08/2011
לכל חברי הפורום היקרים
ביום חמישי 8/9/11 בשעה 19:30 בקיבוץ בית רימון (בין צומת גולני לצומת המוביל) סוף העולם ימינה - יתקיים מפגש פורום מרגש באירוחם של שוש ובן זוגה.
בתוכנית גם הרצאה מקצועית בנושא ההתמודדות לאחר הניתוח וארוחת ערב קלה.
מומלץ להגיע עם בן/בת זוג - להעלאת ההתמודדות המשפחתית לפני ואחרי הניתוח.
מכיוון שזהו בית דתי שוש לקחה אחריות על הכיבוד וארוחת הערב.
כל אחד מהמשתתפים ישלם סכום סימלי.
ההתחייבות לתשלום בזמן ההרשמה במייל - מהרו להרשם.
*במילל העמותה (שולה) [email protected]
* סיגל - [email protected]
נא לרשום: שם - דוא"ל, מספר נייד וכמה אנשים מגיעים.
נשמח לראותכם,
שוש, סיגל, שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה באסה
אפרת עוזיאל20/08/2011למה דווקא בתאריך הזה ?
איזה באסה יש לי באותו היום אירוע שאני לא יכולה לפספס .
הייתי מתה להיות במפגש גם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שלא אוכל להגיע
יעל הצפונית20/08/2011אמנם אני צפונית אך נוסעת בדיוק לחו"ל. חבל. האם זה המפגש הצפוני שדובר עליו בזמנו? כי אם יהיו עוד בהמשך אשמח מאד להצטרף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצי שנה אחרימיכל19/08/2011
לא יודעת אם אתם זוכרים, אבל כתבתי לפני כמה חודשים כל כמה שקשה לי עם הניתוח,
על כמה שלא היה לי מושג שזה הולך להיות ככה. היה לי מאד לא קל.
ועכשיו...עכשיו אני מאושרת. עכשיו אני יכולה להגיד, שללא צל של ספק,
זו היתה החלטה נכונה. פתח לחיים בריאים ומאושרים יותר.
היו קשיים מטורפים, אבל עם קצת זמן...לומדים להתמודד, להכיר את הקיבה החדשה,
ועכשיו הכל נהדר. כלומר, לא קל להתמיד, לא קל לאכול בריא כל הזמן, להתעמל...
אז לא קל. עושים את זה בכל זאת, והתוצאות כ"כ שוות את זה!!
תמונה של לפני-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת של לפני
מיכל19/08/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצי שנה אחרי
מיכל19/08/2011פחות 30 ק"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי
מיכל19/08/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפייפיה
סיגל19/08/2011כל הכבוד איזה שינוי ישר כח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואוווווו
יושי20/08/2011חבל שזה מחשב ולא שומעים את הצרחה שלי..........
מהממת!!!!!
כל הכבוד לך!
כמה זמן את אחרי? כמה זמן היו הקשיים שעליהם את מדברת?
שווה, שווה, שווה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיכל20/08/2011אני חצי שנה אחרי.
בגדול, אחרי שלושה חודשים בערך, התרגלתי לגמרי למצב החדש,
ולמדתי לחיות איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לשרוק איה'לה
רותי20/08/2011זה מפריע פחות למנוחת השכנים.
היא יפה ומקסימה ו....צעירה!!!
אני צעירה בנשמה ויורדת לאט כמו צב- אבל יורדת,
והפסקתי לרדת על עצמי .
אתמול לבשתי ג'ינס שלא עלה עלי זמן רב ,
ובתי העירה לי שאני לובשת בגד רחב !
כבשתי עוד ג'ינס אבל בארון יש עוד כאלה שממתינים .
אני בטוחה שגם לך יש חויוות כאלו
לי כבר לא ישרקו , מה אתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני צעירה... אבל....
ציפיטפוט20/08/2011(חושבת שאני צעירה - 27...) אבל המשקל לא זז....
