מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- BMI 35.5 עם כאבי גבג'ול25/01/2011
שלום,
לפי השקילה האחרונה שלי ה BMI שלי 35.5 ולפי מה שהבנתי רק אם יש לי מחלות הקשורות להשמנה אוכל לקבל אישור למימון הניתוח, אני גבוהה מאד כמעט 1.80 כך שאמנם הBMI נראה נמוך יחסית אך משקלי גבוה מאד ואני סובלת מכאבי גב כרוניים, שהולכים ומתגברים ככל שאני עולה במשקל. האם גם בעיה כזו יכולה להוות סיבה לאישור הניתוח? אני חברת קופ"ח כללית. אשמח לתשובה
ג'ול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BMI 35.5 עם כאבי גב - תגובה
שולה זק25/01/2011המקל והגובה הם האנייקציה והמחלות הנילוות שכבר ציינו עבר.
כאבי גב יש גם לאנשים ללא שמנה חולנית .
ממליצה לך לפנות לדרך הרגלה במטרה "לעשות" ולא לחפש תירוצים למה לא.
גם אחרי ניתוח צריך דיאטנית, תפריט דל קלוריות, פעילות גופית וקבוצות תמיכה.
אמצי לך ניתוח "וירטואלי" וצאי לדרך.. התנהלי כאילו את כבר אחרי.
אנחנו כאן נעודד אותך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ג'ול
שולה זק25/01/2011תתקשרי אלי ואומר לךך איך ליצור קשר עם הכוונה לטיפול בקופה לה את שייכת.
"שומר הסף"של BEOK החליט שההודעה לא ראויה ומחק אותה. היא שמורה אצלי ואשמח לעזור
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBMI 35.5 עם כאבי גב - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה25/01/2011היום יותר חולים נשלחים אלי ע"י אורטופדים עקב מחלת פרקים או גב. חלקם הגדול הגיעו לניתוח למרות שזה לא באנדקציון "היבשות". ממליץ לך ללכת על זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה למבוטחי כלליתשולה זק24/01/2011
הובא הערב לידיעתי שמבוטחי כללית בעלי ביטוח פלטיניום, עלות ההשתתפות העצמית לניתוחים לקיצור קיבה נעים בין 1,500 - 2,500 ש"ח במרכזים הפרטיים.
הנושא עדיין לא נבדק על ידי - אך המידע הובא לידיעתי ע"י גורם מוסמך, כך שאני מקווה שגם למטופלי הכללית , נפתח צוהר לקיצורי תורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה תבדקי את הניתוח שרוול
ליאתול24/01/2011מפני שאצלי בקופה הוא עלה 800 ש"ח (לחברה שלי) ולאחר הניתוח נאמר לה ש"אופס" שכחנו אבל יש שתלים (הקליפסים ששמים בקיבה) והם עלות מלאה 17,000 ש"ח.
לכן אני ויתרתי מראש על הניסיון לעשות פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בכל סוגי הניתוח
שולה זק24/01/2011זה מה שנמסר לי הערב ע"י נציג של כללית - שזה נכנס לתוקף מזה 3 שבועות.
רק שימו לב - מדובר על מבוטחי פלאטיניום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתול
ערן31/01/2011שלום ליאתול במכבי זה עולה הרבה פכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו נזכרו
דורית24/01/2011עכשיו נזכרו שאני אחרי טוב נו לפחות אחרים יהנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף מאוחר מאשר בכלל לא וטוב ששיפרו
שולה זק25/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון לגבי פלטניום
נטלי א31/01/2011ביררתי, אז ככה, למי יש פלטניום מעל שנה, ההשתתפות העצמית לא תעלה על 1500 ש"ח. זה עידכון חדש החל מחודש ינואר.
בהצלחה לכולם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח ביום שניגי.פי24/01/2011
האם יש עוד משהוא שעובר ביום ב' הקרוב ניתוח ברמב"ם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח ביום שני - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה24/01/2011שניים עברו היום את הניתוח ברמב"ם!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברים וחברות יקרים: עידכון חשובשלומי24/01/2011
מחר אני נכנס לניתוח בהתראה מאוד קצרה...
