מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- 3 וחצי חודשים לאחר מעקף קיבהאיריס31/01/2011
אתמול היתי בפגישה אצל הדיאטנית שלי וירדתי במשך חודש 5 קילו וקצת. והיא אמרה שזה לא בטוב לרדת כול כך הרבה. ממוצע לשבוע צריך להיות עד קילו לא יותר כי יורד שריר ולא שומן האם זה נכון ? מעונינת לקבל תגובה מהרופאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 וחצי חודשים לאחר מעקף קיבה - תגובה
שולה זק31/01/2011עד שהרופאים יענו לך, ננסה לברר אם אכן משהו לא בסדר.
באיזה BMI התחלת מה הגובה ומשקל שלך?
חברי לפורום יאששו את דברי ש - 5 קילו בחודש זו ירידה יפה ואף מתונה.
אם תספקי לנו את הנתונים בהם התחלת הירידה נהיה יותר ספציפיים.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וזו הסיבה למסעיניב31/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו שאמרת - אין מילים
עופר31/01/2011כל הכבוד יניב! מדהים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
עפרה31/01/2011מורידה את הכובע בפני סיפורי ההצלחה המדהימים שיש פה בפורום נותן השראה וכוח להמשיך הלאה...
פשוט כל הכבוד אתה נראה מעולה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום-ללא מיליםיניב31/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן עבר?
ליזה31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה10.5 חודשים 62 ק"ג פחות
יניב31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב, אתה עשית משהו מדהים, מדהים!
מל31/01/2011כל-הכבוד,לך.,והלוואי,שנצליח כלנו כך.כל אחד בהתאם לנחיצות שלו. אמן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
ליזה31/01/2011תמשיך כך
בקרוב אצלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרשה לי גם כמה מילות הלל
שולה זק31/01/2011מצטרפת לכל "הכבודים" שהורעפו עליך ובהחלט מגיע לך הכבוד והחיזוק.
עכשיו ראיתי שאני מכירה אותך (גם שהיית רזה וגם שמן) ועכשיו בורסיה החדשה כאבא, שאתה נראה נפלא.
אתה מהווה דוגמא לדודתך שביום ראשון הקרוב 6.2 עוברת את הניתוח. היא שאפה המון עידוד ממך ו כבר "חולמת" להיות כמה חודשים אחרי ולרצוץ אחרי הנכדים שלה.
תמשיך לשמור על קשר ולעדכן.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב
רוזייי31/01/2011אני מחייכת לעצמי נותחנו ביחד הפרש קטןןן יחסית ירדתתתתתתתתתת יותר ממני מחייכת אני 30 אתה ניראה נהדרר תמשיכי ככה אנחנו תקרבים לשנההה של הניתוח כאילו זה היה אתמולללל בהצלחה בהמשךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!!!!!
ליאתול31/01/2011אני מוקסמת ממך אתה ממש דוגמא לי ולאחרים!!!!
לי בסה"כ יש להוריד 70 קילו ואני חודש וחצי אחרי שרוול ( ופחות 15 מתוך ה 70 קילו) וזה ממש מעודד כי ירדת כמעט את מה שאני צריכה להוריד.
תמשיך כך אתה נראה טוב מאוד!!!!
בהצלחה ממני ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליניב
אפרת31/01/2011אתה ניראה מדהים כל הכבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב בוקר טוב
שרה מ.01/02/2011כל הכבוד לך על הירידה המדהימה, ועוד יותר כל הכבוד לך על האוצר המדהים שהיה הזרז להגיע לאן שהגעת עד עכשיו המון נחת מהקטנה לך ולאשתך, וכמובן המון הנאה בראיות אושר וכושר על המראה החדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליניב
ערן01/02/2011כל הכבוד לך יניב עלה והצלח אני שבוע אחרי הניתוח בתחילת הדרך וכבר ירדתי 9 ק"ג. יפה לך תמשיך ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליניב
ערן01/02/2011כל הכבוד לך תמשיך ככה כם אני עברתי ליפניי שבוע ניתוח שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכל המגיבים
יניב01/02/2011באמת חיממתם לי את הלב
תודה לכולכם על התגובות המחזקות
תודה לך שולה
ובהצלחה לכל החדשים ולאלו שבדרך
בהצלחה לכולנו (כן גם לי יש עוד 30 לרדת)
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני-ללא מיליםיניב31/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום-ללא מילים
יניב31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
R31/01/2011אתה נראה מדהים אבל חשוב מזה בריא יותר.