עוד מעט חודש מהניתוח ורק 5 קילו... וזה תקוע כבר שבוע... - אני מתחילה להישמע חוצפנית מידי?
זה בסדר 5 לחודש?
ומיכל -וואו כל הכבוד!! את מהממת - תמשיכי ככה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרות של חדשים !
מקס ברנר20/08/2011ציפורה-זוכרת שדיווחתי על מפגש קבוצת התמיכה באסותא?-בערך שישה חודשים אחרי הניתוח כשרבים התלוננו שהם לא יורדים בחודש האחרון
ובכן-זה גם סיפורי בחודש האחרון-עולה ויורד לסרוגין 200-300-400 גרם בשבוע אבל כבר חודש או יותר תקוע באיזור של 115 קילו.להסרת ספק-למרות שאין לי שאיפות להגיע למשקל אידיאלי או ללבוש "לארג' "הרי לסביבות ה-100 קילו אני רוצה וגם צריך להגיע.בחמשת השבועות האחרונים לא התקרבתי לשם בסנטימטר.
אילו שולה היתה במצב רוח לפייס אותי-היא בטח היתה אומרת ש "ההיקפים יורדים" אבל נדלג על זה-הם לא ירדו מאז אמצע יולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי בעניין
מיכל21/08/2011אם אתם אוכלים נכון, ועושים פעילות... צריך רק לתת לגוף את הזמן שלו.
לא לדחוק בעצמכם מעבר למה שצריך. אצל כולם זה ככה, אצל כולם המשקל נתקע
לכמה שבועות, ואפילו חודשים. וזה יכול להיות מתסכל ולא נעים, אבל אין מה לעשות עם זה. אם אתם עושים דברים נכון- פשוט תנו לזה זמן.
ותודה על המחמאות. היה כיף לקרוא :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהממתתתתתת
אפרת עוזיאל25/08/2011כל הכבודדדד איזה הישג מדהיםםםםםםםםםםםםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס - אין עלייך
ציפיטפוט23/08/2011אבל בכל זאת העצירות האלה קרו לך אחריי חצי שנה ולא חודש הראשון,
אם הייתי חצי שנה אחריי הניתוח ואחריי ירידה "נחמדה" לא הייתי מתלוננת (נראה לי...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה-ה-ה
יושי21/08/2011גם לי כבר לא יישרקו ברחוב... אבל בעלי שורק לי כל יום כשהוא מגיע הביתה- גם משהוא - לא?! :)
אז גם אצלי הירידה א-י-ט-י-ת........ אולי זה באמת בגלל הגיל???
העיקר יורד...
אבל מיכל עדיין מהממת! והיא רק חצי שנה אחרי....... סופר וואו!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהמםםםםםםם
שוש - בית רימ21/08/2011גל הכבוד, יפיפיה.
אני חודש אחרי 10 פחות .
תמשיכי כך את נראת מהמם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוו!!!!
מירי21/08/2011איזה הבדל. לא יאומן.
אני שבועיים אחרי ובהחלט יש לי במה להתקנא.
שיחקת אותה בגדול. מה גדול? ענק!!!!!!!!!11* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל היקרה
רוזי23/08/2011כול הכבוד על התמונות שלפני שניקרא לונה פארק ואת ניראת מדהים מתמונה ךתמונ אנו שונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוף סוף אחרי ניתוחאפרת ב19/08/2011
הי לכולם . זהו סוף סוף נותחתי ביום שני האחרון במחלקה כרורגית א במאיר ע"י ד"ר שוורץ .
