מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לדודה שלי בהצלחה בניתוחיניב18/01/2011
אך איזה עולם קטן
היום אמא שלי בקשה רשותי לתת לדודה שלי את הטלפון שלי בשביל שהדודה שלי מנצרת תשאל אותי שאלות לגבי הניתוח שרוול שהיא עוברת ב"ה בצפת בעוד שבועיים.
כן אני לא ממש בקשר עם המשפחה אבל מייד השבתי בחיוב והשיחה המעניינת לא איחרה לבוא.
מסתבר ששולתנו היקרה גם מכרה טובה שלה ותומכת בה מאחורי הקלעים ועל כך תודתי והערכתי לך שולתי היקרה.
אז בהזדמנות זו אני מזמין אותך דודה עלומה שקוראת את כל מה שאנחנו כותבים ומתביישת להצטרף לבוא ולהיות חלק פעיל בפורום ולקבל תשובות מעשרות אחרים ומנוסים ובעתיד הקרוב להיות זו שתעזור לחדשים.
אני גם מאחל לך המון הצלחה בניתוח הקרב ובא ואין לך ממה לדאוג הכל עובר והתוצאות מגמדות את התהליך לפני והתהליך שאחרי מדהים ושווה כל רגע.
המון בהצלחה
וברוכה הבאה למשפחת המשורוולים (גם לפני מתקבלים פה )
האחיין
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדודה שלי בהצלחה בניתוח - תגובה
שולה זק18/01/2011העולם באמת קטן ולא רק בתחום הזה.
אם דודה שלך עוברת ניתוח ב 6.2 אני מנחשת מי היא. אם בתאריך אחר - אז אני מצטערת, לא מקשרת. אבל בכל מקרה היא כמובן יכולה לצלצל אלי בכל עת ובכל שעה ואף להיפגש איתי בכייף.
בהצלחה לדודה ולך בהמשך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליניב האחיין
שולה19/01/2011ראיתי את התמונות שלך וכל הכבוד לך.
אני מקווה בקרוב גם להתהדר במראה חדש ובבריאות טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרים
רוזי19/01/2011ברוכה הבאה אנחנו פה תמיד והפכנו למשפחה קטנה וחמודה בהצלחהההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדודה מרים, בהצלחה בניתוח ובכל
צנובר19/01/2011אנחנו כאן בשביל לתמוך ולעזור.
אם יש לך שאלות את יותר ממוזמנת.
טו' בשבט שמח לכולנו.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה ובהצלחה לדודה מרים
שרה מ.20/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר אני מתאשפזתדורית18/01/2011
מחר אני מתאשפזת מפחדת נרגשת לא יודעת מה לצפות נכון שעברתי מזמן טבעת אבל זה לא אותו דבר מקוון שפה מרגשים תכל כבר אחרי הנתוח נתוח אצמו בחמישי אבל ברמבן מתאשפזים יום לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככה זה בבתי חולים ציבוריים
ליאתול18/01/2011גם אני בסורוקה אושפזתי יום קודם - זה לצורך בדיקות , צום ועוד כל מיני פרוצדורות קטנות.
אל תידאגי את אוטוטו אחרי.......הינה אני מחר חודש אחרי ולא מאמינה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
שולה זק18/01/2011דורית הכל יהיה בסדר. את בידים טובות וכמו כולם כאן נכנסים עם חששות ויוצאים עם חיוך. תחשבי על יום המחרת וכבר הכל יהיה אחרת.
את מוזמנת להמשיך להתקשר אלי ואל עופר ונשמח לחזקך בכל עת.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרסקיו,מדיט
מקס ברנר18/01/2011כל מה שעוזר לך.ואם זה לא יעזור- בקשי כדור הרגעה.כשהייתי בהמתנה בכניסה לחדר הניתוח הייתי היחיד שם שלא היה על ואבן או ואליום!
אבל את משוחררת מראש מהפוזה של "קצין פולני" .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם
דורית19/01/2011תודה לכולם רוצה להיות כבר אחרי ולספר איך היה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני טרום ניתוחטלי18/01/2011
יש לי טרום ניתוח באסותא ב-26 לחודש הזה, במשך שבועיים אני במרוץ מטורף להספיק את כל הבדיקות, אבל אני לא מצליחה, האם חובה להגיע עם תוצאות תרבית שתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא עשיתי בכלל את הבדיקה הזו
ליאתול18/01/2011אבל מקסימום תבקשי לפקסס אותה אחר כך או להביא אותה לניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני טרום ניתוח - תגובה
שולה זק18/01/2011האם הכוונה לתוצאה של איסוף שתן לבדיקת הקורטיזול - הבדיקה חשובה והכרחית וצריך להביא אותה לרופא.
אם מדובר בתרבית שתן רגילה אין בעיה להביא אחר כך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא זוכר ששמעתי ממישהו שביקשו תרבית
מקס ברנר18/01/2011שתן.זה בד"כ במגרש של רופא המשפחה.
איסוף שתן לקורטיזול מיועד לשלול השמנה על רקע של מחלה הורמונלית (רמז-האם יש לך רגליים דקות ורק מהבטן ומעלה את עבת בשר? ).נראה לי שזה חיוני לוועדה, ושום החלטה לא תתקבל בלי זה.לפחות ב-"מכבי" זו הגישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת הלחץ לפני ניתוחגי.פי17/01/2011
גם אני בדיוק שבועיים לפני ניתוח שרוול, ומרגישה שרמת הלחץ עולה, מה שלא תורם ללחץ הלם שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת הלחץ לפני ניתוח - תגובה
שולה זק17/01/2011גילה תילחצי כמה שאת רוצה אם זה מה שמשחרר את הלחץ חחחחחחחחחחח.
צחשבי על היום שאחרי ותראי כמה שהכל יהיה נפלא.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגי פי
רוזי17/01/2011בהצלחה בובה תמיד פה בשבלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מהר הגיע הזמןןןןןןןןןןןןחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה זקערן17/01/2011
רציתי לישאות המתח שלי הוא אמר לי שהא לא יישים לי ניקוז בניתוח שייעשה לי בשבוע הבא שאין צורך העם זה בסדר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל הלחוצים - תגובה
שולה זק17/01/2011אתם נורמליים לגמרי. מותר להיות בלחץ, לדאוג ולהתרגש ... זה בהחלט אנושי. הייתי דואגת אם לא הייתם מרגישים כך - לרגע הייתי חושבת שאינכם יודעים לקראת מה אתם הולכים.
אז ידידי וידידותי היקרים....תחשבו על היום שאחרי ותאמינו זה עוזר.
ערן - אין לי תשובה בקשר להקז. זו החלטה של מנתח. אבל למה "נטפלים" לנקז המסכן. בחיי שהוא לא גרוע ונעלם מהר מאוד.
אז שיהיה בהצלחה לכולם
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הלחץ שאני נמצא בו....