היום רבתי את ד"ר איגור וקסמן והתחננתי להקדים את הניתוח,
לפני 15 דקות קיבלתי טלפון מימנו שמחר הניתוח מכיוון שמישהי ביטלה ולהגיע היום לאישפוז
אם יש מישהו או מישהי שעוברים מחר ניתוח בבית החולים זיו בצפת אתם מוזמנים לבקר תחפשו אותי שם "שלומי"....
עכשיו הלחץ האמיתי מתחיל אני לחוץ רצח מקווה לעבור את זה בשלום
שולה אשמח לשיחת עידוד מימך שמעתי את מרגיעה 0509886213 או סתם לכל מי שרוצה לעודד חחחחחח
יום טוב נשתמע אחרי הניתוח ב עזרת ה'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלומי
צנובר24/01/2011מאד שמח בשבילך שהקדימו לך את התור, ככה גם רוב הלחץ (שעכשיו הוא עצום) נחסך ממך. באמת שאני מבין את הלחץ, אבל תחשוב חיובי, וכמה אתה עושה דבר חשוב בשביל עצמך.
ראה את תגובתי מהיום ותבין איזה דבר גדול עשיתי אני, ואיזה דבר גדול אתה עושה בשביל עצמך.
לא מכיר את בית החולים בצפת, אבל מאמין שאתה בידיים טובות. תתעורר מהניתוח, ואם יכאב קצת, אל תהסס לבקש משככי כאבים.
באמת שהכל מתגמד מול השינוי שיעבור עליך בחודשים הקרובים.
בהצלחה, וכמו שנחמן שי היה אומר, תשתה מים והכל יהיה בסדר.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה שלומי
שולה זק24/01/2011שצי חברותי עוברות את הניתוח ב 6.2...אתה כבר תהיה ותיק חחחחח
שיהיה לך בשעה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון מבית החולים זיו בצפת חחחחחחח
ניצן31/01/2011אז ראשית על המילים החמות והעידוד.
כמו שכתבתי כאן התאשפזתי בבית החולים זיו במחלקת כירורגיה בתאריך 24/1/11 אישפוז לקראת ניתוח שרוול.
יום למחרת 25/1/11 שעה 14:30 כבר הייתי בתוך החדר המתנה לניתוח כל ההכנות ובשעה 15:00 ניכנסתי לחדר ניתוח ניכנסה איתי אחות בשם מירי שהיא אחות חדר ניתוח וברצוני לציין שהיא אלוהית ממש מלאך בדמות אישה אני חייב לה המון על היחס שלה והליטופים והמילים המרגיעות היא הייתה אמורה לסיים משמרת באותה זמן אבל שביקשתי מימנה שאני מרוצה אותה איתי במהלך הניתוח היא וויתרה על הזמן שלה והקדישה לי אותו ובמהלך פעולות ההרדמה היא החזיקה לי את היד ליטפה לי תראש והרגיעה אותי לא שמתי לב שאני נרדם כשהתעוררתי היא ישבה ליד המיטה שלי מחזיקה לי את היד כמו לפני הניתוח וחיכתה עד שיחזירו אותי למחלקה.
מכיוון שהיה סיבוך קטן בניתוח אני עדיין מאושפז בבית החולים מקווה מאוד להשתחרר בקרוב,
אולי מחר יורידו לי את הקטטר סוף סוף מקווה שהסיבוך הזה החלים כבר.
המנתחים בבית החולים בצפת ממש נחמדים ואנושיים ממליץ לכל אחד בחום
עוד עידכונים בקרוב
שלומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל החששות נעלמו
אלינור31/01/2011עברתי גם ניתוח ב23.1 אני שבוע אחרי מרגישה קצת חלשה. גם חששתי מהניתוח מאוד מאוד עברתי אותו בבית חולים אסותא בחיפה ...הצוות מעולה כמה שזה חשוב אבל מאמינה בדרך בחרתי לעצמי אני בת 40 לאימא ל3 בנות התחלנו את הדרךךךךךךךךך ואין דרך חזרה ולעולם לא יהיה משקל כבדדדדד שוב....תחרוט את זה טוב טוב בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשרה
ערן01/02/2011שלום שרה גם אני עברתי את הניתוח באסותא בחיפה יום אחרייך וגם אני מרגיש קצת חולשה זה יעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון מבית החולים זיו בצפת חחחחחחח - תגובה
שולה זק31/01/2011כל הכבוד שלומי.