אז רציתי שוב לאמר תודה לכולם בפורום במדהים הזה שאמנם לא כתבתי בו הרבה אבל נכנסתי וקראתי בדבקות במשך חודשים רבים , דבר שחיזק אותי מאוד לקראת הניתוח . שנית אני רוצה לציין לטובה מאוווד את ד"ר שוורץ ואת כל צוות המחלקה כרורגית א בבי"ח מאיר . הם כולם היו מאוד מקצועיים ואנושיים . גם ד"ר שוורץ שעבר מידי יום התעניין לשלומי עם המון הומור והכפתיות וגם שאר צוות המחלקה שמעבר לכל המקצועיות שלהם , גילו אנושיות מדהימה והפכו את חווית האישפוז לנעימה יותר . ממליצה עליהם בחום .
ואם אני כבר כאן .... אני חייבת לקטר קצת ולשאול שאלה . כמו שכתבתי הניתוח היה ביום שני בבוקר . ביום שלישי בערב התחלתי לשתות לאט . והיום התחלתי לשתות גם מרק עוף צח ולאכול מעדנים כמו דניאלה . ואני ממש ממש רעבה . אני קוראת פה על אנשים שרעבים אחרי חודשיים . אני רעבה אחרי יומיים . זה קצת מלחיץ אותי . הרעב הזה בשלב הז הוא נורמאלי? אני אשמח מאוד על תשובה ושוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שגעתי את בעלי מהרעב לאחר הניתוח
לימור19/08/2011בס"ד
שבת שלום לך
אני נותחתי ביום חמישי בערב לפני חודשיים ורק במוצאי שבת נתנו לי גילה לאכול קצת
כל השבת שגעתי את בעלי שאני רוצה לאכול !!!!!!
זה יעבור
תאכלי גיל או גילה עם סוכר ותתחזקי
זה יעבור לאט לאט
שיהיה רפואה שלמה ובשורות טובות
שבת שלום
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה- תגובה
שולה זק19/08/2011הנה הצטרפת אלינו ואת אחרי.
תדפדפי כאן או תעברי לשאלות הנוצות (בסוף) - דר' גוייטן התייחס היום לתחושת הרעב.
תשתדלי לאכול (מה שמותר כל שעתיים שלוש ותרבי בשתיה ותראי שאט אט תחושי סובע.
שהת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני...אחרי 36 קגגילה19/08/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כך הכבוד- תגובה
שולה זק19/08/2011עוד דוגמנית למופת בפורום. מי יגיד שהיית שמנה בהגדרה חולנית???
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכייייייייף!
יושי19/08/2011וואו- איזה יופי את ניראית....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערלימור19/08/2011
בס"ד
חודשיים לאחר ניתוח שרוול (חולת שחמת וטחול מוגדל)
המוגלובין 9.9
טרמבוציטים 41 אלף
לוקחת מוליטווטמין
והשיער נושר נושר נושר...........
האם טבעי ???
איך אפשר למנוע את הנשירה ? האם זה יעבור עם הזמן ?
תודה
שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
שולה זק19/08/2011לגבי נשירת שיער תמצאי תשובות בשאלות נפוצות. תופעה מוכרת וחולפת. אפשר לקחת כדורי אבץ. תתיעצי עם הרופא המטפל בגלל בעיית הכבד שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לעבודה אחרי ניתוח שרוולשרית18/08/2011
אני נכנסת ביום ראשון לניתוח אצל פרופ' רובין בתה"ש
מה זה הסיכות שכלם מדברים עליהם?
מתי כדאי לשאול את הפרופ' עליהן?
האם הן כלולות בניתוח? אני מנותחת דרך מאוחדת
יש לכם טיפים מה להביא או איך להערך לימי האשפוז?
מתי מתחילים קצת לאכול?
האם אפשר לחזור לעבודה שבוע אחרי הניתוח? מתי הכי מוקדם אפשר לחזור?
והכי מעניין, לא סיפרתי בעבודה, האם אפשר להסתיר דבר כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה - תגובה
שולה זק18/08/2011אני מניחה שלא קבעו לך היום את התור לניתוח!!! עכשיו את נזכרת ,להפגיז" בשאלות??