שלומי17/01/2011עוד יאשפזו אותי במחלקה פסיכייאטרית לפני שאני יגיע לניתוח חחחחח
אמאאאאאאאא איזה פחד אבל אסור להשבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון:
שלומי17/01/2011עם* הלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכיר תמצית רסקיו ?
מקס ברנר17/01/2011בקבוקון קטן עם תמציות של פרחי באך.באופן תאורטי זה מים טעונים בתדרים האנרגטיים של הפרחים,אבל זה לא ממש חשוב לך איך זה עובד.
שים 4 טיפות בכוס מים ,ושתה מזה לאט- לאט.תחזור על זה כמה פעמים ביום,תנשום עמוק ותרגע.מנסיוני זה מאד יעיל.
עצה זו לכל הלחוצים-לא רק לשלומי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן מקס
דורית17/01/2011אני לקחתי רקסיאו בטסט באוטו נרדמתי על ההגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי לקחת ואליום
מקס ברנר17/01/2011רסקיו משרה שלווה/מפחית סטרס אבל ממש לא מרדים.מצד שני אם לא ישנת כל הלילה שלפני הטסט מחמת הפחד-זה בהחלט יכול לפגוע בתפקוד.
אמרתי לכם כבר-אם תמסרו פרחי באך למעבדה אנליטית לבדיקה, יגידו לכם שיש שם מים וכמויות זעירות של אלכוהול לשימור.כל הפעילות היא אנרגטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון שבועיים אחרי הניתוחמקס ברנר16/01/2011
הבטחתי ולכן גם אקיים.הכאבים חלפו מזמן.גם החולשה.אני שומע מאנשים שלא ראו אותי בזמן האחרון שאני נראה נמרץ יותר,חיוני,קם יותר בקלות מהכיסא,וחדי העיין אפילו שואלים אם רזיתי (כשמתחילים קרוב ל-150 קילו לא כ"כ מהר זה ניכר לעיין...).
בחגורה עברתי לחור חדש ולא מוכר מהשנים האחרונות,ושעון היד מתחיל להרגיש חופשי על פרק היד.חזרתי לנהוג-בהתחלה נסיעות קצרות,והיום כבר נסעתי לבקר אצל אמי-בערך 45 דקות נסיעה.לא היו בעיות מיוחדות-רק הכסא במכונית מרגיש אחרת ודרש כוונון קל.
היום הגעתי ליום המיוחל שבו מותר לי לאכול קציצה קטנה מעוכה ברוטב שבושלה בו.אמי בת ה-80 התנדבה לבשל לי קציצות (היא גם רוצה להיות שותפה בפרוייקט!).
לא תאמינו-אחרי שמעכתי בריכוז גדול את הקציצה ברוטב הירקות שלה התחלתי לאכול לאט לאט,ולא הצלחתי לסיים אותה!
לפני חודש יכולתי לנשנש 6 קציצות בהמתנה לארוחה,אז חתיכת הבדל יש לנו כאן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה כייף
עפרה17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע טוב חבר
עופר17/01/2011נראה כי הכל זורם אצלך בדרך הנכונה!
כל הכבוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו התעסקות כל היום-גם אצלכם?!
מקס ברנר17/01/2011אם אתה מנסה לאכול 6-7 ארוחות קטנות ביום (כי אתה מתמלא מהר ורעב מהר-לפחות אני...)ולשתות 10 כוסות ביום בשלוקים קטנים-במרחק סביר מהאוכל-וגם ללכת קצת,וגם לנוח באמצע היום...זה גוזל את כל היום!
ימי המחלה יסתיימו עוד כמה ימים.איזה "קיצורי דרך" אתם הנהגתם כדי לחזור לשיגרה?כרגע זה נראה שאי אפשר לשלב את זה בחיים פרודוקטיביים.
זה משתנה אחרי החודש הראשון?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהפסיק להתעסק באוכל - תגובה
שולה זק17/01/2011מקסי,
הכי פשוט להפסיק להסתובב סביב האוכל....זה לא מרכז החיים.
יוצאים לעבודה כרגיל. שותים מתי שרוצים ואוכלים כל שלוש שעות בערך.
אני מבטיחה לך שהמחשבה יותר כבדה מהביצוע בשטח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס...
לילך.פ17/01/20111. האם שקלתה לשנות את שמך ממקס ברנר - לפתית למשל ?
2. מתי אתה אמור להשקל ?
3. ואם אתה כבר נוסע האם אפשר להזמין אותך לארוחת צהרים?
4. ממתי הפסקתה להרגיש חולשה ?
5. ידעתה שאני מתגעגעת אליך ?
נשיקות לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה וללילך
מקס ברנר17/01/2011שולה-רציתי לדעת מתי ואיך זה הופך להיות NON ISSUE כי בינתיים זה סיפור מלא פרטים:אני קם בבוקר ולוקח אומפרדקס.מסתובב קצת ושותה מולטי נוזלי.בהמשך לוקח כדור ללחץ דם ומודד ל"ד.שותה חצי כוס ראשונה ומתחיל רק אז לתכנן שש "ארוחות" במרווחים של שעתיים וחצי,ואיך להשחיל ביניהן ואחריהן 10 כוסות נוזלים,עוד מנת מולטי,מנוחה וצעדה קצרה לפי כוחי.זה לא "דרך אגב",אלא כמעט משרה מלאה.מה לעשות-קיבלתי הנחיות מסובכות.השאלה היתה איפה לחפף קצת.
לילך-אתקשר אלייך מחר.אני בהחלט נשקל,רק לא מפרסם עד חודש מהניתוח,כי אני לא אוהב את התחרות והלחץ שזה יוצר.זוכרת את ה-"שמעתי על אחד מבני ברק שירד 30 קילו בחודש..."(אגב-למה נמחק הפוסט המענג הזה? )
אז אני בסדר, אבל לא מאלופי המרזים.
לגבי החולשה-אני חושב שהתחלתי להרגיש יותר מרץ בערך 10 ימים ימים אחרי הניתוח.
ולגבי הכינוי:עודני חושב ששוקולד הוא מתנה שאלוהים נתן לבני האדם,רק שצריך להסתפק כנראה במתנה הזו רק בהזדמנויות חגיגיות ולא כל יום (כמו בחיי הקודמים).
והזמנה לצהריים-בכף,רק לא לבנות עליי לעת הזאת ליותר משני קרקרים במריחה עדינה,מעדן חלב או קצת פירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועיים לפני ניתוח שרוולronit16/01/2011
התחלתי היום את הדיאטה לפני הניתוח רציתי לשאול מותר לאכול פירות בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונית
יעל הצפונית16/01/2011לפי הדיאטה שנתנו לי מותר פרי אחד ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנאטים יגידו לך אחרת
מקס ברנר16/01/2011אבל מאחר ששאלת אותי-וגם לי יש רקע מקצועי-אשיב לך שמותר לך שמותר לאכול שתי מנות פרי ביום (מנת פרי זה כמו אגרוף שלך) אבל לא פירות טרופיים.