תודה על העדכון ותמשיך לשמור על קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה שלומי
רוזי01/02/2011למש השראול מקווה שאתה בבסדר ומרגיש טובבבב בהצלחההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי
רוזייי31/01/2011בשעה טובה ומוצלחתתתתתתתתתתתתתתת מחכים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי כל הכבוד לך
שרה מ.01/02/2011אני מקווה עד כתיבת השורות הללו הכל כבר הסתדר לך ואכן הורידו את הקטטר וגם הסיבוך הקל כבר החלים ואם עדיין לא אז הוא קרוב מאוד להחלמה, נקווה שנשמע ממך עידכון נוסף על מצב בראיותך הכללית וכן על התקדמות בירידה במשקל.
בהצלחה וברוך הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חברים עידכון נוסף מבית החולים
ניצן01/02/2011בוקר טוב חברים וחברות יקרים.... עידכון נוסף מבית החולים "זיו" בצפת: היום בבוקר בשעה 6:00 הוציאו לי את הקטטר והכל בסדר מרגיש מעולה, היום בביקור רופאים הוחלט לשחרר אותי וזה אומר שהסתיים לו שבוע לא קל, היום זה בדיוק שבוע מהניתוח שעברתי, התחלתי את התהליך במשקל 133 קילו והיום שבוע אחרי אני במשקל 124 קילו שזה אומר ירידה של 9 קילו בשבוע, אני כל כך מאושר... העידכון הבא כבר יהיה מהבית כשאני נמצא בתוך החדר האינטימי שלי.
תודה לחברים על התמיכה והעידוד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה
שולה זק01/02/2011בשעה טובה שלומי
צא לשלום ושמור על קשר
כמובן שאתה יכול להתקשר אלי בכל עת
בברכה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך הבא
אלינור02/02/2011שמחה שהכל בסדר....ואתה אחרי כל הניתוח הזה וממש כייף לראות מספרים כל כך לא הגיוני 9 קילו בשבועעעע ...זה מדהים תשמור על עצמך ובמיוחד קח ויטמנים..חשוב מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה לשרהאפרת24/01/2011
קודם כל תודה...
אך האמתי שהתקשרתי להדסה עין כרם והם אמרו לי שאין להם קבוצת תמיכה, הקבוצות תמיכה הן רק למי שנותח בהדסה עין כרם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לשרה - תגובה
שולה זק24/01/2011שלום אפרת
הייתי מציעה שתצלצלי לחיה שוויגר בהדסה עין כרם, היא הדיאטנית שעובדת עם דר' קידר, ותבברי איתה כיצד את יכולה להשתלב בקבוצה, אפילו תמורת תשלום. אני מניחלה שהוקפה שלך תתשתף בעלות או אפילו תיתן לך התחייבות.
שווה לברב
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ סעקבות סגירת הטבעתעמית24/01/2011
שלום רב,
סגרתי ביום שישי את הטבעת בחצי- לא יודעתבדיוק בכמה אני סגורה להעברכתי בין 8.5 לתשע. החל מאתמול יש לי לחץ ודי קשה לי לאכול אלא רק דברים נוזליים. כנראה שזאת תחילת בצקת או משהו (זה כבר קרה לי בעבר). השאלה שלי היא האם להמשיך בנוזלים ולראות עוד כמה ימים אם זה מסתדר או ללכת ולפתוח אותה. אני לא מקיאה כרגע אלא ממש ממש לעיתים רחוקות. תודה על התשובה המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ סעקבות סגירת הטבעת - תגובה
שולה זק24/01/2011שלום עמית
הבחירה בידיך - לסבול או ללכת לרופא שיבדוק שמא את סגורה יותר מידי..
את אדם בוגר ואמורה לאכול ולא להתקיים על נוזלים.
את צריכה להגיע עם הטבעת למצב אופטימלי שאת אוכלת כמו שצריך, על פי תפריט מאוזן ונמצאת במעקב של דיאטנית. אוכלת - יורדת במשקל ולא סובלת. הזה לא איכות חיים מה שאת עו8ברת. המטרה היא לרדת במשקל אבל להגיע לזה צריך ליישם מטרות נוספות כמו שינויי הרגלי אכילה, ושילוב אורח חיים בריא. לא לאכול ולסבול - זה רחוק מהמטרה.
אני ממליצה לגשת לרופא. לדעת בדיוק על כמה את סגורה. ולסגור כך את הטבעת שתגביל אותך בכמויות אבל לא תגרום לסבל ואי יכולת אכילה
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ בעקבות סגירת הטבעת
עמית25/01/2011בוקר טוב,
ראשית תודה על התגובה וההתייחסות.
