מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יום הולדת חודשמירית05/08/2011
אז הנה עדיין מסרבת להאמין היום חודש מהניתוח עם ירידה של 15 קילו
שמחה ומאושרת שאני אחרי
מודה לחברה מאוד מיוחדת שלי שעזרה לי לקחת החלטה והרבה אומץ לעשות את זה
אני מודה כאן לגילה ולרוזי שתמכו בי כל התקופה הזו וגם עכשיו וענו לכל שאלה שלי בכל דרך תקשורת כלשהיא.
ושמחה שהצטרפתי גם אני למשפחתכם
שמחה על הדרך החדשה ושמחה כמובן להכיר עוד אנשים וחברים יקרים
במפגש הבא מבטיחה להגיע בלי נדר
מירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירית היקרה
רוזי06/08/2011שפע של הצלחה מאושרת בשבלך איזה יופי ומקנאה 15 קילו אנירוצה גם חחחח מואה שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזון העצמות הבולטות....גילה פ05/08/2011
מעבר לעובדה שאחרי 35 ק"ג מחליפים חזיה ל-2 מידות פחות, תחתונים, וכל בגד אחר למידות נורמליות (מידה 40) , אתמול בעלי מחבק אותי ואומר לי, כולך עצמות בולטות, הבוס שלי טוען שרואים לי רעב בעיניים, והבן שלי גילה שיש לי עצמות בצוואר, איזה כיף לשמוע את זה.
אבל... איך מתגברים על הפחד מעליה... אומנם יש לי עוד 8 ק"ג ליעד אך בכל זאת , זה מחלחל לי, העובדה שהשרוול רק עזר לי בירידה והמוח , הוא מוח שמן.
יש עצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזון העצמות הבולטות.... - תגובה
שולה זק05/08/2011זוכרת את ביבי במערכת הבחירות?? ל א מ פ ח ד י ם! לא מ פ ח ד י ם!!!
די עם הפחדים האלה ועם המחשבה שהנה אוכלים ומשמינים.
אני משוכנעת שאם תאכלי נכון ותהיי עם יד על הדופק - הווה אומר - אם הגזמת כמה ימים באכילת כמויות של פחממות וסוכרים. חוזרים כמה ימים לתפריט של הדיאטנית.
אי אפשר לחיות בצילו של חשש. זהו צאי מעולמך השמן וכנסי לנעלי "חזון העצמות".
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוש
מירית05/08/2011אני כל כך שמחתי לקרוא את מה שכתבת, שמחה בשבילך על הירידה היפה ועכשיו אני גם יכולה לגלות שאת אחת מהחברים כאן שתמכו בי גם דרך הטלפון פייס וכל דרך התקשרות אחרת
אז הנה אני שמחה שוב בשבילך והנה עבר חודש אצלי היום בדיוק חודש לא להאמין
צריכות לעשות מפגש
נשיקות וחיבוק ענק
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה נורמלי?ציפיטפוט05/08/2011
מזכירה שאני כ-10 ימים לאחר הניתוח...
ובימים האחרונים יש לי כאבי בטן שהולכים וחוזרים מין התכווצויות כאלה קטנות
אני צריכה לדאוג? גם לכם זה קורה? זה עובר? מתי??
ממש יש לי מין הרגשה של צירונים (לא שאני יודעת איך זה מרגיש.... עדיין)
ועוד שאלה- מותר לי כבר דברים חלביים כמו אקטימל ויוגרטים? או לחכות למפגש עם הדיאטנית??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר לך חלביים
מקס ברנר05/08/2011האמת שכבר לפני מספר ימים היה מותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה אם הכאבים?
ציפיטפוט05/08/2011זה נורמלי ? או שאני עושה משהו לא בסדר,
הם לא באים בהכרח אחריי אוכל - זה קורה במהלך כל היום....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי חבריםאפרת עוזיאל04/08/2011
התגעגעתי אליכם לא כתבתי מזמן אבל זה לא אומר שאני לא כאן כל ערב ,קוראת בהנאה את כל מה שכותבים.
מגיע לי נו נו נו כי עליתי חצי קג , אבל אני מרוצה שמאז הניתוח עשיתי שינוי בחיי ואני יודעת לקחת את עצמי בידיים כשצריך ולכןןןןןןןןןן התחלתי לשמור קצת יותר , אני את החצי קג יוריד גם אם העולם התהפך חחחחחחח.
לילה טוב לכולם
אוהבתתתתתתתתתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חברים - תגובה
שולה זק05/08/2011מה זה אפרת הנו נו נו הזה.....על חצי קילו??? מזכיר לי הורים רצים לטיפת חלב לשקול את התינוק לבדוק עם על 200 גרם או 300 גרם.
דיייי עם השקילות המטורפות האלה. חצי קילו זה עליה במשקל??? אולי שתית יותר, צברת נוזלים באותו יום, ל היתה יציאה ועוד סיבות רבות.
אני מציעה לצאת ומייד מהחרדה הזו שמביאה ללחץ מיותר.נראה לך שחצי קילו בא לידי ביטוי וא קילו??
תישקלי פעם בחודש וצאי מלחץ המשקל. תאמיני לי שתרגישי יותר טוב...תרגישי קל של לחץ נושר ממך
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חברים
אפרת עוזיאל05/08/2011שולה כל מילה שכתבת אמת לאמיתה .
הפחד הזה של עליה במישקל הוא מחרידדדדדדדדדדדדד.אני נישקלת פעם בשבוע וגם זה יותר מידי את צודקת.
ולגבי החצי קג זה ניראה לי באמת מחוסר יציאותתתתתתתתת
תודה לך שאת פה בשבילינו.
שיהיה שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר להיגמל מזה?
ציפיטפוט07/08/2011מלמדוד כל רגע את המשקל??
אין בוקר שאני לא על המשקל! ותאמת זה שובר!
אבל אני יודעת שהירידה עוד תגיע....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפיטפוט
גילה פ07/08/2011מאוד מבינה,גם אני כל בוקר על המשקל.בעיה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגל פסול ביותר - תגובה
שולה זק07/08/2011יש להיגמל מהרגל זה באופן מיידי. ככה בכלל לא תהנו מהירידה במשקל. כל הזמן תהיו בלחץ ובמתח.
גם תינוק שנולד לא שוקלים כל יום בטיפת חלב.