עדיפות לפירות "צפוניים":תפוח,אגס,שזיף,פירות יער,אפרסק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה
עפרה17/01/2011איזה דיאטה נתנו לך לפני הניתוח...? (שואלת כעתידה להתנתח...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה היא לדיאטה דלת שומן
ליאתול17/01/2011שמטרתה לצמצם את הכבד (להקטין אותו) ובכך לאפשר למנתחים גישה יותר נוחה ופחות סיכונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שהדגש הוא לא על דלת שומן אלא
מקס ברנר17/01/2011דלת פחמימות!ראי בשאלות נפוצות.
בפירות הרי אין שומן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסגרתי 10 ק"ג
ליזה17/01/2011טוב אז לפני בערך שבועיים וחצי עברתי את השרוול
ונשקלתי היום סגרתי 10 ק"ג .
יאלללא ל10 הבאים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחתיין...
דניאל17/01/2011ומה יש לאשר להגיד על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלום עדיין לא מרגישים
ליזה18/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי החמודההההה
רוזי17/01/2011איזה התרגשותתתתתתתתתתת יפההההההה אחלה ירידה מאמי בהצלחהההה בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונית
ערן17/01/2011עושים דיאטת פכממות גם ללא פירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימו לב שימו לבעופר15/01/2011
היום עשיתי קניית בגדים:
הייתי 3XL לפני הניתוח....
היום... חמישה חודשים אחרי, אני L אחד בלבד, ואת האמת בחלק מהדברים אפילו L קצת גדול.....
:) בקשר למשקל... לא נשקלתי הרבה זמן... אעדכן בקרוב.
חוץ מזה הכל מעולה, מרגיש טוב - מצפה לראות את כולכם בקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עופרררר
נטלי16/01/2011כל הכבוד לך, גאה בך כל כך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהLARGE?????
דניאל16/01/2011אדוני , אתה בפורום הלא נכון!!!!!
תעבור בבקשה לפורום "הופ קטנטנים....", מה אתה מטריד אותנו פה???
אתה צוחק עלינו??? מלגלג???
תחשוב איך היית מרגיש אם אתה היית שוקל 150 ק"ג????
תדפדף כאן בפורום... לפני כחודש פורסמה של איש שמן עם 3 ילדים לידו,
תביט על התמונה ותפסיק לצחוק יותר...... זנ לא נעים לנו להיות שמנים,
אתה לא חייב ללחוץ על הכפתורים הכי מכאיבים....
תתבייש לך!!!
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לתרעומת
מקס ברנר16/01/2011מה זה ה-לארג' הזה?אני הרי מכיר אותך מאז שהיית גור ולדעתי זו החולצה מה-בר מצווה שלך.
חוץ מזה-אתה כנראה בנוי דחוס במיוחד וזה הסוד שלך.בתמונה הידועה אתה נראה חתיכת הר אדם.אז איך זה שלבשת אז רק 3X?!או לייתר דיוק-איך זה שלפני חודש החולצה שלי היתה 7X?! אני הרי לא הר אדם ועוד 4 מידות בכרס !!
בקיצור עופר-אוהבים אותך וגאים בך,אבל לדעתנו צריך להעביר אותך לסטטוס של "חבר זהב" שרק מגיע כדי לתמרץ את השמנים.
או שנעמיד פנים שאתה המאבטח של שולה,לאור איומים שהגיעו מפורום מתחרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתומכת בחבר זהב לעפר...
מל16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר כל הכבוד
אורנה LVIAA16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי להזכיר
עופר16/01/2011רגלי השמנות נכנסו למידה 45 הנורמלית במקום מידה 47.5 בעבר...
דניאל ומקס, בקרוב אצלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף... כל הכבוד
עפרה16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמבינו, איזה יופי
צנובר16/01/2011נשמע ממש מעולה, מקווה שאתה גם מרגיש טוב.
מקווה גם להתראות בקרוב.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר...
לילך.פ16/01/2011סחטיין ... בקרוב אצלי... L , ומידה 46 נשמע מצויין קונה את זה עכשיו!
דניאל - לך בכלל אין זכות דיבור
מקס - עד הקיץ בטח תוכל להלוות מעופר את הבגדים שיהיו עליו ענקיים עד הקיץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מקנה חברות מגדר "זהב"?
עופר16/01/2011אני מעוניין בפסלון של איש שמן מאוד מזהב.
שטיח אדום בדרך למפגש הבא, וסטייק עסיסי כמנה עיקרית.
סגור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טוברוזי15/01/2011
חידושים קצת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכייי מהממת שישששש
נטלי16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי, ניפלא!!
מל16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי את מדהימה
גי.פי16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי איזה יופי מיוחדדדד מהממתתתתתת
ריקי16/01/2011אמרתי לך שיפה לך סגולללללל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזיטה איזה תמונה יפה
אורנה LVIAA16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ידעתי ששיכתבו את אישה יפה...
עפרה16/01/2011פשוט וואו.......!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טוב-שאלונתנטלי15/01/2011
רציתי לדעת אם מותר לאכול חמין...?
ובקשר למפגש, הכל רץ לי כך כף מהר, אשמח להתעדכן, רק שלא יפול ב10 לפברואר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמין???
דניאל16/01/2011מה פתאום?? אסור!!!!!! זה טעים!!!!!
טוב, ברצינות.....
אם הוא עשוי טוב, עם בשר משובח, חיטה, חומוסים - אז חופשי,
אבל אם הכל מעורבב כמו עיסה , והצבע בהיר מידי - אז עזבי, תעברי למשהו טעים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאליייי
נטלי16/01/2011אתה מוזמן לבוא ולטעום את החמין של אמא שלי ואחרי זה לדבר... אם תצליחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת פותחת חזית עם אלונה????
דניאל16/01/2011או עם החמין של אלונה???
אלונה מזמינה כל אחד לאתגר חמין.
אין לאף אחד סיכוי!!!
ואני , אני מוכן לטעום מהחמין של כולם,
הכל אני אוכל!!!!
גם את יכולה נטלי,
תגידי מתי, ואלונה מכינה את הסיר,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לנסות
אורטל16/01/2011אני 3 שבועותלאחר הניתוח ומה שהצלחתי לאכול מהחמין זה היה רק הצהוב של הביצה וזהו !!!
זה כבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אותי לא מזמינים לחמין?
עופר16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופרררר
נטלי16/01/2011אתה מוזמן תמיד ומתי שתרצה... חמין כמו של האמא היקרה שלי לא טעמת בחייים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלייי
נטלי16/01/2011חזית?? ממש לא.... אבל טעמתיי אולי 900 חמינים ולא בגלל שזו אמא שליי זה החמין הכי נשיר שיש, אמרתי לך שאתה מוזמן עם כ לבהמשפוה ואז תדבר אחרת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד איזה חודש אמא שלך מכינה חמין?