נותחתי לפנה כשנה וחצי כך שזאת לא הפעם הראשונה שאני סוגרת את הטבעת ובכל זאת חשבתי שאם אני בסגירות גבוהות יותר אז אולי יש שוני מפעם לפעם. אני אתקשר היום לרופא שלי ואבדוק האם באמת אני צריכה לפתוח את הטבעת קצת. תודה על הכל והמשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות
ליאתול24/01/2011חברה שלי עברה לפני 3 חודשים טבעת אצל אבינוח וההוראה לאחר כל סגירה = יומיים שלושה נוזלים מעדנים ומילקשייקים (פרי + חלב)עד שהקיבה מסתגלת לסגירה.
לשיקולך כי לי אין מושג אני משורוולת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ סעקבות סגירת הטבעת - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה24/01/2011האם הסגירה היתה תחת שיקוף???
אני מציע שתפני לרופא שלך לבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם ועדכוניםטלטול24/01/2011
שלום לכולם, כבר כמה חודשים שלא נכנסתי לפורום זה, נפגשנו במפגש שהיה אצל לילך בהוד השרון.
אני אחרי ניתוח טבעת , עברתי את הניתוח ב 12.1.11 3 שבועות וקצת, מאוד מרוצה , כבר השלתי ממשקלי כמעט 7 ק"ג , בעוד כשבוע הולכת לסגירה ראשונה של הטבעת.
מקס , שמחה לראות שאתה אחרי , מאחלת המון בהצלחה.
לילך, מה קורה איתך? עברת ? עוברת? מה עם הבעל? הצלחת לשכנע?
אז בהצלחה לכולם , ושמחה לקרוא על ההצלחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלטול אהלן
שולה זק24/01/2011כל הכבוד הישג יפה והעיקר את מסתדרת עם האוכל ויורדת.
גם אונה שלנו (לביאה אחרי( ולילך אוטוטטוטוטו מצטרפת אלינו.
תמשיכי לעדכן - להשמיע ולהישמע
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אלונה ודני אחרי.....
דניאל24/01/2011ויחד כבר הורידו 60 ק"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לזוג המופלא
שולה זק24/01/2011מתי אתה נוסע ומתי אתה חוזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוסע ביום ד' בלילה וחוזר.....
דניאל24/01/2011שבועיים אחרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוסע ביום ד' בלילה וחוזר..... - תגובה
שולה זק24/01/2011נסיעה טובה ומחכים לך....נוסע עם אלונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לספר לכםצנובר24/01/2011
שאתמול הייתי בביקור החצי שנתי שלי במכון הסוכרת. אז נכון, היא לא חלפה כמו שקיוויתי, אבל התמתנה מאד. בביקור הקודם שלי (כחודשיים אחרי הניתוח) ערכי הסוכר התלת חודשי (Hba1c) היו 7.5 והפעם זה ירד ל-6.6 (הנורמה אצל אנשים בריאים זה 6) ככה שאני מרוצה מאד.
את האינסולין הורידו לי כבר בביקור הקודם, והפעם הורידו לי תרופה נוספת, והם אמרו שאני פציינט לדוגמה. שאלו אותי אם אני אסכים לשוחח עם פציינטים שמנים שיש להם (רבים) ולספר להם על השינוי שעברתי אחרי הניתוח, וכמובן שהסכמתי, כי אני מרגיש שאני "שגריר" של ניתוח שרוול לכל מי שרק מוכן להקשיב.
וכמו שכבר כתבתי כאן, אמנם הירידה של המשקל התמתנה מאד (ירדתי בחודש האחרון "רק" שני קילו), אבל אחרי 37 ק"ג, אני כבר נושק ל-80 (עוד יש לאן לשאוף) ומרגיש יותר בריא מאשר ב-30 השנים האחרונות, ולשמחתי רוב תופעות הלוואי (צרבת, בחילות) חלפו. נשירת שיער לא היתה לי כי כבר לא נשאר מה שינשור )-:
בהצלחה לכולנו וחיזוק למתלבטים.
דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה יופי דוד ומקסי נא התייחסות
שולה זק24/01/2011אני חושבת שהגעת לתוצאות נהדרות הן בירידה במשקל והן בבתוצאות ברמת הסוכרת..אצל מי אתה מטופל בתחום הסוכרת? דר' חוליו וינשטין? יכול מאוד להיות שתפריט שונה יכול לעזור לאזן לגמרי את הסוכרת ובבדיקה הבאה בעוד חצי שנה ה- A1C יהיה תקין.
אבל כאן אני מצפה שמקסי שלנו יתקן כמה משפטים שנלמד, נבין, ונדע.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה, לא מכיר את ד"ר חוליו
צנובר24/01/2011אני במכון הסוכרת של מכבי בתל-אביב (מכבי השלום).
איפה אפשר למצוא את ד"ר חוליו הזה?
תודה,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה, לא מכיר את ד"ר חוליו - תגובה
שולה זק24/01/2011הוא מננהל היחיד לסוכרת בוולפסון מרצה בתחום וגם פעיל באייל איני זוכרת בדיוק הגדרתו. אבל הוא נושא הדרגל התחום הסוכרת וניתוחים בריאטריים.
הוא ופרופסור איתמר רז העלו את נושא הסוכרת לרמת מודעות - שניתוחים הבריאטריים0 מצילי חיים ואף מרפאים במקרים רבים של סוכרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן מלווה בפחילותדורית24/01/2011
יש לי כאב בבטן שמלוואי אם פחילות אתמול התחלתי רק לאכול קצת האם הלוסק יעזור לזה בבקשה תשובה מהירה לא יודעת מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופא, אבל מניסיוני
צנובר24/01/2011היו לי בחודשיים הראשונים אחרי הניתוח גם צרבות איומות (בעיקר בלילה) וחודשיים ישנתי על הספה כמעט בישיבה, זה הלך והשתפר עם הזמן. לקחתי אומפרדקס (תואם לוסק) שעזר לשעות היום אבל לא כל-כך לשעות הלילה. הזמן בהחלט עשה את שלו.
בנוסף לצרבות, היו לי גם בחילות די קשות בשעות היום. כשהייתי מיואש קצת (אל תתיאשי בסופו של דבר הכל מתארגן) אחותי (שלא עברה ניתוח) הציעה לי לנסות להפסיק את האומפרדקס, ואכן ראה זה פלא, גם הבחילות חלפו מיד.
כאמור אצל כל אחד זה קצת אחרת, ואולי תתיעצי עם הרופא שלך, אבל באמת שהכל מתארגן.
כמה זמן את אחרי הניתוח?
בהצלחה בחיים חדשים.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4 ימים
דורית24/01/2011עכשיו יותר טוב היה קשהלי לישון בלילה חשבתי שאני מתה מי כאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל, אם יש כאבים
צנובר24/01/2011אל תהססי להעזר במשככי כאבים. אין שום סיבה לסבול. וכאמור גם לצרבות יש "פתרון" רפואי. תנסי לישון עם כרית גבוהה או אפילו שמיכת פוך מקופלת זה עוזר בעניין הבחילות.
תרגישי טוב, ותראי שכל יום המצב משתפר...
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אמר שיש לי צרבות
דורית24/01/2011אני אחרי מעקף לא עולה לי האוכל אני אוכלת יש לי כאבים בבטן אחרי האוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן מלווה בפחילות - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה24/01/2011שלום דורית.
כאב בבטן שמאלית עליונה מספר ימים לאחר הניתוח - הינו תופעה נורמלית כל עוד נסבל ואינו מלווה בתופעות אחרות. לא קשור לצרבות עלייך לקחת נוגדי חומצה לאחר הניתוח. לגבי הכאבים תוכלי לקחת אופטלגין נוזלי או משהו אחר נגד כאבים
תרגישי טוב עד הפגישה שלנו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למי שיכול לעזור...אורטל23/01/2011
היי ח'ברה..
מישומה אין לי מזל עם הדיאטנית שלי כבר ביטלה לי תתור פעמים ויש לי המון שאלות..
אני כבר 3 וחצי שבועות לאחר ניתוח שרוול,
מה אתם ממליצים לי לאכול ושזה עובר טוב ?
נמאס לי מכוס מרק,במבה,צהוב של הביצה,ופירה...ויש בעיה אני לא אוהבת אוכל טחון אז מה אתם מציעים לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרקרים עם גבינה,אבוק
מקס ברנר23/01/2011או טחינה,סלט ביצים,סלט טונה,כבד קצוץ
מעדני חלב
גזר,ברוקולי וקשוא מבושלים היטב ומעוכים,דלעת צלויה
ביצה מקושקשת
לא נורא-מבחר סביר!