לשחם את המשקל בארון ולהוציאו פעם בשבוע...באיזה יום שתחליטו שזה יום השקילה. קמים בבוקר....פיפה....ועולים להישקל. תראו איזה הפתעות נעימות תחוו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרתתת
רוזי06/08/2011גההבךךךך ולקחת את השאורל כמו שצריךךך צריך ללמוד ממךךךךשבוע טוב את ניראת מדהים כולתמונהפצצההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוזי
אפרת עוזיאל06/08/2011תודה יפה שלי.
מתי ניפגשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
רוזי08/08/2011תחליטי יום וניפגשהבכיףףףףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבכות קצתלולי04/08/2011
היום בכיתי קצת
הגוף עצוב ועייף ושחרר קצת מהכאב
הצלחתי לאכול קצת אחרי תקופה של שבועיים שכמעט צמתי בהם
וזה טוב ומעודד
עכשיו אני כותבת כדי לשכנע את עצמי לקחת את הויטמינים
לא לוותר
והכיוון הזה הוא נכון ואני צועדת בו כמו בחלל
זקוקה לשקט מסביב
לא לדעת שאני צועדת לא להרגיש שאני צועד לכיוונם
ואז מתוך הריק הזה לקחת את הויטמינים וזהו
בלי יותר מידי
אז עכשיו אפסיק לכתוב
ארגע
ואני מבטיחה שאני מנסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבכות קצת - תגובה
שולה זק04/08/2011בכי משחרר ובכלל מרגש. כי בכי זה רגש....בוכים ששמחים וגם כשעצובים.
שמחתי לקרוא שאכלת היום....אולי בזכות הויטמינים של היומיים האחרונים.....כבר סיבה טובה לגשת ולקחת את מנת הויטמינים היומית.סופ"ש בפתח - מאחלת שיעבור בבילוי משפחתי נעים
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות...ציפיטפוט04/08/2011
אז היום בשעה טובה ומוצלחת הורידו לי את התפרים (הסיכות)
ואני מרגישה כבר יותר משוחררת,
רציתי לשאול לגבי משחה נגד צלקות - המליצו לי בבית מרקחת על "קלו-קוט"
יש מישהו כאן שמשתמש בזה? ממליצים? ואם כןן מתי כבר אפשר להתחיל למרוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אישית לא השתמשתי אבל
ליאתול04/08/2011כהקטנטונת שלי "פתחה" את הסנטר נתנו לי לקנות את המשחה (ג'ל) וזה עזר מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות... - תגובה
שולה זק04/08/2011אני מכירה משחה נגד ג'וקים, נגד יתושים. אבל נגד צלקות....מוזר!!!!! הרי יש לך כבר צלקות קטנטנות....תאמיני לי שתוך זמן קצר תחפשי אותם....אלא אם החברה שהמציאה את ה"נגד צלקות" בקשיים כלכליים ואת רוצה לתרום לרווחתם שימציאו עוד פטנטים חחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה!
ציפיטפוט05/08/2011את לא יודעת כמה אני שמחה שיש לי אותך פה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני השתמשתי במשחה
לילך.פ05/08/2011היא מצויינת וצריך למרוח אותה כל יום שכבה קטנטנה על כל צלקת. זה בהחלט עוזר ומונע מהצלקת להיות תלת מימדית... וזאת המילה האחרונה במשחות נגד צלקות...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות
אורלי06/08/2011לי המליצו (וזה יעיל) על שמן חיטה.. קניתי בסופר פארם.. זה מרכך קצת וגם מעדן את הצלקות..
בהצלחה
שבוע נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לשולה זקנילי04/08/2011
שולה היקרה, יש לי שאלה על סטטיסטיקה (אם יש לך נתונים כאלה) :
האם ידוע על אנשים ששעברו את הניתוח שרוול קיבה ואחרי שנתיים-שלוש שוב עלו במשקל ? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לשולה זק - תגובה
שולה זק04/08/2011תקראי בשאלות נפוצות יש שם תשובות של מקס ושל הרופאים בנושא הזה.
חוץ מזה את יכולה לחפש גם באתרים השונים. יש מחקרים ויש נתונים.
מידת ההצלחה תלויה במנותח עצמו. עד כמה הוא מפנים את התהליך שעבר. משנה הרגלי אכילה, חשיבה ואורח חיים.
אני חוגגת בשבוע הבא 10 שנים למהפך. עברתי ניתוח מסוג SRVG, שרבים עברו כבר ניתוח חוזר, כי עלו במשקל ולא הפנימו את התהליך שעברו.
אני ירדתי 70 קילו. עוסקת בספורט וחיי היום רגילים לגמרי. ברור לי שאם אתן דרור לחשקים ולא אבלום את סממני ה"מחלה" הטבועים בי....אחזור לסורי עם עשרות קילוגרמים תוך זמן קצר ביותר.צריך להבין - הניתוח הוא כלי, שוטר - הוא לא בא במקום דיאטה, שינוי הרגלי אכילה, פעילות גופנית והפעלת שיקול דעת.
אישית אני שונאת סטטיסטיקות....לי הסטטיסטיקה יש לי 2 ורבע ילדים....אני עדיין מחפשת את הרבע!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,
נילי04/08/2011שולה, תודה רבה לך. אני אמורה להיות בפגישה שבה מספרים ומסבירים על הכל, רק בחודש ספטמבר (בי"ח הדסה הר הצופים), אין יותר מוקדם פגישות. בינתיים אני עוברת בדיקות ואין לי כול כך עם מי לדבר. רופא המשפחה המליץ לי על ניתוח, רופא המנתח (ד"ר בגלייבטר) אמר לי סהייתי צריכה לעשות אותו לפני כמה שנים. אני מתכוננת נפשית וחשוב לי מאוד לקבל תשובות מדי פעם, אבל אין מקום אחר חוץ מפורום הזה. גם אני לא אוהבת את הסטטיסטיקות, אבל מחפשת עידוד שיחמם לי קצת את הלב. שוב תודה על התייחסות !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבזמן שאת ממתינה
רותי04/08/2011הייתי מציעה לך מניסיוני : אני התחלתי את התהליך במפגש של הפורום ובאותו הערב החלטתי סופית שזהו זה....גם אני שאלתי כמוך....ואז התחלתי לקרוא את השיח בפורום - ממש קראתי מתחילתו ....כולנו עוברים שלבים דומים בתהליך והשאלות חוזרות על עצמן והרופאים ושולה מיידעים והחברים משתפים בחויות .
לאט לאט הרגשתי שאני יכולה לענות לפני קריאת השאלה...וניסיתי לנחש מה תענה שולה ומה יענה ד"ר מחג'נה ...לי זה תרם המון והגעתי לניתוח בנחישות וללא חשש.