מקס ברנר16/01/2011שבועיים אחרי הניתוח אני מתקדם מאד באיטיות ולפי התפריט שקיבלתי,אבל אולי במרץ אוכל לתת חוו"ד מקצועית על החמין.אגב-באיזה נוסח החמין שלכם ?(של איזו עדה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסוש
נטלי17/01/2011אמא שלי טריפולטאית.... והיא לא מפסיקה עד שנגמר החורף, אז תמשיך להתקדם באיטיות וכשתרגיש מוכן אתה מוזמן לבוא ולאכול חמין :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק רציתי ל"ריב" איתך
לילך.פ17/01/2011ולספר לך שאבא שלי מכין את החמין הכי הכי טעים בעולם ואין סיכוי שמשהו יכול לגבור עליו אבל ברגע שכתבת שאת טריפוליטאית אז נרגעתי אנחנו מאותה שכונה ולכן יש סיכוי סביר שאמא שלך באמת מכינה חמין מעולה מה נקרא בעיברית "טפינה" השאלה הנשאלת אם זה כולל "קוקלה", "ומסרן" ?
אגב ... אפשר לעשות ארוח של שבת עם חמין מכל העדות ולהזמין את כל החברה....
נשמע מגניב... רק שאחרי שעה צריך לסדר גם מזרונים... לתנומה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובלוני חמצן...
דניאל18/01/2011לכל מי ששעועית וחומוס משפיעים עליו.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילךךך
נטלי18/01/2011אמא שלי מכינה עם ההכל כולל קוקלה...
ולגבי שת אתם מוזמנים אליי כי אני שומרת שבת וז קצת קשה לי להגיע בשבת למקומות אחרים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מניח שיש שאריות יפות ביום ראשון
מקס ברנר18/01/2011כי גם אני שייך לציבור הנרדף שנשאר בשבת בבית...
אחרי שאכלתי קציצה, והרגשתי מלא כאילו אכלתי רבע פרה,עדיין קצת קשה לי לדמיין שאני יורד על צלחת חמין,אבל צלוחית, עם דוגמיות מהחלקים הכי טעימים, אני יכול לראות בעיני רוחי עוד לפני סוף החורף!אני מזמין יום א' קר וגשום במרץ.מתישהו הרי צריך להיות כאן חורף!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו....מר ברנר- תגובה
שולה זק18/01/2011געגעתי...ומאוד מאוד הסתקרנתי. מתי תשחרר לנו את המידע האמיתי!!!!!!!!!!! כמה ירדת???
לקוביית "מקס ברנר" אתה מתגעגע?? או שמסתדר על מידת הכפיות (גבינה, מרק, מעדן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתגעגע אבל פחות ממה שחשבתי
מקס ברנר19/01/2011בשבת חגגנו את יום ההולדת של אשתי והיתה עוגת שוקולד.כולם לקחו פרוסות יפות ואני רק קמצוץ קרם על קצה הכפית !
מה שכן גיליתי ש-פירה של תפ"א (3 כפות בערך)מאד טעים לי, וגם קוטג'.גם הקציצות של אמי טעימות לי יותר ממה שזכרתי מהעבר.
ה"גמדים" המתוקים די יצאו לי מהאף-למרות שאני אוכל מהם עדיין.האם משתנה לי הטעם?!
לגבי המשקל:במהלך דיאטת נווה תרצה (שדקדקתי בה מאד) הורדתי קרוב לארבעה קילו.כמו שציין דני לא פעם-בנסיבות רגילות הייתי מחזיר אותם די מהר ובריבית.לפני כן-מאז שהתחלתי לכתוב כאן-הורדתי עוד קילו.
אמור מעתה:ביולי,בוועדה הבריאטרית,שקלתי בערך 148 ובכניסה לחדר הניתוח 143.5
משקל עדכני אדווח בראשית פברואר-עוד שבועיים.נא לא להלחיץ-זה לא בריא.זכרו כמה עצובה היתה אורנה אהובתנו שהורידה "רק" 15 קילו בחודש הראשון.
הלוואי על כל בית ישראל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתגעגע אבל פחות ממה שחשבתי - תגובה
שולה זק19/01/2011זה מה שנקרא "צרות בריאות"
גם של אורנה וגם שלך.
מאחלת מכל הלב שפע של "צרות" מהסוג הזה
עכשיו תמתח אותי כל שני לחודש??? עם עידכון המשקל!!![נו טוב - אתרגל. יש ברירה אתך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסוששש
נטלי19/01/2011תתפא לשוע שלא נשאר אפילו פירור... אני מועכת את כ החמין כמו ילדה ואוכלת.... אומנם 3 כפות בדיוק אבל כאילו אכלתייי 4 צלחות :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם... חדש כאןשלומי15/01/2011
היי שמי שלומי בן 28 וקצת מצפת.
בקרוב מאוד אני נכנס לניתוח שרוול בבית חולים זיו בצפת
אחרי סבל ארוך ומתיש של יותר מחצי שנה של בדיקות בשביל הניתוח עברתי סוף סוף השבוע את התרום ניתוח.
מי שטיפל בי בכל התהליך הראשוני של הבדיקות והכל זה ד"ר איגור דשקובסקי שנראה אדם מאוד נחמד .
לכן גם ביקשתי שהוא ינתח אותי
האם יש מישהו שמכיר אותו או נותח אצלו בעבר ? אשמח מאוד לקבל קצת יותר מידע על הרופא הזה
אני ממש בלחץ לקראת הניתוח המון מחשבות לא טובות עוברות י בראש ככל שמתקרב זמן הניתוח.
אשמח לקבל קצת מידע ופרטים גם על הניתוח וגם על הרופא מאנשים שעברו או מכירים את הנושא.
תודה
שלומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברים בבקשה תענו לי
שלומי16/01/2011זה חשוב לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שלומי
עפרה16/01/2011היי שלומי
שמי עפרה ואני מפתח תקווה גם אני עתידה לעבור ניתוח שרוול אני בשלב של הבדיקות של רופא מרדים וטרום ניתוח ואוטוטו יקבעו לי תור לניתוח...
כמי שעברה פעם ניתוח (לא שרוול אבל יותר מסובך ורציני) אני רק יגיד לך שהתחושות הן טבעיות והחששות הן תמיד קיימות צריך לחשוב חיובי לקוות לטוב והכל יהיה בסדר .ולפי מה שהבנתי פה כל הרופאים טובים בתחומם... גם אני הולכת לרופא שאני לא מכירה אבל חוות דעת והמלצות שרק מהאתר ומהאינטרנט בכלל הצליחו איכשהו להרגיע אותי
אם בא לך לדבר בכייף אני בפייסבוק ofra buhadana
להשתמע ובהצלחה
עפרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעפרה
ערן17/01/2011שיהיה לך בהצלחה גם אני הולך לעשות את הניתוחשרוול בשבוע הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עפרה17/01/2011אלפי הצלחות וברכות לחיים חדשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי אה בידיים טובות, - תגובה
שולה זק16/01/2011מבחינת המנתחים בצפת אתה יכול להרגע. שני ה"איגורים" מנתחים מעולים . דר' איגור וקסמן - מנהל המחלקה ודר' איגור דשקובסקי מנתח בתחום קיצורי קיבה בכירורגית.