הנה תמונה שלי של לפני ואחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לR
טארו31/01/2011שלום
רציתי לשאול אותך את הירידה שלך היא במהלך 4 חודשים?
אני עברתי שרוול לפני חודש ירידה של 10קילו ההתחלה היא במשקל 100 האם אני אמשיך לרדת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטארו...
עפרה31/01/2011את תמשיכי לרדת כמו גדולה... אין סיבה שלא וכמובן שכל אחד והזמן של הגוף שלו לעכל את כל השינוי...
אני ממתינה לתור ומחכה בקוצר רוח להיות חלק מהמשפחה של המשורוולים ולהתחיל תהליך של שינוי בחיי... כל הכבוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לטארו
R02/02/2011כן אני הורדתי את המשקל הזה רק אחרי הניתוח, לפי ק"ג לאומת אחרים זה לא כל כך הרבה, אבל בשבילי זה הרבה מאוד.
לא יכולתי לנשום כמו שצריך לא יכולתי לשרוך לבד את השרוכים בנעליים.
הרגשתי כבדה ונפוחה כל הזמן. סוכר בערכים של 200 ומעלהעם תרופות, כולסטרול גבוהה, שומנים בדם, קבוצת סיכון למחלות לב ועוד הרבה דברים אחרים.
היום הסוכר מאוזן בערכים שבין 100 ל110 ללא תרופות, הכולסטרול תקין ועל כל השאר אני עוד עובדת.
אני מרגישה מצויין לא נפוחה יותר קלילה, וגם נראת הרבה יותר טוב.
אני מקווה שהתשובה שלי רק תעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן תודה r
טארו03/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע אחריאלינור30/01/2011
איך יודעים מתי רעבים..כי רעב אין לי אבל ישתחושה לא טובה בקיבה כאבים לפעמים שהם חדים מאוד....האם זה הרעב? פעם ידענו מה זה רעב פשוט מקרקר ואוכלים ובולעים..הייום הכל השתנה..מבקשת מידע תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה כל 3 שעות
שולה זק31/01/2011שלום שה,
לא צריך לחכות להיות רעבה. רצוי ומומלץ לאכול כל 3 שעות ארוחות קטנות. ללעוס היטב ולאכול לאט. וכמובן בין הארוחות יש להרבות בשתיה ואף זה בלגימות קטנות ולא מהירות. מומלץ לעשות הפסקה של 15-20 דקות בין ארוחה לשתיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול יום דronit30/01/2011
הייתי היום במרפאה טרום ניתוחית בדיקות וכאלה ירדתי מהדיאטה לפני הניתוח 5קג מתרגשת המוןןןןןןןןןןןןןןןן שבוע טוב ומוצלח אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
אלינור30/01/2011הכל יהיה בסדר לא לדאוג התרגשות זה דבר טוב..עברתי ביום ראשון ב23.1 הכל עובר קצת כואב בהצלחה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודש אחרי ניתוח מעקף תרסריוןרינת30/01/2011
לפני שלוש שנים עברתי ניתוח שרוול והיום חודש אחרי מעקף תרסריון
.שאלותי:
1- אוכל: האם מותר לי לאכול הכל?(שקדים, לחם, לביבות מטוגנות, פירות עם קליפתן כמו תפוח אגס?, שתיית מוגז?
2- באשר לירידה במשקל? מדוע הירידה איטית? שכמעט ואיני אוכלת ?(ירדתי בשבועיים הראשונים 4 קילו ולא הוספתי להוריד בשבועיים האחרונים וכמעט איני אוכלת)
3- ויטמינים: לוקחת מולטי ויטמין 55 + וויטמין D יש צורך בעוד ויטמינים?
4- משקלי היום 76 וגובה 158. האם תוכלי לשער לאיזה משקל אגיע ?ובערך מתי?
שאלתי הרבה ותקוותי לקבל תשובות . כל תשובה חשובה לי מאוד.