מאחלת לך המתנה נעימה ו...יהיה טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לשולה זק - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה06/08/2011מאוד חשוב לאחר ניתוח זה להיות במעקב הרופא המנתח והדיאטאנית. מנותחים שאינם במעקב ואפילו אם מרגישים טוב ויורדים במשקל הסכוי שלהם לעלות במשקל לאחר שנים הוא הרבה יותר גבוה מאלו שנמצאים במעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מסכימה,
נילי07/08/2011שלום דוקטור, אני מאוד מסכימה, וכבר 3 חודשים במעקב אצל דיאטנית - מנהלת פנקס מה אני אוכלת, ירדתי מגבינות צהובות לגמרי, יש עוד כמה דברים ששיניתי. כלומר, אני כבר ממש-ממש צועדת בדרך לבריאות ומרא הטוב! אני מתכוונת להמשיך עד הניתוח, וכמובן - אחרי . אני מאוד-מואד רוצה להשקיע את כל כולי באימונים ספורטיבים ללא חשש מכאבים בברכיים ובגב. תודה רבה על התמיכה !!! אני רוצה לרדת אולי לעט אבל בטוח ומצפה שהניתוח יעזור לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים-הצרת קיבה דרך הפהסיון04/08/2011
שלום, האם יש למישהו מידע לגבי הניתוח (מלבד מה שפורסם במהלך דצמבר 2010 כאשר רק התחילו את הניתוח בישראל)? אולי מישהו שעבר את הניתוח יכול לשתף אותי? אני יודעת שזהו ניתוח חדשני וטרם ישנם נתונים סטטיסטיים, אך בכל אופן כבר עושים אותו למעלה מחצי שנה... תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצרת קיבה דרך הפה - תגובה
שולה זק04/08/2011כרגע, ד כמה שידוע לי מנתחים את הניתוחים המוכרים לנו: טבעת, שרוול ומעקף קיבה. לי אישית לא ידוע שהתחילו בניתוחים דרך הפה.
נפנה את השאלה לרופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבה על הצרת קיבה דרך הפה - תגובה
שולה זק06/08/2011כאת הכתבה אני מכירה ואת הנושא.
פי שכתבתי לך. לא ידוע לי שעושים את הניתוח. עדיין אין מידע מספיק עליו ועד כמה שידוע לי גם דר' אסנת רזיאל לא מבצעת אותו.
תיכנסי לאתר של מלב"י ותנסי לברר איתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשולה
סיון06/08/2011שולה תודה. זה נשמע בכתבה כל-כך מבטיח... נשרמתי להרצאה באסותא ביום ד' הקרוב, אנסה לברר, ואם אדע משהו - אשתף את הפורום. חייבת לציין שהפורום בהחלט נהדר ועוזר מאוד. אני עדיין בשלבי גישוש, אני מסוג הטיפוסים שלפני שעושים משהו - חוקרים הכל לעומק מכל הזוויות, כמו שבעלי אומר - "חופרת". הפורום מאוד עוזר לי להבין ולהתגבש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשולה - תגובה
שולה זק06/08/2011ממליצה לעשות חיפוש תחת השם מקס ברנר....יחסוך לך המון "חפרנות" והתחרפנות חחחחחח. תאמיני לי שלא תצטערי.
בכל מקרה אנחנו כאן ותמיד נשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיוון היקרה
רוזי06/08/2011שבוע טוב וטוב שאת בודקת לעומק יש לי מכיר שעשה את הניתוח וירד רק 8 קילו ב3 חודשים ושוב חזר אליהם בגדול סיוון כול אחד מאיתנו מדבר מהמקון שלו כמובן והצלחה שלו שמי רוזי זבטאני אשמח אם תיכנסי בגוגל תקראי כתבה שלי נותחתי לפני שנה וחצי אשמח לעזור גם בפייס רוזי זבטאני חשיבהחיובית ואחלה שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאים-הצרת קיבה דרך הפה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה06/08/2011שלום רב
הפעולה הזו עדיין בחיתולים בעולם ואין מספיק אנפורמציה לגבי ההצלחה שלה לטווח הרחוק.
אינה בסל הבריאות מאחר והינה נסיונית ועולה הרבה כסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובות,תמיכה והמלצות!
סיון07/08/2011שיהיה שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר חודשמירית04/08/2011
זהו מחר חודש לא להאמין שאני אחרי וכבר עבר חודש הפחד החששות מהכל היו והלכו בעצם כאילו לא היו, ירידה של 15 קילו, שמחה ומאושרת, ומקווה להמשך הדרך כי יש עוד מלא מלא להוריד.
דרך חדשה חיים חדשים.
רציתי לדעת מהוותיקים כאן מה עשיתם שהיה אירועים איך התגברתם על האנשים שידעו שעשיתם והסתכלו לכם בתוך הצלחות ולאוו דווקא מרוע אלא מסקרנות אבל תודו שזה די מעצבן ולא נעים
יש לי ארוע עוד שבוע פעם ראשונה אחרי השרוול אשמח לתגובות
מירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחר חודש - תגובה
שולה זק04/08/2011מירית יקרה, לך נדמה שמסתכלים בצלחת ובפה...ומי שמסתכל שיהנה.
את תנהגי בטבעיות. תמלאי לך צלחת כאוות נפשך וממנה תאכלי ותטעמי מה שבא לך.
את לא אמורה "לדפוק" חשבון לאף אחד וגם לא הסברים והרצאות - למה את אוכלת וכמה.
שיהיה לך אחלה של ארוע ותהני מכל ביס וריקוד.
ואלה כבר חודש מאז המפגש שלנו
הזמן טסססססססס
פלא שאני כבר מתגעגעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורגת אותי מצחוק
מירית04/08/2011כן כן כבר חודש מהמפגש שלכם הייתי מאושפזת בדיוק
ויום אחרי הגיע ד"ר מחאגנה לביקור ואמר שהיה כיף
חבל שלא באתי חחחחחחחחחחח אם הייתי באה זה היה שידור חי של משרוול טריה הישר מביה"ח עם הנקז
לא נורא מבטיחה בארוע הבא להגיע יש כמה שאני סקרנית לפגוש
בנתיים תודה על התגובה
אה וחשבתי שאולי תבואי לסדנא שלנו ביום ראשון בנשר אם תוכלי תעשי קפיצה יהיה כיף לפגוש אותך
חיבוק ענק
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיריתי היי
שוש - בית רימ04/08/2011היי, נפגשים ביום ראשון....
תקשיבי מתוקה, צריך לשים פפפפפפפפפפפפפס פשוט פס על כל אלו שמסתכלים ושואלים שאלו שלפעמים מציקות מאוד!!