המחלקה מצויינת ואני מקווה שגם התוצאות שיבואו בהמשך - ירידה במשקל - ישביעו את רוחך.
כדאי לך לחשוב מחשבות טובות - על היום שאחרי הניתוח וכמה שפחות לעסוק במצבך לפני. קיבלת החלטה נבונה לקחת אחריות על חייך - לך על זה. אתה בדרך הנכונה.
אנחנו כאן ונתמוך בכל עת.
שתי חברותי עוברות את ניתוח בצפת ב 6.2 והן חושבות רק חיובי על הרגע אחרי....שהחיים החדשים מתחילים.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שלומי
צנובר16/01/2011לצערי אני לא מכיר את הרופא שינתח אותך, אבל תמיד אפשר לסמוך על שולה שלנו שיודעת הכל ומכירה את כולם...
בקשר לתחושות והלחצים, זה מאד מובן, אבל תחשוב חיובי, ובסופו של דבר תשמח שיש לך אופק חיובי, ודרך חיים חדשה לקראתה אתה יכול לשאוף.
הניתוח שעברתי לפני קצת יותר מ-7 חודשים, היה הדבר הכי טוב שעשיתי למען עצמי ב-30 השנים האחרונות, והיום אני גם מרגיש בריא כמו שהייתי בגיל 30 (לפני 30 שנה).
אני מאושר מהמהלך הזה, וגם סביבתי הקרובה (שלא התלהבה בלשון המעטה) הגיעו כבר למסקנה שזה היה חשוב, ושמחים יחד איתי.
בהצלחה.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם על העידוד...
שלומי16/01/2011אני כבר ממש מ חכה לרגע הניתוח למרות שאני מת מפחד ולחוץ אני חייב לעבור את זה .
מבטיח לעדכן בקרוב על התפתחויות חדשות.
רק עוד שאלה קטנה : אחותי מתחתנת ב12.06.11 והפחד שלי שאני לא יוכל לרקוד לאכול ולשתות בחתונהאני יודע שלאכול כרגיל אני לא יצליח אבל השאלה עד כמה הניתוח יגביל אותי? ואם הניתוח יהיה החודש האם זה מספיק זמן להחלים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראה... זה מאד אישי
צנובר16/01/2011אבל אני יכול לומר לך שבעוד 5-6 חודשים לא רק שתרגיש אחרת, גם תראה ממש אחרת.
שוב, אצל כל אחד זה קצת אחרת, אבל כולנו כאן, אלה שעברו את הניתוח, יודעים שזה היה כמו מתנה משמים.
לא רק שתוכל לאכול (מעט, אבל כמעט הכל) אלא שתוכל לרקוד (ורבה יותר בקלילות מאשר היום). לאחר כחודש כבר ניתן לעשות כמעט הכל, אז אחרי מספר חודשים בוודאי ובוודאי. ותצטרך כמובן לרכוש בגדים חדשים (שזה ממש כיף) אבל תעשה את זה ממש סמוך לאירוע, אחרת הם יהיו גדולים עליך (-:
בהצלחה,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלומי
יעל הצפונית16/01/2011אמנם לפני ניתוח אך יודעת דבר או שניים מ"חריש" עמוק בפורומים.
דבר ראשון אני יכולה להרגיע אותך לגבי הרופאים בבי"ח צפת כי אני מכירה רבים שנותחו שם ומרוצים.
ולגבי חתונת אחותך לפי מה שידוע לי עד לחודש יוני אתה כבר אמור לאכול הכל אבל בכמויות קטנות מאד.
לגבי האוכל אתן למנוסים ממני להשיב גם כן מנסיונם.
אני מאחלת לך בהצלחה ושהכל יעבור בשלום.
גם אני עוד 3 שבועות משתרוולת ולחוצה,אך מקווה לטוב.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד ה-12.6....
דניאל16/01/2011אתה תהיה 40 ק"ג פחות ותפזז כמו החלילן מהמלין......
אתה תוכל לאכול מה שתרצה - רק בכמות קטנה,
ובגדים? אל תתכנן על מה שבארון, תקנה רק יומיים לפני....
תרגיע שלומי..... אתה לחוץ מידי,
אני הלכתי לעבודה שבוע לאחר הניתוח - זה כלום!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם
שלומי17/01/2011מחכה בקוצר רוח לניתוח :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלומי
ערן17/01/2011שלום לך שלומי אני גם עושה את הניתוח בשבוע הבא אנכנו באותו הסירה לגביי הלחץ בזמן לחץ רציני אני מנסה לדבר עם מישהוא קרוב שירגיע אותי הניתוח הוא לחיים טובים יותר. אני לא מכיר את הרפא שמנתח אותך אבל אני מאמין שכל הרופאים טובים אחרת לא היוא נותנים לו לנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלומי
ערן17/01/2011שיהיה לך סבצלחה בניתוח גם אני עושה את הניתוח אני עושה בשבוע הבא ואני מיתרגש ולחוץ גם אנחנו באותו הסירה יהיה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפתי קידומתורד15/01/2011
החלפתי (עוד) קידומת...
מי שמכיר אני ורד ואני בת 21, נותחתי ב-7.9.10 במשקל 106 וגובה 1.65 והיום אני שוקלת 79.2!!! איזה כיף זה לא יאומן BMI 29.1. עוד בערך 12 קילו ליעד שבחרתי לעצמי (BMI תקין)
עדיין אין לי תמונה כל כך עדכנית אבל כשתיהיה אני אשלח
אוהבת פורום יקר שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד
ערן15/01/2011כל הכבוד לך ורד תמשיחי כך אין עלייך אני עושה את הניתוח בעוד פכות משבועיים אני מיתרגש ומקווה שהכל יעבור בשלום אני דיי חושש מהניתוח אמרו לי שיש כאבים נוראים אחרי הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ערן
ורד15/01/2011היום הראשון בהחלט לא נוח, אבל לא היו לי כאבים נוראיים כמו שאתה אומר...
בכל אופן אתה על תרופות חח אז אין כל כך כאבים
תאמת הבית חולים היה בשבילי חוויה, פגשתי אנשים ,באו אלי אנשים ובאמת שהיה נחמד. החלק הכי מעצבן היה הנקז אבל חוץ מזה הכל היה בסדר גמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן
אורטל15/01/2011היי ערן
עברתי ניתוח לפני שבועיים באסותא חיפה אצל דר מחג'נה המדהים .
מה שיש לי לספר לך דומה למה שורד תיארה לך ונכון יש כאבים אבל אתה מקבל תרופות הרגעה וזריקות .
הנקז הוא באמת החלק הלא נעים .
אבל מה שכן הכאבים שהרגשתי היו רק ל3 ימים וזהו !!!
