מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- דיאטה לפני ניתוח - שאלה דחופהאפרת ב12/08/2011
שלום לכולם . סוף סוף ביום שלישי הקרוב אני אמורה לעבור את ניתוח השרוול . אני מתחילה להתרגש ולפחד...
הניתוח הקודם שלי היה אמור להיות ביוני. שלושה שבועות לפני הניתוח עשיתי את הדיאטה דלת הפחממות בדקדקנות רבה , אך כשהגעתי לבית החולים להתאשפז שלחו אותי הביתה בעקבות השביתה.
והנה סוף סוף התאריך המיוחל , אך הפעם לא הצלחתי לגייס כוחות ולשמור על הדיאטה(אולי גם כתוצאה מחוסר הוודאות האם שוב יבוטל הניתוח בגלל השיבושים במערכת הבריאות)
אני מתכוונת בימים שנותרו עד הניתוח לעשות את הדיאטה , אבל אני קצת כועסת על עצמי שלא התחלתי אותה בזמן...
אני יודעת שאין לבכות על חלב שנשפך אך אני אשמח לדעת האם זה יכול למנוע את הניתוח והאם יש איזו דרך שבימים שנשארו עד הניתוח אני אמזער נזקים.. אולי דיאטה קיצונית יותר?
אשמח על תשובה בדחיפות . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה
יעל הצפונית12/08/2011באמת שלא נותר לך זמן רב עד הניתוח.
אבל כפי שכתבת אין לבכות על חלב שנשפך. תעשי כמיטב יכולתך עד הניתוח. קיצוני מאד זה קשה, אז לא כדאי שלא תשברי. העיקר להמנע מכל המתוקים, עוגות, מאפים, בורקסים, ואת יודעת ממה להמנע. מכל מה שאהבנו ובלסנו לפני הניתוח.
שיהיה לך בהצלחה, ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשום דיאטה קיצונית - תגובה
שולה זק12/08/2011הימים לפני הניתוח תעשי את הדיאטה הרגילה של דלת פחממות ועשירה בחלבונים.
תשתי הרבה ושיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוזר לגברת שולה זק !אחמד ב11/08/2011
תודה רבה על התגבוה ועל ההתעניינות
לגבי מה שהזכרתי בקשר לאנתיביוטיקה זה הולך ככה :
עשיתי לפני חמישה ימים בדיקת דם בקופת חולים ועוד בדיקה אחת שאני לא יודע למה אני אמור לעשות אותה ולא יודע איך קוראים לבדיקה הזאת האחיות לקחו קסם אוזניים גדול ודחפו לי לאף הוציאו נוזל מה שהיה באף וסגרו בתוך קופסת פלסטיק ושלחו למעבדה מן הסתם , אז כשהגיעו התוצאות של בדיקות הדם היוא בסדר גמור ואני לא צריך שום וויטמינים אבל בקשר לבדיקה הזאת שלקחו לי מהאף רופא המשפחה המליץ לי עעל תרופה לקחת למשך5-6 ימים ואז לעשות את הבדיקה שוב קראתי על התרופות שהם אחת למריחה בתוך האף ועוד כדורים לבליעה היה רשום אנטיביוטיקה
אז השאלה שלי אם אחרי הבדיקה השנייה התברר שלא הרפיתי מהתרופה שהוא נתן זה מעקב את הניתוח אני ממש ממש אבל ממש מודאג הייתי מת לשואל את הרופא אבל הוא בחול כרגע ואני מרוב דאגות לא סובל עד שהוא יחזור
תודה רבה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוזר לגברת שולה זק ! - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה12/08/2011הבדיקה שנעשתה הינה בדיקה באם אתא נשא לחידק שנקרא staph שחלק מהאוכלוסיה הינו נשא לחידק זה. ע"מ שהחידק לא ידביק חולים אחרים ויכול להשפיע לרעה הנהגנו ברמב"ם את הבדיקה הזו. באם הבדיקה חיובית ואתה אכן נשא לחידק טיפול של 6 ימים לרוב מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר
אני13/08/2011יש לי תאריך לניתוח ברמב"ם לעוד פחות מחודשיים ושלחו לי יחד עם טופס ההזמנה מכתב שבו כתוב משהו על בדיקה שעושים דרך האף האם אני חייבת לעשות אותה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן חייב לעשות אותה
אורטל13/08/2011אני גם עשיתי אותה זה לוקח שניהה אם יש לך את החיידק הזה אז זה יעשה לך זיהום אחרי הניתוח אם יש לך רשום שם איך לטפל 5 ימים לפני הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברית לא אוכלת בכללעוברית11/08/2011
עוברית יושבת עכשיו מול המחשב וקוראת את הפורום
חזרתי עכשיו הביתה
לא אכלתי כלום אבל כלום
והצלחתי לשתות כוס אחת
עכשיו אני מחזיקה יוגורט
ואני לא רוצה
שתיתי שלוק
ולא רוצה
ואני קוראת בפורום הכול
ואני חושבת שאני לא בסדר
לא לקחתי ויטמינים כבר הרבה זמן
אבל היום בגלל שלא שתיתי לא לקחתי גם את הכדורים שאני כן מתמידה לקחת בבוקר
ועוברית חושבת שהיא בסכנה אמיתית
אני יכולה לדבר עליה
כלומר אני עוברית הרי
אני מודעת לכול מה שאתם אומרים לי
אני משוועת להקשיב לכם לצעקה הזו ולהגיב לה נכון
אז למה אני לא מצליחה
אני ממש הורגת את עצמי
לאט
ובעלי מתוסכל נורא
והוא אמר לי שאני לא יכולה להמשיך ככה
ואני רוצה באמת רוצה
אבל אני הורגת את עצמי
אני לא בסדר
ואני לא יודעת מה לעשות יותר
מסתכלת על עצמי מבחוץ הורגת את עצמי לאט לאט
והסביבה רק מפרגנת
עוברית שומעת כל הזמן שהיא יורדת במשקל
ואני יודעת ירדתי 19 קילו ועכשיו אני 7 שבועות בדיוק אחרי הניתוח
אבל אני לא מרגישה שירדתי
לפני כמה דקות הבטתי בפנים במראה ופתאום הרגשתי שזו מישהי אחרת
די נבהלתי אז אמרתי לעצמי זו את
אני רוצה שיעזרו לי
אבל מצד שני אני לא רוצה
וזו מלחמה כואבת נורא
ואת תצעקו עליי
קדימה תצעקו
אבל מה זה יעזור??