מה בדיוק מתחשק לך לאכול שאת לא יודעת אם מותר?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שבא לי זה..
אורטל24/01/2011בא לי מאוד ממולאים שזה גמבה ואורז ללא הבשר
או מעט אורז עם אפונה מאוד רך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמבה ממולאת
טארו24/01/2011שלום אורטל
הייתי בשבת אצל הדיאטנית והיא אמרה שניתן לכול ממולאים אם האורז מאוד רך אך הגמבה ניתן לאכול ולקלף את הקליפה הליצונית
דרך אגב אני גם 3 שבועות מהניתוח
ניתן גם לאכול אבוקדו וטחינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שלימדה אותי סבתא אחת
צנובר24/01/2011זה להכניס את סיר הממולאים לתנור ללילה שלם (כמו חמין) על חום יחסית נמוך (בערך 100 מעלות) אבל לדאוג שיהיה מספיק רוטב שלא יתייבש, ואז הממולא והאורז יוצא גם נורא טעים וגם נורא רך, כמעט נמס בפה.
לי זה היה מצוין.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאמי ימאי איזה תפריטים טעימים
שולה זק24/01/2011כל הכבוד ל"שפים" שלנו בתאבון לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ...
אורטל24/01/2011כן גם אמא שלי מכינה את הממולאים לפחות את ה7 שעות בתנור,יוצא מעדן :)
אז ננסה כמובן ללא הקליפה של הגמבה.
ומה לגביי לחם מתי יהיה ניתן לאכול לחם ? לא צנימים,לחם טרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחם טרי לא עובר כ"כ טוב
מקס ברנר24/01/2011הוא נוטה לתפוח ולהתקע בשרוול.אם אני לא טועה מנסים בחודש השלישי אחרי הניתוח.חלק מהמנותחים מעדיפים לא התנסות בזה שוב ואוכלים גם בהמשך מציות וצנימים.לאחרים זה "בא טוב" והם מתמידים בלחם טרי.
לא כדאי להחפז עם זה,ותאמיני לי-גם אני הייתי אכלן כריכים נלהב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס..
אורטל25/01/2011לא אכלנית כריכים,אבל יש מאכלים חריפים אצלי בבית הדורשים לחם...
אבל אחכה וינסה מאוחר יותר
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות בניתוח טבעתמורן23/01/2011
שלום אני אחרי ניתוח טבעת כבר 3 חודשיים מידי פעם אני פולטת אחרי שאני אוכלת התחלתי לקחת גלולות נגד הריון (דיאנה) שאלתי היא כזאת לקחתי גלולהלמשל היום באחת וחצי וב6 אכלתי ופלטתי השאלה היא אם יש מצב שהכדור נפלט החוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות בניתוח טבעת - תגובה
שולה זק23/01/2011תתיעצי עם רופא המשפחה או רופא הנשים.
תשקלי לקחת את הגלולה לפני השינה , אולי לא תעמדי בפני בעיה של פליטה אחרי אוכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול אצל דוקטור מחאזנה עוד שronit23/01/2011
רציתי לשאול חברים אני כרגע בדיטאטת טרום ניתוח זה נכון ששלושה ימים לפני עוברים לנוזלים בלבדדדדדדדדד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא שמעתי על דבר כזה!!!
שולה זק23/01/2011רצוי שבועיים לפני הניתוח לשמור על דיאטת חלבונים. על מנת להקטין את הכבד השומני.
לא ידוע לי על ימי "צום" רק של שתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהronit
אורנה LVIAA23/01/2011היי רונית לגבי שאלתך דיאטת חלבונים שבועיים , ויום לפני הניתוח
את עושה דיאטה של נוזלים בלבד מים מרק צח קרטיבים מאד עוזר ביום כזה לי לפחות מאד עזר, ג'לי , ( ולא 3 ימים כפי שרשמת ממש לא).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהronit - תגובה
שולה זק23/01/2011היי לביאונת...זה משהו חדש....הנוזלים יום לפני...לא שמעתי עד עכשיו.