מיום ליום המצב משתפר...ופחות ופחות כואב
שיהיה לך המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורד
ערן16/01/2011תודה רבה לך ורד על התמיחה והפרגון זה עוזר לי ומקווה שהכל יעבור בשלום אני רוצה ליהיות כבר אחריי הניתוח אני חושב על זה כל הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן שלום
אלמונית15/01/2011אני עברתי שרוול לפני כשבועיים ברמבם אצל דר מחאגנה הקסים .
אני חושבת שהייתי הכי מודאגדת ופחדנית כאן בפורם אומנם השד לא כל כך גדול באמת,
נכנסתי לנתוח בשעה שלוש יהתעוררתי בשש בערב כבר במחלקה עם רמת כאב 8 לפי סרגל הכאב ומיד בקשתי נגד כאבים אחר כך נרדמים הרגשה טובהההההההההההההה
למחרת הגשת כאב ומוגבלות שהיא לא נוראית נסבלת ונותנים משככי כאבים כל 4 שעות
לגבי הנקז שממנו מאוד הייתי הסטירית לפני הנתוח בכנות אני אומרת לך שלא נורא הרגשה של משהוא שיוצא ואחר כך יש הקלה
מקווה שעזרתי לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמין לכל מילה של טארו - תגובה
שולה זק15/01/2011היא היתה אספית ההיסטריות והפחדים. ואם היא אומרת לך שזה כלום תאמין לה.
שלום טארו יקירתי
שמחה לקרוא שההתאוששות שלך מתקדמת
שבוע טוב לכולם
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה זק
ערן16/01/2011תודה רבה על העזרה והפירגון זה מאוד עוזר ומקווה שנעבור את זה בשלום אני חושב על זה כל הזמן על הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטארו
ערן16/01/2011תודה רבה על החיזוקים והפירגון עזרת לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב לכולםronit15/01/2011
רציתי לשתף את כולם עוד שבועיים אני מנותחת אצל דוקטור אחמד מחאזנה התותח בבית חולים אסותא מתרגשת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה נתוח?
דורית15/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
ערן15/01/2011שיהיה לך בהצלחה גם אני עושה את הניתוח בעוד כשבועיים באסותא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה- תגובה
שולה זק15/01/2011את בידיים טובות ותראי כמה מהר הכל יעבור
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
עפרה15/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רונית
אלמונית15/01/2011חמודה אין מה לדאוג הייתי כמוך ויותר באמת שלא נורא זה עובר מהר ואת תתגברי על זה שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגע רגע... לפי מה שהבנתילילך.פ14/01/2011
המפגש אצל עופר ? לא ?!
אם אתם מחפשים מקום אז יש לי מקום נהדר בשבילכם בסוף העולם שמאלה....
בכל אופן אבקש לעדכן תאריך מקום ושעה... ואם תרצו אתם יותר ממוזמנים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבנת הבנת- תגובה
שולה זק15/01/2011את חלק מהועדה המארגנת. נדבר במהלך השהוע בשיחת ועידה (רבת משתתפים)9 ונחליט איפה ומתי. הסוף העולם שמאלה לפחות כבר מוכר (חמים, נעים וטעים)חחחחח.
תגידי - תאריך כבר יש???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה זק
ערן15/01/2011מה שלומך ? אני עושה את הניתוח בפכות משבועיים באסותא מקווה שהכל יהיה בסדר כי אני חושש מאוד מהניתוח ומקווה שנעבור אותו בשלום. זה נכון שיש כאבים נוראים אחריי הניתוח ? מקווה שנפגש בפגישה שתעשו רק תגידו לי איפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הכאבים-הם לא נוראים
מקס ברנר15/01/2011אתה מקבל משככי כאבים בניתוח, ואח"כ לפי הצורך.הניתוח שלי היה לפני פחות משבועיים כך שאני עדיין זוכר.זה לא תענוג אבל אפשר לעמוד בזה.
ולגבי המפגש-שולה תעדכן כשיהיה במה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס ברנר
ערן16/01/2011תודה רבה על התמיחה והפירגון תודה רבה על הכל מקווה שאני ייעבור את הניתוח כי אמרו לי שזה 98% הצלחה ו-2%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגע בחור!הנה הסטטיסטיקה
מקס ברנר16/01/2011זה לא שיש 2% למות-זה הרבה הרבה פחות.שני אחוז, או שניים וחצי,זה כולל את כל מגוון הסיבוכים שהרפואה יודעת להתמודד איתם.
ז"א-יש מעל 97% שהכל יעבור בלי בעיות מיוחדות, מעבר להתאוששות מניתוח ומהרדמה.
תן לנו קצת פרטים על עצמך.בן כמה אתה?גובה?משקל?מהיכן בארץ?כל מה שאתה רוצה לחלוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה- תגובה
שולה זק15/01/2011ערן ראה תשובתו של מקס. תסמוך על כל מה שהוא אומר. וגם לחשוש ולפחות זה טבעי ואנושי. מקס וטארו היו אלופים בזה והנה ברוך השם הם אחרי ומרגישים מצויין.
תחשוב על הדברים נחמדים אחרי הניתוח ואז זה יאזן את הםחדים והכאבים.
המפש יפורסם בפואום וכל מי שיוכל יגיע
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש יש...
לילך.פ16/01/2011אבל עוד רחוווווווווווווווווק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת שלום...
דניאל15/01/2011אני שמח לבשר על זה שעברתי את מחסום 30 הקילו הראשונים,
אני שוקל 94 ק"ג בדיוק!!!!
ואני מאושר עם הממוצע שלי של מעל 6.5 ק"ג לחודש.
מקווה לא להשמין בארהבהברית - כדי להגיע הכי חתיך משוויץ בבגדים חדשים - לפגישה המתוכננת אצל עופר.
אתמול הייתי לצערי בלוויה של סבתא של אלונה (נפטרה בשיבה טובה בת 93).
ופגשתי אנשים שלא ראו אותי זמן רב, אחד מהם אמר לי:
"אנשים בגיל הבגרות בד"כ מתנפחים, וכשמגיעים לזקנה - מתכווצים"
ואני עניתי: "אני לא דוגמא, כי אני לא בגיל הבגרות, אני הולך ונהיה צעיר יותר ויותר...."
ותחשבו על זה.............................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדרך לדומנות - תגובה
שולה זק15/01/2011למפגש אי שם בפברואר תגיע עם שלט גדול "אני דניאל" על מנת שלא נתבלבל.
נסיעה טובה מתי אתה חוזר בדיוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה8.2 - אחה"צ
דניאל16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יומן מסע 8 מתחיל להיות קצת קשהיניב14/01/2011
שלום לכולם,
עברו כבר 10 חודשים מאז הניתוח בחודש מרץ
הורדתי עד היום 60 ק"ג
ממוצע של 6 ק"ג בחודש
על פניו זה נשמע המון וטוב אבל נשאר רק בין עוד חצי שנה לשנה לאפקט של הניתוח ואז מה?