אני אומרת לכם בעצב
אני הורגת את עצמי פשוט ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברית תתקשרי להילה
שולה זק11/08/2011עברת ניתוח להיוולד מחדש. ונולדת מחדש ויש לך סיבות טובות לחיות ולהיות מאושרת.
יש לך את הטלפון של הילה תתקשרי אליה
קחי שלוק מים וויטמינים
לילה טוב עוברית בשלבי התפתחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נצעק-רק נשאל
מקס ברנר12/08/2011התמונה ברורה.את מפנימה את מה שאמרנו לך מזמן אבל הגוף לא מציית למוח !
הדאגה שלך במקום.השאלה היא מה לדעתך יכול לגרום לך לעשות את הדברים הנכונים והנחוצים ?!
נותני המחמאות על הירידה המהירה (שאינם מכירים את מלוא התמונה )הם כרגע גורם מפריע להבראתך.המצב בעייתי מספיק גם בלי שתינשאי על גלי השכרון של הקופלימנטים.אחרי שתנטרלי את כל החלופות הלא מועילות-מה שנותר הוא מה שיש לעשותו ! גם אם הוא לא נוח או לא פופולארי.מותר וגם חיוני להודות בחולשה ולבקש עזרה.
עת לעשות עוברית-מחר הוא היום הראשון של שאר חייך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחר הוא היום הראשון של שארית חיי
עוברית12/08/2011משפט לנצור מקס
אני מנסה להבין
מצד אחד אני אומרת שאני פוחדת לאכול
והפחד לאכול יושב על המקום של כן לרצות לחיות
שכן לאכול היה בעבר הקשר הרסני ממית
אולם לא לאכול עכשיו זה הרסני
אז אני לא מבינה את ההתייחסות הדואלית הזו
מה בדיוק קורה לי?
למה אני לא אוכלת או לוקחת ויטמינים?
האחרונים קשורים לאוכל. בשנייה ששולה אמרה לי לא לקשור את הויטמינים לאוכל ניגשתי ולקחתי
אבל אז עברו יומיים והכול חזר לקדמותו
וזו תסבוכת רצינית
מה אני רוצה לחיות או למות? יכול להיות שזה מחיר הפיצול
ואני מתנהלת בשני קולות
יכול להיות
אבל אז הדרך לפתרון היא לנסות להתאחד לקול אחד
ולבחור
וזה תהליך מורכב ואני לא רוצה לפרט כל כך הרבה אחריו
מספיק להבין שהגוף מקבל משקל מעצם שהוא מפחית משקל
ועד היום למרות המשקל העודף הייתי יכולה להתעלם ממנו
הנה תסבוכת רצינית
מקס אתה איש חכם
ואני מבינה מה שאתה אומר לי במפורש ובין השיטים
תגיד שהכול יהיה בסדר
תגיד שכבר עכשיו
ושרק צריך להאמין שזה כך ולנהוג כבסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום הראשון לשארית חייך- תגובה
שולה זק12/08/2011שאת קמה בבוקר עם כוחות חדשים, ראיה שונה, ומנסה לאמץ וליישם את כל שנאמר לך.
מותר לך לנקות, לנפות, להתעלם ממה שנראה לך כבלתי אפשרי כרגע....אך יום חדש בוקר חדש ועוברית מפוקחת
המשך יום נעים
חיבוק חיבוק
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודע אם לזה התכוון מקס,
דניאל12/08/2011עוברית,
כשעוברים לפני הניתוח אתכל הבדיקות,
עוברים גם שיחה עם פסיכולוג ולפעמים גם עם פסיכיאטר, יש לזה סיבה.
התהליך שהגוף עובר, יכול לגרום לעיתים ל"נפילה" נפשית.
אם מקס התכוון לזה או לא,
אני קורא את מה שאת כותבת, זמן רב,
אני מציע לך לקבל עזרה - מקצועית.
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברית יקרה
אפרת רומי12/08/2011בהתחלה אחרי הניתוח פחדתי לאכול, פחדתי לשתות בעיקר כי... פחדתי להרחיב שוב את הקיבה. קניתי מזרק בכדי למדוד 50 מ"מ כי נאמר לי שזה גודל הקיבה שלי.