לי גם יש אירוע בעוד שבועיים אני יהיה גם בערך חודש וקצת אחרי.
אני מתכוונת ממש להנות באירוע ולא לתת לאף אחד להרוס לי .
שיהיה לך ביטחון עצמי ושכולם יקפצו.
אוהבת, שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוש
מירית04/08/2011נפגשים?? בטח נפגשים נורא נורא נהנתי ביום ראשון שעבר
קצת אולי חשפתי על עצמי יותר מדי (אולי מוקדם היה והייתי צריכה לחכות עם החשיפה) אבל יאללה אולי כי הקבוצה כזו קטנה ואת יודעת מה שיושב על הלב בסוף יוצא החוצה.
הארוע הוא מהעבודה ובעבודה כולם יודעים שעשיתי
וכולם כבר אמרו לי עכשיו נראה מה את אוכלת
זה קצת מלחיץ אותי כי זה לא נעים שמסתכלים אבל אני בטוח יהנה ואיך אמרה שולה שכולם יקפצו.
נתראה ביום ראשון ברור אני מחכה לזה בקוצר רוח
נשיקות
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחביבתי אני 7 חודשים אחרי
ליאתול04/08/2011השרוול ואירועים לא חסרים לי (כולל מפגשים עם חברים ומשפחה) ואני "מצפצפת" על כולם ואוכלת מה שאני יכולה , רוצה ורק עד למצב בו אני שבעה.
אם יש למישהוא בעיה והוא מסתכל עלי ולא משנה מאיזו סיבה אז אני מזכירה לעצמי שזו "בעיה" שלו ולא שלי, כששואלים אותי מסקרנות אז אני עונה בכנות מלאה לטוב ולרע אבל אני בצורה כזו מסננת לי את "הכאב" ראש של מה חושבים עלי או איך אני ניראת להם .
לי יש גם את כל ה"נחמדים" ששואלים כמה נשאר לך לרדת? ואני מסננת אותם ועונה רק למי שבאמת איכפת ממני.
מקווה שעזרתי .
תידאגי כרגע רק לעצמך כי בסופו של דבר רק את חשובה בתהליך הזה!!!
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נילי04/08/2011אני עודלא עברתי את הניתוח, אבל רוצה להמליץ לך מה לאכול קצת לפני הארוע, כך שתגיעי אליו לא רעבה. זה יעזור לך לאכול בצורה מבוקרת ואחרי ביס השני של כולם. תנסי לא לדבר הרבה על תהליך שאת עוברת ולענות בקצרה : אני מרגישה טוב, הכל בסדר, תודה. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון ביניים-קצת מוטרדמקס ברנר04/08/2011
עברו שבעה חודשים,והתאבון שלי (שבכל השלבים היה גדול בהרבה מהממוצע בקרב המנותחים )הולך וגובר.אני יכול לאכול כמעט הכל במנות בגודל די הגיוני,יכול לשתות עם האוכל,לצרוך תוססים או אלכוהול במתינות,ומתוקים רכים עוברים בלי בעיה.
הבעיה היא שאם אמשיך לאכול 7-8 ארוחות ביום-אופילו קטנות-אצרוך כמות קלוריות כזו שאפסיק לרדת במשקל !
ברור לי שההורדה "הקלה" כבר מאחורי,אבל הנחתי שעד שנה-שנה ורבע מהניתוח אמשיך להוריד כמה מאות גרמים רוב השבועות,ואפילו זה כרגע בסכנה !
קוראי הנאמנים יודעים שהיעד שלי מלכתחילה די צנוע (בסביבות 100 קילו-לא אחליף בגדים עם שרית ואפרת...) אבל גם מזה אני עוד רחוק עוד לפחות 15 קילו, ואף למעלה מכך,וממש לא מתאים לי שהתהליך ייעצר כאן.
הדיאטנית של מלב"י ממליצה שארד ל-5 ארוחות מזינות ביום.הבעיה היא שאני רעב כל שעתיים ! (ו"עוברית" לא מסכימה לקחת ממני חלק מהרעב )
חלק מהקוראות כאן כבר היו מדווחות על "ייאוש","דכאון","הסטריה" ותחושת סוף העולם.אני כידוע לכם חי בווליום יותר נמוך ומאופק.עם זאת אשמח לשמוע דעות-במיוחד של וותיקים יחסית וה"מקצוענים".תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא דואגת - תגובה
שולה זק04/08/2011היי מקסי
עד כמה שזכור לי התופעה ידועה ולא חדשה . שמגיע שלב שחשים רעב ויש תחושה שאוכלים הרבה.
אז ככה: אוכל ושתיה יחד - זה לא חריג. חלק מהמנותחים יכולים לעשות זאת כבר מההתחלה וחלק בשלב מאוחר יותר וגם לא תמיד. זה לא צריך להדאיג אותך.
אם אתה רעב כל שעתיים. תאכל כל שעתיים, אך כפי שאמרה לך היועצת המקצועית - תבדוק מה נכנס לפה. רצוי לא להגיע רעב לארוחה ואז לטרוף ולחוש ברע אחר כך.
אנ דוגלת (מצידי אפילו 10 ארוחות ביום) אבל מנות קטנות ואוכל אמיתי - ולא ג'אנק.
ומזמן לא שוחחנו
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי
מירית04/08/2011קודם כל תדע שאני קוראת הדוקה שלך ונהנת מכל רגע מהרגע שהצטרפתי כקוראת סמויה ועד הרגע עכשיו אחרי
לקחתי ממך המון המון כוח להמשך כי המקרים שלנו די דומים גם אני צריכה להוריד כ-70 קילו והדרך עדיין ארוכה
מקסי יקירי אמרו שאסור לשתות משקאות מגוזים והאם הבנתי נכון ממך שאתה כן שותה האם לא אמרו שזה מרחיב את השרוול
האמת היא שאני אחרי חודש עכשיו ויש לי גם תחושות רעב ולפעמים האוכל נכנס בכמות קטנה ולפעמים כמות גדולה יותר
וגם אני שותה קצת מים אחרי האוכל אבל ממש טיפה כי אני חייבת משהו להרטיב את הגרון
ולפעמים שהביסים קצת יותר גדולים אני מרגישה הרגשת חנק
תראה לפני חודש לא רציתי לאכול כלום ואני מרגישה שעם הזמן יותר אוכל נכנס ואני בטוחה שזה בגלל ששכל שהזמן עובר הגוף מחלים ודורש
לדעתי עצתה של שולה הכי טובה לאכול 10 ארוחות ביום וכל פעם כמות קטנה
בהצלחה
מאוד מאוד סקרנית לפגוש אותך בפגישה הבאה שתארגנו אני באה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישות?