מה חדש אצלך..אולי תדווחי מה מצב המחוג :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמנתחת של אורנה ושלי מסבירה
מקס ברנר23/01/2011את יום הנוזלים בסיום "דיאטת נווה תרצה" בכך שהיא לא רוצה למצוא אוכל בקיבה.ואכן מזון חלבוני כבד שוהה די הרבה זמן במערכת,ועוד יותר אצל חולי סוכרת שריקון הקיבה אצלם איטי.יום נוזלים-או נוזלים בקירוב-לפני הצום מבטיח שהקיבה נקיה כשמתחילים לחתוך.
נשמע לי הגיוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
דורית23/01/2011צום יום לפני הנתוח ב12 בלילה עד הנתןח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרתידורית23/01/2011
חזרתי עכשיו מי אפשוז בן 3 ימים עברתי מעקף קבה אצל ד"ר מחג'נה המקסים
מרגשה עייפות איך לא יכולה להגיד שאין לי חשק לאכול דברים אחרים הרחות של הבשולים משגעים אותי אבל נצמדת לדדיטה שנתנה הדייטנית בבית חולים.
שתיתי כוס מרק צח לא נראה כאילו זה הסביעה לא יודעת איך צריך להרגיש אחרי אם משהוא שעבר מעקף קבה יכול להגיד לי אני השמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך שובך
שולה זק23/01/2011דורית היקרה שיהיה בשעה טובה
לאט לאט תתרגלי למצבך החדש - שכל כך חיכית לו.
החלטה נבונה להיצמד להוראות הדיאטנית וכמובן אנחנו כאן לעזור ולחזק.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב אני צריך יועץמקסים23/01/2011
שלום אני בן 22 הגובע שלי הוא 1.80 והמקשל שלי הוא בין 115-118 קילו
התחלתי לחשוב על ניתוח לקיצור קיבע העם במקרה שלי זה נחוץ ועם כן איך עליי לעשות זאת מאד אשמח לתשובה
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב אני צריך יועץ - תגובה
שולה זק23/01/2011לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך הוא 36.4 (לפי משקל 118) עם נתון כזה אתה לא עומד בקריטריונים .
אתה בחור צעיר. לך לדיאטנית, קבל תפריט המותאם לך ותתחיל לשלב פעילות גופנית. אני בטוחה שתצליח ותרד במשקל.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מקסים23/01/2011שלום שולה תודה רבה לך על התגובה המהירה.
הבעיה שלי שאני לא מצליח כל כך לרדת במשקל בעזרת דיאטות
בקשר לפעילות אני עובד כל יום 13 שעות ואין לי כל כך זמן פעילות ספורטיבית
את עדיין חושבת שניתוח זה לא פיטרון בישבילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
שולה זק23/01/2011היי מקסים המקסים
שוחחנו בטלפון וכולי תקווה שתצליח להפנים וליישם מעט מכל מה ששוחחנו, ולבשר לנו על תוצאות ברוכות של ירידה במשקל.
בכל מקרה אתה מוזמן להתקשר בכל עת ולפנות בפורום בכל שאלה או לחילופין לקבל חיזוקים מאיתנו.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
מקסים23/01/2011כן אני כבר קבעתי תור לדיאטנית וכולי תקוות ומוטיבציה להצליח.
אני מאד מודא לך על השיחה שלנו. ומאד אשמח לעדכן את חברי הפורום על מצבי.
עוד כמה ימים שילך להישקל אני יגיד מאיפה אני מתחיל את המרוץ הפרטי שלי לחיים טובים ובראים יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד מקסים
שולה זק23/01/2011אנחנו פה מקסים ונשמח מכל הלב לעזור לך ולעודד אותך עם ה"ניתוח הוירטואלי" שלך.
וכמובן אתה מוזמן להתקשר בכל עת
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל23/01/2011
היי...בעוד שבועיים אני עוברת ניתוח, ואני אמורה לעשות כרגע דיאטת חלבונים..
הממ...מה אסור לי לאכול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מיכל
ליאור23/01/2011מטרת הדיאטה להוריד את נפח הכבד .
לשם כך נמנעים בדיאטה מפחמימות ואוכלים מוצרים עשירים בחלבונים.
להמנע בעיקר מ : תפוחי אדמה , לחמים , אורז , פסטה , להמעיט בסוכרים .
אפשר להגדיל למשל את מנת הבשר בארוחה על חשבון התוספת ( בדרך כלל התוספת זו הפחמימה ... )
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)