אחרי זמן מה קרה משהו שאין לי יכולת לשים עליו את האצבע אבל הפסקתי לפחד כל כך והתחלתי לאכול יותר, פתאום הייתה לי תחושת רעב שגם זה קראתי שלא יהיה יותר.
ואז עברתי למוד אחר גרוע לא פחות, אכלתי הרבה פחות מהמומלץ והכל היה במסגרת דיאטה קפדנית נטולת שומנים חלבונים וסידן מספיק כי:
1. אחרי שנים של אכילה כפייתית היה כייף לא להיות מנוהלת ע"י האוכל
2. תחושת הבהירות והקלילות של מיעוט מזון הייתה תחושה שלא הכרתי והיא ממכרת לא פחות מאכילה כפייתית מסממת
3. לא פחות ממכר הם המחמאות, המבטים, המילים המפרגנות
אבל, הבנתי שכל מה שעשיתי הוא לא בריא מאחר וכל זה היה החלפת התמכרות אחת לאחרת!
אז פניתי לעזרה, וקיבלתי תמיכה והשכלתי!
ולגבי הויטמינים, גם אני בעוונותי לא מקפידה על משטר ויטמינים קבוע ותקין וברור לי שאם לא אתאפס אשלם על כך מחיר כבד מאד. בגלל חוסר ויטמינים אימי יושבת כיום על כיסא גלגלים.
נסי עוברית יקרה לפנות לעזרה מחד ולהבין שלא הכל חייב להיות חור ולבן יש אפור, בעצם, רובנו חיים באפור
שבת שלום
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה עתה חזרתי מהקרבחן11/08/2011
היי חברים טובים!!
ניצלתי את פסק הזמן בין שביתות הרופאים ונותחתי במעקף קיבה, ע"י ד"ר איגור דושקובסקי במרכז הרפואי "זיו" בצפת. במהלך שהותי בן הארבעה ימים במרכז הרפואי זכיתי לטיפול מסור ומקצועי , הן מצד הרופאים והן מהצוות הסיעודי במחלקה.
עכשיו אני בבית, מסתפק במספר כפיות של גבינות רכות ולא חש כל רעב נכון להרגע.
עד כה עליתי במשקל 2 ק"ג????? אך אין בי דאגה, אני בטוח שנשירת הק"ג עוד תגיע (להזכירכם אני בן 63 -זקן השבט בין גברים ושוקל 150 ק"ג, כן ייפחתו).
מה שחשוב הוא מצב הרוח והתקווה לעתיד רזה ובריא יותר.
אוהב את כולכם ומצפה למפגש הצפוני שהבטיחה סיגל מכרמיאל לארגן ולמפגש השנתי עם כולכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך הבא - תגובה
שולה זק11/08/2011איזו הפתעה נעימה כבר בבית (זה אומר מחר לבוא לבקר אותךחחח)
אל חשש ידידי היקר העליה היא פקטיבית - נוזלים, גז.....הירידה תגיע מהר. העיקר אתה אחרי ובבית
שיהיה בהצלחה וסופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנ נשמע יא אחלה משורוולים?ישלי שאלואחמד ב11/08/2011
שלום לכולם למונתחים לרופאים ולאחרים על הפורום הנפלא הזה שיהיה לי כמו בית בעוד כמה ימים טובים !
אני בן 20 סובל מהשמנת יתר חולנית ה Bmi שלי עמד פעם על 44 היום אני בטוח שהוא גדל ישלי 191 סנטים ואת " המשקל שלי אני ממש לא מצליח לדעת כי אני לא מוצא משקל ששוקל יותר מ 160 כל משקל שאני עולה עליו עושה ERR וזו בעייה רצינית , אבל אני מעריך 170 קילו גרמים חדשים ! :D
החלטתי כבר בגיל 18 לעבור את הניתוח לקיצור הקיבה שלי וזו בדרך ניתוח שרוול אני כבר שנתיים מחכה לרגע המרגש הזה אז שנתיים אני כמו מטורף עושה בדיקות ומביא טפסים והתחבויות ומצמיד לקלאסיר הרפאוי שיש לי בבית נ.ב כן אני מסודר לגמרי
בשעה טובה ומוצלחת מצלצל לי הטפלון ובצד השני של הטלפון : שלום אני מזכירתו של דר"עסלייה והניתוח שלך ביום שני 12 לסבטמבר אתה מוזמן ביום הניתוח בבוקר לאשפוז בקומה חמש בבית חולים רמב"ם
אז כמו שהבנתם ישלי ניתוח ב 12 לספבטמבר בבית חולים רמב"ם אצל דר"עסלייה
עכשיו ישלי כמה שאלות אליכם :
** אני מעשן חפיף משהו כמו חצי קופסה ביום האם אני חייב להפסיק לפני הניתוח ? ואם כן מה עם אחרי הניתוח ?
** מה עם שתייה חריפה אלכוהול וודקה ובירות האם אני חייב להפסיק לפני הניתוח ואם כן מה עם אחרי הניתוח ?
** עכשיו השאלה עשיתי לפני שבוע בדיקת דם בקופת חולים ובבדיקה שמו לי איזה מים קסם אוזניים בתוך האף עמוק כאילו לקחו מדגם מהאף ובתוצאות רופא המשפחה המליץ לי על אנטיביוטיקה למרוח בתוך האף וכדורים לבליעה ולעשות בדיקה חוזרת בעוד חמישה ימים השאלה אם לא הרפיתי זה יעקב את הניתוח ומזה קשור לניתוח ?