עידן04/08/2011היי לכולכם,
ראיתי שכתבת על פגישות... איפה ומתי אתם עורכים פגישות עם חברי הפורום? נשמע לי מאוד נחמד ועוזר להיפגש עם חבר'ה שעברו ועוברים את התהליך.
אשמח לקבל עוד מידע בהקשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגשים
מירית05/08/2011כרגע אין מפגשים אבל ישנה סדנא בנשר כל יום ראשון בה חלק מהחברים כאן נמצאים בסדנא הזו ולכן נפגשנו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי'לה גם אני שבעה חודשים אחרי
ליאתול04/08/2011ומרגישה יותר רעבה וש"נכנס" לי יותר אוכל (כמותית) ולכן זו לאנשמעת לי כבעיה אלא כדבר נוהורמלי לחלוטין .
אני כן חושבת שאולי שווה לבדוק מה מכניסים לפה כדי שהאוכל יהיה מזין ולא מלא קלוריות.
בכל אופן הבנתי ששנה - שנה וחצי מהניתוח עדיין יש ירידה . הירידה הופכת להיות יותר מתונה זה בטוח .
בכל אופן אל תדאג פשוט תשגיח על עצמך.
בשורות טובות...... ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי...
לילך.פ04/08/2011תעבוד על הקיבה שלך ותכניס פרי או ירק שניים לפני האוכל... תראה שזה יעזור לצמצם את הנפח.... נשיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי
אפי אלון04/08/2011מסכים עם לילך!
אני 9 חודשים אחרי הניתוח ומזה מספר חודשים מרגיש בדיוק כמוך, כמויות האוכל גדלו
והצלחת נראת כבר בגודל סביר ולא של "מנותח טרי", כמוך, גם אני לא מצליח להפריד שתיה מהארוחות, ועל כן מנסה להכניס יותר ירקות לתפריט היומי.
......
לכן אין מנוס מפעילות ספורטיבית (אפילו מתונה)....בשבילי זה עובד
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרעב קיים
לולי04/08/2011אני יכולה לספר שאני רעבה במהלך היום
אולם אם אני כן ניגשת לאוכל אז מדובר בפירור שמשתיק את הרעב
ואני לא רוצה לאכול כלום לא רוצה לגעת בגוף לחשוב על הגוף ולהתעסק בו בכלל
בינתיים אני רק מדברת על כל מה שסביב לו
ויטמינים וכו
אבל בסופו של דבר הכול קשור לקשר שלי עם הגוף
כרגע אני במלחמה איתו
אלימה כמו שנאמר לי
אבל הרעב קיים ואני מצטערת שזו הסיבה שאני לא לוקחת ממך
קראתי לראשונה אותך אנושי כל כך
המורכבות שלך מעידה על הרבה מהאישיות שלך
תודה שאתה חושב עליי
גורם לי להרגיש שייכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מקס
שרית05/08/2011אתמול חגגתי שנה לשרוול, אז אני מחשיבה את עצמי לותיקה (יחסית).
גם אני כמוך מראשית הדרך מרגישה שאני מסוגלת לאכול כמויות גדולות, שוב ביחס לאחרים בשלבי.
גם אני כמוך מצליחה לשתות ולאכול יחדיו.
גם אני כמוך מרגישה רעב וגם לי כמוך הכמויות גדלו.
תמיד עצבן אותי לשמוע על כאלה שאוכלים קצת פתית עם גבינה ונסתמים. שמעתי על כאלה שלא מצליחים לאכול לחם.
ואני מצליחה לאכול לחמניה קטנה.
והכי מרגיז על כאלה שאחרי השרוול לא מסוגלים לאכול מתוק שזה עושה להם רע.
ישנם ימים בהם השרוול נעלם..... ולעומת זאת....
הייתי במלון באילת בשבוע שעבר, כל כך הופתעתי לטובה מהשרוול, אני אסביר.
חשבתי שהוא קצת בוגד בי אם לגיד את האמת.
ואז בארוחת הבוקר או הערב לקחתי צלחת כמו כל אחד ושמתי לי דברים בריאים כמובן.
העיניים נשארו עיניי שמן, העמסתי....
אך כשהתחלתי לאכול מהר מאוד הרגשתי שאין מקום והצלחת נשארה מלאה.
מצד אחד הייתי עצובה , כי רציתי לאכול (ראש שמן), אבל מצד שני כל כך שמחתי שיש מי ששומר עליי.
אז נכון ביחס לאחרים אני מצליחה להכניס יותר.
אני מכירה בנות שהתחילו במצב שלי ואולי אפילו טיפה יותר שמנות והן יותר רזות ממני.
לצערי מקס, אין מנוס מפעילות גופנית....
אני מתעמלת במכון 2-3 פעמים בשבוע.
משתדלת לאכול אוכל בריא לא אגיד שאני לא מנשנשת לעיתים.
ולאחרונה התחלתי ללכת לקבוצת תמיכה.
בקיצור ידידי אין קסמים :)
ואתה רואה אותי אולי אני לא אנורקסית, אבל נראת לא רע...
והכי חשוב בריאה.
אם יש לך שאלות אני כאן.
שרית :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון ביניים-קצת מוטרד - תגובה
שולה זק05/08/2011מה זה נקרא שאוכלים הרבה....ואתם נכנסים לחרדות???
האם לאכול לחמניה זה הרבה?
האם הכוונה שאוכלים חצי קוטג' ולא גקושי 2 כפיות??
בגלל זה אני כל הזמן טוענת שיש צורך עילאי ללכת לדיאטנית ולא להפסיק את המעכב שלה.
אז אנא הסברים. לשתות ולאכול יחד....זה בסדר. לא כל אחד משפיע ליו לאוכל זמן ההפרדה.
תחושת רעב...נורמלי כמו כל אדם נורמלי. לאכול כל 3 שעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה-את כבר מכירה אותי קצת !
מקס ברנר05/08/2011וכשאני אומר שאני אוכל הרבה למשרוול אין כוונתי לחצי קופסה קוטג' !(צחוק בריא ומשוחרר...)
דוגמאות:היום בהפסקת 11 שלי רכשתי קפה הפוך וכריך-לחמניה עגולה גדולה מקמח מלא עם גבינה,ממרח עגבניות,זיתים ועלים.שתיתי את הקפה,אכלתי את הכריך הדשן (מתוך נימוס השארתי שני ביסים להמשך ) ואת המקום שנותר ניצלתי כדי לאכול חצי פרוסה עוגת פרג משובחת.