אשתדל לענות לך ענינית על כל שאלה ומעבר לכך ממליצה לך להכנס למדור שאלות נפוצות ולקרוא את השאלות והתשובות.
המכשיר שחותך את הקיבה גם "תופר" את החתך בחלק שנשאר - אלו הסיכות עליהן מדברים.
אם את עוברת את הניתוח בבית חולים ציבורי תל השומר - אין עלות כספית. הניתוח נכלל בסל הבריאות. את אמורה להביא התחייבות של הקופה.
לימי האישפוז תביאי כלי רחצה, נעלי בית, וכמה שפחות מטלטלים.
בשבוע הראשון לאחר הניתוח "אוכלים" רק כלכלה נוזלית. אחרי שבוע מתחילים בגבינות יוגורט, ביצה. תמצאי תשובות מורחבות בשאלות הנפוצות.
איני יודעת את סוג העבודה שלך - עקרונית אפשר לחזור אחרי שבוע. מעשית רצוי לתת לגוף להתחזק ולהחלים בין 10-14 יום.
מאחר והניתוח אינו חיצוני ולא במקום בולט ניתן "להסתיר"אותו. תכיני רשימת תרוצים והסברים לאכילה ה"מוזרה" שלך והירידה המהירה במשקל. שחלילה לא יחשבו שאת חולה!
השתדלתי לענות לשאלותיך. מקוה שעזרתי במעט
בהצלחה לקראת דרכך החדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
עוברית19/08/2011הניתוח
הם לא מזעזעים בכלל
ממליצה לך לראות ולהבין
ידע תמיד מפיג חששות
לגבי כול השאר
אם את מכירה את עצמך בזמני משבר הרי שכך תנהגי
אם את לא אוהבת איך שאת מתמודדת חשבי הפעם מהיכן לשאוב כוחות ולהתמודד
אני לא הבאתי כלום לחדר הניתוח
כי אין מה לעשות עם כלום
אחר כך לאט לאט את יכולה לבקש כל מה שאת צריכה
ממשפחה או חברים
אני דאגתי להיות לבושה כבכל יום
מברשת שיער שיניים ובושם
היה לי חושב להריח טוב
והאחיות והרופאים תמיד אהבו לבקר אותי
היה ריח ממש נעים ששידר שלווה וביטחון שהכול כרגיל
אבל הדבר הכי חשוב
שמתי לי לידע אני הולכת כל הזמן
והלכתי
הלכתי כמעט רוב היום
משעתים אחרי שנכנסתי למחלקה עד שבוע אחרי
והחלמתי מהר
בזכות זה גם לא קיבלתי את הזריקה בבטן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשפטים ראשונים סתומים
עוברית19/08/2011קרה בטעות
התחלתי את דבריי בכך שיש סרטים ביוטיוב
הממחישים הכי טוב את תהליך הניתוח
ממליצה לך להיכנס ולצפות
ומכאן המשכתי שידע מפיג חששות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות...אורלי18/08/2011
שלומות לאנשי הפורום,
מזמן לא כתבתי כאן, אבל קוראת אותכם כל הזמן.. ממשיכה ללמוד מנסיונכם הרב לגבי הקורה אותי.
לצערי אני נתקלת בתופעה של חוסר יציאות... צריכה להשתמש בנרות גליצרין כדי לגרות את היציאה..
אוכלת לא מעט ירקות.. משתדלת לשתות (אבל לצערי לא כמו בעבר)..שותה כל בקר מיץ שזיפים.. ואין מושיע
(גם לפני הניתוח סבלתי מעצירויות אבל אז יכולתי לקחת בנפייבר או כל משלשל אחר)
אשמח לקבל את הצעתכם שכן הגליצרין אינו פיתרון לעתיד טוב :)
ערב נפלא..