תודה רבה רבה לעוזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל בהצלחה
אילן11/08/2011לגבי סיגריות - מומלץ מאוד לא לעשן לפני הניתוח,
משהו כמושבועיים, כי העישון גורם להסמכת הדם, ולפני ניתוח זה ממש לא טוב,
ואפילו מסוכן.
כדאי שבועיים לפני ניתוח להמעיט (אחת שתיים ביום לא נורא).
לגבי אלכוהול - לא יודע,
אבל אני, וכך מספרים רבים,
מאז הניתוח - שלוק קטן של ארק, וודקה, ואני מסטול לגמרי ל10 דקות.
בא מהר ועובר מהר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
שולה זק11/08/2011מומלץ להפסיק לעשן בכלל, אבל אם זה בלתי אפשרי - רצוי להפסיק שבועיים לפני הניתוח על מנת שלא תסבול מליחה ושיעולים.. אחרי הניתוח - שוב מומלץ לא לחזור לעשן. אבל אם לא תוכל אז לפחות שבועיים שלא תתחיל להשתעל.
משקאות חריפים. מאוד משמינים ולא מומלצים. רצוי להפסיק ולהמעיט לפני הניתוח. אחרי הניתוח אין לשתות משקאות חריפים בכלל לפחות 3-6 חודשים.
לגבי האנטיביוטיקה והאף - לא הבנתי את שאלתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה,הכוונה...אולגה11/08/2011
הרגע הודיעו לי שהבדיקה שלי לשיקוף ושט התבטלה בעקבות השביתה של הרופאים ביום ראשון! התור הקרוב הנוסף שאני יכולה לקבוע הוא רק בספטמבר! הפגישה שלי לקביעת מועד ניתוח היא ב22 לאוגוסט!!
התקשרתי למרפאה לשאול אם יש לכם מכונים שיכולים לבצע את הבדיקה עם טופס 17 והפנו אותי רק למקום אחד, שמסתבר ששם לא מבצעים את הבדיקה :(
מישהו יודע? שמע? יש מקום אחר שאפשר לעשות?
זאת הבדיקה האחרונה שנשארה לי לפני הקביעת מועד לניתוח!
אני מבוטחת כללית פלטינום....
איזה תסכול לא להאמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאולגה
אורנה11/08/2011אולגה שלום
תתקשרי למרפאת זמנהוף ת"א ישירות ולא דרך מוקד קביעת תורים
תבקשי לדבר עם אחות אחראית
הסבירי לה שיש לך תור לניתוח והם מאד מתחשבים בעניין מנסיון שלי.
שיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אני אנסה. מישהו מכיר עוד מכון
אולגה11/08/2011פרטי בסביבת רחובות/ראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לבצע הבדיקה- תגובה
שולה זק11/08/2011גם אם תצטרכי לנסוע לחיפה.
זה שיש לך ב- 22 לחודש תור לשיחה והרצאה עדיין לא אומר שאת כבר מקבלת תור לניתוח כעבור יומיים.
אני ממליצה באמת לנסות בכל המכונים ולבצע הבדיקה כמה שיותר מהר גם אם כרוך בנסיעה.
חוץ מזה תתיעצי עם המנתח אוי יוכלו לעשות הבדיקה באישפוז לפני הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת שולה. ועוד דבר לשולה
אולגה11/08/2011חחחח למה את מבעסת אותי? אני באה לפגישה בידיעה שהולכים לקבוע לי כבר תור!! חחח למה ככה... זהו עכשיו אני בכלל בבעסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלילה לבאעס - תגובה
שולה זק11/08/2011אני מעודדת ומאוד אפטימית אבל צריכים להיות גם ראליים.
אנחנו בעיצומה של שביתה - ניתוחים בוטלו. צריך לשבצם שוב.
חודשי הקיץ - חופשים. גם הרופאים בני אדם.
סוף ספםטמבר - החגים. גם אותם יש לקחת בחשבון.
להבטיח דסריים הזויים ובלתי נכונים זה הבעאסה....ובאמת מצטערת שיש הרבה שנפגעו בגלל השביתה....ואנחנו לא יכולים לעזור. רק להתנחם בעובדה שלא נמצאים בצד הניתוחים שלא מבטלים גם בשביתה.
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום תור פנוי בארץ...
אולגה11/08/2011זהו אני בדאון רציני. זה לא ייאמן, אני צריכה לקבוע מועד חדש להכל....
:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה תתקשרי אלי
שולה זק11/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקרה-ביררתי
אולגה11/08/2011התקשרתי לפליטינום. הבדיקה אינה במימון הקופה.