בסוף חודש תמוז ביקרתי בבית קרובים.הגישו לי שם פירה מבוצל עם כבדים צלויים (אם כבר לאכול בשר-זו ההעדפה שלי...).אכלתי מנה דומה בגודלה לזו של הסועדים האחרים ולגמתי מיץ אננס.חצי שעה מאוחר יותר הוגשו תה ועוגיות חלבה.נכון-שתיתי רק חצי כוס תה ורק עוגיה אחת,אבל נדמה לי שהבנת את הפרינציפ !
אני לא מאלה שמנסות לאכול כל החיים כמו פעוט בן שנתיים עם חום גבוה,והחשש שהעליתי אמיתי.
בינתיים אין הפתעות.אנסה ליישם את הצעתה של לילך לדחוף בהתחלה קצת ירק, שייתפוס מקום בקיבה ואת הצעתה של רותי/הדיאטנית לנהל יומן אכילה.במה שנוגע לספורט-אני עוד מחפש משהו שיימצא חן בעיניי מלבד הליכה מתונה.בינתיים ההצעה המובילה-של פסיכולוג ממלב"י- היא "הליכה לגלידריה" ז"א מסלול הליכה המסתיים ב"פרוזן יוגורט" קטן כתמריץ.
כמו שהבנתם הצעתה של הילה להמנע מקלוריות ריקות לא שבתה את לבי.
"אין חיים מלאים בלי קלוריות ריקות"אבל מי שלא היה שמן לא יבין את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון ביניים-קצת מוטרד - תגובה
הילה כהן05/08/2011הי מקס ,
התופעה שאתה מתאר אופיינית לשלב בו אתה נמצא , בעיקר אצל גברים סיום הירידה במשקל מגיע מוקדם לפני תום השנה הראשונה לניתוח.. החדשות הטובות הן שיש מה לעשות .
התרחבות קטנה ועליה ביכולת האכילה היא טבעית בשלב זה החלק שלך במשוואה הוא הרגלי האכילה
נכון שאתה יכול לשתות ולאכול יחד , אך חשוב לדעת ששתיה ואכילה בו זמנית - ביס , שלוק ,ביס שלוק - מדללים את המזון ובעצם תורמים לריקון מהיר של הקיבה תוך כדי הארוחה ומאפשרים אכילה של כמות גדולה יותר בכל ארוחה .
שתיה מוגזת חשודה בהרחבת הכיס הקיבתי (יש מעט מחקרים על טבעות ומעקף ,שרוול נחשב לחדש ואין מידע מוכח-אבל למה להשתתף בניסוי??)
מאד חשוב להקשיב לגוף ולאכול כשאתה רעב א ב ל לבחור בתבונה ובאופן מתוכנן מה נכנס לפה . ג'אנק , פחמימות ריקות ומתוקים מגבירים רעב ולכן אתה צריך לאכול כל שעתיים .
אני מציעה לך לנהל רישום אכילה כולל שעות ולבחון ,אילו ארוחות הכי משביעות אותך . בדר"כ הרכבים של פחמימה חלבון וירק עם מעט שומן בריא הם המשביעים ביותר .
עם יומן האכילה תוכל לגשת לדיאטנית שלך - ואולי זה הזמן למעקב צמוד יותר
אחרון חביב - כל מה שמסביב .
לא פחות חשוב : ספורט ,טיפול פסיכולוגי או קבוצת תמיכה לשינוי הרגלי אכילה ובעצם כל מה שאתה יודע שיכול לעזור לך לשנות הרגלים כי חלון ההזדמנויות לירידה במשקל עדיין פצוח בשלב הזה וכי הרגלים טובים יעזרו לך לשמור על המשקל לאורך שנים
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מקס
יעל הצפונית05/08/2011מאד שמחתי לפגוש אותך במלב"י, לאחר שקראתי אותך במשך חודשים. כבר אמרתי לך שאני מאד נהנית לקרוא את מה שאתה כותב, את סגנונך ודרך ההתבטאות שלך.
בכל מקרה אני רוצה להגיב למה שכתבת שאתה מוטרד מהכמויות שגדלו.
אני יכולה לספר לך על עצמי, נראה לי שאתה ותיק ממני בחודש. אני נותחתי בתחילת פברואר.ההחלמה שלי היתה קלה עד כדי כך שכל מה שאכלתי נכנס ללא שום בעיה.
לא סבלתי משום תופעת חנק, צרבת או בחילה כמו שחלק מדווחים.
גם לי נדמה שכעת הכמויות כבר גדלו משמעותית.
אני מופתעת כל פעם מכאלה שנסתמים משתיים שלוש כפיות,אצלי זה היה רק בהתחלה.
כעת אני אוכלת הרבה יותר.
בכל מקרה קראתי את כל התגובות שענו לך, ונראה לי שכדאי לך לאמץ את העיצות.
אולי באמת שווה להתמלא מירקות לפני הכל ואז הכמויות יהיו יותר קטנות בהמשך הארוחה. אני גם שותה המון כמה דק' לפני הארוחה וגם זה אולי קצת יעזור.
בכל מקרה אל יאוש. תקפיד על האיכות של המזון שאתה מכניס לגוף, אבל תתפנק לפעמים במידה עם מה שאתה אוהב. רק תקפיד שלא יהיה יותר מדי ג'אנק...
תנסה פעילות גופנית כמו הליכה מתונה. נראה לי שבסוף כשתהיה יותר ויותר קליל תתאהב בזה גם כן.
אני כבר מאוהבת בהליכה נמרצת באויר הנהדר שיש לנו כאן במטולה.
אתה מוזמן גם כן.
שבת שלום, ואולי גם להשתמע מתישהו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס היקר
רוזי06/08/2011יש תקופות כאלה שבאמת הפה לא ניסגר רק אל תלך ותנשנש בקבוק מיםלידך יקירי זה עובד ממלא את הקיבה ותנסה להיות עסוק כמו שאתה יודע נכון זה לא קל לנו מבינה צריך להגיע ליע והכי חשובזה שאתה בירידה לאט ובטוח שבועטוב יקירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות למירית,ליעל הצפונית ולרוזי
מקס ברנר06/08/2011על המילים החמות.
מישהי התגנבה היום עם שאלה כמעט זהה-פשוט לא טרחה לקרוא את העמוד האחרון של הפורום.ברור מכל מקום שזו בעיה נפוצה-אפילו אצל "ילדי הפלא" שהורידו 50-60-70 קילו.כדאי לחשוב על קבוצת תמיכה לאלה שמצויים בשלב הקשה הזה,ששבוע שהורדת בו 200 גרם-ולא דרכת במקום- נחשב להישג !