תודה מראש על עזרתכם לנו
רינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלותייך מעניינות וגם אני ממתין
מקס ברנר30/01/2011למענה מצד היודעים להשיב.אין אני יודע מספיק מספיק על מעקף תרסריון.
מה שמעורר הרמת גבה מתחייבת:ה-BMI שלך היום בערך 31 ולפני חודש 32.זה עודף משקל די מינורי(אני למשל התחלתי את המסע עם 49) איך זה שניתחו אותך בכלל, ומדוע בחרו בניתוח קיצוני כמו מעקף תרסריון?!
אגב-למיטב ידיעתי משטר תוספי המזון הנדרש הוא מקיף יותר ממה שציינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלותייך מעניינות וגם אני ממתין - תגובה
שולה זק30/01/2011מרימה גבה יחד עם מקס על ה- BMI שבו עברת ניתוח מעקף ץריסריון.
אני חושבת שהשאלות שהעלת מאוד חשובות וחיוניות להמשך תפקודך והצלחתך עם הניתוח. עיך לפנות, ךדעתי, בדחיפות למנתח ולקבל ממנו הסברים והנחיות ברורות.
את חייבת להיות במעקב של דיאנית עם תפריט צמוד וכל "סוללת" הויטמינים שאת צריכה לקחת כל החיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להלן עדכוןעופר30/01/2011
טוב מזמן לא כתבתי באופן סדיר. לחדשים אני יספר את סיפורי.
שמי עופר, בן 27, מנותח מעקף מלפני 6 חודשים.
ירדתי ממידה 3-4XL בחולצות למידה L... במכנסיים הייתי 58 ועכשיו 42.
התחלתי את התהליך במשקל של 145 קילו, גבולי סכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול גבוה. הגעתי למצב שכבר לא יכולתי לעשות כמעט כלום.
היום אני שוקל 95 קילו, לחץ דם נורמלי, אין סימן לסוכר בדם ... הכל מושלם... מרגיש נהדר... והחיים ממש יפים!
שימו לב, פעם אחרונה ששקלתי 95 קילו היה בגיל 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני בערך 10 קילו ליעד שלי ... כלומר בקרוב חברים אני אשקול כבן אדם נורמלי! מה תגידו על זה?
ה - BMI שלי היה 44.5 לפני הניתוח ... היום כמעט שישה חודשים אחרי הוא 28.5. טוב ככה זה שיורדים 50 קילו!
החיים שלי השתנו מקצה לקצה... קודמתי בעבודה (אני חושב שגם בעקבות הירידה במשקל), אני מרגיש יותר טוב, ישן יותר טוב ואין מאושר ממני.
בעצם ה -10-12 קילו שנותרו מתרכזים בבטן... ואת האמת גם אם לא יעלמו ממש לא אכפת לי, מבחינתי הגעתי כבר למטרה.
אורח החיים שלי השתנה לחלוטין, אני אוכל נכון, אוכל בריא..
נכון, יש דבר אחד שאני "סובל ממנו" והוא דאמפינג סינדרום, למי שלא יודע במה מדובר מוזמן לפנות ל"שאלות ותשובות" פה בפורום. אני רוצה להבהיר שאני חי עם זה באופן יום יומי ואין לי שום בעיה עם זה. להפך אני רואה את הדמפינג כיתרון משמעותי העוזר לי לחיות את חיי בצורה בריאה.
בתקווה לראות אתכם בקרוב במפגש של הפורום.
שלכם,
עופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עופררררררר
רוזי30/01/2011איזה כיףף לשמוע שאתה מאושר וקרוב ליעד שלךךךךךךך הייית ניראה נהדר בפגישה שלנו אצל לילךךךךךךך אזזזז שבוע טובבבבבב ובשורות טובותתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד !!!!!
ליאתול30/01/2011אני רק בהתחלה (חודש וחצי לאחר שרוול) אבל אני שמחה לקרוא את מה שכתבת כי זה מעודד מאוד .
המון הצלחה בהמשך !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר, ניפלא!!! בזכות הפורום הנהדר..