נקווה שיום ראשון לא תהיה שביתה, ואם לא אז שבוע הבא אני הולכת לשבת בקופת חולים ואני לא מתפנה עד שלא מצלמים אותי!!! חחח :) אני ב22 קובעת מועד ויהי מההההההההההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות ומכונים
נילי11/08/2011שלום לך אולגה, קודם כול - תרגעי. זה קשה אבל זה - מה שצריך. ניתוח הוא דבר הרציני, לכן צריך לעבור אותו בזמן הנכון. אף אחד לא צריך ליהיות בלחץ, לא את ובטח לא המנתחים ! בפגישה תבחרי לך את רופא ותקהלי ממנו אולאי עוד רשימה של בדיקות מיוחדות לפי המצב האישי שלך. קביעת מועד הניתוח - בעוד לפחות חודשיים, דרך כללית פלטינום. דרך הקופה - הרבה יותר. אז תספיקי לעבור את כל הבדיקות ולעביר אותם למנתח - במייל או בפקס. אם את עדיין רוצה להשלים את הבדיקה עד 22 לספטמבר - תתקשרי למוקד *2700 ותקבלי שם רשימה וטלפונים של מכונים. אני - מאזור ירושלים. נצלחתי לבצע את הכול תוך 3 שבועות. גם לי יש כללית פלטינום, אני בררתי את הכול בנושא, אשמח לענות לך על שאלותיך - אם תרצי. תקשי נשימה עמוקה ובהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנילי-
אולגה11/08/2011תודה על התמיכה!!
הפגישה ב22 לחודש היא כבר הפגישה השניה שלי עם המנתח, הוא כבר הביא לי רשימת בדיקות שאני צריכה לעשות. אני הולכת להיות מנותחת במדיקל סנטר, ולפי מה שהבנתי התורים שם מאוד מהירים. הבדיקה של הצילום ושט היא הבדיקה האחרונה שנשארה לי,ואני ממש לא רוצה לדחות את הפגישה בעוד חודש..
בכל מקרה, אני אנסה לקוות שלא תהיה שביתה ושהכל יהיה בסדר ושזהו רק מכשול קטן באמצע הדרך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 חודשים אחרי שרוולמשורוולת מהמר11/08/2011
אני בת 34 , יש לי 6 ילדים (ילדתי את כולם בקיסרי ) שקלתי 110 היום אני 91 אני לא יורדת במשקל בכלל, אני ממש מיואשת מהשרוול. יש לצין שאני משתדלת מאוד מאוד לאכול דיאטתי
האם יש משהו שגם נעצר? האם זה נורמאלי ? אולי זה קשור לניתוחים הקיסרים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני קוראת נכון???- תגובה
שולה זק11/08/20113 חודשים אחרי ניתוח. משקל התחלתי 110 קילו ועכשיו 91 קיליו
110-91=19 קילו פחות. ככה את מזזלת בהישג שלך??????
חוץ מזה לא ציינת את ה-BMI שלך שהוא מאוד חשוב.
את כותבת שאת "משתדלת" לאכול דיאטה. להשתדל זה לא תמיד מספיק ונכון.
האם את במעקב דיאטנית? האם קיסלת תפריט ממה המותאם לך אישית????
רצוי מאןד מאוד לגשת לדיאטנית ואז ההליך יהיה לך הרה יותר קל .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה19 קילו ב-3 חודשים - זה יפה מאוד!
חני11/08/2011זה טוב שיש עצירה בירידה במשקל - זה נותן לגוף אפשרות קצת להתארגן עם עצמו לקראת הירידה הבאה. ידוע שיש עצירות כאלה, ואח"כ הירידה ממשיכה. לדעתי, תפסיקי להילחם עם הגוף שלך, פשוט תהיני מה-19 קילו שירדו, תמשיכי לאכול נכון ותראי המשך ירידה בעוד זמן קצר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשהטרולים מרימים ראש-אני בממ"ד !
מקס ברנר11/08/2011שמת לב שהורדת 17% ממשקל גופך בחודשיים ? כנראה מהר מדי !
זה בערך כמו שתגידי:"רצתי היום 100 מטר ולא הצלחתי לרדת מ-10 שניות "או "קפצתי היום לגובה ולא הצלחתי מעל שלושה מטר "!!!
שתי משהו קר,תנשמי עמוק,תדליקי מזגן,ואל תראי לאף מכר רציונאלי את השאלה שנשאלה.
רק בריאות לכולנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי 3 חודשים
נילי11/08/2011שלום לך, אני קראתי כתבה שכתבה אסנת רזיאלי (מנהלת מח' כירורגית בריאטרית באסותה) שאחרי 3 חודשים את צריכה כבר לעשות פעיולות גופנית לפחות 5 פעמים בשבוע ! האם את עושה ? לפני פגישה עם הדיאטנית בריאטרית תרשמי שבועיים מה את אוכלת ומתי, מאוד בקפידות, והיא תייעץ לך מה להוסיף או/ו להוריד. 19 קילו - זה מאוד יפה. ירידה דרסטית מחלישה את שרירי הלב. אז בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאתי את נשמתי עכשיולולי10/08/2011
ניסיתי
ניסיתי לאכול טונה
והקאתי
ודי
נמאס לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאתי את נשמתי עכשיו - תגובה
שולה זק10/08/2011זה לא נעים אבל לא נורא. תערבבי טונה עם קצת גבינה או מיונז על קרקר ותראי שזה טעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קשור בכלל
לולי10/08/2011ואני כועסת המון
ובכלל ממתי מותר לאכול קרקר? אני רק בשבוע 7 ולפי החומר שקיבלתי מבית החולים
אני עוד רחוק מלאכול קרקר
ואת הטונה אכלתי עם מיונז והקאתי
והגבינה היום הייתה סבל אחד גדול ובכל זאת הצלחתי לשמור
ואני כועסת
מבלי להבין בכלל על מה
אולי על זה שזה ככה
אולי
ומצד שני זה טוב שאני כועסת
קצת כעס
להרגיש משהו
אבל מגעיל לי עדיין
והפחד ממשיך לנסוך בי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קשור בכלל - תגובה
שולה זק10/08/2011מותר לך לאכול קרקר מבטיחה לך שלא יקרה כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקאתי את נשמתי עכשיו - תגובה
הילה כהן11/08/2011שלום ,
הייתי רוצה לשוחח איתך בטלפון . מאחר ולפי תקנון האתר אסור לפרסם מספרי טלפון
התקשרי לשולה מחר בבוקר ותני לה את הפרטים שלך ,אם את מעוניינת אחזור אלייך
בינתיים אני מציעה לך לשתות נוזלים ומוצרי חלב ניגרים כדי לתת לקיבה מנוחה
להשתמע
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב עוברית - תגובה
שולה זק11/08/2011אני מקווה שעבר לילה שקט על כוחותנו. ואת מרגישה טוב.