אני מרגיש שהשומן הקשה יורד בקושי ולעיתים נראה כמו נצח עד שיורד קילו
מהפעם האחרונה עד היום ירדו רק 4 ק"ג בחודש וארבעה ימים
כאשר בעבר הייתי מעדכן אתכם בחודש על ירידה של 5 ק"ג
יש לציין כי לא נעלמו תופעות הבא לי בכל מה שקשור במתוקים ואני לא הולך לדיאטנית
לא יודע למה ואל תטיפו לי בנושא בבקשה.
גם ספורט אני לא ממש עושה למעט העבודה הפיזית שלי ופתאום שמתי לב שהבטן מצטמצמת בצדדים ויורדת לכיוון הגלגל התחתון .
אוליי כן נתחיל בספורט נראה....
בכל מקרה המחשבה היא לכיוון ניתוח הצרת היקיפים ומתיחת עור נדמה לי שזו הדרך היחידה לכפר על ירידה מיועדת של יותר מתשעים ק"ג שאני אמור לרדת
מה שאומר שיש לי עוד 30 ק"ג לרדת ולהיות יציב שם חצי שנה ואז לבדוק מה מי איך ולמה
אני כותב קצת מוזר אני יודע אל תבהלו אני גם מרגיש מוזר בגלל החום הגבוה והדלקת בגרון אז אוליי בגלל זה אני נשמע דכאוני אבל ממש לא
זה כלכך כייף ללכת ברחוב ולראות אנשים שלא ראית המון זמן ולקבל את כל המחמאות וההתפעלויות ממש משובב את הנפש עד מביך מאוד
זהו חברים גם יומן מסע מספר 8 בא לסיומו ועד הפעם הבאה רק בריאות אושר והמון אהבה
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב...תתעורר יניב!!!
שולה זק14/01/2011יניב יניב יניב "שאפו" - על הירידה היפה ..וסולחים לך על הקיטורים, כפי שכתבת בגלל החום. בין דבריך "הקוטלים והמזלזלים" כן החמאת לעצמך וכן הבנת מאיין באת ואיפה אתה נמצא.
אז עכשיו נמשיך - אני כן אנזוף בך ואטיף לך מוסר על כך שאתה מזלזל במעקב דיאטנית ועל כך שלא סיגלת לעצמך רוטינה של פעילות גופנית עם שילוב הטמעת שינוי הרגלי אכילה!!!
אני 10 שנים אחרי ניתוח - 70 גילו פחות - גוף שכל הזמן מעצב עצמו והקפים שיורדים.
על מה אתה מדבר ניתוח מפסיק להשפיע??? ניתוח הוא כלי שקיבלת לכל החיים - כלי אותו עליך להפעיל, כלי שאתה אמור להשתמש בו לשינויי הרגלי אכילה ואורח חיים שונה מבעבר.
מה ציפית להמשיך לרדת כל חודש 6 קילו ולהעלם ??? לא ככה זה עובד. יורדים במשקל באפן "מבוקר" וביחס למשקל העודף . יש מצבים שמחוגי המשקל לא מראים ירידה , אך יש שינוי משמעותי הקפים.
ניתוחים לשחזור הגוף - אמרת נכון וכך גם צריך לנהוג. רק שנתיים לאחר הניתוח עם ירידה במשקל רצויה ו- 6 חודשים במשקל יציב - כדאי להתחיל את התהליך לבירור הסרת עודפים. כידוע לך החל מ- 1.6.2010 הניתוחים נמצאים בסל הבריאות ויאושרו (לא בקלות) למי שזכאי ועומד בקריטריונים.
ולסייפא - לך בגישה החיובית - דיאטנית, ספורט, קטוף את המחמאות והעידוד הסביבתיים ותמשיך בדרך באופן נכון ואפקטיבי.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שולה
יניב14/01/2011אנ חושב שדברתי על מה שקראו פה חלק מהאנשים תקופת הזוהר של הניתוח ואחרים נתנו לזה שם רפואי
המצב שבו יש לניתוח חלון הזדמנויות של שנה וחצי עד שנתיים לרדת ואז הגוף מוצא דרך שוב לגרום לעצמו להשמין כ 15 אחוז בחזרה ומתייצב שם
לכן חשוב לי בתקופה הזו לרדת כמה שיותר ובקצב אחיד ומהיר כדיי שכשהגוף ימצא מקורות אחרים לגרילין יהיה לו מאיפה לקחת את ה15 אחוז ולא על חשבון משקל עודף
אוליי אני פרנואיד אוליי אובססיבי אבל היום יותר מתמיד אני חושב ורוצה להגיע אל מתחת למשקל היעד הראשוני ואל התחום שבין 24 ל18 BMI וכמה שיותר קרוב ל 18.4 BMI
כדיי להתייצב על 24 BMI
זה אומר יותר משלושים ירידה וקרוב יותר ל50 ק"ג נוספים אבל המחשבה הזו רחוקה ולא ריאלית
אסור להציב יעדים קשים מדיי ולכן אני מציב לעצמי כל פעם עוד 5 ק"ג ומתקדם בקצב החמש
חמש חמש אל תתייאש...אם תחייך חמש חמש הכל יילך חמש חמש...
נו באמת אל תגידי לי שלא דיברנו על התופעה פה בפורום זה מטריד המון אנשים ולמה שלא יטריד גם אותי?
לגבי דיאטנית ובכן...כל חיי הייתי אצלן ומצאתי כי הן לרוב מנותקות מהצורך והיכולת וצמודות ולספרים המרוחקים שנות אור מן היכולת ולכן איבדתי אוליי קצת את האמון ביכולתן לסייע לי לרדת במשקל ...הריי אם היינו חיים בשלום עם דיאטנית לא הייתי פוגש במיכשור המשוכלל של מיודענו המופלא הדר' אחמד מחג'נה..:)
לגביי ספורט ...אותו כנל אבל שם אני יותר עצלן מאשר סקפטי אני בטוח שספורט יזרז תהליכי ירידה ויסייע בעיצוב ובחיטוב הגוף אבל איפה לכל הרוחות נמצא הורמון העצלנות השוכן בקרבי במרבצי ענק וכיצד מטפלים בו לכל הרוחות לזה המדע טרם מצא פתרון ולצערי עד אז ייתכן והתשובה תהייה ממחר ספורט כמו בעבר ממחר דיאטה .
אני פונה כאן לכל המדענים למצוא את גן העצלנות ולמצוא לו פיתרון למען דורות העתיד
ואם יש פה מישהו מכרמיאל אשמח לשמוע ולהכיר חבר להליכות אוליי כך נתגבר על העצלנות יחד עד שיהנדסו לנו תמוח המדענים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליניב
עיינה14/01/2011היי יניב ,
אני קוראת את ההתכתבות שלך היום ואני כ"כ מבינה אותך , אומנם אני לפני ניתוח מעקף אבל אחרי טבעת שלא צלחה , אני מכירה את תחושת העצלנות מקרוב מאוד אבל תרשה לי להמליץ לך על מכשיר ספורט שפשוט אתה עומד עליו 25 דק' הוא "מנענע" לך את כל הגוף וגורם לזירוז ירידה , מומלץ בחום כי גם אמא שלי חודשיים אחרי ניתוח ו אחותי חצי שנה לאחר ניתוח הם עובדות עם המכשיר והתוצאות מדברות בעד עצמן .