מל30/01/2011המשכתי לרדת.. אני כבר "מתה" לפגוש את כלם....הכי רזה זה בטח אתה עופר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכול הכבוד
איריס30/01/2011שמי איריס ואני שלושה וחצי חודשים אחרי מעקף קיבה ירדתי עד עעשיו 25 קילו רצתי לדעת מה אתה אוכל במשך היום ? ואך אצלך משפיעה דאמפינג סינדרום איזה תופעות לוואי יש לך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמבינו - עד המפגש תחזור לגנון חחח
שולה זק30/01/2011כל הכבוד עופר.
ותמיד אני חייבת לרענן את הזכרון. שהגעת למפגש בחיפה בשיא גודלך ועם שק שאלות
ופגשת אותנו את אלה שאחרי , שאוכלים כמו ציפור ומאושרים....ולא בדיוק הבנת איך זה עובד.
מה שכן הבנת שזה נתן לך את ה"פוש" הסופי והאמיתי - הנה זו הדרך הנכונה! וחודש לאחר מכן ב- 2.8.2010 עשית את הניתוח ומאז אתה ה"במבינו" שלנו . העוזר הבלתי נדלה לכולם.
יישר כח והצלחה בכל בכל בכל שאתה פונה ועושה. (ל"כל כל" יש משמעות) הסברים יבואו בעתיד :) חחחחחח (וזה היה למקס)
אוהבת אותך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיריס
עופר30/01/2011אני אוכל כמעט הכל...
אני נמנע מלחם, לא בגלל שאני לא יכול לאכול את זה, פשוט מהסיבה שזה מפוצץ אותי לזמן ממושך ואז אני לא אוכל דברים אחרים - חוץ מזה אני פחות או יותר אוכל הכל.
בקשר לדאמפינג - בגדול זה קורה בשני מצבים.
מצב ראשון - צריכה מוגזמת של סוכר... (שוקולד או כל דבר אחר), תופעות הלוואי הם בעיקר סחרחורת, איבוד שיוי משקל רגעי וכאבי ראש. לעיתים זה חמור מזה אך נדיר.
מצב שני - כמות מוגזמת של אוכל, כשאני אוכל יותר ממה שהקיבה הקטנה שלי יכולה להכניס אני סובל גם מדאמפינג.
בכל אופן - 25 קילו ב3 חודשים זה יפה מאוד! כל הכבוד תמשיכי כך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר אני לא רוצה לחשוב
לילך.פ30/01/2011איך אתה נראה עכשיו , הרי כבר בפגישה אצלי בבית ההיתה חתיך שחבל על הזמן, אז מה עכשיו ??????????????????? חמסה , חמסה, חמסה ....כמו שאומרים אצלנו הפולנים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגשתי היום את הבחור לכוס קפה
מקס ברנר01/02/2011אכן-תאווה לעיניים.קשה להאמין שביקר אי פעם באיזור ה-145 קילו!
רק מה צריך להעמיד אותו לבדיקה במעבדה אנליטית-עופר אמנם צעיר ודחוס,אבל את מידות הבגדים קשה לעכל.מה זה חולצה לארג' ומכנסיים 42?בכל זאת הוא שוקל איזה 95 קילו!
קשה לי להזכר מתי היה המגע האחרון שלי עם בגדים קטנים כאלה-כנראה בחטיבת הביניים,ואז שקלתי בערך 70.
האם ייתכן שהוא חוצן שהגיע מכוכב אחר?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה זק
ערן31/01/2011שולה זק שלום
מתיי היה מיפגש בחיפה חבל שלא ידעתי אבל לא נורא אני מקווה שיהיה מיפגש נוסף איפה שהוא גם יותר דרומה מחיפה זה בסדר ותודה רבה על התמיחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה זק - תגובה
שולה זק31/01/2011המפגש בחיפה היה באמצע יוני אם זכרוני אינו מטעני והוא פורסם במהלך כשלושה שבועות בפורום.
המפגש נערך בלב המפרץ ב"קפה קפה"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
ערן31/01/2011זה היה מיזמן זה היה בזמן שאני התחלתי את הבדיקות לניתוח ועכשיו אני שבוע אחרי וכ-8 ק"ג פכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה - תגובה
שולה זק31/01/2011בקרוב יהיה מפגש ואנחנו נודיע מראש בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופריקו
נטלי30/01/2011כל הכבוד לך נשמה....שיהיה לך בהצלחה...איתך לאורך כל הדרך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ישירה אמריקה
דניאל31/01/2011עופר
סחתיין עליך, ואני עוד אחד שפגש אותך לפני שבוע......