אשמח לתת לך את הנייד של הילה שלנו באם את מעוניינת.
תוכלי ליצור עימי קשר ואתן לך המספר בשמחה
המשך יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בכיס מרהזיו10/08/2011
היום בבדיקת האולטרה סאונד המקדימה לניתוח אמרה לי בטכנאית כי רואים אבנים רבות בכיס המרה שלי. האם מישהו יודע מהי ההשפעה על הניתוח (שרוול)? האם יתכן שיהיה עליי לעבור גם ניתוח להוצאת האבנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עברתי ניתוח "משולב" של כריתת
ג'ני10/08/2011כיס מרה ושרוול - באותו הזמן והכל עבר שלום!
אני נותחתי אצל דר' קידר בבילנסון
כדאי לך לברר עם המנתח שלך! כי אני לא יודעת אם כולם מנתחים ככה,וגם בזמנו אמרו לי שזאת החלטת המנתח אם בכלל כדאי להוציא את כיס המרה או לא
ממה שאני יודעת הרבה פעמים יש מצב של יווצרות אבנים בכיס מרה אחרי ניתוחי קיצורי קיבה..וכבר יש לך מצב כזה אז באמת שווה לברר אתך המנתח כדי לעשות את 2 הניתוחים ביחד!
בהצלחה!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ני גלשת בפורום משורוולים
אני13/08/2011לפנ הניתוח בכינוי jenny ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח משולב
יעל הצפונית10/08/2011גם אני עברתי ניתוח משולב, ולא מצטערת לרגע. מכירה שניים ששנה לאחר השרוול נאלצו לעבור ניתוח להסרת כי מרה.
לדעתי עדיף להפטר מזה בניתוח אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1+1...
רותי13/08/2011גם אני הופתעתי כשאמרו לי ...ועברתי את שני הניתוחים ביחד.אני יודעת שיש מנתחים שדוגלים בהפרדה בין הניתוחים
.לדעתי עליך להתייעץ עם המנתח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברית - היום אני מזדהה איתךיושי10/08/2011
בחילה מטורפת..... שאפילו לא יכולה לאכול מרב פחד שאקיא...
ממש מגעיל לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מבינה שבסופו של דבר
לולי10/08/2011אני לא אוכלת מתוך פחד
עד עכשיו מהבוקר שתיתי כוס אחת של מיץ
הרגשתי בחילה
בהמשך אכלתי גבינה לבנה
וזהו
אני חייבת לשתות לדעתי
אבל כל דבר שאני מנסה להכניס לפה מגיע מתוך פחד
נאכל בפחד
מתעכל בפחד
וזהו
עוד מעט אני חודשיים אחרי הניתוח
ועוד לא מצליחה להתמיד עם הויטמינים
כבר שלושה ימים לא לקחתי
אחרי הצלחה של שלושה ימים
שבאו אחרי חודש וחצי של כלום
אני מרגישה נורא
ולא בא לי כלום יותר
ממש כלום
רק לעבוד וללמוד
ולהפעיל את הראש במקום אחר
פוחדת לעזוב את הפורום
מנסה להיתלות בו
כדי שיהיו לי ניצוצות של מחשבה כן על אוכל
ובזכותך
הגבתי לספר ולשתף
ולשמוע את הצעקה הפנימית שלי יוצאת החוצה
תתאפסי כבר על עצמך
אני מאחלת לך שהבחילות יעברו
מקס ממש הסביר את הסיבות למה
תאכלי ותשתי בסוף יהיה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרקרים-שתי
מקס ברנר11/08/2011לא יודע איזה תפריט נתנו לך אבל אני התחלתי עם קרקרים "לבנים" (דלי סיבים )פחות משבועיים אחרי הניתוח.בפז"ם שלך אפשר לאכול כבר קרקרים דגנים או שיפון עם מגוון ממרחים
תחזיקי לידך בקבוק "מים בטעמים"וקחי לעיתים קרובות שלוק.נסי לשתות שניים כאלה לאורך יום העבודה/לימודים.
ויטמינים-קחי נוזלי או למציצה.שימי אותם במקום גלוי-היכן שאת שותה את קפה השחרית שלך.קחי פעמיים ביום.