לפני ימים אחדים נפגשנו, יעל ואני, בקבוצת תמיכה במלב"י-חבר'ה עם וותק של 6-7 חודשים.התלונה הכי נפוצה בקרב המשתתפים:בחודש האחרון דורכים במקום (או הורידו 200 גרם ).אצלי-בגלל הבעיות המוכרות לקוראיי הנאמנים-זה חתיכת מלחמה !
כי אם מטבעי הייתי נוטה לספורט,ולאוכל מועט,מזין ונטול פינוקים-עודף המשקל לא היה פוקד אותי.בחודשים הראשונים השרוול עשה את העבודה.בשלב זה חייבים לקחת את המושכות אם רוצים להצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקף אחרי טבעתחני04/08/2011
שלום!
אני חדשה בפורום (אבל לא בענין של ניתוחים בריאטריים). קוראת את הפורום כבר כמה שבועות ומאוד נהנית מהחיוניות שיש כאן.
עשיתי טבעת לפני כ-10 שנים. היה לי אז 70 ק"ג עודף. ירדתי 35 ועליתי בחזרה 15. היום אני ממשיכה לעלות, הייתי אצל ד"ר קוריאנסקי באיכילוב והוא הציע לי לעשות מעקף.
האם יש כאן מישהו שעשה מעקף אחרי טבעת? איך זה היה? האם באמת ניתוח חוזר זה הרבה יותר קשה?
האם יותר קשה לקבל התחייבות לניתוח חוזר (אני במאוחדת, ה-BMI שלי 46)?
אני מיואשת ומאוד עצובה. נמאס לי מכל האנשים האלה (רזים כמו מקל על פי רוב) שיודעים בדיוק איך לרדת במשקל ונותנים המון עצות ("צריך פשוט לסתום את הפה, מה הבעיה?"). לא מצליחה להסביר לעולם (ואולי גם לעצמי) למה אי אפשר פשוט לסגור את הפה וזהו!
אשמח לקבל מידע על ניתוחים חוזרים (מהניסיון האישי) וגם סתם מילות עידוד. מרגישה שזקוקה לזה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקף אחרי טבעת - תגובה
שולה זק04/08/2011לאחרונה אנחנו שומעים יותר ויותר על ניתוחים חוזרים אחרי טבעת. תלוי בסוג הניתוח שיש לך.
אם מדובר בטבעת שוודית מתכווננת ניתן לשקול ניתוח שרווול, תלוי במצב הכללי. אחרי ניתוח SRVG טבעת קבועה וסיכות ניתן לעשות רק מעקף.
במידה ואת בקריטריונים כפי שציינת אין בעיה לקבל התחייבות.
אם דר' קוריאנסקי המליץ על ניתוח חוזר (מעקף) כדאי לך לשקול את הצעתו. הוא מנתח ותיק בתחום עם ניסיון רב,
החלמה לאחר ניתוח היא מאוד אישית, גם כשזה ניתוח חוזר. סביר להניח שההתאוששות שונה בניתוח חוזר אבל לא בהכרח.
עם BMI 46 אני לא מבינה מה ההתלבטות.??? אם תדפדפי בפורום תראי שיש הרבה מטופלים שעברו ניתוח חוזר. חלקם מעקף וחלקם שרוול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי שרוול קיבה לפני כחודששרוול04/08/2011
עעשיתי שרוול קיבה לפני כחודשים אני בת 15 ואני לא יורדת ירדתי עד עכשיו 18 קילו אני אוכלת רגיל רק לא אותם כמויות ואני לא אוכלת גלידות ושטויות והליכה אני עושה אבל פעם ב.. האם את יכולה להמליץ לי על תפריט יומי בבקשה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיתי שרוול קיבה לפני כחודש - תגובה
שולה זק04/08/2011את רושמת שירדת 18 קילו. אם זו ירידה בחודש - זה המון, אולי יותר מידי ואם זו ירידה בחודשיים - זו ירידה נהדרת ומאוזנת. קשה להבין מדבריך תוך כמה זמן ירדת.
את צריכה ללכת לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט מאוזן שמתאים לך ולגילך.
אי אפשר להתאים תפריט בהתכתבות.
שיהיה לך בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגעי ומייד.......
לילך.פ04/08/2011אני אחרי 5 חודשים עם ירידה כזאת .... זאת לא מלחמה זאת דרך חיים... תהני מהדרך .... ו 18 קילו בחודשיים זה מ ד ה י ם בכל קנה מידה... תמשיכי בדרך אני בטוחה שעד נובמבר את מפרסמת תמונה שלך דוגמנית.... מחכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקס עזרתך-אי סבילות למוצרי חלבדניאל נחמיאס03/08/2011
אני אחרי 6 ימי נתוח ואיני יכול לאכול מוצרי חלב
הענין גורם לי לשלשולים
מי יודע ויכול לעזור בפתרונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סבילות למוצרי חלב - תגובה
שולה זק03/08/2011תצלצל לבית חולים זיו ותתיעץ עם אושרת הדיאטנית
על איזה מוצרי חלב אתה מדבר? גבינות או חלב ניגר כמו יוגורט אשל או חלב נקי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרי חלכ
דניאל נחמיאס03/08/2011יוגורט דנו8נה קוטג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל שעברתי בסביבה
מקס ברנר03/08/2011אי סבילות ללקטוז נפוצה אחרי הניתוח.
אפשר לצרוך רק מוצרי חלב מותססים (יוגורט,ריוויון וכיו"ב )
ואפשר לקחת עם האוכל לקטזין-אנזים שמסייע בפירוק סוכר החלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין עליך מקסי
שולה זק03/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרזות זה טוב אבל מה עם הדרך?עידן03/08/2011
היי שוב,
עברתי את הניתוח לפני שבועיים וחצי וירדתי כבר 13 ק"ג. על פניו נתון מצויין שאמור לעודד אותי.. בפועל אני מרגיש חסר סבלנות, קצת מיואש ואפילו פיזית זה קצת מציק... (בחילה שלא מאפשרת לי להכניס כלום). ברור לי שבלי הניתוח הכיוון שלי היה מאוד לא לעתיד מזהיר אבל זה כמו חיתוך קיצוני מידי... מאיש שאוכל הרבה לאיש שלא אוכל כלום!