אני נמצא אצל אח שלי בפלורידה, קצת מודאג, כי אני לא אוכל "כתמול שלשום",
פה אוכלים רק במסעדות, וה"עיניים" שלי עובדות שעות נוספות.
הקיבולתשלי אכן מוגבלת, אבל אני נוטה לאכול קצת יותר ממה שהתרגלתי אליו בארץ, שותה יותר "מתוק" שאני לא מרשה לעצמי בארץ, והאוכל פה יותר "שמן" מאשר בארץ.
אבל, אני חזק!!!!
לא מזמין לעצמי שום דבר במסעדות, פשוט לוקח מצלחות של אחרים, גם חסכוני וגם חכם. אני מרגיש טוב וקליל (בסוף השבוע התרוצצתי במתקנים של "דיסני" כמו ילד קטן ולא התעייפתי לרגע). מהיום מתחיל פרק ה"עבודה" שלי פה, אני מקווה לשלב את זה עם מקסימום הנאה שאני יכול להפיק.
גם אם עליתי פה קילו-שניים, עד המפגש, אני מקווה לרדת מ- 90 ק"ג.
עופר - מבטיח לא להשאיר אותך לבד בכל הקשור לקריאות התפעלות,
זוכר בפעם האחרונה שנפגשנו? מישהו חשב שאני בר מזל : "תפס לעצמו צעירונת",
אז אם אנשים חושבים שאני יכול להיות בן הזוג של הבת שלי (בת 18) , אז נראה לי שאני בר מזל.
אעדכן אתכם בהמשך, ד"ש לכולם ואני מקווה שכולם בקו הבריאות ויורדים "כמו גדולים" , נכון מקס?
שלכם באמריקה -דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשה חיים גם בשבלנו דניל'ה
שולה זק31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעפר
ערן31/01/2011כל הכבוד לך תמשיך ככה יפה מאוד אני עשיתי ליפניי שבוע ניתוח שרוול וירדתי ב-8 ק"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לכל המשורוולים ושולהיונתן30/01/2011
במה שרוול יותר טוב מטבעת?
זה נראה כאילו כולם פה עשו שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונתן שלום
עופר30/01/2011יש הבדל בין סוגי הניתוחים.
אני מפנה אותך לשאלות ותשובות של הפורום, עיין שם קצת ואם יהיו לך עוד שאלות נשמח לענות.
בכל אופן לאחר קריאה ראשונית ההמלצה היא לקבוע תור אצל מנתח על מנת להבין איזה ניתוח מתאים לך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר שנה אחרי ניתוח טבעת S:
יונתן01/02/2011רק רציתי לשאול אם יש הבדל ואם זה יותר טוב סתם לידע הכללי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום בבקשה המלצות....אבי29/01/2011
יש לי שני אפשריות היכן לעשות ניתוח שרוול או בי"ח שרון או הרצליה מדיקל סנטר השאלה אם מישהוא יכול להמליץ לי על מנתח טוב במדיקל סנטר דחוףףף אני מאוד מטלבט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בבקשה המלצות.... - תגובה
שולה זק29/01/2011מה ההתלבטות?
המיקום, המנתח או זמינות התור.
כל המנתחים הם מנתחים בכירים ומנוסים.
הם עובדים בבתי החולים הציבוריים וגם במרכזים הפרטיים.
האם אתה מפעיל ביטוח פרטי או מקבל התחייבות מהקופה?
תיפגש עם מנתח ותחליט לאיזה כיוון אתה הולך
מה שתבחר שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשית כבר שיעורי בית?
מקס ברנר29/01/2011אתה כבר יודע אצל מי אתה יכול לעבור ניתוח ב-כ"א מהמקומות?אם כן כתוב לנו מה האופציות.בכל מקרה ב-"מדיקל" סנטר תקבל תור מהר יותר,ואכן-גם שם וגם ב"השרון" עובדים מנתחים מצויינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגעת להמלצות
נטלי א31/01/2011היי,
אני בהתלבטות בדיוק כמוך, בינתיים קיבלתי המלצות על פרופ' משה רובין במדיקל סנטר...