אומפרדקס-עם זה מתחילים את היום !קחי עם קצת מים רבע שעה לפני כל דבר אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הנה היום כבר אני בלי בחילות
יושי11/08/2011לפחות לא כמו אתמול...
אבל אתמול ממש הזדהיתי איתך- אבל זה לא עד כדי כך אצלי... אני אוכלת "קצת" יותר ממיץ וגבינה...
את חייבת להתחיל לגוון באוכל!מקסי צודק לחלוטין- קרקרים ממש באים טוב, אצלי הולך טוב פתית,
עוברית כפרה- אנחנו לא רוצים שתעלמי לנו... רק שתורידי איזה כמה קילוגרמים ,,,
לאכול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי יושי - תגובה
שולה זק11/08/2011אני שמחה שאת חשה בטוב היום.
לכולנו "יום עאסל ויום בסאל,.
עוברית איתנו כל הזמן והיא מתמודדת בדרכה שלנו ובעזרתנו כמובן בכל הקשיים שהם לא קלים.
המשך יום נעים לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סופרלנד...ציפיטפוט09/08/2011
אני כשבועיים לאחר הניתוח, שאלה קצת מוזרה אבל רציתי לשאול
האם יש מגבלה כלשהי בלעלות למתקנים בפארק שעשועים כמו סופרלנד או לונה פארק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סופרלנד
יעל הצפונית09/08/2011אני אמנם לא רופאה, אך מבחינה אישית, הייתי מחכה עוד כשבועיים.
אני חושבת שהגוף עדין מחלים וחלש שבועיים אחרי הניתוח, והוא זקוק עדין למנוחה ולא לטלטולי המתקנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה השאלות חחחח- תגובה
שולה זק09/08/2011אני מכירה משהיא שעברה ניתוח מעקף וחזרה אחרי 3 שבועות לאנגליה בטיסה.
לגבי לונה פארק וסופרלנד אני יכולה לענות לך רק על פי ההיגיון ולהמשיך את ההיגיון של יעל הצפונית.
עברת תהליך כירורגי. הגוף שלך עבר סטרס...פישפשו לך בבטן. יש לך גם תפרים פנימיים לא רק קליפסים חיצוניים.
לא בטוח שבילוי בשמש וטלטלות מיותרות מתאימות לשבועיים אחרי ניתוח.אני חושבת שצריך להתחשב מעט בגוף גם אם מרגישים טוב ולא לעשות דברים חריגים לפחות בשישה שבועות לאחר הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח
ציפיטפוט10/08/2011כן שולה אני יודעת שאלה קצת מוזרה
פשוט חברים קנו לנו כרטיסים במבצע של חברת הסלולר 1+3.....
טוב לפי התשובות אני מבינה שלא כדאי...
הכי הרבה אני אעלה על הברבורים... :))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דום נשימה בשינהימית09/08/2011
שלום, אני בת 35 עם BMI 39 אובחנתי עם דום נשימה בינוני והמלצה של הרופאה במכתב לרדת במשקל ולישון עם מכשיר איך אוכל להתקדם בתהליך לעבור ניתוח שרוול אני מאד מעוניינת אבל אף אחד לא יודע להדריך אותי לגבי הפרצידורה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דום נשימה בשינה - תגובה
שולה זק09/08/2011תתקשרי אלי אחרי השעה 20:00 ואעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ימית09/08/2011תודה רבה אתקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדום נשימה וניתוח
לולי11/08/2011לא יודע אם זה יעודד אותך...
אובחנתי עם דום נשימה בשינה חמור ביותר במשקל 200 ק"ג... BMI היה 56.
3 חודשים אחרי מעקף קיבה, 40 ק"ג פחות (!!!) - העניין נעלם לגמרי (אבל ממש לגמרי!) אני עירני, מאושר ושמח - למרות שיש לי עוד 40-50 ק"ג לרדת. והם ירדו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד מתי ?נונה09/08/2011
היי עברתי את כל הבדיקות קבעו לי כבר תור לטרום ניתוח ודחו אותו בגלל השביתה אחרי זה התקשרו שוב דחו אחרי זה התקשרו קבעו תאריך אחרי כמה ימים שוב דחו ודחו ודחו יש לציין שאני בכללית ועומדת לעבור את הניתוח אצל ד"ר אמנון אבנת בסורוקה וכל פעם דוחים אותי לתאריך אחר ואני כבר מיואשת לא יודעת מה לעשותת התקשרתי נידנדתי להם זה ממש לא עוזר אין יחס כמו שאומרים מה עליי לעשות אני מיואשת נמאס לי לחכות ולהשמיון עוד ועוד ועוד אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ותגידיו לי האם זה הגיוני שהם אמרו לי שאני צריכה לבוא לטרום ניתוח ושזה בעצם כבר יום אישפוז ואחרי זה יום למחרת הניתוח אבל הם כל הזמן דוחים אותי נמאסססססססססס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד מתי ? - תגובה
שולה זק09/08/2011טרום ניתוח זה להגיע ולפוש את המנתח עם הבדיקות ואת המרדים. ואז מקבלים תור לניתוח.
אין לי מושג כיצד מנהל בית חולים זה או אחר, אבל השביתות זה בהחלט בעיה ואת צריכה להמשיך ולנדנד עד שתקבלי את שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם במדיקל סנטר שובתים??? אל תלחיצו
אולגה10/08/2011אותי!!!