זה לא לצמצם באוכל, זה להפסיק לאכול! מתי הטעם המחורבן הזה בפה עובר ומתי מתחילים להרגיש שוב קצת "חיים"? נכון-אוכל זה לא הכל בחיים ואפשר לצרוך ממנו יחסית מעט כדי לשרוד,אבל רבאכ... בד"כ אני לא כזה קוטר ובכיין אבל משהו אצלי באמת התערער קצת בימים האחרונים והמשקל שיורד לא נותן תחושת עידוד בכלל...
מי שיכול\ה קצת לתת לי איזה אור קטן ומשמח, תבוא עליו\עליה הברכה.
תודה,עידן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידן - תגובה
נילי03/08/2011היי עידן. אני מה זה מבינה אותך ! אומנן אני רק בתחילת הדרך (בדיקות לפני ניתוח), אבל לקח לי 3 שנים להשלים אם עצמי שמי שהוא יחתוך לי את רוב הקיבה האהובה והבריאה שלי, ואני לא אוכל לאכול את מה שאני אוהבת (לפחות כמה חודשים הראשונים). מחשבות האלה גורמים לירידה במצב הרוח שלי. אני טיפוס שמח, אופטימי, לא חסר לי כלום בחיים - 2 בנות חמודות, בעל אוהב אותי כמו שאני....אבל עוזר לי להתמודד עם הלחצים - זה שאני מבינה טוב-טוב דבר אחד : אם לא ארד במשקל (אני לא נראת שמנה, קצת מלאה) אז יש סיכוי שאני פשוט לא אזכה לראות את הנחדים שלי, כי עוד מעט יבואו סכרת, גיפרטוניה (לחץ דם גבוה) ואני פשוט אלך.....אז החלטתי שדי להנות מהאוכל הטעים (אני נהנת מהטעם ולא מהכמות!), אבל לא ממש בריא לי, ובמקום זה אני אתחיל להנות מבגדים, ספורט, אנרגיה....לא חסר בחיים ממה להנות!
עידן, את כבר מאחורי! תגובה שלך טבעית לגמרי ! תחזיק מעמד, תביט בתמונות כאן בפורום, אף למלא, עוד יום, עוד שבוע, טעם יחזור, תתחיל לאכול קצת יותר דברים, ותרא את העולם בגוונים אחרים, יותר בהירים. אני אשמח לקרוא כאן על המצב בעוד שבוע ! הרבה בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עידן04/08/2011תודה על התמיכה, אני באמת מקווה שזה רק סימפטום שך התחלה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עידן
יושי03/08/2011תאמין לי - זה עובר!
ההרגשה המוזרה הזאת, והטעם הנוראי בפה, ההרגשה המוזרה על השיניים, ה-כ-ל עובר...
או-טו-טו תגיע לחיים קלים בהרבה ממה שהיו לפני הניתוח-
אני שלושה חודשים אחרי וממש חיה רגיל לגמרי ואפילו יותר טוב מלפני הניתוח...
זה לוקח זמן - אבל עובר...
בקשר לבחילות- אצלי אני הבנתי שזה נגרם לי מהצרבות ומזה שלא אכלתי כל שלוש שעות... אז הבחילות מככבות, אז אני ממליצה לך - קודם כל לקחת לוסק ולא להפסיק (כמובן בהתאם להמלצת המנתח), והכי חשוב- כל שלוש שעות לאכול... אפילו משהו שיא קטן, לפחות עד שהגוף יבין שהוא אמור לשנות דברים שהכיר עד היום... זה ממש יעזור לך
אז בהצלחה בהמשך,
וברוך הבא לחיים החדשים שלך :)
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן...
עפרה04/08/2011היי,
אני בדיוק הייתי כמוך... תושות גועל בפה, בחילות נוראיות, לא יכלתי אפילו לשתות מים, הקאתי תה מיליון פעם והכי חשוב הייתי בדיכאון נוראי... היום אני חצי שנה אחרי והכל חזר לקדמותו...
אני אוכלת הכל טועמת הכל מנסה מאכלים ורואה מה יושב לי טוב ומה לא... הכל מעולה מצויין וזה יגיע גם אלייך... סבלנות הכל עובד ועובר... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלנות...
עידן04/08/2011אתם כנראה צודקים כולם ואכן מילת המפתח היא סבלנות. העניין הוא שעשיתי כבר דיאטות בחיים ואף אחת לא הייתה קיצונית כמו המצב עכשיו. ידעתי אז לצנזר באוכל אבל לרמה של נניח 40% ממה שאכלתי כאדם שמן שלא מחשבן. במצבי היום אני אוכל אולי 5% ממה שאכלתי ובגלל זה זה קצת מבאס. אבל כמו שרשמת- סבלנות (גם זה משהו שצריך לרכוש בחיים של אדם רזה...).
בכל מקרה- הרבה תודה על ההתייחסות :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נילי04/08/2011היי עידן. אני מתארת לי עצמי כמה קשה לך עכשיו. ואני מבינה אותך. אינני יודעת עד כמה זה יכול לעזור (העצה שלי) אבל מה זה משנה מה אוכלים אנשים אחרים ? מה זה משנה מה אתה רגיל לאכול ? חשוב רק דבר אחד - מה אתה מכניס לגוף שלך בכדי לחיות ולא למות מסכרת, לחץ הדם גבוה וכדומה. חשוב מאוד לדעת שתוכל להכנס לחנות בגדים ולקנות מכנס קצר או בגד ים יפה, ולא בצורת מצנח ענקי.חשוב שתוכל להתאמן בחדר כושר או לרוץ בלי כאבי גב וסכנה למפרקים. וסוף כל סוף - מה, לא מגיע לך להיות חתיך? לא מגיע לך להנות בבוקר כשאתה מסתכל למראה? אתה צריך לנפנף ביד לחיים הקודמים ולומר לעצמך - אני עידן החדש. בהצלחה, תחזיק מעמד, עוד מעט נרא את התמונות שך לפני ואחרי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקרוב אהפוך לחברה מן המנייןמירי03/08/2011
טוב, אז ככה - לאחר כמה חודשים בהם הייתי קוראת פסיבית באתר זה, בעיקר משום שלא היה לי כ"כ במה לשתף, אעבור ביום חמישי מעקף קיבה, ובכך אהפוך "לאחת משלכם".
מרגיעה אותי מאוד הידיעה שניתנת פה תמיכה שכזאת, אוזן קשבת ופרגון.
אז היכונו...בקרוב אגיע רחוק, ואשתף/ אציק לכם...
לילה טוב.
מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה- תגובה
שולה זק03/08/2011אנחנו כבר מחכים להצקות שלך, כי הכי הכי נהנים להציק חזרה
יום טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)