הבנתי שאתה גר בכרמיאל וגם אנחנו מכרמיאל אתה מוזמן ליצור קשר כדי לקבל קצת יותר פרטים ואתה יודע מה אני אפילו מוכנה לנסות לעשות הליכות ביחד איתך ( אני ממש עוד מעט ניכנסת לדיאטה לפני ניתוח ואני מאמינה שעם דירבון הדדי לספורט זה אכן משהו שיצליח ובענק)
בכל אופן אאחל לך המשך דרך צלחה
וכל הכבוד על הירידה תחשוב על זה מתי הורדת לאחרונה בכל דיאטה אפשרית 60 ק"ג?
עיינה - 0549987053* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יניב והחלמה מהירה,
שרה מ.14/01/2011ראשית אני רוצה לברך אותך על הירידה המדהימה שלך במשך הזמן הקצר, שנית אני ממש מבינה את ה"תיסכול מהירידה האיטית בתקופה האחרונה" אחרי שרגילים כמעט כל יום לעלות על משקל ולראות שירדת עוד קילו, ואו חצי וכו', אומנם עוד ארוכה הדרך אל היעד, אבל אם צלחת עד כה אין שום סיבה וסיכוי שלא תצלח את 30 קילו הנותרים, רק שכעת מתחילה העבודה האמיתית והקשה, לגבי הדיאטנית, כמוך כמוני גם אני עברתי וניסיתי המון דיאטניות, עד שהגעתי כעת לדיאטנית הבריאטרית, שהוכיחה לי כי עוד לא עבדה תקוותנו, היא ממש תומכת, מבינה, ו"מגדילה ראש" בנושא, לא מנותקת ממני ומהמציאות שלי, לכן תאמין לי שאם אני מצאתי אחת כזאת אל תתייאש ותהיה בטוח שגם אתה תמצא מש/היא/הוא, שיבין אותך ויעזור לך בהמשך הדרך להגשמת היעד, עד אז החלמה מהירה, שבת שלום, והצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליניב ולחברים
רוזי14/01/2011אז ככה אני אחרי 10 חודשים מהניתוח ירדתי בגדול 30 קילו מאושרת זה נכון נישאר עוד 10 קילו לרדת הירידה מאוד קשה לי בירידה כול קילו זה נצח המתוקים חזרו אלי ואני מאוד חוששת כי נותחתי בעבקות הסכרת לדעתי אני צריכה דחוף דיטאנית וספרוט כמובן הסכרת נעלמה לי מרגישה יציבה מאוזנת ומאושרת אז יניב וחברים מקווה שנגיע לשנה אם קליגורמים פחות שבת שלום לכולםםםםםםםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מדבר על תופעת ה-"ריבאונד"
מקס ברנר14/01/2011שדובר בה כאן בעבר:הרעב גובר בעקבות תחילת יצירת גרלין באתרים אחרים והתרחבות של השרוול.תלוי באמת איך תגיע לשם-פחות מבחינת משקל אבסולוטי ויותר בהרגלים שתפנים עד לאותו מועד.
מה שאני לא כ"כ מבין:אתה מכיר את הסטטיסטיקה:עם שרוול מורידים בממוצע 55% מעודף המשקל-לא מהמשקל!
ז"א שאם אדם מנותח עם BMI 50 הוא צפוי להגיע בממוצע למשקל סופי באיזור ה-35 BMI.המהדרים יגיעו ל28-30.
למה אתה כ"כ מתוסכל על כך שלא תגיע ל-22?לניתוח אין יומרות כאלה!!
אפילו במעקף תרסריון הקיצוני בד"כ נשאר עודף משקל.
למה בעצם קריטי לך להיות צנום?!אין שום הוכחה רפואית שיש סיכון כלשהו בלשקול 10 קילו מעל ה"משקל האידיאלי"
תן לנו הזדמנות להכנס לתוך הראש שלך.גם אחרים ייצאו מכך נשכרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"אשרי האדם השמח בחלקו " - תגובה
שולה זק15/01/2011ואשרי האדם המכיר בערך עצמו
אני חושבת שאלו שני משפטים שצריכים להםנים - המסר עמוק.
1. שמח בחלקך - עברת ניתוח. יש לך כלי/שוטר צמודים אליך העוזרים לך להתגבר על המחלה שלך - מחלת האכילה הבלתי מבוקרת המביאה להשמנה חולנית. תלמד להשתמש בכלי ולשנות את חייך בהתאם. תחשוב איך אתה מפיק את הטוב והמירב מניתוח השרוול ואיך אתה מיישם הרגלים חדשים, נכונים, בריאים - לאורך שנים. לחשוב על ניתוח נוסף זה לא פתרון זו לא דרך - זו בריחה!!!!! ואחרי הניתוח הנוסף לא צריך לשמור על תפיט, לשלב פעילות גופנית
2. "אשרי האדם" קבל עצמך ועם מה שיש - לך קדימה עבור את השינוי הרצוי ותתמודד עם החיים בצד (בצל) האוכל
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס שולה רוזי עיינה ולכולם
יניב16/01/2011אוףףףףףףףף :))) חחחחח
מאיפה להתחיל
קודם כל המון תודה על החיזוק ופרישת הרשת מתחתי אני מרגיש בטוח כאן ומאושר להיות חלק.
אני בהחלט מרוצה מהתוצאות שולתי היקרה ממידה 6X ירדתי ל XL בחולצות ולמידה 48 במכנסיים ממידה 66
אז אני בהחלט מאושר בחלקי
אבל אני רוצה עוד
ומקס לצערי לא בדקתי הרבה על הסטטיסטיקה או שהתעלמתי ממנה כי פחדתי מניתוח חריף יותר או כי רציתי לסיים עם זה מהר או כי סתם הדחקתי את הנתונים
אין לי מושג אבל היום זה נראה לי בזבוז להגיע עד לקו השער או להסתכל על הארץ המובטחת או איך שתקרא לזה ולא להיות שם ממש.
אני כמובן ממשיך לרדת גם מהעדכון הקודם ירדו עוד 400 גרם אז אני כבר מתחת ל105 ק"ג בדרך ל104 ול100 ונתקדם חמש חמש
אגב לא קריטי לי להיות צנום אבל בו נאמר שכל חיי הייתי שמן וסבלתי מזה המון בילדותי כמו אני מניח רובנו כאן אצלי זו שאיפת נקמה והוכחה לעצמי ולסביבה משהו רוחני שאני לא יכול להסביר אותו סגירת מעגל שאני חייב לעצמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)