יש הבדל כלשהו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נונה
הכללית10/08/2011צר לי לשמוע את הדברים. אשמח להפנות אותך לנציג/ת קשרי לקוחות כדי שתדברו והוא ינסה לסייע לך וגם להסיק מסקנות להבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להמשיך לסגור את הטבעת? עד מתי?ליזי09/08/2011
תודה על התגובה לגבי קבוצות תמיכה, ממש מצער שאין קבוצות כאלה...
אני כרגע סגורה על 8 CC בטבעת. לא ממש התסדר לי ההרגלי אכילה. בבוקר אני לא אוכלת כי ממש רע לי עם אוכל, אני שותה 1-2 קפה בבוקר, בצהריים אני אוכלת סלט ענקי (עובר לי טוב) מידי פעם הסלט מלווה בפחמימה (תפוח-אדמה) טונה וכו, זה משביע עד אשר אני מגיעה הביתה ואז אוכלת די הרבה. ולפעמים אני אוכלת משהוא קטן גם בערב (אני לא אוכלת לחם- עושה לי רע). מה קורה עם הקיבה שלי, אני צריכה לסגור עוד? אני לא ממש יורדת במשקל (עד עכשיו ירדתי 14 ק"ג במשך 5 חודשים) סגרתי בהדרגה את הטבעת. את חושבת שאני צריכה לסגור עוד? אולי ברבע מספר? אני ממש בדילמה, אני חושבת שאולי לא ארגיש טוב עם הסגירה (1/4). מה לעשות? איך אוכל לרדת במשקל ועדייין להנות מהאוכל כפי שאני נהנת היום.HELP
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להמשיך לסגור את הטבעת? עד מתי? - תגובה
שולה זק09/08/2011את חייבת לגשת דחוף לדיאטנית ולקבל תפריט שמתאים לך ולניתוח שעברת. כמו כן גשי למנתח ותתיעצי איתו בקשר לסגירה. האם את יורדת בקצב נכון? אולי הסגירה גדולה מידי ואת אוכלת לא נכון כי נתקע לך או מקיאה. או שמא את פתוחה מידי.
מענה לזה רק המנתח יכול לתת לאחר צילום וק"ת וכן דיאטנית שתתאים לך תפריט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמשיך לסגור את הטבעת? עד מתי? - תגובה - תגובה
הילה כהן11/08/2011מסכימה עם שולה , תחזרי לדיאטנית שמטפלת בך לקבל תפריט ולהחליט יחד על סמך הרגלי האכילה שלך אם הניפוח מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וואי וואי זה הגיע יום ראשוןיגאל09/08/2011
הודיעו לי שביום א אני נכנס לניתוח שרוול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקיץ מפשילים שרווחים
רותי09/08/2011שיהיה לך בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוולים כמובן
רותי09/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו מה אתם אומרים שביתההההההה אוי לי
יגאל11/08/2011הודיעו לי על ביטול התור הבא אמצע ספטמבר. אוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצר לי לשמוע - תגובה
שולה זק11/08/2011למתי היה קבוע לך התור שהזדרזו לבטלו . איפה אתה אמור לעבור את ההניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע רגע שולה הודיעו לי ברגע זה ש...
יגאל11/08/2011יש ניתוח ביום א הקרוב באיכילוב ישששששששששששש.אצל דר סובחי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי
רותי11/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה ל ל ו י ה יששששש- תגובה
שולה זק11/08/2011ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נשמות
יגאל11/08/2011בה הדווח לאחר הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה?? זה אומר שאין שביתה??!?
אולגה11/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו?
אולגה13/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע לאחר הניתוח .בוקר טוב עולם .
יגאל22/08/2011בוקר טוב לכולם אני אחריי הניתוח ב"ה שבוע אחריי קצת חלש יש לי לפעמיים היתכווצות קבע [האם זה נורמאלי שולה} שותה נוזליים מה שיש לי מוזר שבשעות הצהריים אני מרגיש קצת חם {לאחר מדידה קבועה כ38 מעלות } אני מוריד את החום עם אופתלגין נוזלי . אתמול הצלחתי להוריד את החום 37.7 עם מגוונים . ובערב כאילו כלום מרגיש טוב יחסית .{קצת היתכווציות בבטן } .שולה התופעות האלו נורמליות. נ.ב ירדתי כ7 קילו מדהים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם קצת בחילות בזמן שמכינים אוכל בבי
יגאל22/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך באה . - תגובה
שולה זק22/08/2011שלום יגאל
שמחתי לקרוא שאתה אחרי.
לגבי החום - אני ממליצה לגשת לרופא המטפל ולהתיעץ איתו. לא אמור להיות לך חום בשלב זה.
התכווצויות בקיבה זה נורמלי. הכל עוד נפוח ובצקתי.
גש לרופא לבדוק את מקור החום ואל תטפל על דעת עצמך באופטלגין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכים הנמציים
יגאל22/08/2011א.תודה . ב. מה עם הבחילות זה גם נורמלי ולביי החום אני יבדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבחילות יעברו- תגובה
שולה זק22/08/2011זה טבעי נורמלי בהחלט לא נעים אבל יעבור.
אנא פנה לרופא בגלל החום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה מחר
עוברית13/08/2011התרגשות מהנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה וברוך הבא למשפחה הנפלאה שלנו
מירית13/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)