מקווה שעזרתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לפני ניתוח ........אבי29/01/2011
אני לפני ניתוח 3 מחברי עשו זאת וחיים כמו "מלכים" אבל בכל זאת יש את החשש הזה איפה מה מו מי איך אשמח אם מישהוא יהיה מוכן לענות לי איך היה כמה זמן לא עבדתם האם יש הרגשה שונה איך ההחלמה וכו'
תודה מראש אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לפני ניתוח ........ - תגובה
שולה זק29/01/2011אבי שלום
אנחנו כולנו מבינים את הבלבול שךף
ממליצה להכנס לשאלות הנפוצות במדור כאן ותקבל את כל התשובות לשאלות מי מה מו וכמה זמן.
חוץ מזה ראה הודעתו הטריה של יונתן....שנה אחרי. מדברת בפני עצמה. נותנת את מלוא האנרגיה להתחיל ולהיות אחרי.
כשיהיו לך שאלות ספציפיות נשמח לענות
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואחרי שתקרא שאלות נפוצות
מקס ברנר29/01/2011ותכין שאלות ספציפיות..
לגבי זמן החזרה לעבודה:הממוצע (לעבודה משרדית) בערך שבועיים מהניתוח.היו גם יחידי סגולה שחזרו אחרי שבוע בבית.
אם אתה פועל בניין,סבל או חקלאי (ושאר מלאכות פיזיות קשות)חודש נראה יותר סביר.המילה האחרונה בידי המנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לשולהשאלה לשולה29/01/2011
אני אחרי ניתוח שרוול לפני 4 חודשים ירדתי כ25 קילו בשבועים האחרונים אני מרגיש שאני מתחיל לאכול כמו מטורף ונראה לי שגם עליתי במשקל, מה עושים אני מיואש לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שולה זק29/01/2011ירידה יפה מאוד ועל זה יש לשמור ולהתמיד.
חשוב ביותר להיות במעק של דיאטנית ולקבל תפריט מתאים . כמו כן לשלב פעילות גופנית. כנראה עוד לא הפנמת שינוי דרך חיים והרגלי אכילה בהתאם לניתוח שעברת.
אני חושבת שעליך לחשוב על הדרך שעברת עד עכשיו ולא להישבר ולחפש את הסיבה שיש "נפילה" לדבריך ברצון לאכול.
ראשית, כמו שאמרנ - דחוף לדיאטנית. כמו כן רצוי להתיעץ עם המנתח.
אני חושבת שאין סיבה ליאוש - פשוט לקחת עצמך לידיים ולהתנהל כמו שצריך - דיאטנית, תפריט מאוזן, פעילות גופנית ואם יש צורך אך להירשם לקבוצת תמיכה.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפוסה בשירותיםאלינור29/01/2011
שבוע של ניתוח ויש לי יציאות רכות מידי פעם וגזים.....האם זה נורמאלי או יש משהו אחר מודאגתמאוד מבקשת מידע..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסירי דאגה מלבך
מקס ברנר29/01/2011זה מוכר וידוע,ובכל מקרה עדיף על עצירות!הדיאטנית של "אסותא" הסבירה לי שרבים ממנותחי השרוול מפתחים אי סבילות לסוכר החלב ולכן משלשלים.עצתי לך:כל פעם שאת אוכלת מוצר חלב שאיננו יוגורט,או מותסס אחר,קחי עם זה אנזים לקטז או פרוביוטיקה של תינוקות (באבקה שמערבבים לתוך ה-"גמדים" ).אם יימשך יותר משבועיים אחרי הניתוח-התייעצי עם המנתח/הדיאטנית של ביה"ח.בשלב זה שמרי על מרחק סביר מהשירותים.את בימי מחלה-זה לא הזמן להיות גיבורה ולצאת לסידורים מאתגרים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום שלוםורד29/01/2011
היי פורום יפה שלי מה שלומכם?
שלומי מצויין אם אתם שואלים. נשאר לי 10 ק"ג בדיוק לBMI תקין (יאייי)
ירדתי כבר 29 ק"ג ועוד 10 בדרך.