דרך אגב אני חודשיים וחצי אחרי וירדתי כ 15 קילו (התחלתי יחסית ממשקל נמוך 94, כך שאני מרוצה למדיי... מקווה שימשיך לרדת)
אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות... - תגובה
שולה זק18/08/2011תתיעצי עם הרופא המטפל. יש הרבה תכשירים על בסיס טבעי עם תוצאות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאות - תודה שולה
אורלי18/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמלקס!!
לימור19/08/2011בס"ד
שלום לך
אני גם חודשיים לאחר ניתוח עם 15 ק"כ\ג פחות
ולפני הניתוח עם בעיות זהות לשלך
לקחתי לפני הניתוח נורמלקס 17 גרם במשקה+ 1 כוס מים
וזה עוזר המון ! אני התייעצתי עם רופא משפחה וגסטרו שאישרו שאני יכולה לחזור להשתמש בתכשיר - מעין אבקה כמו בנייפייבר
תתיעצי מקווה שיעזור לך !!!!!!!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גם- תגובה
שולה זק19/08/2011אגיולקס.
אבל שוב להתייעץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
אורלי19/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנת יתרלי18/08/2011
שלום
ברצוני לברר אני משמינה ומתנפחת באופן קיצוני מאוד וכול זאת ללא אכילה מופרזת אפשר לומר כמעט ללא אכילת לחמים ממתקים וכו'
אני מרגישה שהגוף שלי קורס אין לי אפילו כוח לקום מהכיסא או ללכת
הסברתי לרופא הוא אמר לפנות לדיאטנית ידוע לי שדיאטנית תכין לי תפריט מסודר אבל אני לא אוכלת מאכלים יוצאי דופן שגורמים להשמנה
האם ישנם בדיקות מעמיקות שיכולות לברר את סיבת ההשמנה שלי
לתשובה אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנת יתר - תגובה
שולה זק18/08/2011להשמנת יתר חולנית יש הגדרה ברורה וקריטריונים. לא כל השמנה היא חולנית.
פנייתך מאוד כללית. לא ציינת גיל, גובה, משקל, מחלות רקע.
פני לרופא המשפחה ובקשי בדיקות כלליות כולל בדיקת בלוטת התריס. הסיבות להשמנה יכולות להחות רבות.
מאוויר ומים לא משמינים....השאר הכל משמין אם לא בודקים מה מכניסים לפה וכמויות.
כדאי בתתחילי ברופא המשפחה ותפני ליעוץ דיאטנית על מנת שתתאים לך תפריט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 9 חודשים אחרי שרוולחיים18/08/2011
יש לי פגישה ב27 עם הד"ר היקר מחאדג'נה והדיטאנית, איזה בדיקות דם אני צריך להביא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 9 חודשים אחרי שרוול - תגובה
הילה כהן19/08/2011הבדיקות שצריך להביא :
CBC
SMAC
ferritin
transferrin
folic acid
vitamim D
Vitamin B12
lipids
HbA1C לסוכרתיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת כירורגמור18/08/2011
שלום, אני בת 21, זקוקה להמלצה על כירורג באזור המרכז שעובד עם ה"כללית".
תודה לעוזרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת כירורג - תגובה
שולה זק18/08/2011שלום מור
מתוך הנחה שאת עומדת בקריטריונים עליך לפנות לקופה שלך ולברר לאן הם מפנים אותך ועם איזה כירורגים הם עובדים.
כל הכירורגים מומחים בתחומם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על העזרהדנה18/08/2011
אכן עיינתי בשאלות הנפוצות.. ובדקתי מול כמה אנשים שעברו את הניתוח... לפי המידע שקיבלתי העדיפות היא לניתוח שרוול ולא טבעת.. אקבע תור עם רופא מומחה.. ונראה לאן נוביל ..תודה רבה רבה רבה.. :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרט מאוד חשוב - תגובה
שולה זק18/08/2011לקבוע התיעצות אצל מנתח שמבצע את כל סוגי הניתוחים - טבעת, שרוול, מעקף - ולהגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את כל ההסטוריה הרפואית שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)