ביום חמישי הייתי במשחק של מכבי ת"א ביורוליג והיה פשוט מדהים! אני מוסיפה לכם תמונה שלי עם אחד השחקנים של מכבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורדדדד
רוזי29/01/2011מדהימה שכמותךךךך ניראת ניפלאא רק את הכושי שילחי אלייייייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקס - חדר כושר...לילך.פ29/01/2011
תשמע לי מקסי... בארץ שלנו הלא מבורכת בגשמים אפשר בהחלט ללכת בחוץ רק צריך להיות החלטיים ולקבוע ימים ושעות קבועות של הליכה... את הכסף תשקיע באייפוד ממולא בקונצרטים טובים... ופשוט תתחיל ללכת 3 פעמים בשבוע.... תתחיל חצי שעה כל פעם... אבל אל תוותר לעצמך! אם אתה יודע שקשה לך בהתחלה להכנס לתהליך (למרות שאיך שהספקתי להכיר אותך כשאתה רוצה משהו אתה עקבי) אז תיקח מדריך כושר אישי פעמים בשבוע - לא אמור לעלות יותר מ - 120 ש"ח לשעה !!!
ואם אתה מסוגל להיות עקבי פשוט תתחיל ללכת ותראה שאתה מגיע לתוצאות מדהימות תוך כדי הליכה רגועה +....
בהצלחה יודעת שתצליח!
לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דבר העומד בפני הרצון והמטרה
שולה זק29/01/2011בוקר טוב לולוש
כמה שאת צודקת בדבריך בכללי ובפרט לגבי מקס.
תראו את נעמי שלנו - שבחיים לא האמינה שהיא תהיה במכון כושר. והיא כן!!!!מתעמלת על פי תכנית ומתמידה.
כך שמקס היקר לנו ושלנו - אני בטוחה שתמצא את הדרך הנכונה והמתאימה לך לפעילות גופנית - שגם תהנהוגם תתמיד.
לא אחת ציינתי כאן בפורום ובשיחות עם חברים - שצריך לעשות רק מה שיכולים ואוהבים ומראש יודעים שמתמידים. ואז ההצלחה מובטחת.
אני למשל כנראה בטראומות "ילדות" ממכוני כושר, כך שויתרתי מראש (למרות נסיונות כושלים) ומצאתי את השחיה ואת הצעידה שבהם אני מתמידה ומצליחה.
ליאור שלנו למשל - רוכב על אופנים. אבל איזה אופניים!!!!! כל סופ"ש (כמעט) קורע את הרי הצפון במשך שעות..
כך שמקסי יקירי.....תתחיל להזיז את תרי"ג אבריך, על מנת שלא תחליד לנו חחחחחח
בהצלחה ושוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך-לתוכנית הליכה אני עומד להכנס
מקס ברנר29/01/2011רק שהיא לא תתחיל מחצי שעה-אני רחוק מאד מהליכה רצופה של 30 דקות.נתחיל ב-10 ןנוסיף קצת כל שבוע.היעד-להגיע עד פסח (אמצע אפריל)ל-40 דקות.
העניין עם חדר כושר שהצוות ב-מלב"י רוצה שאתחיל בקרוב גם בתרגילי כוח כדי למנוע דלדול שרירים מוגזם במהלך ההרזיה.
כששקלתי 150 קילו לפני 8 חודשים,אחוזי השומן שלי היו קרוב ל-50%-ז"א ש"מסת הגוף הרזה" (שלד,שרירים וכו')היתה כמעט 80 קילו.אם ארד בשנה 40 קילו-חצי בשומן וחצי בשרירים-זה לא ייחשב להישג גדול.לכן ההתעקשות על פעילות בונת שריר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי מכון!
מקס ברנר29/01/2011שמציע חודש חברות-ללא התחייבות לשנה כנהוג-עם מספר אימונים אישיים.אבדוק את זה אחרי שאקבל אישור לתחילת פעילות.אם הולכים שלא בשעות העומס-אפילו עוצמת המוסיקה נסבלת! (בין 18:00-20:00 כובשים את המקום צעירים בבגדים צמודים, חובבי מוסיקה קולנית ומעצבנת.שומר נפשו יירחק).
ואם אשרוד את החודש בשלום-אולי נמשיך איתם.
עד כה השיא האישי שלי ב-50 השנים האחרונות-שני ביקורים רצופים באותו מועדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)